Takoví normální stopeři aneb Události 14. kola FORTUNA:LIGY

29.10.2019, 21:39
Názory a komentáře
Podzimní část FORTUNA:LIGY se přehoupla do poslední čtvrtiny a s tím se také vyjasnila situace na čele. V nepříliš pohledném šlágru kola totiž Slavia ubojovala vítězství proti Plzni a zvýšila náskok na devět bodů. Ta se alespoň prozatím nemusí obávat nátlaku zezadu, neboť Mladá Boleslav rovněž prohrála, a sice proti Liberci.

Jen bod za muži z města automobilky tak je příjemné překvapení letošního ročníku, Slovácko, které jednoznačně smetlo poslední Opavu, a Jablonec, jenž i zásluhou jednoho ze dvougólových stoperů Břečky přejel Teplice. To dvě branky olomouckého Jemelky stačily proti Baníku jen na remízu.

Posledním zářícím středním obráncem byl budějovický Havel, jehož dvě trefy pomohly k vítězství nad Karvinou. Jednoznačné vítězství zapsala v malém pražském derby i Sparta, Klokani jí mnoho problémů nenadělali. Jediným bezgólovým výsledkem kola tak byl záchranářský souboj. mezi dvěma trápícími se týmy, Příbramí a Zlínem.

Zápas kola


Baník Ostrava - Sigma Olomouc

Dva muži úřadovali v duelu aspirantů na umístění v elitní šestce. Ten nakonec vítěze nenašel. V úvodu otevřel skóre po Fleišmanově centru Diop, a ačkoliv Senegalec dokázal po Jemelkově vyrovnání vrátit svému týmu vedení, byl to právě Jemelka, který měl v závěrečných minutách poslední slovo a dal utkání konečný výsledek 2:2.



Gól kola


1. Martin Hašek (Sparta Praha)

Proti svému bývalému zaměstnavateli pomstil svého nedávno propuštěného otce. Po přestávce dostal za vápnem až příliš prostoru a další ze svých famózních ran navýšil vedení Sparty na 3:0 a de facto tak potvrdil její vítězství.



2. Dame Diop (Baník Ostrava)



3. Václav Jemelka (Sigma Olomouc)



Jedenáctka kola



Brankář - Jaroslav Drobný (Dynamo České Budějovice)

Zkušený gólman svůj tým několikrát podržel. V první půli musel předvést obtížný zákrok proti Rundićovi - a zejména díky tomu a krytí celkem sedmi střel udržel první čisté konto po návratu do domácí soutěže.

Pravý wingback - Ivan Schranz (Dynamo České Budějovice)

Gólem a asistencí se podílel na výrazném vítězství Jihočechů nad Karvinou. V první půli přesně odcentroval na hlavu skórujícího Havla. Krátce po přestávce doplnil v protiútoku Brandnera a ranou ze středu hřiště dal razítko na tříbodovém zisku.

Střední obránce - Václav Jemelka (Sigma Olomouc)

První hned z trojice dvougólových stoperů. Ve třetině utkání se dostal k odraženému míči po zmatcích v ostravské obraně a snadno skóroval. V samotném závěru nekompromisní ranou pod břevno zajistil Hanákům bod.

Střední obránce - Tomáš Břečka (Jablonec)

Svou trefu číslo jedna si připsal po čtvrthodině, když Grigar špatně vyběhl na centr a na zadní tyči číhající Břečka jej překonal. Po Sýkorově rohovém kopu zvýšil vedení Severočechů, tentokráte hlavičkou od bližší tyče.

Střední obránce - Lukáš Havel (Dynamo České Budějovice)

Z pozice stopera jsou čisté konto a dvě vstřelené branky obzvláště skvělým počinem. Ve dvacáté minutě na sebe vzal zodpovědnost a proměnil pokutový kop, jen o pár minut později si naskočil na vysoký míč a hlavou skóroval podruhé.

Levý wingback - Patrik Šimko (Slovácko)

V deváté minutě zahájil hody Jihomoravnů tím, že po autovém vhazování za přispění teči bránícího hráče dostal míč za gólmanova záda. V závěru si poradil s bránícím hráčem a přesným centrem na Zajíce mu asistoval na gól.

Střední záložník - Tomáš Souček (Slavia Praha)

Po horším startu Slavie to byl právě on, kdo byl symbolem zlepšené hry. Před odchodem do šaten nejprve po rohu pořádně protáhl Hrušku, aby následně svou bojovností získal míč pro skórujícího Hušbauer.

Střední záložník - Martin Hašek (Sparta Praha)

Blýskl se zejména krátce po návratu z kabin, kdy fantastickou ranou vymetl z pětadvaceti metrů šibenici. O čtvrt hodiny později mohl po Hložkově pobídce přidat druhý zářez, to ho však Le Giang již vychytal.

Útočník - Dame Diop (Baník Ostrava)

Táhl Baník za třemi body, nakonec se však Slezané museli smířit s jedním. V desáté minutě Senegalec zužitkoval Fleišmanův centr a z malého vápna otevřel gólový účet utkání. Ještě v první půli vedení Baníku i navrátil, to když využil Reiterovi pohledné patičky a propálil Buchtu.

Útočník - Martin Doležal (Jablonec)

Spolu s Břečkou to byl právě on, kdo režíroval vítězství Jablonce v páteční předehrávce. V úvodu dostal do sítě míč po Jovovićově skákavém pasu, v závěru vítězství pečetil po obrovském zaváhání Čmovše.

Útočník - Petar Musa (Slovan Liberec)

Hlavní důvod překvapivého vítězství Slovanu v Mladé Boleslavi. Po půlhodině číhal na Mikulův centr, aby jej s přehledem uklidil do sítě. Hned po přestávce zaváhal Pudil, jenž chorvatskému snajprovi namazal před prázdnou bránu.

Co by vám nemělo uniknout


Jubilejním stopadesátým bylo páteční vítězství pro trenéra Petra Radu. V historické ligové tabulce je čtvrtém místě, na Ščasného s Uličným ztrácí tři výhry, na vedoucího Karla Jarolíma sedm. Na paty mu ovšem šlape Pavel Vrba s počtem 148.

Pouze žlutou kartou byl oceněn David Limberský po jeho nevybíravém a neodůvodněném zákroku na Petera Olayinku. Plzeňský bek zřejmě dostál svým dřívějším slovům, skončil s fotbalem a jal se provozovat některý z invazivnějších sportů.



Z málo vídaného důvodu viděl žlutou kartu i David Hovorka, který nechtěl nastoupit na lékařské vozítko. Vzhledem k vážnému zranění a minimálně půlroční pauze jej to však momentálně určitě příliš netrápí.



Nejlepší demonstrací zmaru teplických fotbalistů proti Jablonci je druhý gól Doležala, čtvrtý celkově. Ukázkovou asistenci při něm totiž vyšvihl Pavel Čmovš, jehož hlavička za obranu snese ta nejpřísnější měřítka.



Hned dvě školácké penalty byly k vidění v Mladé Boleslavi. Nejprve Mikula zápasnickým chvatem povalil unikajícího Komličenka, aby následně Liberec nabyl zpět dvougólové vedení po Buchově nešikovném sražení Baluty. Na videu obě penalty od času 2:15.



Zůstaňme ještě ve středních Čechách. Ani na svou druhou branku se hráči z Podještědí příliš nenadřeli. Do země nikoho vybíhal na roh vápna Stejskal, a aby neměl Petar Musa zakončení příliš těžké, přiklepl mu ještě Pudil balón.



Zachyceno na sociálních sítích


Nejnižší ligovou návštěvu zaznamenal v pátek Jablonec. Proč tomu tak je?


Možná by pomohlo, kdyby Jan Krob platil i za domácí fanoušky. Kdo ví...


Nebo doladit salónek.



Simon Deli asi nebude následovat cestu Jakuba Brabce Praha -> Belgie -> Plzeň.



Přesně osm týdnů zbývá do Štědrého dne. Pokud stále na toto odpoledne nemáte plány, tady je pro vás tip.


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122029:338
2.Viktoria Plzeň1492326:1329
3.FK Mladá Boleslav1481528:1925
4.FK Jablonec1473426:2024
5.1. FC Slovácko1473420:1924
6.Baník Ostrava1471624:1822
7.Sparta Praha1463527:1921
8.Slovan Liberec1453621:2018
9.Sigma Olomouc1446420:2018
10.FK Teplice1446412:1718
11.Dynamo České Budějovice1452721:2517
12.Bohemians Praha 19051443717:2615
13.1. FK Příbram1433812:2512
14.MFK Karviná1425711:1911
15.Fastav Zlín143299:2111
16.SFC Opava142397:269

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (190)

Přidat komentář
Kang & Kodos
Reagovat
Stannis Baratheon

Kdo? Konečný nebo Fimmel?

Reagovat
Losinho

Oba

Reagovat
Stannis Baratheon

Flimmel*

Reagovat
cr7sux

Ten Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Deliho zavrit zpatky do klece

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

"Z málo vídaného důvodu viděl žlutou kartu i David Hovorka..." Není náhodou zdržování hry spíš jeden z nejčastějších důvodů pro udělení ŽK?

Reagovat
martin1

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Toho doktory nakopat do prdele

Reagovat
Kepy_FCB

Snad se hráči ponaučí a nebudou už chodit do Plzně

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Aha, nevšiml jsem si

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak to má v hlavě v pořádku může ještě hodně dokázat. Skromný člověk, úspěchy ho nezměnily, velký životní zvrat ho nezlomil.

Po těch zborcených snech si našel nový "smysl života", nelituje se v koutě, ale jde dál. Na takové lidi prostě musí být jeho rodiče i klub pyšní!

Reagovat
Puskas

Velká škoda.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Pekný článok... Škoda, že u Dr. Böhnischa neskončil skôr, to je naozaj kapacita a profík, ktorý ošetroval snáď polku bundesligy a je tradíciou, že keď sa hráč zo zranenia zotaví, tak si povesí jeho dres. Vravel o ňom v bezfrází i Morávek.

Reagovat
mayday

Limberskej bez červené karty? Když si tohle hráč může dovolit, a rozhodčí tohle nevidí a nevidí to borec v kukani, tak kde jsme...

Reagovat
smazaný uživatel

Deli je borec

A doufám, že ten Limbův kopanec se ještě bude nějak řešit.

Reagovat
Kepy_FCB

spíš to zní jako by byl zklamán a nasrán že prohráli, že by sázel třeba...

Reagovat
verv

Umí dětinsky zkomolit jméno týmu a k tomu pár sprostejch slov, to je ale borec

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin1

Reagovat
Losinho

je hezký, že nějakým způsobem dál sleduje bývalý klub, ale chválení tohohle moc nechápu

Reagovat
kilobyte

Nesleduje spíš Plzeň?

Reagovat
Losinho

Dlouhodobě dává stories před a po zápasech Slavie (důležitejch). Tam je to sympatický, když to sečteš s jeho úsměvnou češtinou, ale tohle je prostě jen primitivní.

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Nebude, Limberský ho vzal zlehka přes párky, to třeba ta Chorého prasárna byla daleko nebezpečnější a taky se neřešila.

Reagovat
ratusek

Bergmann dobrej vůl.

Proč jít na fotbal? To je ukol těch diletantů na svaze přesvědčit lidi.

Limba dobrej borec. Já si pořád říkal, co každej máte s tím jeho zdobením stromků

Reagovat
andrew96

Jo jasně, zase to celé hodíme na svaz.

Reagovat
ratusek

A na koho jinýho když díky svazu je pověst fotbalu jaká je a týden co týden jsou ty přešlapy dále

Reagovat
mistr129

Tady ale jde o relativní čísla, nikoliv absolutní. Jsem přesvědčen, že kdyby většina jiných měst z první a druhy ligy hrála to, co Jablonec, tak by na zapas proti Teplicím přišlo aspoň 3k

Reagovat
kilobyte

Tak fandit Jablonci není jednoduché. Jedná špatná poznámka na hráče/trenéra a už musíš jít na lavičku a trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Na kluby třeba? Nebo hledat problém u lidí samotných, jak píše Bergman? Silně pochybuji o tak silném vlivu přešlapů svazu na návštěvnost a spíše bych je hledal v individuálních preferencích. Určitá skupina lidí na fotbal nepůjde prostě nikdy, a pak bych hledal vysvětlení spíš v podobných problémech jako Bergman, případně klubovém marketingu. Odpor k fotbalu kvůli svazu může mít jistý vliv, nicméně to hodit jen tak na něj je krátkozraké. A zrovna v současnosti není společenský odpor vůči svazu nějak intenzivní, alespoň ve srovnání s minulostí.

Reagovat
ratusek

No tak těch kauz s rozhodčíma je dost, viz blamáž v baráži. Důvěra ve VAR a rozhodčí je na minimu. Proto lidi na tu frašku jít nechtějí. A kdo za to odpovídá? Svaz.

Zase chápu, že na Plzeň, Slavii a Spartu těch lidí přijde víc, ale to je zase špatně že se chodí na soupeře ale aspon ti lidi přijdou

Reagovat
andrew96

To je ale jen jeden z faktorů, dle mého soudu ne tolik podstatný s ohledem do minulosti a jak se protestovalo proti svazu jindy.

Reagovat
Losinho

Podle mě má docela pravdu.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt i on sam radeji chodi na slavii..

Reagovat
ondrasch77

No aby ne, když tam hraje půlka Jablonce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
andrew96

Havel Pravda a láska zase jednou zvítězila.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/rMnCi

nová mikina pro spartany

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Y.N.W.A

aha, trapas parta

Reagovat
Salfovic

To jako vážně

Reagovat
Puskas

To můžou být rádi, že tam nezapojili ještě AC.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Exclusive shit

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

Nějaký seriál ve stylu true detective?

Reagovat
verv

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wire

Reagovat
DieFohlenBMG

Myslíš něco stejně utahanýho a nudnýho?

Reagovat
HalaMadrid_Flx
Reagovat
Puskas

Je ho obrovská škoda.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Jako bych to tu už někde viděl.

PS: Nečíst, Limberského tam popisuje pozitivně !!!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už jsem si všiml a reagoval nahoře, sorry

Reagovat
Salfovic

To je fuk. A škoda ho opravdu je, teď na něm mohla stát repre.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Souhlas

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Skleepy

Frýdek s Hečou si sestavu kola zasloužili více než Hašek.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to jinej post

Reagovat
Skleepy

No shit, Sherlock.

Reagovat
Error

Popravde, v ankete jsem klikl na ano jeste drive, nez jsem si precetl, o co vubec jde. Je to kokot.

Reagovat
Salfovic

To většina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

hroznej retard ten Deli.. proto je taky tak dobrej, stejne jako Limba

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak je ten Limbersky curak, nebo jak mam rozumet tomu zakroku?

Reagovat
Kang & Kodos

je

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
naheCZ

Chlumec

Reagovat
mrtvej ofsajd

už 2 fíky

Reagovat
naheCZ

Zápas v Chlumci nad Cidlinou sleduje 3854 diváků...nemáte tušení, kolik se tam vejde lidí? Podle wiki kapacita 2700

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to má kapacitu 2700 a je jich tam 3854, tak se jich tam vejde přesně 3854

Reagovat
Briggus

3893

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Plzeň potřebuje zlegalizovat vyhazov Vrby a jeho přestup do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vysvětlí mi někdo prosím, jak se Chlumec dostal z 10. místa v krajském přeboru přímo do ČFL?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, díky A Převýšov v nejnižší soutěži

Reagovat
Briggus

Majitel to převedl z Převýšova do Chlumce kvůli povinnosti týmů ČFL mít mládežnické týmy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3:3, slušná ostuda:))

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Solidní špíl

Reagovat
Briggus

hm, to jsem si chtěl jen zvednout kurz na tiketu a mám hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi poprvé nebude vadit ani to, když bude Plzeň kopat 5 penalt

Reagovat
mistr129

Tak třeba je Berka k postupu přes Chlumec nakonec dotlačí

https://www.facebook.com/305852701858/posts/10156921516321859?sfns=mo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
ratusek

jasná

Reagovat
sosna

Reagovat
Salfovic

Nechat vyrovnat Chlumec v 90´

Reagovat
ratusek

měli vsazeno

Reagovat
HorajzmAmmann

Skoda, Baník 2-3 slušné šance na gól. ..

Reagovat
ratusek

a pak dá Slavia šmudlu a na konci druhej gol z brejku. klasika

Reagovat
Greny

činska kvalita

Reagovat
Spalovač šancí

Baník to slušně řeže

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto stream na Slaviu? Sparta mi ide iba na Tipsporte.

Reagovat
smazaný uživatel

ČT Sport

Reagovat
Coutinho10

Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uličník Kolář

Reagovat
Jackmaker1989

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal kličky a skoro na to doplatil

Reagovat
Coutinho10

Yusuf...to jsem zvedavej

Reagovat
Mass

Ten je tam jen kvůli tomu arabskýmu sponzorovi..

Reagovat
Coutinho10

jako nektery prihravky do kombinace mel dobry, ale je proste pomalej, takze moc nechapu, ze jsme po nem sli...sponzor je vec druha...tem to bude asi jedno

Reagovat
Coutinho10

Kuzmanovic zkusil

Reagovat
Coutinho10

Reiter, ze to ustal a nepadal

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter je výborný. .. a ani se nesnažil spadnout.

Ta strana Fillo Reiter top

Reagovat
Coutinho10

hodne u vas vyrostl

Reagovat
Puskas

Se Stronatim nejlepší. I Pokorný výborný, nenápadný, ale důležitý.

Reagovat
Coutinho10

Cuf do hry....tak uz by to mohlo jit

Reagovat
HorajzmAmmann

Máme zakázáno střídat?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Riviera Kid

šílený.

Reagovat
Mass

Tak evidentně Páník věděl, co dělá.

Reagovat
Riviera Kid

šílený.

Reagovat
Seydou Doumbia

Cilessen už přeci nějakou penaltu chytil ne?

Reagovat
Coutinho10

mozna myslel v te dobe toho MS

Reagovat
Coutinho10

a kdo ho mel mit ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Postavte mu černou sochu před Vítkovice

Reagovat
Zark

ještě by ho trevor vobsral

Reagovat
Salfovic

z uhlí

Reagovat
Coutinho10

at zkusi jeste Tecla nebo Ševčíka...musime do toho slapnout

Reagovat
Coutinho10

tak Teclik misto Hory.. pojd

Reagovat
Coutinho10

tak misto Ibry

Reagovat
Riviera Kid

To čtvrtý střídání v prodloužení je už jako v oficiálních pravidlech? Nebo se to pořád zkouší?

Reagovat
Coutinho10

ofiko

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Kaspar

Snad nikoho nenapadne uplatnit opci na Horu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Coutinho10

takze na jare asi komplet bez poharu (Mol Cup a EL)

Reagovat
DieFohlenBMG

Baník>Barcelona

Reagovat
Seydou Doumbia

Vítěz pohárů jde od nás do předkola EL?

Reagovat
Coutinho10

jo, melo by to bejt do 3. predkola EL

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyřadíme Ujpest, Alkmaar a ve skupině máme Genk, Ferancavos a Fenerbahce...z třetího místa půjdeme do LM, kde vypadneme s Atl. Madrid

Reagovat
Coutinho10

hezky to mas nalajnovane

Reagovat
Seydou Doumbia

fabec power

Reagovat
martin1

Do 3. předkola, ale za určitých okolností by mohl jít rovnou do skupin. Vítěz EL by musel být v ligové soutěži na místech zaručující skupinu EL.

Reagovat
Seydou Doumbia

To by Salzburg splnit mohl

Reagovat
martin1

Ti si z ligy zajistí LM. Spíš by to chtělo, aby EL vyhrál ideálně někdo z Anglie, Španělska, Itálie nebo Německa mimo top 4 týmy.

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu už se 25 minut úspěšně schovává.

Reagovat
Coutinho10

radsi bych teda mel Stocha

Reagovat
DieFohlenBMG

Já taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Stoch dokázal v některých zápasech být taky nanic.

Reagovat
Coutinho10

ale zaroven daval pravidelne goly skoro z niceho...natahl si to ke strele a sel se radovat...to se Nicovi povedlo jenom jednou v Budejkach, jestli se nepletu...coz je dost malo a ani ty standartky, kdy si to muze pripravit, tak to jde mimo

Reagovat
Zark

stronati slezský chiellini

Reagovat
John Obi Mikel

No co, Trpišovi nevyšla střídání, nejhorší na hřišti Zelený a Tvrdík nepohlídal los.

Reagovat
Wyrda

Zeleneho tam dneska Reiter s Fillem slusne cvicili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kurva, jednou jsme si nepohlídali losovačku, a takhle to dopadlo A Páník je král

Reagovat
mistr129

Konec hájení, Pánik ven jinak jsme nevyhráli za celou sezónu ve třech venkovních zápasech, všechny ve Slezsku. Slezsko je Polsko

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, ze nevyhodili Pánika, jinak bychom myslím neprohráli. Proti jeho bojovnému fotbalu máme dost často problémy.

Reagovat
Mass

Dneska ten pohár má daleko větší prestiž a to je dobře. Ostraváci postavili to nejlepší a odmakali, což se o Slavii říct nedá. A Stronati ovládl obranu. Hora, Zelený a Yusuf mají tak max. na týmy, odkud přišli.

Reagovat
Coutinho10

nedaj ani rozhovory...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl hral a nedal gol? To musi byt spatne, takovej golostroj, takova masina.. ( plati o lize i o poharu ..i o LM )

Reagovat
Mass

V tý sezoně před zraněnim dal 11 gólů, což není zas tak špatný na útočníka, kterej nehraje pořád. Po návratu se mi zdá, jako by nebyl na správnym místě a neni sehranej, je tam tak nějak navíc, dobrej jen na presink.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Samotný vypadnutí až tak nevadí, jdeme na titul. Ale zápas odhalil (opět) slabiny Slavie 1) nemáme kvalitní zakončení, nikdo nevezme balon a nejde do vápna a do zakončení, furt si to tukaj okolo. Je tam za každej zápas hodně rozjetých akcí, který k ničemu nevedou...Buren musí jít, stejně tak Tecl. Toho ale Trp drží, ten zůstane....Pokud nemá Jusuf fyzicky na Sks, k čemu ho máme? Śkoda je už spíš žolík...jednoduše není zakončovatel

2) Je třeba koupit v zimě vysokýho, urostlýho obránce. Pokud má tým dobře zvládlý standartky a vysoký hráče, každej roh je permanentní nebezpečí...

Reagovat
Mass

Co se týká útočníka, Trpiš je hodně vybíravej, když se nepovedl Haaland, tak si řikali, že to uhrajou i s Burenem. V Čechách žádnej útočník evropskejch kvalit není, i když občas dobře zahraje Krmenčík. Toho obránce už měli koupit před sezonou, klidně i cizince, aby se zapracoval, nějaký nebepečí, že Hovorka je na tom s kolenama podobně jako jeho předchůdce Deli, tam bylo. Tenkrát jim vyskautoval Dobiáš přes statistiky Ngadeua, snad by to šlo znovu a nějakýho borce do dvou mega € by snad našli, když se nebojí za tu cenu přitáhnout Holeše na lávku.

Reagovat
mrtvej ofsajd

souhlas, že najít kvalitního útočníka, není snadný, ani levný. Ale Trp+Nez v obou předchozích přestupních obdobích nikoho nepřivedli, ačkoliv bylo zřejmé, že zde je slabina. Zvláště v Evropě se to projevuje... Spolehli se v podstatě na to, že Škoda udrží výkonnost, že Jusuf se dá dohromady (jak kondičně, tak herně), že Tecl po roční pauze bude dobrej a že se případně Buren rozjede...Nic z toho se nestalo...Sami si tím (trochu) podkopali svoji jinak výbornou práci, především v LM to mrzí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli takhle ještě dvakrát zahraje Stronati tak jsme v hajzlu

Dneska dobrý, i ten širší kádr SKS má kvalitku... + Hušbauer neviditelný, Stanciu si ani nekopnul

Reagovat
dinss

pěkný výkon

Reagovat
dinss

Proč se Deli chová jako opice?

Reagovat
KingMaster13

Belgie mu neprospívá, měl by se vrátit k nám, kde ho Jindra měl pod kontrolou

Reagovat
dinss

On se choval mimo hřiště vždycky jako píča.

Reagovat
KingMaster13

To zase ne. Jednou jel po Vršovický v autě a zastavil na červený a já šel s kámošem po chodníku. Ten na něj zařval Sajmi kdy budeš hrát (byl zraněnej v tu dobu). A on mu s radostí odpověděl že do 14 dnů bude určitě hrát. Tak jsme se tam asi minutu vybavovali a pak nám hodil jeho podepsanou čepici a jel pryč Prostě kdykoli neměl problém se fotit s fanoušky, snažil se naučit česky a vždy byl hrozně vstřícnej. Jako nemusel by veřejně házet hejt na Plzeň a spíš se soustředit na Slávinku a její výhry ale čert to vem Prostě legenda Vtipné to s tou Plzní bylo poprvé, pak už si to mohl odpustit ale jak říkám je to cizinec ze kterýho jsme udělali fakt srdcaře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele