FORTUNA:LIGA - preview 14. kola

25.10.2019, 09:01, aktualizováno 27.10.2019, 08:44
Previews
Plzeň se snaží nahánět vedoucí Slavii a nyní má ideální příležitost ukázat, že je třeba s ní v boji o titul počítat - oba týmy se potkají na západě Čech. Třetí Mladá Boleslav hraje doma s Libercem, České Budějovice hostí Karvinou a mohou se odpoutat od sestupových pozic...
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 14:30)
Mladá Boleslav v minulém kole konečně zvítězila venku, v neděli ji čeká další výzva, a sice porazit po třech letech Liberec. V prospěch domácích hraje aktuální forma, postavení v tabulce a také absence kouče hostů.

Šlape to doma, šlape to (snad už konečně) taky venku, šlape to zkrátka všude. Stará dobrá Mladá Boleslav je zase k mání. Po průměrných letech se klub z automobilového města opětovně dere na výsluní a kdoví, kam až to dotáhne. Aktuálně jsou Středočeši v ligové tabulce třetí, druhý Plzeň však není až tak vzdálená. Při současné formě kanonýra Nikolaje Komličenka a jeho druha z útoku Murise Mešanoviće mohou u Jizery pomýšlet na zajímavé věci.

V neděli se ale musí postavit velké výzvě jménem Liberec, neboť se severočeským celkem prohrála Boleslav v posledních pěti ligových střetnutích. "Bude to zajímavé, budeme si všichni přát tuto nepříznivou bilanci přerušit. Budeme se ale snažit prodloužit naši sérii vítězství," připomněl Komličenko fakt, že v posledních dvou kolech neztratili Středočeši ani bod.

Slovan se podobnou statistikou pyšnit nemůže. Body totiž sbírá pracně a pomalu s ohledem na očekávání. Fanoušci Liberce už docela vážně pochybují o Pavlu Hoftychovi jako tom správném kouči pro jejich oblíbený tým. Balancování na hraně zóny o udržení je rozhodně neuspokojuje.

Liberci v minulém kole remizoval v derby s Jabloncem. Slovan předvedl celkem sympatický výkon, od kterého by se chtěl odrazit. "Chceme v Boleslavi navázat na druhý poločas proti Jablonci, který byl podle našeho gusta, hráli jsme aktivně, nebezpečně pro soupeře. To je náš hlavní cíl," uvedl Hoftych, který bude na lavičce svého týmu kvůli čtyřem žlutým kartám chybět. Kromě Hoftycha postrádají hosté ještě Michala Fukalu, domácím zase nadále chybí zraněný Tomáš Wiesner.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Křapka - Hubínek, Budinský, Matějovský, Fulnek - Komličenko, Mešanović
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Mara, Karafiát - Potočný, Baluta, Pešek - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.55 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - MFK Karviná  (neděle 14:30)
Souboj dvou celků pohybujících se ve spodních patrech tabulky je na programu jako jeden z předkrmů večerního šlágru. Zatímco Českým Budějovicím se v poslední době daří, forma Karviné má spíše klesající tendenci.

Jihočeši na začátku září po dlouhé době zvítězili, když porazili Zlín, a i přes následné tři porážky od favoritů se dokázali dostat na vítěznou vlnu - v předchozích dvou zápasech totiž udolali Bohemians a překvapivě i Olomouc, hned tři branky v těchto utkáních vstřelil Ivan Schranz.

Právě ten je společně s Brandnerem hlavním tahounem ofenzivy, každý z nich nastřílel čtyři góly. O jednu pozadu je loňská druholigová hvězda Ledecký. Právě tito by mohli pomoct k dalším domácím bodům, které Jihočeši potřebují jako sůl. Na svém stadionu totiž patří mezi nejhorší týmy v lize.

Nutnost navázat na dobré výsledky si uvědomuje i David Hořejš. "Budeme chtít potvrdit tři body z Olomouce a s klukama jsme se o tom bavili, že body z Olomouce budou mít platnost teprve tehdy, když je potvrdíme dalšími třemi z domácího utkání. Uděláme všechno pro to, abychom body doma získali," říká trenér Dynama.

Karvinští po bídném vstupu do soutěže na konci srpna zabrali a udělali sérii pěti utkání bez porážky, v říjnu se jim však opět nedaří. V zápasech proti Spartě a Slovácku nevstřelili ani jeden gól, šest jich inkasovali a vyšli tak v obou případech bodově naprázdno.

Venku se však řadí mezi ligovou špičku, a to díky tomu, že zvládají zápasy na hřištích tabulkových konkurentů. Ze Zlína i Příbrami si odvezli všechny body, alespoň jeden uhráli i na Hané a v Teplicích. Potřebovali by však probuzení svých střelců, jediným, kdo vstřelil více než dvě branky, je totiž Michal Petráň.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Sivok, Havel, Novák - Havelka, Čavoš - Brandner, Javorek, Schranz - Ledecký
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Dreksa, Rundič, Čonka - Janečka, Hanousek - Ba Loua, Bukata, Lingr - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.67 - 4.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Největší zápas podzimu je tady. Slavia po dalším velkolepém představení v Lize mistrů zajíždí na hřiště druhé Viktorie Plzeň. Hosté mají na soupeře ze západu Čech šest bodů k dobru, půjde tedy o dost. Buď se Plzeň na lídra tabulky dotáhne nebo Slavia svůj náskok navýší. Nebo to po remíze zůstane stejné. Každopádně je nač se těšit.

Letos v únoru byla situace před duelem Viktorie se sešívanými lehce podobná. Také tehdy šli hosté do zápasu z pozice lídra ligy a většina pozorovatelů očekávala jejich výhru či remízu. S úspěchem domácích se moc nepočítali. Realita ale byla zcela jiná. Plzeň rivala jasně přehrála, proti matné Slavii brala zaslouženě tři body a Pražanům ještě dlouho zatápěla v boji o titul.

Je možné, že ve Štruncových sadech zažijeme déja vu. Opět to jsou Západočeši, kteří musí stahovat manko, opět se v pozitivním světle hovoří zejména o sešívaných. Tento názor má, pravda, své objektivní důvody. Slavia je v české nejvyšší soutěži dominantní a v sezóně ještě neprohrála, skvěle se prezentuje také v Lize mistrů. Plzeň ovšem dlouhodobě recept na Slavii zná, doma s ní ztratila body naposledy před pěti lety.

Navíc Viktoria se v žádné krizi nenachází. O něčem takovém šlo spekulovat možná v srpnu, nyní je ale všechno jinak. Svěřenci kouče Pavla Vrby drží druhé místo v tabulce pevně v rukou a podobně jako pražský rival téměř vůbec neztrácí body, jen výjimečně je potká nějaký zkrat. Na šlágr podzimu se západočeši naladili výhrou nad Baníkem Ostrava v minulém kole, do nedělního boje tedy půjdou dobře naladěni.

Plzeň jde do utkání proti Slavii s cílem narušit hegemonické postavení sešívaných. "Momentálně Slavia dominuje v české lize, ale my tu dominanci chceme trochu zpomalit a chceme se jim vyrovnat. Doufám, že se nám to v neděli podaří," prohlásl Vrba.

Pražané v dosavadním ligovém průběhu inkasovali jen tři góly, jeden z nich však poněkud překvapivě v minulém kole proti Příbrami. Přesto Slavia i tento zápas zvládla.  Ve středu pak sešívaní odehráli prestižní a několikrát probírané klání v Lize mistrů s Barcelonou. Slavia podala, podobně jako proti Interu a Dortmundu, dech beroucí výkon, i tak se ale z výhry trochu nespravedlivě radoval španělský celek.

Nyní už se ale Pražané musí zase soustředit na domácí scénu. "Minule jsme jeli do Plzně s nějakou vizí, na něco jsme se připravovali a najednou ten zápas probíhal úplně jinak, než jsme si představovali. Tenkrát jsme tam prohráli a byla to taková facka. Ono nás to potom nakoplo, ale doufám, že tentokrát tu facku nepotřebujeme a vyhrajeme tam," připomněl asistent trenéra Jindřicha Trpišovského Zdeněk Houštecký únorový výlet Slavie do Plzně.

Obě mužstva postrádají jednoho záložníka. Na straně Plzně se nepředstaví zraněný Aleš Čermák, za hosty pak zase Ibrahim Traoré. Jeho start je nejistý, přesto se příliš neočekává.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Kopic - Krmenčík
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Masopust, Stanciu, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.50 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - SFC Opava  (sobota 14:30)
Slovácko v minulém kole přivezlo všechny body z Karviné a tento zisk bude chtít potvrdit doma proti dalšímu protivníkovi ze Slezska Opavě. Domácí v případě výhry mohou pomýšlet na lukrativní postavení mezi nejlepšími, naopak hosté se budou snažit konečně zabrat a odlepit se z poslední pozice v tabulce.

Po posledních dvou ligových kolech svítí slunce v Uherském Hradišti zase jasněji. Slovácko po výborném vstupu do ročníku poněkud přibrzdilo a v září ani jednou nezvítězilo, v říjnu ale jeho hráči zase přesunuli nohu na plyn a jedou jako o závod. Moravané si poradili doma s Libercem, před týdnem uspěli v Karviné, a díky klopýtnutí konkurentů mají na šestém místě 21 bodů stejně jako pátý Jablonec a čtvrtý Baník Ostrava.

V případě dalšího skalpu se Moravané mohou v tabulce posunout ještě výš. "Jsme si moc dobře vědomi, že je pro nás důležité potvrdit výhru z Karviné. Trenér nás usměrňuje, aby k podcenění nedošlo. Opava je sice poslední, ale je to nepříjemný soupeř a zápasy s ní bolí, rozhodně nás v sobotu nečeká nic lehkého," řekl obránce Petr Reinberk, který v sobotu odehraje dvoustý zápas v barvách Slovácka.

Opava si o choutkách Moravanů může nechat jen zdát. SFC se potýká se zcela jinými starostmi, a to nejen čistě fotbalového, ale též například ekonomického rázu. Pokud se však zaměříme na dění na trávníků, zjišťuje fanoušek Slezanů nepříjemný fakt, že jeho oblíbenci uzavírají tabulku na poslední šestnácté příčce. Žlutomodří se jakžtakž mohou konejšit malou ztrátou na nejbližší protivníky, sami by ovšem chtěli sbírat body, jinak soupeři odskočí dost možná nadobro.

Z bodových zisků se ale Opava raduje zřídkakdy, výhru pak její hráči slavili naposledy v červenci. "Šňůra je dlouhá, ale musíme se semknout. Semknout jako tým, kdy jindy. Právě teď, když se nám extra nedaří. I když si myslím, že herně jsme se zvedli. Teď to zlomí jeden gól. Gól, se kterým vyhrajeme. Pak se série neúspěchů prolomí a bude to dobré," prohlásil povzbudivě útočník SFC Václav Juřena.

Slezané by v Uherském Hradišti mohli využít množství absencí na domácí straně. Kouč Slovácka Martin Svědík bude kvůli trestům za žluté či červené karty postrádat obránce Michala Kadlece s Josefem Divíškem a záložníka Vlastimila Daníčka. Ze stejného důvodu si na Moravě nezahraje pravý bek Opavy Matěj Hrabina, zatímco Opoku Bernadina zůstává zraněný.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Krejčí, Šimko - Havlík, Sadílek - Petržela, O. Šašinka, Navrátil - Zajíc
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Schaffartzik - Jursa, Šulc, Zapalač - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.88 - 6.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
Hráčům Baníku se v poslední době doma daří a potvrdit to mohou i proti soupeři z kategorie těžších. Sigma však zdaleka tak dobrou formu nemá a na ligové vítězství čeká již přes měsíc.

Slezané si minulý týden přijeli do Plzně pro hladkou porážku, před reprezentační pauzou však sbírali samé úspěchy. Hladce doma zvítězili nad Zlínem i Příbrami, uspěli i v poháru proti Hradci Králové. Kaňkou jsou jen venkovní zápasy, ačkoliv vzhledem k náročnému losu se dá i tato špatná bilance pochopit.

Zato doma Ostravané působí neporazitelným dojmem. Naposledy ve Vítkovicích prohráli na konci července, od té doby zvládli šest zápasů v řadě, v nichž čtyřikrát udrželi čisté konto. Potřebovali by však už větší pomoc jednoho z ofenzivních hráčů, v tabulce střelců jsou na tom totiž nejlépe Smola, Diop a Kuzmanović s pouhými třemi zásahy.

Bohumil Páník varuje před sílou soupeře. "Sigma je technické, herní mužstvo, které se za nového trenéra snaží hrát přímočarý fotbal. Když ji to soupeř dovolí, jsou obrovsky nebezpeční. Doma má problémy, protože tam proti nim vesměs každý hraje v bloku. Ale venku je to nebezpečné mužstvo, které se rychle dokáže dostat k brance soupeře," říká ostravský trenér.

Hanáci prožili dobrý start do měsíce září, když obrali o body Spartu a porazili Opavu, poté se však zasekli. Proti Jablonci, Slovácku i Příbrami pouze remizovali, aby se minulý víkend nechali doma porazit Českými Budějovicemi. Vinu na zhoršené formě má i zaseknutí nejlepšího střelce týmu Plška, který se naposledy trefil na začátku září proti Letenským.

Domácí tým trápí absence Jánoše, Baroše, Celby a Azeveda, hostující realizační tým by měl postrádat jen Nešpora.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jirásek, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Plšek, González, Falta - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.01 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Oči většiny fotbalové veřejnosti se budou až v neděli upínat do plzeňských Štruncových sadů, den předtím je zase mnoho příznivců i škarohlídů natěšeno na další "epesní" představení Sparty. Byla by však škoda ochudit se o pikantní chod sobotního odpoledne. V něm se někde mezi Plzní a Prahou odehraje bitva ze spodních pater tabulky mezi domácí Příbramí a Zlínem.

V hornickém městě půjde opravdu o hodně. Čtrnáctý proti patnáctému, prostě ryzí záchranářský střet. Pro domácí i hosty přichází další šance, jak se vymanit z výsledkové mizérie. Příbram je v lize bez výhry už šest zápasů, "Ševci" dokonce sedm.

Zatímco u Litavky ještě kalich trpělivosti zcela nepřetekl a kouč Roman Nádvorník stále sedí na své židli, dravé vody východomoravské Dřevnice už odnesly bláhového snílka Josefa Csaplára z Baťova města pryč. Jeho nástupce Jan Kameník vedl mužstvo zatím pouze v minulém kole a věru, náznaky zlepšení se našly. Ale co naplat, že si Zlín vypracoval více šancí než Mladá Boleslav, když všechny zahodil, zatímco Středočeši udeřili dvakrát. Na první body tak Kameník čeká.

Jeho i celé mužstvo zápas s Boleslaví poučil. "Hráči ví, že k plnému bodovému zisku nestačí pouze dobrý výkon, ale taky že je potřeba jej přetavit na vítězství," řekl mladý kouč, jenž nově může počítat s Dominikem Maškem a Tomášem Wágnerem, který se kvůli dohodě klubů o hostování v Boleslavi nepředstavili. Mim hru však zůstávají zranění Marek Hlinka a Lukáš Vraštil.

Příbram týden zpět srdnatě bojovala na hřišti vedoucí Slavie, nakonec ale tlaku favorita podlehla. "Teď je to škoda, jsme zklamaní, ale my se zachraňujeme a už nás čeká důležitý zápas se Zlínem," uvedl bezprostředně po duelu v Edenu brankář mužstva od Litavky Ondřej Kočí. Proti Zlínu se nepředstaví Roman Květ a Miroslav Slepička, které dlouhodobě sužují zdravotní patálie.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kingue, Kodr, Cmiljanović - Rezek, Alvir, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Buchta, Cedidla, Bartošák - Folprecht, Jiráček, Podio - Fantiš, Wágner, Džafić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.50 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Překvapivě jen tři body od sebe dělí aktéry závěrečného sobotního duelu české nejvyšší soutěže. "Klokani" to ale na Spartu neumí, ta navíc v malém pražském derby potřebuje nutně zabrat.

Letenští v lize vyhráli pouze pět ze třinácti odehraných zápasů, mluvit se nedá ani o rostoucí formě. Ta víceméně pořád stagnuje, důkazem budiž další ztráta v minulém kole, v němž si nechali od Teplic srovnat v nastavení. Nenavázali tak na demolici Karviné, jež předcházela reprezentační pauze.

Ani doma to není od sparťanů žádná hitparáda. Ze sedmi ligových zápasů tam sice čtyřikrát vyhráli s čistým kontem, zároveň však remizovali s Olomoucí a podlehli Slovácku se Slavií. Vzhledem k poměrně propustné obraně musí fanoušci doufat v pomoc ofenzivních es, zejména druhého nejlepšího ligové střelce Kangy nebo útočníka Kozáka. Kromě dlouhodobě zraněných bude ovšem chybět i vykartovaný Plavšić.

Bohemka v reprezentační pauze sáhla k razantnímu kroku a odvolala dlouhodobého lodivoda Haška, novému kouči Klusáčkovi vyšel debut na výbornou, když jeho tým dokázal zásluhou Vodhánělovy branky zdolat Opavu a zajistit si první vítězství od srpna. Bídná je však venkovní forma "Klokanů". Mimo Ďolíček v této sezóně porazili jen v pohárovém klání Zápy, jeden bod si odvezli z Karviné a jinak neustále prohrávají.

Prestižním bude toto utkání pro Ericha Brabce, který dříve na Spartě působil. "Očekáváme, že na nás od začátku nastoupí a budou si chtít vytvořit tlak. Ve Spartě vždy byl, je a bude tlak. Někteří hráči se s ním vyrovnají hned, ale jiní potřebují čas. Jenže tady na to není čas, neboť výsledky musí být hned," tvrdí současný asistent trenéra Klusáčka.

Realizační tým hostí bude mít ještě jednu motivaci. Hned ve svém druhém zápase může ukončit osmnáct let dlouhou sérii, během níž Sparta s Bohemians třiadvacetkrát v řadě neprohrála.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek - Hložek, Frýdek, Kanga, Trávník, Hašek - Kozák
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Ugwu, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.16 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (pátek 18:00)
Jediným duelem v pátečním programu české nejvyšší soutěže je střetnutí dvou severočeských týmů. Zatímco Jablonec chce navázat na svou dobrou domácí bilanci, Teplice potřebují potvrdit vzestupnou formu.

První dvě domácí ztráty Zelenobílých přišly v posledních dvou zápasech - a jsou poměrně pochopitelné. Nejprve je stála body remíza s Olomoucí, aby následně nestačili na pražskou Slavii. To však odčinili minulý, když si zásluhou branek Sýkory a Kratochvíla přivezli bod ze sousedního Liberce.

Jablonecké táhne zejména ofenzivní duo, které zde působí na hostování od sešívaných. Sýkora i Matoušek se do tabulky střelců zapsali už pětkrát, prvně jmenovaný navíc přidal čtyři asistence.

Navázat na výkon z minulého víkendu chce Petr Rada. "Určitě nás čeká těžké utkání, ale chtěli bychom potvrdit bod z Liberce. Bylo by dobré, aby přišli diváci a podpořili nás. Na derby v Liberci nám vytvořili fanoušci skvělou atmosféru, tak bych byl rád, aby nás podpořili i doma," nabádá obecenstvo jablonecký trenér.

Skláři nějaký čas pobývali na samém dně tabulky, nyní však již dva měsíce čekají na přemožitele. Za tu dobu dvakrát postoupili v poháru, v lize si připsali čtyři výhry, mimo jiné i s Mladou Boleslaví, a tři remízy, včetně té poslední, kterou proti Spartě trefil Jakub Řezníček v nastavení.

Hlavním útočným esem Teplic je Jakub Mareš, který nastřílel již šest branek. Většinu z nich během úspěšného období žlutomodrých, čímž si vysloužil cenu nejlepšího ligového hráče v září. Pozoruhodné také je, že žádný jeho spoluhráč se neprosadil více než jedenkrát.

Hosté věří, že z pátečního utkání s prázdnou nepojedou. "Čekám, že to bude bojovný zápas. V Jablonci i Liberci, kam jedeme další týden na pohár, to bývá vždy těžké. Jablonec je silný dopředu, ofenzivu má velmi dobrou. Viděl jsem to ostatně teď v derby s Libercem. My si přesto budeme chtít odvézt body," ujišťuje stoper Jan Shejbal.

Ve vzájemných zápasech má v poslední době navrch Jablonec, který všechna tři předešlá utkání zvládl poměrem dva jedna. Na Střelnici Tepličtí zvítězili naposledy před osmi lety.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Kubista - Jovovič, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Kodeš, Kučera, P. Mareš, Hyčka - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.75 - 4.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13112028:335
2.Viktoria Plzeň1392226:1229
3.FK Mladá Boleslav1381427:1625
4.Baník Ostrava1370622:1621
5.FK Jablonec1363422:1921
6.1. FC Slovácko1363416:1921
7.Sparta Praha1353523:1918
8.FK Teplice1346311:1318
9.Sigma Olomouc1345418:1817
10.Slovan Liberec1343618:1915
11.Bohemians Praha 19051343617:2215
12.Dynamo České Budějovice1342718:2514
13.MFK Karviná1325611:1611
14.1. FK Příbram1332812:2511
15.Fastav Zlín133199:2110
16.SFC Opava132387:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Přidat komentář
lichna.

Dostanou dneska Teplice čočku za tu drzost?

Reagovat
Blasphemer

ČK pro Teplice nebo penalta proti nim za barák.

Reagovat
db18

Mám 5 a více ŽK

Reagovat
db18

(určitě Ljeva a Řezníček, jestli nastoupí, a proti Dynamu další)

Reagovat
run

Ljeva určitě nenastoupí

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda, kdo kope za Jabka penalty?

Reagovat
db18

Jestli bude na hřišti, tak Pilík, jinak asi Sýkora?

Reagovat
PavlíčeQ

Těžko říct, když jsme ještě žádnou nekopali, ale nejpravděpodobněji by ji šel kopat Považanec nebo Sýkora.

Reagovat
ratusek

Proč ne Hubschman?

Reagovat
božský John

Jako ze by ji kopnul skluzem?

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Dnes ani nehraje... 4 žk

Reagovat
ratusek

Jo on má karty

Reagovat
db18

Proto je na fotce.

Reagovat
ratusek

No zmátlo mě to a tady o tom info není

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka na Jabka se nenápadně zvyšuje kurz

Reagovat
Puskas

Už tak hrají v Peltově Jablonci, co teprve teď...

Reagovat
mistr129

Styl psaní má taky podobný jako ozzy.

Reagovat
lichna.

Škoda, že tihle hrdinové se pak reálně neukážou.

Reagovat
andrew96

Taky nechápu, proč má Čiliak masku.

Reagovat
lichna.

šmejde

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
Puskas

A taky přijde jen ten fanoušek.

Reagovat
Salfovic

Nejhorší je Čiliak. Zaprvé je to slovák. Už to je handicap. Zadruhé Kometa. Další handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Internet explorer?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že na to tady Ozzy (protože jednoho zdejšího uživatele podezírám, že je to on - přejmenovaný) zareaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám podezření.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle stylu psaní, názorů i uživatelského jména mám téměř jasno. Znám ho z bývalého slávistického fóra.

Reagovat
PlackaSKS

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Sheldon.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě taky

Reagovat
PlackaSKS

hmm, to si spíš nemyslim

Reagovat
PlackaSKS

i kdyz by to hodně vysvětlovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? A chodil jsi na SN nebo na slavia.cz? Jak se tam jmenuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem občas pročítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho neznáš vůbec, ale víš, že jsem to já.Tak si to mysli dál, mě to neuráží, já mám s Ozzym hodně společného, mimo jiné názor na Škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen názor na Škodu, ale i agresivní styl vyjádřování a podle tvého nicku předpokládám i stejný názor na Teorii velkého třesku.

Můžu se samozřejmě mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Agresivní styl vyjadřování..to fakt ale nemám:)Já znám Ozzyho ze SN i z oficiálek a na něj v tomhle ohledu na něj nikdo nemá

Reagovat
Nadržený šimpanz

V tomhle kole začne obrat Sparty směrem titulu a sestup Slavie mimo poháry

Reagovat
Kepy_FCB

směrem titulu v roce 2024

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Už by sis měl najít nějakou šimpanzici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Olomouc 2:2

Plzeň-Slavia 2:2

Sparta-Bohemka 2:0

Slovácko-Opava 2:1

Příbram-Zlín 0:0

Budějky-Karviná 1:1

Bolka-Liberec 3:1

Peltonec -Teplice 3:0

Reagovat
mayday

Dneska bych věřil Teplicím na remis, ale...

Reagovat
run

opravte si v článku, remízu proti Spartě netrefil Mareš, ale Řezníček...

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

dneska nepřelezem ani půlku Berbr s Jozkem se jen tak jebat nenechaj

Reagovat
božský John

Ten teplickej dopis by nam mohl snad jako jedinej zachranit kuzi, protoze s tim hovnem, co hrajem, tak jsme jinak zraly na rucnik

Reagovat
ratusek

Hele reálně hrajete o 3.místo a jestli je to krásou nebo důrazem na výsledky je jedno. Chápu, že bys chtěl hezčí fotbal. Ale ono to asi nejde. U nás je to stejné, ale vidina zlepšení nikde. U vás se to zlepší

Reagovat
božský John

Tak ono ze zacatku to bylo dany tim, ze se ten tym sehraval. Chapu, ze hrali na hovno. Ale hra se absolutne nelepsi a nikam se to neposouva. Posledni zapasy navic prestavaj bodovat. Je to takovy smutny, tym nema tvar a vice mene se hraje na nahodu

Reagovat
db18

Repre OT: Chápu to správně, že rezervované lístky na zápas s Kosovem si mohu vyzvednout už dříve v Plzni a nemusím čekat až do 14.11.?

Reagovat
frankiefcb

Já myslím, že jo. I když mě je to fuk, já si to vyzvednu až v den zápasu.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem si to pro jistotu nechal zaslat poštou, i když teda mi zatím žádný potvrzovací email nepřišel.

Reagovat
db18

Mne přišlo potvrzení rezervace a pak potvrzení o platbě... a teď nevím, jestli mi přijde, že lustrace proběhla v pořádku, nebo nemusím...

Reagovat
Blasphemer

Já vůbec nevím , no.

Reagovat
frankiefcb

tak hlavně posílat své údaje emailem je hodně na hraně GDPR. Myslím, že i za hranou

Reagovat
db18

Zaškrtával jsem s něčím souhlas, takže jsem to možná povolil, nečetl jsem to, tak nevím.

Reagovat
frankiefcb

ale i tak emailem

Reagovat
db18

Je fakt, že k tomu mohli udělat nějaký formulář...

Reagovat
frankiefcb

nicméně už jsem se ptal Blase na srazu, tak se zeptám i tebe. Který nostop je ideální prubnout po zápase, než nám pojede vlak nazpět?

Reagovat
db18

¯\_(ツ)_/¯

Ale třeba Jekyll a Hyde má otevřeno do 4:00 a první vlak na Prahu jede myslím ve 4:20, takže tam by to asi šlo.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

Jekylla jsem mu taky doporučil. Nic jinýho mě nenapadlo... chodili jsme ještě do Finishe, ale ten už je dávno zavřenej.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

O víkendu by se toho našlo víc, ale takhle v týdnu je ta Plzeň úplně mrtvá, co se týče nějakýho nočního života.

Ještě mě napadl Bílej Medvěd. Tam mají sice ofiko mít "jen" do jedný, ale myslím si že i přes týden nás tam nechali i půl třetí nebo do tří. Záleží, jestli bude hodně lidí.

Reagovat
Blasphemer

http://www.cardinalclub.cz/uvodni_strana.page

A ještě tady taky mívají otevřeno po zavíračce, pokud jsou lidi.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

R dik

Reagovat
db18

Přesně... a vyloženě do pajzlu je vyhnat nechci...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jsou na pokladnách, stačí jim říct číslo objednávky.

Reagovat
db18

Díky.

Reagovat
frankiefcb

To mi přislo emailem: Dobrý den,

potvrzujeme, že částka - Kč byla dne 21.10.2019 přičtena na náš účet.

Číslo objednávky: -

VS: -

Vstupenky si můžete vyzvednout zde:

FC Viktoria Plzeň FANSHOP, Štruncovy sady 3, Plzeň, 301 12,

VSTUPENKY JE MOŽNÉ VYZVEDNOUT POUZE PO PŘEDLOŽENÍ OBČANSKÉHO PRŮKAZU KUPUJÍCÍHO

Otevírací doba: PO - PÁ: 9:00 - 17:00.

Reagovat
frankiefcb

pro db18 a další

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas navsteva, tykraso.

Reagovat
OranžováKarkulka

Řezníček a Mareš, takové dvě těkaviny, takoví dva zapalovači doutnáků <3

Reagovat
Losinho

Grigar u prvního gólu

Reagovat
Rothbard

Teplice necekaji na zadny zarez a rozhodli se sami hrat totalni tuzku

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

rozhodci sam prerusil hru

Reagovat
PlackaSKS

no, udělal to přesně podle pravidel

Reagovat
Coutinho10

vzdycky se cekalo prave az na preruseni hry...alespon, co se tyka nasi ligy, kdyz si tak vzpomenu

Reagovat
PlackaSKS

vždycky se možná čekalo, ale v pravidlech je jasně daný, že má počkat na přerušení hry nebo v případě, že se hra přesune do "bezpečnýho" prostoru, tak přerušit sám

Reagovat
Coutinho10

tak tim padem ok

Reagovat
Losinho

Tak většinou se po situaci ve vápně pokračuje v jeho okolí nebo následuje aut/roh/odkop od brány.. teď výjimečně ta rozehrávka zůstala ve hřišti

Reagovat
Losinho

A jak Shejbal může bejt ligovej stoper..

Reagovat
3M

Co Shejbal, ale Čmovš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jo no. Co minule Čmovš vyváděl proti Spartě, to jsem jen kroutil hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Pilik nedal penaltu fanta

Reagovat
Coutinho10

protoze ho ma Djiros

Reagovat
djiros

Jak někdo takový jí může kopat horší to snad už nebude

Reagovat
Coutinho10

o to vic me prekvapilo, ze si ho tam dal jako kdybys to tusil, ze ti z penalty muze nahrat body

Reagovat
djiros

Jako dál jsem ho tam skrz předpokládané vítězství Jablonce a cenu. Původně tam byl Rezek, ale pak si říkám, že Zlín nemůže být tak špatný, abych měl dva záložníky Příbrami. Takže Rezek dá hattrick

Reagovat
Coutinho10

jojo ja s vycitam, ze jsem nedal Jovovice misto Sykory, coz je skoda, ale i tak to nevidim spatne...bude to zajimavy duel

Reagovat
djiros

Ať smažou Dolezalovi áčko , kterou neměl k té penaltě ještě, byl faulovan Holík, kterého mám, takže to není -4 ale - 12

Reagovat
Coutinho10

Dolezala bohuzel nemam..pouze Sykoru, takze zatim na tom tak spatne nejsi

Reagovat
ondrasch77

Taky

Reagovat
3M

Máme vsazeno nebo proč tvl nebrání?

Reagovat
db18

Mne řpijde, že přijeli s tím, že je stejně zaříznou, tak proč se snažit.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
3M

To není nereálný

Reagovat
Losinho

Pulkrab prej do Slavie

Reagovat
Salfovic

Ten tam může bejt dobrej.

Reagovat
Rothbard

Třeba z něj něco bude.

Reagovat
Coutinho10

to nerikej ani jako vtip....

Reagovat
Coutinho10

zdroj ? jestli zase nakej efotbal atd., tak je to dobry

Reagovat
Losinho

Insta slavistickezpravy.. a někde jsem o tom viděl zmínku už třeba měsíc zpátky

Reagovat
Coutinho10

aha...treba na twitteru neni vubec nic, takze tezko rict

Reagovat
db18

tam už měli s předstihem Provoda i Qtar Airlines, ne?

Reagovat
db18

Ba ne, to bylo Slaviabackstage

Reagovat
Losinho

Ale hodně od sebe přebírají info. A jak říkám, o zájmu o Pulkraba jsem četl už nějakou dobu zpátky, jen nevím, kde to bylo.. ale asi by to byla zvláštní náhoda

Reagovat
meno

Já ho hypoval tady na eurofotbalu

Reagovat
KingMaster13

Tak toho zrovna fakt nevěřím, že oživíme

Reagovat
doshcz

hrál pod Trpišem v Libe nebo se tam minuli? jestli hrál tak je to jasný no

Reagovat
KingMaster13

V té nejlepší fazoně ho trénoval Holoubek. Jinak ale Trpiš ho trénoval taky.

Reagovat
Greny

ja dokonce slysel ze tam jde Pulkrab i Kanga (oba zadarmo po vyprseni smlouvy)

Reagovat
Shevchenko

prosím ať to vyjde.

Reagovat
KingMaster13

Nevěřím, že Kangu Trpišák chtěl a kdyby teda fakt jo tak věřím že musí mít připravený plán jak s ním pracovat. Pulkraba vidím jako pokus omyl.

Reagovat
Coutinho10

Kanga urcite

Reagovat
Losinho

Kanga

Reagovat
Losinho

Kangu bychom mohli rovnou podepsat v lednu a nechat ho ve Spartě dohrát sezónu

Reagovat
db18

Vytrollit a poplivat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Kangu bych na 9 bral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No to si děláš prdel. Další dřevák do sbírky.

Reagovat
ondrasch77

Slyšel jsem už před časem..., co taky chceš jinýho, když v Jablonci ani Liberci není kloudnej hroťák

Reagovat
Spalovač šancí

Jak není? Doležal!

Reagovat
ondrasch77

Tak Dolimu se povedla jedna sezóna, jinak má průměr 7 gólů na sezónu. Kdyby jste přivedli zrovna jeho, tak je to +/- Škodovka 2

Slavie, pokud chce hrát evrop. poháry s bodovým ziskem, tak by měla do útočníka vrazit 100 mil.

Ale pokud by to mělo být za Doliho, tak proč ne...

Reagovat
Spalovač šancí

takhle shazovat reprezentanta

Reagovat
ondrasch77

Já mám Doliho rád, ale reprezentant to pro mě fakt není...

U nás se prezentuje soubojovou hrou, občas nějakej gól dá... Loni 15 bylo fakt nad očekávání, přeju mu, aby ten klub kanonýrů udělal (když už tam má našlánuto i ten xindl Krmenčík)

Otázkou však je, koho na ten hrot v repre postavit...

Reagovat
Spalovač šancí

Schicka, koho jiného (je-li zdravý)

Reagovat
ondrasch77

A pokud není zdravý? (což je jeho poslední dobou trvalý stav)

Reagovat
Spalovač šancí

On je zraněný v klubu, aby se mohl soustředit na repre kariéru

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

IG slaviabackstage to zas vyvrátil, prase aby se v tom vyznalo

Reagovat
smazaný uživatel

O tom už čtu dlouho.

Reagovat
ACSeRw!n

prej to je blbost.. skoda

Reagovat
Coutinho10

Sykora...to je palic...2 tutovky uz nedal

Reagovat
Coutinho10

tak aspon acko

Reagovat
db18

Tak a aspoň udržet!

Reagovat
db18

Lionel Dolli

Reagovat
db18

2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Nelicencovaný psycholog Páník řekl, že naši kluci mají sotva na Sigmu...

Takže dnes to vidím na hesla: Válka, válečníci, bránit Stalingrad, schody, nejedeš výtahem, Diop.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelicencovany psycholog

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Co zdroj? To bylo jeho prohlášení po prohře v Plzni, co se týče kvalit a nekvalit a na koho máme či nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem se ptal, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Chystat se na olomouc, to jsou ti osupeři, kteři jsou na naši urovni, s kterými jsme schopni hrat vyrovnaný utkání"

Bohumil Pánik

Zdroj: tisková konference po zápase v Plzni

Zase to nepřekrucuj. Já neříkám, že je to dobré vyjádření, ale co my víme co se řeší v kanclech na Baníku? Určitě se všichni chtějí zlepšovat a Plzeň je asi nejlepší příklad jak se dostat nahoru i ze skromnějších podmínek. Ostatně Vrabec a Jankul to ví určitě nejlépe. Před a po zápasová vyjádření Vrby ve mě spíše vzbuzují dojem, že další trenér Baníku bude on

Reagovat
Kepy_FCB

Vrabec

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekrucuji. Tady je vidět právě, jak umí a neumí nabudit mužstvo. Plzeň si samozřejmě chválu zasloužila, ta si nás dala jako malinu, ale není to poprvé, kdy Baníček pod jeho vedením jel doslova posraný na hřiště soupeře, jenž je v TOP 5 s námi.

Jaký to kontrast s Trpišovským. Ten naučil slávisty jít do souboje s kýmkoli s tím, ať se je nebojí...

Ono bouchat se do prsou, když porazí Zlín a Příbram, jenž mají vlastní problémy, to umí každý...Ale aby pak byl vyrovnaným soupeřem a ještě na výjezdu, to je pak pro něj nadlidský výkon a sráží tím i celý Baník.

A ohledně Vrby...Kéž by, kéž by !

Reagovat
smazaný uživatel

Páníkova slova jsi překroutil, on má bohužel pravdu. S venkovními zápasy jsme na tom špatně, ale to se nezmění za den a to ani pod jiným trenérem. Ten kádr podle mě potřebuje ještě dost úprav aby byl konkurenceschopný i té užší špičce. Souhlasím, že pod Páníkem jdou ty změny směrem do budoucna vidět těžko a určitě příjde náhrada. Světélko naděje vidím alespoň v omlazení obrany, teď aby se kluci zlepšovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, změnilo by se to s jiným trenérem, který by přinesl jinou mentalitu, strategii či taktiku. Tady není o čem debatovat.

A když se zase dívám na sestavu, jak si strká Pazderu bůh ví proč na lavičku místo třeba Kaloče, aby tam byl někdo na střed...

Ať ta kurva Páník shoří

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, ty to vidíš moc růžově a myslíš si, že s novým trenérem se všechno změní jako mávnutí proutkem. Páník má své slabiny, ale:

1.Zachránil Baník v lize

2.Další sezónu hrál o Evropu a finále poháru (A EL jsme neuhráli i kvůli novému systému, kdy jsme se měřili se SLavii, Plzní, Jabloncem a Spartou, zatímco Bolka byla na vítězné vlně)

3.I letos jsme ve hře ve všech soutěžích + na hru se dá alespoň doma dívat a i venku byly záblesky

Proč za takových podmínek měnit trenéra? Z rozmaru pár diskutujících, kterým se nelíbí, že hrajeme venku bídu. I za Večeři to nebyla na výjezdech žádná sláva. Není to jen o Páníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Veceri sme vyhravali i treba v Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou s Galáskem a Svěrkošem

Reagovat
smazaný uživatel

Já že to vidím moc růžové? Ba naopak, až moc střízlivě.

Ty vole, zachránil Baník v lize, tuhle berlicku budete jak dlouho? Měli sme spadnout tedy.

Ano, hrálo se o Evropu, jakým stylem ale? Naprosto ostudnym, načež aby dal šanci mladým, když byly body, zajebal vše, co mohl.

Bohužel trpí i Baník, pod jeho vedením se nikam neposunul.

To třetí už varis z vody. Pokud máme být konkurence schopni, budeme tedy dle této logiky bodovat doma se slabyma a ven jak na porážku?

Dej pokoj. Tohle je krecovite.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to úplně jedno, rozhodují o tom jiní. Všichni chceme vidět v sestavě odchovance a hrát Evropskou ligu. Otázkou je, jestli dáš i dalšímu trenérovi čas...Myslíš si, že ten kádr na to má? Že ti mladí na to mají? Podle mě ne, a musela by s novým trenérem přijít i kvalita.

Záchranu vytahuji, protože to není tak dávno! To by jsi si měl uvědomit. Hned o sezónu později jsme hráli o Evropu a všichni se chtěli plácat někde ve středu tabulky...

A k třetímu: zase překrucuješ a ohýbáš si slova ke své argumentaci. Nemluvím o žádné logice doma body, venku hovno. Píšu o tom, že některé věci nezměníš za den!

Reagovat
smazaný uživatel

A já tě toho ušetřím dneska, vím, že jsi podobných diskuzí zažil už hodně. Podle mě je to i o kvalitě kádru a ten mi nepřijde na evropu. Mladí na to asi taky nemají. Baníku přejeme určitě oba to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlasím, Banicku oba přejeme jen to nejlepší a tím bych to asi ukončil.

KING BANÍK

Reagovat
andrew96

To není tak úplně to, co řekl. To, co řekl, není nikterak pobuřující

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Tak těch deset čajů ho moc nezrujnuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Tak to už ale není jeho problém že jich tam bylo deset

Reagovat
Kepy_FCB

ale věděl že jich jezdí jen hrstka

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jasně, že věděl, do čeho jde. Pro mě to má ale větší cenu, než když třeba Tvrdík rozhlašuje, co všechno fanouškům zaplatí, protože Krob to opravdu zatáhl ze svýho

Reagovat
sosna

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
čolo

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes první remíza Baníku se už nemá kam schovat...

Reagovat
Banikovec7

Dnes další vysoké vítězství

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kaspar

Svenger vse zkusene kope do autu

Reagovat
Greny

To je zas výkon... Fakt jak jedeme kamkoli ven tak máme bláto na hristi

Reagovat
Euphael

ze jsem na vas vsazel kua

Reagovat
smazaný uživatel

Bohumil ty golmany toci jak Jarolim v dobach sve nejvetsi slavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co udělal Reiter, ty krávo to byla symfonie.

Reagovat
Spejbl

Aktivní podpora v praxi: Dnes mám vsazeno na Opavu. Vzhledem k mé úspěšnosti jsem tímto pojistil bezproblémovou výhru našeho Slovácka.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak se dostane borec s hromadou startů v MLS a se zkušenostma z repre a olympiády do Žižkova?

Reagovat
meno

Myslíš Gila? Netuším, ale budu s ním dělat rozhovor, takže se to všechno dozvíme

Reagovat
Kang & Kodos

Až bude rozhovor s Pablo Gilem, tak se ozvi

Reagovat
meno

Na toho woodera kašlu

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak co ted Baník nedal?

Reagovat
Losinho

Diop zase gól

Reagovat
Kaspar

jak muze Latal hrat s tymem, ktery stoji na kreativnich hracich hrat takovou sracku

Reagovat
Liquid

Brno

Reagovat
FCSL

Diop nejlepší střelec Baníku Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

Baník vyhrát dnes ať Sigma spadne

Reagovat
Banikovec7

Ruda Lionel Reiter

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter

Reagovat
didosh

Jooo

Reagovat
Coutinho10

ve fante Reiter s Diopem

Reagovat
Kaspar

stejne cheatujes

Reagovat
Coutinho10

13 vyher v rade bez problemu a jedu dal

Reagovat
HorajzmAmmann

Já zatím Šimko a Doležal kapitán a 5. místo zatim

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze jsem tam taky nenacpal Dolezala...to se dalo cekat, ze neco da

Reagovat
djiros

To je těžko. Diop/Smola dáš Smolu, Zajíc/Sasinka dáš Zajíce. Prostě pitomé štěstí a navíc to rozhodne ten Pilík

Reagovat
Coutinho10

ale trefil si Šimka...to je komplikace

Reagovat
djiros

Šimko byl jasná volba od začátku Aspoň to bude zajímavé a Sparta ten souboj rozsekne

Reagovat
Coutinho10

no asi se ted rozhodne, ale to nevim, co by se muselo stat...to aspon 2+1 pro Hlozka

Reagovat
Coutinho10

*hodne velka...17 bodu pouze tento hrac

to je jako celej muj tym dohromady

Reagovat
Kaspar

vyhodim Kalabisku a dam misto nej Matouska

Reagovat
Coutinho10

taky dobrý

Reagovat
Liquid

ta Opava to se záchranou bude mít těžký, jediný štěstí pro ně, že teď mají doma Spartu, tým který je venku jeden z těch nejtragičtějších, tudíž vhodný zápas proto se nakopnout vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšehradu pískli ve dvou kolech dvě nafilmovaný penalty

Reagovat
Raylan

Dneska dobrá, až na Kozáka a Heču. DMK . Škoda, že tam nedal ještě Vindheima.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča >>> Nita

Reagovat
joshua

V čem?

Reagovat
PBLead

Leda tak v češtině...

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo v úspěšnosti zákroků. Kde je Nita vůbec nejhorší v lize. Ale je to přece megahvězda, ten tam vlastně není od chytání

Reagovat
PBLead

Jasně, Nita neumí chytat. Tyvole, tak to nemá ani cenu s tebou řešit. A vybrat si nějakou krátkodobou statistiku, která celé jeho výkony zkresluje, je taky super. Těch zákroků, které tahal snad z prdele a konstantně zachraňoval Spartu bylo za poslední rok a půl snad milion. Heča nechytil snad nic navíc.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Třeba tahle statistika nic moc neznamená, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči hrají ve stejném týmu. V tomhle případě je ta statistika naopak velmi vypovídající.

Reagovat
Losinho

Ne, pořád je to moc malý vzorek, aby na tom šly dělat nějaký závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať chytá pořád Nita, v druhé lize už třeba nabere dostatečný vzorek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš v čem není...

Reagovat
joshua

Jednoznačně není v hře nohama, to je od Hečy úplná tragédie. Co se týče samotnýho chytání, tak je to dost vyrovnaný, ale Nita je pohyblivější, čímž často tým zachraňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře nohama jsou na tom zhruba stejně. Což opět potvrzují i statistiky. Stejně tak ve výbězích ,kde jsou oba totálně tragičtí. Ale Heča je o několik levlů lepší na čáře. Tam Nita taky není nic moc, ale Heča to zvládá výborně.

Reagovat
Selänne

Reagovat
joshua

Buď si leješ do očí savo nebo si úplnej magor. Ale tak co, bizár je taky obohacení diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

A argumenty by nebyly co? Jako tohle je asi nejlepší ukázka toho, jak je Nica špatnej, protože kyby bylo jen to nejtenší stebélko kterého by jste se mohli chytnout, už by jste s ním tu vehementně mávali.

Reagovat
joshua

Tak když napíšeš samý kokotiny, tak se nediv Ty máš jen prostě svůj svět, ve kterým nenávidíš všechny cizince a strarší hráče. Do tohodle světa si pak zasazuješ všechno, co se ti hodí, aby se ti nesesypalo. Všichni jsou idioti a ty seš letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám svůj svět, kde hodnotím hráče podle kvality, jejich úspěšnosti a výkonů. Svůj názor tu říkám minimálně. Většinou hodnotím vyloženě podle faktů. Jasně, jsem tu trochu exot, protože tady se hodnotí podle jiných parametrů, ale fakt nemůžu za to, že ta kvalita cizinců v naší lize je prostě zoufalá. Bez ohedů na to, co říkají marketingová oddělení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Nita už několikrát Spartu podržel, ve dvojzápase s Trabzonsporem byl nejlepší hráč.

Reagovat
Hokaido

Dneska docela dobrá sestava. A Krejčí je na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavej, na které straně bude hrát Hložek.

Reagovat
Coutinho10

že by baník doma ztratil

Reagovat
Kaspar

kdo jim ted hraje na hrotu kdyz oba utocniky trener sundal?

Reagovat
Coutinho10

tim to asi prokaučovali...chtěli to udržet a smola

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou obvyklé chyby mizerných trenérů.Vedeme, tak jdeme hrát údržbu...

Reagovat
čolo

Reagovat
PBLead

Aha, takže DMK hraje asi jen proto, že nikdo jiný nemůže, co? kdyby nebyl vykartovaný Plavšič tak si zas ani nekopne. No doufám, že dneska Jílkovi ukáže, co umí, a už Plavšiče do sestavy nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko Nechápu, proč nehrává Souček od základu. Takový hráč ve středu pole jim tam strašně chybí.

Reagovat
Coutinho10

Havel podhrot...tak to jsem zvedavej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Očekávám vítěství Sparty, spokojeného Jílka a článek od pana Vacka "Frýdek v rozestavení 4-5-1? Zbraň hromadného ničení."

Reagovat
PBLead

ten Frýdek

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
PBLead

jsem to odeslal, přepl na kartu v prohlížeči s o2tv a hned tam díky němu padl gól. jako nezlobím se...

Reagovat
PBLead

i když teďka vlastně udělal půl gólu tím centrem, takže asi jo.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Selänne

Tohle nechytit.

Reagovat
Coutinho10

samozrejme uprednostnim do sestavy Hlozka a gol da Kozak

Reagovat
PBLead

Tak teďka znova Frýdek pěkný centr. Docela čumím.

Reagovat
Stannis Baratheon

Je potřeba, aby Sparta taky někdy Sparta vzala všechny tři body. Kdyby pořád jen ztráceli, přestalo by nás to bavit bez těch pravidelných předzvěstí, že už to začíná vypadat dobře a že už si to sedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča si maže hejtery na chleba

Reagovat
Selänne

Tohle nechytit, tak tam nemusí ani být.

Reagovat
smazaný uživatel

No obdivovaný Nita pár takových nechytil. I lehčích.

Reagovat
Selänne

To je jako tvrdit, že si dneska Frýdek maže hejtry na chleba. Ne, ani jeden si nikoho na chleba nemaže. Pravda je taková, že ani jeden z nich nemá kvalitu na Spartu a pár povedených situací na tom nic nemění.

Reagovat
joshua

No a hodně takových chytil a Heča zase nechytil, to je zacyklený

Reagovat
smazaný uživatel

No pak přichází na řadu ty statistiky

Reagovat
joshua

Na a co je s nima? Já jsem zrovna statistik, tak povídej

Reagovat
Raylan

Kdyby to nechytil, tak nemá co dělat ani v lize.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Heča. Už by taky zas mohl udělat nějakou botu.

Reagovat
Coutinho10

Sacek po golu z pulky malem dalsi vlastnak

Reagovat
Raylan

Ten přechod do útoku je naprostá tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga teď třikrát za po sobě propadl v souboji a pak zůstal stát na místě. Za tohle ho prostě nemůžu mít rád.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

čtyřikrát...

Reagovat
SpartaOvenka

Ale on tě má rád

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mě mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

parada

Reagovat
Raylan

Hložek Kaku

Reagovat
Blasphemer

Havel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Jílek jak je zas zelenej.

Reagovat
joshua

Dneska ale chytá Heča výborně

Reagovat
Liquid

Pokorný je největší tragéd v lize, to i Zahustel je proti němu fotbalista.

Reagovat
PBLead

Pozor, pánové, tady to smrdí světově proslulou Csaplárovou pastí!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kolik tak přibližně může brát Hložek měsíčně?

Reagovat
smazaný uživatel

Víte, že Stanciu má jedenáctiletého bráchu?

Reagovat
PBLead

jsem cca stejně starý jak Stanciu a mám 8 letého bratra a 14 letou ségru. Jako kdybys řekl 11 letého syna, ale co je na bráchovi divného?

Reagovat
NataženýTříslo

Povolejme skauty do zbraně!

Reagovat
PBLead

Jo, takhle. Že byste jej skautovali. Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, máš pravdu. On to není až takový rozdíl…

Reagovat
Losinho

Nebo jedenáctiletého tátu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím máš poněkud repetitivní příspěvky

Reagovat
Blasphemer

Bayernista na to sere, někdo to za něj vzít musel.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Raylan

Wow

Reagovat
PBLead

Kája

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to sedlo.

Reagovat
Blasphemer

Zrodila se nová Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, do přístího zápasu se můžou zase plácat po ramenou

Reagovat
smazaný uživatel

Teď udělali velmi důležitý krok směrem k udržení sedmé příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

To snad ne, on ne

Reagovat
mistr129

Odchod Haška jim evidentně prospěl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Raylan

Vindheim vypadá výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu v EL. Takhle to moc nevypadá...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Okénko z Ruska ( ):

Domenico Tedesco na tiskové konferenci chválil Alexe Krále, konkrétně řekl, že hraje, jako by mu bylo 25 a ne 21...

Dobrá zpráva pro reprezentaci, pokud mu bude trenér věřit, tak z něj může být v budoucnu pilíř Spartaku i české repre...

https://www.eurofotbal.cz/premier-liga/2019-2020/preview/lokomotiv-moskva-spartak-moskva-566836/

Reagovat
Losinho

cool, tak snad udrží ligu

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych se nebál, věřím že s novým trenérem přijde celkové zlepšení, a že to 5./6. místo nakonec urveme...ostatní taky budou ztrácet.

Pro většinu lidí tady na webu jsou týmy jako Orenburg, Ufa, Samara a další jenom nějací "pastevci ze Sibiře", ale ve skutečnosti jsou to ještě možná kvalitnější mancafty, než třeba

Liberec, Jablonec nebo Baník.

Takhle se na to třeba díval i Král, zatímco tady si se Slavií zahraje 4-6 opravdu kvalitních zápasů za rok, v Rusku je Zenit, Lokomotiv, CSKA, Krasnodar, Rostov + všechny další týmy, proti kterým to není vůbec jednoduché...

Ruská liga je prostě strašně vyrovnaná, a každý může prohrát s každým. Proto nechápu, proč se tady upřednostňuje portugalská nebo nizozemská liga, ve kterých Ajax nebo Porto běžně poráží ty malé týmy 4,5:0. Nebo ne? Kdyžtak mě opravte...

Pro mě třeba bude velký úspěch to, pokud bude hrát Spartak v následující sezóně základní skupinu EL, ale bude mi samozřejmě stačit, pokud se ten tým zlepší a bude pracovat v každém zápase naplno tak jak chce trenér.

Dneska třeba těžký zápas s Lokomotivem, ale i když prohrajeme, tak chci hlavně vidět snahu a bojovnost, vyhrávat musíme v jiných zápasech...

Reagovat
Losinho

tak Král se hlavně na to díval tak, že má 30x větší plat než ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

To tam taky samozřejmě sehrálo roli, ale hlavní podle mě byl přesun do kvalitnější ligy, do kvalitnejsiho týmu s lepším zázemím...

Reagovat
mistr129

No tím kvalitnějším týmem bych si nebyl jak jist. Spíš jak píšeš, přesun do kvalitnější ligy, navíc s jistější pozicí v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel jsem to spíš tak, že Slavie hraje momentálně vysoko nad svoje možnosti a je to spíš zásluha trenéra a týmu jako kolektivu než kvalitou jednotlivých hráčů. Spartak zase poslední zápasy nefungoval jako celkový tým, přestože má hráče bezesporu lepší než Slavia.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Civers

Rusko

Reagovat
Coutinho10

tak jsem zejtra hodně zvědavej, jestli se poučíme z těch špatných zápasů v Plzni v poslední době a tentokrát tam konečně získáme nějaký body....kdy jindy a tak věřím, že i Cuf bude podobně vysmátý jako při této otázce během tiskovky před Barcelonou

https://youtu.be/TxQZLxzSJpI?t=5879

Reagovat
Coutinho10

od 10:15 se hraje derby B-týmů v ČFL....to by mohlo bejt celkem zajímavý...bude stream

https://www.youtube.com/watch?v=7men-UWsD4s

Reagovat
Coutinho10

v základu je např. Holeš, Takásc, Felipe nebo v bráně Markovič, tak uvidíme

https://pbs.twimg.com/media/EH3vQmcXUAApRgi?format=jpg&name=medium

a na druhý straně Pulkrab (to může být taky zajímavý) , Juliš nebo Costa

https://pbs.twimg.com/media/EH3sg_LX0AAeFCi?format=jpg&name=large

Reagovat
smazaný uživatel

Gól! Zatím hrajeme moc pěkně.

Reagovat
Coutinho10

Rondic super vyber mista...a ted Markovic dobre podrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič bude výbornej. Už teď se dostal do áčka, časem může být ještě lepší než Kolář nebo Pavlenka.

Reagovat
Losinho

Sparta je lepší. Ale taky teda hraje roli, že má o nějaký dva roky starší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku mi přišlo, že jsme lepší my, teď je to skutečně spíš Sparta.

Reagovat
Coutinho10

ale mame tam pasaze, kdy je zatlacime (napr. ke konci polocasu...tam moc nechybelo Rondicovi, aby po te strele Takasce ten mic lip umistil)...za me vyrovnany zapas a skore zatim odpovida

Reagovat
Losinho

Costa

Reagovat
Coutinho10

Vincour

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda.

Reagovat
mistr129

Co je vůbec s Ibrou, nemáte někdo info?

Reagovat
Coutinho10

nějaký bližší ne, ale podle toho zákroku od Asamoaha, když to člověk viděl, tak bylo hned jasný, že ten kotník to dost schytal a bude to na delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

KDE JE KLÍČ, MRDKY?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DieFohlenBMG

Znáte, podcast Off season? Pokud ne, tak doporučuju si pustit. Zatím jsou 2 díly, je to na spotify a mělo by to vycházet jednou týdně. Mluví tam hlavně o českým fotbale

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Na Bolce by to dneska mohl bejt dobrej zápas celkem. Zkusil jsem Over, mohlo by to padat. Celkem na ně umíme, 5 výher v řadě, i když dneska to bude zdaleka nejtěžší. Oscar snad v záloze, i když se docela bojim, aby se zase Hoftych neposral, když to je venkovní zápas proti offenzivnímu týmu a nedal tam místo něj zase Karafiáta a nebo Breiteho. Tipnu si 2:2

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Chaluš, Hybš - Oscar, Mara - Potočný, Baluta, Pešek - Musa

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Potočný, Baluta, Pešek - Musa

Knobloch, Chaluš, Koscelník, Breite, Alibekov, Malinský, Kuchta

Stejně si tam toho Karafu musel narvat Tak to zas přes něj dostanem gola po centru, ale aspon nebude překážet v záloze

Reagovat
Banikovec7

Slušně v Budějovicích Hrdlička sejme svého spoluhráče, vyřadí ho tím ze hry a ještě dostane žlutou a je penalta.

Reagovat
Skalda29

Jaaaaj Karviná ... Hrdlička dneska hodně slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi Straka sacked in the morning

Reagovat
Euphael

UŽ je načase...ofenzívně nulový.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neblbni, góly jsou nadstavba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Bolka dobrá dominance, jen nějakej ten gol přidat

Reagovat
doshcz

tak přidali no

Reagovat
andrew96

Reagovat
Skalda29

Straka dal asi dobře zabrat hráčům, že odpadávají jak hrušky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dostali tataráček, který nebyl úplně dobrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je hezký, že alespoň nějaký slávistický útočník umí dávat góly. Úplně se hrozím, že dneska proti Plzni začne v základu Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam Micka.

Reagovat
Losinho

Splněno

Reagovat
KingMaster13

Co ten Rondič? Všiml jsem si, že v béčku dává docela dost golů mi přijde. Pokud je to makavej typ tak by možná zasloužil i šanci v áčku. Jako nastudovaného ho nemám proto se ptám jestli ho tu někdo viděl hrát?

Reagovat
Euphael

Vy nedavate sanci hracum, kteri neprisli za velky peniz. Abys mi tu nevytahl Soucka se Zmrhalem treba, tak doplnuji, "uz" nedavate sanci...

Reagovat
KingMaster13

Tak zase nebojíme se posadit i hráče za obrovský peníz viz Baluta. Nicméně útočníka potřebujeme a v téhle fázi by tam klidně mohl jít, pokud teda maká což je první Trpišákova podmínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A co třeba Bucha nebo Markovič? Tam je to spíš tím, že v těch předchozích ročnících nikdo dobrý nebyl.

Reagovat
KingMaster13

Dojížděli poslední roky naší špatné akademie. Teď už se začíná projevovat to jak jsme tam 4 roky zpátky nasypali prachy. Musa, Rondič, Auer, Markovič věřím že budou první vlaštovky

Reagovat
Euphael

Vazne vytahujes Markovice s jednim odchytanym ligovym zapasem? Nedelej si prdel....

A Bucha dostal tolik sanci, ze je dneska.. kde? Takze asi tak.

Reagovat
exse

Oscar je bůh, jestli ho Trpiš naučí žrát trávu, tak pak půjde fakt do City, akorát už rovnou do základu.

Reagovat
KingMaster13

Mě to bylo hned jasný že by nekoupili odpad I když je pravda Yusuf no Ale to se stane každému občas

Reagovat
Coutinho10

Maso na lavicce , ale Ibra uz aspon na lavce

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář, van Buren, Provod, Škoda, Frydrych, Traoré, Masopust

Reagovat
Kaspar

on tam proste nemuze dat Burena, takze zase hrajeme v 10

Reagovat
Coutinho10

asi spis s nim pocita jako zolikem, takze jako trumf muze byt dobrej

Reagovat
KingMaster13

Jo Buren který by se při samostatném úniku zahnal k rohovýmu praporku Tecl věřím, že se rozehraje a bude skvělý jako loni na podzim. Ačkoli bych si na tom hrotu taky představoval větší kvalitu

Reagovat
Kaspar

Tecl se do toho uniku ani nedostane, protoze neumi ani zpracovat mic, s Burenem si to ostatni aspon muzou dat, u nej je to jen o tom aby zacal promenovat, jinak od zacatku sezony bylo videt, ze do toho Trpisovo systemu pasuje nejvic z tech utocniku co tam je

Reagovat
KingMaster13

Nejvíc si myslím, že tam pasuje Tecl ale Tecl z minulého podzimu

Reagovat
Kaspar

Ja mam zase radsi Burena, ale to uz je spis o sympatiich

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Mě se třeba Ševčík více líbí teda na tom křídle. Uvidíme ale Jindra udělal přesně to co jsem čekal, moc to neporotoval a poslal tam to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rotovat nemusel, protože ve středu hrajem Mol cup.

Reagovat
KingMaster13

A je to dobře, dnes tam jde o hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl Ale třeba minule proti Příbrami mu to po střídání šlo, tak snad na to naváže.

Reagovat
Coutinho10

motivaci by mel mit velkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je dnes lepší volba než Škoda, stopeři Plzně jsou dobří hlavičkáři. Na Traorého se těším, až se uzdraví.

Reagovat
Kaspar

jo aha....Budejce Budejce Budejce

Reagovat
Liquid

388.pro Čínskou lidovou republiku

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
Bayernista18

Plzeň dneska vyhraje.

Reagovat
Euphael

No to je v piči, tak to vypada, že k nam Pivarnik....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

hrajete na co máte, takže Straku bych nevyhazoval, naopak si troufnu říct, že ten kádr máte možná i nejslabší v lize, rozhodně slabší než ve Zlíně před kterým jste + ještě navíc vás kosí ty zranění

Reagovat
Euphael

to prave nemas pravdu...ano, tym mozna mame nejslabsi v lize, i kdyz si myslim, ze srovnatelny s Opavou a Zlinem...ale to je jedno...ale to co hrajem je mrdka...

Straka to umi vybudit a obranu zorganizoval vic, nez slusne s ohledem k tomu, co ma k dispozici...ale do ofenzivy to je proste strasne...on neumi vstipit konstruktivitu nebo proste jakykoliv system...jsou to sproste nakopy. Nerikam ze mame hrat kombinacne jako Slavia, ale kurva za Webera se hralo pres kridla, byl tam videt system, za Straky se nakopava...

Reagovat
FCSL

Aspon něco no, ale když z trojzápasu Bohemka, Teplice a Opava uděláš 2 body, tak je to těžký. Mohli jsme bejt nalepený na první 5, tekhle tam máme pořád díru jak kráva

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl. Super, takže hrajem o deseti. Fakt doufám, že se mě udělá vola, ale vůbec mu nevěřím, vzhledem k posledním zápasům, kde se hejbal jak slon v porcelánu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*ze

Reagovat
exse

Tak to trvalo jen 12 kol aby Hoftych pochopil, že mu tam Žold nechal jednu z nejlepších stoperských dvojic v lize. Když přestane dělat pičoviny a bude prostě stavět nejlepší hráče, tak bychom i tu top 6 ukopat mohli.

Reagovat
FCSL

Však jsme tak hráli i na začátku sezony a stejně se 4x z 6 kol prohrálo... To spíš mu konečně došlo, že dvojka Oscar - Mara je pomalu nejlepší střed v lize. Akorát o Oscara stejně za chvíli přijdem a o Maru možná taky...

Reagovat
KingMaster13

Tak dneska velká řežba, jde o dost. Moc nám to v Plzni nejde bohužel takže beru i remízu všema deseti. Je potřeba si uvědomit, že všechny ty největší zápasy hrajeme venku takže pokud udržíme těch 6 bodů do zimy tak se na jaře o nás fakt nebojím. To by se musela prodat půlka kádru Hlavně neprohrát a bude to fajn, pokud vyhrajeme tak to ale bude o dost lepší protože na jaře bychom pak mohli experimentovat s mladýma a defakto i Plzně

Reagovat
KingMaster13

Tak dneska velká řežba, jde o dost. Moc nám to v Plzni nejde bohužel takže beru i remízu všema deseti. Je potřeba si uvědomit, že všechny ty největší zápasy hrajeme venku takže pokud udržíme těch 6 bodů do zimy tak se na jaře o nás fakt nebojím. To by se musela prodat půlka kádru Hlavně neprohrát a bude to fajn, pokud vyhrajeme tak to ale bude o dost lepší protože na jaře bychom pak mohli experimentovat s mladýma a defakto i Plzně

Reagovat
KingMaster13

*kurva zase mě zklamal internet

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů v půlce nic není, tři remízy a konec. Obzvlášť když je tam pak ta nadstavba.

Reagovat
KingMaster13

No ale tak věřím že doma je ztřískáme všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžké. Ale věřím, že to zvládnem.

Reagovat
Hokaido

Souček do Realu nebo nikam.

Reagovat
Euphael

Na hraní se Štáfkem nebo Suchařípou má ještě čas, zas tak špatný není.

Reagovat
Losinho

Premier League nebo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Čína sype tak kam by chodil. Stejně dneska hráči po ničem jiným nejdou.

Reagovat
ZB 07

Sektor Slavie prázdnej?

Reagovat
Kaspar

idealne vyhrat a na konci si zaszpivat at stale vitezi viktoria

Reagovat
andrew96

To je úplně jasné, že Tecl zazáří.

Reagovat
mistr129

To jako dostane kartu Kayamba za to "nic" a Řezníkův oranžový zákrok ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

+ Součka jeste nekdo srazil

Reagovat
Reggie

Ma prosim nekdo stream na Plzen - Slavia?

Reagovat
cubinho

Reagovat
Zephyr
Reagovat
Reggie

diky moc

Reagovat
cubinho

odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

A to pak jeste prijdou nase svetlice a zase se nebude hrat. Boze ja proste nepochopim, jak muzou takovi idioti existovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Jsem jedinej, komu se O2 seká jako prase?

Reagovat
Hokaido

Zatím mi to jede v pohodě.

Reagovat
Selänne

Mně se to po každých 5 sekundách vždycky sekne a pak spadne. Tohle se mi nestávalo ani přitom legendárním zápase v Kluži.

Reagovat
Mönchengladbach

To nemohu vědět, každopádně mně se neseká ni trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ja myslel, ze Provod je porad jeste ve Slavii na hostovani. Nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj to je ta produktivita Kayamby..

Reagovat
Hokaido

To musí dávat. Fakt druhej Konaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Petrzela, ale Milan mel aspon nejaky prihravky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle zluta uplne smesna..

Reagovat
mistr129

Tak teď mu to vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty žlutý karty dává docela random teda.

Reagovat
andrew96

Ty karty Plzni, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

To mel Hlousek pustit

Reagovat
ZB 07

Plzeň super

Reagovat
Losinho

Klasicky bezkrevnej výkon v Plzni?

Reagovat
mistr129

Skvělý výkon až na to bránění, přihrávky a zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam dojem, ze ani tak to z vasi strany skvelej vykon neni.

Reagovat
Losinho

Ještě neběháme a střelbu si necháváme na příští poločas / zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tak nejak po ty Barcelone cekal.

Reagovat
mistr129

Skvělý výkon až na to bránění, přihrávky a zpracování

Reagovat
Coutinho10

Reznik karma

Reagovat
dinss

Tak to chudák Bořil..

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka nedohraje.

Reagovat
dinss

Na Řezníka stejný ''faul'' jako na krysu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty krávo, to je hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba napravo Naposled jsem ho tam videl pred odchodem do Sparty, to uz je pekna radka let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš trošku špatnou paměť

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec velkej pan

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl je neskutečně tragickej.

Reagovat
dinss

Brabec výbornej... Díky do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja se tesim, az Slavii ta rozehravka nevyjde.

Reagovat
dinss

Hovorka taky padá kdy může tyvole.. On s jeho stylem.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Limba

Reagovat
mistr129

asi nejdebilnější faul týdne

Reagovat
KingMaster13

Souček neskutečnej při těch rozích Ten je v podstatě nebránitelnej

Reagovat
pingla

limba wtf

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl spíš faul od Oleje btw.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka Slavie, gol z uplny mrdky..

Reagovat
KingMaster13

Ke konci poločasu jste hrozně odpadli

Reagovat
smazaný uživatel

To stridani Reznika nas uplne posralo..

Reagovat
KingMaster13

Jo to asi souhlasím no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz tady prestan bulet pls .. to se neda cist

Reagovat
Skleepy

Reagovat
OVi.77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

nejvetsi placka

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že po chybě gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Golmana? Dyt chytil stroprocentni golovku Souckovi.. akorat Brabec mu to pak vykopnul z ruky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdálo, že nemusel vyrážet teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale gólman nejsem a chytat neumím, to se musím přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

V tyhle situaci si to nemyslim. Kazdopadne je pravda, ze Hruska vsechno vyrazi pred sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si to pustím jednou a napíšu.

Reagovat
icka

neplakej zas

Reagovat
Coutinho10

konecne...Goaaaaaaal Hušby

Reagovat
andrew96

Ze Slavie nejlepší Tecl. Alespoň není vidět.

Plzeň až na ten konec vzadu celkem v klidu. Brabec a Kalvach s přehledem. Ale vzadu taky bída.

Šlágry české ligy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Co tam rozhazovali rukama Plzeňáci? Hruška míč ještě neměl ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček tam byl dost na hraně ofsajdu jak to přikopl Hušbauerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól po shodě náhod a nedůrazu, ale hlavní problém je v tom že nemáme lidi. Záloha ten balon ještě do zajímavých situací dostane ale to co předvádíme v poslední třetině hřiště je hrůza. Za Hlouška (Mihálika) a Kayambu není nikdo, k tomu skoro vykartovanej Procházka s Limberským, to už nevěstí nic dobrýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si za to může sama, Havla do Bohemky nemusela pouštět.

Jinak začátek poločasu byl jejich, pak se to od 20. minuty vyrovnalo a na konci jsme je zatlačili a narozdíl od nich šanci proměnili. Doufám, že se naše hra zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby lepší útočník, Slávia potřebuje, aby víc chodil do zakončení Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě btw Limba měl dostat červenou za ten kopanec do Petera. To bylo bez míče, čistě z frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
icka

placko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zluta.

Reagovat
wyqinac

zezadu bez umyslu a bez sance zahrat mic. To jo, cista zluta. A lidi na tribune se jeste rozciluj co piska uz by se tady melo prestat fetovat, rozjelo se to i na tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Procházka druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, něco tak odpornýho jako je Limba opravdu svět neviděl. To je mentál jak místní expert Dollar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu typkovi ani nedoslo, ze jsou to kurzy pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl tak 5 metrovej ofsajd, ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co to bylo teď za píčovinu s tím ofsajdem?

Reagovat
andrew96

Hušbauer dneska hrozný, ale na gól to stačí.

Reagovat
rufus

Nebyl gol z ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia na ofsajdy nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses fakt nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky plusy Tecla prosim?

Reagovat
doshcz

umí rukama

Reagovat
Selänne

Má registračku.

Reagovat
smazaný uživatel

A má hodně volnýho času

Reagovat
smazaný uživatel

Je to odchovanec Jihlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Má krátký jméno, mohl by se někde rychle podepsat...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclíku doprdele už.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je velka slabina Trpise

Reagovat
Coutinho10

tak to je v haji ten Hovorka

Reagovat
Losinho

Z posledních 7 zápasů 6. žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase na jeho obranu, on jak je malej, tak si musi hodne pomahat faulama.

Reagovat
Losinho

Jo, to je jasný

Reagovat
mistr129

No ale půlka z těch žlutých byla zbytečná úplně. Teď tohle, s Dortmundem bránil brankáři ve výkopu a v děrných tuším taky zbytečnost

Reagovat
mistr129

Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka dobrej komik

Reagovat
Coutinho10

lol

Reagovat
Riviera Kid

Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, Horava dneska mega marnost.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, Chorý. To se bude jiskřit.

Reagovat
Zephyr

Bob na výletě!

Reagovat
smazaný uživatel

Chory, bude rezba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kayambu, jdi do pici uz..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme strasne zbrkly v ty koncovce. Chce to trochu klidu. Mame jeste hodne casu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super, Tecl odehraje celej zápas

Reagovat
mistr129

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

v LM do základu místo Stancia a bude se vyhrávat

Reagovat
mistr129

Do základu ho chci, ale ne místo Stancia. Zaprvy podle mě hraje dobře, zadruhy Ibrovi víc sedí pozice mezi Součkem a Stanciem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci diskutovat o tom, jestli Stanciu na takovou úroveň má nebo ne, ale tady jde o to, aby Souček mohl daleko více chodit do zakončení a zvedla se tak produktivita. A to se Stanciem prostě nepůjde.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo pokud teda chcete nutně Stancia, tak ať hraje falešné křídlo. Ale nemyslím si, že by tam byl lepší než jiní. Je to taková hra kam se Stanciem jako loni ve Spartě...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Tecle tyvole

Reagovat
Coutinho10

Nico super mic

Reagovat
andrew96

Byl snad podruhé v zápase v akci.

Reagovat
Losinho

Proč to nenechají dohrát a nemávnou to pak? Ofsajd to byl, ale ne třímetrovej, mávnout to hnedka nedává s videem žádnej smysl.

Reagovat
doshcz

kdyby to nemávl tak tady nastoupěj zas týpci s tím proč to kurva nemává hned

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jsem za to ale rad. Protoze vsichni vime jak umi video spolupracovat se Slavii..

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Spalovač šancí

Bohužel asistent na hřišti má jasné příkazy, aby to k VAR ani nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Brečíš úplně zbytečně prosimtě..

Reagovat
icka

poplakej si

Reagovat
KingMaster13

Mě by hlavně zajímalo jestli by to Tecl dal, takhle se na to obránci pak vysrali.

Reagovat
Kokesh

To se pak delaji ty jejich predsezonni skoleni uplne k hovnu. Resi se tam ruce, trend nechavani dohravat situace pri nejasnem offsidu a stejne si to kazdy piska jak chce...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mihálik je fakt otřesný...na Plzeň nemá ani náhodou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už toho Tecla dej do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle zluta?

Reagovat
smazaný uživatel

Drz uz prosimte picu ty zebraku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ho vyloučit imbecila. A tebe vyloučit ze společnosti.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý by ji měl dostávat automaticky při příchodu na hřiště možná by pak nehrál jak dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, ze tahle karta byla ciste za to, ze se jmenuje Chory..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted neroh, neoffisde.. ale furt vam nekdo skodi.

Reagovat
Spalovač šancí

Ten první okop OK, ale tím druhým ho vzal po levé achilovce festovně

Reagovat
icka

tolik slz

Reagovat
Losinho

Roh

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Těch chyb, co udělali na obě strany, je fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Běž už do hajzlu

Reagovat
doshcz

Tecl nějak zamrzl s tím míčem na noze ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On si to výjimečně dobře pokryje a pak to takhle typicky český zamrdá.

Reagovat
Losinho

Tecle jdi už pryč, prosím..

Reagovat
Selänne

Když my Zahustela, tak vy Tecla.

Žerty stranou, ale je fakt neuvěřitelný, že tohle telátko běhá v dnešní Slávii...

Reagovat
Losinho

Van Buren je prostě pořád lepší, nemůžu si pomoct. I s tím jeho řešení brejků, kdy prostě uteče i s míčem ze hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

To bez debat. Tecl je pest na oko. Buren aspon nezkazi uplne vsechno a nevypada jak downik s balonem

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl ostuda

Reagovat
Firkraag

Tecl by fakt nehrál ani u nás

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře to teď rozhodčí drží pevně v rukou

Reagovat
Losinho

Bígl dobrej účes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jestli tohle Trpiš nevidí, tak to fakt už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozny fotbal

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Spalovač šancí

pěkně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Škodovka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hnus, pískej konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.. prohrat jsme si nezaslouzili.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste tragédi.

Reagovat
icka

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Liquid

napíšeš pravdu a tradičně nějací bezmozci z Letný a Baníku se ti smějou, byl to remízový zápas a pro nás šťastná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jak pises, staci se podivat, kdo se vysmal a to mluvi za vse.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To by šlo stejně vedle, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do outu.

Reagovat
Losinho

Fotbal dneska trpí, co si budem.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka je nesympatickej curak, vsechno posere a furt se hada. Nemam ho rad.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale zase psychický silný. Dohádá se a znovu jede nadoraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej rozhovor Jindricha

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá výhra

Reagovat
KingMaster13

Hodně důležitá výhra, máme náskok 9 bodů a to jsme hráli na 3 nejtěžších venkovních stadionech (pro nás). Na jaře většina klíčových zápasů doma, takže by to mělo dobře dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

ještě hodně zápasů, ale pozice to je dobrá

Reagovat
lichna.

Ve středu uvidíš, kde se vám hraje nejhůř.

Reagovat
KingMaster13

Ve středu čekám průser no, protože bude hrát béčko a u vás čekám že půjdete po tom poháru a pošlete tam to nejlepší. Naopak v lize od vás nečekám žádnej odpor a pohodovou výhru Ten pohár bude u vás těžkej, protože vysloveně všechny naše opory potřebují pauzu. Jako za sebe když bychom vypadli z Mol cupu tak bych z toho nedělal žádnou tragédii ale vzhledem k šířce kádru si přeju postup, aby ti kluci měli co nejvíce zápasů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele