FORTUNA:LIGA - preview 17. kola

22.11.2019, 08:30, aktualizováno 25.11.2019, 08:33
Previews
Mladá Boleslav selhala v Opavě a to je šance pro Jablonec. Severočeši se představí na půdě Slovácka a do duelu jdou s vědomím, že je výhra posune na třetí místo tabulky...
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
V 17. kole zatím zaváhaly všechny celky z elitní šestky. Výjimkou může být dosud čtvrtý Jablonec, který si v pondělní dohrávce může o pozici polepšit a dostat se na dostřel Plzni. V cestě ale stojí soupeř, který by se také rád do skupiny o titul podíval, Slovácko.

Muži z Uherského Hradiště, nyní oslabení o vykartovaného Hofmanna a zraněného Franiće, měli dlouhou sérii bez porážky, během níž dvakrát postoupili v poháru a v lize získali dvanáct bodů ze šesti zápasů. Mašina se ale před reprezentační pauzou zadrhla, z Českých Budějovic totiž odjela s prázdnou.

Na Dynamo nebudou mít letos na jihu Moravy dobré vzpomínky. Je totiž také jediným celkem, který dokázal Slovácko pokořit na jeho stadionu. To je tam jinak téměř bezchybné, naposledy rozdrtilo čtyřmi brankami Opavu. Po gólu v tomto zápase vstřelili Zajíc a Šašinka, kteří jsou s pěti zásahy útočnými tahouny týmu.

Vzadu je zase jistotou Matouš Trmal, který na individuální statistiky příliš nehledí. "Nula vždycky potěší, ale prioritní je získat tři body a je jedno, jestli vyhrajeme 1:0 nebo 4:3. Nicméně věřím, že doma budeme opět vycházet z poctivé obrany a cílem k úspěchu je vstřelit o jednu branku více než soupeř," říká gólman domácího celku.

To Severočechům se období mezi přestávkami pro národní týmy nadmíru povedlo. V lize zvládli duely s Teplicemi a Karvinou, bod si odnesli z duelu ze Spartou i z venkovního podještědského derby. K tomu všemu po prodloužení postoupili přes Opavu do čtvrtfinále MOL Cupu.

Oproti jarní části, v jejíchž poslední osmi zápasech získal Jablonec venku jen dva body a vstřelil stejný počet gólů, se jim na cizích hřištích poměrně daří. Ze sedmi zápasů vytěžili osm bodů. Získat další ale bude těžkým úkolem, neboť kvůli karetnímu trestu nemohou nastoupit Jovović s Krobem, trenér Rada navíc bude postrádat zraněného Matouška.

"Jedeme tam s respektem, Slovácko je nahoře jako my, je tam malý bodový rozdíl. Všechno tam funguje, kádr se stabilizoval, změn nemají moc a netočí sestavu. Na Slovácku se hraje vždycky nepříjemně, je tam dobrá atmosféra, diváci pomáhají," vnímá obtížnost i jablonecký kormidelník.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Krejčí, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Břečka, Plechatý, Sýkora - Kratochvíl, Hübschman, Považanec, Pilík, Chramosta - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.38 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (neděle 14:30)
Souboj sedm týdnů na vítězství čekajících Teplic s Baníkem, který venku naposledy bodoval na začátku srpna, otevře nedělní program sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY. Ofenzivní podívanou příliš neslibuje, v posledních pěti vzájemných duelech Na Stínadlech byly k vidění jen tři branky.

Skláři se z posledního místa vyšvihli až do horní poloviny tabulky, jenže po říjnové reprezentační pauze jejich forma zase odešla. Nejprve ještě remizovali se Spartou, aby následně nezvládli čtyři duely v řadě, včetně toho pohárového v Liberci. Naposledy si pro porážku dojeli do Edenu, kde se až do konce drželi na dostřel, nakonec však podlehli o tři góly. Nyní se navíc musí obejít bez vykartovaného Shejbala a zraněného Ljevakoviće.

Jen dva týmy jsou v této sezóně doma horší než žlutomodří. V celé sezóně mohli příznivci sledovat domácí vítězství jen proti Mladé Boleslavi a Bohemians, v posledním utkání Teplice nestačily na Dynamo. Baník na tom však venku není lépe. Pětkrát v řadě skončily jeho výjezdy neúspěchem, navíc v součtu jen s jedním gólem. Nutno však podotknout, že všech pět duelů bylo na hřištích celků z první pětky tabulky.

První vzájemný duel v této sezóně skončil vítězstvím Severočechů. "Tehdy jsme před zápasem byli v nekomfortní situaci, ale zvládli jsme to, i když jsme nehráli nádherný fotbal. Hlavně ta bojovnost byla vidět, že to všichni chtěli urvat za každou cenu," říká Pavel Drsek, asistent trenéra Hejkala.

Jinak si Slezané na své postavení nemohou stěžovat. Domácí vítězství jim drží umístění v první šestce, za třetí Boleslaví zaostávají jen o čtyři body. Navíc v MOL Cupu vyřadili pražskou Slavii a postoupili do jarního čtvrtfinále. Do karet jim hraje i prázdná marodka, v ohrožení je pouze start Baroše.

Bohumil Páník sílu soupeře respektuje. "Jsou velmi nepříjemným soupeřem, který dokáže vzdorovat i silným týmům. Vidím to tak, že se doplněním kádru ten jejich potenciál zúročuje a jdou nahoru. Nás čeká těžký zápas, ale věřím, že budeme schopni konkurovat a ukázat výborný fotbal," říká často kritizovaný kouč Baníku.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, P. Mareš - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Žitný, Hyčka - J. Mareš, Řezníček
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Kuzmanovič - Diop, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.30 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Souboj druhého nejlepšího s druhým nejhorším bude k vidění v neděli odpoledne v Karviné. Domácí s novým trenérem chtějí protrhnout sérii porážek, v cestě jim však bude stát Plzeň, která také potřebuje body jako sůl.

Během reprezentační pauzy usedl na lavičku Slezanů slovenský kouč Juraj Jarábek, který nahradil Františka Straku. Ten musel kormidlo opustit po sérii pěti porážek, během níž jeho tým nevstřelil ani gól a hned třináct jich inkasoval. Poslední kapkou byl nezdar v malém slezském derby v Ostravě, kde Karvinští za soupeřem ve všech ohledech zaostávali a nakonec prohráli 3:0.

Viktoriáni sice před reprezentační pauzou čtyřmi góly sestřelili Liberec, ale obecně je jejich forma posledních týdnů bídná. Jinak totiž dokázali porazit jen Baník a v pohárovém prodloužení Chlumec nad Cidlinou, naopak remizovali ve Zlíně a nestačili ani na Slavii. Aby dokázali uspět alespoň ve Slezsku, budou potřebovat pomoc některého z ofenzivních hráčů, třeba osmigólového nejlepšího střelce Krmenčíka.

I před ním Juraj Jarábek varuje. "I přes odchod několika zkušených hráčů tam pořád je kvalita, i když se před Plzeň dostala Slavia. Viktoria je hodně silná na míči a v ofenzivě. Mají gólového Krmenčíka, šikovného Kayambu a další hráče," říká kouč Karviné.

Ani jedna ze stran nemusí řešit četné problémy se zdravím. Domácím bude chybět jen Guba a Kouřil, Pavel Vrba možná bude postrádat dvojici Čermák, Kopic.

Ten se chce soustředit na výkon svého týmu. "Určitě se ale bude chtít odlepit od spodku tabulky a získat co nejvíce bodů. My však musíme hledět hlavně sami na sebe. Chceme uhrát body, které nám zajistí klidnou zimní přípravu a to, že na jaře budeme bojovat o poháry," tvrdí kouč Viktorie.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Smrž, Hanousek - Ba Loua, Lingr, Galuška - Petráň
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Hloušek - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.40 - 4.20 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:30)
Hráči Opavy nemají na první střet s Mladou Boleslaví v této sezóně nejlepší vzpomínky. Od porážky ve třetím kole se totiž Slezanům absolutně nedaří a během dalších zápasů spadli až na úplně dno tabulky. Z něj má SFC pozvednout nový kouč, jenž si premiéru odbude právě proti Středočechům.

První trenérská rošáda očekávanou změnu k lepšímu nepřinesla, teď Opavané vkládají naděje do další změny. Slezany po Aloisi Grussmannovi, který se vrací do vedení klubu, a Josefu Dvorníkovi, jenž mužstvo opustil úplně, přebírá kouč Jiří Balcárek. Někdejší ligový fotbalista si udělal jméno jako lodivod Vítkovic. Podceňované druholigové mužstvo z Ostravy dlouho držel v klidném středu tabulky. Teď si o několik kilometrů dál vyzkouší první trenérskou štaci v nejvyšší soutěži.

Na Balcárka čeká jasný úkol: vyvést Slezany ze současného posledního místa a zachránit je v lize. "Mám rád výzvy, bude to válka. Ligu chceme všichni pro Opavu zachránit, už kvůli fanouškům, ti jsou fantastičtí," prohlásil nový vůdce lavičky.

V Mladé Boleslavi musí být s koučem spokojeni, neboť díky Jozefu Weberovi se Středočeši po letech strádání vrací do horních pater tabulky. Weberova družina se vyznačuje ofenzivním fotbalem, ve svém kádru pěstuje nejlepšího kanonýra ligy Nikolaje Komličenka. Před reprezentační pauzou se Středočeši znovu vyšvihli na třetí místo, které hodlají minimálně do konce podzimní části sezóny udržet.

Úvodní střet Středočechů se Slezany ve třetím kole ročníku znamenal pro SFC vůbec první porážku v sezoně. Porážka 1:4 v Mladé Boleslavi nicméně odstartovala extrémně dlouhé čekání Opavanů na další výhru, které trvá dodnes.

Na marodce Boleslavi nadále zůstává Tomáš Wiesner, jeho start v Opavě je tudíž nepravděpodobný. Na domácí straně se zase nepředstaví dlouhodobě zraněný host z Liberce Karel Knejzlík.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Sus, Šulc, Mondek - Dedič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek - Hubínek, Budínský, Matějovský, Bucha - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.58 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (sobota 14:30)
Po utkáních s týmy z horní poloviny tabulky přivítají Bohemians rivala z boje o udržení. Do Ďolíčku dorazí Příbram, která je venku přímo zoufalá. Ani jednomu mužstvu se v poslední době moc nedaří, pro oba aktéry tak má sobotní poobědová seance důležitý význam.

V zelené části Vršovic, podobně jako v Opavě, Karviné či ve Zlíně, sáhli před nějakým časem ke změně trenéra. Zatím je brzy hodnotit správnost tohoto kroku, nicméně dosavadní výsledky nového kouče Luďka Klusáčka vyvolávají otázku, zda se vedení Bohemians neunáhlilo. Klusáčkův předchůdce Martin Hašek si nevedl až tak zle, aby byl bez smilování vyhozen, přesto se tak stalo, pravděpodobně s vidinou lepších zítřků. Lepší doba ale zatím nenastala a klokani nadále váznou ve skupině o udržení, konkrétně na dvanácté pozici.

Klusáčkova dosavadní bilance v podobě jediné výhry, stejného počtu remíz a dvou porážek mnoho radosti mezi fanoušky Bohemky nevyvolává, ovšem proti komu jinému by si Pražané měli spravit chuť když ne proti Příbrami. Celek z důlního města si totiž zatím z venkovních utkání nepřipsal jediný bod. Všechny body sbírají zeleno-černí doma U Litavky, kde zkraje sezóny zdolali i Bohemians.

Klusáčkův asistent Erich Brabec má soupeře z podhůří Brd taktéž dobře zmapovaného. "Příbram je další tým, který se pohybuje v tabulce okolo nás. Naposledy hráli bez branek doma proti Opavě, teď to bude podobné utkání. Nebezpeční jsou hlavně v domácím prostředí. Venku jsou na tom podobně jako my. Mají za sebou šňůru nepovedených zápasů,” řekl někdejší lídr defenzívy obou pražských S.

Klokani si reprezentační přestávku zpestřili duelem s druholigovou Duklou Praha, kterou deklasovali po výsledku 5:1. Dvěma góly a jednou asistencí řídil kanonádu útočník Michael Ugwu, jenž se však v lize proti Příbrami nepředstaví, neboť si musí odpykat trest za obdržení červené karty ze zápasu v Mladé Boleslavi. Dále se na domácí straně nepředstaví gólman Tomáš Fryšták, pravý bek Martin Dostál, záložník Vladislav Ljovin a útočník David Puškáč. Všechny zmíněné trápí zranění.

U hostů zůstává nejistý start pouze u obránce Oliviera Kingueho, zdráv už je naopak forvard Miroslav Slepička. "Trochu jsem všechno uspěchal. Před měsícem jsem nastoupil za béčko a natrhl si přitahovač stehenního svalu, takže jsem další tři týdny kvůli tomu marodil. Teď jsem ale stoprocentně fit," objasnil zkušený fotbalista, proč mu návrat na trávníky trval tak dlouho.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Vacek, Vodháněl - Nečas, Keita
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Šimek, Tregler - Alvir, Dramé, Rezek, Zeman - Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.69 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Zlín se před přestávkou pomalu začal hrabat z herní bídy, je však otázkou, zda mu elán vydržel. Mnohé napoví již sobotní výlet do Liberce. Také domácím se přes pauzou dařilo, na kolena je srazila až porážka v Plzni.

Poslední ligové utkání Slovanu vyvolalo velký rozruch. Liberečtí před reprezentační pauzou padli v Plzni, avšak během duelu i po něm se živě debatovalo o výkonu sudího Zbyňka Proskeho. Ten nejprve chybně nevyloučil domácího Romana Hubníka, aby pak kontroverzně poslal do sprch Alexandrua Băluţu. Právě rumunský středopolař si kvůli karetním testům nezahraje nejbližší dva zápasy, navíc mu hrozí další postih za gesta, jimiž při odchodu z trávníku naznačoval podplácení rozhodčích.

I fotbalisté Zlína mají za sebou krušné období, během něhož si museli zvykat na nového kouče, soupeřili s početnou marodkou a chodili od porážky k porážce. Nyní ševci věří, že temné časy pominuly. Ještě před přestávkou uhráli Moravané bod proti Plzni a následně porazili olomouckou Sigmu. Díky výsledkovému zlepšení vystoupal Zlín mimo barážové vody na třináctou pozici.

Nový lodivod ševců Jan Kameník prozradil, jak jeho mužstvo zužitkovalo dvoutýdenní přestávku. "Zaměřili jsme se na kondiční složku, kde jsme pracovali na síle a vytrvalosti. Taky bylo potřeba zapracovat obecně na věcech, které nás ve hře trápily. Nepodcenili jsme ani regenerační část, pro kterou jsme vyhradili půl dne v Luhačovicích, kde jsme byli společně jako tým. Hráči pak dostali volno, abychom se mohli v pondělí sejít k přípravě na Liberec."

Na seznamu zraněných hráčů Zlína v tuto chvíli zůstávají obránce Oleksandr Azackyj a do konce sezóny absentující Lukáš Vraštil s Dominikem Maškem. Po disciplinárních trestech se naopak vrací Petr Jiráček i Josef Hnaníček, fit už je také univerzál Marek Hlinka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Karafiát, Mara - Malinský, Oscar, Potočný - Musa
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Hnaníček - Matejov, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Wágner, Čanturišvili
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.08 - 6.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (sobota 17:00)
Slávisté si před důležitým utkáním v Lize mistrů proti Interu Milán dají ještě dostaveníčko na Hané, kde je přivítá Olomouc. Hosté budou chtít zase o něco pevněji uchytit již tak výrazný náskok na prvním místě, domácí zase usilují o nalezení světla na konci tunelu plného bídy i bodových ztrát.

O tom, že Slavia vévodí ligové tabulce po právu, pochybuje málokdo. Sešívaní nemilosrdně kosí jednoho soupeře za druhým a na druhou Plzeň si vypracovali již jedenáctibodový náskok. Navíc lze očekávat, že tato propast se zmenšovat nebude, naopak je dost možné její prohloubení. Pražané totiž nejdříve cestují do Olomouce, které se hrubě nedaří, poté zase přivítají jedno z nejhorších mužstev soutěže z Karviné.

Není to přitom tak dávno, co si hráči olomoucké Sigmy věřili na vysoké mety. Jenže ouha, v současnosti čekají již sedm zápasů v řadě na ligové vítězství a rázem se propadli na desáté místo. Pod koučem Radoslavem Látalem se tak povážlivě houpe židle.

V sobotu se Hanáci budou muset poprat s velkou výzvou. "Každý vidí, že forma Slavie je vynikající. Momentálně jsou špičkou českého fotbalu. Jejich mužstvo má určitou tvář. Doma i venku hrají velmi dobře a to, že se dokáží porovnat s top evropskými kluby v Lize mistrů, jen svědčí o jejich vysoké kvalitě," řekl Látal.

Hosté budou v utkání jasnými favority a proto neberou nic jiného než vítězství. "Samozřejmě musíme brát v potaz kvalitu soupeře, hrají doma. Bude perfektně připravený trávník, jako vždycky. Ale myslím si, že to právě bude dobře i pro nás. Není to tým, který by zalezl a my ho dobývali. Umí si poradit v těžkých situacích, umí si poradit i když je napadáme. To předvedli u nás v Edenu, kdy jsme v tom zápase měli velké fotbalové štěstí a dovedli jsme ho do konce se štěstím. Ale předvedli tady fakt dobrou hru a bylo vidět, že se prostě nebojí hrát a že si věří," uvedl asistent hlavního trenéra Zděnek Houštěcký.

První vzájemný střet Slavie s Olomouci v probíhajícím ročníku nabídl parádní nervák. Pražané sice dlouho vedli po brzké brance Vladimíra Coufala, jenže poté dlouho nemohli přidat pojistku. To se jim také málem stalo osudným, neboť v nastavení zahrávala Sigma penaltu, její kapitán David Houska ale trefil pouze tyč a vyrovnání odmítl.

Oba mančafty půjdou do duelu na Andrově stadionu v téměř kompletním složení. Sešívaní postrádají pouze stopera Davida Hovorku, jenž kvůli přetržení vazů marodí až do léta. Do sestavy Olomouce se po operaci a následné rekonvalescenci možná vrátí útočník Martin Nešpor.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, González, Falta - Plšek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.96 - 4.63 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Dynamo České Budějovice  (pátek 18:00)
Až nečekaně blízko jsou si po šestnácti ligových kolech v tabulce jeden z favoritů soutěže Sparta a nováček z Českých Budějovic. Ten se může dostat nejen před svého protivníka, ale dokonce i nakouknout do první šestky.

Sparťané mají od začátku října snadnější los, což se promítá do pětizápasové šňůry bez porážky. Na stranu druhou, hned dvakrát během této série ztratili. Před měsícem nedokázali zvítězit v Teplicích a jen s bodem odjížděli v posledním zápase také z jiného severočeského města Jablonce, přestože po brankách Kozáka s Frýdkem vedli po dvaceti minutách o dva góly.

Letenští nebudí respekt ani na své domácí půdě, kde kromě hladké porážky v pražském derby nestačili ani na Slovácko, se Sigmou se rozešli smírně. Co je naopak může povzbudit, to je bilance s pátečním soupeřem. Z posledních deseti utkání jedinkrát remizovali, jinak vše vyhráli - naposledy pár týdnů zpátky v osmifinále Českého poháru zvítězili na jihu Čech 0:4.

Famózní formou se naopak v posledních dvou měsících pyšní Dynamo. Naposledy prohrálo na konci září v Liberci, od té doby získalo v pěti zápasech pět vítězství a při tom nastřílelo patnáct branek. Vedle ofenzivních es na tom má podíl zejména obránce Lukáš Havel, jenž se v předchozích třech ligových kláních prosadil hned čtyřikrát.

Jihočeši se řadí mezi nejlepší celky soutěže, pokud jde o body z hřiště soupeře. Ze sedmi zápasů venku přivezli hned třikrát plný počet bodů včetně posledních dvou výjezdů do Olomouce a Teplic. Přenést tuto formu i do závěru podzimní části by se jim velmi hodilo, neboť je kromě Letné čekají výlety do Jablonce a Edenu.

To ale nyní neřeší David Hořejš. "Nekoukáme moc dopředu. Chceme se co nejlépe připravit na Spartu. S tou jsme hráli už dvakrát. Víme, jak uspět, ale musíme se vyvarovat třeba určitých věcí, které se nám nepovedly v poháru. Víme, že se s nimi dá hrát a bude pro nás důležité, abychom si i na hřišti potvrdili, že to je pravda," vyzývá trenér Českých Budějovic.

Domácí se musí obejít bez dlouhodobě zraněných hráčů, v ohrožení je navíc start Plavšiće. Soupeř nastoupí bez zraněných Rabušice s Polomem, kvůli dohodě o hostování nemohou do utkání zasáhnout kmenoví hráči Sparty Kulhánek, Mustenadagić a Havelka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Vindheim, Hašek, Krejčí, Kanga, Hložek - Kozák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Sivok, Novák - Schranz, Čavoš - Brandner, Javorek, Mršič - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.90 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16142036:344
2.Viktoria Plzeň16103331:1533
3.FK Mladá Boleslav1692532:2229
4.FK Jablonec1684429:2228
5.Sparta Praha1674530:2125
6.Baník Ostrava1681727:2225
7.1. FC Slovácko1674520:2125
8.Dynamo České Budějovice1672726:2623
9.Slovan Liberec1663725:2621
10.Sigma Olomouc1647522:2319
11.FK Teplice1646613:2318
12.Bohemians Praha 19051644818:2816
13.Fastav Zlín1643911:2215
14.1. FK Příbram1634914:2813
15.MFK Karviná1625911:2311
16.SFC Opava1624107:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (875)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do Teplic se tesim, jeden z mych oblibenych vyjezdu

Granecny moc pekny vykon za U-21, tudiz by si v Teplicich zaslouzil po delsi dobe zaklad, ale jak uz spravne nakousli jeho spoluhraci - to by nesmel na lavicce presluhovat profesor Sikana...

Reagovat
Puskas

Šikana? Proč sem pleteš Formuli 1?

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Narážka jeho spoluhráčů byla velmi povedená

Reagovat
Kepy_FCB

Prosimtě co to tam zpívá za "slávistu"

https://www.youtube.com/watch?v=U8W8uBGseU0

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už to je venku?

Moc toho nevím, jen, že je to ve spolupráci CHzB (Pretorian) a nějací Němci.

Ale když jsme u toho, alespoň trochu jedno prvenství, Janďák mezi nejtrestanějšími hráči divize

Reagovat
Kepy_FCB

Možná Union Berlín..

Protože nestíhá, často ho velmi lehce obehrávají 1na1 tak fauluje. a ještě se chlubí tím chlubí

Reagovat
smazaný uživatel

No, já se ho ptal, co se stalo, že zrovna on hraje levého beka, když v okrese kopal zálohu / útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Novi clenove Trevorova gangu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od novinářů po hráče

Reagovat
lichna.

Pokud je Azevedo ve formě, tak asi není důvod tam dávat Granečného, což říkám jako jeden z jeho největších obhájců. Levou stranu máme momentálně bohužel pro něj slušně obsazenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze Karel byt ve forme kdyz je po dlouhem zraneni? Ve forme je tu prave Granec, tak by byla skoda toho nevyuzit, ale bohuzel no

Reagovat
lichna.

Ok, tak jinak. Pokud na treninku vypadá dobře, nevidím důvod, proč by tam neměl být. Granec je ve formě proč? Protože odehrál jeden dobrý zápas za U21?

Já bych taky rád viděl v sestavě Grance, nejlépe napořád, ale tohle mi příjde už jako hodně křečovitá snaha si najít něco, co napsat proti Pánikovi už před zápasem..

Reagovat
Kepy_FCB

to byl taky kvikot kvuli Helešicovi kterej v ČB hraje převážně za béčko

Reagovat
lichna.

Tak zrovna u Helešice se to skutečně zazdilo. Kdyby byl s ČB celou přípravu, pravděpodobně by hrál od začátku v základu. Při těch občasných příležitostech bohužel šanci nechytil a nehrál moc dobře..

Reagovat
Kepy_FCB

možná jo možná (spíše) ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde i o princip. Misto aby se podporil mlady hrac po dobrem vykonu v repre tak tam radsi nasadi svojeho oblibence, ktery byl dva mesice mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a proč ho nasadil proti San Marinu až na posledních 5 minut?

Reagovat
Kepy_FCB

a že ho podpořili spoluhráči? to moc neznamená asi je oblíbenej do party a a neustále jim tam fňukal

Reagovat
Banikovec7

Vcera jsem nad tim premyslel a taky jsem si rikal, ze bych ho tam hodil. Azevedo pak treba na pul hodky na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám myšlení Páníka, tak sestavu nechá stejnou, až na Filla, bo ten výkon Pazdery to byl snad hardcore i pro Boba...Azeveda už v nominaci čekám a nějaké minuty určitě dostane. U Granece spíš tipuju to, že s Barošem, Lalkovičem, Celbou a Kaločem budou mít individuální program a do Teplic neodcestují. Lavičku vidím totiž takhle: Budinský, Šindelář, Procházka, Azevedo, Holzer, Pazdera, Jirásek...

Reagovat
Banikovec7

Nemyslím si, že by Granečný vůbec nejel.

Reagovat
Puskas

Možné to je, nepřipravoval se s týmem.

Reagovat
Banikovec7

Tak to pak Slavia bude hrát asi s dorostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice, Slovácko příjedou na Letnou bez strachu a jaké tam udělají výsledky.

My...

Tento polský tweet je čím dál reálnější a pravdivější, věhlas staré kurwy Páníka má mezinárodní ohlas

https://twitter.com/podjuchy_fan/status/1192452849780887557

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rok se s rokem sešel a je tady třetí ročník soutěže o největšího dementa. Někteří se celý rok pracně snažili o to, aby zvýšili svoje šance, a tak jsem sám zvědav, jak dopadne tento ročník.

Hlasování je jednoduché, stačí, když napíšete tři největší dementy na EF dle Vašeho uvážení. Toho, co umístíte jako prvního, dostane 3 body, druhý dva body a třetí bod.

Svrhne někdo loňského vítěze valloireho? Třeba předloňský šampion Owny? Je to na vás.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/70100/

Reagovat
Kang & Kodos

Nebyla náhodou anketa o nejoblíbenějšího uživatele? Někdy na jaře teda už

Reagovat
smazaný uživatel

V mé režii určitě ne. Byl to nějaký konkurent. Zkoušel jsem to kdysi, ale táhnou jen dementi.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Jak se chtěl nenápadně přihlásit o cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlášení mi ale uniklo, neví někdo?

Reagovat
Hokaido

Za mě jednoznačně zasloužené první místo pro rasistické prasátko z Ostravy.

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák lichna

Reagovat
lichna.

Crack pls..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Dyt tady nějaká anketa byla nedávno

Reagovat
lichna.

To byla ta, co zmiňoval Kang ne?

Reagovat
ratusek

Čoveče nevím, ale ankety jsou tady často

Reagovat
fabec1222

A jak dopadla ta anketa o nejoblíbenějšího uživatele? Posílal jsem si hlasy docela poctivě, tak by mě zajímalo, jestli to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem nedělal já..

Reagovat
fabec1222

A výsledky minulých ročníků někde jsou? Mohlo by z toho být hezká tradice, stejně jako hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

Ta 2018 mi nejde stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1.losinho

2.hokaidopust

3.Alan Shearer

Ale konkurence byla letos hodne velka...

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi to prosím i do té ankety. Hlasy z diskuse apod. bohužel nemůžu počítat.

Díky.

Reagovat
Hokaido

Nejdřív mu to musí schválit papá.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Losinho

Ha!

Reagovat
mistr129

židovskou úderku reprezentuješ na jedničku s hvězdičkou

Reagovat
Losinho

SuperÚderku

Reagovat
Rarášek

Za Alana

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tu vypoustel ty svoje nesmysly casteji tak je prvni, ale nastesti dava prednost kariere sekuritaka na fotbale a dalsich akcich

Reagovat
Alan_Shearer

Cenim! U me ses jasna jednicka, ani valloire se nechyta.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Baronne

Reagovat
KingMaster13

Ondrasch a Placka nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ondrasche se bojim hlasovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že kdybych pro někoho hlasoval, brali byste to ode mně za ofenzivní výpad a to bych neměl dělat. Přeci jen, přidal bych mu 3 body.

Reagovat
Skalda29

Tak dej všechny na třetí místo, bodík za 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

BRIT94 má moji plnou podporu

Reagovat
Briggus

Za mě:

1. Adam

2. Petr

3. Jakub

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice-Baník 1:2

Opava-Bolka 0:2

Bohemka-Příbram 1:0

Liberec-Zlín 1:0

Olomouc-Slavia 0:1

Karviná-Berbreň 0:1

Slovácko-Peltonec 1:0

Sparta-Budějky 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Banik venku win? Neverim

Reagovat
Puskas

Kdo nevěří, ať tam běží.

Reagovat
Kepy_FCB

když nehrajem u protekčních tak je to více než reálné

Reagovat
Achašveróš

To už by nebyl ani důvod vyhazovat Páníka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Han střelil první

Čauky čáu, docela se nám rozjel discord server naší české sekce, takže dovalte: https://discord.gg/YCcSzqr

Reagovat
Han střelil první

Jo a když tak si dejte nick z ef, pár lidí jsem pokickoval, bo nikdy nic nenapsali a netušili jsme, co jsou zač.

Reagovat
doshcz

najdete zde vše, od porna po šikanu

Reagovat
ratusek

Porno? Jdu tam

Reagovat
Rarášek

Pojd, tebe potřebujeme!

Reagovat
Hokaido

Kdo neumí vařit, ať tam ani neleze.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kang & Kodos

Hází tam ještě lichna svoje blafy? Poslední tejden jsem to fakt nekontroloval

Reagovat
doshcz

od Raráškova dortu dával myslím jídla jen Hokaido, ale ty byly moc kvalitní

Reagovat
lichna.

Nene, teď tam v tomhle vládne Rarášek. Já už hážu jen chuťovečky.

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, takže raráškovi bylo líto, že nedostává bídu aspoň ohledně jídla

Reagovat
Hokaido

Rarasek dával dort z majonézy a tavenyho sýru, kterej našel na Facebooku. Velká paráda.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Rarášek

A uzenýhc kuřecí prsa se žampiónama takticky nezmíníš .

Reagovat
Hokaido

To mi asi uniklo.

Reagovat
Rarášek

Protože Placka řešil dilema Majonéza vs. Tatarka. A na hlavní ingredience už si nikdo nevzpomněl .

Reagovat
Hokaido

Já myslel, že je to nějaký jiný jídlo. A tys to dal do toho dortu, ty dobytku.

Reagovat
Rarášek

Ne, to bylo dohromady .

Reagovat
lichna.

Ten dojem to stejně nezlepší.

Reagovat
Rarášek

Dojem zlepšila chuť, přesně jak psali v receptu!

Reagovat
lichna.

Tak samozřejmě.

Reagovat
Rarášek

Fakt to bylo dobrý, zmrdi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Rarášek

11?

Reagovat
Coutinho10

dnes ve 22:08 nebo zitra 11:05

Reagovat
Rarášek

Co to je za čas tyvole 22:08

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Rarášek

Co to maj za časy tyvole .

Reagovat
Coutinho10

vypada to, ze se v tom vyzivaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

22:08:27

Reagovat
Coutinho10

nez skonci nejaka ta uvodni znelka, tak to mozna tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Stavební firma Strabag dalším sponzorem FCB? Pokud by to bylo oficiální, tak super

Reagovat
Rarášek

To je spatny znamení .. Ty měli sponzorovat Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš marketingovej už se fotí s jejich zástupci. Ty jo, z toho mám radost

Reagovat
Rarášek

Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nakonec Strabag Rail, takže my jedeme koukám po sponzorech ze železnice. Už chybí jen ČD

Reagovat
Rarášek

Hlavne kdyz budou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vagonka ze Studénky už je. Teď oni. A hlavně železniční oblast, tam moc nehrozí úpadek firem, ba naopak.

Reagovat
Rarášek

To by mohl bejt stabilni sponzor no, to je fakt ..

Reagovat
Han střelil první

To není vagónka ze Studénky, tady už funguje jenom kovárna. Ta, co sponzoruje Baník, je z Ostravy.

Reagovat
lichna.

Já jsem hlavně zvědav, jak moc se zapojí ta Ridera.. Jestli to přetáhne celé z Vítkovic, tak by to pro Baník mohlo být hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

A na derby prodáno 11 tisíc lístků. Což je taky super. Předpokládám, že v té cifře jsou započítané i permice, ne?

Reagovat
lichna.

Určitě. No, týden před derby by mělo být za mě vyprodáno, ale atmosféra bude určitě skvělá i kdyby zůstalo u tohoto počtu.

Reagovat
Banikovec7

Tak kdyby ne, tak to už by museli prodávat asi i na střechu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrých lidí se vejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, jestli je tu vážně tolik příspěvků o Spartě.

Neni, tady se opět řeší hlavně vyhazov asi nejlepšího trenéra Baníku tohohle desetiletí a o Spartě, která hraje dneska, nikdo nic nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda trochu jim křivdim, přímo o vyhazovu jich píše jen pár.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek. A nauc se cist

Reagovat
smazaný uživatel

Taktně sem mlčel, ale je dobře, žes ho zmínil

Reagovat
smazaný uživatel

Koubka jsem počítal ještě do minulého desetiletí (3. místo 2010)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší trenér desetiletí v FCB je Petržela, pak Koubek, Svědík...Pak je to těžké, u všech zbývajících mám spoustu ale, asi bych dal jako dalšího Látala, Páníka na to páté místo, záchrana, podzim 2018, ale taky zvláštní vztahy s některými hráči, zvláštní střídání, začlenění mladých není ideální, i když vím, že jich třeba není tolik na úrovni, ale i tak, navíc ta hra, válka hlavně venku. On má od Koubka určitě nejlepší hráčský materiál, Svědík měl tým z kluků, kteří byli často velmi talentovaní, ale ještě hodně mladí, nevyrovnaní, tak i tohle je třeba vidět. Kučerův fotbal se mi líbil, ale Vrťo strašně podcenil obranu, ti kluci to nedávali a Radim zase neuměl přijít s jinou než ofenzivní taktikou, což se mi obecně líbilo, ale Baník musí hrát první ligu, body prostě skoro nedělal, ale potenciál má určitě. Další snad ani nechci vzpomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

A v čem přesně byl Petržela lepší než Koubek nebo i ten Páník?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě myslím, že bez něj bychom do ligy hned zpátky nepostoupili, poměrně dost zapojoval i mladé hráče do 23 let, nebál se vzít na sebe odpovědnost, měl účinný styl, který sice oku až tak nelahodil, ale s ne úplně top mančaftem i na druhou ligu jsme ve Vítkách udělali 43 ze 45 bodů, zvládnul klíčové zápasy s Opavou a Sigmou...

Koubek neudělal titul proti mužstvu, které ztratilo 28 bodů a bylo extrémně nepřesvědčivé celou sezónu (Sparta)...Já si prostě myslím, že i když to bude znít možná arogantně, tak takovou Spartu jsme měli nechat určitě za sebou, mužstvo jsme měli kvalitní, ještě se zkvalitnilo příchodem např. Vydry v zimě...Je to pořád velká škoda i s odstupem času.

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud dobře pamatuju, nějaký vyšší počet minut odehráli akorát Helešic a Pokorný s Mešaninovem, kteří se střídali. Venkovní zápasy měl stejně špatné jako jsou teď za Páníka, abych mu teda nekřivdil, tak se zvládly zápasy v Opavě a Olomouci, ale první dost se štěstím a druhý tam to vypadalo, že oba hrajou na remízu. A podle mě teda nikdo kromě Sigmy srovnatelný kádr s naším, určitě ne Opava, která byla ještě bez Svozila, Kayamby nebo Smoly.

Reagovat
Banikovec7

Tak Smola tam byl, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, od léta 2016, Kuzma taky, ten snad už od léta 2014 + Jurečka, Zapalač, Fendrich, Žídek, Janetzky, Puškáč + trenér Skuhravý tam přinesl svůj ofenzivní fotbal, dominanci. Pro mě byli tedy lepším týmem, hlavně ti hráči byli adaptování na druhou ligu, u nás se s tím spousta kluků seznamovala, tým se dával dohromady ještě za pochodu...Vím, že Budějky měly už pár hráčů se kterými teď hrají ligu, Táborsko myslím bylo hodně silné, Znojmo, Pardubice...Hlavně my jsme tam s našimi fanoušky byli jako když do Česka přijede Barcelona, prostě zjevení, jak v lize se všichni hecují na Spartu, tak se všichni hecovali ve FNL na nás a to není lehké zvládnout. Jinak mladých hráčů zasáhlo do druhé ligy dost, dělal jsem si statistiku posledních pěti sezón po 16. kolech, kolik dostali hráči do 23 let u nás minut a kolik jich zasáhlo do hry, v té sezóně měli mladíci u nás 4766 minut a zasáhlo jich do hry hned 13, z toho tehdy třiadvacetiletý Stáňa měl za tu dobu nejvíc - 1062 minut, v zimě přišli myslím ještě Breda tehdy (23) a Hrubý (22), po zranění začal na jaře hrát pravidelněji osmnáctiletý Granec, kterého si Vlastík vytáhnul vlastně už rok předtím z dorostu...

Reagovat
Banikovec7

Tak kromě Granečného přece ty ostatní nemůžeš počítat jako zapracované mladíky, když to vše byli nakoupeni hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne všichni, ale spousta z nich ano, pořád je ale prostě umění i s těmi nakoupenými mladými hráči pracovat.

Reagovat
Blasphemer

tl;dr

Reagovat
ratusek

Marko!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrto hlavne behem par tydnu znicil celou Petrzelovu praci kterou tady za rok a pul odvedl. Daval to tu po Hrobarovi dohromady skoro cele sam a ten picus to zas malem poslal dolu...

Vrto

Reagovat
smazaný uživatel

Koubka jsem počítal do minulého desetiletí, právě kvůli Svědíkovi tam mám slovíčko asi. Petrželu dávám o chlup níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle správnosti máš pravdu, protože skončil v říjnu 2010. Jinak Bobovi určitě ještě musím k dobru přičíst finále poháru, účast v top 6 nadstavby, nebo vyřazení vás v letošním osmifinále cupu, ale i tak to na mém hodnocení moc nezmění. Stagnujeme, změna by mohla pomoci k dalšímu progresu, většímu zapojení mladších hráčů, když z Baníku aka věčně jednoho z top 3 nejmladších týmů ligy je teď společně s Plzní ten nejstarší, jsou k tomu objektivní důvody, ale i když se s tím něco dělá, tak mě to přijde až moc pozvolné a myslím si, že by to mělo jít rychleji, ale Bob je prostě konzervativní...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak se to hodnotí. Za mě v tom desetiletí po Koubkovi z hlediska hry klidně Komňacký. Bohužel se podkopl, jak příliš přehnal důvěru v Krmenčíka a neměl odvahu aspoň trochu víc dávat tehdy Frantu Narha ..... Krmenčík tehdy ještě děsný plašan. Dát třetinu šancí, byl Baník jinde a Franta K. vydržel déle. Základ tam byl, dobrý fyzicky, to tehdy Vrba dal dobrý tip.... ale potřeboval ještě dozrát v hlavě .....Možná by tehdy nebylo od věci, dát Krmenčíka pár zápasů za béčko. Aby viděl, že gól dá, snad by mu to pomohlo v hlavě. Takhle ho Franta docela uvařil .......

Ale čistě herně s ohledem na to, že už byl klub ve sračkách, to nebylo vůbec zlé, byli lepší v hlavách, než jsme dnes s Páníkem, uměli docela zvládat i zápasy venku, bylo to koukatelnější i nebezpečnější, než dnes ......Herně u mě Komňacký, na to, že klub byl už v loji ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Hlavně to, že dneska hraje Sparta, očividně nikoho netankuje. Divná doba.

Reagovat
Marv

Přitom je to přímý souboj o pohary

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hlavni pointa příspěvku, no

Reagovat
Greny

Bych jim zde udělal nějakej článek co by byl furt nahore v české sekci a ať si diskutují tam tyhle ceci

Reagovat
Greny

Věci

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, mi to hlava nebere. Tak to mají příznivci Baníku podle některých nutně tlachat o Spartě, jen protože ten den hraje ? Jestli se někdo diví, proč se nemluví o Spartě, tak může téma nahodit sám. Buď se chytne nebo nechytne. Ale furt jebat do baníkovců, že si u české ligy mudrují o Páníkovi - no a co ? Přidej se nebo přeskoč, cenzore ..... je to jednoduché .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes Sivok popraví Spartu

Reagovat
ratusek

Jihlava klasici

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza takhle furt ztrácet. Popáté za sebou venku 1:1

Reagovat
Greny

Já si nemůžu pomocí... Když vidím toho Jílka před, behem a po zápase . Tak mě přijde že prostě je šílené nervozni

Reagovat
Greny

1:0 pro Spartu

Reagovat
PBLead

Reagovat
Greny

Mandjeck desítka jak prase Pro Budějovice... Nechápu že nehraje Ládík Krejčí

Reagovat
PBLead

Tak pokud se nepletu, tak tu ztrátu v Jablonci hoidl Jílek na něj. Tak asi proto

Reagovat
Greny

Jo pak dal tři góly že stopera za U21 a dnes to může hodit na Mandjecka

Reagovat
fabec1222

Sparta

Reagovat
ratusek

Klasika, obrovská individuální chyba

Reagovat
Greny

A tak aspoň bude mít případně Jílek vymluvu

Reagovat
ratusek

Jak vidím Spartu, tak se za 2 týdny vůbec nic nezměnilo. S takovou toho Jílka vyhodí v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

Od hráče, u kterého je nepochopitelné, že vůbec hraje.

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Když on je Krejčí určitě unavenej, tak je snad jasné že musí hrát Mandjeck

Reagovat
Stannis Baratheon

Pakal nám začal používat puny...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je šílenej simulant. Jen jeden z mnoha důvodů, proč toho hráče nemít rád.

Reagovat
ratusek

Karoch smějící se vlastním "vtipům". To mi chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

tvl on pískne každý jeho pád

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tomu Markovi bych dal dejchnout. To není možný.

Reagovat
ratusek

píská uplně mimo

Reagovat
Selänne

Jílku, vzdej to...

Reagovat
pingla

rohový kop?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho zjeba malého černého, měli pořádně sejmout ať má důvod se válet.

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18

Nehrál Kozák rukou? Přišlo mi to dost nepřehledný...

Reagovat
ratusek

Myslím že dokonce oba Sparťani. To neuzná s videem

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka to byla určitě, jak to je v pravidlech netuším.

Reagovat
db18

Nesmí z té akce pak padnout gól... pokud padne, tak neplatí, i kdyby to bylo smolně nastřelené.

Reagovat
oli9

3x rukavole

Reagovat
pingla

ruka Hložka ne?

Reagovat
PBLead

Kozák krásná asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka, ruka, ruka - gól

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
exse

Reagovat
oli9

ještě ti tam chybí faul

Reagovat
Salfovic

VAR gól platí

Reagovat
oli9

pičo tripl ruka co tam zkoumají ????

Reagovat
ratusek

Ty vole zase to řeší už 3 minuty komedianti. Přitom ta ruka je jasná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co řeší do pejči, ta třetí ruka je úplně jasná.

Reagovat
Greny

A rázem se volá rozhodčí.. k videu... Není to alibismus? Kdyz kolikrát rozhodují od videa ?

Reagovat
ratusek

Být to kousek dál taak se video neřeší

Reagovat
djiros

Amatéři. Třikrát ruka a ti nymandi od videa i ze studia nejsou schopní to rozseknout

Reagovat
ratusek

A řeší to 5 minut. Trapáci

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Buzeranti, ať jdou do píči s tím varem

Reagovat
ratusek

Novák

Reagovat
Selänne

My jsme zoufalci, ty vole. Gól v podstatě vlastní, tutovku chytí golman a když už tedy góla dáme, tak je to dvojitá ruka. To jebu tohle.

Reagovat
db18

Novák

Reagovat
Dru Zeree

takových zatahání má Frýdek 10 za zápas

Reagovat
djiros

Ne každý spadne jak Kozák. Drobnému se nedivím...

Reagovat
Greny

Jako penalta klidně... Akorát že před repre pauzou v Jablonci se to nepiskalo

Reagovat
Greny

Novák tam šel blbě... Ale jak to Kozáka rozhodilo

Reagovat
Losinho

Dobrej debil ten bek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak nevím, kdo je větší šašek. Jestli Novák nebo Kozák

Reagovat
Greny

Kozák

Reagovat
Greny

Heca

Reagovat
Greny

A zeď

Reagovat
Selänne

Heča

Reagovat
Greny

No že záznamu spíš zed

Reagovat
Selänne

Však to letělo půl roku, ale jo, chyba primárně ve zdi.

Reagovat
Salfovic

Tak ale šlo to k zemi vedle tyče.

Reagovat
Selänne

Ale letělo to půl roku, tohle by lepší golman určitě měl.

Reagovat
ratusek

Tak Heča je sněhulák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karoch

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sáček tzv. na Zimu.

Reagovat
Stamby

Reagovat
Salfovic

Krásně kopnuto

Reagovat
Selänne

Mandjecka musí nechat v šatně.

Reagovat
KingMaster13

Ta Sparta ani tu zeď neumí postavit ty vole

Reagovat
ratusek

Tvl ty přihrávky spartanů do hráče do tlaku, luxus

Reagovat
djiros

Zeď zajebala, ale i tak Heča pryč z branky. A Marek idiot nastaví 3 minuty. To je vrchol. F:L v celé své kráse

Reagovat
Greny

A kolik měl nastavovat?

Reagovat
Mimalu

tak jenom ten jeden VAR trval 4 minuty...

Reagovat
Greny

Tak kromě VARU tam nic moc jiného nebylo ne?

Reagovat
Mimalu

tak penalta + oslava 3 gólů, 3 minuty jsou fakt dost málo

Reagovat
Greny

Nenastavil bych jim ani ty tři minuty, když může jít Kozák během varu za Jílkem a ukazovat mu co se stalo tak to rovnou mohl říct rozhodčímu a nemuseli nic zkoumat ten výraz Jílka byl vserikajici

Reagovat
Neon

Hložek dostal míč do sítě cca v 26:50 a písknuto k výkopu brankaře po zkoumání VAR a odvolání gólu bylo v 31:53, tak si to spočítej, kolik minimálně se mělo nastavovat.

Reagovat
djiros

děkuji za ty časy

Reagovat
Losinho

Trávník docela šikula

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ustojí Kozák nějakej souboj? Víc se válí, než hraje.

Reagovat
Hokaido

Nás zase přehravaji Budejky doma.

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávaný průběh.

Reagovat
Skalda29

To byl zase poločasový rozhovor

Reagovat
Selänne

Odehráno 16,5 zápasu a já pořád marně přemýšlím nad tím, co chce Jílek se Spartou hrát. Je čas udělat pá pá.

Reagovat
doshcz

dnes nákopy na Kozáka..styl kterej je už asi 20 let mrtvej..

Reagovat
Losinho

Za chvíli k němu přijde Tetteh, pokud nedají gól. Pokud třeba rychle otočí, tak tam půjde za Kozáka.

Reagovat
Selänne

V 71. minutě, no.

Reagovat
mayday

To nemá vůbec význam, ten Jílek. Tam už musí být nějakej rukopis, výsledky. Místo toho má Sparta 7-5-5, což je strašný.

Reagovat
Greny

Teď nad tím přemýšlím... Proč vlastně nehraje Hašek?

Reagovat
Greny

Ten fanoušek : hejbejte se do prdele... Hrajte neco

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Už to tam začíná vypadat jak na okrese

Reagovat
pingla

týpek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten budějovickej Bendtner je docela škodná.

Reagovat
db18

"Hejbejte se do prdele!"

"Dělejte něco!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Atmoška jak v Bolce

Reagovat
Greny

Teď jak se radili Jílek, Sanak a Horňák tak to vypadalo že Jílek je ten poslední co by chtěl něco vymyslet

Reagovat
Losinho

Tečou 1:2 a Saňák na lavičce vysmátej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nita taky vypadal pobaveně

Reagovat
ratusek

Goblin na plac

Reagovat
Losinho

Drobný

Reagovat
db18

Drobný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Greny

Drobný v suchým triků

Reagovat
REPLIKATOR

Drobný

Reagovat
doshcz

Saňák a jeho střídání, mastermind

Reagovat
Salfovic

Co tam Drobný dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nic?

Reagovat
djiros

Fandil.

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Nechce Spartě úplně dojebat oslavu

Reagovat
ratusek

Kozák nejen že je k ničemu, ale on jim to i sabotuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co se diví ty kreténi?

Reagovat
Dru Zeree

ten Drobný se vůbec nemele

Reagovat
Losinho

Konečně něco chytil.

Reagovat
Neon

To bude gól budějc z nějakého protiútoku, jestli tam brzy něco neprotlačí

Reagovat
KingMaster13

Jasnovidec

Reagovat
fabec1222

Reagovat
PBLead

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle předpověď se ti povedla

Reagovat
Neon

Nesnáším, když mám pravdu

Reagovat
fabec1222

Reagovat
KoryVCF

Kaya

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

Drobny

Reagovat
ratusek

Kááájááááá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kaya Nejlepší stoper ligy

Reagovat
Bakary3

Rarasek souhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

mrdky fakt :D

Reagovat
pingla

je táááááám

Reagovat
Selänne

Nejlepší stoper ligy.

Reagovat
db18

wow, pěkná branka

turkish Ramos

Reagovat
Selänne

10 rarášků approve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Oni fakt měli podepsat toho Sivoka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Jasně že měli. Sivok by jim pomohl obrovsky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Budějky Nestačím zírat . Už minulé kolo jsem tady psal, že jsou naprosto výborný... ale že dají 3 branky na Spartě?

Hořejš do Baníku kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to chce zase: "Hejbejte se do prdele!" "Dělejte něco!"

Reagovat
Heisenberg

Dnešní zvukař pochází z Jablonce?

Reagovat
ratusek

Oni ten čtvrtej ještě dají

Reagovat
HorajzmAmmann

* DOSTANOU

Reagovat
KingMaster13

a pak ho dostanou

Reagovat
FC Porto FC

Sparta má obrovskej pech ale...

Reagovat
Rothbard

Pokutka pro Spartu...

Reagovat
fantomas

Fakt neznám nikoho, kdo by si černý hráče (na jiných postech, tady dokonce s jednim na lavičce a druhym na hřišti) pletl s takovou železnou pravidelností jako právě Karoch. Neuvěřitelný.

Reagovat
Rothbard

I Bosak dnes zvladl zamenit Kangu s Mandjeckem...

Reagovat
fantomas

To ještě dovedu pochopit, páč hrajou vedle sebe. Ale Mandjeck - Tetteh... kde to kurva sme.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mabdjeck byl už dole...

Reagovat
fantomas

No... právě a podle Karocha skóroval místo Tetteha.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak on teď dokonce vymyslel "vnitřní šajtli", to je těžký no.

Reagovat
db18

Těšim se, až příště Costa fauluje sparťanského protivníka a Tetteh půjde předčasně do sprch...

Reagovat
HorajzmAmmann

fans Sparty Krásně přerušený tlak Sparty

Reagovat
Greny

Karochu to od Jílka byla reakce na ten gól co dostali ne na ten kotel

Reagovat
matteo17

Tohle fakt na to řekl jo? Koukám bez zvuku?

Reagovat
HorajzmAmmann

řekl

Reagovat
Losinho

Sivok všechny zmrdá ale od svýho hráče je tři metry

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky nechápu, však on toho hráče měl před sebou. Je v tom stejně jako Havel, ne-li hůř.

Reagovat
HorajzmAmmann

Karoch Jílek tam nakopnul tu střídačku po inkasovaném golu a ne po tom pyru od fans

Reagovat
Salfovic

Je to ligovej zápas nebo nějaká exhibice k výročí ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rothbard

Chudak Kozak, nechat si ujit takovy zapas...

Reagovat
Rothbard

Tetteh

Reagovat
doshcz

Budějky 3 střely = 3 goly

Reagovat
Neon

Naštěstí se ve fotbale nehledí na úspěšnost zákroků jako v hokeji

Reagovat
doshcz

Reagovat
kecipep

Nejlepší páteční zápas posledních let

Reagovat
Greny

To hulí co? To střídáni?

Reagovat
Losinho

Jílek takticky, chce udržet Budějky v tabulce pod Spartou

Reagovat
Neon

Přesně, pokud Budėjky.vyhrajou, tak se ze mě snad nakonec stane jihočeský patriot

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chcete s Kangou v týmu hrát něco takticky?

Reagovat
Losinho

Právě že ho sundal.

Reagovat
Rothbard

Sprintersky souboj Sivok vs Kozak

Reagovat
ratusek

Tam teď chyběl Kanga. ale genius Jílek ho dá pryč

Reagovat
Losinho

To bude penaltička

Reagovat
Rothbard

Nemusim fandit Sparte, abych napsal, ze jasna penalta...

Reagovat
doshcz

jasná vole

Reagovat
HorajzmAmmann

penalta no...

Reagovat
HorajzmAmmann

co?

Reagovat
Salfovic

Už ani VAR se na tu simulantskou píču nemůže dívat.

Reagovat
doshcz

si dělaj prdel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jednou fotbal dává (Jablonec), jednou bere (Budějovice)

Reagovat
ratusek

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Losinho

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

zrušte ten VAR tvl

Reagovat
Losinho

Tak schválně jestli už ho vyhodí.

Reagovat
Greny

Těším se na brekot u rozhovoru

Reagovat
doshcz

tak určitě ale je na hovno že si dáme v podstatě dva vlastňáky a že je Heča sňehulák (což teda měl Jílek už poznat no)

Reagovat
Greny

Ty vole oni tam dali reklamu a parkur

Reagovat
doshcz

ČT no

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerná kvalita celého zápasu. Takové výkony by člověk čekal maximálně v souboji o záchranu

Reagovat
Rothbard

A to byl souboj o co? Finale LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Pátého s osmým. Ano, nezdá se to...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, všechno Kozákovi pískli a zrovna tu nejjasnější věc ne česká liga

Reagovat
smazaný uživatel

1.Kozák tomu hodně přidal, proto to nepískli.Simuluje celá Sparta, zvláště Kanga, Trávník a právě tenhle omyl Kozák , to je ostuda, jak se furt válej.

2.Sparta měla vést 5:0 a nemusela se penalta řešit.Jenže na to Sparta v současné době nemá, tak to holt skončilo zaslouženou remízou.

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole oni mají VAR a i tak zapřou jasnou penaltu naše liga je fakt něco úžasného

Reagovat
Losinho

Rozhovory nebudou tyvole?

Reagovat
KoryVCF

Parkůr

Reagovat
Dru Zeree

Ať už se na ten fotbal ČT prosím vysere. Žádné studio, žádné rozhovory, Bosák + Karoch...to se fakt nedá

Reagovat
JessePinkman

Dynamo opět skvěle, je radost se na to dívat. Dát na Spartě 3 góly, třikrát tam vést, oni posraný až za ušima, bravo Dynamo, tak se má hrát. Po těch letech utrpení, 12. místu v druhý lize, se dá tady konečně zase jednou bejt spokojenej s fotbalem (hokej, ať táhne do píči, přeju jim maximálně KP). Jinak dobře jsme se bavili na tej Letnej, Sparťánci zesraný z Budweisu, že by je mohl náhodou porazit a akorát to pivko nemaj dobrý. Budvar je Budvar pražácííí Nakonec i ten bod se musí brát.

Jinak rozhodčí jak jinak než pro Spartu, co on odpískal, tomu se občas divili i lidi na stadionu. Penalta ani náhodou, nu což, tak to tady asi bude furt.

DYNAMO DO LIGY MAJSTROV!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna vytahovat se s Budvarem... To chce mít taky odvahu

Reagovat
inferno08

Reagovat
JessePinkman

Zkus si dát někdy kroužek.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby bylo dobré, tak celkově vyzdvihovat Budvar je...Srandovní. Chápu, že vám místním asi chutná, ale jinak je to čiré zlo, které se dá srovnat s výrobci piva Staropramen atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Staropramen neznáš, jinak bys to nikdy nemohl srovnávat.Třeba U Medvídků mají Budvar luxusní.Proto je tam taky od rána do večera narváno.

Reagovat
smazaný uživatel

U medvídků jsem byl a není to kvůli budvaru, ale lidi tam chodí kvůli pivu, jenz si sami vari.

Tak a bez se zas věnovat něčemu jinému.

Reagovat
Kepy_FCB

Západní Uhelna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravák tu hodnotí pivo a pražské hospody, to je síla.Tak tys tam byl:))Budvar je pivo, skvělý pivo, ne ty splašky, jkao Ostravar, nebo Radegast.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo..

Reagovat
lichna.

První si zjisti fakta.. A vůbec, pil jsi někdy Radegast?

Reagovat
andrew96

Já si třeba občas dám Radegast 12, ale už mně nešmakuje tak, jak dřív, je na mě celkem hořký. Ale taky je to možná tím, že jsem rozmlsaný z malých pivovarů, které teď podporuju.

Reagovat
lichna.

Jo, to je možné. Já třeba na Radegast nedám dopustit, ale jen v určitých lokálech, kde právě není ani tak zbytečně hořký.. Ale srovnávat Radegast se splaškou, jakou je Ostravar..

Reagovat
Zark

ale dyt to je pražák a na banikovce si jen hraje

Reagovat
lichna.

A když někdo bydlí v Praze, tak nemůže fandit Baníku?

Reagovat
Zark

ale sak muze kdyz chce... jen at nemluvi jak kokot, kdyz uz bude v te ostrave

Reagovat
Kiwi-21

Budvar není špatný

Reagovat
eLJay.91

Budvar aka Bolehlav

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych dnes tuto:

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Hušbauer - Ševčík, Stanciu, Olayinka - Van Buren

Reagovat
Losinho

Nechal bych Tecla, jinak OK. Po repre pauze čekám klasicky bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude 10, sigma je dlouhodobe njlepsi tym b lize co se zspasu s favoritama a tyka, navic doma

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Holeš, Takács, Frydrych, Bořil - Zelený, Hušbauer - Ševčík, Stanciu, Olayinka - Rondič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se jednou ve Slavii budete divit, až Vám odejde Coufal a Suk. No dobře nebudete, ale Zelenýho a Holeše bych chtěl vidět.

A vepředu bych Rondiče klidně zkusil.

Reagovat
inferno08

Reagovat
inferno08

*vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dnes prekvapi. 10

Reagovat
Salfovic

Ten Pardubickej stadion vypadá na vizualizaci pěkně

Reagovat
adalbertus

i ten hradeckej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

OT : Super dulezity tri body doma :) navic lepsi vzajemny zapas s Pardubicemi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se nám ta FNL zamotává. 4 týmy ve 2 bodech, to už může dopadnout všelijak.

Reagovat
Greny

no 5 tymu v 5 bodech ..

jsem docela rad ze Pardubice mame za sebou a s lepsim vzajemnym zapasem

na jare doma Duklu, Jihlavu i ten Zizkov ... z prvni osmicky jedeme jen do Usti a Hradce.. Lisen nepocitam tam si myslim ze mame tri body jasny at se bude hrat v Lisni, na Srbské nebo za Luzankama

udrzet Vanka a Prichystala - kterej asi ve své kariere bude hrat jen pod Machalkem jinak pod ostatnima trenerama strasnej drevak...

a uvidime koho Machálek si privede

Reagovat
naheCZ

Když se tak dívám na výsledky FNL, tak Třinec s Varnsdorfem to zkazili, mohlo vše skončit 1:2

Reagovat
Coutinho10

Musa to je zabijak

Reagovat
KingMaster13

Ty vole obrana ze Sparty a brankář Bolky Díky bohu za Musu já tam ani nechci koukat tipuju že mám teď tak -6

Reagovat
Coutinho10

Musa mel bejt kapitan

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Taky si říkám. Anebo Malinskýho jsem měl dát, ten má tři asistence.

Reagovat
Coutinho10

j taky me to ted napadlo...asi 2x nebo 3x jsem ho v sestave v teto sezone mel, ale v tech kolech treba nehral tolik a zrovna plusovy body nemel, takze skoda, ze jsem mu na toto kolo neveril

Reagovat
fabec1222

Čůráci ze Slávie teĎka na výjezdu ve vlaku, totální prasata a imbecilové, všichni Olomoučáčí, dejte jim do držky

Reagovat
Greny

co provedli ?

Reagovat
fabec1222

Tak pochopitelně je nezajímali nějaké místenky a tak, prostě jedou spolu, tak si sednou spolu, a že tam má někdo místenky, tak to nezájem...

Ale většina lidí se stejně radši hned zvedla sama, a odešla jinam, škoda, že to nestihla třeba i ta tak 12 - 13letá holka, co seděla naproti mě, a hned se jí začali ptát, jestli by s nima nešla na záchod atp

Pak v tom vagoně ještě bohužel byli nějací černoši, takže na velej vlak klasický hlášky jako "Táhněte do pralesa" apod

O stavu fans pochopitelně nemluvě, už při nástupu tak 2 promile, a hromada dalších flašek levnýho chlastu u sebe

Reagovat
KingMaster13

Já nechápu že mají vždy všichni potřebu se ožrat tak strašně do sraček TO mluvím teď obecně. Jako taky jsem fandil nalitej a je to prdel, protože odhodíš veškerý stud a zábrany a fakt to rozjedeš pak v tom kotli ale být ožralej tak že pomalu nemůžeš chodit, to nechápu. Třeba minule jsme si s kámošem před Zenitem dali 7 piv což je na mě dost a byl jsem prostě veselej, nahajpenej a najednou ani ta zima mi nevadila

Reagovat
Salfovic

Slavia Intellectuals

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jiný fans jinejch klubů jezděj v kvádrech, mluví spisovně a chovají se ohleduplně k ostatním.A zásadně nepijí alkohol!!Měls je napomenout, když tě pohoršili

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, buď taky soudnej. Tohle je strašná ostuda a ukázka dementů z Tribuny Sever kvůli kterým se říká Tribuna Semen.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já to neviděl a nebudu to tedy kritizovat.On si to mohl vycucat z prstui, nebo to nafouknout.A demety na výjezdech má každej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mohl. Ale já takhle zažil experty z TS v Liberci a už nikdy více. Venku zásadně mezi domácí, protože TS se z fanoušků mění na stádo ožralejch imbecilů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vycucal, hodil tam černochy, 12 letou holku a levný alkohol .Hlavně to nemuseli bejt lidi z TS ale ožralý Moraváci a vůbec, jak píšu, neviděl jsem to a nebudu to kritizovat.Výjezdů mám za sebou hodně, ano, chlastá se,ale

Reagovat
fabec1222

Však si tam klidně dosaď fans jiného klubu. Akorát, že já jsem zrovna potkal Slávisty no..., ale pochopitelně nejsem včerejší, takže mi je jasné, že ty dresy, šály a pokřiky mohli bejt v jiné situace klidně Sparťanské, Baníkovské atp...

Reagovat
Greny

no k tomu neni co dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic moc. Sem cekal, ze aspon nejaky klubovy symbol zmenil majitele

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Malinský

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec Zlín

Reagovat
REPLIKATOR

Potočný už si z nich dělá vyloženě prdel

Reagovat
Greny

tak to vypada ze Zavadil skoncil karieru

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
Greny

zranil se .. odnaseli ho na nositkach a vypadalo to zase na koleno

Reagovat
Banikovec7

Zase simulace?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lichna.

Neskutečné.. Dal bych mu stopku za tohle už..

Reagovat
andrew96

Se zase raději "zraní" až v nemocnici.

Reagovat
Losinho

ať už radši fakt skončí

Reagovat
Kaspar

Poznar loket kazdy souboj a to chtel tenhle lempl pred sezonou do zahranici

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohemka Příbram je tedy dobrej zápas na poblití

Reagovat
Coutinho10

bez Součka

Sestava: Kolář – Coufal, Frydrych, Kúdela, Bořil – Takács – Masopust, Ševčík, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář - Stanciu, van Buren, Provod, Škoda, Traoré, Hora

Reagovat
KingMaster13

Takže mu něco je shit. Ten by jinak hrál

Reagovat
Coutinho10

nakonec je jenom nemocny, tak snad se z toho do stredy dostane

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aspoň se zas trochu ukáže Takács.

Reagovat
Coutinho10

za toho jsem rad, ze bude v sestave

Reagovat
db18

Reagovat
mrtvej ofsajd

Šilhavý zbytečně dával Součka v Bulharsku, přitom věděl jakej má sks program...kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exse

Oscar si tam z nich dneska dělá neskutečnou prdel. Snad si ve Slavii vykope nějaký velký angažmá.

Reagovat
db18

...to čekej.

Reagovat
Greny

ten Latal to nejak sabotuje? Mandous v brance... to jako fakt nasadil trojku jo ?.. to mohla Slavia prijet s U19 ..

Reagovat
Coutinho10

ten chytal u nas i v Edenu

Reagovat
Greny

Nebyl to Reichl ?

Reagovat
db18

Myslím že ne, protože jsem se tenkrát dost divil - a taky tomu, že to odchytal obstojně.

Reagovat
Greny

jo ale na podzim prvni zapas chytal Reichl

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo bude gólman kola a stane se jedničkou.To tak u brankářů chodí.

Reagovat
Greny

no videl jsem ho parkrat v Ziline .. pokud se nejak nezlepsil staci trefit zarizeni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Laco zatím solidní výkon. Ale ta šance

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Laco tref to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je v prdeli. S Teclem regulérně hrajeme o deseti.

Reagovat
Greny

pokud to nebyl ofsajd tak to je zarez jako prase.. a pomoc slavii

Reagovat
Greny

a nebo teda mel toho Coufala vyloucit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako měl mu dát červenou, když už to nenechal dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim jestli to trollite nebo myslite vazne ale tohle nikdy neni na cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak to měl nechat dohrát.

Reagovat
mistr129

čekám až to napíšeš na Jemelku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

...nebyl v tom loket, ale sudí asi myslel, že to šlo do hlavy.

Reagovat
mistr129

jiný důvod, proč to písknout, asi neexistuje no

Reagovat
Firkraag

Klasická zkurvená Slavie no

Reagovat
smazaný uživatel

Zkontroluj si kam budete jezdit ve FNL joudo.

Reagovat
Firkraag

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem sakra rád, že to pískl, nebudu říkat, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beru zpět, rozhodčí pískal cca 2s před tou přihrávkou, chyba ano, úmyslná asi ne.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, škoda že to nebyl Tecl.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mistr129

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Falta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Masopust je dement, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc hraje výborně, od nás se mi líbí Takács. Komentátor hroznej, už od 15. minuty tvrdí, že Slavie se trápí. Což už teď bohužel platí.

Hele a pro nás je to lepší, než když hraje v 10 soupeř.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už se těším na ty zajebaný brejky od Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

Jde Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Přísahal bych že Falta simuloval. A hlavně v době jeho pádu ho už Takacs předběhl.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ten brejk Oloumouce měl rozhodčí nechat samozřejmě dohrát, Kolář by ho však pravděpodobně měl, byl vyjetej a balon by odkop do autu. Červená jasná, zbytečná chyba Coufala - to musí jít do křídla...

Na druhou půli jsem zjedavej...zatím pěknej fotbal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to náhodou ofsajd?Ten hráč vlevo už byl podle mě za půlkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Měl to nechat dohrát.

Reagovat
mistr129

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, jasnej, VAR by gol neuznal, nemá smysl to řešit.Možná to věděl, tak to nenechal dohrát schválně, protože pak by to byl masakr.

Reagovat
mistr129

Tak se na to tyvole podívej než budeš komentovat, protože to ofsajd nebyl ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty vole..díval jsem se, jasnej.

Reagovat
mistr129

A víš o tom, že když je hráč na svý půlce, tak ofsajd není jo?

Reagovat
Baronne

Ty si vylízanec

Reagovat
Greny

byl jeste tak metr na své polovine

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

takže výhra 1:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal jednou dá (penalta s Teplicema) a jednou bere (vyloučení Masopusta). Ale zápas dobrej.

Reagovat
Coutinho10

skoda tech nevyuzitych sanci Sevcika nebo ta strela Takacse

bohuzel Cuf sel do velkeho rizika a tak to bude jeste tezsi, ale treba naopak se nam bude hrat v 10 proti 11 lepe nez v 11 proti 10

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zkoušel to jakoby hrál za Spartu, tam jsou tyhle cirkusový čísla tři za zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jsem zjedavej, s čím Trpiškovský přijde po taktický stránce...jak budem přeskupovat, rozehrávat atd...

Reagovat
Coutinho10

pokud se to dobre obeha, tak by to nemuselo bejt tolik znat, ale venku to je slozitejsi nez doma, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhne Tecla, přijde Stanciu, Olayinka na hrot. Stejně se s Teclem hraje v 10.

Coufal ven, dnes se ukazuje že prostě v tý hlavě nic nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Cuf podle mne do 70. minuty chytne ještě druhou žlutou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To spíš Frydrych.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěcený nemá tušení, že Takács hrál dřív defenzivního záložníka

Reagovat
Greny

ja bych z nej ale udelal proste utocnika ... nevim proc ale prijde mi strasne moc golovej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Jemelka už měl bejt taky venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude ještě sakra těžký, ale věřím, že ke konci Sigmě dojdou síly…

Reagovat
smazaný uživatel

To tam bouchaj pyrem naši dementi nebo domácí?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Buren toho za 5 minut stihl víc než Tecl za iks zápasů.

Reagovat
Coutinho10

mel by hrat vic

Reagovat
Stamby

Reagovat
Coutinho10

olomoucaci zkusene zdrzujou

Reagovat
mistr129

Tohle Sigma potřebuje, srdcaři

Reagovat
Greny

tak preci jen mel Sheldon pravdu : jasnej ofajd

https://ibb.co/zrw7DD5

Reagovat
Losinho

dobrá ofsajdová past

Reagovat
20DollarsInMyPocket

V 10ti hrajem líp

Reagovat
naheCZ

Vůbec to nevypadá, že hrajeme v 10

Reagovat
Losinho

Takács dobrej palič

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zatím fakt dobře napodobuje Součka

Reagovat
Losinho

herně super

Reagovat
smazaný uživatel

Falta druhá simulace. To je tragéd.

Reagovat
Greny

ty vole to jsou drevaci

Reagovat
Losinho

Coufal by si měl odpočinout, je jak ožralej

Reagovat
mistr129

Větší tragédi proti nám snad letos nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Gruppo Anti Slavia

Ty kráso

Reagovat
mistr129

To předchozí choreo taky IQ 140

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A že byl Falta v ofsajdu je jedno?

Reagovat
Coutinho10

omg...ti maji stesti

Reagovat
naheCZ

Škoda

Reagovat
mistr129

Tohle má potenciál na nejdebilnější ztrátu století fakt

Reagovat
Losinho

to byla určitě ta s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Přéééma Kovář!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

S přehledem

Reagovat
mistr129

asi jo, tahle je hned za ní

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Všechny letošní ztráty Slavie jsou tak nějak debilní.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale klidně jich mohlo bejt víc

Reagovat
Greny

at tam da Pilare a Pabla

Reagovat
Luc-Luc

skodaaa, chtelo by to gol

Reagovat
Luc-Luc

Pablo supr

Reagovat
mistr129

Jen žlutá jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo ne až tak super

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl toho blba nevyloučit? Jemelka a Pablo odpuštěný červený.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi dement jak ti dva zákeřní kriplové.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
naheCZ

To si teď vážně spletl Ševčíka s Takácsem?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tam byla u perla "Fakta prodloužil na Burena". Přitom to byl Coufal a kolem nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

*Falta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

měl střílet už Bořil

Reagovat
mistr129

Karviná na Moravě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jj s Opavou. Učivo páté třídy za 5

Reagovat
Losinho

jakože mimo Prahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Mandous

Reagovat
naheCZ

Buren Ale Ševčík parádně

Reagovat
Losinho

Tecl by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

González

Reagovat
mrtvej ofsajd

ty vole já se z toho neproměňování fakt už poseru, pobluju a pochčiju...tzv. na svobodníka Halíka

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych

Reagovat
Greny

KANTEEEEEE

Reagovat
Greny

vedle sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to napiš sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten falta je fakt píča.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi někdo proč Trpiš nestřídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme je mačkali, nebyl důvod.Vše nejlepší bylo na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme v 10, běháme jak blázni (což je samozřejmě dobře) a nevyužijeme ani 3 stridani, abychom tam poslali čerstvou sílu. To je snad dostatečný důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych do toho taky nesahal, koho tam dát?Traoré je DM, Stancia kvůli repre asi šetří na Inter a Provod, Hora a Škoda jsou nepoužitelní.By se tam v tom tempu na konci asi neprosadili.Navíc on to ví asi líp, proč to neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to máš právo Akorát je to divný

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to divny, vsichni lide na svete nemaji na takto subjektivni vec stejny nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají, já souhlasím s Trpišovským, tam prostě neměl kdo jít a byl by nesmysl do toho sahat, pokud hráči mohli hrát.Za vykopnutí tecla mu dávám palec nahoru.Mick je mnohem lepší do kombinace a gól nedá taky.Takže jednoznačně jsem pro, aby hrál hrota už jenom Mick.

Reagovat
montaigne33

Vcelku souhlas... Nadějí pro útok SKS jsou "borci ze severu"= až se vrátí z hostovaček...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce opravdu nepoužitelni jsou, na hřišti by třeba mohli být platnější než na konci už unavený Hušbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Coufal by potřeboval studenej hadr na hlavu. Si fakt myslí že je Alves.

Reagovat
Losinho

Stancia bych tam čekal. Těch 20 minut by ho před Interem asi nezabilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pokud budeme hrát zase diamant, tak si mohl alespoň odpočinout Ševčík.

Reagovat
Losinho

Taky. Ale je fajn, že nehrál Souček, Traoré, Stanciu, Masopust jen poločas.. Tecl taky (ne že by to dělalo rozdíl).. v rámci možností OK

Reagovat
Luc-Luc

dobrej bodik Sigmicka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrej zápas. Nechápu proč není Beneš ve Spartě místo těch jejich komiků. Šance na obou stranách, výborní gólmani. Remíza zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět super výkon od Ševčíka, Takács se taky chytal. Ale naopak oba kraje Slávie dneska slaboučké. Od začátku sigmáky nechytali a vyloučení se dalo vlastně čekat.

Reagovat
montaigne33

Burena mám rád- ale branku ne a ne dát= problém... Takács se jeví jako hráč, kt se v SKS může prosadit... Naopak co bude s Horou a Provodem? V zimě by Trpiš mohl stáhnout "někoho" z hostování/ze SEVERU...

Reagovat
smazaný uživatel

Hora byl ze SEVERU

Reagovat
smazaný uživatel

Hora byl omyl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda spíš Jusuf, od Hory se moc nečekalo, ani nebyl napsán na soupisku LM, jako záskok za Masopusta na křídlo.

Zkusil se, mohl se vyšvihnout, nevyšvihl se, zklamal a teď odejde. To se stává. Drahý nebyl, navíc jen na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf je tam kvůli něčemu jinýmu, než kvůli fotbalu

Reagovat
smetos

Jusuf si uz uziva juany a kouka po babach

Reagovat
Losinho

Jde spíš o to, jak se jeví v tréninku. K tomu dostane třeba dvě šance do konce podzimu a klidně je může využít.

Reagovat
montaigne33

Byl... a měl by se tam asi vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van Burena už musíme v zimě prodat…

Reagovat
montaigne33

Ani další útočníci nezáří... Dnes makal- třeba se jako střelec "probudí"

Reagovat
smazaný uživatel

Burena?to jako nechat si duo tragikomiků Tecl-Škoda?ty jsi upadl na hlavu, ne?Buren tam na rozdíl od Tecla za těch deset minut něco udělal.Ten naopak musí hrát a hrát, nabrat sebevědomí a přijdou i góly.Škoda odchod v zimě a Tecl hned po něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal? Ve stoprocentní šanci to narval do gólmana. Tohle mě už vážně nebaví… Ale máš pravdu že Tecl toho předvedl ještě méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Buren toho góla nedá a nedá. Ale stejně bych na Inter dal buď jeho nebo Olayinku.

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích je to na hřišti vždy výživné. Od roku 2014 to máme 2x za 1:0, aby se neřeklo, tak poté 2x 0:0 a minulý rok lastyho výhra 1:0.

Dnes očekávám zakopovou válku. Teplice na nás budou platonicky útočit, my hrát na brejky a spoléhat, že nějaký brejk vyjde.

Takže buďto zas 0:0, nebo se stane krusnohorsky zázrak a vyhrajeme 1:0 gólem TS!

Reagovat
Wyrda

Bob opět nezklamal, hezky na tři stopery a Holzerem na kraji

Reagovat
Banikovec7

Fleišman pojď si pro 4. žlutou, slabšího soupeře než příští kolo už mít nebudem.

Reagovat
bobis21

Když jsem viděl sestavu, tak jsem si říkal paráda, hrajeme 4-5-1 s Procházkou na DM. Pak mi došlo že to beztak bude 4-4-2 s Fillem zpátky v záloze

Reagovat
Banikovec7

Spíš ani jedno a je to 541/523 jako v zápasech se Slavii.

Reagovat
bobis21

Do těch rozestavení mi ale nějak nesedí Holzer, proto si myslím že to bude těch 4-4-2 ... ale možné je všechno

Reagovat
bobis21

Ty vole už to tam vidím - Holzer vpravo nejsem tady největší kritik Panika, ale za cpani Holzera doprava bych ho poslal trénovat béčko

Reagovat
Puskas

Nějaký stream na Baník, prosím?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Puskas

díky moc

Reagovat
Puskas

akorát se to furt seká

Reagovat
Banikovec7

Nemusí tě to mrzet, terén a fotbal se překonávají v tom kdo bude horší.

Reagovat
Puskas

už je to lepší - přenos

Reagovat
Wyrda

David Řezníček jojo

Reagovat
Puskas

Asi má stejnojmenného kamaráda...

Reagovat
monty25

Prej možná nějaký protest. Ten komentátor asi neumí číst...

Reagovat
HorajzmAmmann

zajímají se ti komentátoři aspoň trošku o dění v českém fotbale? Prý asi nějaký protest...

Reagovat
monty25

Hlavně tam je transparent jako kráva, co jsem viděl i na streamu.

Reagovat
HorajzmAmmann

asi mají zakázané mluvit konkrétně o čem to je... však média si na fans zase smlsnou, až hodíme světlici na hřiště...

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak teda to je zatím fotbal dneska je pátek?

Reagovat
Banikovec7

Ono na tom poli se ani nic jiného asi hrát nedá.

Reagovat
monty25

Tuhle sezonu typický zápas Teplic. Akorát čekám na 16:00, abych to přepnul na hokej...

Reagovat
Puskas

škoda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Minimum fans z Čech, i tak plný sektor. Banicek nejlepší fanoušky u nás

Reagovat
smazaný uživatel

A Panik je stará kurva, jenž dá vlakovou zónu do Teplic

Reagovat
Wyrda

Ty vole to už by bylo lepší hrat s Pazderou v obraně a Fillrm v záloze než s tím chujem Holzerem

Reagovat
Banikovec7

Dnes si s Kuzmou nemají co vyčítat, oba se dokážou uvolnit přes hráče, ale přihrát na 3 metry je problém.

Reagovat
Wyrda

Uno právě

Reagovat
Kang & Kodos

Český trenér Marcel Lička dovedl Dinamo Brest k prvnímu titulu běloruských mistrů. Jeho tým ukončil sérii Borisova, který vyhrál ligu třináctkrát za sebou. Nejlepším výsledkem Brestu dosud bylo třetí místo z roku 1992. V předposledním kole dnes Dinamo doma porazilo Vitebsk 1:0 a udrželo v čele tabulky pětibodový náskok před Borisovem. Z 29 ligových zápasů prohráli Ličkovi svěřenci jen jednou

To je pěknej úspěch

Reagovat
Kepy_FCB

ten se dobře potatil v trenéřině

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jako trenér těch zkušeností tolik nemá

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Wyrda

Ty vole Fleisman :o

Reagovat
Banikovec7

Na to jak šílené je hřiště, mi to zase tak hrozné nepřijde, Teplice neměly nic, nejlepší od nás mi přijde Hrubý, Kuzma s Holzerem musí mít úspěšnost přihrávek někde pod 20%.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý jediný slušný

Reagovat
HorajzmAmmann

* z ofenzivy

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Banikovec7

Obrana taky dobrá

Reagovat
lichna.

Hrubý dneska hodně aktivní, běhavý, není vůbec špatný. Janoš zase skoro všude..

Ty kraje jsou bída no.

Reagovat
Kepy_FCB

žádná hitparáda ten mač není ale min. gól dáme

návštěva v tpc je snad menší než jak tam bylo předminule -15'C

Reagovat
monty25

"Si dělá prdel ten Královec, ne?"

Reagovat
iamek

To bylo tak metr před vápnem ne?

Reagovat
Wyrda

Penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

jednoznačně mimo vápno

redka a přímák dle mého

Reagovat
monty25

Reagovat
Puskas

Tak tak, jen jestli se nehodnotí, kde ten faul končí...

Reagovat
iamek

Přesně

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Měla být ČK a trestňák, místo toho byla ŽK a penalta.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Banikovec7

Fleišman by stejně dal, tak aspoň hrajete v jedenácti.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Kepy_FCB

nedávej

Reagovat
bobis21

Červená jasná, penalta spíš ne. Udělat 2 chyby v jednom zákroku je i na české rozhodčí výjimečný výkon.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

Tak to nejsou 2 chyby, při penaltě se za takový zákrok červená nedává.

Reagovat
Wyrda

Ale penalta to být neměla a pak by to červená byla

Reagovat
Wyrda

Goool

Ale penalta kopla strašně lajdacky

Reagovat
Wyrda

"Co ti zmrdi delaj to je neuvěřitelný ty vole''

Reagovat
Kepy_FCB

ale dáme ještě jeden regulérní i když zápas je už zkurven...

Reagovat
Puskas

To je tak, když někdo píše stížnosti...

Reagovat
HorajzmAmmann

jako by si tady z toho nedělalo x lidí prdel... a ono fakt

Reagovat
Puskas

čekám ještě, že Hejkal dostane červenou

Reagovat
monty25

Jedna věc jsou rozhodčí a druhá, že Teplice doma za 60 minut nevystřelí na bránu...

Reagovat
HorajzmAmmann

je fakt, že jsou Teplice úplně marný

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

měl to zakopnout takhle jsme jek špíny ze z Plzně či peltovci

Reagovat
HorajzmAmmann

podle mýho to zakopnout chtěl, jenom se netrefil...

Reagovat
Puskas

A pak se radoval, aby to nevypadalo blbě.

Reagovat
Greny

Kralovec je naprostej genius :

misto cervene da zlutou a

misto primaku penaltu

Reagovat
monty25

Góóól!!! Řezníček

Reagovat
Banikovec7

To snad musel být metrový ofsajd ne? Sudí jedou.

Reagovat
Puskas

Vypadalo to, uvidíme, jak jiné záběry.

Reagovat
Greny

metr sem metr tam to u Kralovce nehraje zadnou roli

Reagovat
FruFru

Vypusťte Azeveda

Reagovat
Kepy_FCB

aspoň mě to začne zase bavit

Reagovat
Puskas

Nedáš - dostaneš.

Reagovat
Kepy_FCB

Kuzma jak na treninku

Reagovat
Puskas

Trochu ho sice zahnal, ale řešil to lajdácky.

Reagovat
Kepy_FCB

zase pyro -neslibovali Brabcovi že jen při velkých šlágrech

Reagovat
3M

Mrdky z Pšonska se zase předváděj

Reagovat
Wyrda

Woow Holzer out Granec in

Reagovat
bobis21

Lastuvka podle mě zaváhal, tady měl vyběhnout. Ale chyba je samozřejmě hlavně to, že na něj jde hráč sám...

Reagovat
Kepy_FCB

asi začli spoléhat na Královce

Reagovat
FruFru

To si Páník dělá prdel, že Holzerinho odehraje celý zápas, ne?

Reagovat
Blasphemer

Yes, Hořava out. Ale toho Hlouška v obraně se dost bojím.

Reagovat
Kepy_FCB

3340 diváci tak určitě

Reagovat
Banikovec7

Slušný zmrd Nazarov

Reagovat
iamek

Granecny

Reagovat
Banikovec7

Nejslabší tým se kterým jsme venku hráli, i Opava s Karvinou byli lepší a stejně dokážem nevyhrát.

Reagovat
ratusek

Katastrofa

Reagovat
HorajzmAmmann

bod jednoznačně ztráta...

Reagovat
Puskas

Reagovat
monty25

Bod byl dneska pro Teplice maximum. Do 60. minuty hrůza a nic na tom nemění ani skutečnost, že Královec je debil...

Reagovat
Puskas

A určitě by stálo za to přemýšlet, kam prodat Holzera. Na loňský podzim nenaváže a že by byl aspoň trochu k větu, to nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, jestli by pod jinym tremerem, ofenzivnim trenerem zase nevyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Feed from the desire na zacatku zapasu To mi pripomina, ze dneska zhruba od 21:45 se hraje finale juniorskeho MS v sipkach s nasim Gawlasem. Vysila to Nova Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa Je jedno, ze je stoper. Presne na tohle tyto tymy dojizdeji. Vcera Olomouc taky jasna golovka na hlave Plska, a nic z toho.

Reagovat
db18

Cermak je zpatky

Reagovat
andrew96

Wtf žlutá pro Čermáka nic?

Reagovat
havrys99

Ba Louu si hned odvezeme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ba Loua

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase fandíš Karviné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kayamba jeste neudělal nic dobre. Jeho ukoly jsou prejit pres hrace a nacentrovat. Jenze on pres zadneho hrace neprejde. Hlavni přednost je k nicemu.

Reagovat
Kang & Kodos

Takový kolo, že i když doma dostaneš tři góly od Budějic, tak reálně hrozí, že se ti budou z top týmů smát skoro nejmíň

Reagovat
Kang & Kodos

Ehm, top týmů, ehm

Reagovat
andrew96

Mohl bych napsat obligátní 'tak co zmiňuješ Spartu', ale zkušeně se odkážu na prezentaci v Evropě za, jen tak náhodně, poslední tři roky.

Reagovat
Kang & Kodos

Já to zkušeně rozšířím na pět a ukončím diskuzi obrázkem vysmátýho Zdendy, kterej si můžeš představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba mi prijde hrozne rezignovany. Jestli neskonci ted o přestávce, tak na konci sezony podle me uz na 100:.

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Greny

Vrba konci v zime .. uz se o tom spekuluje dlouho.. nejpozdeji v lete.. ale podle me ho Sadek vyhodi uz ted

Reagovat
Blasphemer

Asi jo. Už mi to přijde docela reálný. A podle mě už tomu týmu nemá moc co dát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dával by smysl Hašek?

Reagovat
Greny

podle me bude priorita ten Gula

Reagovat
Blasphemer

Tak s tím se prej Adolf i sešel, no.

Reagovat
Blasphemer

Přijde mi jako zajímavej trenér. Ale jestli by měl na Plzeň, to nevím. Třeba jo... každopádně na fotbal Bohemky se nedalo moc koukat, byť měl výsledky a s tím kádrem to o moc líp nešlo, tak bych nerad viděl podobnej humus fotbal v Plzni. Asi bych nebyl nasranej, kdyby přišel, ale nemám ho ani nějakým wishlistu.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby vyměnil špekáčky za dvanáctku, tak nevidim problém

Reagovat
smazaný uživatel

Za me z pohledu filozofie ano. Ale cemu absolutne neverim je to, ze by si dlouhodobě ziskal kabinu. Hrace by ho driv nebo pozdeji odstrelili. V Plzni musi mit trener respekt. Coz on tezko ziska.

Reagovat
Greny

on mozna by Vrba i chtel dodrzet smlouvu ale to se asi nebude libit vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nechtel.

Reagovat
andrew96

Bukata vypadá zajímavě. Naopak Kayambovi v poslední době nevychází skoro nic.

Reagovat
Hokaido

Kayamba fakt úplně k ničemu hráč. Dobře zahraje tak jednou za 4 zápasy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On je fakt takovej Konaté, hraje jen po vápno. A někdy ani to ne. Jako po tom, co nás minulou sezónu školil v tom venkovním zápase s Plzní, jsem od něj čekal víc.

Reagovat
Blasphemer

Nebyls to ty, kdo tady psal, jak je skvělej a že bys ho chtěl do Sparty?

Reagovat
Hokaido

Jop, když přestupoval, tak jsem to psal. Ale teď čím dál víc vidím, že je to prostě úplně stejně k hovnu hráč jako Konate.

Reagovat
Blasphemer

To zase ne. Uznávám, že dnes je příšernej, ale že zahraje jednou za 4 zápasy je taky dost mimo. A příměr ke Konatému úplně.

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, teď snad nezahrál ani ten každej čtvrtej.

Reagovat
Hokaido

Čistě fotbalově mezi nimi není snad žádnej výkonnostní rozdíl. Akorát Kayamba je sympaťák a Konate si to posral tím trucováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Konate na tom byl fotbalove lip. Kayambu by strcil do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prodané. Škoda, mám vsazeno na dvojku.

Reagovat
Blasphemer

Děs ty vole. Baví to vůbec ty hráče? Trenéra? Někoho?

Z Karviný fotbalovej akorát Ba Loua, ostatní akorát běhaví a důrazní, a stejně to na nás stačí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Karviný" - jej, teď si musel nasrat lidí

Reagovat
Salfovic

Zdálo se mi, že Hruška mohl po té přihrávce na gól jít.

Reagovat
db18

Že na to furt dobrovolně koukam.

Reagovat
Kaspar

Dreksa umelec tam udela rybnik blbec

Reagovat
Coutinho10

karvina no

Reagovat
smazaný uživatel

Magor absolutní. Jestli si myslel, ze to zaslapne a skonci to, tak ma iq tykve. Akorát to jeste vic dokurvil

Reagovat
andrew96

Dreksa to vylepšil teda.

Reagovat
Blasphemer

Kontumace!!!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fakt bych v zimě chtěl hrát s mokrýma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
ratusek

Demence, proč na to šlapou

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ma iq tykve

Reagovat
Greny

protoze je to fotbalista

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

zkurvili mechanismus a kdo ví jeslti se to neubde muset celý vykopat zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem to napsat, ale radsi jsem se tomu vyhnul, aby mne tu nekdo nepopotahoval

Reagovat
Greny

0:3 Kontumacne :) Plzen umi

Reagovat
Salfovic

a je po fotbale

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dreksa je pro mě vítězem Darwinovy ceny

Reagovat
Salfovic

Leda kdyby se v té louži utopil a nestihl zplodit potomky.

Reagovat
HorajzmAmmann

já si včera třeba zabouchnul dveře - klíče samozřejmě v zámku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ses dostal zpet? Tohle je normalka, ale co udelal on, normalka neni

Reagovat
mistr129

Tyvole proč?

Reagovat
Greny

jeste ze jim nedali do ruky rýč

Reagovat
smazaný uživatel

Meli to dat do ruky Dreksovi, ze to dokurvil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A další inteligenti přišli, jak se zdá.

Reagovat
db18

Ronsic inzenyr nedivil bych se, kdyby to svym zakrokem cele zkurvil a uz to neslo vypnout...

Reagovat
smazaný uživatel

? To byl Dreksa

Reagovat
Poll Hamm

Hašek si uz nemuze stezovat

Reagovat
Blasphemer

Miluju tu naší ligu.

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Greny

a pak ze v Karvine nekropi hriste

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl asi nějakej nasranej správce.

Reagovat
Firkraag

To bychom tam vyhráli 0:7

Reagovat
Coutinho10

Hejda uklouzl v tutovce...taktika s rybnikem se povedla

Reagovat
Puskas

Hašek by řekl - bylo překropeno.

Reagovat
Greny

ted by to mohlo jeste behem zapasu vyjet a trefit nejakyho hrace aby to bylo dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksu do ksichtu, aby mu to vratilo, jak to zaslapl

Reagovat
Greny

Kayamba da konecne vybornej balon... ale Reznik si asi neuvedomil ze se otocili strany tak branil Krmencika

Reagovat
andrew96

Nějak nerozumím, k čemu je Janečka platný tak vysoko. To je jak zraněný Procházka za Plzeň na hrotu proti Schalke.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak tohle vypadalo ošklivě.

Reagovat
Blasphemer

Legendární žolík Kovařík.

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý vs. Janečka. Kdyby se navzájem zrakvili, tak by to nebylo od věci

Reagovat
Blasphemer

To je tak, když seš Jan Kovařík, a zkoušíš kličku...

Reagovat
Blasphemer

Gól z hovna.

Reagovat
Kang & Kodos

Dreksa Zejtra by se měl hlásit na výkopový práce

Reagovat
lada.sp

Reagovat
kilobyte

Co se stalo v Karviné?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hloušek bude hrát nebo se bude furt válet?

Reagovat
andrew96

Roh

Reagovat
Kang & Kodos

Krmenčík

Reagovat
Greny

az na to ze chteli Plzensti roh ty penalto

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krmencik hned ukazoval na roh.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemá ten Bulhar trochu vanu?

Reagovat
Greny

kdo ma vanu ten ma ranu

Reagovat
lada.sp

chlop bez brucha je jako hrnec bez ucha!!!

Reagovat
Blasphemer

Janoška tam dal zase brzo.

Reagovat
ratusek

Vukadin

Reagovat
Kang & Kodos

Vukadin Ten by jim měl kurva utýct

Reagovat
Kang & Kodos

Hloušek posere i zakopnutí balonu

Reagovat
ratusek

To jsou kecy tvl. "Předvádět výkon jak dnes, tak nebudou mít problém se zachránit"

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Tak prý podepíše Viktorka spolupráci se značkou Macron, až skončí smlouva s pumou.

Reagovat
db18

sakra, to jsem chtěl pod souhrn

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska kvuli kartam absence Kroba i Jovovice. To se nabizi poskladat nejakou paradu jako:

Hruby - Holik, Plechaty, Brecka, Sykora - Kratochvil, Kubista, Povazanec - Matousek, Dolezal, Chramosta

Tak snad jednou plukovnik potesi ohledne sestavy.

Reagovat
Greny

Co Rusek k vam? uz je hotovo?

Reagovat
PavlíčeQ

To teď upřímně slyšim prvně

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kozák v TIKITAKA

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

oni dají takovej termín a pak se diví, že lidi na fotbal nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by neprisli ani vcera. V takove zime na takovy fotbal fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale abych jim nekrivdil, tak dneska prvnich 20 minut jde. Ma to aspon tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Brecka musí mit tak 45% úspěšnost přihrávek, to je moc.

Reagovat
Banikovec7

Pro Šašinku jedině dobře, že je na hostování, kdyby hrál v Baníku jako dnes, tak ho zase půlka lidí posílá někam do Petřkovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovy hráč, ktery potrebuje balon pred prazdnou branu. Jinak pokazi skoro vse.

Reagovat
Banikovec7

To zase ne, ale dobře že je ve Slovácku a hraje každý zápas. Přijde mi blbost, jak někdo píše, že měl zůstat u nás a mělo se to postavit okolo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema na takovou pozici jeste. Jeho hlavni deviza je bojovnost. Na zbytku musi jeste hodne, ale fakt hodne pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že snad poprvé v sezóně hraje na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních zápasu hral jeste na hrotu treba proti Žižkovu a v Budějovicích.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím, jenom ať si hezky zahraje uklizený někde na Slovácku... na druhou stranu je v naší lize někdo koho bych chtěl v Baníku na hrot? Asi nikdo... na ty nejlepší nemáme a Schranze, Mareše, Brandnery nechi.. to radši ať hraje Kuzmanovič nebo Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brecka ne, ze neda presny balon, on ani nezachyti hrace do defenzivy. Jeho gol.

Reagovat
Banikovec7

Ale Jablonec teda hrozně netuší celý poločas.

Reagovat
andrew96

*podzim, alespoň venku

Reagovat
smazaný uživatel

Hellebrant parádně tak mi vysvětlete, proč takový hráč nehraje v základu už dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude otočka, teda pokud Jablonec ještě nevystřelí na bránu

Reagovat
ratusek

mohl mu fiknout žlutou nebo teda spíš měl. bez umyslu hrát míč

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela měl jít ven. Stejné jako od Hubníka proti Liberci, jen teď se to asi tak řešit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna druhy zluta. Ale uplne jasna. Dalsi hrube ovlivneni zapasu! Opet. A s videem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, na druhou žlutou se video podívat nemůže. Teda myslim, nerad bych ti kecal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec Petržela dneska nějak slabý výkon. Začátek sezony měl dobrý, ale nějak odpadá...

Reagovat
ratusek

Chramosta tvl

Reagovat
andrew96

Jako zlatý Železník, když vidím, co je Chramosta často schopný zahodit.

Reagovat
ratusek

Chramosta je uplně k ničemu, divím se, že je v Jablonci. Ted bude rád v dalším angažmá za Duklu

Reagovat
HorajzmAmmann

ne že bych se ho chtěl zastávat, ale vzhledem k tomu, že má odehráno 350 minut za rok bych tyhle nedostatky i přehlédnul

Myslím, že kdyby třeba dostával šanci v Baníku v základu tak by se prosadil a těch 13 branek by dal. Škoda, že to je asi ocas...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi dost velkej hňup

Reagovat
ratusek

No ono to má důvod, proč má jen tak málo minut a dnes to potvrdil

Mno kdyby snížil platové nároky tak bych si dovedl představit u nás,, ale byl byl to pokus omyl a spíš omyl

Reagovat
HorajzmAmmann

tak protože hraje Doležal, že jo... klasická hra na vysoký kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta neni delany do stylu Baniku. Tam musi byt na hrotu bijec a ne tato panenka.

Reagovat
HorajzmAmmann

a na to jsi přišel kde? zrovna včera nám někdo jako Chramosta fakt chyběl... Kuzmanovič úplně bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tam je Panik. A Panikova filozofie neni treba jako Radova. Proto taky koupil Smolu. Jak by sklepaval ty nakopavane balony? Vzdyt by nemel ani jeden jediny.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zrovna Smola nedokáže sklepnou ani tenisák... v tom je oproti Barošovi o parník jinde. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad ma postavu na takovy zpusob hry. Chramosta neni soubojovy typ. Typ na fotbal Panika. Rekneme, ze kdyby tam prisel napriklad takovy Holoubek, tak by se do Baniku hodil mnohem vic.

Reagovat
HorajzmAmmann

s tím způsobem hry taky nesouhlasím... i když hrajou po zemi do nohy tak jim to poslední dobou moc nejde (Kuzma, Diop), nemluvě o těch zamrdaných protiútocích třeba v Edenu, Bolce, Jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

klasik no a to si to tim prvnim dotykem dost vylepsil, aby to neprekopl a stejne to prekopl

Reagovat
ratusek

Přesně. První dotyk výborný a pak přestřelí stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto, co ted spalil Chramosta si uz nikdy nezahraje. Co spalil by dal i Sasinka na druhe strane. U Rady skoncil po dnesku pokud to nenapravi golem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele