FORTUNA:LIGA - preview 16. kola

23.11.2018, 07:27, aktualizováno 25.11.2018, 08:26
Previews
Sparta hraje doma s Jabloncem a může snížit manko na druhou Plzeň, v tuto chvíli je rozdíl mezi oběma kluby šestibodový. Olomouc neprohrála už v šesti soutěžních zápasech v řadě a svou sérii hodlá natáhnout proti Mladé Boleslavi...
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se odehraje duel mezi Sigmou Olomouc a hosty z Boleslavi. Domácí proti Středočechům vyhráli již tři zápasy v řadě a na to určitě budou chtít navázat.

Hanáci po neúspěšném úvodu sezóny konečně začali sbírat body a už pět utkání nepoznali porážku, což znamená posun na dvanácté místo. Navíc se jim podařilo v MOL Cupu postoupit přes rozjetý Zlín a můžou se těšit na čtvrtfinále. Za Sigmu v nedělili nenastoupí Vepřek, Hála, Polom, Houska a otazník zatím visí nad startem Pilaře.

"I podle výsledků z minulé sezony by se to mohlo brát tak, že jde o soupeře, který nám vyhovuje. Ale Boleslav je strašně těžko čitelná, dokáže sehrát výborné zápasy, nastřílet hodně branek, no a potom zase má utkání, ve kterých hodně inkasuje. Takže uvidíme, do jakého rozpoložení se vyspí tady. Ale my se moc na soupeře nechceme dívat, jestli nám soupeř sedí nebo nesedí. Každý zápas je jiný a dobře víme, že bude záležet hlavně na nás, na našem výkonu. To je základní věc, na kterou se budeme soustředit," ví trenér Václav Jílek.

Aktuálně osmí hosté nemají dobrou bilanci z venkovních zápasů, když už čtyřikrát v řadě nepřivezli domů jediný bod. Středočeši nemohli být spokojeni ani s posledním zápasem před reprezentační přestávkou, když získali pouze jediný bod za bezbrankovou remízu s Duklou. Boleslav má na rozdíl od domácích pouze jediného hráče na marodce, tím je Fabián.

"Přes pauzu jsme se zaměřili na odstranění našich nedostatků, ale také jsme se připravovali na Olomouc. Víme, jak na ně. Budeme chtít vstřelit branky, což se nám teď dva zápasy nepovedlo. V posledním utkání s Duklou jsme promarnili první poločas, z toho se chceme poučit. Sigma se v poslední době zvedla, je to silné mužstvo, co nic nevzdává a hraje až do konce. V posledních vzájemných zápasech ukazoval svou šikovnost Plšek, toho bych vyzdvihl, ale mají tam hodně šikovných hráčů," je přesvědčený obránce Ladislav Takács.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Jemelka, Štěrba - Zahradníček, Dvořák, Kalvach, Texl, Falta - Plšek, Nešpor
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Takács, Hůlka, Mareš - Hubínek, Matějovský - Ladra, Přikryl, Konaté - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.76 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Nedělní podvečer nabídne zápas dvou týmů ze špice tabulky. Sparta Praha bude hostit Jablonec. Ten v lize Spartu porazil pouze v jediném z posledních patnácti duelů.

Letenští po remíze z derby uspěli na hřišti Karviné, kde vyhráli 3:1. V součtu se po patnácti kolech nachází na třetím místě za Slavií a Plzní. Domácím budou pro nedělní duel chybět vykartovaný Kanga a zraněné trio Zahustel, Kadlec a Ben Chaim.

"Chtěli bychom navázat na vítězství z Karviné. Chceme ale, aby byl lepší i herní projev," má jasno trenér i sportovní ředitel Sparty v jedné osobě Zdeněk Ščasný.

Severočeši ztrácí na Spartu pouze jediný bod a můžou se pyšnit druhým nejlepším útokem v lize. Tým kolem Petra Rady kromě ligy zápolí i na evropské scéně. Bohužel to nejen pro Jablonec, ale i pro celý český fotbal na postup nevypadá. Hosté se proti Spartě nemohou spolehnout na služby Acosty a Masopusta, kteří jsou zranění.

"Je to zápas třetího se čtvrtým, takže to určitě bude mít svůj náboj. Ale myslím si, že to bude všechno v duchu fair play. Sparta je doma hodně silná, dlouho neprohrála, jen remizovala. Takže doma mají svou kvalitu. Jedeme na Letnou jako ke každému zápasu. Chceme bodovat. Jestli to bude jeden bod nebo tři, uvidíme po zápase. Ale každý bod se počítá. Čeká nás těžké utkání, ale důležité bude, abychom podali kvalitní výkon," ví trenér Severočechů Petr Rada.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Radakovič, Štetina, Čivič - Plavšič, Frýdek, Stanciu, Vatajelu - Pulkrab, Tetteh
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Sobol - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.18 - 4.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slavia Praha  (sobota 14:00)
Slávisté budou hájit vedoucí příčku na hřišti předposlední Karviné, kde cokoliv jiného, než výhra bude považováno za velké překvapení. Karviná se ale zvučného soupeře nebojí a pod novým trenérem Norbertem Hrnčárem hodlá překvapit.

Karviné se nedaří a klubové vedení z toho vyvodilo důsledky v podobě změny trenéra. Novým mužem, který má MFK pozvednout se stal Norbert Hrnčár. V rámci 16.kola to ale jeho tým nebude mít v žádném případě jednoduché, protože přijede pražská Slavia. "Jednoduché to nebude, ale uděláme vše pro to, abychom byli úspěšní. Zároveň jsme si vědomi, že protivník je extrémně silný, nicméně nejdeme do toho se strachem, věřím, že mužstvo bude nabuzené a podá maximálně zodpovědný výkon," nechal se slyšet před utkáním Norbert Hrnčár.

Domácí tým už šest kol nedokázal zvítězit a těšit ho může alespoň fakt, že postoupil dál v MOL Cupu. Každopádně Karviná má stejný počet bodů jako poslední Dukla, rozdílovým činitelem je v tomto případě pouze skóre. Utkání se Slavií bude mít zvláštní náboj pro brankáře Martina Berkovce, který v Edenu působil a mezi slávistickými příznivci je pořád oblíbený. "Doufám, že přijede hodně fanoušků Slavie a že bude skvělá atmosféra, kterou si užijeme. Myslím, že to bude dobrý zápas," prohlásil Berkovec.

Slavia vyhrála domácí zápas 4:0 a i v odvetě je velkým favoritem. Sešívaní vedou ligu o dva body před Plzní a náskok by si rádi udrželi nebo ho ještě navýšili. V lize naposledy prohráli s Baníkem Ostrava takřka před dvěma měsíci.

Pro svěřence Jindřicha Trpišovského se zároveň jedná o generálku na další utkání Evropské ligy. Už ve čtvrtek se totiž představí na půdě francouzského Girodins Bordeaux, ve kterém si za jistých okolností mohou zajistit postup.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.12 - 5.34 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Z dolní části se tabulky se v důležitém zápase utkají celky Bohemians 1905 a Příbram. Obě strany potřebují bodovat a ukončit čekání na vítězství. V případě Klokanů je série bez výhry čtyř zápasová, hosté čekají ještě o jeden zápas déle.

Reprezentační přestávka se tedy hodila do krámu jak domácím, tak i hostujícím fotbalistům, komu však prospěje lépe ukáže až vzájemný zápas. Oba týmy se nacházejí v poslední třetině ligové soutěže a jen o bod je na tom lépe Bohemka.

Svěřenci Martina Haška naposledy vyhráli v Opavě na začátku října a od té doby se trápí. Příbram pro mě v tuto chvíli představuje ideálního soupeře, se kterým může čekání ukončit. Zápas to však nebude jednoduchý. "Hráli jsme s nimi už dvakrát. Jednou v lize a před nedávnem i v poháru. Ligové utkání si fanoušci jistě dobře pamatují. Dostali jsme dvě červené karty a čtyři góly. V poháru jsme uspěli a postoupili. Teď s nimi hrajeme poprvé doma," nechal se slyšet trenér domácích Hašek.

Bohemka má pochopitelně možnost dostat se na vyšší pozice do středu tabulky, což je její cíl a právě celkové umístění rozhodne o tom, zdali podzim byl či nebyl úspěšný. "Pokud vyhrajeme, tak můžeme reálně mluvit o vydařeném podzimu. Můžeme se vítězstvím vrátit i do té prostřední skupiny, kde chceme být. Máme ještě další tři zápasy k tomu, abychom ho potvrdili," dodal Martin Hašek.

Příbram schytala na podzim několik nemilých debaklů, ale na druhou stranu dokázala mnohokrát překvapit jako například na Spartě nebo před reprezentační pauzou v Plzni. Remízou 1:1 s úřadujícím českým šampionem utnuli středočeši čtyřzápasovou sérii porážek, nicméně na vítězství podobně jako Bohemka stále čekají. Hosté první letošní duel s Bohemkou zvládli. U Litavky zvítězili po divokém průběhu 4:2, na druhou stranu jak už bylo řečeno nezvládli utkání MOL Cupu a z této soutěže vypadli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.63 - 5.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - SFC Opava  (sobota 17:00)
Zlínští fotbalisté se na podzim drží v první šestce a v souboji s Opavou si budou chtít pozici upevnit. Ševci před reprezentační přestávkou padli se Slavií, zatímco jejich soupeř ze Slezska neprohrál tři ligová utkání v řadě.

S podzimem zatím může být kouč Michal Bílek spokojen. Zlín se drží v popředí tabulky,na druhou stranu něco takového je tu takřka každou sezonu a teprve jarní část sezony sráží Ševce na kolena. "Zbývají ještě čtyři zápasy, což znamená dvanáct bodů a to je ještě strašně moc. Kluci ví, o co se hraje. S Opavou to bude nesmírně důležité, abychom se udrželi nahoře a malinko odskočili týmům pod námi, protože na nás trošku šlapou. Je potřeba konec podzimu zvládnout dobře, abychom měli přes zimu klid," přemítá někdejší reprezentační kouč.

Zlín před reprezentační přestávkou prohrál v Edenu se Slavií a proti Opavě se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu. Před sedmým Libercem zatím mají k dispozici solidní čtyřbodový náskok. "Věřím tomu, že po pauze jsou hráči na Opavu natěšeni. Změnilo se nám počasí, trochu se ochladilo, takže v tomto to bude oproti prvnímu duelu proti Opavě jiné. Máme trošičku problémy se zdravotním stavem, protože v Olomouci nebyl Hnaníček, k dispozici ještě není Buchta, Poznar, Železník se zranil, takže trochu problémy máme," vyjádřil se k marodům kouč Bílek.

Opava bude ve Zlíně v pozici outsidera, nicméně chce tam bodovat. Předchozí kola ukázala, že slezský celek může obrat o body každého. "Zlín je doma silný, dokázal porazit i Spartu. Nečeká nás lehký zápas, ale my chceme uspět a navázat na vítězství s Baníkem," hlásí trenér Ivan Kopecký.

Zlínu bude chybět obránce Bartošák a také útočník Poznar. Velkou absenci hlásí i Opava, která nemůže počítat se službami záložníka Joela Kayamby. Důvodem jsou čtyři nastřádané žluté karty.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.91 - 5.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Ostravský Baník bude má po dvou prohrách co napravovat. V sobotu jej však nečeká snadná práce, jelikož na jeho půdu zavítá Slovácku, kterému se proti Slezanům v poslední době daří.

Skvěle rozjetý podzim si Baník pokazil v posledních dvou kolech. Nejdříve na domácí půdě podlehl obhájci titulu z Plzně. Následně se Ostravané představili na půdě nenáviděného rivala z Opavy, odkud se domů vraceli taktéž s nepořízenou. V důsledku těchto neúspěchu se Slezané propadli na páté místo, přičemž před šestým Zlínem jsou vpřed jen díky lepšímu vzájemnému zápasu.

Všem hráčům Baníku je tak jasné, že další ztrátu si již nemohou dovolit. "Prohráli jsme dvakrát po sobě, je potřeba zabrat a naplno bodovat. Musíme se vrátit ke kořenům poctivé, agresivní týmové hry," řekl kouč Ostravy Bohumil Pánik, než bude muset vyřešit trable se sestavou, neboť kvůli žlutým kartám se bude muset bez dvojice obránců Patrizia Stronatiho a Jiřího Fleišmana.

Hosté ze Slovácka taktéž zahájili sezónu slibně, avšak předlouhá série osmi porážek v řadě je sesunula až na poslední místo v tabulce. Moravané se následně konečně probrali v Příbrami, aby poté zase podlehli Liberci, který stejného soupeře zdolal i v osmifinále MOL Cupu. Před začátkem kola měl celek z Uherského Hradiště jednobodový náskok na poslední Duklu a předposlední Karvinou.

Baník je v poslední době pro Slovácko oblíbeným soupeřem. Ostravu porazilo v posledních třech vzájemných střetnutích. "Na zápas v Ostravě se těšíme. Určitě tam bude dobrá atmosféra. Navíc máme v hlavách, že se nám v poslední době s Ostravou daří. Určitě tam nepojedeme nějak skleslí," uvedl před zápasem obránce Stanislav Hofmann. Hostům bude opět chybět dlouhodobě zraněný levý bek a bývalý reprezentant Michal Kadlec.

Návrat do bývalého působiště očekává trenér Moravanů Martin Svědík. V Ostravě prožil povedené angažmá, během kterého se Baník i přes finanční potíže pohyboval v horní polovině tabulky. Nyní je ve Slezsku čeká první ligový zápas na lavičce Slovácka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.25 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (pátek 18:00)
Liberec v jedné z pátečních předehrávek přivítá u Nisy obhájce ligového titulu z Plzně. Domácí se zvedají a budou chtít hostům oplatit porážku z posledního vzájemného utkání. Viktoria zase musí napravit poslední neúspěch s Příbramí.

Na vcelku povedenou první polovinu sezóny bude v odvetách základní hrací části navazovat liberecký Slovan. Hráči severočeského mužstva si zpočátku probíhající sezóny zvykali na nového trenéra Zsolta Hornyáka. Slovenskému kouči se nakonec podařilo stabilizovat výsledky svého celku a především posledních šest zápasů se týmu od Nisy vydařilo. Liberec totiž ve čtyřech z nich zvítězil, jednou remizoval v podještědském derby se silným Jabloncem a podlehl pouze vedoucí Slavii. Díky těmto výsledkům se Slovan odpoutal od pronásledovatelů a pomalu se dotahuje na nejlepší šestku ligy.

S Plzní se Slovan letos utkal již ve druhém kole a na západě Čech podlehl svému soupeři o jednu branku. "Bohužel jsme v Plzni nakonec prohráli, ale teď já i mužstvo budeme stoprocentně připraveni na to obrat soupeře o body. Chceme Plzni porážku vrátit," uvedl před zápasem Hornyák, kterého jistě těší, že se do tréninku opět zapojili dlouhodobě zranění Kamso Mara a Tomáš Malinský. V pátek bude slovenský trenér spoléhat hlavně na Petra Ševčíka, který po již nyní vydařeném podzimu přestoupí do pražské Slavie.

Viktoria se podle očekávání drží v popředí tabulky, přesto na poslední týden před uplynulou reprezentační pauzou nevzpomínají na západě Čech. Plzeň nejprve v milionářské Lize mistrů přivítala slovutný Real Madrid, jenž český tým nešetřil a nasázel mu pět branek. Následně si svěřenci Pavla Vrby nespravili chuť ani v domácí soutěži a po remíze s Příbrami ztratili přímý kontakt se Slavií. Na vedoucí mužstvo ligy nyní ztrácejí dva body.

Před zápasem se Slovanem si Viktoriáni uvědomují protivníkovu sílu. "Liberec s námi vždycky chtěl hrát fotbal, což samozřejmě je dobře pro českou ligu, že jsou mužstva, která se snaží uspět fotbalově. Nám tohle vyhovuje, když s námi soupeři chtějí hrát fotbal," řekl bývalý reprezentační kouč Vrba.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite - Potočný, Ševčík, Oscar, Pešek - Aarons
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.29 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (pátek 18:00)
Podruhé za posledních sedm dní na sebe narazí Dukla a Teplice. Domácím se letos proti severočeskému soupeři nedaří. Oba týmy touží po důležitých bodech v boji o záchranu.

Téměř na týden přesně přijede na Julisku stejný soupeř. Nedávné klání Dukly a Teplic v osmifinále MOL Cupu vyznělo lépe pro hosty, kteří Pražany přehráli po výsledku 3:1 v jejich prospěch. Sklářům vyšlo lépe také první měření sil v této sezóně, když na domovských Stínadlech vyhráli jasně 5:2. Dejvický celek tak má Severočechům co vracet.

Dukle se po zmaru na úvod ročníku a následném probuzení zase přestalo dařit a v současnosti čeká na výhru čtyři klání. Kromě zmíněné porážky v poháru nestačila v pražském derby na vedoucí celek Slavii a následně ji doma vypráskal Jablonec. Poté si Pražané alespoň částečně spravili chuť na hřišti Mladé Boleslavi, kde uhráli cennou remízu, stále však zůstávají na posledním místě ligové tabulky.

Pokud se chce Dukla dostat výše, musí proti Teplicím minimálně bodovat. "Všichni silně vnímáme roztrpčení z pohárového zápasu, ale vše, co se děje, má své důvody. Náš cíl se nemění - našim cílem je zachránit ligu a zatím jdeme. V našich silách je Teplice porazit," řekl trenér Pražanů Roman Skuhravý, který bude v pátek postrádat vykartované Daniela Tetoura a Michala Bezpalce.

Ani Severočeši neprožívají oslnivou sezónu. Zezačátku se Sklářům nedařilo a i když se výsledky v poslední době mírně zlepšili, stále má situace na Stínadlech daleko od ideálu. Před pár dny navíc způsobil rozruch teplický záložník Tomáš Kučera, jenž se v nově vydané písni obul do pražské Sparty, místopředsedy fotbalové asociace Romana Berba a bývalého šéfa českého fotbalu Miroslava Pelty.

Hráči jsou plni očekávání před návratem na Julisku. "Bude to úplně jiná Dukla. My se budeme muset soustředit na sebe, abychom předvedly stejný, nebo lepší výkon, protože jen to nás posune k bodům," uvedl obránce Teplic Tomáš Vondrášek. Také Skláři se kvůli kartám musí obejít bez jednoho hráče, konkrétně jim bude chybět kapitán Admir Ljevaković.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Chlumecký, Souček - Doumbia, Hanousek, Bílovský - Douděra, Djuranović, Schranz
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vonrdášek, Jeřábek, Čmovš, Krob - Král, Kučera - Trubač, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.45 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15121237:1137
2.Viktoria Plzeň15112222:1335
3.Sparta Praha1593328:1230
4.FK Jablonec1592433:1429
5.Baník Ostrava1583421:1227
6.Fastav Zlín1583422:1427
7.Slovan Liberec1565415:1323
8.FK Mladá Boleslav1553728:3018
9.SFC Opava1552820:2317
10.FK Teplice1544717:2316
11.Bohemians Praha 19051544716:2316
12.Sigma Olomouc1543816:2615
13.1. FK Příbram1543819:3715
14.1. FC Slovácko15401115:2912
15.MFK Karviná15321019:3011
16.Dukla Praha15321013:3111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (947)

Přidat komentář
frankiefcb

milé

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného, než prázdné gesto pro zlepšení kreditu po tom likvidačním zákroku A lidi to tomu vrahounovy žerou

Reagovat
Puskas

Podle sebe soudím tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Třeba ho paní inspiruje ke slušnému chování na hřišti.

Reagovat
Hokaido

Kdo ho nazývá vrahem a kriminálníkem? Tohle nic nemění na tom, že je na hřišti největší špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrahem a kriminálníkem ho nazávala spousta lidí po tom zákroku. Největší špína je podle mě někdo typu Ďurica, ne Bary.

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. 99 % lidí se shodlo, že ten faul nebyl tak hroznej a problém byl až potom s jeho chováním. Ďurica měl jeden zkrat, Baroš se na hřišti chová jako idiot konstantně už asi 5 let.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše nenávist k němu je tak krásná... A just, ať hraje ještě aspoň rok a dává branky a ukazuje, jaký je to frajer

Reagovat
Hokaido

Neřekl bych, že je to nenávist. Já se Baryho často zastával, to ti určitě potvrdí i zdejší fanoušci Baníku. Spíš mi přijde smutný, jak si za poslední roky úplně zničil reputaci. V Ostravě je samozřejmě modlou, ale zbytek republiky už ho prostě neuznává tolik jako dříve a tolik, jak by si zasloužil. Bohužel si za to může sám.

Víc mě serete vy - fanoušci Baníku. Nedokážete uznat, že jeho chování není v pořádku, že jsou věci, který prostě dělat nemůže a obhajujete a bagatelizujete veškerý jeho činy. Hrajete si na klub, kterymu neustále někdo ubližuje a děláte, jako kdyby proti vám byli všichni a všechno, přitom to tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý odstavec je hrozně ubrečený, sorry jako. Když už žiješ v této bublině, tak si zapomněl třeba na to, jak ho docela většina i aktivních fanatiků FCB ostře odsoudila za jeho nemístné jednání v Jablonci (patřil sem mezi ně, když už, tak už ! ).

To už se pak vyříkalo mezi oběma stranama, ale to už je spíše interní věc.

Ale to, jak se rozjela fobie Baroš (tuším od jarního zápasu Baníku se Spartou, kdy tu mašinu rozjelo ukřivděné komando ubrečených sparťanů v čele s fotbalistou Šuralem), to klobouček. To se jen tak nevidí, to nezažil snad ani Řepka ve své nejlepší formě.

Ale beru to pozitivně, čím větší fóbie, tím lépe Bary pro Baník odvádí skvělou práci

S poslední větou... Baník byl vždy proti všem, tak to bylo odjakživa. To, že někdo brečí na netu je věc jiná, no. To se nedá regulovat.

Teda s vyjímkou pohárové Plzně a legendární nastavení nastaveného času...Ale za sebe, já se tomu na stadionu i té penaltě smál, u toho se nedalo ani vztekat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle je na tebe hodně ubohé..

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Ubohý jste vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to dobrý, lajkuje to komunita, ktera me, Banik a další nenavidi, takze keine stress O:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky Hokaido kdyz prijde do FL sekce.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PBLead

Reagovat
Aker22

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš tu ani 5 let není ne? Možná to otoč, představ si že je to Sparťan. Vnímal bys to naprosto jinak.

Tak jako já svým způsobem chápal Řepku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tw. to sparťani komentovali docela inteligentně, nikdo nebrečel... Jasně, titulovali ho naprostým zmrdem a že ho nesnáší, ale na druhou stranu by ho chtěli v týmu nebo aspoň hráče, který by za ně tak bojoval jako Bary za Baník

Reagovat
smazaný uživatel

To je správné. Já bych taky chtěl Baníkovského Řepku, který by ale nechlustal a neatakoval kameru.

Reagovat
Hokaido

Přesně tohle už tady píšu pár let, no.

Reagovat
mistr129

Já teda nevím, Řepku považuje imho i většina Sparťanů za idiota. Hráč, kterýho bych chtěl do týmu a nesnáším ho, když je jinde, je třeba Krmenčík, ale určitě ne Baroš, Řepka, Šural, Petržela a další

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zajímavé, že ve výčtu je Baníkovec, Sparťani a Plzeňák.

Reagovat
Losinho

Tak my těch totálních idiotů poslední dobou moc neměli - leda Latka, občas Kisel.

Reagovat
smazaný uživatel

No Kisel byl pěkný kreten. Ale asi ne takový blázen jako Řepka nebo Bary, to je pravda.

Reagovat
Kang & Kodos

Coufal s Bořilem jsou rozhodně horší než Kisel

Reagovat
Losinho

Coufal je hloupej, ale není to píča jako třeba Řepka, že by sis řekl "tak tohohle v týmu nikdy". Bořil mi přijde na úrovni s Frýdkem, zákeřňák, kterejch je v lize hodně.

Reagovat
didosh

Pro mě jeden z největších zakernaku byl hubička Matula...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně Coufal baví. Je to takový ten správně provokativní typ. Během zápasu u nás se s náma na ochozech občas snažil navázat kontakt, pak byl vypískán ale na konci přišel a zatleskal..

To samé třeba reakce Limby po zápase u nás, během zápasu víceméně to samé jako Coufal ale pak po zápase nás ocenil.

Takže i když mě svým způsobem serou, v týmu bych je chtěl.

Reagovat
mistr129

Viz níže, nevím kdo z našeho kádru je úplný dement. Sýkora toho rozumu taky moc nepobral, ale na hřišti se excesů vyvarovává

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

sám si špína

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Přinejmenším Vymětalíková z ČT, čímž ukázala, že má v hlavě skutečně vyměteno.

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Kdyby začal rozdávat koblihy, zvolil bys ho premiérem, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně pošahaný s tou politikou

Reagovat
C-M@ster

Tak tohle je prostě PR. Nicméně třeba Baroše obecně všichni uznáváme za věnování peněz mládeži a vztah k Baníku... ale nelze ho proto míň trestat, když se na hřišti chová jak utrženej vagón.

Reagovat
smazaný uživatel

O trestu se ale nikdo nebaví. Jen sem poukázal na to, jak mnohými označovaný krimoš a vrah se hezky zachoval k jedné staré paní (on se zachoval mile x krát, čehož sem byl i sám svědkem, ale to už je zas jiný příběh), což je milé, i když se klidně může jednat o PR.

Jen tu jiní zač rozjeli fobii Baroš a tys tomu ještě přihodil koblihu (a abych měl už od nejen od tebe klid, nikdy sem nebyl volič ANO, KSČ či nedej bože SPD A jako prezidenta sem volil současného senátora pro Prahu 12 Fischera. Tím už ukončuji veškeré politické narážky na mě a nechci se již o tom bavit a zasírat diskuzi... ).

Reagovat
C-M@ster

Jenže to slovo "kriminálník" bylo použito ve smyslu opakovaně trestaný delikvent.

A já z tebe nedělám voliče ANO, ani do toho nezatahuju ANO, jen říkám, že prostě fotbal a věci mimo fotbal jsou dvě různé věci. A Baroš prostě na hřišti je jak smyslů zbavenej a nevykoupí si to ani pomyslnejma koblihama... v tomto případě vánočním přáním fanynce.

Takže palec nahoru pro Baroše za to gesto, ale nezmění to můj názor na to, že trest byl oprávněný a klidně mohl dostat i o zápas navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovaně trestaný nebyl. Jen před rokem měl výlev v Edenu, ale že by to bylo týden co týden, to teda v žádném případě.

Ale teď už se to stejně nevyřeší, svoje si odseděl, může se zas soustředit na FCB,

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si ho tady obhajovat jak chceš ale nic to nezmění na faktu, že je to prostě zmrd. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

Leda za předpokladu, že by Tě neudělal ministrem své vlády.

Reagovat
taws

Máš slušně našlápnuto nahradit tu v pozici největšího dementa dolara a liquida. Nasrat zmínku o politice ke každému článku je velice intelektuální

Reagovat
C-M@ster

Ta kobliha byla použita jako metafora...

Reagovat
Puskas

Pán je básník

Reagovat
smazaný uživatel

Vis vubec co to slovo znamena?

Reagovat
Puskas

Možná si myslí, že jde o obdobu megafóru.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Premiér se nevolí.

Reagovat
iamek

Taky jsem kupoval jednomu pánovi dárek za 2k a nikdo mi neudělal takové promo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuraž se, ale bude to hlavně tím, že veřejnost nezajímáš tolik jako Bary. Dívej kolik má ten odkaz komentářů, včetně tvého A ty možná ani nepotřebuješ aby se o tobě psalo pozitivněji, když tě nikdo za kriminálníka neoznačil

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, Milan je proste Kralovska Leganda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Snad to Liberec dneska vyhrotí

Reagovat
Blasphemer

Toho bych se nebál. Už x let si nepamatuju zápas, kdy by proti nám nehráli u nich jako totální prasata.

Reagovat
ManUnited

hlavně nebreč

Reagovat
Blasphemer

Hrajete tak proti každýmu, takže není důvod.

Reagovat
Kang & Kodos

Náš poslední zápas v Liberci skončil 9 na 10, mohlo to skončit 8 na 9, dal nám gól Breite, když jsme měli na hřišti o dva lidi víc, a Coufal nazval ben Chaima zasranym Židem. A rok na to šel do Slavie.

Už se těšim na jaro.

Reagovat
Losinho

a zasranej Žid si chtěl půlku Liberce vysázet na zahradu

Reagovat
Kang & Kodos

Karl by mu je klidně prodal, kdyby nabídl nějaký peníze

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ratusek

Zapomněl si na trpaslíky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ManUnited

Tak nakonec jako prasata hráli spíš Plzeňáci nemyslíš?

Reagovat
Marv

Ideálně dneska: 3:1 Liberec a 1:3 Teplice

Takže to zase skončí 0:1 a 1:0

Reagovat
Blasphemer

Na fotce Zeman a v pravděpodobný sestavě ne.

Reagovat
Puskas

Nemá Ďurica trest?

Reagovat
ondrasch77

ČTK...

Reagovat
andrew96

To byla má chyba, nikoliv ČTK.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Diskuze o Barošovi/Baníku úplně mimo téma neverending story

Reagovat
dextroza_m

Baník <>!

Reagovat
smazaný uživatel

O čem chceš diskutovat? O šlágru Teplice - Dukla? Vždyť to skoro nikoho nezajímá..

Navíc, tu diskusi většinou rozjedou primárně ti, kteří napíšou jako reakci něco ve stylu "Je to špína, nikdo mu to nežere apod"

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to baví, nestěžuju si. A zrovna díky TK27 byly Teplice přes repre pauzu docela diskutovaný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fotbalista roku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na TK jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom to začalo tak hezky a nevinně

Reagovat
Han střelil první

Na jednu stranu chápu averzi ostatních proti Barošovi, ale vůbec nerozumím, proč tohle nedokážou přijmout jako hezké gesto od Baryho a okamžitě se ohání PR.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to ani nebylo tak, že by se chtěl předvést Bary, ale jako kapitán Baníku pouze splnil někomu přání. A ve středu to tu bude znovu, má se mihnout v nějakém pořadu o domově...tuším na nově

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Nemohl bys pls vyfotit i clanek o Zemanovi? Je to na webu pod premium, a ten nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, dekuji moc moc

Reagovat
C-M@ster

Jsem si to poslal přes fb a ten snížil kvalitu a rozmáznul to, mmnt, zkusím sem hodit ostřejší verzi

Reagovat
C-M@ster

Tady je ostřejší verze

https://imgur.com/a/Rmkdsuz

Reagovat
doshcz

dobrej článek, díky díky

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem v hlavě dva Zemany, ale tenhle mě vůbec nenapadl

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

A když už jsme u toho, tak sem rovnou dám nafocenej rozhovor s Muellerem, kterej se objevil na Kometa fóru

https://uloz.to/!mZYQpdp9rkSv/mueller-pdf

Mluví i mimo jiné o tom, jak se učí česky a zjišťuje si víc o republice, když už tu hraje a že chce ukázat respekt k místní zemi - což je něco, o čem se onehdá bavil Švancara v Tiki-Taka vzhledem k zahraničním fotbalistům u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt moc diky, skvela prace

Reagovat
smazaný uživatel

proste hnus, kazdy o tom vi, ale nic se s tim nedela. nepochopim kretinskeho, o co mu jde...

Reagovat
Shevchenko

Jít do zápasu jako jasný favorit, toho se trošku bojím

Reagovat
Puskas

A Proske zpátky - jako 4. rozhodčí v Karviné...

Reagovat
taws

Tak to je komedie

Reagovat
C-M@ster

A jak dlouho měl teda "stopku", když teď byla ta repre pauza? Jedno kolo?

Reagovat
Puskas

Jo. Fraška.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

Kučera střed zálohy.

Reagovat
Blasphemer

jeho revír je kolem středovýho kruhu

Reagovat
Losinho

Jeho slovník je vražedný

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Greny

padaj rohlíky na hlavu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kepy_FCB

Tohle příjmení mi otvírá kudlu v kapse

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Greny

vždyť ho nemají za co potrestat

Reagovat
Puskas

Etická komise může potrestat i za povytažené obočí, když bude chtít.

Reagovat
Greny

To by BERBR musel vidět za kule v pruvanu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt jak totalita

Reagovat
Greny

Ale 5 klubu v CFL co nesplňují podmínky nevadi

Reagovat
Kepy_FCB

Doc judr csc a dělá na svazu

Reagovat
smazaný uživatel

tak docenturu má taky z národohosp. na VŠE no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už je to tady, znevažování dobrého jména českého fotbalu

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

za to lhaní o narážečkách si to zaslouží...

Reagovat
Coutinho10

Kdo se bude chtít od 20:00 pobavit, tak tady by měl běžet stream z futsalu a premiéry Řepy

http://lstv.cz/index.php?page=live&linkID=live&ID=1258

Reagovat
Greny

To Repkovi kluci poděkuji až udělá v 10. Minutě 9. akumulovány faul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
pingla

Reagovat
Briggus

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
ratusek

Luxus. DÍky moc. Akorát tutově se.to bude sekat, takovej nával to nezvládne

Reagovat
Coutinho10

j nz jo, taky se toho trochu obávám

Reagovat
ratusek

už se to seká

Reagovat
Coutinho10

me to jde v poho, ale vypada to, ze Řepa tam sel pouze jako maskot

Reagovat
ratusek

jo tak futsal je uplně něco jiného a pokud chodí po soudech a vůbec netrénuje, tak se ukáže možná za stavu 0:5

Reagovat
Coutinho10

j zatim to tak vypada, ze se tam asi moc hrnout nechce, kdyz se zatim na nas moc nechytaj

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec si zahral na 2 stridani asi po pul minute uspesne rukama ubranil jednu standartku a neuspesne rozehral kopanej out pres sirku hriste na naseho hrace, kterej byl bliz nez jeho spoluhrac

Reagovat
andrew96

Nebyl to Besta?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

jo ta rozehrávka byla něco. Dle mě byl ale dost nervozní ikdyž se tváří jako tvrďák. I při tom jednom bránění měl štěstí že to váš hráč netrefil nebo spíše nedosáhl, protože ho uplně nechal. Dle mě mu ani pár tréninků nebude stačit, ono ikdyž jsou to amatéři nebo poloprofíci to není uplná sranda ta Varta liga.

Reagovat
Coutinho10

j presne jaknpises, protoze mel celkem problemy a to braneni bylo se stestim, protoze ten nas hrac se za nej uz dostal a Řepa to vedel a snazil se ho rukamabza sebou trochu zastavit, coz se mu jen tak tak povedlo a ta rozehravka bylo videt, ze to nema uplne zazity....vypada to, ze to je prihravka na par metru, ale plno hracu ten umysl vpohode precte a tady nebylo potreba vytvaret nejakou extra snahu, protoze si vubec nevsiml, ze tam nekdonod nas mezi nim a jeho spoluhracem, kterymu to chtel prihrat stoji a navic ta prihravka ani nebyla prudka, takze jsem zvedavej, jak si povede dal, ale asi mu musi bejt jasny, ze futsal neni pro vsechny a asi rozhodne ne pro nej

Reagovat
ratusek

fotbal je na vrcholové urovni strašně rychlej a máš na vše málo času, ale ve futsale je to ještě horší a musíš mít dost dobrou techniku a balon musí lepit. Řepka nesplňuje ani jedno a myslím, že to je jen maskot a trenér ho dle mě ani nechtěl

Reagovat
Kepy_FCB

24.11. 14:00 MFK Karviná - Slavia Praha 0:3

24.11. 17:00 Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:1

24.11. 17:00 Fastav Zlín - SFC Opava 1:1

24.11. 17:00 Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:0

25.11. 15:00 Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 0:1

25.11. 17:00 Sparta Praha - FK Peltonec 2:2

Liberec - Plzeň 0:0

Dukla - Tpc 1:3

Reagovat
doshcz
Reagovat
Kang & Kodos

15:43 Kučera v klipu urážel Berbra s Peltou

Expres

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nedávno jsme tu řešili nově vzniklé video na motivy EPIC RAP BATTLE, tentokrát v CZ verzi.

Už jsou další dvě videa, není to špatné ale to první bylo pro mě pořád nejlepší.

https://www.youtube.com/channel/UCQO_TlE-g0_0OwW4UqXb9cQ/videos

Reagovat
Pyroman

Souhlas, první nejlepší, druhý trochu zklamání, třetí ok. Celkově pořád dobrý, ale doufám že to vydání rychle za sebou bylo jen kvůli tomu aby využili hype z prvního videa (případně to měli už připravený). Jestli budou sypat dvě videa týdně i dál, tak ten zájem rychle upadne.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma byt vtipny?

Reagovat
Kepy_FCB

Palcohonič pls

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to komentujes, když se tě to netýká? Jo aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Prvni bylo podle me nej. S tema pozdejdima si nedali moc praci

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nekdo dokaze sledevoat dele nez 5 sekund?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě prosím reakci Liquida a máme to tu komplet.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ta zeme fakt nedopadne dobre

Reagovat
FCSL

No už by je chtělo klepnout, v poslední době s nima hrajem herně vyrovnaný zápasy, ale vždycky to nějak ukopou nebo daj gola z offsidu. Trochu se bojim, že je budem chtít herně přehrát a pak nás vymrdaj z brejků jako naposledy doma. Máme ted pevnou deffenzivu, oni bez Krmelce, takže na tom bych to postavil.

Jestli nebude Ševčík, tak to bude těžký, kor když chybí ještě Mara.Oscar prej zas byl přes týden nemocnej. Další velkej problém pro nás bude Koscelník na Kopice. Koscelník zatim super, sprintuje jak Coufal, ale je to prostě křídlo a bránit neumí.

Nguyen - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite - Potočný, Ševčík(Nešický), Oscar, Pešek - Aarons

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, jak to v tom Liberci děláte, ale základní sestavu máte zase docela slušnou. Půl rok co půl rok

Reagovat
doshcz

Karl je čaroděj

Reagovat
Greny

Ty jo na Kopicemm 7 kurz

Reagovat
JessePinkman

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Greny

To je ty vole normálně na flastr .. bych jim strhl výplaty klidně za tři mesice

Reagovat
KingMaster13

Máte slabej kádr mi přijde Bohužel ten loňskej sestup nebyla náhoda

Reagovat
Greny

Tam bude problém jinde...

Reagovat
Liquid

tam nebude problém jinde, tam bude problém všude

Reagovat
Greny

Asi stejnej jako hokej v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to prostě nastavený tak,že se bude hrát 1 Liga a nemají ambice postoupit.To snad u Zbrojovky neplatí,ne?

Reagovat
didosh

poslední zápasy byly nadějné ale teď ten propadák s Vlašimi to posral...

Reagovat
KingMaster13

Myslíš? Jako jde to svést trochu na Pivarníka a většina týmů se zvedne když odejde trenér a u vás neplatilo ani tohle. Naopak mi to u vás přijde snad ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu samozřejmě slabej kádr, ale v druhý lize by neměli ani s tímhle mít problém porážet týmy jako Vlašim.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

My jsme zas curaci twl

Reagovat
KingMaster13

Brno ty vole Tak ty Budějky no, sice postoupí asi jen na rok ale oživení asi dobrý

Reagovat
db18

Brno to smrdí debaklem...

Reagovat
doshcz

nejlepší na Brnu je na střídačce ten Škoďák, jaká si myslel že je hvězda když se tenkrát párkrát ukopl

Reagovat
Riviera Kid

Dobře mu tak.

Reagovat
Greny

A nechceš aby hrál v základu když od června trénuje tři týdny že ne?

Reagovat
doshcz

to jestli hraje základ nebo střídá na tom ani moc nemění, na to jakej si myslel že je bůh

Reagovat
Greny

Tak jelikož byl pulroku zraněné tak těžko mohl něco předvést... Naposledy v poho byl někdy v květnu plus celej podzim Ashiru out který se zranil v poslední přípravě...

Reagovat
doshcz

ten Ashiru vypadal dobře to je škoda

Reagovat
Greny

Ho zranili v generálce celej podzim stal vrátil se a odehrál zápas a natrhl si sval...

Reagovat
KingMaster13

Co všichni s tím Ševčíkem mají, že je extrémně talentovanej? Vždyť je ročník 94

Reagovat
doshcz

tak je to u nás v lize furt, talent seš až do 29

Reagovat
KingMaster13

Jako jo ale je to na hlavu

Reagovat
Greny

A Součka bereš jak?

Reagovat
KingMaster13

Taky ho neberu jako talent. Je to výbornej hráč naší ligy ale neřekl bych o něm, že je talentovanej

Reagovat
Losinho

tak zrovna o něm bych to neřekl ani kdyby mu bylo 17

Reagovat
KingMaster13

To zase jo do 20 let to pro mě talent je. Nicméně ve 20 by měl mít alespoň těch 30 startů a to je fakt minimum

Reagovat
Losinho

já když poprvé viděl ten jeho žížalí pohyb..

Reagovat
KingMaster13

Tak jako on vypadá jako hroznej kolohnát, o to víc si vážím jeho skillu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Greny

V tom případě souhlas

Reagovat
KingMaster13

A to se taky dostal do základu docela pozdě. Hrát začal tak na pomezí 18-19. Draxler měl ve 22 180 bundesligových startů třeba

Reagovat
doshcz

dnes hraje Čermák 100. zápas a to mu je 24let..mega talent, hrozný, ale trochu sme ho taky zabili my, jako vždy

Reagovat
KingMaster13

Nejsmutnější je, že se o něm mluvilo jako o mega talentu a přitom 100 startů To je hrozný.

Reagovat
Losinho

mladičký Španěl Fabregas

Reagovat
KingMaster13

Jenže Fabregas začal hrát ligu v 17

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brnu je vidět, že má zálusk na postup

Reagovat
ZB 07

Po dnešku už ne.

Reagovat
C-M@ster

Si nas maze na chleba Erich Brabec

Reagovat
Losinho

Aarons zoufalec

Reagovat
KingMaster13

Ale.....Premier league

Reagovat
Losinho

Sergio Peter mu vyšlapal cestičku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je takovej van Kessel.

Reagovat
Losinho

ten dal aspoň občas góla

Reagovat
FCSL

LOL. Zase ho někdo vidí poločas a hned má jasno. Navíc i dneska je herně dobrej, holt v zakončení slabej jako celej tým, ale v poslední době hraje hodně dobře. O třídu lepší hráč než ten váš objev

Reagovat
db18

Ta naše hra je zas šílená... doufam, že to zimní posily hodně zvednou... a snad přijde jeden střední záložník ještě...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chorý docela zoufalec

Reagovat
mayday

Proč? Udělal nějakou píčovinu dnes nebo proto, že dal doteď asi 5 ligových branek?

Reagovat
PlackaSKS

simuloval, prasil, při jakymkoli kontaktu křičel jako malá holka.. od dvoumetrovýho chlapa co navíc hraje tvrdě bych čekal jiný chování...

Reagovat
Puskas

Ta chlapiska to mají asi v sobě, viz Smola.

Reagovat
PlackaSKS

já tyhle typy tak moc nemam rád... když už rozdávám, tak to musim i přijmout

Reagovat
mayday

Já speciálně Choryho vůbec nemusím. Jak říkáš, chlapisko jak hora, kterej při škrtnutí padá a řve na celej stadion, přitom sám rozdá samozřejmě.

Reagovat
Salfovic

Co se ten černoch vztekal, jasnej faul.

Reagovat
doshcz

nevim proč to sleduju když stejně Plzeň vyhraje 1:0

Reagovat
Salfovic

Nevíte co udělal Zeman Vrbovi ???

Reagovat
Greny

Právě že nic

Reagovat
doshcz

si uvědomil že ani na naší ligu už nestačí hráč co vydrží běhat 30min a umí jen nadprůměrně centrovat

Reagovat
Salfovic

Tak to takovej Hořava letos nevydrží běhat ani 30 sekund

Reagovat
db18

Nevím, ale jsem za to rád.

Reagovat
monty25

Jestli koukáte někdo na Teplice, proč jim neuznali ten gól? Přímo na stadionu mi to jako ofsajd nepřipadalo...

Reagovat
KingMaster13

Ty jsi na Julisce? Tak to jsi 1 z těch 10 fanoušků co tam zavítali ne? Když teda nepočítám těch pár teplických v hostujícím sektoru

Reagovat
monty25

Jo, jsem. Byl bych i před týdnem na poháru, ale kvůli nemoci jsem bohužel nebyl. Lidí tady vážně moc není, mám skoro celej sektor pro sebe.

Reagovat
KingMaster13

To chceš

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

videl jsem to na mobilu, komentatora jsem neslysel, ale jediny, co me napada je, ze ten hrac, co blokoval toho brankare tam musel bejt

Reagovat
db18

Jindráčkovo postavení bylo posouzeno jako aktivní.

Reagovat
monty25

A bylo?

Reagovat
db18

Nevím, je to jako premium a na onlajnech video ještě není.

Reagovat
Banikovec7

Podle me jo, nejspis by to Rada stejne nechytil, ale branil mu v zakroku.

Reagovat
smazaný uživatel

dívat se na Chorého je neuvěřitelně frustrující

Reagovat
FCSL

Pěkně hrajem, Zsolt Bohužel nám chybí golovej hráč. Bejt tu Rambo nebo Baky v tehdejší formě u nás, tak jsme jinde

Reagovat
Salfovic

To s tím Bakošem může říct i Plzeň

Reagovat
Coutinho10

skoda u Liberce ty koncovky, ale sance by jeste mely prijit

Reagovat
KingMaster13

Hubník na kolotoči

Reagovat
doshcz

Hruška like a boss

Reagovat
KingMaster13

Za ty žongly

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Ty vole, co to bylo za zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

půjdeme do trháku, plíseň je marná ... jedině, že by jim ji zase fouknul

Reagovat
KingMaster13

opatrně stačí 1 haluž, však je znáš

Reagovat
ratusek

Jestli ten titul,nezískáte tak je to na rozpuštění týmu, Viktorka je totálně marná. Liberec to snad urve

Reagovat
KingMaster13

Tak nikdy nevíš, taková hesla bych nevykřikoval, navíc nevíš co se může stát přes zimu atd. Ale rozhodně bych se nevymlouval, rozhodně jsme největší favorit na titul momentálně

Reagovat
ratusek

Tak ve skupině o titul strašák akorát Jabka, derby zvládáte a Plzeň taky. otázka je jestli tam budeme i my

Reagovat
Losinho

jestli vyhrajeme, tak máme Plzeň i Spartu doma, což by bylo super.. Jablonec je jedno kde máme to je prostě nula a jde se dál

Reagovat
KingMaster13

Tak záleží no, se Spartou je to docela těžký. Pokud by se hrálo v Edenu ok, venku můžeme prohrát. Jabka to je smrt naše, Zlín venku nic lehkýho, vy už tuplem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

letos je fakt marná...a i ty nákupy se ji vůbec nevydařili...a bez Krmenčíka ještě slabší....

Reagovat
db18

Bídný nákup je jen Ekpai, zbytek v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslím jen teď...beru CHorého, Řezníček, Ekpai, Čermák, Procházka, Pernica...a k nim to plzeňské stáří a ono se v podstatě není čemu divit....tam čeká vedení i trenéra obrovský kus práce...už to není ta dravá mašina, kde vše sedlo a fungovalo

Reagovat
dinss

Ekpaie beru jako nákup v pohodě. Spíš si myslím, že mohli klidně koupit Masopusta nebo Jovoviče místo někoho na střed místo Hořky a Koláře.

Reagovat
db18

Já bych ho bral v pohodě, kdyby nestál 20 mega, to bylo předem jasný, že to budou vyhozený peníze... jinak mne teda spíš pozitivně překvapil, protože jsem čekal že bude horší...

Reagovat
db18

Hlavně takhle Liberec ztrácí body běžně... to jinak než 0:1 snad ani skončit nemůže.

Reagovat
KingMaster13

No právě a vy takhle vyhráváte často, takže mě by to fakt nepřekvapilo

Reagovat
ratusek

Ten Chorý je fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sel tam jako kokot, ale pred narazem to slusne zabrzdil a zbytek uz byla komedie Breiteho..

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šel tam jak kokot, ale za tohle bych mu druhou žlutou nedal.

Reagovat
KingMaster13

Přesně nic závažnýho neudělal

Reagovat
ratusek

Jojo z opakovačky bylo vidět jak brzdil ale ze začátku to vypadalo ba jasnou druhou žlutou

Reagovat
Losinho

ono se tohle ustává docela blbě, ale karta určitě ne

Reagovat
db18

Šel tam blbě, ale na žlutou to fakt nebylo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hornyák je hroznej ubrečenec

Reagovat
KingMaster13

Slovák no

Reagovat
doshcz

nedráždi je

Reagovat
KingMaster13

Musel jsem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

ne asi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

Maďar

Reagovat
Posledni Kovboj

no vzdyt

Reagovat
Riviera Kid

Ten Chory je fakt k hovnu. Konečně má šanci se ukázat a hraje takhle.

Reagovat
db18

Pohrozil bych mu zase Baníkem...

Reagovat
ratusek

Přes Šášu by ted nehrál

Reagovat
Salfovic

Ten je zralej na Sýrii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff!

Reagovat
db18

No ty krávo... to neni možný kolik štěstí máme...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle byla docela bizarnost

Reagovat
KingMaster13

Jsou to hrozný paliči

Reagovat
doshcz

pičo :D

Reagovat
FCSL

Ted to bude nahoru - dolů a dostanem, to je jasný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jasná redka

Reagovat
FCSL

Redka do píči

Reagovat
db18

Ty krávo Hejda jasná červená...

Reagovat
Blasphemer

Hořava je letos příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Váchu.

Reagovat
dinss

Však píšu, že už jsme ho měli dávno poslat na východ..

Reagovat
Losinho

Hraj dál!

Reagovat
Blasphemer

Oba stejně, hrej dál.

Reagovat
salm0n

VAR spí???

Reagovat
KKralik77

Jasna cervena

Reagovat
Salfovic

Ne

Reagovat
Losinho

video

Reagovat
ratusek

Hejda je mamlas jde tam jak piča

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KKralik77

Pekne vědomě na kotník.

Reagovat
Liquid

jako Baroš

Reagovat
Riviera Kid

Jasná.

Reagovat
KingMaster13

Ufffff, ještě že jsem ho nedal do fanty a jakože jsem chtěl

Reagovat
ratusek

Řezník v pohodě ve sprintu by Peška dohnal, vracel se Hubník ale Hejdu nenapadne nic jinýho než ho sejmout

Reagovat
KingMaster13

Ne asi, moula

Reagovat
db18

Řezník ve sprintu...

Reagovat
ratusek

Dyt se vracel vedle a v pohodě by ho dohnal

Reagovat
Salfovic

Reagovat
doshcz

likvidační, redka jasná, Hejda letos graduje

Reagovat
Blasphemer

Kdyby nebylo video, tak si to rozhodčí obhájí.

Reagovat
KingMaster13

Smůla no Proti nám by se nepískla pentle na Letný, musíme s tím bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Ono se dá obhájit ledacos. Dneska jsme to měli možnost celý den sledovat.

Reagovat
db18

Nebýt Ďurici, tak to jako žlutou nechá...

Reagovat
Greny

Co tam chceš obhajovat ? Tj jasná rudá hned.. ještě bych ho dodatečně potrestal a to Plzni přeju tam nebyl žádný náznak hraní balonu plus surová hra

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

VAR Nechápu, proč mu nedal rovnou červenou i bez videa, to bylo jasný v realu. Jednak by šel sám na golmana a ještě mu zajel na stojnou nohu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
pingla

na co se dívat? Liberec nebo Brno?

Reagovat
Riviera Kid

Liga je liga.

Reagovat
Salfovic

Pro Plzeň dobře, teď už tu plichtu ubrání

Reagovat
db18

Slovan má horší útok jak Zbrojovka... a Viktorka zase horší obranu...

Reagovat
Greny

Úplně jasná . Nechápu proč nedával hned

Reagovat
db18

Ještě by měl sundat Chorého a poslat tam Řezníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhou zlutou pro Karafiata nebo Oscara a jedem

Reagovat
smazaný uživatel

to vyjde úplně nastejno...kopyto, za kopyto

Reagovat
Salfovic

To je fuk, kdo z těch dvou dřeváků tam bude.

Reagovat
smazaný uživatel

George Weah se fakt cte Vea?

Reagovat
Salfovic

No jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja celej zivot rikam Vích

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Veh

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

džordž vůch

Reagovat
Hokaido

Yeah.

Reagovat
ratusek

Ta naše liga je prostě nej, u repre se člověk nebavi nikdy. V lize má o zábavu postaráno hned prvním zápase kola

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pingla

krása

Reagovat
ratusek

Gool

Reagovat
KingMaster13

Hezkyyyyyyyy Liberci to hrozně přeju

Reagovat
GuyFox

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica

Reagovat
Blasphemer

tak už pískej konec, prosím

Reagovat
Banikovec7

Sudi uz splaci za Kuceru.

Reagovat
PlackaSKS

paráda! navíc si to teda liberec zaslouží, zatim jasně lepší

Reagovat
KingMaster13

Teplice dobrej mariáš

Reagovat
lampas

Gooooooool...teď uvidíme, co na to rozhodčí. Zatím se podezřele píská rovina, to je nějaké divné...

Reagovat
monty25

No, to se ty černý svině za Kučerův rap pomstili rychle...

Reagovat
ratusek

Co to je za sudího? Nějakej Ginzel

Reagovat
db18

Nedalo se čekat nic jiného...

Reagovat
KKralik77

Teplice taky jedou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jo, Tepláky do druhý ligy, to se dalo po tom extempore čekat

Reagovat
Losinho

Liberec

Reagovat
ratusek

Petržel

Reagovat
pingla

petržela ty pííííooo

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzelovic

Reagovat
KingMaster13

Výborně, takže Petržela do konce sezony v základu

Reagovat
db18

Teď je to stejně jedno...

Reagovat
FCSL

Další ukázkově projebaný body

Reagovat
Blasphemer

Vrbovi konečně vyšlo nějaký střídání taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Hejda po zápase přidá do řady myslitelů, kteří tvrdí, že video kurví fotbal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
doshcz

ten Orel dělá co může ty vole, výhodu jim veme, faul za nic, tři minuty nastavení

Reagovat
db18

A kolik bys chtěl jako? Cca dvě minuty se nehrálo jen kvůli Hejdovi...

Reagovat
doshcz

tak tři by mohli bejt aspoň za střídání takže ty dvě navíc za Hejdu = 5

Reagovat
Salfovic

Za střïdání se už dávno automaticky nenastavuje

Reagovat
doshcz

fakt? ale mělo by

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Jenom 3 minuty Jasnej zářez Plzně, jinak by otočila.

Reagovat
smazaný uživatel

RB se tolik soustředil na pomstu Kučerovi, že zapomněl ohlídat zápas v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Petržela do repre. Beztak tam pravé křídlo nemáme.

Reagovat
REPLIKATOR

Jako posrali jsme si to sami, ale ten konec sudí pěkně ošéfovali. Napřed zamává neexistující ofsajd, když jdou dva hráči sami, pak neponechá výhodu, otočí faul...

Reagovat
lampas

Každý ztracený bod těch hajzlů se počítá To, že mají tradičně štěstí, je bohužel realita. Cením rozhodčího, že pískal rovin. To jsem u našeho zápasu s Plzní zažil, kromě jara 2012, naposledy před 10 lety.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tak čím vás poškodili rozhodčí vloni? Nebo předloni? Nebo předpředloni?

Reagovat
lampas

Kdo se vyzná, tak ví, jak takové tlačení rozhodčích vypadá. Každopádně pro tvojí informaci, namátkou, loni gól Krmenčík z ofsajdu (v zápase v Plzni), předloni porážka v Plzni 1:0 a opět gól po ofsajdu Krmenčíka, předpředloni porážka v Plzni 2:1, kdy gólu na 1:1 předcházel jasný faul Petržely. To počítám jen momenty z kterých bezprostředně padl gól.

Reagovat
Salfovic

Myslel jsem zápasy v Lbc. A ten mikroofsajd Krmenčíka, kdyby takovej gól neuznali vám, tak to jistě taky budeš brát jako zářez.

Reagovat
lampas

Já mluvil obecně o zápasech s Plzní a přečti si mojí první a poslední větu...

Reagovat
Salfovic

Aha, takže za poslední tři roky je v zápasech Plzně v Lbc největším zářezem gól z minimálního ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Připískávání.

Reagovat
lampas

Asi neumíš číst, nevadí...

Reagovat
Salfovic

Ptal jsem se tě na zářezy v zápasech Plzně v Lbc za poslední tři roky. Když píšeš, že vás v nich řežou deset let, tak by snad neměl být problém jich několik napsat.

Ale evidentně to problém je.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

a oni se ještě budou ptát

Reagovat
lampas

U nich sebereflexe hold neexistuje. A to tenhle frajer ještě není to nejhorší, co se v tomto směru tady vyskytuje.

Reagovat
smazaný uživatel

@Fromik

Reagovat
dinss

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zase se štěstím. Nekončícím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasim

Reagovat
REPLIKATOR

Hadaščok Legenda Liberce

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naše farma okrádá Plíseň o body, krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Farma Sparty?

Reagovat
Kang & Kodos

Bejvávalo

Reagovat
KingMaster13

Teď už je vykupujeme spíš my

Reagovat
stas87

OT:

Je tu nejaky fanusik Komety? Mam otazku ohladne CL. V utorok 4.12. bude hrat v Brne Frölunda a to je moj tim v SHL. Takze moja otazka je jednoducha, je mozne zohnat v den zapasu listok na tento zapas? Velmi by ma to potesilo, pretoze v tom case by som prave mal byt v Brne a na Frölundu by som velmi rad zasiel.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Pochybuju,že bude vyprodáno...seženeš před zápasem na 99%,není to fotbalová LM

Reagovat
Liquid

byl jsem tam na Tappaře, na sezení se dokonce prodává pouze v den zápasu a bylo tam jen 50% kapacity, na ligu se tam chodí víc, ale Frölunda už je jméno, ale myslím, že ani loni proti snad pozdějšímu vítězi JYP tam ve stejné fázi plno nebylo, 320 kč hlavní tribuna

Reagovat
stas87

Nikdy som na Komete nebol, tak zasa ale nechcem kupit listok na miesto, kde bude mizerny vyhlad. Tie tri kila rad obetujem, to nie je vobec problem. Na CL by to malo stat prave tych 320. Ale mam len z jednej veci strach, ze nepojdem na Kometu ale na Frölundu...snad to bude v klude a bez zbytocnych reci a problemov. Vypredane nebude aj tak.

Reagovat
Liquid

já Kometě normálně nefandím, jezdím naopak na Slovan Bratislava na KHL, kterýmu jsem fandil i počas Lvu, který byl pro mě hlavní tým po úpadku Slavie, ale na CHL jsem se chtěl na vyřazovací část podívat, protože tam už by na to týmy srát neměly jak ve skupinách kolikrát a Tappara (2x zlato a 1x stříbro za poslední 3 roky ve FIN) slibovalo zajímavý zápas a otec byl a je od malička Komeťák. Byl jsem na tribuně C, která je za střídačkou Komety, čili tribuna D by měla zajímat tebe, ta je za střídačkou hostů, jinak už na té Tappeře byli Slováci z Mosonmagyarváru a ve frontě na pití jsem stál za fanouškem v mikině Tappary a bylo to v klidu, musím ale říct, ač Brno příliš rád nemám, že atmosféra na hokeji tam byla nejlepší co jsem zažil, a to jsem zažil i zápasy na MS, KHL v PH, BA, v extr. Slavia, Sparta, Plzeň a EBEL finále ve Znojmě. Buď tam raději před pokladnou tak hodku před zápasem, já byl půl hodky a jela jen 1 baba a ještě mě předbíhali vozejčkáři, ač jsem byl snad 10.v řadě tak to trvalo tak 20 minut než jsem se dostal na stadion. Chtěl jsem místo uprostřed C tribuny, baba mi dala řadu 11 ok, ale místo 30 bylo až skoro na úrovni branky za sítí, tak jsem si přesedl na volná místa uprostřed, D bohužel nevím jak je číslovaný, jestli taky od středu od 1 nebo od branky. Ale stálo to za to, 5:1 a obětavej a dobrej hokej.

Reagovat
Greny

Na LM seženeš v den zápasu v pohode

Reagovat
Han střelil první

Pak dojdi na pivo, máme kalbu tak 300 metrů od Ronda

Reagovat
smazaný uživatel

Je pred nami nejhorsi mozny souper, nase bilance se Slovackem je zoufala. Cekam podobne trapeni jako s Karvinou, a budu rad za jakoukoliv vyhru. Pri absenci nejlepsiho stopera a nejlepsiho leveho beka ligy dostane konecne sanci Prochazka. Tak snad navaze na jarni vykony a rekne si o vetsi herni vytizeni. Nalevo to vypada na Granecneho, ktery podal dobry vykon v U-20 a maraton v Plzni uz nejspis taky stihnul vydychat. :-) Navic to bude pro nej jedna z poslednich, ne-li posledni sance jak si vybojovat misto na soupisce i pro jarni cast...

Lastuvka - Pazdera,Sindelar,Prochazka,Granecny-Fillo,Hruby(Jirasek),Janos,Holzer - Baros,Sasinka(Diop) Tip: 1:0 Baros z pen.

Reagovat
smazaný uživatel

Pachuť z derby přetrvává, tak doufám, že dnes odčiní tu potupu.

Čekám zdrcující a famózní výhru poměrem 1: 0, kdy to rozhodne kral MB #27

Reagovat
Liquid

Král stál za pyču co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, stal, nemam problem to přiznat

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kolař - Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušby, Sýkora, Zmrhal - Matoušek (do hry z lavicky Škoda)

Reagovat
PlackaSKS

škodu bych už čekal odzačátku

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

ale co je s balutou? neni na lavičce a neni napsaný ani mezi zraněnými...

Reagovat
Losinho

mohl mít nějaký zranění na poslední chvíli, těžko říct

každopádně Karviný chybí Budinský, Panák a Ba Loua.. tady nesmíme ztratit

Reagovat
PlackaSKS

bylo by to hodně smutný, ale na naší hře je celkem znát absence coufala, dělal hrozně moc. na druhou stranu se pomalu vrací útočníci... ideálně 3:0 do poločasu a v klidu tam poslat matouška

Reagovat
Losinho

Matouška šetří na Bordeaux

Reagovat
PlackaSKS

ve fanlize mam olayinku, takže klidně

Reagovat
Kang & Kodos

Čich na střelce máš, Bořil i Stoch v sestavě

Reagovat
PlackaSKS

jojo, bóřa mi to klasicky zachranuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekals dobře

Reagovat
Hokaido

OT: Rozjeli jsme nový článek k sázení. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kanarci-presli-pres-belgii-28446/

Můžete tam házet analýzy, tutáče, tipy, prostě všechno, co vás napadne.

Reagovat
Puskas

To mělo být pod nějakým článkem o Barákovi, aby to by,o stylové.

Reagovat
Hokaido

Ono stylových titulků by bylo dost, akorát je tam vždycky třeba 30 komentářů k tématu a přijde mi blbý pod tím rozjíždět jinou diskuzi.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude mít Martin povedenou premiéru a na Baníku vyhrajeme!

Reagovat
Greny

OT : severská kombinace Portyk po skoku 6. Místo že by se začal prosazovat i v mužích a prokázal konečně ten talent co ma

Reagovat
Azazelo RD

Hm, alespoň, že ČT koupila klasické lyžování.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Ten zametač v Ďolíčku to už je legenda

Jestlipak ten dotyčnej vůbec ví, že je tak slavnej

Reagovat
smazaný uživatel

Matousek zas nehraje, to je hruza. Klidne bych ho tam misto Zmrhala nebo Skody.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ho zničila.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sestava dobrá, jen bych dal minuty Zelenému a možná Olayinku místo lorda Zmrhala. Škoda dává smysl, Matoušek by to měl těžký, když by musel hrát zády brance. A Baluta ani na střídačce, což mě ani nepřekvapuje, protože ty jeho výkony, potažmo přístup, v posledních zápasech nebyly úplně ok (pokud teda není zraněný).

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej zapas v nasi lize by hrat zady k brance nemusel? Az na Spartu a Plzen proti Slavii betonuje kazdej.

Reagovat
doshcz

Jablonec vás klasicky přehrává

Reagovat
andrew96

Takže proti Bordeaux Olayinka v základu?

Reagovat
PlackaSKS

možná matoušek, kdo ví

Reagovat
Puskas

Trpišovský.

Reagovat
Losinho

beztak tam bude zase Jarda

Reagovat
PlackaSKS

hele, mně tam jarda vůbec nevadí neni to žádnej zázrak, ale podivej se jak to vypadalo když vypadl.. on toho hodně odběhá, odbrání, vyhrává vzdušný souboje, je rychlej a má solidní střelu levou nohou i centr... v zásadě mě na levý straně nikdo moc lepší nenapadá

Reagovat
Losinho

Mně taky ne, beztak se vždycky těším nejvíc na něj ale občas je to o nervy

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
havrys99

mega těsný

Reagovat
db18

Vždyť šlo o ofsajd, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej ofsajd, ne?

Reagovat
PlackaSKS

offside, tohle je naprostej nesmysl

Reagovat
Azazelo RD

Ubrečenci jste.

Reagovat
PlackaSKS

?

Reagovat
KingMaster13

Vždyť přiznal že je to offside A prej ubrečenci

Reagovat
Azazelo RD

No, vždyť jo. Brečí, i když se jde štěstíčku naproti.

Reagovat
KingMaster13

Tak jako to by mělo být pro nás spíš plus ne? Když nechceme takhle vyhrávat

Reagovat
Losinho

Za mě z toho jednoho příšernýho záběru těsnej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byl jasnej ofsajd.

Reagovat
Greny

Tvrdik zaplatil VAR?

Reagovat
Puskas

Souček kapitán ve fantě

Reagovat
Coutinho10

čumim jak blázen, jak si se rozjel...to ještě pojedeš na poháry ne ?

Reagovat
Puskas

Začal jsem dávat přes 100 a je to. A taky vidina sestupu dělá divy.

Reagovat
Coutinho10

ja ti rikal, ze to pujde....zmena taktiky a hned to jde

Reagovat
Puskas

I když teď bych to vyhrál, i kdybych to měl poskládané za 60 proti těm Lichnovým 4 bodům. Ale jo, asi to tak budu dělat, předtím jsem k tomu měl též tendence, ale jednak jsem měl problém s tím odpočtem, jednak jsem chtěl hrdě stlačovat pod 100.

Reagovat
Coutinho10

jj ja to treba ted posledni 2 kola dokazal dat kupodivu pod 100, ale jenom z toho duvodu, ze mi celkem vyhovovaly ceny u Sparty a minule u Plzne, takze nekdy ti to hraje do karet, ale vetsinou cejtim, ze do tech 100 je to malo a nektery dulezity hrace tam clovek proste musi dat, takze presne do tech 115 mil. to neni nejakej velkej problem, kdyz spravne trefis ty hrace

Reagovat
Puskas

LM se mi podařilo naskládat těsně pod 100, tak uvidím. Dvě tři hvězdy a zbytek...

Reagovat
Coutinho10

jj já to dám asi až podle sestav CSKA, abych trochu Plzni pomohl k nějakýmu golu

Reagovat
Puskas

To j tam mám 2 právě z CSKA

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

hmm, z tohohle už to tak jasný neni... měli by mít čáry

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že z tohohle mi to přijde jako jasnej ofsajd.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
discarda

dělás si srandu ?

Reagovat
db18

Jo on tam je schovaný hráč Karviné u Škody.

Reagovat
Losinho

Jj, ale i tak

Reagovat
PlackaSKS

no.. jenže z tohohle záběru je to "spíš offside" a už dlouho jsou pokyny když si nejsi stoprocentně jistý, tak to pustit... reálně to prostě udělal asi správně, i když se mi to nelíbí a nechápu, že tam nemají čáru co jim to ukáže přesně

Reagovat
Losinho

Je to na hovno no.. ale prostě sedět tam, tak to neuznám

Reagovat
Losinho

Žádnej "jasnej", jak tady všichni hrotěj.. ale mávnul to správně

Reagovat
HanzBP

Zruště to video, vždyť je to stejně úplně k ničemu. Jasný ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o to se rozhodčí celej podzim snaží

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Hraniční ale bohužel offside to byl

Reagovat
smazaný uživatel

yeeees

Reagovat
Losinho

Hrajeme hrozně no. Kolář je fakt šašek.

Reagovat
pingla

bořko vole

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

Penalta

Reagovat
Losinho

Penalta jasná

Reagovat
havrys99

úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
pingla

penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tohle bude penalta... ale super že se jde podívat ted, a ne u prvního gólu

Reagovat
Losinho

Asi mu u prvního rovnou řekl, ať to uzná.. za to hlavní fakt nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

jj vim, jen jsem si chtěl pobrečet

Reagovat
Losinho

Hlavně pro pomezního to musí bejt na hovno.. ten si teď musí myslet, jakej je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Janečka kus kokota, fakt že jo

Reagovat
Losinho

Janečka totální dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Půl minuty po vyrovnání a on dá Sýkorovi ve vlastním vápně regulérní bodyček. Jak moc musíš mít na tohle nasráno v hlavě?

Reagovat
Puskas

Soustředil se, aby si zase nedal vlastňáka.

Reagovat
Losinho

Sýkora už to podobně schytal od Hubníka

Reagovat
db18

Se celou dobu snaží udržet... ale pak vidí Sýkoru a už to prostě nevydrží a musí mu dát přes hubu...

Reagovat
KingMaster13

Alespoň k něčemu je dobrej

Reagovat
Blasphemer

Na Sýkoru by měla být drobet zvýšená tolerance.

Reagovat
KingMaster13

Stoch je stejně velkej a nepamatuju, že by na něj se dělali takovýhle fauly

Reagovat
KingMaster13

Jsou to hlupáci, úplně v klidu mohli porazit nás i vás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a už ty burani ostravský jedou klasiku pražské kurvy trapas region jako kolař od tý doby co chytá u nas

Reagovat
Puskas

Co by dělali Ostraváci v Karviné, když se hraje za chvíli v Ostravě? To už je mánie.

Reagovat
C-M@ster

Všechno na východ od Olomouce je pro Pražáka Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

*Všechno na východ od Prahy

Reagovat
dave30

A všechno na východ od Průhonic je Asie. V Průhonicích je půjčovna velbloudů a dál už je poušť...Také tak to vidí někteří.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Gól z ofsajdu a pentle taková, jaký můžeš fouknout tři za zápas. Berbr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
KingMaster13

Offside beru, pecka jasná

Reagovat
Blasphemer

Jasná byla, ale bez videa by jí klasicky nepískl.

Reagovat
KingMaster13

To ano ale právě proto to video máme Ačkoli přijde mi, že se ho snaží sabotovat jak jen mohou

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zčásti je to alibismus, protože když nevíš, tak koukneš na video. Takže kein stress (© trevor). A z větší části je FAČR zkurvená mafie, která i takovej bohulibej nápad totálně pojebe a zdiskredituje

Reagovat
KingMaster13

To mi nevadí, že rozhodčí na něj koukaj, ačkoli při nějakejch fakt úplně jasnejch situacích je to na škodu. Mnohem víc mě ale sere, když to vyhodnotí blbě i s videem, kde to je jasně vidět a správně by to posoudilo 95% lidí z EF.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, k tomu slouží ta druhá věta to neni žádný tajemství, že Berbr a spol. video zrovna nemusí, tak se ho snaží potopit. A místo neregulérní ČFL a zcela jasně ovlivněnejch zápasů (viz https://www.livesport.cz/zapas/Q739kqQ0/#prehled-zapasu ) se řeší daleko závažnější věci, třeba rap

Reagovat
KingMaster13

Zase lidi nejsou blbí a vidí, že to kurví rozhodčí a ne video, takže za mě trochu zbytečná snaha

Reagovat
dinss

Ze 2:3 na 3:4 a ještě si můžeš dovolit takticky zdržovat hru střádáním.

Reagovat
Greny

Takže máme video aby platil gól z ofsajdu?

Reagovat
KingMaster13

Tak ale to už není o videu proboha. To, že ten offside je tam vidět a on to pískne jinak je jiná otázka Snaží se to video zdiskreditovat mi přijde, jak je jinak možné, že u toho rozhodčí dělají tolik chyb? Ještě mě u toho golu ale napadla jedna věc. Jak je to s pouštěním "těsných" offsidů? Vím, že se o tom mluvilo někde ale sám nevím. Tak jestli to nebylo vyhodnoceno takhle.

Reagovat
Greny

Vždyť tam byl tak o metr by oko

Reagovat
Firkraag

Mně to teda jako ofsajd nepřišlo, ten hráč Karviný je tam fakt dementně a ten střih trávníku taky neni uplně dokonalej teda, těžko říct.

Reagovat
KingMaster13

Jo offside to byl to bezesporu ale s dnešními možnostmi by to mělo být prokazatelnější. Jak říkáš, lépe by se měli stříhat trávníky a tu čáru by tam měli pro diváky nakreslit hned a ne až pak ve studiu

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale jo A to sem na to furt čuměl a zdálo se mi to dost hraniční, proto oceňuju ty jejich čáry.

Reagovat
dave30

Samozřejmě, že je to tak. Proto tam ani nemají ty lajny. Pokud to nejde s jistotou určit bez pomocné lajny, tak to prostě není hrubá chyba rozhodčího ( a kvůli tomu tam to video je). Horší je obecně pohled rozhodčích na video. Mluvil jsem s jedním a byl jsem v šoku. Říkal mi: "Víš jak se cítí rozhodčí, když v 5. minutě uzná neregulérní gól a video ho opraví? Je mu jasné, že dostane flastr za hrubou chybu a to se na každém ve zbytku zápasu musí podepsat..." Možná i proto to video částečně ignorují.

Reagovat
KingMaster13

Tak ale zase, když se na to nekouknou a hrubě tím ovlivní zápas tak by měli dostat ještě větší flast ne? Za mě je lepší si říct, ok tak jsem kokot neviděl jsem to ale neovlivnil jsem zápas a jede se dál.

Reagovat
Losinho

"tohle video se dalo ignorovat"

Reagovat
Blasphemer

obhájil by si to

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Ty ruchový mikrofony na tribuně jsou dneska umístěný výborně

Reagovat
Losinho

Bořil vlastňák a asi 4 fauly asi založil tipáč

Reagovat
KingMaster13

škoda, že Coufal nejde naklonovat i na druhou stranu

Reagovat
doshcz

Bořil je dle mě vaše největší slabina, snad nikoho lepšího neseženete

Reagovat
KingMaster13

No v obraně určitě a v Čechách asi ale nikdo lepší sehnat nejde

Reagovat
ondrasch77

Tak proč jste tak moc stáli o Zeleného za 25 m, když tam teď furt cpe "zoufalýho" Bořila?

Reagovat
KingMaster13

Nevím já bych tam upřímně Zelenýho dal. Neříkám, že Bořil je špatnej ale teď má formu zralou tak leda na proplesknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím famozní obrana ve fantasy Bořil - Hejda

Reagovat
Losinho

Tohle fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pražské video

Reagovat
pingla

sbalte video? rozuměl jsem dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt ubližený burani prej pražské video lol, rozhodčí vše zatim co jsem viděl posoudil spravně (koukam od 15 minuty prvni gol jsem neviděl)

Reagovat
PlackaSKS

právě ten asi posoudil špatně no... ale penalta jasná, ruka deliho se taky pískat neměla. bohužel ten offside to dost kazí

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neviděl no až na par screenu tady, zbytek přesně jak jsi řikal, penalta jasna a na druhý straně spravně nepisknuta

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, už ses tu podruhe vyblil a muzes se uklidnit, z TS jsem taky už slyšel i horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

ok sorry možná jsem zaujatej od zápasu v Ostravě kdy se chovali jako dementni ubrečený hulvati nejen fans ale i celej team a hlavně ten hendikep paník kterej při každym faulu slavisty ukazoval gestem že chce video protože přeci barošuv zakrok taky posuzovalo video, nadaval vztekal se až nakonec skončil na tribuně, hrozně nedustojnej celej ten region mi přijde ale jak řikam asi jsem zaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

rozumim, odpovím obecně.. to se nam odsud lehce posuzuje a odsuzuje, ale když jsi na stadionu, celé to prožíváš více a zařveš si i věci co bys normálně nedal jako např. na sobě - žiju v Praze, takže mám soudnost a pražské ku*vy si nezařvu (i když jednou jsem měl taky namále na nějak domácím matchi, tuším že cca v předminulé sezóně jaro proti Spartě ) ale nelíbí se mi moc odsuzovat ty lidi normálně odsuzovat jako burany, prostě si zařvou pražské video nebo ku*vy, ale není to nic extra zlého a kovbojku bych z toho nedělal

Reagovat
Kepy_FCB

jj chcíplé publikum je nej

Reagovat
smazaný uživatel

Jedete na titul a ty ještě stále brečíš nad zápasem ze září?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Karvinský fanoušci,to je něco

Reagovat
F.Torres

burani

Reagovat
db18

a to jsem myslel, že dnešní Pardubice tenhle víkend nic nepřekoná.

Reagovat
mayday

Ty Pardubice jsem zapnul na pár minut a byl jsem v šoku, co to bylo za hřiště. To nemá město jako Pardubice trošku stadion? Někdy je fakt hrůza, na čem se u nás hraje profesionální soutěž. První liga je ok, tam jsou stadiony pěkný, ale ta druhá je teda síla.

Reagovat
F.Torres

Bořil je děsnej poslední dobou. Kolář stále nic nechytí. obrana celkově zbytečně zmatkuje.

Hušbauer parádní, Souček, Stoch, Sýkora a Zmrhal nadrpůměr.

Penalta jasná, offside těžko říct, byl špatný záběr. Navíc hráč Karviný stál na druhé straně a dle mě to bylo ok.

Reagovat
KingMaster13

Tu čáru bych ale stejně ocenil, aby to bylo jasné. Zajímala by mě poloha vůči tomu hráči tomu obránci vzadu. Jako ale jo offside to je.

Reagovat
discarda

ten obrance vzadu je dal od brankare nez ten hrac karviny u Zmrhala.

Reagovat
KingMaster13

Ano po nakreslení čáry to už vidím ale celou dobu se mi to nezdálo

Reagovat
db18

Zase tam nemůžeš počítat Zmhralův loket, ale prdel karvinskýho hráče tam počítat musíš...

Reagovat
Firkraag

No já teda nevim, fakt to není jasný. Spíš bych nepískal. Ale prostě bez tý lajny je to na hovno. Hráč Slavie bych řekl, že je na začátku toho tmavšího pruhu a ten hráč Karviný taky (ale ten trávník je hrozně sestříhanej). Je to hraniční/nejasný...neprokazatelný, takže bych nechal původní rozhodnutí spíš, jestli to ofsajd není, tak to není žádná hrubá chyba.

Reagovat
Firkraag

a taky strašně závisí, kdy přesně člověk zastaví ten obraz

Reagovat
Firkraag

Beru zpět, dle čáry je to tutovej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Při tvém screenu už je balón na cestě kamarádičku..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvýho záběru má Zmrhal v ofsajdu jen ruku, ofsajd byl vidět jenom s čárou.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tvá fotka je když už balón letí

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora pro mě spíš průměr

Reagovat
Skalda29

Sedím tady v Karviné, a je mi studno z těch lidí co tu řvou ... Jinak nechápu toho Maďara na lavičce... Na leve straně Karvine díra jak zmrd, slávista furt volný, Letic nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lidi tam jsou neskutečný

Reagovat
mayday

Co tam řvali třeba? Ale to je všude stejný, já když jsem na Brně, tak se sám stydím taky za ty lidi

Reagovat
Greny

Tam byl celej metr ten ofsajd

Reagovat
Banikovec7

Tak jestli je ta čára na O2 správně, tak to těsné fakt nebylo.

Reagovat
db18

nemáte screen s čárou?

Reagovat
Firkraag

ou

Reagovat
db18

ty krávo...

Reagovat
dinss

Doufám, že taky bude článek na iSportu.

Reagovat
Losinho

ostuda

Reagovat
F.Torres

podle tohoto byl, ovšem ta linie je úplně špatně. Neměří se to od kopaček a takhle to je prostě výrazně zkreslené

Reagovat
PlackaSKS

s tou čárou je to naprosto jasný no

Reagovat
KingMaster13

A že by jí tam hodili třeba hned abychom se pak jak dementi nedohadovali? Takhle akorát to způsobuje hádky fanoušků

Reagovat
Banikovec7

Před pár týdny to zakázali, může se ukazovat jen v zápasech, kde není video.

Reagovat
KingMaster13

Aha........ tak to je dost na píču

Reagovat
PlackaSKS

jako celej systém var u nás. já beru, že se tenhle offside nepískne v realu, rozhodčí to může velmi snadno přehlídnout. ale s videem? ty vole, to snad ne... a neni to zdaleka první případ

Reagovat
KingMaster13

No právě, to mě ale fakt příšerně sere. Fakt bych rozhodčímu nevyčíta, že by tohle nepísknul bez videa ale s videem je to ne přes držku

Reagovat
Firkraag

Tak on to bez videa odpískal správně

Reagovat
KingMaster13

Dokonce

Reagovat
db18

vždyť prý byla křivá

Reagovat
Firkraag

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Čára je přece zločin!

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd byl, ale ta čára fakt správně není.

Reagovat
Losinho

mohlo bejt hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Souček má splníno

Reagovat
smazaný uživatel

Součkovi k dokonalosti chybí koncovka.

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jí měl tak už je v Dortmundu někde

Reagovat
mayday

Součkovi k dokonalosti na jeho postu chybí hlavně to, aby zápas nebo obzápas nenamazal soupeři do nebezpečnýho brejku.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase není jeho úkolem dávat goly, už takhle má dost nadstavbu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,ale v poslední době měl těch gólovek co zazdil fakt dost.Takže je to spíš jen vtipný,ale je taky pravda,že už dal dost důležitejch gólů.

Reagovat
KingMaster13

No právě, na to jaký hraje post tak jich dal až dost A navíc je i chválihodný, že se do toho zakončení dost dostává. Kdyby těch golů dával víc tak už ho neudržíme tuplem

Reagovat
smazaný uživatel

To mně hrozně překvapuje,jak často se dostává nahoru.

Reagovat
KingMaster13

To mě taky

Reagovat
Losinho

Jeho taky

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Portyk 4. misto

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Neon

Reagovat
Losinho

Letič s Bořilem bojujou o největšího zoufalce zápasu. Tak snad to ještě něčím urve Janečka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sýkora hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Olejník zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora výborně

Reagovat
KingMaster13

Olayanka výborně, takhle se mi to líbí. Věřím, že se rozehraje

Reagovat
Losinho

Matoušek dostává herní praxi

Reagovat
naheCZ

Matoušek se na hřiště nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná mašina

Matouška poslat na půlrok opět na hostování...hráči se nám uzdravují

Reagovat
KingMaster13

Tak super, povinný 3 body, konečně jsme se odpoutali od Plzně a příští týden snad završíme slezské tourné a odvezeme si 3 body z Opavy a snad už se tuhle sezonu do Slezska nepodíváme. Dojem ze zápasu kazí akorát ten první gol Karvinou bychom porazili i bez toho, škoda no. Teď se hlavně připravit na Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Hrnčár docela sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Koláře rychle prodat, ten nechytí vůbec nic. Dneska ještě špatný kraje obrany a Kúdela, zbytek hrál velmi dobře.

Reagovat
mayday

Ve vší vážnosti - chytil ten borec letos vůbec něco navíc? Co jsem viděl zápasy a Dohrána, on snad fakt nic těžkýho pravidelně nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V Kodani a to je všechno.

Reagovat
KingMaster13

Tak narozdíl od Laštůvky alespoň nedělá hrubky. Je ale pravda, že nic navíc nechytne, takže je to takovej průměrák

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně Lašty u nás na podzim snad neudělal chybu, která by zapříčinila gól. A to i v zápasech, kdy toho na něj moc neletělo.

Reagovat
KingMaster13

Fakt to nechápu Minulej rok proti Astaně proletěl, při centru z přímáku, pak ve Zlíně mu vypadl míč z rukavic, hasil to penaltou, gol jsme stejně dostali. V Borisově blbě vyběhnul, proti Apoelu taky dostal úplně debilní gol po lobu. Jako těch chyb u nás udělal fakt dost, až čumím že mu to u vás tak jde. Kolář alespoň nechybuje a umí dobře nohama. To, že nechytne nic navíc to už je věc jiná Ale furt jsem s ním mnohem spokojenější než s Laštůvkou

Reagovat
smazaný uživatel

Psyché a Dramé, to by byla dvojka bohů

Reagovat
F.Torres

3 povinné body jsou doma. Příště by to opět chělo za 3 body jelikož se dá očekávat, že žádný z konkurentů neztratí, tak ať si udržíme 3 body.

Bořil a Kolář by měli se sebou něco udělat, takhle by to dál nešlo Jinak ten tým je silný i co se týče lavičky a to je za mě klíčový efekt, proč vedeme ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by někdo lístek na Spartu, sektor D80 za 150 Kč? Původní cena byla 250 Kč, ale bohužel se nemohu dostavit :-(

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ale Bůcha...

Reagovat
Kepy_FCB

30 osob z UH - to je zoufalost, tam to jde od 5 k 0

Koukám i web fanaticos už rok a půl bez aktualizací

Reagovat
AjaxFans

Autobus měl knockout

Reagovat
kecipep

Web jen fcslovacko.com

I ofiko stranky stoji za prd. Puvodne melo jet pres 50 fans, ale i to je bida

Reagovat
Greny

Baníku dochazi dech?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký dech? Pouze jaro toho nejlepšího trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Bublina splaskla no.

Reagovat
Kepy_FCB

hrajem jakbza Kučery

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem to čekal, že Svědík sundá Ostravu, proto jsem do fantasy nikoho nedal

Reagovat
Kepy_FCB

Nás sundavá neschopnost trefit branku

Reagovat
KingMaster13

To taky.... ale fakt jsem čekal, že ten Svědík to u vás dneska urve. Nevím měl jsem prostě takové tušení

Reagovat
Banikovec7

Proti Slovacku s Kordulou, s jejich hrou na drzeni mice bychom meli mnohem vetsi sanci, nez proti tomu jak hrajou dnes, tym co branil a hral na brejky jsme letos asi neporazili jeste ani jednou.

Reagovat
AjaxFans

Nevadí vám ta oválová dráha na stadionu?

Reagovat
Banikovec7

Vadi, co mame delat?

Reagovat
AjaxFans

Postavit stadion.A Vítkovice hrají na stejném?

Reagovat
Banikovec7

Jako sami si ho máme postavit jo? Jo, hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou peníze na rozhazování, zatím se buduje tým. A město by se cukalo, kdyby mělo stadion jen pro atletiku (tretra jednou za rok) a druhou až třetí fotbalovou ligu Vítkovic, takže od nich zatím nějaká větší podpora asi taky nebude. Vlastně kromě tretry a Baníku tam moc více navštěvovaných akcí nebývá a tretra bez Bolta možná taky začne upadat.

Reagovat
Coutinho10

Aither se nachytal u třech defenzivních a já naštěstí jenom u jednoho

Reagovat
taws

Fillo poslední zápasy totální marnost...škoda že Pánik nemá koule ho posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Stáňa dneska ukázal, že místo Filla bohužel není koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem, že nový impulz Slovácko, překvapí a vyhraje...zatím poločasová predikce OK...

A Vyhnal opět branka.... když je zdravý, je to kanonýr. A škoda ho, že půlku fotbalového života promarodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo najít ten článek, kde byl nazýván vysněnou posilou pro Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/zlinsky-vyhnal-dal-v-lize-gol-po-sesti-letech-414452/

mně stačí tito pitomci v článku, co o něm a jeho talentu nic neví...

Reagovat
Trapný diskutér

pěkně sis je tam mazal herou na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho 10ti letech jsem s ním působil u mládeže ve slávce...neskutečný talent v té době...nicméně zdraví a lidskému vývoji nikdo neporučí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se na něj hrabe Schick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ad Vyhnal

Reagovat
smazaný uživatel

ten by vymazal v Plzni CHorého s Řezníkem

Reagovat
dinss

Zatím v lize v podstatě nic neodehrál... Dva zápasy kariéru nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám, že jsem se přepsal...místo Řezníka jsem myslel samozřejmě Řezníčka

Ohledně Vyhnala souhlasím, teď v podstatě pouze ve 3 utkáních odehrál víc jak 65 minut a dal 3 branky. Z toho se nedají dělat závěry, ale ty předpoklady má...je to rychlý hráč s dobrým zakončením...odhaduji, že v sezóně dá cca 10 branek...záleží, jak mu bude zdraví sloužit.

Reagovat
remeslnik

Takže příští sezonu odchod za lepším !! K nám se chodí každý ( mmj. Beauguel, Vyhnal) jen vykurýrovat, rozehrát, odprezentovat se a zdrhne restartovat kariéru. Kdyby z nich měl klub aspoň profit, ale většinou ne. To počítám, že příští rok bude uloven i Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhnal už má svoje roky, takže si myslím, že Zlín je ideální štace pro něj...u Beauguela je situace jiná, ještě poměrně mladý hráč, který má technické i fyzické předpoklady se dostat o několik úrovní výš...jen musí být zdravý...

Jinak si myslím, že Zlín vydělal, ne ?? (Železník) + Poznar má určitě nějakou klauzuli k hostovačce a určitě nebude tak vysoká, jak když odcházel....

Reagovat
remeslnik

O tom prodělku jsem se bavil spíš z pohledu na Bogiho, který odchází po vypršení smlouvy, tzn. zadarmo - kdyby podepsal jakoukoliv smlouvu, tak by aspoň něco Plzeň zaplatila. Ale tak nebude nic. A to Zlín riskoval, když B. v né úplně dobré zdr. kondici kupoval, že z něj nebude mít nic. Vyhnala taky kupovali zraněného. O tom píšu. A Bílka po tom hejtu taky nikdo nechtěl a až když u nás dokazuje, že přece něco umí, tak uvidíš ( vzpomeneš si na má slova), jak se brzo najde mančaft, který po něm hrábne. Fotbalový Zlín je fakt jeden z posledních týmů u nás v lize, kam se chodí a velice lehce se "vykrádá". Nejsou prachy na nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím téměř, myslím si, že teď je Zlín "stabilizovaný", to díky Pánikovi, kde se podařilo vyhrát pohár a nateklo pár míčů do kasy týmu...Beauguela nebylo jak pohlídat, když se smlouvou otálel a čekal na něco lepšího....

Tím se Zlín dostal z toho podprůměru ligy, ale samozřejmě je to na 1 nebo 2 sezóny (nevím, kolik máte přesně rozpočet), takže to chce zase nějaký dobrý kauf a nebo překvapit a zase nějaký postup vydřít...

Reagovat
remeslnik

Bylo jasné, že Bogi odejde do Plzně, ale stačilo se domluvit s jeho agentem, aby podepsali u nás třeba jen na jeden rok s nějakou minimální výkupkou, která by byla pro Plzeň lehce akceptovatelná, ale pro nás by to byl relativně ranec. I minimum by bylo víc než nic. A to jako gesto už jen pro to, co pro něj Zlín udělal, když byl zraněný a nikdo o něj nejevil zájem - nevěřil v jeho obrození. V přechodu za lepším by mu to nebránilo, ale mohli se "odvděčit". Teď už to s dobrýma kaufnákupama bude horší. Poslední tři roky už Zlín trochu něco uhrál, je známější a nápadnější než byl před tím, peněz tam je už trošku víc, ale pořád málo. Věřím, že je spousta mladých, zatím víceméně neznámých, ale dobrých hráčů, toužících se ukázat a prosadit a hlavně jsou ochotní na sobě makat. A proto tu jsou mužstva jako Zlín, kteří kromě svých mladých odchovanců, tyto hráče hledají. Ty doplní o nějaké restartéry a vracející se odchovance ke konci kariér. Základní rozpočet mužstva je jeden z nejmenších v lize (asi 15tý), vydatně nám neplánovaně a jednorázově pomohla injekce v podobě výplaty za účast v poháru UEFA.

Páník to sestavil zkraje dobře a pak těžil z euforie hráčů a vpodstatě i z neznalosti (-podcenění) soupeřů. Jaro bývalo vždy už horší, protože jsme bývali vždy "vykradeni" o vše, co za něco stálo, nebylo ve finančních možnostech je udržet. To bylo pak těžké něco hrát. Pak částečně nesl i on vinu za skorosestup, to mužstvo už nemělo ani trochu jiskru, Ale teď má Bob jiné "možnosti" v Baníku a to mu přeju už jen za to, co pro svůj Zlín udělal. Stejně se jednou vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Hráči o kterých se v posledních pár dnech mluvilo

Vyhnal, Voltr, Červenka, Dvořák a jejich Meno index (body z prvních a druhých lig/počet zápasů)

Vyhnal - 40/95 = 0,42105

Voltr - 42/165 = 0,25

Červenka - 15/105 = 0,14

Dvořák - 64/266 = 0,24

---------

Pro srovnání Lafata a Škoda

Lafi - 227/397 = 0,57

Škoda - 124/295 = 0.42033

Tímto se ti omlouvám, že jsem se s tebou o Vyhnalovi hádal

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

REEEINBEERK !!!!!

A Svedik je bůh

Reagovat
AjaxFans

skvělý start

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká to změna, přímočarý rychlý fotbal, snad to tak bude pokračovat

Reagovat
ManUnited

Co ty špíny ostravský dělaj tak vysoko, vždyť to je hrozná tragédie co předváděj!

Reagovat
pingla

Opava naprosto marna, chtelo by to aspon 3 kousky, aby ten zmrd Smola prestal takhle hrat

Reagovat
Losinho

ta bude nepříjemná jen doma

Reagovat
Greny

OT : tak je asi jedno zda video je na fotbale nebo na hokeji v zápase Vary - Kometa taky zajímavý moment a podle mě teda taky špatně vyřešen..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, spatne by to vyresili, kdyby ten gol neuznali.

Reagovat
Greny

cože? Takže gól po písknutí má platit? Já jen že v zápase Komety s Plzní byla úplně stejná situace kdy byl faulovanej Zatovic výhoda nedal dorážka a gól a to bez přerušení hry a gól neuznal a poslal Zatovice na trestný strileni tak ať si to nějak sjednotí.. a to nemluvím o tom že prostě přerušil hru driv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla chyba v zapase s Plzni. Ale tohle proste mel byt gol a je to gol. Nechapu proc ze sebe delas saska a brecis kvuli tomuhle, coz bylo zhlediska moralky zcela spravne.

Reagovat
Greny

. prohráli jsme zaslouženě o tom zadna... Ale prostě prijde mi divné že jednou je to tak a po druhý jinak a hlavně v přerušene hre

Reagovat
Miguel19

Však v tom našem zápase právě sudí zapískal ne?

Reagovat
Greny

Já si právě myslím že tam pískal až gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že to mělo aspoň s části na situaci, kdy videorozhodčí v zápase Třinec - Sparta uznal gól, kde puk nepřešel brankovou čáru.

Reagovat
Greny

taky dobrý, zde uznal, který padl po písknutí

Reagovat
Losinho

Baník

Reagovat
oli9

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

To braneni Ostravy, to jsem v nejvyssi soutezi jeste nevidel

Reagovat
Trapný diskutér

a tak to já jo.. když sestupovaly lázně bohdaneč tak na to srali podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel ten 3. gol. Jako aby 5 hracu jen stalo a koukalo, jak kolem nich probehne Havlik, to je neskutecny

Reagovat
Trapný diskutér

no to mi právě připomnělo góly který padaly v 90. letech - radovan hromádko z jablonce přejde přes pět stojících a čumících hráčů a dává to před prádnou

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta ty stojočumící podplatil

Reagovat
Trapný diskutér

to né, voni byli prostě jenom úplně blbí

Reagovat
ondrasch77

Tak to asi i teď

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, kdes vyhrabal Hromádka?

Reagovat
Trapný diskutér

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

tyvole, to je strašný přirovnaní.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Karviná v Edenu proti Hušbauerovi.

Reagovat
frankiefcb

Bohužel já taky ne. Já to na stadioně vydýchával dlouho. A ještě teď se směju, co udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Už chybí jen, aby Trávník a Doležal dostali žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Sparta s Jabloncem spolu hráli někdy v srpnu, neměli by teda znovu hrát spolu až po zimní pauze?

Reagovat
PlackaSKS

Ne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Hodně těžkej zápas, Jablonec má teď možná nejlepší formu v lize, navíc 2 tejdny odpočívali, což zrovna jim přijde vhod, když hrajou ligu i poháry ve stejný sestavě. Ale snad nám klasicky nechaj tři body a budou se soustředit na to, jak obrat Slavii

Reagovat
pepinho2

Dnes ZŠ nasadí Wiesnera, ale v Karviné nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho chce zavraždit.

Reagovat
ondrasch77

To bude klasika s váma, neboj... Budeme mít tlak, střely a nakonec vyhrajete vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu v záloze

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

To někdo Zdendovi napovídá nebo co?

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska by bylo fajn udělat na Spartě alespoň bod, ale je mi jasný, že se opět dostaví náš sparťanský komplex a prohrajeme tam jako vždy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

No, nečekám nic lehkého, každopádně doma hrát umíme podstatně lépe, navíc se nám poslední dobou na Jablonec daří, tak snad vše dobře dopadne. Těším se na rumunskou spolupráci Stanciu - Chipciu v záloze a ideální, i když nepravděpodobná verze je taková, že Chipciu už v záloze zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemáte nekdo zprávy, kolik zbyde lístků po předprodeji pro permanentkáře na Zenit?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej otazka jestli by se za to mela kopat penalta. Kdyz Hrosovsky pri odkopavani mice z vapna trefil i Fillovu nohu, kterou mu tam strcil, tak to byla penalta jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvořák to je šutér.

Reagovat
doshcz

Olomouc a koncovka ty vole penalta jasná, zahrání hrozný

Reagovat
Coutinho10

Plsek twl rip fanta

Reagovat
KingMaster13

A moje naděje že porazím Fortyho právě chcípla

Reagovat
Coutinho10

j skoda..ja si to hodne zkomplikoval...ted me muzou v otocce zachranit pouze rudy

Reagovat
2Forty2

Třeba se střelecky zblázní Tetteh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když mám náskok, můj poslední hráč je Komličenko a soupeřův poslední hráč Plšek

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rozhodčí by se po zápase měla podívat, za co dává ty žluté

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, ale máš pravdu, je strašná

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, je to ženská, ale že první žlutá za "šáh na mě" a druhá žlutá za to, že trefil jen balón

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky nejde o to, že to je ženská, ale o to, že je to zrovna ona

Reagovat
Blasphemer

Zmar mýho draftu dneska dokonává Brooks na lavičce. Ou jé.

Reagovat
Blasphemer

Jak to, že jsem to napsal sem a ne na fórum o draftu?

Reagovat
Losinho

Šeda má dneska jeden z lepších dnů

Reagovat
Luc-Luc

hrajem dobre, otocime

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli stihate, videl bych to na remizu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
doshcz

omg

Reagovat
Posledni Kovboj

mam se ptat co je to za tupou picu nebo radsi ne?

Reagovat
pepinho2

Tě zažaluje

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda srovnání Bulhara s Mercurym hodně v topu. To by mě v životě nenapadlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zrovna viděla film no...

Reagovat
Blasphemer

No jo vlastně

Reagovat
Banikovec7

Poctvrte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

https://www.youtube.com/channel/UChKgmKWBAU5C7Jzka5ZViOA a na Spotify nebo Apple Music si najdi písničku "Šárka Peková" od Bulhara.

Reagovat
Posledni Kovboj

dik

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Žaborybí kunda

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje v pornu ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahradníček patří mezi typy hráčů, co by neměli střílet

Reagovat
Coutinho10

woow Komli fanta zije

Reagovat
Coutinho10

a dalsi

Reagovat
Blasphemer

taky mi to přijde docela vhod

Reagovat
Coutinho10

jeste lepsi..mame tu hattrick

Reagovat
Kang & Kodos

Rusák + Přikryl

Reagovat
PlackaSKS

kurva..

Reagovat
Greny

Ty Pico to byl krasaveeeeeeeeec

Reagovat
Kang & Kodos

Překvapuje mě, že má Hovorka proti nám povoleno hrát

Reagovat
db18

Já se nedivim, vždyť je to samé co s Váchou...

...v 90. ve vápně sáněma sundá Šurala, Sparta bude kopat penaltu a Šural bude do konce sezony out, pro Spartu win-win situace.

Reagovat
KingMaster13

Ještě aby neměl až tam udělá nějakou minelu po které vyhrajete

Reagovat
Kang & Kodos

Je jenom na lavičce, tak asi nic.

Reagovat
KingMaster13

Plukovník ví

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, toho Komličenka musíme udělat, to není možný...takové zboží...ta cena bude šplhat a šplhat výš a výš...nakonec se na něm ještě vydělá

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že MB má opci na 13 mil., tak to nebude nic jednoduchého...

Reagovat
smazaný uživatel

co to pro čínu je

Reagovat
ondrasch77

Tak to přece není o penězích, ale o tom předkupním právu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MB vi, ze ta investice se jim vrati. To by me prekvapilo, kdyby to nedotahli.

Reagovat
Euphael

Sparta dneska musi win

Reagovat
smazaný uživatel

*ven

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že by Olomouc v tomto zápase dala gól. Maximálně, že by se ukopl Dvořák, protože ostatní se fakt netrefí

Reagovat
Euphael

Komlicenko tvl

Reagovat
mario23

Vyměnil bych Komlicenka za Ščasnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Boleslav ne

Reagovat
Coutinho10

haatrick

Reagovat
KingMaster13

To je blázen Ten pokud zůstane v Bolce do konce sezony tak dá přes 30 golů

Reagovat
mario23

Toho podle mě neudrží.

Reagovat
KingMaster13

To je asi jasný a je to škoda. Nepamatuju, kdo měl takhle po podzimu nastříleno

Reagovat
mario23

Jsem zvědav, kdo ho nakonec získá, protože ho podle mě budou chtít všichni z tri Slavia, Sparta a Plzeň. Škoda ne, evidentně přerostl Bolku, tak je dobře, že se posune kariérně výše a bude se moci dále zlepšovat.

Reagovat
Blasphemer

Pochybuju, že po něm půjde Plzeň.

Reagovat
KingMaster13

Máte Beauguela

Reagovat
doshcz

dle mě se vrátí do Ruska za prachama, rusáci rádi hrajou doma, Spartak nebo někdo takej by ho mohl koupit

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak

Ten bude rád za Orenburg nebo Ural.

Reagovat
KingMaster13

I proto by mohl zůstat v ČR, než se plácat někde na Sibiři

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

tak koupit ho můžou, jestli by hrát to je věc druhá ale plácaj se v půlce tabulky, góly nedavaj...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Plzeň získala Beauguela takže tam po něm nepůjde. A vy zase máte Tetteha celkem golovýho a hrajete na 1 hroťáka. My nemáme pořádně golovýho žádnýho, ačkoli u toho Olayanky věřím, že je to jen otázka času

Reagovat
Blasphemer

díky rusáku

Reagovat
doshcz

rusák dnes pěkný goly

Reagovat
KingMaster13

Ok, jak jsem byl proti tomu abychom kupovali útočníky tak bych ho vyměnil za Mešanoviče s Burenem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Začínám mít Bolku docela rád, ty jejich zápasy jsou top

Reagovat
Blasphemer

nikdy nevíš, jestli bůra dají nebo dostanou

Reagovat
KingMaster13

Nic mezi prostě, buď dají raketu nebo dostanou

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Rusák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč pořád řešíte, zda ho MB udrží, nebo ne, když je tam pouze na hostování z Krasnodaru ??

Reagovat
doshcz

a maj opci?

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že mají Takže vykoupit a prodat za trojnásobek

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, 400 tisíc eur.

Reagovat
Rarášek

11 000 000Kč

Reagovat
Losinho

tehdy se psalo, že má Bolka nějakou výkupku, kolem 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ano a pokud hostovačka nejde zrušit (není dohoda o stažení z hostování), tak je to pro ně zlatý důl...ale...přesné info asi nikdo nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen jeden gól a bude mít za podzim tolik gólů, kolik loni nejlepší střelec Krmelec na konci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec si asi škube vlasy, ohledně Komličenka...

Jinak ještě dnes k tomu utkání 5 střel na bránu a 4 branky....efektivita Komličenko

Reagovat
KingMaster13

Hlavně Karla kterej je háklivej na každou korunu to musí neskutečně srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

V tomhle je nevinně. Tehdy si ho Krasnodar stáhnul, protože jim hrozil odchod Smolova, takže mu chtěli dát šanci. Smolov nakonec neodešel a Komli se tam neprosadil. Navíc u nás uměl jenom penalty, kdo mohl tušit, že tekhle vyletí

Reagovat
KingMaster13

Ano ale když teď kouká na jeho cenu, tak ho to srát musí, ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Olomouc 11 střel na bránu a 0 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

však právě..teďko to celkem dobře ohodnotil Jílek

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Stetina nebo Kaya?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy jsou nadherny.

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Stejně jako minule ty černý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
doshcz

to nemá Pelta pár kaček navíc aby mohl Hovorka hrát?

Reagovat
Greny

Za to nemůže že máte tak hloupě vedení a posilite soupeře ve vzájemném zapase

Reagovat
twerp

Nemáte někdo stream na Spartu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sobol je hroznej trotl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
NataženýTříslo

Snad se za ty šňůrky někde nechytnou :D. Jaký tam mají vůbec účel (krom nostalgie)?

Reagovat
meno

Sparta má pěkný dresy

Reagovat
Losinho

Jablonec hoří po stranách, naopak Považanec s Trávníkem úplně úžasný.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně na Jablonci je vidět, že už je obouchanej z pohárů. Pokud to v zimě nerozprodají a prodají jen třeba Trávníka a místo něj někoho přivedou tak se mohou usadit v top 4 natrvalo

Reagovat
KingMaster13

Teď je důležité aby to Sparťani nezahráli do offsidu, bum o sekundu později praporek nad hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Královec píská fakt uplně jakejkoliv kontakt to je fakt hrozný

Reagovat
db18

Penalta pro Jablonec!

Reagovat
Greny

Ruka v obličeji jasná

Reagovat
Euphael

Sparta je lepsi, ale jestli nedaji gol brzo, tak to muze byt problem, protoze lavicku maji slabou.

Reagovat
Kang & Kodos

Slušný tempo, po tom hroznym začátku jsme o něco lepší. Z čeho mě bolí oči, to je ta krátká rozehrávka ve chvíli, kdy to prostě nejde a jsou na nás nalepený. Hlavně všichni dávno ví, jak budeme rozehrávat, děláme to takhle furt dokola. A penalta se klidně písknout dala, Costa ho tam svym klasickym mimořádně demetnim způsobem flákl přes ksicht, když o nic nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle se penalta nemůže písknout.

Reagovat
Greny

Jako podle mě je to jasná penalta...

Reagovat
Greny

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se zase ukazuje, jak zbytečnej je Frýdek do těchto zápasů. Nejhorší na tom je, že všechno zůstává na Nicovi, a Jablonec to moc dobře ví. No a marně přemýšlím nad tím, jestli se Weisner dostal aspoň 2x s balonem na půlku Jablonce. Ten kluk regulérně zkazil snad úplně všechno.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle mě penalta ne, to by ho musel fláknout pořádně.

Reagovat
db18

Flákl ho přes oči ne? Jasný rozhození hráče, který se pak nemohl věnovat hře...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Plavšič dnes nečekaně není hroznej, tak ještě aby ty jeho centry někdo doklepl do brány

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto, že není hrozný, se mu povede jedna minela, co rozhodne zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sice není hroznej, ale pořád je špatnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Brejk zamrdal ukázkově, ale centry mu lítaj dobře

Reagovat
PlackaSKS

chybí mi "bojujte za spartu"...

Reagovat
Euphael

Rada si dává žongly na spartanske stridacce

Reagovat
r.mrazik

Nejaky stream na spartu??

Reagovat
db18

To spíš Pulkrab smetl Trávníka, ne?

Reagovat
ondrasch77

Taky to na mě dělalo ten dojem...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon jsou konzistentni. Uplne to same pisknul nam jako faul Hrosovskyho.

Reagovat
Greny

Je škoda že video používají jen když potrebuji

hrubý

Reagovat
Euphael

To je kokot

Reagovat
doshcz

Kanga by jí dal

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svaca

Hrubý demoluje pražská S chycenyma penaltama

Reagovat
Euphael

Tomu zapasu chybi jen druha zluta pro Frydka a gol Jablonce v nastaveni

Reagovat
db18

Frýdek už žlutou dávno má.

Reagovat
Riviera Kid

A má dvě?

Reagovat
Euphael

Precti si to jeste jednou pls.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Vlasta je král !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Radakovič je dneska fakt parádní.

Reagovat
doshcz

penalty by měl kopat Tetteh aby měl těch 15 gólů na sázku o sud

Reagovat
Riviera Kid

Jasně, dej tam Surala, který to má těžce v pici.

Reagovat
Losinho

Sobol pořád stejně marnej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Rada

Reagovat
Greny

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Rada si chtěl dát 3 žongly.

Reagovat
doshcz

Baránek a Kováč maj stejně nejlepší práci na světě..odpovědnost žádná, výhled na hřiště dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš musí mít z těch našich křídel solidní prdel. Bránit totiž Vatajela a Pavšiče musí bejt fakt něco.

Reagovat
salm0n

Těžko říct, který byl dnes horší

Reagovat
smazaný uživatel

holomajzna....sparta opět vypískána svými fanoušky

Reagovat
KingMaster13

Super alespoň se Sparta na našem neoblíbeném soupeři nenapakovali +6 body vůči nám. Teď je to jen +4 a třeba i tu remízku tam uhrajeme.

Reagovat
F.Torres

9 bodů na spartu, hezky jablonec, hezky stanciu ten má formu jak hrom

Reagovat
Losinho

Chipciu na "svým" postu taky zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl to těžký, když se mu Wiesner nabídl pohybem snad 2x za celej zápas a vůbec ho tak nedoplňoval. Ale jak říkám, bez nějakýho náznaku systému se u nás utopí každej hráč.

Reagovat
Losinho

Jj, Wiesner byl příšernej úplně. Jako celkově se mi ta sestava líbila, navíc s Tettehem a Pulkrabem v útoku byl nebezpečnej každej centr, ale přijde druhej poločas a oni to do vápna pošlou tak dvakrát? Nechápu, jaký byly pokyny v kabině.

Ten Karavajev nedával smysl ani tehdy, a když se na to člověk koukne teď, tak je to ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kara byl samozřejmě od začátku totální fail, to musel vidět každnej soudnej člověk. Odstřelit ho po několika průměrných výkonech (rozhodně ne tragických), a na jeho místo si nechat lempla Zahustela, to byl zpětně opravdu majstrštyk. A přesto se i tady na EF našli lidi, kteří tento krok schvalovali. Přitom sehnat v dnešní době kvalitní beky není žádná sranda.

A přesně jak říkáš, druhej poločas nešlo do vápna skoro nic. Hlavně Vatajelu snad ani neměl chodit na plac. Při vstupu Šurala na hřiště se tak může většinou pískat konec, ten kluk je fakt zoufalej.

Reagovat
Losinho

Šuralovi už je to u prdele no, ten jen čeká na konec smlouvy. Jsem zvědavej, kam půjde - tipuju nějaký Rakousko, možná druhá německá.

Jako los máte dobrej (až na pohár v Opavě), ale klidně se může stát, že těch 9 bodů budete ztrácet i v pauze. A to se bude Zdendovi blbě vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on si to Zdenda nějak obhájí. https://m.imgur.com/gallery/OU7aD

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

ještě by formu mohli potvrdit na Slovácku a už si to definitivně rozdáme jen s plzní

Reagovat
twerp

Hodíš si mincí, komu budeš fandit?

Reagovat
F.Torres

chápu, že pro někoho je složité pochopit vedlejší a hlavní klub, ale křeč dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Plzní už hrál

Reagovat
DieFohlenBMG

Řešil se tu někde tk27?

Reagovat
Fernando_Torres

Treba vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda a láska tento víkend zvítězila nad lží a nenávistí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele