FORTUNA:LIGA - preview 16. kola

08.11.2019, 08:34, aktualizováno 10.11.2019, 08:52
Previews
Slavia má na čele tabulky už jedenáctibodový náskok a ten může dnes ještě navýšit, to vše za předpokladu, že doma proti Teplicím uhraje lepší výsledek než Plzeň s Libercem. V neděli odpoledne se hraje ještě jeden duel, rozjeté České Budějovice budou měřit síly s dalším týmem, jemuž se daří - na jih Čech dorazí Slovácko...
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (neděle 14:30)
Tři ztráty v posledních čtyřech kolech mají za sebou fotbalisté Plzně. O začátek vítězné série se budou ve Štruncových sadech pokoušet v neděli odpoledne proti soupeři z Liberce, který se naopak postupně zvedá.

Vítězstvím proti Spartě na konci září natáhli viktoriáni svou šňůru výher už na šest, poté se ale zadrhli. Prohráli v Mladé Boleslavi i proti Slavii, ze Zlína přivezli jen bod a v poháru v Chlumci nad Cidlinou vyhráli až v prodloužení. Jedinou útěchou jim může být jednoznačné vítězství nad Baníkem.

Alespoň na domácí půdě modročervení poměrně šlapou. Za celou sezónu ztratili jen dvakrát, a sice při porážkách od Slovácka a právě Slavie. Dost možná se však budou muset obejít bez druhého nejlepšího střelce Kopice (lepší je jen Krmenčík), který by vinou zdravotních problémů mohl za postranní čarou doplnit zraněné Čermáka s Kovaříkem a vykartovaného Brabce.

Severočeši z posledních devíti soutěžních zápasů prohráli jediný v Uherském Hradišti. Jinak dokázali uspět třeba i v Mladé Boleslavi nebo remizovat v domácím podještědském derby. Navíc si výhrami s Prostějovem a Teplicemi zajistili postup do jarního čtvrtfinále MOL Cupu.

Venku je Slovan dokonce čtvrtým nejúspěšnějším ligovým týmem. Vyhrál mimo své hřiště třikrát - v Ostravě, Karviné a zmíněné Mladé Boleslavi. Liberečtí se opírají zejména o útočné duo Potočný, Musa, tito dva nastříleli po šesti gólech. Pozitivem navíc je zřejmě prázdná marodka.

Před libereckými zabijáky varuje i Pavel Vrba. "Hráči jako Potočný a Musa se často prosazují, ale je to o celém týmu, jestli jim šance vytváří a dostává je do situací, ze kterých můžou ty góly dávat," říká trenér Viktorie.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Pernica, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Hloušek - Krmenčík
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Malinský, Baluta, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.42 - 7.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko  (neděle 14:30)
Rozjeté České Budějovice budou v nedělním utkání proti Slovácku útočit na vyrovnaní vlastního ligového rekordu. Zatímco domácí pošilhávají po pátém zisku tří bodů v řadě, hosté chtějí odčinit ztrátu z minulého kola, navíc mají Jihočechům co vracet.

To, že nejlepší ligovou formou se může pyšnit vedoucí Slavia, asi nikoho nepřekvapí. Ovšem druhá pozice v pořadí úspěšnosti týmů za posledních pět kol již leckterého pozorovatele zaskočí - právě tam totiž sídlí budějovické Dynamo. Jihočeši se v poslední době rozjeli opravdu nebývalým způsobem. Všechna čtyři poslední ligová klání zvládli za tři body a ze dna ligové tabulky vystoupali až do prostřední skupiny, konkrétně na deváté místo.

V nedělí leží před hráči Dynama velká výzva, zvítězit pětkrát v řadě se jim totiž v historii nejvyšší soutěže ještě nikdy nepodařilo. Navíc v prvním vzájemném měření sil se Slováckem byly úspěšnější Budějovice, když si ve druhém kole odvezly z Uherského Hradiště všechny tři body. "Myslím, že tohle utkání bude úplně o něčem jiném než to naše první na Slovácku. Sezona se rozběhla, jsme skoro na konci podzimu," upozorňuje však trenér Jihočechů David Horejš.

V červenci se Moravané možná dostali do letargie po nečekaném skalpu Sparty z prvního kola, a i proto přenechali Budějovicím tři body. Také poté si Slovácko neodpustilo pár kolapsů (například v Jablonci či na Baníku), jinak ale družina kouče Martina Svědíka šlape jako hodinky. Uherskohradišťský celek je největším překvapením ligy a po polovině základní části stále zápolí na předních příčkách o co nejlepší pozici do bitvy o evropské poháry v nadstavbě.

Pozici v úvodní šestici chtějí Moravané udržet i po odplatě na budějovickém Střeleckém ostrově. "Máme jim co vracet. Doma jsme s nimi prohráli, ale nečeká nás tam nic jednoduchého. V posledních čtyřech ligových zápasech vyhráli, takže určitě jsou na pozitivní vlně. Rádi bychom tu jejich úspěšnou sérii přerušili, protože i my jsme byli v posledních zápasech úspěšní," řekl útočník Pavel Dvořák, jenž se do kádru Slovácka vrací po zranění. Návrat na trávníky oslavil zkušený fotbalista ve středu, kdy jedním gólem pomohl svému mužstvu k vydřenému postupu do čtvrtfinále MOL Cupu přes druholigovou Viktorii Žižkov.

Na marodce hostů však stále zůstávají brankář Radek Porcal a obránci Domagoj Franić s Emilem Tischlerem. Dynamo bude až do konce sezóny postrádat útočníka Michaela Rabušice. Jiný forvard David Ledecký by se měl do sestavy naopak vrátit poté, co si odpykal jednozápasový trest za žluté karty.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Havel, Sivok, Novák - Javorek, Havelka - Brandner, Mršić, Schranz - Ledecký
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.41 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
Mají za sebou fantastický úspěch v podobě zisku bodu na Camp Nou, nyní se však musí fotbalisté Slavie soustředit na ligový duel proti Teplicím. Proti těm se jim nebývale daří, již šestkrát za sebou je porazili.

Sešívaní mohou mít z událostí posledních tří týdnů rozporuplné pocity. Na jednu stranu vítězství v Plzni, domácí debakl Baníku a Camp Nou jsou cennými kořistmi, na stranu druhou vypadnutí z poháru v Ostravě se příliš nečekalo, z domácího duelu proti blaugranas se rovněž dalo něco vytěžit.

Ligová domácí bilance červenobílých je nadále skvostná. V této sezóně je v Edenu stoprocentní, celkově zvítězila již jedenáctkrát v řadě. Gólově ji na podzim táhnou záložníci, Souček je se sedmi trefami třetí nejlepší střelec ligy, Hušbauer vstřelil o dvě branky méně.

"Očekávám tuhý odpor soupeře, i když před týdnem se jim nedařilo a prohráli doma s Budějovicemi. Předtím ale měli šňůru, kdy bodovali a hráli velice dobře. V zápase proti nám se budou chtít svým výkonem a vzdorem chytit, takže nesmíme nic podcenit. Čekám z jejich strany dobrou defenzivu, mají v týmu spoustu zkušených hráčů, dokázali v této sezoně bodovat v několika těžkých zápasech," tvrdí kouč Jindřich Trpišovský.

Skláři se po mizerném vstupu do sezóny dokázali zvednout, jenže po minulé reprezentační pauze už to zase skřípe. Remíza se Spartou sice není vůbec k zahození, následné jednoznačné ligové porážky v Jablonci a s Českými Budějovicemi, stejně jako vypadnutí z poháru v Liberci, si určitě za rámeček nedají. Znovu by potřebovali pomoc svého nejlepšího střelce Jakuba Mareše, jenž se však naposledy prosadil právě před přestávkou.

"Na Slavii tam musí být srdíčko, bojovnost. Nebude to pochopitelně nic jednoduchého, musíme v Edenu jezdit na maximum," burcuje Alois Hyčka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Stanciu, Olayinka - Tecl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Čmovš, Shejbal, P. Mareš - Žitný, Kodeš, Kučera, Hyčka - J. Mareš, Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.45 - 27.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
Souboj dvou nedaleko vzdálených týmů se odehraje na zlínské Letné. Domácím "Ševcům" se sice tolik nedaří, ale jejich poslední ligový zápas vzbudil naděje. V menší krizi se nachází též Olomouc, která bude chtít ve Zlíně prolomit dlouhé čekání na tříbodový zisk.

Fastav se nachází v nezáviděníhodné situaci. Nejen že se mu herně nedaří a v ligové tabulce sídlil před začátkem aktuálního kola na třinácté příčce, ale ke všemu se potýká s rozsáhlou marodkou, které může závidět i jindy tímto problémem decimovaná Sparta. Přes všechny neduhy se Zlín naposledy statečně vzepjal k hrdinnému výkonu proti Plzni a s vicemistrem soutěže uhrál remízu.

Od heroického představení se borci od řeky Dřevnice chtějí odrazit. "To utkání má svoji důležitost před reprezentační pauzou. Chtěli bychom ho zvládnout tak, ať získáme body, které nutně potřebujeme v tabulce a taky aby ta reprezentační přestávka byla v pozitivní atmosféře, protože potom nás čekají další čtyři neméně těžké zápasy. Nehledě na to, že je to moravské derby, ty tři body potřebujeme," prohlásil domácí trenér Jan Kameník.

A teď tedy k výčtu absentujících hráčů: kromě dlouhodobě zraněných Lukáše Vraštila a Dominika Maška zápolí se zdravotními trablemi též Marek Hlinka, Oleksandr Azackyj, Adnan Džafić a Zdeněk Folprecht. K tomu všemu se proti Sigmě nepředstaví ani vykartovaní Petr Jiráček s Josefem Hnaníčkem. Pozitivní zprávou je alespoň návrat brankáře Stanislava Dostála, který je tak znovu konkurencí rozchytanému Mateji Rakovanovi.

Hosté z Hané jsou sice v tabulce postaveni výše, konkrétně na desátém místě, ovšem ani na Andrově stadionu nemůže panovat spokojenost. Přitom nedávno se zdálo, že se svěřenci kouče Radoslava Látala rozjíždí. Nyní již ale šest zápasů čekají na ligové vítězství. Porážky se Olomouci sice vyhýbají, ovšem triumf remízového krále je Sigmě též k ničemu. Látalův svěží vítr pomalu ztrácí svou sílu.

"Víme, kde máme rezervy. Jsou to především nedohraná utkání, ve kterých jsem přišli minimálně o pět nebo šest bodů, ta nás hodně mrzí. Nevydařily se nám závěry zápasů, kdy jsme několikrát přišli o vítězství. Ať už to bylo se Slováckem, Mladou Boleslaví nebo Bohemkou. Stát se to může jednou, dvakrát, ale ne několikrát po sobě," uvedl Látal, jenž postrádá pouze po operaci rehabilitujícího Martina Nešpora.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Cedidla, Buchta, Bartošák - Fantiš, Podio, Janetzký, Čanturišvili - Poznar, Wágner
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Beneš, Jemelka, Kerbr - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, González - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.29 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - SFC Opava  (sobota 14:30)
Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky a s dlouhou sérií bez vítězství je na programu v sobotu odpoledne. Příbram doma přivítá Opavu, přičemž během posledních dvou let ve vzájemných zápasech nikdy nevyhráli hosté.

24. srpna. Tehdy Příbram naposledy vyhrála, když nasázela čtyři góly Jablonci. Ihned poté v Chlumci překvapivě vypadla z poháru a z následujících osmi ligových duelů získala jen dva body. Naposledy prohrála v Příbrami, kde celý zápas jen dotahovala a trefy Kodra s Dramém na vítězství nestačily.

Opavští už pětkrát v řadě prohráli, navíc bez vstřelené branky. Minulý víkend doma podlehli pražské Spartě, předtím ještě vypadli z poháru proti Jablonci. Alespoň nějaká vítězství si připsali v poháru, na ligové vítězství čekají už více než tři měsíce.

"Pro nás už je každý zápas zápasem podzimu. Čeká nás Příbram, hraje se o šest bodů, protože soupeř je na tom bodově podobně jako my. Utkání potřebujeme zvládnout. Za každou cenu už musíme něco udělat," říká zkušený kapitán Pavel Zavadil.

Středočeši alespoň mají oporu v útočných řadách - Michal Škoda nasázel již šest branek. Zato nejlepším střelcem Opavy je Dedič s trefami třemi. Škodu nebudou svými pasy zásobovat Květ a zřejmě ani Alvir, nepravděpodobný je i start Kingueho. Na druhé straně chybí Opoku a Knejzlík.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Šimek, Kodr, Cmiljanovič - Soldát - Polidar, Dramé, Rezek, Zeman - Škoda
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Sus, Zavadil, Šulc, Stáňa - Juřena, Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.63 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Sparta se výsledkově rozjela a pomalu stoupá tabulkou, stále však zůstává za očekáváním. Nyní čeká svěřence Václava Jílka náročný duel v Jablonci, který bude hájit třetí místo. Domácí se navíc pokusí prolomit nepříznivou bilanci s Pražany.

Pokud se Spartě v posledních letech proti někomu solidně daří, je to právě Jablonec. Soupeři ze severu Čech nepodlehli letenští v posledních šesti vzájemných střetnutích a jejich poslední ztráta se datuje do února roku 2017. O prodloužení pozitivní bilance budou Pražané usilovat i v sobotu večer.

Kromě statistiky ze vzájemných utkání hraje Spartě do karet i aktuální forma. Letenští uspěli ve všech třech posledních soutěžních kláních se souhrnným skóre 9:0. Trenér Václav Jílek si tak snad poprvé od nástupu do funkce může oddechnout od v podstatě neustálého tlaku na svou osobu. Přesto má jeho družina stále spoustu práce před sebou. Před začátkem kola okupovali Pražané šesté místo v tabulce, což je pořád málo.

Hrdinou posledního zápasu Sparty v Opavě se stal Andreas Vindheim. Letní posila letenských nastoupila v lize vůbec poprvé a hned jedinou brankou rozhodla o úspěchu hostů. "Mám radost, že konečně hraju. Je to pro mě na křídle nová pozice, zvykám si na nové pohyby a tak. Ale hlavně jsem šťastný, že hraju a že jsem gólem mohl přispět k vítězství týmu," uvedl norský fotbalista.

Také Jablonec v minulém kole zvítězil jiném slezském městě Karviné a i zde stačil vítězům jediný přesný zářez. Postaral se o něj Martin Doležal, na němž při zranění Jana Matouška leží hlavní zátěž, co se gólů týče. Doležalovi se nicméně daří a i díky jeho příspěvku vystoupali Severočeši po dvou výhrách v řadě na třetí místo. Proti Spartě jej dost možná podpoří i již uzdravený Matoušek.

Rozdíl mezi Jabloncem a Spartou je jen tři body, tudíž domácí budou mimo jiné bránit tento náskok. "Každý soupeř je k poražení. Na druhou stranu, každý soupeř má svou kvalitu. Sparta má teď sérii, kdy se ji dařilo a vyhrávala. Musíme se dobře připravit a pokusit se doma zvítězit," řekl kouč Severočechů Petr Rada.

Hosté budou kromě jiných dlouhodobých marodů postrádat špílmachra Guélora Kangu, jenž si musí odpykat disciplinární trest. Do Jablonce se nepodívají také Filip Panák, Ondřej Zahustel, Bořek Dočkal, Srdjan Plavšić, Martin Graiciar, Václav Drchal a Václav Kadlec. To absenční list domácích je prázdný.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Krejčí, Hašek - Vindheim, Trávník, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.41 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (pátek 18:00)
Baník po debaklu od Slavie vypadl z první šestky a o návrat zpět se chce pokusit v pátečním pikantním střetu proti nedaleké Karviné. Hosté se střelecky trápí a propadají se tabulkou, v utkání proti rivalovi však vidí šanci, jak se odlepit k lepším výsledkům.

Jde o derby či klání rivalů, které nemá dlouhou tradici, přesto si již stihlo vybudovat specifickou historii, kde se zajímavě prolíná vzájemná úcta a možná až přátelství především u umírněných příznivců, ale též odpor a nenávist, kterou projevují zejména členové tvrdých jader na obou stranách. V pátek lze opět čekat výbuch všech takových emocí. Po posledním červencovém dílu v Karviné se slezská bitva tentokrát odehraje v ostravských Vítkovicích.

V létě na sebe oba celky narazily již ve druhém ligovém kole. Ani jednomu z nich se start do sezóny nepovedl a v Karviné tak měly co napravovat. Do vedení šli brzy hosté, avšak domácí poté svého soupeře mačkali jak citrón. Jenže z jejich tlaku nebylo nic, naopak Baník využil z minima maximum a v průběhu druhé půle podruhé skóroval. Závěrečná korekce MFK na konečných 1:2 již v podstatě nic neřešila.

Tento zápas jakoby předznamenal vystoupení Karviné v prvních soutěžních kolech. Hráčům trenéra Františka Straky nešla upřít snaha o pohledný fotbal, jenže co z toho, když body pravidelně sbírali protivníci. Až postupem času se MFK začalo zvedat, avšak v poslední době se tým ocitl ve snad ještě hlubší krizi než v létě. Karviná aktuálně prohrála poslední čtyři ligová klání, přičemž ani jednou neskórovala. Na radost ze vstřeleného gólu čekají zeleno-bílí již přes 440 herních minut a propad v tabulce na předposlední patnácté místo je jen logickým vyústěním aktuálního stavu.

Vážnost problému si uvědomuje i karvinský brankář Martin Pastornický. "Už opravdu není cesty zpět, situace není dobrá a my už musíme sbírat body, ať stojíme proti jakkoliv těžkému soupeři. Sezona je sice dlouhá, ale už potřebujeme zabrat," prohlásil mladý gólman, jenž se po delší době objevil mezi třemi tyčemi v posledním ligovém utkání proti Jablonci.

Ani v Baníku není vše bez potíží. Zasluhuje se o to především vypjatý vztah části fanoušků ke kouči Bohumilu Páníkovi. Další voda na jejich mlýn se přivalila minulý víkend, kdy Slezané schytali čtyřbrankový debakl na hřišti vedoucího týmu soutěže Slavie. Znovu se tak potvrdilo, že Baník na nejsilnější týmy ligy venku prostě neumí.

Přesto se Ostravané nachází v relativně dobré pozici. Ze sedmé příčky v tabulce mají téměř všechny konkurenty před sebou na dostřel. Případná výhra nad Karvinou může Baník katapultovat dopředu. "Je to derby důležité nejen z hlediska našich fanoušků, ale i pro nás, abychom to zvládli a skočili do skupiny pětadvacetibodových týmů," řekl Páník.

Situaci Baníku komplikuje množství absentujících hráčů. Vedle dlouhodobě zraněného Dyjana Carlose de Azeveda a Josefa Celby nebudou v pátek hrát ani Martin Fillo s Milanem Jiráskem, kteří si musí odpykat disciplinární trest za karetní napomenutí. Nejistý je start kapitána a modly chacharů Milana Baroše.

Na marodce hostů figurují Pavel Dreksa, Adriel Ba Loua a Dávid Guba. Proti mateřskému klubu se nemůže ukázat ani z Ostravy hostující Jakub Šašinka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Pazdera, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Kuzmanović - Diop, Smola
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Hanousek - Vukadinović, Petráň, Galuška - Petkov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.97 - 6.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Dvě ztráty za sebou si připsali hráči Mladé Boleslavi, napravit si chuť chtějí proti Bohemians, kteří rovněž neprožívají nejlepší období. Když se tyto dva celky utkaly letos poprvé, slavili jednoznačné vítězství Klokani.

Mladoboleslavští ještě před dvěma týdny drželi poměrně v klidu třetí místo, nyní už jej ale ztratili a nevyužili nepřesvědčivých výsledků Plzně. Nejprve totiž podlehli neoblíbenému soupeři z Liberce, naposledy si dojeli pro bod na Andrův stadion, kde zásluhou Fulneka a Budínského během minuty zlikvidovali dvoubrankovou ztrátu soupeře.

Pro Středočechy je domácí prostředí klíčovým prvkem. Získali v něm jednadvacet bodů, zmíněná porážka od Liberce byla vůbec první jejich ztrátou na svém hřišti. Vedle toho budou spoléhat také na svá útočná esa. Nikolaj Komličenko je s devíti brankami vůbec nejlepším střelcem, Mešanoviće řadí šest branek na dělené šesté místo.

Klokani od začátku září vyhráli jedno jediné utkání proti Opavě, které bylo také debutem trenéra Klusáčka. Ten na něj se svým týmem již navázat nedokázal a pro debakl si přijel na pražskou Letnou, jen bezgólovou remízou skončilo minulý týden utkání se Slováckem.

Co se týče venkovních utkání, v těch je to pro Bohemku bída celou sezónu. Všehovšudy získala jediný bod mimo své hřiště, a sice v Karviné. Přitom los úplně nejtěžší neměla, jela například do Českých Budějovic nebo Příbrami. Jejím hlavním cílem je nalézt oporu v útočných řadách, dosud nejvíce tref nasázel Vodháněl, konkrétně tři.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek - Budínský, Hubínek, Matějovský, Bucha - Komličenko, Mešanovič
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Nečas, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.00 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15132033:341
2.Viktoria Plzeň1593327:1430
3.FK Jablonec1583427:2027
4.FK Mladá Boleslav1582530:2126
5.1. FC Slovácko1574420:1925
6.Sparta Praha1573528:1924
7.Baník Ostrava1571724:2222
8.Slovan Liberec1563624:2221
9.Dynamo České Budějovice1562724:2620
10.Sigma Olomouc1547422:2219
11.FK Teplice1546513:2018
12.Bohemians Praha 19051544717:2616
13.Fastav Zlín1533910:2212
14.1. FK Příbram1533914:2812
15.MFK Karviná1525811:2011
16.SFC Opava1523107:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (836)

Přidat komentář
KoryVCF

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Dame hattrick a bezproblémové tři body. Cokoliv jiného bude zklamání.

Reagovat
Rarášek

Sparta

Reagovat
3M

proč sem skáče francouzská liga?

Reagovat
Puskas

To je fuk, články stejně nikdo nečte.

Reagovat
Largo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cetto

Fortuna Liga preview Nice x Bordeaux? To si dám líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Dame už přestoupil do francouzské ligy, jo?

Reagovat
Spejbl

Docela sešup pro Kose. Loni ještě hráč PL, letos už jen česká liga..

Reagovat
smazaný uživatel

Pulka Francie se jmenuje Diop a vypada jak Diop, takze chapu, ze ta fotka mohla nekoho zmast.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

:D :D Hlášku roku bychom měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ublizeny hokaidopust, to je vzdycky problem

Reagovat
Zark

Reagovat
didosh

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska další falešná výhra Ostravy?

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, střely 22:0.

Reagovat
Puskas

Střely na bránu 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly 30:178 (Janečka 100)...Těším se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Puskas

Straka po utkání: Škoda toho gólu, co jsme dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mel mit na zapas s nama automaticky ban bo nam zase zrakvi pulku sestavy, idiot

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

3:3.. na červené

Reagovat
Posledni Kovboj

na realny body v tabulce uz sestupujou

Reagovat
andrew96

Jsou v mínusu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
OranžováKarkulka

hodny strycek a jeho onanista ven

Reagovat
Euphael

dneska vyhra na baniku...a Panik konecna

Reagovat
Salfovic

Baník 1:0 a Panik dostane novou smlouvu.

Reagovat
Zark

a cukroušci se oběsí

Reagovat
Banikovec7

Nic jineho nez bezproblemova vyhra.

Reagovat
Hokaido

Viděl jsem teď ten gol Ngadea a on je fakt strašný zvíře. Ještě jak byl v tom bílém dresu, tak vypadal jak nějakej dvoumetrovej vyhazovač.

Reagovat
meno

Kde?

Reagovat
Posledni Kovboj

link vole

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Posledni Kovboj

nekdo by jim mel rict, ze si to muzou dat i po zemi

Reagovat
Blasphemer

To je slušná tiki-taka, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Největší wtf je ten golman, tohle by chytil i Hroššo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavičkovana

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
HorajzmAmmann

isport: NA BANÍK bez Šašinky, Karviná ostravského útočníka nevyplatí

Ty vole a nejde aby Šašinku vyplatil sám Baník? Mám ve fantasy 4 obránce z Baníku

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem si říkal, proč jsme do smlouvy nedali spíš pokutu v případě, že by nehrál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Slavia10

Tak dneska klasicky pátečních 0:0??

Reagovat
Posledni Kovboj

Patek, FDF svatek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

V Bolce snad jo.

Reagovat
Firkraag

díky, cenim

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo Brabce bude hrát Hubník nebo Pernica?

Reagovat
Blasphemer

Tipoval bych spíš Hubníka.

Reagovat
HorajzmAmmann

díky

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Karviná 3:0

Bolka-Bohemka 2:0

09.11. 14:30 Fastav Zlín - Sigma Olomouc

09.11. 14:30 1. FK Příbram - SFC Opava 1:0

09.11. 17:00 FK Peltonec - Sparta Praha 1:1

10.11. 14:30 Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 2:1

10.11. 14:30 Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 2:2

10.11. 17:00 Slavia Praha - FK Teplice 3:0

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera se dal čekat. Teď je jen otázkou, zda si vybojuje prodloužení smlouvy.

Ale že nechá Kuzmu na lajně, než aby tam dal kohokoliv jiného, aby byl alespoň jeden útočník na lávce (je jedno, zda Kuzma, Smolík, papaDiop), to je vskutku zajímavé.

Tak hlavně, že má na lavici pak samé krají hráče a Šindyho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lavicka je ultimatni zlo. Snad se na to podivaji Panikovci a konecne otevrou oci...nebo spis mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat je. Ridera jako sponzor už je konečně venku ! Jen houšť takových !

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Panika, dneska pekne na Babicu, kdyz nemas nic z acka tak tam nedavej nikoho.

Novy sponzor, je fajn, aspon se VB trosku ulevi.

Reagovat
smazaný uživatel

Než se srát s tím blbcem, koukej, Vsetín 98 v Třinci. Rosťa Vlach a Srdínko !

https://www.instagram.com/p/B4nEIdvgDTD/?utm_source=ig_web_copy_link

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Stantien ♥️

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli je tam starej Jaškin. A mají tři golmany, Čemana, Biegla a snad ten třetí je nestárnoucí dvojka Ivo Pešat

Reagovat
smazaný uživatel

Ivo Pesat je snad nejuspesnejsi sportovec v dejinach hokeje. V kazde sezone odchytano maximalne 5 zapasu ale titulu ma ze vsech nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud je Kuzma lepsi nez Granec tak proc ho mit na lavici, pak muze Denis misto nekoho a Kizma jit dopredu. A Ridera

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to už známe, Kuzma šlapajíc vodu, pač celý zápas pendloval lajnu, tak ještě presovat do útoku. Super

Reagovat
Banikovec7

Tak vzhledem k tomu, ze to ted posledni zapasy fungovalo, tak neni duvod to menit. A Denis je mnohem lepsi kdyz prijde v prubehu, nez kdyz je v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to nepopírám. Jen, že do útoku na lávce nemáme nikoho, naopak tam jsou zase tři frajeři na lajně. Ale tak jde to na jeho hlavu, ne na moji.

Reagovat
Banikovec7

Chapu jak to myslis, ale kazdy trener bude stavet sestavu aby byl co nejsilnejsi zaklad, ne lavicka. To je spis na miste kritika proc neni utocnik z becka nebo dorostu na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dovětek už mě nějak nechává v klidu. Všichni víme, jak je to s jeho vztahem k mladým hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš? Tak Smola střídal, Kuzma tedy asi na hrot a teď se modlit, ať neumre i další útočník.

Reagovat
Banikovec7

No jo, ale byt Kuzma na lavicce, tak jsme ted v uplne stejne situaci.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Máš pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik by ale vůbec neměl hrát na 2 útočníky ale 4 2 3 1 s Kuzmanovicem/Diopem na hrotu. Ve středu zálohy János, Jirasek, Hruby/Kaloc. Pak hrajeme tak jak hrajeme... kopaná na Smolu

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
didosh

Reagovat
Firkraag

Naše rozestavení bude asi 7-1-2 .. to je kůl

Reagovat
Wyrda

Ty vole to musí strašně motivacni pro kluky pro kluky z vecka ze je Panik nevezme ani na lavicku a radsi ji necha nezaplnenou

Reagovat
Wyrda

*pro kluky z béčka

Reagovat
čolo

Reagovat
didosh

úplný kokot

Reagovat
Puskas

3:0 Diop, Smola, Reiter.

Reagovat
Han střelil první

S tou lávkou se Páník asi posral, ach jo...

Reagovat
Puskas

nějaký stream na Baník?

Reagovat
ratusek
Reagovat
Puskas

díky

Reagovat
ratusek

už jde i tady. je to trochu lepší obraz

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=971423

Reagovat
Puskas

to je blokováno, na to předtím vypnuli zvuk

Reagovat
ratusek

mě to jde v pohodě

Reagovat
Kepy_FCB

jde to i na youtube a v slušné kvalitě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak doporučuji bezfrazi s Markem Čechem. Zajímavý příběh

https://www.bezfrazi.cz/na-rovinu/

Reagovat
Kepy_FCB

na něj bych si už nikdy nevzpoměl nejspíš

Reagovat
ratusek

Zatím velká bída

Reagovat
ratusek

Kouřil aspoň, že to Pokorný potrestal Flaškův centr

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil zabil Smolu?

Reagovat
ratusek

dost ho kopl do hlavy, Smola krvácel a ještě se i motal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zrovna on by platil na ty obránce Karviné. Snad se dá do pohody. Díky!

Reagovat
Banikovec7

Asi ma tu hlavu dost tvrdou, kdyz se o ni Kouril pri tom sam zranil.

Reagovat
Puskas

Dva stopeři na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze tomu Strakovi ty kluby davaji dlouhodobe smlouvy. Jakmile ten tym zachrani, tak dalsi sezonu nevydrží ani pul rok. Jsou tri jistoty: Smrt, dane, a ze Straka po zachrane nedokonci dalsi sezonu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobra kopaná dneska... Ještě že hraje Karvina tak jak hraje

Reagovat
ratusek

Karviná totálně zoufalá a my taky nic moc. musíme dát druhý gol, jinak nám Karviná zase vyrovná z hovna

Reagovat
Banikovec7

Dozadu Janos super, Karvina nema nic, ale dopredu Jirasek hodne chybi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Nevíte co je s C-M@strem?? Někoho pro něj mám...

https://1url.cz/jM68o

https://1url.cz/BM68N

Reagovat
ratusek

v pátky sem nepíše

Reagovat
ratusek

Flaška

Pastornický

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

luxus Flaška

Reagovat
Han střelil první

Je to ospalé, ale na tři body to asi bude stačit. Kuzma nejhorší na place.

Reagovat
Kepy_FCB

Snad ho Bob pořádně zšikanuje a posadí příště

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední zápasy jsou opavaci uplne marny...

Reagovat
ratusek

a to ještě přijde Svozil s Hrabinou

Reagovat
Zark

jasna zprava pro priste jankule: z opavy nikoho nebrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ani jednoho neumime poradne vyuzit tak je to tezko no

Reagovat
lichna.

Jsem zvědav, jak dlouho se ti dva budou ještě tímhle omlouvat..

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne do te doby co bude Kuzma hrat nekde u lajny

Reagovat
lichna.

Ono ani na tom hrotu dneska nevypadal nějak dobře. To mi právě přišlo, že u lajny zářil více..

Spíše si myslím, že je to strop toho, co může hrát. Párkrát zahraje skvěle, párkrát hůř..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

Franta Straka nemá angažmáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik ma nejproduktivnejsi krajni obrance ligy

Fleisman 2+4

Fillo 2+4

A v repre je Holes

Reagovat
Kepy_FCB

at je , jeste by se nám tam zranili

Reagovat
Salfovic

Aby ne, přes něj se nedostane ani bek hrající Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina by mela Straku odvolat uz dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

Od kdy je v Ostravě Franta Straka sproste slovo?

Reagovat
Kepy_FCB

úplě zbytečné vůči Strakovi od fans

Reagovat
Puskas

přesně

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
Puskas

Naznačovali absenci jisté části jeho těla.

Reagovat
Salfovic

Aha, Druláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Asi další vyhraná válka. Páník

Reagovat
ratusek

Pokorný a dobře zahraný roh

Reagovat
Puskas

Ten to bude mít drahé.

Reagovat
HorajzmAmmann

Standartky dneska strop Pokorný

Reagovat
Kepy_FCB

hezky tak i tip mi vyjde přesně

Reagovat
Han střelil první

Dneska všechny tři góly ze standardek Poky byl ze Znojma fakt výborný kauf

Reagovat
HorajzmAmmann

Hostování mu hrozne pomohlo...

Reagovat
ratusek

jeden z dvojice Karviná, Opava sestoupí. Totální marnost a zoufalost

Reagovat
FruFru

Ideálně oba

Reagovat
ratusek

to né, barážisti ze 2.ligy nepostoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vestec. Nevis cisla sportky?

Reagovat
ratusek

ahá, pakoň. neviděl si minulou baráž?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestoupi oba. Opava nema ani na druhou ligu. Tym na MSFL.

Reagovat
Losinho

Jediný týmy, se kterýma jsme ztratili body

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

jánošíci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná určitě, pokud nenarazí v baráži na nás.

Reagovat
ratusek

letos tu barážovou pozici musíte udržet a do ligy se dostat budete mít vy i Brno přes baráž o dost lehčí než minule

Reagovat
Salfovic

Tak tak. Opava s Karvinou nejsou žádné tradiční kluby, a hlavně nemají moc peněz a silného psa v zákulisí. Ty budou třeba proti Brnu klidně řezat.

Reagovat
Kepy_FCB

to ani Brno není tradiční klub!

Reagovat
Banikovec7

Co z toho má Karviná?

Reagovat
ratusek

no Karviná toho silného psa minule měla, a Příbram tam to bylo jasné uplně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule byla taky lehká, akorát to bylo předem rozhodnutý. Myslím si, že pokud narazíme na Karvinou, tak na ní potřetí v řadě spadnem

Reagovat
ratusek

v téhle sezoně už by to bylo tak sledovaný, že by snad radši připískávali vám než aby pískli něco pro Karvinou

ale letos jsou na tom Karviná i Opava tak špatně, že nepostoupit přes ně by byla ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný by bylo jít z 1. místa, ale to bysme museli vyhrávat venku. Na druhou stranu doma 8 z 8, kdo to má?

Reagovat
ratusek

to je sice pravda, ale přijede k vám na jaře Dukla, Hradec a když je neporazíte, tak musíte vyhrát venku v Brně, Pardubicích nebo u zoufalců co hrajou dole a to vy neumíte. Takže první, to bohužel envidím. Navíc otázkou je, zda udržíte Tijaniho přes zimu

Reagovat
andrew96

"to né, barážisti ze 2.ligy nepostoupí."

Tak bude jim to k něčemu nebo ne?

Reagovat
Puskas

Franz asi končí.

Reagovat
Dru Zeree

Pumlíč

Reagovat
andrew96

Pudil rádoby chlap z Anglie a řve při každém kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

To posledni střídání

Reagovat
Salfovic

Ladra takovej taneček

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec je snad poslední lepší tým, se kterym se nám pravidelně daří. Naposledy jsme s nima prohráli snad v tom slavným poháru s jedenáctkou juniorů. Ze kterejch kromě Sáčka snad nikdo pravidelně ligu nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pod Požárem-Holoubkem jste s nima prohráli, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Rada by nam to dneska mohl pustit..me by tata zbil, kdybych porazil Spartu.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad Slovní zásoba lvl kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro uz jak Franzovo poněvadž

Reagovat
Kang & Kodos

Poněvadž zní aspoň tak nějak učeně, skoro jako nýbrž

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je anžto

Reagovat
Briggus

Snad si toho moc lidí nevšimne

Reagovat
Coutinho10

tak vy na ne umite hlavne doma, ale venku to zase az tak slavny neni ale koukam, ze posledni 2 zapasy jste tam vyhrali, takze to trochu napravujete

Reagovat
PavlíčeQ

Porazili jsme vás ještě rok po tom poháru

https://www.livesport.cz/zapas/viNAaIVT/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Pelta má vazby na Spartu a Jablonec vám to nechává, viz ta šaškárna na Letný

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kaspar

Rogozovi s Chovancem uz dosla para, ze si najednou nechava Vysehrad doma nalozit?

Reagovat
martin1

Sokolov ... záchrana = zázrak

Reagovat
Radin

OT: Nějaký čas jsem tady nebyl, tak ještě ke Slavii v CHL. Co mě mrzi je, že všude se mluví, jak byli nahrazeni stopeři.. Kromě toho, že Slavie nemá goloveho útočníka, hodně si pohoršila ve standardkach. Už není tak nebezpečná ve vzduchu a Stanciu zatím kope hůře jak Stoch. Nejvíc to bylo vidět a No Campu, kde téměř nehrozili ze vzduchu. Velká škoda

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Losinho

Celkově je mužstvo nižší, což vysvětluje ty standardky. Každopádně Stanciovo zahrávání je rozhodně nemilý překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě díky tomu, co se stalo, by nebylo příliš taktní vůči aktérům i pozůstalým, propírat to dennodenně v médiích.

Reagovat
Puskas

Al má pravdu, udělat to fanoušky, tak jsou toho média plná.

Reagovat
Puskas

Protože média o nějakém taktu nemají ani páru a bez sentimentu by právě pozůstalé stíhala otázkami, co na to říkají.

Reagovat
HorajzmAmmann

když někdo vezme sud s pivem tak to je asi ještě větší průser, než když ochranka někoho zabije no. Aspoň víme, co za buzeranty dělá v ochrance.

Reagovat
Puskas

Je to jak s diváky - neházej všechny do jednoho pytle.

Reagovat
HorajzmAmmann

to taky neházím.. třeba v Jablonci s ochrankou úplně v pohodě. Naopak mi ještě týpek pomohl. Ale na Spartě si drtivá většina jenom honí ego...

Reagovat
HorajzmAmmann

samozřejmě čest vyjímkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jo, ale z jednoho prostého důvodu. Široká veřejnost bere tenhle typ skupinového řádění na stadionech jako nechutnosti a je v zájmu normálních fanoušků, aby byli informováni kdy, kde, kdo, a zároveň je to od médií takový platonický tlak na vedení soutěží. Tento sekuriťák šel do práce, nikoliv zabíjet. Soucítím s oběma stranami, avšak si myslím, že jedna ze stran má větší podíl na vině.

Reagovat
bobis21

A neměla by ta veřejnost být informována i o tom, kde jsou jako securitka banda agresivních magorů kteří si tam chodí jen vymlatit do lidí frustraci že svých posraných životů? To podle tebe není nechutnost?

Reagovat
čolo

Reagovat
HorajzmAmmann

jo no - a proto je Gott v novinách každý den už 2 měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
HorajzmAmmann

co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba vůbec nevím, že se něco stalo

Reagovat
Greny

jelikoz dost sleduju hokej tak to probehlo snad vsema portalama o hokeji .. i na forech jinych klubu se to resilo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase pravda, že já hokej nesleduju.

Reagovat
Greny

je to tak minimalne tyden stare

Reagovat
Coutinho10

taky jsem o tom nevedel

Reagovat
Greny

najednou vas zajima hokej ... a mimochodem OT

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem jsem fanoušek AZ. A jaky OT? Však se to děje i na fotbale...

Reagovat
mistr129

Máš samozřejmě pravdu, tady ale aspoň bude viník (nejspíš) potrestán. V případě bordelu na stadionu to odnese leda Baník jako klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Jablonec dnes za 3 body a bude vám odpuštěno, že jste nestačili na Arménce

Reagovat
Kaspar

15 minut pribram - opava a vic uz nevydrzim snad zlin, olomouc je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

boze Latale s takovy hracema hrat takovou mrdku

Reagovat
Coutinho10

ma cenu si pustit naky z techto dvou zapasu od 2. polocasu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš rád FDF

Reagovat
Coutinho10

no, uplne ne ....ale pustil jsem Pribram - Opava a neni to az tak hrozny...nejaky centry tam jsou, tak uvidime

Reagovat
Coutinho10

Drame dolu

Reagovat
smazaný uživatel

"Uvidíme jestli se trojice Zima, Zmrzlý, Chytil nakazí nějakou nemocí a vstřelí gól"

Reagovat
sosna

Zima přihrál na Buchtu a ta mu přihrávku vrátila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Karlsson zase ani na lávce. Takže dopředu tam je akorát Tetteh a hvězda ČFL Juliš.

Reagovat
KingMaster13

Karlsson v zimě k nám

Reagovat
smazaný uživatel

S Kangou

Reagovat
Kaspar

do kdy ma V.Kadlec a Julda u vas smlouvu ?

Reagovat
Greny

Kadlec asi konci karieru tam je to docela jedno

Reagovat
Kaspar

no jedno ani ne, jestli ma jeste pristi sezonu nebo vic, tak tam bude do posledni vyplaty, vzdyt ten kluk nic jinyho neumi a na trenera nebo agenta pripadne nejaky misto ve sparte to neni

Reagovat
Rarášek

Třetí do party no .

Reagovat
Rarášek

Ta lavička je vůbec dokonalá .

Reagovat
db18

Vždyť je trapnější než Ben Chaim...

Reagovat
Rarášek

No a? Oba maj hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

dva nejhorší hráči Bčka Sparty... to už spíš Vácha...

Reagovat
Rarášek

Of course.

Reagovat
db18

Se na ně někdy mrkni...

Reagovat
Rarášek

Však koukám, béčko je zajímavější než áčko teď.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Ten Juliš tvl

Reagovat
Coutinho10

Matoušek uz alespon na lavicce....to by mohl byt dobry zolik

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy Vidím to na výhru Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výhra Sparty je přece jasná, Pelta pomůže, jako v minulém zápase, kdy to Jablonec ani neskrýval

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

jedine nase liga umi ofsajdy/neofsajdy bez ofsajd cary

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to byl ofsajd jasnej, rozhodčí to měl jak na dlani.A navíc to byl král ofsajdů Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

KOZÁK SOLÍ

Reagovat
John Obi Mikel

#bezKangysilnější ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, dělám si srandu

Reagovat
pingla

a toto je ta největší píčovina (ne to, že zítra Slávii píska Pechanec ), ale to, že 3 kluby jsou každé kolo nechutně podporované VARem a ostatní kluby se můžou stavit na hlavu, ale na ně LFA sere hnus

Reagovat
Greny

meli by to kazde kolo losovat pokud to neni vsude

Reagovat
pingla

pak by ale Slavia hrála každé kolo doma né jako je mi to jedno jak, ale prostě není normální, aby komerční televize určovala, které fotbalové kluby (3 stejné) budou mít nesmírnou výhodu oproti jiným....

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Výhodu nebo nevýhodu? Těžko říct.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák > Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Alespoň už si nekopne ta kurva Tetteh

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska hraje dobře, tak čekám, že podle Jílkovo logiky je v 60. minutě prohodí

Reagovat
smazaný uživatel

Schick > Ondrášek >>>>>>> Kozák a Krmenčík

Reagovat
Neon

Řehtačka

Reagovat
Kang & Kodos

Teď půlminutový chvalozpěvy na chybějícího Hübschmana. Urbisi trhej!

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty už jsem si nějak zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

FRÝDEK MRDÁ

Reagovat
PBLead

Proč má Hložek číslovku a jméno na zádech žlutě? A ostatní hráči mají číslo černé? Nepamatuju si, že by Hložek vyhrál hráče měsíce nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako pásky v karate. Hložek bude mít černé číslo, až bude na úrovni ostatních hráčů.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš naopak. Ostatní budou mít žluté číslo, až budou na jeho úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál krále asistencí.

Reagovat
PBLead

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci strašně chybí Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ani né, mají Krejčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tam alespoň je. Kanga by zůstal stát někde na půlce jen by Matouška uviděl.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Heča je při centrech na pěst. Udělá dva kroky dopředu, pak se zastaví, rozmyslí se a začne couvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězdný Nita dělal úplně to samé a nikomu to nevadilo.

Reagovat
Kang & Kodos

Triggered

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapoměl, on tam od toho přece není

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Vindheim?

Reagovat
Kang & Kodos

Stejný jak s Opavou, po pěkným začátku zase útlum. Aspoň že nejlepší LB v lize pojistil na 2:0 a můžeme bejt celkem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty těžce nemůžeš zkousnout, že Frýdek dal gól co? Když nemusí celý zápas dřít na Kangu, tak je to hned o něčem jiném no...

Reagovat
Kepy_FCB

rozjebte ten peltoklub

Reagovat
Hokaido

Kolik že to ztrácíme na tu Slavii?

Reagovat
PlackaSKS

16b...

Reagovat
Losinho

...

Reagovat
KingMaster13

Tolik, že kdybychom nehráli 5 zápasů a dali si volno tak budeme furt před váma

Reagovat
smazaný uživatel

I víc

Reagovat
KingMaster13

Pak by ale museli remizovat no Hypoteticky 6

Reagovat
andrew96

Reálně tak 10.

Reagovat
PlackaSKS

19b...

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaal Maaaaaaaaaaty je zpet

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck by Matouška určitě stíhal

Reagovat
Hokaido

Hele Urbi, tobě nějakej cizinec přebral frajera?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nejsem vyloženě proti cizincům. Jsem proti přeceňovaným hráčům v naší lize. Nemůžu za to, že jsou to většinou cizinci

Reagovat
Hokaido

Vždyť Mandjecka přece nikdo nepřeceňuje. Kanga je nadprůměrný hráč na naší ligu, ale stejně na něj jde i tak hodně kritiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika na něj jde, protože si to kazí zcela zbytečně. Mohl by být top, kdyby na sobě zapracoval. Ale takhle má nulovej přínos.

Mandjeck je přímý konkurent Krejčího, proto ho zmiňuju.

Reagovat
Rarášek

NuloveJ přínos

Reagovat
PBLead

Reagovat
Raylan

Aha nulovej přínos

Reagovat
smazaný uživatel

odborník

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Často jsem tu kritizoval i mladé čechy, jako byl Zmrhal, Vaňěk nebo Novák. Naopak chválil Bonyho a další. Ale to ti cizinci prostě musí být dobří a to je strašně vzácné.

Reagovat
Raylan

Ty jsi hroznej blb

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck je jeden z nejpomalejších hráčů v lize, Matoušek jeden z nejrychlejších.

Reagovat
Raylan

A? Ten gól byla jasná krejčího chyba, tak nevim co argumentuješ Mandjeckem. Vlastně vím, asi nejakej osobní mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když bez Matouška to Jablonci přece šlo

Reagovat
Jackmaker1989

Krejčí

Reagovat
Hokaido

Tohle bude legendary zápas, podobnej jako v Budějovicích a Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa Csaplár

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Královec je hroznej mamlas. Fakt mezinárodní rozhodčí

Reagovat
Kaspar

zase tam vleti Frydek jak curak a zase se bude divit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Wow Chramosta

Reagovat
pospec7

tvl

Reagovat
Coutinho10

wow gooaaaaaaaal to se nesmiiii

Reagovat
Jackmaker1989

Lischka ale dnes celkom s problémami alebo sa mi to zdá?

Reagovat
Raylan

Tenhle gól jde za nim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

GÉNIUS CHRAMOSTA!!!

Reagovat
lichna.

Pan Pečeně si asi příště rozmyslí, než na TW bude zesměšňovat Csaplarovu past

Reagovat
Greny

Je na čase to zapnout ať vidím Radu jak tam bude lítat až dají třetí.. Oktagon pocka

Reagovat
Raylan

Jsi koupil PPV?

Reagovat
Greny

Kdo hledá najde

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek výbornej, Sýkora hodně dobrý, Jugas nic moc.

Reagovat
lichna.

Bojujte za Spartu. Miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Raylan

Co je na tom tak vtipnýho?

Reagovat
lichna.

Ze je to naprosto stupidní pokřik, který těm hráčům rozhodně nepomůže?

Reagovat
Kang & Kodos

Furt lepší než při našem rohu řvát "jude slavie"

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek šel kolem vašeho kotle...

Reagovat
Kang & Kodos

To mu to dali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jasně, blbé je obojí.

Reagovat
PBLead

Koukám, že na stadion dorazili zase ti praví sparťané, takže už se zas skanduje "bojujte za Spartu".

Reagovat
Raylan

Fakt to bez toho Kangy šlape jak hodinky

Reagovat
Salfovic

Proboha ať ta Sparta vyhraje, ať tu zase nemusím číst ty sračky o Csaplárovi

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/EI8s5u_WwAEO0Jr?format=jpg&name=small

Se všim začli... jen ať si to vyžerou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no do hajzlu Maaaaty neeeeeeee

Reagovat
Raylan

Jilku jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jílek je normální? Spartě cely druhý poločas nefungujej střed pole a on tam Mandjecka pošle až za stavu 2:2, když Sparta potřebuje tvořit.

Reagovat
PBLead

No teď ten tah je fakt na hovno, chtělo by to nasadit Teteha. Ale to asi přijde až v 90. minutě.

Reagovat
PBLead

Hmm, tak tohle střídání s mandjekem mělo přijít jako první, ten střed už mi přišel dlouho zatavenej.

Reagovat
ratusek

Sakra škoda že to nevidím. To musí být komedie

Reagovat
djwenca

co se stalo Matouškovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, běžel a pak si lehl.

Reagovat
Salfovic

Umřel vysílením.

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to na zadni stehenni sval

Reagovat
Raylan

Mandjeck a Tetteh měli přijít mnohem dřív. Hanousek nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by dneska hrál třeba fanoušky do repre tlačený Hložek nějak lépe, to se říct úplně nedá.

Reagovat
PBLead

Škoda....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? vždyt drželi za dres Doležala

Reagovat
Greny

No řekl bych že to mohl uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sparťan tam držel Doležala za res, ten uhnul a sparťan sebou flákl na zem.ten gól byl regulérní a měl platit.Navíc Jablonec měl kopúat jasmoui penaltu za fauil Lischky

Reagovat
PBLead

To je prostě strašná píčovina, co hraje Sparta. Jílek tohle projel na plné čáře. Rada si s ním takticky vytřel prdel a to má tým kopáčů.

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek vůbec nemá plán B. Začátek dobrej, ale když se to pak začne srát, tak neví. Rada tam poslal dva nový hráče a udělal tim bod

Reagovat
PBLead

Souhlas, tady prostě musí být uplatňován princip Kill the game a ne že se ztratí dvoubrankové vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neztratil Jílek, ale ti lemplové na hřišti.Ten tým je prostě špatně poskládanej, hrajou to jen na náhodu a dělají stále školácké chyby vzadu,S tímhle žádný trenér nic neudělá.Chyba je, že Sparta nemá kvalitní management a že tam do všeho kecá Křetínský.A mohli jo mít.Odmítli CEFC, který nakonec koupil Slavii, odmítli Trpišovského, jenže ten měl podmínku, že mu nebudou zasahovat do jeho práce...tam je chyba.

Reagovat
PBLead

Tak to že se nepaktují se sráči jako je CEFC je jedině dobře. Zbytek je sice obecně platný, ale to nic nemění na tom, že ta hra měla včera v druhé půli vypadat jinak a že to jde hlavně za Jílkem.

Reagovat
ratusek

Tak tak, neumí reagovat na průběh zápasu. S takovou to nikam nedotáhne

Reagovat
dondinho

Furt čekám na ten progres...a furt se plácají někde za jabloncem

Reagovat
Raylan

Souhlas, ale tým kopáčů má i Sparta.

Reagovat
HorajzmAmmann

pssst, tady se na vlastní trenéry nadávat nemůže....

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jim celkem slušně hraje Kozák a takhle to zkazí.

Reagovat
PhilipS

Kde koukáte na Arsenal?

Reagovat
Greny

V obyvaku

Reagovat
Coutinho10

PremierSport

Reagovat
Losinho

PremiérSport Jaromíra Soukupa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

nikde a nikdy

Reagovat
db18

OT: Jde někde přes net oktagon?

Reagovat
Greny

Tipsport, o2

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Na O2 maj zase problémy

Reagovat
db18

Jo - a než mi to tipsport zpřístupní, tak je konec omg...

Reagovat
Losinho

Případně i na twitchi většinou někdo streamuje

Reagovat
smazaný uživatel

Budem favorit a cokoliv jiného bude ztráta.

Kolář - Holeš, Kúdela, Takács, Bořil - Souček, Hušbauer - Ševčík, Stanciu, Provod - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

*cokoliv jiného než výhra

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Takács, Kúdela, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Stanciu, Ševčík - Van Buren

Reagovat
pistacik11

Dajú sa kúpiť lístky na Plzeň aj na štadióne? Rozmýšľam, žeby som si zrobil výlet z Regensburgu do Plzne, a skočil aj na futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych šel na stránky Plzně, tam se to dozvíš a ,mnohem rychleji.

Reagovat
Blasphemer

Asi jo. Na, Spartu nebo Slavii většinou kvůli bezpečnosti v den zápasu už neprodávají, ale dnes by to mělo být v klidu.

A kdyžtak vysokej vekslák s dlouhýma vlasama a čelenkou, ten to u pokladen jistí.

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/EJAozc7XUAAwGwP.jpg:large

Nejlepší možná Dneska by to šlo, tak snad nebudem hrát moc posraně. Klasicky ale tipuju Plzen o gol jako 4x z posledních 5 zápasů v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že Plzeň 1:0 vyhraje.

Reagovat
KingMaster13

Z Mikuly mám radost že se vypracoval v kapitána Skromnej poctivej kluk co nic nevypustí, bohužel na Slávii neměl ale kvalitu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To vůbec není marná sestava Co ten Musa, góly dává, jak hraje v poli?

Reagovat
FCSL

Jak kdy. Takovej klasickej vysokej útočník. Někdy mu to jde, někdy má naopak dny, kdy mu všechno odskakuje. Technika žádná sláva, goly spíš jednodušší. Nemyslim si, že by měl na Slavii

Reagovat
KingMaster13

Tak zase pod Trpišem ti hráči mají tendenci hrozně vyrůst. Důležité je jestli má čuch na goly, což zdá se má

Reagovat
FCSL

Podle mě to bude ten typ, kterej musí pravidelně hrát, aby hrál dobře. Až ted si vybojoval základ a celkově šel nahoru no. Předtim jednou hrál, pak 2x z lavičky, to nebylo nic moc. Jako pochybuju, že by zrovna on měl bejt u vás ten útočník, co přijde a bude to sypat. Spíš takovej záskok. Každopádně bych nám ho tu nechal, my vám ho ještě trochu vyhrajem

Reagovat
KingMaster13

Já jsem taky jen a jen pro Hlavně pořádně zviditelněte Balutu ať Trpiš vidí, že dělá chybu, že ho zabíjí.

Reagovat
ratusek

Baluta bude mít syndrom ala Sparta. U vás nic moc, ale jskmile změní působiště, tak září

Reagovat
KingMaster13

Upřímně on hrál dobře i tady. Nevím proč na něj je zrovna Jindra tak zaprdnutej Přitom je to podobný typ jak Olayinka. Technik kterému nebude sedět česká liga ale v pohárech si myslím že by byl peckovej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že Balutovi jde převýchova zatím k duhu.

Reagovat
KingMaster13

3 goly a já nevím 3 asistence nějak? Každopádně získal sebevědomí a líbí se mi hodně

Reagovat
smazaný uživatel

On ho zabíjí?On se ve Slavii zabil sám tím, že byl nevýraznej.Trpiš ví,.co dělá.Je to podobné, jako se Součkem, nebo s Matym a Sykym.Až potáhne Liberec, tak ať se vrátí, zatím na Slavii nemá.

Reagovat
KingMaster13

Když hrál tak hrál dobře ale za mě dostal málo šancí. Ačkoli tahle převýchova v Liberci mu nejspíš neublíží

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře?Tak jeho čísla potvrzují opak.Určitě se od něj čekalo mnohem víc.Navíc měl problémy s egem.myslel si, že je hvězda, kolem které se vše bude točít-a a ono ne.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda, o tom egu jsem taky slyšel Čísla ale měl fajn na to kolik toho odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju ho,ale fakt ti nevím, místo koho by mohl ve Slavii hrát.

Reagovat
KingMaster13

Rotovat ho na podhrot

Reagovat
Losinho

32 zápasů, 4 góly..

Reagovat
KingMaster13

Balu goooooooooool

Reagovat
Losinho

Podle mě dostal šancí jak nasráno. A to jsem jeho velkej zastánce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Vždyť hrál v základu tak 7x

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost, aby ukázal, že na to nemá

Reagovat
Losinho

Jen v lize 13x a dostkrát šel na 30 a víc minut, to se podle mě taky dá něco stihnout..

Reagovat
KingMaster13

Loni v nadstavbě při posledním zápase v derby nějaký komentátor říkal, že posedmé je v sestavě A letos jestli byl jednou Jako i tak stihl 3 goly a nějakou asistenci takže za mě to není špatný

Reagovat
Losinho

Nebylo to třeba posedmé na jaře? Já jen rychle prolétl jeho statistiky na EF. Letošek jsem do toho nepočítal.

Reagovat
KingMaster13

Fakt říkali, že posedmé je v sestavě. Mohlo to být špatně, já to nemám nastudované takže pokud máš tvrdá data tak mě utřeš

Reagovat
Losinho

Rozklikni ho na EF

Reagovat
KingMaster13

Ok tak se kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že dnes tam dá Škodu jako kompenzaci za to, že dlouho nebyl v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Baaaaaaluuuuuuuuuuu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kayamba

Reagovat
Salfovic

Trefa do černého.

Reagovat
KingMaster13

Balu Vemte ho zpááááááááááááááátkyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ho chceš zpátky?

Reagovat
KingMaster13

Tak jako buď jí měl dát i Hubníkovi a nebo ne a za to gesto s penězma rozhodně Má koule

Reagovat
HorajzmAmmann

Budějky celkem válec Havel poslední 3 zápasy v lize 4 branky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Proske, vrať licenci, ty kurvo.Tolik chyb za půl hodiny, to nemají někteří zkorumpovaní sudí za celou sezonu

Reagovat
Alan_Shearer

Hubnik by mel jit ven, ale to v Plzni nemuzeme ocekavat.

Reagovat
FCSL

Klasická tlačenka v Plzni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej čůráček

Reagovat
FCSL

A ted ji dá To je fakt kokot, úplně to stejný

Reagovat
Greny

jako asi mohla byt i tam .. ale Baluta je fakt " genius "

Reagovat
smazaný uživatel

Asi

Reagovat
Greny

Baluta povolejte ho zpet

Reagovat
Coutinho10

lol rozhodci zkusene misto redky pro Hubnika ji dal Balutovi

Reagovat
smazaný uživatel

"místo" asi těžko, dostat ji měli oba dva

Reagovat
FCSL

Tak k tý druhý vůbec nemuselo dojít, kdyby jí dal. A že byla jasná, ale holt Plzen no

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

červená karta pro jedno mužstvo znemená, že se už pak nedostane nikdy do protiútoku, aha to jsem nevěděl

Reagovat
HorajzmAmmann

IQ 45

gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe porad nedochazi za co dostal tu prvni zlutou vid

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Baluta? Za to, že je blbej a neumí držet hubu nikdo nemůže. Kdybys někdy hrál fotbal tak bys věděl že tím, že jdeš proti rozhodčímu nikdy nic nezískáš. Ale o to tu vůbec nejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

update - IQ 38

Reagovat
smazaný uživatel

Od někoho kdo má v oblíbených klubech Baník spolu s Katowicemi to sedí no, radši si narvi světlici do prdele, přetáhni tričko přes palici a odleť na Mars.

Reagovat
HorajzmAmmann

proč bych neměl mít Baník a GKS?

Reagovat
Imos

Dyť fandí Plzni, na něj nemá ani cenu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

To mě vůbec nezajímá proč bys neměl. Mě stačí že to tam máš, to vysvětluje leccos. Asi už jsi zapomněl co tady ty polský svině tenkrát na Bazalech se Spartou provedli. Jestli jsi náhodou nebyl mezi nimi. To byla teprv ostuda pro náš fotbal. To, že rozhodčí rozhodne ve prospěch jednoho mužstva což se děje celosvětově není správně, ale je to proti tomuhle celkem slabej odvar.

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, takže já můžu za to, že někteří fans GKS mají vymazáno...

IQ15 - jenom pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

To že je podporuješ bohatě stačí a o tvým IQ to vypovídá dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nashle

Reagovat
HorajzmAmmann

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže je smazanej, jinak jsi se za chvíli s tím IQ dostal do mínusovejch hodnot...

Reagovat
Imos

Ostuda fotbalu je Viktorka Plíseň a být tebou tak už mlčím na dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašná píča.

Reagovat
smazaný uživatel

Almost there... No a myslis, ze by vubec Baluta dostal tu prvni zlutou, kdyby rozhodci Hubnika spravne vyloucil?

Reagovat
HorajzmAmmann

on to kámo nepochopí... snažiš se marně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby, kdyby, kdyby, to totiž neplatí ve fotbale ani v životě. Možná kdyby začaly padat trakaře,zápas se vůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tvůj fotr při šukání svý ségry stříkal na zem, tak tu teď nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla co?

Reagovat
HorajzmAmmann

už není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Docela se tím mění obraz hry.

Reagovat
skat

to prostě plzeňák nepochopí....

Reagovat
Coutinho10

prave

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Reagovat
lampas

Dno a ubohost, tohle nemá absolutně smysl. Má tohle Plzeň zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník červená, ale ten Valuta pobavil. Co si jako myslel?

Reagovat
doshcz

každej tejden to samí a je jedno jestli je to Proske nebo jiná mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

To je nechutny ta Plzen... na jedny strane muzou, na druhy vylucuje.

Reagovat
Losinho

Ok, takže Plzeň titul nevzdala. Šádek

Reagovat
smazaný uživatel

Přerušení slibně se rozvíjející akce na obou stranách, ty zákroky byly dost podobný. Červená pro oba.

Reagovat
Imos

Se zas Proske vybarvil, hnus tohle

Reagovat
vitasrp

Však to byla pro Hubníka úplně jasná druhá žlutá, to splňovalo snad všechny podmínky. Je neuvěřitelný, že ani takhle jednoduchý rozhodnutí ten sudí neudělá správně.

Ten hráč Liberce je řepa, že pak takhle fauluje, ale že dostal kartu za kecy... to se vůbec nedivím, taky bych tomu volovi něco řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tohle ty fans Plzně baví, mě by to teda sralo, kdyby nás takhle sudí tlačili

Reagovat
lampas

Jsou to ubožáci, takovej ksindl nemá žádnou pokoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek začíná úřadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě doufám, že pokud jsi na stadionu a rozhodčí udělá chybu ve prospěch tvého týmu tak se sebereš a odejdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou chybu?On to píská pro |Plzeň od 46 vterřiny, kdy měl dostal Řezník žlutou za ten loket , pak se to už jen nabalovalo a těch úmyslných chyb tam jsou desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dovetek pobavil

Reagovat
bobis21

A v oblíbených Barcelona

Reagovat
Salfovic

Škoda, mohl to být zajímavý fotbal.

Reagovat
Briggus

Díky Zbynďo, zabil jsi to teda úplně. Kdyby poslal Hubníka ven, tak Baluta nemá ani žlutou. Každopádně je to píčovina co udělal, musel vědět, že dostane ŽK, ta byla bohužel jasná.

Reagovat
Briggus

Dá se někde vsadit na Hoftycha, že bude mít 8 žlutých karet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska?

Reagovat
Briggus

ne, klidně to můžu vsadit až zítra

Reagovat
HorajzmAmmann

čuráci... kdyby pískal normálně tak teď má Hubník 2. žlutou a Baluta by dostal první Plzeň dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Alan_Shearer

Nejdriv jim musej pomahat v posranym Chlumci, ted proti nam. To je kazdou chvili neco, muj nejneoblibenejsi souper. Nastesti se Slavii dari a Plzen se na ne absolutne nechyta, takze titul tyhle mrdky dlouho neudelaj.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lampas

Fotbalová Plzen je morální dno českého sportu. Fandit takovému týmu, musel bych chodit každý ráno zvracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš chudáci fanoušci Plzně co ještě chodili na druhou ligu a teď musí koukat na tohle, to samé Slávisti kteří fandí iks let a teď musí fandit týmu vlastněného číňany

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, mě to vadí strašně, ale takovej je bohužel celosvětovej trend, že kluby vlastněj čínský komunistický firmy, nebo arabové.Ale radši tohle, než aby Slavii vlastnili mafiáni jako Šádek-Paclík, Starka a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to taky chápu, jen v minulosti u protikomunisticky Slavii mi to nějak vadí víc. Ale asi lepší číňani než Křetinský

Reagovat
smazaný uživatel

A víc, než ti číňani mě tam sere Tvrdík, toho nerozdejchám nikdy a taky mu to dávám na twitteru pěkně sežrat.Já nepatřím ke slávistům, co mu říkají Jarda, nebo JT a velebím ho.Já vím dobře, co to je za xindla, já nezapomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

On je velkej rozdíl mezi Slávistou a fanouškem Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednou to je tak,že Čínský národní podnik CITIC je to nejhorší co nás mohlo potkat a najednou už ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Reagovat
pingla

ve Zlíně je Pechanec taky solidně tlačil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkejte. Teď už Plzeň nic neudělá, jelikož už ani nic ze setrvačnosti. Po sezoně skončí Limba a další budou následovat, navíc pochybuji že budou hrát LM, možná ani základní skupinu EL, tudíž jim vyschne pramen na úplatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Vás to všechny tak strašně rozčiluje. Dyť to není jediný víkend aby nějakej rozhodčí nepomohl Plzni, Spartě nebo Slavii. Nic se na tom nezmění a vy se víkend co víkend rozčilujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Kdy- kde na podzim podobně DRSNĚ rozhodčí pomohl Spartě a Slavii?

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava bitchez

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, jdu na Budějky...

Reagovat
Hokaido

Jako tohle je fakt solidní zářez.

Reagovat
Greny

kazdopadne by mohl Limba po zapase rict : ze se ma Malinsky naucit pravidla

Reagovat
Briggus

Oscar by už do Slavie mohl jít v poločase, stejně příští zápas dostane 8.ŽK,, aby měl do jara čistý štít... od té doby co ho podepsali nehraje nic, vyjme nasazení do 2.poločasu v derby s Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus

Reagovat
martin1

Malinský, na to se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský

Reagovat
Imos

Neskutečný hnus, Proske zabil celý zápas a Plzeň klasický bez rozhodčích ani ránu, ať tenhle mor fotbalu už zkrachuje ... Maliňák zaslouženě vyslal český fotbal kam patří

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
montaigne33

HNUS

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi co se pro nas mohlo stat. Goly dali dva nejtragictejsi nasi hraci a ze zakladu je uz nikdo nedostane. Navic jasna druha zluta pro Hubnika. Achjo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

No problém je, že při těch zraněních si moc nevybereš třeba do zálohy. Ale třeba Hubník si myslím že nastoupit neměl, spíš si to místo víc zaslouží Pernica.

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica, Janosek misto jednoho z dua Horava/Prochazka, Herc nedostane ani cuchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka byl/je dost produktivní. Navíc jeho práce dozadu je taky dobrá. U toho Hořavy to vidím tak napůl. Otázka co by zahrál Janošek, jeho post to taky úplně není, chce to Čermáka nebo zkusit Herce.

Reagovat
Hokaido

Ještě si stěžuj.

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu kdyby zarytě tvrdil, že to bylo čistý tak by dostal brutálnější hate, to si nevybereš Tím, že se takhle od toho očistil tak alespoň se zlepšil jeho mediální obraz A i samotnému se to líbí je to prostě sympatické prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

To pises jak kdybych byl nejakej politik.

Reagovat
KingMaster13

Však jsi EF politik

Reagovat
FCSL

Do 2. půle ani nenastupovat, to fakt nemá cenu, takovej podvod Oni maj takovou ztrátu na Slavii a stejně se to bude dít, jako ten pohár v takový prdeli, směšný

Reagovat
doshcz

a ten pohár taky neměli dohrát v 10 a bůh ví jak by to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hráče obdivuju, že jsou schopni jít a dohrát to.Měli by to už konečně udělat a na prostest nenastoupit, vyvolat obrovskej skandál a třeba by se to konečně začalo řešit.jenže oni tam půjdou a ve finále si na konci budou podávat s rozhodčím ještě ruce

Reagovat
KingMaster13

To by je svaz zařezal úplně. Kontumace, nemilost, možná i odečet bodů Berbr je toho schopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve jménu Plzně i ducha svatého.

Reagovat
FCSL

A Balutovi se ani nedivim, to ani v Rumunsku asi nezažil, takovej podvod Ukázkově neunesl no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z toho Baluty porad nemuzu. Ja chapu tu prvni zlutou, to bych byl taky nasranej a neco bych si rekl, ale ze ji dostane a 30 vterin na to sejme zezadu Kayambu v protiutoku, bez nejmensiho zajmu hrat balon.. Chci se zeptat, co si myslel, ale myslel on vubec?

Reagovat
HorajzmAmmann

Blbej no...

Reagovat
Greny

jo to proste nepochopis .. hlavne proc to vlastne udelal? vzdyt on podle me vubec nemusel faulovat

Reagovat
martin1

Blbec no, ale nejhorší je ho obhajovat slovy, kdyby Hubník dostal ČK, tak ji Baluta nedostal ... Dostal ŽK a pak udělá tohle - to není na omluvu. Stejně tak Hubník, oba dva se ŽK a jdou tam jak idioti. Snad tam půjde Pernica.

Reagovat
FCSL

Asi si myslel, že když jí nedostal Hubník, tak ani on no. Asi ještě nezná zápasy v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hubnik to aspon udelal ze strany. Ale Baluta uplne na fera zezadu.

Reagovat
Greny

tak on v tom byl rozdil ze Baluta ho trefil zezadu.. a pokud to udelal umyslne jak pises ty, ze ji nedostal Hubnik tak je uplnej dement

Reagovat
rel7

i když Hubníkův zákrok nebyl zezadu byl na jasnou 2. žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, to nikdo nevyvraci. Ale ty dva zakroky nebyly stejny.

Reagovat
rel7

přesně to mě napadlo také

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba mu rozhodčí řekl, že to tak může zkusit taky. A on to holt vzal do slova, protože ještě nerozumí každé nuanci v češtině

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem zvědavej jestli se zase najde nějaká feministická p**a, která kvůli Balutovo gestu při odchodu ze hřiště bude psát dopis na etickou komisi nebo kam to psala slávistka

Reagovat
Greny

ze to gesto si Balutu jeste Berbr vychutna ten dostane tak 5-7

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, proč to neuznal..

Reagovat
Salfovic

OT: Neviděl jste někdo, co zas dneska vyváděl Pavlenka ?

Reagovat
KingMaster13

Poslední dobou je šílenej a myslím si, že v té hierarchii se propadá pomalu ale jistě pod Koláře. Jedničkou repre je teď jasnej Vaclík

Reagovat
Salfovic

Smutný, na to jak se z něj a z Koubka dělaly před rokem hvězdy, o které se zajímají velkokluby.

Reagovat
KingMaster13

U Koubka mě to překvapilo, že v té Francii byl tak dobrej, Německo mu neprospívá. O Pavlenkovi jsem nepochyboval že se tam neprosadí ale bohužel v dost možná rozhodující rok, kdy mohl se posunout výše tak chytá fakt mizerně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kolář by si teď ten repre start zasloužil. Třeba budem mít před Bulharskem jistej postup, takže ho tam dá do brány.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

myslis ten druhej gol ? podle me nevidel o tom druhym hraci co nabihal z jeho prave strany

Reagovat
dave30

I kdyby o něm nevěděl, tak tam šel úplně zbytečně, navíc blbě. Kdyby tam ten druhý hráč nebyl, tak by stejně byla penalta.

Reagovat
stas87

Neveri si, hra pod svoje moznosti a to dost vyrazne. Kohfeldt ale nema gule na to, aby ho posadil na 3-4 zapasy. Kapino ked nastupil v tom minime zapasov, tak nevyzeral zle a clovek nemal pocit, ze by nieco mal vyrazne posrat.

Zasa na obranu Pavlenku je potrebne napisat, ze na zaciatku sezony ten tim postihla katastrofa v podobe zranenia snad osmichi ci deviatich hracov zakladu. Stopera hral Groß, co je hrac rezervy, na IV musel alternovat Gebre, tusim asi dva zapasy. Na sest mesiacov vypadol Füllkrug, fit stale nie je Moisander...tiahne sa to a ten mancaft snad nenastupil v plnej sile ani raz. To nie su vyhovorky, to je skratka fakt a preto ma Werder blizsie k zostupovemu pasmu ako k poharovym prieckam. Herne to take sialene nie je, ale my skratka neubranime prakticky ziadnu standartku. Ci uz hlavickuje osamoteny hrac, alebo pride pozicna chyba, pripadne zlyhanie systemu..to je uplne jedno.

Pavlenka domrdal minule kolo, kde oba goly jeho. Ten druhy nechapem doteraz, pretoze to, ze lopta pojde na Petersena bolo jasne aj mne, co som 1700 km od Brem...navyse ta lopta leti pät minut a ten chmulo caka ci naozaj trafi Petersena do hlavy. Freiburg mohol byt odrazovy most k tomu, aby si ten tim zacal verit. Vyse mesiaca sa nevyhralo a ked mas tri body na dosah, tak ta pojebe brankar...Ten prvy gol nekomentujem, pretoze on dlhodobo nema hru nohami absolutne ziadnu. Takze ma ani neprekvapilo, ze si nechal dat taky gol. Ako som pisal na zaciatku, nechyta teraz dobre a zasluzil by si sadnut na lavicku. Nevyhanam ho z klubu a nevinim ho z prehier ci remiz, pretoze obrana nefunguje zatial po celu jesen. Ale spamätat by sa mal a to rychlo.

Reagovat
KingMaster13

Rozumný komentář. U něj mě to mrzí z toho důvodu, že jsem doufal, že půjde ještě někam výše Nicméně teď těma výkonama si tu reputaci trochu shodil

Reagovat
Salfovic

Zajímavá oslava gólu

Reagovat
lampas

Že se nestydí ještě radovat po tomhle. Kéž by Krmnecikovi zas ruplo koleno a musel jít k lopatě, kreten jeden.

Reagovat
Greny

zajimave je spis ze ty zde kritizujes ze se raduji a sam pises jeste vetsi blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je fakt mimo teď Malinský měl taky vidět kartu doufám, že dostane pořádnej flastr

Reagovat
HorajzmAmmann

jako vážně mají Budějovice posledních 5 zápasů 5 výher?

Reagovat
KingMaster13

Jim to nejde nepřát Hrozně sympatické mužstvo a ta odmlka ve druhé lize jim hodně prospěla. Prostřídalo se vedení a teď to dělají fakt dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

Výkony ČB jsem chválil už od začátku ligy. Doma hráli fakt útočně a dalo se na to dívat. Teď se jim to vrací i výsledkově. A hlavně ten základ? Podle jmen naprostá tragedie. To "nejelpší" dle mého jim ještě sedí na lavičce nebo to je zraněný. Brandner, Javorek, Schranz, Čolič, Havel, Novák ... ahrát tohle? Hořejš

Reagovat
KingMaster13

Proto říkám pokud někdy odejde Jindra tak chci jeho On je taková jeho trochu slabší verze

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný kdo tady bude měnit trenéra je Baník ... A vlastně proč ne. S tím kádrem co má dokázal zázraky a hraje 4-2-3-1

Bral bych ho

Reagovat
KingMaster13

K vám by se mi hodil někdo jako je Svědík či Holoubek Ačkoliv ono možná by nebylo na škodu, kdyby v Ostravě dokázal, že má i na lepší kluby

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědíka samozřejmě beru, ale ten nemá ve Slovácku úplně špatný tým. Z jejich zálohy bych bral do Baníku snad každého. Holoubek moc nepřesvědčil v Liberci.

Jako víš co, Hořejše moc nesleduji, je možný že od příštího kola zase budou dostávat na prdel. Ale ta jejich bilance a skore za poslední zápasy budí respekt.

Reagovat
KingMaster13

Tam ani nejde o to, že by dostával na prdel ale o tu vizi a tu ctižádostivost. Jako Csaplár taky neustupuje od herního stylu ale to je vysloveně na sílu styl. Horejš to umí přizpůsobit soupeři, umí reagovat a hlavně jde do zápasu se Spartou že chce vyhrát. Samozřejmě Slavia, Plzeň mají kvalitnější tým takže je porazí ale jdou tam prostě vyhrát a dokáže si ten svůj styl hry obhájit!!! To je v dnešním fotbalovém světě hrozně důležitý a přesně tyhle typy trenérů jsou sakra úspěšný. Jako třeba by mu to v silnějším kádru nevyšlo ale potenciál na to má 10 z 10.

Reagovat
HorajzmAmmann

nechejte si zatím Jindru. Ten s vámi ještě vyhraje EL a pak půjde i s Nezmarem třeba do United

Reagovat
KingMaster13

Já se u Jindra bojím, že bude neudržitelnej časem On sice jazyky neumí ale v dnešní době není těžký si najít překladatele či se anglicky naučit třeba za 2 roky solidně

Reagovat
HorajzmAmmann

tak stačí se naučit anglicky jako třeba Mourinho a je to v klidu

Reagovat
KingMaster13

V dnešní době je to fakt snadný bohužel pro nás Navíc jemu stačí jen fotbalová terminologie o kvantový fyzice se tam bavit nebude

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě. Přemýšlel jsem co by třeba Nezmar s Trpišákem dokázal v United s jejich prachama.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale díky za info ohledně Hořejšovi. Budu Budějky dále sledovat.

Reagovat
KingMaster13

Jako Horejš se vyplatí sledovat. Četl jsem s ním i tady ne EF i rozhovor a to je fakt trenér kterého bych si ve Slávince dokázal představit, kdyby Jindra jednoho dne chtěl třeba do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Ne.

Reagovat
JessePinkman

Neskutečnej válec

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Krmelec mel tu oslavu na Vemolu?

Reagovat
Imos

Tahle liga nemá cenu, fakt ne, nejsmutnější je, že se najdou fanoušci plzně, co tuhle žumpu nevidí a tomu hnusu fandí a poslouchat komentátory, co dělají jakoby tenhle průběh byl normální a nic špatnýho se nedělo

Reagovat
HorajzmAmmann

fans Plzně bych se chtěl zastat - vidí to moc dobře. Vyjímky se samozřejmě najdou všude, ale co čtu komentáře na FB tak i jim to je blbý.

Reagovat
Alan_Shearer

... dokonce i dolar to vidi

Reagovat
HorajzmAmmann

tak dolar je poslední dobou celkem v pohodě

Reagovat
Puskas

Nestoupá náhodou jeho hodnota? Že by ho to ovlivňovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

= Není ve své kůži

Reagovat
Imos

Aspoň že tak, míň sympatickej tým fakt neexistuje Zlatá Sparta oproti tomuhle

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

jako byl to zarez... chapu i vase rozcileni .. ale ze jste tak nikdo nepsal po treba te penalte v zapase se Spartou co byla odpiskana i po varu

Reagovat
Imos

Už ani nepamatuju vzájemný zápas s Plzní, kdy jí rozhodčí nepomohl, když je to furt dokola tak tě to štve prostě víc, k tomu hráči jsou jeden vedle druhýho z...i a ostatní v týmu ani nemá cenu komentovat

Reagovat
HorajzmAmmann

VAR prostě nefunguje celkově a jedno jestli to je Plzeň, Sparta, Baník, Liberec... je to šílený

Reagovat
Greny

VAR funguje nadherne, co by za to dali kdyby tak fungoval v Anglii

Reagovat
Spalovač šancí

Proč to ten Proske dělá? Nevěřím, že by někdo z Plzně na rozhodčí tlačil. To se chce zalíbit Berbrovi, aby zůstal na listině rozhodčích, nebo co za tím může být?

Reagovat
rel7

možná by měl příště Liberec zkusit to bago, za tenhle hnus

https://www.facebook.com/ceskyfotbal.ultras/videos/410214893220684/

Reagovat
Kixi Syhimour

Vážně mají hráči Plzně na pozadí sponzora "Ass Truck"?

Reagovat
Hokaido

Jop, už delší dobu.

Reagovat
monty25

Nechápu, že ten idiot Proske ještě píská. Nicméně udělat se žlutou takový faul jako Baluta, to mi taky hlava nebere...

Reagovat
Spalovač šancí

Pouze se přizpůsobil nastolenému metru. Bohužel tím Hubníkovým zákrokem Proske ten metr zrovna dostříhal a neřekl mu to

Reagovat
smazaný uživatel

70. minuta, hrajem proti 10, vedeme 3:1 a stejne nevystridame.

Reagovat
HorajzmAmmann

VRBA VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bohumil Vrbík

Reagovat
martin1

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

A ještě nechá dohrávat Hubníka, kterýmu Proske už v prvním poločase ukázal, že ho při dalším faulu vyhodí (i když ho měl vyhodit už tehdy)

Reagovat
smazaný uživatel

My se nechame zatlacit doma proti 10

Reagovat
smazaný uživatel

My se nechame zatlacit doma proti 10

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Podle všeho v Plzni pěkná komedie, komise rozhodčích se zase nebude vyjadřovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jusuf v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Mara kdyby prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Radost z toho nemam. Hrajou hraci co hrat nemaji a jeste dali goly a odpustena cervena. Proti 10 to uz bylo jasny. Jedinou radost mam z golu Krmelce.

Reagovat
db18

Já z Hlouška, a z toho, že ta Janoškova minela neskončila gólem, jinak trapárna...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Hejda, ne?

Reagovat
db18

Ruku do ohně za to nedam, ale měl jsem pocit, že to prošlo přes Janoška...

Reagovat
martin1

Janošek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dnes má Yusuf poslední šanci se ukázat, když mu dal Trpiš dnes důvěru proti Teplicím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych dobrej rozhovor.

Reagovat
Jan Horáček

Jsou neustále stížnosti na rozhodčí. Proč si tedy kluby nezaloží vlastní soutěž, na lajnách mává vždy člen jednoho mužstva (jako v nejnižších soutěžích) a hraje se bez hlavního rozhodčího. Hráči jsou jistě tak sportovní, že se k faulům budou sami přiznávat, simulovat se nebude a ke sporům nebude důvod.

Nechápu, proč chtějí všichni (např. Jihlava) hrát v 1. lize, když jsou tam podle nich zápasy ovlivňovány rozhodčími!

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem to přečet?

Reagovat
čolo

Píčovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

tak už víme jaký má berbr nick na ef

Reagovat
Jan Horáček

Já tady několikrát psal, že zápasy jsou ovlivňovány - rozhodčími, samotnými mužstvy, sázkovkami. Prý jsem blázen, spiklenecký teoretik, neumím si fotbal užít...

A teď jsem Berbr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dopadneš, Romane, jednou velice špatně.

Reagovat
KingMaster13

Nejlépe za mřížema

Reagovat
Losinho

Ty nedostaneš ani tu klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je zraněnej, nebo proč není ani na lavičce?

Reagovat
OVi.77

někde stream na slavku?

Reagovat
Greny

Hejkal ze sebe udelal dobryho vola

Reagovat
smazaný uživatel

Jusuf Tak snad první gól.

Reagovat
montaigne33

Někteří fans relativizují dnešní ZÁŘEZ v zápase VP vs. LIB a tvrdí, že občas podobně rozhodčí pomůže Spartě i Slavii... Kdy- kde v celém roce 2019 rozhodčí zásadně ovlivnil výsledek ve prospěch pražských "S"- si nevybavím?

Reagovat
Greny

včera v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Spartu řezal slušně, to je fakt.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
montaigne33

Myslíš neuznanou branku na 3:2, nic jiného (co by ovlivnilo výsledek) si nevybavím... Ale tam spíš faul byl- ani Rada neprotestoval... Rozumím, že svůj oblíbený klub obhajuješ... Ačkoliv mě by podobný způsob výhry (u AJAXU) docela trápil- nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam faul.Lischka tam držel Doležala za dres a měla to být jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ano faul tam byl měla to být penalta...se podivej na napnutej dres Dolezala

A pokud chces hledat jen to ze rozhodci ovlivnil vysledek tak ses dobrej blb. Musis rozlisovat mezi tendencnim rizenim zapasu a chybou rozhodciho ze nekoho nevyloucil/vyloucil a nebo neuznal popripade uznal branku atd.

Ale jak chces vezmu poslednich par kol: Slavia - Banik gól z osfajdu, Plzen - Slavie ofsajd pred golem Slavie, Sparta - Teplice kdy TP meli kopat dve penalty,

A musis taky koukat na to ze rozhodci poskozuji i Slavii, Spartu i Plzen ale o tom se nepise protoze se to nehodi...

Reagovat
montaigne33

Ovlivnění= vnímám samozřejmě komplexně... / tzv. ofsajd před golem SKS s Plz nezmiňoval (až na pár VP fans/ teď ty) prakticky nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale pokud byl Messi v osfajdu patou? Tak gol Slavie proti Plzni platit nemel. Stejne ten gol vicemene nic neresil kdyz si Slavia hraje vlastní ligu

Reagovat
montaigne33

Shodneme se, že CZ rozhodčí představují dlouhodobý problém... Žádný div, když 30let od LISTOPADU vládne fotbalu STBák a jeho věrní Dnes v PLZ otřes a penalta pro SKS (viděl jsem až studio) zřejmě taky chyba... S VARem by se měl počet fatálních chyb (snad postupně) minimalizovat- bohužel, tendenční řízení zápasu nezmizí asi nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka byl faulován

Reagovat
montaigne33

Fakt jsem viděl až diskuzi ve studiu / a následně 2.pol. = celkově SKS zasloužená výhra

Reagovat
montaigne33

Miluješ svůj klub- to je super ale takhle by se asi vyhrávat nemělo... Jsem rád, že si na podobný "styl" vítězství u Ajaxu nevzpomínám. Mě by to hodně štvalo...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Sparta

Reagovat
montaigne33

Ok, tam bylo Tepl. ublíženo- na druhou stranu Spartě rozhodčí nepřál v CB... Ale díky za připomenutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

právě ted v židovo stadium

Reagovat
montaigne33

Co se stalo? Ačkoliv SKS zjevně nesnášíte Jinak s Baníkem docela sympatizuji-bratranec učí na Ostravské univerzitě na PřF/ a je velký fanoušek FCB

Reagovat
monty25

OT: Dvě ČK na obou stranách a brankářka Moldavska dva góly z penalt.

https://www.livesport.cz/zapas/Q7gRYtHd/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ted se hezky umavl

Reagovat
Greny

penalticka

Reagovat
Kepy_FCB

šlapák černouška

Reagovat
smazaný uživatel

Suk

Kodeš

Reagovat
monty25

To byla otázka času. Jdu koukat radši na Liverpool...

Reagovat
Greny

taky budu prepinat :) ale myslis ze byla? podle me tam teda sel Olayinka slapakem jako prase

Reagovat
monty25

Asi jo. Olayinka šel do míče, Kodeš vůbec.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

to jako jo .. ale zase tam sel slapakem to je docela jedno zda beres balon nebo ne ... nebo vetsinou to tak posuzuji rozhodci

Reagovat
Kepy_FCB

Jüanec-Teplice 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych řekl, že nebyl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jusufa

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Šádek si to pošéfil asi i na Slavii

Reagovat
naheCZ

Proč tu situaci nenechal dohrát a případný faul by zkontroloval VAR

Reagovat
mistr129

Nevím jestli může stejně jako u ofsajdů to písknout dodatečně (v případě že by byl třeba roh)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se upískl, nebo zapomněl

Reagovat
Losinho

Tak s Yusufem jinak gól nedáme, že jo.

Ale proč mu teď rozhodčí píská faul místo aby počkal na video, to nechápu. (Jasný, stejně by to nedal, ale..)

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nevím, bylo to špatně vidět (ale spíš nebyla), faul Yusufa určitě ne.

Reagovat
Greny

OT : VAR v Anglii zase jede ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje?

Reagovat
Greny

Hrac Liverpoolu hral rukou ve svym vapne ... z brejku Liverpool gol a VAR to mel do minutky vyresene gol plati ..

tam jim to fungovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A vyřešili to správně?

Reagovat
Greny

za me to mela byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, pro nás by byla ideální remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před Arnoldem hrál rukou Bernardo Silva ve vlastním vápně (asi vteřinu předtím). V tom případě by VAR správně měl nařídit přímák pro Liverpool ve vlastním vápně, na to se ale VAR použít nedá, takže gól nezrušili. Nějak takhle to vysvětlili.

Reagovat
monty25

Za tu ruku Trenta bych penaltu taky nepískal.

Reagovat
Greny

vzdyt z toho posledniho zaberu byla uplne jasna a divej : https://twitter.com/davesacker/status/1193569747075567617/photo/1

Reagovat
monty25

Obrázek je jedna věc, ale tomu odrazu se neměl šanci vyhnout, leda by si tu ruku uříznul. Krom toho se to možná ještě odráželo od ruky hráče Man. City...

Reagovat
Greny

no ale zase za nim nabihal jeste hrac City ne? a zabranil sanci ...

kazdopadne proste tam resi milimetrovej ofsajd (vcera Tottenham) kdy jeste to vypadalo ze to blbe oznacili kdyz ta lajna sla pres hlavu obranci Tottenhamu a tady mel za 30 vterin jasno ...

Reagovat
monty25

Nevím, já sleduju jenom Liverpool a to ještě spíš LM než PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je úroveň, jak ofsajd lajnu dělal Proske

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka hráče City předcházela, proto nemohla být penalta.

Reagovat
Greny

No to ale nemění nic na tom že gól neměl platit... Pak teda logicky měl kopat Liverpool ze své šestnáctky...

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky ano, ale VAR se nedá použít na fauly, pokud nejde o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Správně a rychle vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář Šel dost nahoru letos

Reagovat
smazaný uživatel

Z "nejpřeceňovanějšího golmana ligy" dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš nejpodceňovanějšího, ne?To, jak mu slávisti loni nadávali, jak je slabej a nechytí nic navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Já cituju to, co mi tu ještě nedávno psali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia strašnej trapas. Fakt nechápu, proč zápas proti Teplicím mají zapotřebí uhrát na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo od rozhodčího špatně?Penalta jasná a neuznanej gól taky.Nic jsem tam neviděl, co by udělal sudí špatně a pomohl Slavii.Vždyť ty teplice jsou otřesný.Nechápu, že to není 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si dělá srandu, stejně jako Kepy. Penalta za mě jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ses taky odborník když se ho ani nedotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho nakopl, rozhodčí tam stál a viděl to,ani na vudeo se nešel podívat.Byla jasná

Reagovat
KingMaster13

Moc se Sheldonem nesouhlasím ale tady jo. Nakopnul ho za mě jasná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka krásně na limberského

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, říkali to ti šašci ve studiu.Kdyby tam byl Rajnoch, tak ten by klidně řekl, že Teplice jsou lepší a naše vedení nezasloužené.Mě se líbí, jak tu na studio a komentátory nadáváte a pak se chytáte jejich hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Promin na studio nekoukam, byl jsem si zapálit. Co tam říkali?

Jen říkám že z opakovaného záběru bylo vidět že se ho nedotkl nebo aspoň né na tolik aby se tam válel jak simulanti z Plzně (Rezek, Petrzela, Pilař,...)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem se zpetne na to studio abych vedel o cem mluvis a tam to bylo videt jeste lepe ze ho minul

Reagovat
smazaný uživatel

Že ti to není blbý…

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pust si to nekde znovu a pak budes muset uznat ze to faul na penaltu nebyl. Trefit ho netrefil maximalne liznul kolikama urcite ne tolik aby se tam válel jak se válel

Reagovat
KingMaster13

Já se na to koukám furt dokola a ať se fakt snažim tak tam ten kopanec furt vidím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tady ten kontakt vidět je

Reagovat
Greny

no a brutalni slapak taky

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Dobře nejspíš teda jo ale teda to bylo hodně blbě vidět Já na to koukal fakt 10x v kuse a neviděl jsem to tam

Reagovat
KingMaster13

Nicméně dotknul se ho ne že ne ale myslel jsem že to bylo brutálnější Ze začátku jsem měl dokonce strach jestli mu neurval koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvniho zaberu jsem taky myslel ze mu urval koleno...z opakovacky mi prislo ze ho jen liznul nekam nad kolenem a Peter se po padu drzel pod kolenem tak nevim

Reagovat
KingMaster13

A nakonec to spíš schytal jeho bok Nicméně nebylo to tak brutální

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stejne...hraj dál

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci megahvězd, připomeňte mi prosím, kdy Stanciu naposledy zvládl nějakou standartku? Někdy na začátku minulého ročníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy v Kluži, od té doby celkem bída.

Reagovat
Losinho

Ví Stanciu, že se střílí do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Stanciua jsem čím dám tím víc nasranej.Ševčík sedí kvůli němu, přitom je daleko lepší.

Reagovat
montaigne33

Teprve před chvílí jsem přišel k TV - Ano, SKS zřejmě neměla kopat penaltu (hlavní sudí to asi vidět nemohl/ naopak VAR by tu situaci měl správně vyřešit!!!

Reagovat
mistr129

A Coufal teď jako čekal co, že mu to Stanciu dá na půlku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnil bych Jusufa.

Reagovat
Losinho

Vyndej už toho Yusufa prosím

Reagovat
Losinho

Hned!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, to moc nepomohlo, co?

Reagovat
Losinho

Co to Schejbal udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Odjel ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Mám obavy aby v 90.min za stavu 1:0 po zásahu VAR nekopali Teplice penaltu. A aby ji nešel kopat někdo se slávistickou minulostí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhnal už je pryč. Dále už snad jen Petr Mareš.

Reagovat
mistr129

Trubač

Reagovat
smazaný uživatel

Shejbal rozhodne patri do kategorie fotbalistu, kteri by za fotbal nikdy nemeli videt ani korunu. To je strasna komedie od pohledu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu dnes nic moc.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

nejenom dneska...já chci Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

16 271 diváků proti Teplicím Jakou má vůbec Slavia tuto sezónu průměrnou návštěvnost?

Reagovat
Dru Zeree

Ten průměr je v reálu přes 16 000. Ofic. statistky totiž počítají i ten uzavřený zápas s Libercem, kde bylo 252 lidí ve VIPu

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník nic moc. Ale zápasy proti Opavě, SKS, ACS, Plzni nás ještě čekají tak se to snad přehoupne přes 9 500 třeba

Reagovat
lichna.

Určitě, pochybuju, že bude na některý z těch zápasů pod 10k.

Reagovat
Coutinho10

hodně velkou...i s Příbramí nás bylo myslím kolem 18 tisíc, takže ta laťka je hodně vysoko

Reagovat
HorajzmAmmann

dost slušný

Reagovat
Coutinho10

ale je potřeba říct, že jednoznačně to je díky tomu, že musíš mít určitý procenta návštěvnosti u domácích zápasů, abys mohl mít na novou sezonu možnost si permici koupit v předprodeji, protože hodně lidí to mělo do této doby nastaveno tak, že si koupili permici hlavně kvůli EL/LM + si zašli na Spartu a Plzeň a to jim stačilo, ale díky tomuto pravidlu by tito lidi měli smůlu a proto ta návštěva se o dost zvedla i na obyčejný ligový zápasy

tady jsou nějaký podrobnosti, jak to funguje...možná se to tu rozebíralo, ale určitě zajímavá a dobrá novinka, protože kromě nějakých těch zápasů, co musíš navštívit tam je i možnost nějaký zápasy v předstihu odhlásit svojí účast tak, aby si na to místo mohl koupit lístek někdo jiný a zároveň si tak nepřišel o procenta (viz. poslední odstavec) https://www.slavia.cz/zobraz.asp?t=odhlaseni-ze-zapasu

Reagovat
naheCZ

Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík specialista na Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

A na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík si řekl o základ. Možná na úkor Stancia.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Ševa je podle mě mnohem lepší platnější.

Reagovat
mistr129

Snad místo Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Masopusta dnes střídal, ale já ho vidím přesně na místě Stancia ve středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost, je pravda, že teď hrává spíš z křídla.

Reagovat
Losinho

Do nějaký pravidelný rotace hlavně, u něj skoro jedno kde.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad i o repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos v lize:

Stanciu: 14 zápasů, 2 góly, 1 asistence

Ševčík: 9 zápasů, 2 góly, 5 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Stanciu se v tom hnusným dresu cítí nesvůj, aspoň trocha sparťanství v něm zůstala

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě asi stojí za doplnění, že Matoušek má 6+3 a Sýkora 5+6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele