FORTUNA:LIGA - preview 14. kola

02.11.2018, 08:43, aktualizováno 05.11.2018, 08:35
Previews
Česká nejvyšší soutěž nás zavede do Liberce, kam zavítá Mladá Boleslav. Té se proti severočeskému protivníkovi opakovaně nedaří, dokáže konečně prolomit tuhle statistiku?
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Zápas dvou týmů ze středu tabulky nabídne pondělní dohrávka mezi Libercem a Boleslaví. Slovanu se podařilo vyhrát uplynulé tři vzájemné zápasy, a dokonce ani v jednom z nich neinkasovat.

Domácím se před reprezentační přestávkou povedlo vyhrát na hřišti silného Zlína. Ovšem v posledních dvou zápasech získali pouze jeden bod, když prohráli doma se Slavií a remizovali v Jablonci. V součtu to Slovanu stačí na slušné sedmé místo, jenomže Liberec má určitě větší ambice. Trenér Hornyák nemůže pro zápas s Boleslaví počítat s Knejzlíkem a Marou.

"Mladá Boleslav je v této sezoně nevyzpytatelný soupeř. Dokáže vysoko vyhrát a vzápětí vysoko prohrát. Určitě už ale budou poučení z těchto výkyvů. Viděl jsem poslední utkání, ve kterém Boleslav docela jasně po dobrém výkonu přehrála doma Bohemians 3:0. Před časem dokázala třeba vyhrát v Jablonci také 3:0, takže to by pro nás mělo být takové varování," ví asistent trenéra Miroslav Holeňák

Osmí hosté disponují jedním z nejlepších útoků v lize, zároveň ale mají druhou nejhorší obranu. To potvrzují i poslední dva zápasy. Prohra na Letné 4:1 a vítězství 3:0 v domácím zápase proti Klokanům. I Mladá Boleslav se musí vypořádat s tím, že jim chybí dva hráči. Jedná se o zraněného Fabiána a vykartovaného Mareše.

"Myslím si, že Liberec odehrál velmi dobrá utkání doma se Slavií Praha i naposledy v derby v Jablonci, i když v nich nevyhrál. Slovan má běhavé mužstvo, kvalitní hráče a připravovali jsme se na hodně těžký zápas. My se snažíme o otevřený a ofenzivní fotbal i venku, Liberec hraje podle mě také tak, proto věřím, že to bude pro fanoušky hezké utkání," je přesvědčený trenér Jozef Weber.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Potočný, Breite, Oscar, Ševčík, Pešek - Oršula
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Takács, Hůlka, Keresteš - Hubínek, Matějovský - Ladra, Přikryl, Konaté - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.98 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Nejslavnější fotbalové utkání tuzemské ligy je opět tady. 290. derby pražských "S" hostí stadion na Letné a Sparta bude chtít umazat něco z manka na svého rivala, sešívaní naopak potřebují zareagovat na sobotní triumf Plzně v Ostravě.

Sparta před týdnem prohrála 0:1 ve Zlíně a těsně před zápasem se Slavií jí patří až šesté místo. Zpátky na třetí pozici ji vrátí jen bodový zisk s úhlavním rivalem, i když sparťané budou chtít pochopitelně vyhrát. Sparta naposledy ovládla derby v březnu 2016, ale od té doby ani jednou nevyhrála.

Atmosféra derby tím u hráčů domácího celku nijak neklesá a podle většiny z nich jde o největší utkání, kterého mohou v české lize dosáhnout. "Je to úžasné utkání, největší v Česku, podobně jako souboj Steauy proti Dinamu v Rumunsku. Je skvělé hrát v těchto zápasech. Je to příležitost prokázat svou kvalitu, každý hráč chce hrát takové duely," vyjádřil se k derby rumunský záložník Nicolae Stanciu.

Sparta potřebuje po porážce ve Zlíně zabrat a kouč Sčasný očekává od týmu reakci. "Pro nás je samozřejmě obrovská výhoda, že hrajeme doma, požene nás celý stadion. Navíc na derby bude vyprodáno a bude to o to kvalitnější atmosféra. Myslím si, že nám to může hodně pomoct," doufá útočník Matěj Pulkrab.

Slavia je v mnohem větší herní pohodě. Celou soutěž vede o dva body před Viktorií Plzeň, navíc se jí daří i v Evropské lize. Z osmi ligových zápasů vyhráli sešívaní sedmkrát, pouze ze zápasu v Ostravě odešli s nepořízenou.

Pražské derby je prestižní záležitostí pro mnoho hráčů, ovšem jen velmi malá část z nich dokázala oblékat jak rudý, tak i sešívaný dres. Josef Hušbauer je jedním z nich a pochopitelně i on se na utkání velmi těší. "Na derby jsem se těšil vždycky, ať už to je v dresu Slavie, nebo i předtím v dresu Sparty. Derby je výjimečný zápas pro hráče v české lize. Spartě se teď daří víc doma než venku, dobrou formu má Tetteh, je to silový útočník, který umí dát gól, na něj si musíme dát pozor. Ale jsou tam samozřejmě i jiní, kteří gól dát umí," varuje záložník Hušbauer.

Slavia v minulém kole porazila Duklu 4:1 a kouč Jindřich Trpišovský věří, že střeleckou pohodu si jeho svěřenci přinesou i do pražského derby. Sešívaní mají navíc před sebou náročný program, protože ve čtvrtek je čeká další duel Evropské ligy proti Kodani.

Dlouho tomu bývalo jinak, ale za poslední dva roky nedokázala Sparta svého sešívaného rivala ani jednou porazit. Tuto bilanci chtějí svěřenci Zdeňka Sčasného změnit, přestože mírnějším favoritem je vedoucí Slavia.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Radakovič, Kaya, Costa - Chipciu, Stanciu, Kanga, Frýdek,  Čivič - Šural, Tetteh.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.21 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
V souboji třetího s druhým celkem tabulky přivítá ostravský Baník plzeňskou Viktorii. Hosté jedou na východ republiky s cílem oplatit svému soupeři vyřazení z poháru.

Pravděpodobně by se i tak očekávalo vypjaté utkání, po posledním vzájemném střetu ale dostal zápas Baníku s Viktorií nový náboj. Oba týmy totiž na sebe narazily již tento týden na západě Čech, kde se utkaly v souboji o postup do čtvrtfinále MOL Cupu. Ostravané byli blízko postupu již po základní hrací době, avšak rozhodčí Zelinka odpískal po uplynutí nastaveného času penaltu pro Plzeň, načež klání dospělo do prodloužení. Po něm už se z postupu přece jen radovali Slezané.

I přes nakonec úspěšné osmifinále nemohou fanoušci Baníku zapomenout na Zelinkovo rozhodnutí ze závěru plzeňského utkání. Zkušený sudí navíc bude přítomen i u zápasu v Ostravě jako videorozhodčí. Hlavním arbitrem bude zase Zbyněk Proske, který dle zlých jazyků často píská v prospěch Viktorie. Čtvrtým sudím je pak Ondřej Berka, jenž zase nedávno udělil červenou kartu kapitánovi Slezanů Barošovi. Minimálně delegace rozhodčích tak budí vášně na straně domácích již před výkopem.

Na trávníku lze přesto očekávat atraktivní duel dvou celků ze špičky tabulky, které od sebe dělí čtyři body. Domácí Baník je tím hůře postaveným mužstvem, i tak si však jeho příznivci nemohou na výsledky stěžovat, zvlášť po loňské bídné sezóně. Slezané totiž okupují překvapivě, leč zaslouženě třetí místo. Neprohráli posledních pět zápasů a kromě pohárové výhry z Plzně je těší poslední ligová výhra v Teplicích.

Proti Plzni se Ostrava nebude muset obávat kanonýra hostů Michaela Krmenčíka, jenž si kvůli zranění nezahraje do konce sezóny. "To je obrovské oslabení. Sami jsme to poznali v pohárovém utkání, kdy jejich údernost nebyla taková," řekl trenér Baníku Bohumil Pánik.

Krmenčíkovo zranění znamená pro Viktorii velkou komplikaci. Nyní musí Západočeši rychle najít náhradu, neboť pokračují v nabitém programu. Ve středu již do Plzně přijede k dalšímu střetnutí v Lize mistrů slavný Real Madrid. V milionářské soutěži se Viktorii příliš nedaří, v domácí lize se ale nadále drží na druhé pozici jen dva body za vedoucí Slavií.

Pokud se chce Plzeň udržet na dostřel, měla by v Ostravě uspět. "Zápas bude mít zajímavý náboj vzhledem k tomu, že jsme v pohárovém utkání neuspěli. Určitě to budeme chtít Ostravě vrátit a poučit se z chyb, které jsme udělali," uvedl kouč Západočechů Pavel Vrba.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Havel, Čermák, Kopic - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.17 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Utkání Slovácka s Příbramí by se trochu hanlivě dalo nazvat soubojem malomocných. Oba týmy se totiž nenacházejí v ideálním rozpoložení. Domácí si z posledních tří zápasů vždy odnesli výprask. Hosté zase naposledy bodovali před více než dvěma měsíci a uzavírají tabulku na poslední příčce.

Tři zápasy, tři prohry, skóre 1:15. Bilance fotbalistů Příbrami z posledních utkání vypadá děsivě. Porážku na hřišti Slavie, vedoucího mužstva soutěže, lze ještě omluvit. Následné selhání doma s Jabloncem se už ale vysvětluje těžko. Zdálo se, že místo u Litavky se hraje na jablonecké Střelnici, neboť Severočeši nasázeli domácím šest branek. K doplnění neúspěšného období Příbrami je třeba doplnit ještě poslední nezdar z Opavy, odkud si Středočeši odvezli potupného bůra.

Aktuální krize jsou si v klubu dobře vědomi. "Utkáním v Opavě skončilo určité období. Určité věci uzrály. Bylo to pro mě nádherné období a je stále nádherné. Neříkám, že končím, nebo že utíkám, to vůbec ne. Ale v týmu jsou věci, které uzrály, bylo jen otázkou kdy. Jsem trochu záhadný, ale nikoho nebudu vyhazovat nebo trestat. V kabině jsem těm mladým klukům řekl jedinou věc: že jim právě skončilo období blbostí a kravin," uvedl trenér mužstva Josef Csaplár.

Při pohledu na výsledky Slovácka lze však problémy Příbrami považovat za malicherné. Moravané totiž na ligové body čekají těžko uvěřitelných osm zápasů. Naposledy bodovali v polovině srpna, kdy se zdálo, že celek z Uherského Hradiště zažívá povedený vstup do ročníku. Od následné porážky v derby se Zlínem to však šlo z kopce a Slovácko se propadlo až na poslední místo.

Moravané ale stále věří, že zvrat k lepším zítřkům musí jednoho dne přijít. Nejlépe již v sobotu po utkání v Příbrami. "Musíme mít kvalitu na míči, a pokud se nám bude dařit v kombinaci tak věřím tomu, že i když Příbram hraje doma, tak jsme schopni v Příbrami i vyhrát," sdělil mladý záložník Patrik Hellebrand.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Hlúpik, Květ, Pejsa, Rezek - Mingazov, Fantiš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček, Janošek - Navrátil, Havlík, Rezek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.41 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Posílená Dukla vyzve Jablonec, který se v rozletu lehce zabrzdil o víkendu v derby s Libercem. Ani domácím se poslední utkání nevyvedlo a lze tak očekávat urputnou bitvu o body.

Mnohem lépe než na začátku sezóny se v současnosti dýchá hráčům, trenérům i funkcionářům Dukly. Pražané se totiž dokázali dostat z nepovedeného startu a vyškrábali se z posledního místa v tabulce. Ne vše je stále růžové, protože Dukla má pouze bodový náskok před posledním Slováckem. Teď už ale konkurence není na hony vzdálená, a přestože Pražané naposledy nestačili na městského rivala Slavii, mohou v následujícím kole udělat další z mnoha kroků k záchraně.

Proti Jablonci to však bude mít mužstvo z Julisky těžké, neboť hosté patří k nejlepším týmům ligy. "Druhý zápas v řadě proti týmu, který hraje Evropu a v lize dominuje. Tentokrát nemáme kam uhnout a chceme minimálně sobě a fanouškům ukázat, že výkon na Slavii byla výjimka. Potřebujeme agresivitu a sebevědomí. Jablonec má konsolidovaný kádr s řadou hodně šikovných hráčů, budeme chtít využít náročný program soupeře a konečně se zlepšit ve finální fázi, kde máme rezervy," uvedl kouč Dukly Roman Skuhravý.

Hostující hráči, jak avizoval trenér domácích, si na nedostatek zápasů opravdu nemohou stěžovat. Kromě ligových střetů o víkendech totiž musí zvládat čtvrteční duely v Evropské lize. Tento týden si zase Jablonec střihl intermezzo v domácím MOL Cupu, ovšem s touto soutěží se po porážce v Karviné rozloučil. Na ligové scéně to svěřencům kouče Rady v poslední době šlo až do posledního derby s Libercem, které skončilo bez branek. Severočeši se po této remíze propadli na šesté místo.

Následující týden cestuje Jablonec do kazašské Astany, předtím ale stihne ligové klání na Julisce. "I na Duklu jedeme s cílem bodovat. Dukla se v poslední době zvedla, poslední zápasy měla dobré výkony, kdy porazili Liberec nebo Opavu. Určitě je to tým, který je doma nepříjemný. Je to běhavý tým, který hraje rozestavení 4-3-3. Budeme určitě chtít získat body, které jsme doma ztratili s Libercem," řekl trenér Petr Rada.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ďurica, Raspopović, Soušek - Doumbia, Bezpalec, Tetour - Brandner, Djuranović, Schranz
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 3.48 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - SFC Opava  (sobota 17:00)
Olomouc i Opava doposud posbíraly stejný počet bodů, nyní se postaví proti sobě. Oba týmy nezačaly sezónu nejlépe, v poslední době však zabraly a tlačí se co nejdál od hrozby sestupu do druhé ligy.

Po loňské úspěšné sezóně se v Olomouci očekávalo, že pozitivní výsledky budou pokračovat. Letošní ročník je však zatím pro Sigmu krutým vystřízlivěním. V domácí soutěži se Hanáci zatím spíše trápí a třináct bodů ze stejného počtu zápasů zůstává daleko za očekáváním. Naposledy ale převedli Moravané skvělý comeback, když zvítězili v Karviné, přestože ještě dvacet minut před koncem prohrávali o dvě branky.

Nyní se Sigma musí připravit na dalšího soupeře ze Slezska. "Opava se zvedla v posledních zápasech, více se zaměřuje na defenzívu, kvalitně brání, moc neinkasuje, na druhou stranu je produktivní, velmi nebezpečná ze standardních situací. Určitě nás nečeká nic jednoduchého. Na druhou stranu pokud chceme pomýšlet na to, abychom vystoupali v tabulce na pozice, na které chceme, tak musíme bodovat naplno a udělat pro to maximum," řekl olomoucký trenér Václav Jílek.

Opava získala stejně bodů jako Hanáci a díky lepšímu skóre je o jednu pozici před nimi. Nováček soutěže již konečně může hrát na domovském stadionu, který se podařilo opravit dle regulí. Premiéra vyšla Slezanům na jedničku, Příbram si zpět do středních Čech odvezla búra. Mimo trávníky však žije klub v nejistotě. SFC stále hledá nového majitele, který by celou situaci uklidnil.

Hráči i trenéři se snaží soustředit především na své výkony na hřišti. V současnosti vyhlíží dalšího soupeře. "Sigma se v poslední době dostala do slušné formy. Poslední výsledky jsou toho důkazem. Postaví se proti nám soupeř, který těží z rychlé kombinace a velkého pohybu," uvedl kouč Opavy Ivan Kopecký.

Domácím bude chybět dlouhodobě zraněný záložník Martin Hála, naopak stoper Václav Jemelka již začal trénovat. Hosté se zase budou muset obejít bez útočníka Davida Puškáče, jehož trápí achillovka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Kayamba, Zavadil, Jursa, Zapalač - Smola, Kuzmanović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.16 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Povzbuzený Zlín se podruhé v řadě představí před vlastními fanoušky a opět touží po plném bodovém zisku. Proti bude stát Karviná, jež chce odčinit nepovedený závěr střetnutí s Olomoucí.

Už se začínalo zdát, že jedna z komet letošní sezóny začíná šťávu. Zlín ovšem na pokles formy odpověděl nejlepším možným výkonem i výsledkem. Před týdnem na domácí Letné přivítal pražskou Spartou a díky gólu nejlepšího střelce mužstva Beaugela urval tři body. Ševci tak zvítězili po čtyřzápasovém půstu a dostali se zpět před Jablonec na pátou pozici, přičemž na třetí Baník ztrácí jen tři body.

Zlín se minimálně do konce podzimu musí smířit s absencí Petra Buchty. Lídr obrany si v utkání s Olomoucí natrhl svaly v kotníku. "Zranění Buchtiče nás velmi mrzí. Všichni věříme, že se co nejdříve uzdraví. V obraně ho teď výborně nahradil Pepa Hnaníček. Pro nás ostatní v obraně se jinak nic nezměnilo," popsal pravý bek Ševců Róbert Matejov.

Karviná v minulém kole tolik štěstí jako Zlín neměla. Přitom duel s Olomoucí měla rozehraný skvěle a ještě dvanáct minut před uplynutím základní hrací doby držela dvoubrankové vedení. Pak ale přišel nečekaný kolaps, kdy domácí dovolili Sigmě skórovat třikrát během osmi minut a všechny body si nakonec na Hanou odvezli hosté. Karviné zbyly pouze oči pro pláč. Po ligovém nezdaru si Slezané alespoň trochu spravili chuť v MOL Cupu, kde po výhře nad Jabloncem postoupili do čtvrtfinále.

Před cestou na východ Moravy tak karvinští chtějí navázat na vydařený pohárový výkon. "Věřím, že celý tým pohárový postup nabudí, odehrajeme kvalitní zápas a budeme bodovat. Chtěli bychom si vynahradit těch zpackaných deset minut proti Olomouci, během kterých jsme přišli v domácím prostředí o všechny body," sdělil trenér Slezanů Roman Nádvorník. Kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty bude hostům chybět záložník Adriel D’Avilla Ba Loua. Nejistý je start univerzála Filipa Panáka, jenž nedohrál utkání proti Olomouci.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Bačo, Hnaníček, Gajić - Matejov, Li. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Panák, Janečka, Letić - Lingr, Smrž, Budínský, Mertelj, Moravec - Guba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.96 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (pátek 18:00)
Bohemians budou chtít v páteční předehrávce kola proti Teplicím zapomenout na vysokou prohru v Mladé Boleslavi a znovu potěšit domácí fanoušci. Hostům se též poslední utkání nepovedlo. Oba týmy tak budou mít v Ďolíčku o motivaci stoprocentně postaráno.

Klokanům se zatím celkem daří navazovat na loňskou poklidnou sezónu. Podobně jako před rokem se Bohemka drží ve středu tabulky, konkrétně na devátém místě. Více se jí daří na venkovních hřištích, přestože v domovském Ďolíčku dokázala obrat o body dva aspiranty na titul - Spartu a Plzeň. Proti Teplicím budou mít svěřenci trenéra Martina Haška co napravovat, neboť v minulém kole museli skousnout třígólový příděl od Mladé Boleslavi.

Kouč Hašek si téměř od začátku ročníku stěžuje na marodku, která jej trápí též před pátečním duelem. "Vlastně během celého podzimu jsme nikdy nebyli kompletní. Omezit kontaktní souboje systémově neplánujeme. Je ale rozdíl trénovat s devíti zdravými hráči a s osmnácti. V takové situaci v tréninku některá cvičení omezíme, aby se snížilo riziko zranění hráčů. Může dojít k přetížení," popsal lodivod Klokanů.

V Teplicích musí být s průběhem sezóny zklamaní. Severočeši doposud zvítězili jen třikrát a krčí se na třináctém místě s pouze čtyřbodovým náskokem na poslední Slovácko. Mužstvo se sice snaží táhnout útočník David Vaněček, který vstřelil již šest ligových branek, jinak se však u Sklářů těžko hledají pozitiva. Platilo to též v posledním ligovém vystoupení, kdy teplická Stínadla vyloupil ostravský Baník.

Hráči v žlutomodrých dresech nadále věří, že se mohou odrazit k lepším výsledkům. "Česká liga je vyrovnaná, rozhodují detaily. K nám se štěstí v poslední době otáčí zády, například s Jabloncem v poslední vteřině, kdy jsme inkasovali, teď s Baníkem brankář v poslední minutě vyškrábl gól. Potřebujeme něco jako na Slovácku, hrát důsledně a věřit, že góly dáme a že se prosadíme. Kvalitní kádr na to určitě máme," řekl záložník Sklářů Tomáš Kučera.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Bederka - Reiter, F. Hašek, Mašek, Záviška - Yusuf
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Kučera, Ljevaković - Trubač, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.54 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13110232:833
2.Viktoria Plzeň13101220:1231
3.Baník Ostrava1383220:927
4.Sparta Praha1382323:926
5.Fastav Zlín1373319:1024
6.FK Jablonec1372424:1123
7.Slovan Liberec1345413:1317
8.FK Mladá Boleslav1352628:2917
9.Bohemians Praha 19051344513:1716
10.1. FK Příbram1342718:3314
11.SFC Opava1341816:2013
12.Sigma Olomouc1341814:2413
13.FK Teplice1333714:2112
14.MFK Karviná1332817:2511
15.Dukla Praha1331911:2510
16.1. FC Slovácko13301012:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1557)

Přidat komentář
Kaspar

pekna fotka uz si Dolicek bez toho smetaka ani neumim predstavit

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Na fotce je Letná...

Reagovat
Posledni Kovboj

Asi te to sokuje, ale predtim tam byl obrazek Dolicku.

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá derby... tohle kolo se hraje šlágr podzimu F:NL

Reagovat
ratusek

A ČT to nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to vypadá, že ani Fortuna ne, přestože jeden zápas kola by dávat měla.

Reagovat
JessePinkman

Snad to Dynamo doma dá za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně jeden

Reagovat
smazaný uživatel

https://fcb.cz/clanek.asp?id=Vstupenky-na-Opavu-od-utery-v-prodeji-7801

Čekal sem, že do prodeje půjde jen stovka lístků..Nu což...

Jinak ale zvolili samozřejmě nejlepší možnou volbu, co se týče distribuci lístků...

Již za týden !

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany klubu ferovy pristup.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto !

Ať jsou na tomto výjezdu aktivní lidé, sorry, ale čím méně normálů a vandráku, tím lépe, zvláště v Opavě..

Reagovat
doNny

A proč, chtěl jsem si rozšířit sbírku suvenýrů .. ale ne, takhle by to mělo být nastavené pořád, takové zápasy si zaslouží ty nejvěrnější a nejaktivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Inspirovat se desaterem Lechie, když měli po letech derby trojměstí s Arkou, kdo splňoval podmínky, mohl zažádat o lístek na zápas.

Reagovat
doNny

Reagovat
eleven11

Lechia

Reagovat
F.Torres

Možná jedno z dosti klíčových kol. Výhra Slavie a ztráta Plzně

Reagovat
ondrvo

Snad Bohemka potěší domácí fanoušci

Reagovat
Puskas

Zítra po letech osobní účast.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady o tom clanek. A necti ty sracky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka zitra u videa...

Reagovat
smazaný uživatel

Delegace rozhodčích na zítra je famózní, Proske hlavní, Zelinka u videa

Reagovat
Puskas

chtělo by to Berbra jako delegáta

Reagovat
smazaný uživatel

Si z nás dělají regulérně srandu...Sranda bude, až dostanou veřejný lynč

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu, po te strede budou pod takovym drobnohledem, ze proti nam neotoci ani aut a bude to rovina.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, pokud ale dle not, tak pak adios amigos

Reagovat
Puskas

Tomu nevěř, žádný drobnohled nebude.

Reagovat
Kepy_FCB

ti maj u prdele jakejsi drobnohled

Reagovat
db18

Po takovym polovičnim drobnohledem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten má docela odvahu

Reagovat
ratusek

Veřejný výsměch a ještě at něco písknou proti nám

Reagovat
Banger

a čtvrtý rozhodčí je, tuším, Berka, který vyloučil Baryho

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Tohle tak hrozně moc zavání účelovkou...Ale zase po té středě je bude sledovat kde kdo, to by museli mít jo hodně velké koule, aby si rozjeli show ve prospěch Plzně (a svůj ).

Nicméně jsem rád, že Bary nehraje, ten by šel už snad ve druhé minutě ven a dostal by doživotí

Reagovat
Banger

ten by to tam vyčelil už v tunelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodjohn

Reagovat
uff

Reagovat
ratusek

Tak aspon bysme to v 10 dali s jistotou

Reagovat
Puskas

Zajímavé, že v 10 proti 11 to zvládáme, ale opačně ne.

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trest Baryho vlastně zachránil od ukončení kariéry, poslední dva zápasy by vzhledem k soupeři i stylu pískání nedal a skončilo by to trestním stíháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

solidni provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny zabijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Blasphemer

Nechte si nějaký slzy i na zejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak z toho mame srandu ty slzo.

Reagovat
Blasphemer

Tak snad vám vydrží i zítra. Fakt nechci, aby se musel po zápase řešit hlavně rozhodčí, ale z toho jak tady už od středy nebo od úterý vypisujete, mám pocit, že tak stejně dopadne... bez ohledu na to jak nakonec zapíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nam to breceni od utery porad podsouvas.

Reagovat
Blasphemer

Máš pravdu. Zatím. Ale řešit celej tejden před zápasem delegaci rozhodčích je na to poměrně slušná příprava.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo nastoupí už víme, že bude plno už taky víme... tak si můžeme řešit co chceme ne? Rozhodně nikdo nepsal, že Plzen díky rozhodčím vyhraje nebo něco, ale spíš si z toho děláme srandu. Tak o co jde?

Reagovat
Blasphemer

Nevim o co jde, já delegaci sudích neřešil... bez vás bych to zjistil až zejtra při výkopu kdo vlastně píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy to řešit nemusíte, že jo. (mrk mrk)

Reagovat
Blasphemer

Tak samozřejmě že ne. Jako úřadující mistr jdeme do každýho zápasu s tím, že soupeře rozsekáme a tudíž neřešíme takový podružnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tuhle sezonu to rozhodně naplňujete. Ale už se těším na zítřek, bude to dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a jakmile si z toho udělají vlastní show, tak se holt přistoupí ke konečnému řešení otázky rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale... pane Majere.

Reagovat
sosna

Reagovat
Blasphemer

To bych dneska radši nedělal, včera bylo moc curry k večeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak co?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

takze v další nominaci bude Jablonský co hraje v Bulharsku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

mohl by pro tým nahrát nějakej motivační song

https://www.youtube.com/watch?v=s_eLRscKOIY

Reagovat
HorajzmAmmann

do prdele... už jsem viděl/slyšel všechno

Reagovat
Greny
Reagovat
Kang & Kodos

Ten konec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Riviera Kid

pokac je dobrej.

Reagovat
taws

Jako je to neskutečně přiteplenej shit..ale zas v čem to je horší než nějaká zkurvena Slza, kterou hrajou stokrát denně v rádiu a vydělávají na svý "hudbě" těžký prachy

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodjohn

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mayday

Další kolo nejlepší ligy na světě

Reagovat
Kepy_FCB

zrušit repre vopruzy

Reagovat
smazaný uživatel

zrušit jen přátelákový repre pauzy

Reagovat
Kepy_FCB

03.11. 15:00 Baník Ostrava - Berbrovia Berbreň 4:1

03.11. 1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 1:1

03.11. 17:00 Dukla Praha - FK Peltonec 0:1

17:00 Sigma Olomouc - SFC Opava 3:2

03.11. 17:00 Fastav Zlín - MFK Karviná 2:2

04.11. 17:00 Sparta Praha - Slavia Praha 0:3

05.11. 18:00 Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,

poradil by mi někdo nějakou dobrou fantasy knižní sérii?

Reagovat
jaris7

Super trilogie je od Cronina- začíná to kniho Přechod. Postapo svět.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem "tolkienúchyl", takže jsem vše od JRRT četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Tě chválím.

Reagovat
icka

Zaklinac, Metro...ale to je spis uz neco jine.

Reagovat
ZB 07

Uff, dík za připomenutí fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

tak blízko...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Black Jagir

Zkus Píseň krve

Reagovat
smazaný uživatel

malaz...

Reagovat
smazaný uživatel

To se zatím jeví jako nejpravděpodobnější

Reagovat
ratusek

ČT dává snad nejmín atraktivní zápas tvl to nemohli dávat Olmík-Opava? i Příbram-Slovácko má větší náboj než Klokani s Teplákama

Reagovat
ZB 07

taky nechápu. Bohemka navíc hraje ve všední den snad každej druhej zápas.

Reagovat
ratusek

protože jako ten "odpad" je doma atraktivní no

Reagovat
ratusek

tak nakonec už 2 goly. věděl sem, že to tak bude když to sem napíšu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Tři do půl hodiny v zápase Bohemky Napiš pls, že nám dá Slavie rychtu

Reagovat
ratusek

Až v neděli

Reagovat
Greny

To se placli přes kapsu když dají Reiterovi zelenou

Reagovat
monty25

Divišův semafor

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Jeřábek náplastí

Reagovat
monty25

Hm, sotva jsem to dopsal...

Reagovat
ZB 07

Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Teplic nemel platit, ne?

Reagovat
monty25

A proč by neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd, ne?

Reagovat
monty25

Ofsajd při rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej ofsajd, nechapu ze to proslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pred golmanem stal hrac Teplic.

Reagovat
monty25

Tak to se musím podívat ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

hora, sak se taky lekl kde to stal

Reagovat
pingla

gól jsem neviděl, ale z rohu ofsajd je odkdy?

Reagovat
Greny

Když stojí útočící hráč po hlavicce před brankářem a balon mu proletí mezi nohama

Reagovat
pingla

no jasně, já myslel, že to kopl přímo z rohu na hráče, který vypadal, že je v offsidu

Reagovat
Firkraag

Jednoznačnej úplně... kdyby trochu vedle.. ale tohle je hrubá chyba rozhodčího

Reagovat
KingMaster13

Yusuf kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to uz bych asi nerozdejchal

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, mám obranu Bohemky.. No, asi tentokrát prohraju už po prvním zápase.

Reagovat
KingMaster13

Zase v mínusu? Ještě by Josef mohl dát jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jo třeba tam skončím. Tentokrát jsem fakt vůbec nevěděl jak poskládat..

Reagovat
Coutinho10

ja mam nastesti jenom 1 obrance od nich

Reagovat
Coutinho10

Ve 2. lize fanty je nejakej bojkot nebo co ? Minuly kolo vsichni slozili sestavu a dnes toto https://ibb.co/gb54A0

Reagovat
KingMaster13

A jim se neukládá sestava z minulého kola?

Reagovat
Coutinho10

jo uklada se automaticky, ale vypada to, ze asi vetsina z nich to nejak prekopavala kvuli Krmencikovi a uz to nedodelali nebo nestihli parkrat se stalo, ze treba 1-2 lidi to nemeli hotovy, ale takhle skoro pulka ligy bez sestavy, tak to me dost zaskocilo

Reagovat
KingMaster13

Tak to asi nestihli Za trest bych jim sebral postupová místa

Reagovat
Coutinho10

tak problem vyresen https://ibb.co/d18ucf

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
djiros

Mrkni na to o poločase, ono většinou systému samotnému trvá než se zobrazí sestavy všech.

Reagovat
Coutinho10

uz to jde

Reagovat
Banikovec7

Asi nějaká chyba, mají všichni kromě horajzma

Reagovat
Coutinho10

jo dobry..uz to vidim...jsem si rikal, ze to je nejaky divny

Reagovat
Hokaido

Trevor proti mě asi 6 hráčů Baníku Toho přejedu jak Bartošovou.

Reagovat
KingMaster13

No aby ses nedivil Mohou dát trojku Plzni a budeš namazanej na chlebu

Reagovat
Coutinho10

po Mol Cupu jim asi narostlo sebevedomi no...uvidime, jaka bude realita

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, zaklad Lasty, Zio, Fillo, Hruby, Holzer a bud Diop, O. sasinka ci Bary tocim furt... Bez ohledu na vysledky, Baniku vzdy fandíme

Reagovat
Coutinho10

kdyz to klapne na hristi, tak dvojnasobna radost, ale ja se to radsi snazim vic tu sestavu rozmelnit z hracu ruznych tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde hlavne o to, ze zbytek hracu az na ty provarene jména moc neznam a tak chci jen jedno, vejít se do 100 M. Proto tam mam ty svoje kone.

A druha vec je ta, ze to mam jako zabavu (pac mi stejne Horajzm s Banikovcem nakopali prdel a to je strop) na vikend a sestoupit (snad) nemohu

Reagovat
Coutinho10

sestoupit ne no...3. ligu uz asi nerozjedu ...ale klidne bys mohl hrat i o postup, ale ted uz asi ne no

Reagovat
Banikovec7

No jen 6 hracu u Trevora, to mu spis kleslo sebevedomi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Posledni Kovboj

uz je to dva roky, tak uz se muze?

Reagovat
andrew96

Vůbec, beru to smrtelně vážně, postup je pořád dost reálný.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

sakra Kazi ma Yusufa a to jsem ho tam puvodne taky mel

Reagovat
Coutinho10

a dalsi

Reagovat
Kang & Kodos

To mi řekni, koho jsi tam nacpal, když neni Krmenčík a dávat kohokoli ze Sparty teď nemá moc cenu

Reagovat
Coutinho10

zkusil jsem nakonec prekvapeni levnyho Skodaka a z Bohemky jsem dal prednost Maskovi

Reagovat
Greny

Komlicenko, Yusuf, Beauguel

Cizinecká legie

Reagovat
andrew96

To samé

Reagovat
Coutinho10

jinak Olayinka byla taky moznost, ale nakonec muze nastoupit Zmrhy, takze tam je to riziko vetsi

Reagovat
Kang & Kodos

Toho tam mám hlavně proto, abych se vešel do stovky

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to psal,že se od tebe odrazím k lepším výsledkům

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale takhle rychle bejt ve ztrate jsem uplne neocekaval a to uz jsem si kolem 15. minuty rikal, ze je super, ze jsem ho tam nedal, protoze jsem cekal, ze po ty srazce koleno na koleno bude stridat, ale misto toho dal 2 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

třeba vybudovat náskok..pak to bude nadějné něco se nám vyruší,něco je podobné..ještě by Yusuf mohl fík

Reagovat
Coutinho10

s Yusufem uz to stacillo skoda Šmida pred par minutama, jak mel tu nadejnou hlavicku po rohu...takhle bude v minusu

Reagovat
Puskas

To já mám s Montym krom tří hráčů stejnou sestavu, dokonce i kapitána, jen on se vešel pod 100.

Reagovat
monty25

Já se vejdu vždycky pod 100.

Reagovat
Puskas

Já podruhé dával nad. Takže se musí ti mí jiní tři snažit ostošest. Holzera jedu zkontrolovat osobně, ve středu se mu dost dařilo, tak snad to zopakuje.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Ty vole, jděte do hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf k nam v zime.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky si myslím.

Reagovat
Blasphemer

Mezi ty Okamurovoliče v kabině by vyloženě zapadnul.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis bych to tipoval na slaviji

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Jako líbí se mi hodně, je technický, silný na míči, blbě se odstavuje. Máme ale tolik útočníků, že si nemyslím ale že přijde

Reagovat
Pride

To určitě, přijde Bakoš a nikdo další.

Reagovat
Pablos

do Plzně půjde Komlichenko ...na to bych vsadil i boty možná

Reagovat
KingMaster13

No ty kráso to byla trefa do černýho

Reagovat
ratusek

Yusuf 2 goly a je přičmoudlej? Zdendo jednej

Reagovat
KingMaster13

Pojď Josef ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka - Tepláky parádní páteční fotbálek.

Reagovat
Greny

Chráníce - já používám papírové tacky

Reagovat
mayday

Používal jsem jeden čas taky. Pak jsem dostal kolíkama přes píšťalu, že jsem byl rád, že jsem vyvázl bez zlomené hnáty.

Reagovat
Pride

Teplice strašně trapný. Za posledních pár sezón to s nima jde pěkně z kopce. Jen tak dál a brzo půjdou dolů.

Reagovat
Salfovic

Pár ?

Reagovat
Pride

ano

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tak hlavně zase hned nedostat...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně že se tu blilo, že budou dávat bohemku s teplákama. Super fotbal zatím.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Hezkyyy 1 na 1 si tu málokdo troufá

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Kral ta klicka

Reagovat
smazaný uživatel

A Šmíd výborná volba

Reagovat
Coutinho10

mel dat ten gol z rohu ...Zlin nesmi teda cisty konto a pak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

A doprdele

Reagovat
KingMaster13

No já tam mám Schumachera Takže taky úplně nejásám ale furt 2 goly Josef to se počítá

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Krásnej angličan

Reagovat
ratusek

Příště budu držet pec. Ale.bylo jasné, že se stane opak a dneska to bude atraktivní zápas

Reagovat
doshcz

CDM Král > CB Král

Reagovat
doshcz

když už má Bohemka to co jí dvě poslední sezony chybělo, to jest top útočníka, tak hrajou hovno

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yusuf je famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ta poslední minuta dokonale ukázala, jak kvalitní naše liga je.

Reagovat
Kang & Kodos

Standa Hejkal

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Coutinho10

Yusufuv rozhovor a jeho odpoved na otazku: Co se stalo ve 2. polocase.... I dont know man

Reagovat
doshcz

sem si řikal že to je přesně moje angličtina

Reagovat
HorajzmAmmann

Kur... Yusuf a Dostál ve Fantasy, ale nedal jsem kapitána

Reagovat
Coutinho10

tak to naštve no...já radši vždy dám ještě aktualizovat a kouknu, protože tohle se může stát hned

Reagovat
Coutinho10

aspon nebude Franz zaneprazdneny a bude castejs na O2

Reagovat
db18

To se vedelo uz docela dlouho... Jen se resilo, kdy uz to bude... no, jsem rad, ze to bylo az po zapase s nama

Reagovat
ZB 07

To je fajn Jihlavě nepřeju nic špatnýho, ale přece jen se Svědíkem by ten postup byl pravděpodobnější. Navíc Slovácko by snad mohlo zůstat v lize na úkor Dukly třeba.

Reagovat
Blasphemer

Dukla letos nespadne.

Reagovat
KingMaster13

No uvidíme, Svědík loni přišel do Jihlavy jako spasitel a přesto s nima spadnul

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže bez něj by spadli už někdy v 27, kole

Reagovat
KingMaster13

Zase ale když byli někde po 25. kole někde 10. tak pak to takhle zkonit je taky umění

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, taky mu za odměnu prodali skoro všechno, co umí kopnout do míče a i tak jede na postup

Reagovat
KingMaster13

To zase respekt no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nedokážu si představit, že z 2igy letos někdo postoupí

Reagovat
KingMaster13

Někdo bude muset

Reagovat
Pride

Tak frajer táhne Jihlavu za postupem, má před sebou úspěch a on skoro v půlce sezóny zdrhne do Slovácka, které bude akorát dokola zachraňovat v lize. Super

Reagovat
Blasphemer

Ale je to furt první liga. Navíc kdoví jak to v tý Jihlavě teď vypadá, problémů mají asi dost sami se sebou.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale na jeho místě bych asi počkal, jestli by se neuvolnilo místo jinde. Slovácko je Jihlava s lepším stadionem.

Reagovat
Pride

Reagovat
Blasphemer

To by se taky nemusel dočkat. Když kouknu na tabulku, tak nevidím tým, který by mohl v dohledný době shánět kouče.

Reagovat
HorajzmAmmann

ACS

Reagovat
Blasphemer

To by ho musel odvolat Zdenda... oh wait. A Sparta by určitě nevzala trenéra z druhý ligy.

Reagovat
KingMaster13

Tak po zápase s náma už jednou vyhazov dostal Navíc Svědík by si tam mohl krásně jít vydělat, nikdo nečeká že by šel Spartu v tom bordelu spasit

Reagovat
KingMaster13

Sparta po derby

Reagovat
HorajzmAmmann

i když Sparta je takový Slovácko s trochu víc fanouškama a větším stadionem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Azazelo RD

A s většíma debilama.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Zase nevím, jestli by si mohl vybírat. Tolik úspěchů za sebou zase nemá.

Reagovat
ratusek

škoda a to Svědíka mám rád za jeho působení u nás. Ale pokud mu v Jihlavě řekli, že nemají peníze a postup je nereálný tak se mu nedivím. Bohužel zrovna do Slovácka no pořád lepší než kdyby šel do Dukly.

Reagovat
HanzBP

Slovácko je i tak o dvě třídy jinde než Jihlava. Pěkný stadion, fanoušci, finanční možnosti. Nic z toho Jihlava nemá. Vůbec se mu nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Finanční možnosti? To asi mluvíš o jiném Slovácku

Reagovat
ratusek

Reagovat
HanzBP

O proti Jihlavě si myslím, že pořád ještě jo.

Reagovat
bobis21

tak Zemek prachy má, jen nechce o všechny přijít kvůli fotbalu (což ho chápu, mít nějaké zisky v klubu typu slovácko je snad nemožné)

Reagovat
remeslnik

V žádném českém klubu nejsou zisky. Všechno jsou jen hračky mafiánů.

Reagovat
ratusek

to nemohl počkat do konce podzimní části? a podle umístění si to vyhodnotit?

jihlava asi je solidně v prdeli a můžou to tam rovnou zabalit

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Greny

Ljevakovic

Hejkal

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak aspoň bodík

Laštůvka - Arťom, Šindeláš, Stronati, Carlos - Fillo, Jirásek, Jánoš, Holzer - Hrubý - to je jedno

1:1

to je jedno - Petržela z penalty

Reagovat
ratusek

počkej, kdo se nechá vyloučit? koho obětujeme

Reagovat
HorajzmAmmann

Žlutá Diop a redka 10. minuta Šašinka Ondra a v 87. Šašinka Jakub.

#BarkovWojatschkeNaPlac #z19RovnouDoÁčka #JakoGranec

Reagovat
hodjohn

už se těším, až do áčka nakoukne

Reagovat
HorajzmAmmann

a prosím jednu žlutou pro Diopa - Ať hraje v Opavě Baroš

Reagovat
KingMaster13

Marco Verratti řídil pod vlivem alkoholu

Penečku tomu říkám posila pro Plzeň

Reagovat
HorajzmAmmann

nemají spíš problém v útoku?

(Lord Nicklas Bendtner)

Reagovat
Kang & Kodos

Kokorina by mohli, jestli neskončí na Sibiři

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Artom, Šindy, Stronati, Fleišmann - Fillo, Jánoš, Jirásek, Hrubý, Holzer - Kuba Zlatan Šašinka

Hruška - Řezník, Hubník, Hejda, Limba - Hrošovský, Procházka - Ekpai, Čermák, Kopic - Řezníček

útoky snů

Reagovat
smazaný uživatel

A na střídačce Ondra, Kaloč, Granečný, Staňa, Péťa Breda a Pazdera. Diop out úplně.

To bude výživný ty vole

Reagovat
icka

presovsky beton

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nejaky link na ten banik? o2 se me seka, nvm proc, diky

Reagovat
HorajzmAmmann

Koubek jak se hned pochvalil

Reagovat
Riviera Kid

Karel Kryl

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, TOP

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Choreo parádní

Reagovat
Han střelil první

Dívám se na polský přenos a je to stokrát lepší.

Reagovat
Kang & Kodos

Docela jsem čuměl, když tam začal rozebírat rozdíly mezi Šašinkama. Tady ti frajer ve studiu řekne, že moc neví, protože (třeba) německou ligu nesleduje.

Reagovat
Han střelil první

Sice taky nonstop mluví, ale tak nějak k věci.

Reagovat
Posledni Kovboj

na o2 pred chvili ten curak rozumoval o tom, ze rozhodci musi bejt opatrnej se zlutejma na zacatku zapasu, protoze ke konci se mu to na hristi zacne mlatit a on bude bezradnej

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

tak to je dobrej trapas, Plzni zahráli českou hymnu a u Ostravy si to spetli a místo polské zahráli slovenskou

Reagovat
HorajzmAmmann

Trapny i na tebe...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo aha ty jsi Liquid, tak to je stejne trapny jako ty

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

ty jsi ještě větší kretén než jsem si myslel ... a to jsem tě už tak v té anketě o největšího kreténa EF dal na 1. místo

Reagovat
Sosi

Ja proste tu plzenskou prestupovou strategii nechapu...dovedou hrace do utoku, pak mu nedaji cuchnout a pak hledaji zase dal...

Reagovat
ratusek

Chorý asi poslal Vrbu do prdele, jinak nechápu proč hraje pořád Řezníček, ale taky nevím proč hraje pořád Procházka, Čermák atd no. lepší nemají

Reagovat
Sosi

Ale kdyz uz ho kupovali, asi scoutovali, tak ho brali jako nahradu za Krmencika do A tymu, brali, ze na to ma... A ted ho tam maji uz rok jen do poctu a kdyz ma konecne hrat, tak hned chteji dal nakupovat... Kdyby to byl odchovac, tak beru, ze hraji s tim co maji... Ale kdyz si ho koupili...

Reagovat
ZB 07

Fillo jasná karta...

Reagovat
PlackaSKS

fleismann i fillo dobrý prasata... a to se tam prvně jmenovaný ještě hádá že to ani neni faul

Reagovat
KingMaster13

Ty píčo ty je luxusně masakrujou Fillo ale jasná karta ho tam dohrál docela surově

Reagovat
Kang & Kodos

Ale z hlediska vyššího principu mravního...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Na co si to hovado Fleisman stěžuje? Že nedostál kartu.?

Reagovat
FCSL

Baník dobře prasí

Reagovat
Han střelil první

Ten nátlak na sudího je brutální. V zápasech Baníku bych pískat nechtěl.

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň dělá to samý. To bude zajímavej zápas. A to ještě chybí Baroš

Reagovat
ratusek

tak Proske je vymrdaná piča, ten si nic jinýho nezaslouží a Zellinka tomu šéfuje od videa

Reagovat
KingMaster13

Takže pokud se budou bát fanoušků tak je to asi jen dobře

Reagovat
ratusek

tak pan "písknu konec v čase 44:50" by měl pískat tak okres

Reagovat
Kang & Kodos

Si vždycky vzpomenu, jak mu Jarda Blažek skoro rozbil hubu.

Reagovat
Greny

Já docela jo... můžeš vylít klidně během půlky tři hráče za kecy a v útrobách stadionu se jim vysmát

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Jen abyses do tech utrob potom dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Jestli nezačne rozdávat karty, tak to bude fotbal úplně o hovně.

Reagovat
ratusek

Řezníku ty si nepamatuješ odkud si přišel?

Reagovat
PlackaSKS

jsou věci na který je lepší zapomenout...

Reagovat
ratusek

hajzle

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Páník vypadá v těch brýlích jako slepec

Reagovat
dextroza_m

Plzenaci padají jak baletky...

Reagovat
Kang & Kodos

Ty Poláci jsou fakt top. Teď si dělaj prdel z Kolářovo prázdninovýho galapředstavení ve Varech

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pablos

Jdu se podívat kolik je kurz na penaltu ...stopro jedna padne aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý tlak z tribun i od hráčů na ty kurvy plzeňské

Reagovat
lampas

Zlo může vypudit jen další zlo...tohle si zatím hráči Baníku vzali k srdci maximálně Ještě štěstí, že není na hřišti Baroš, to by bylo divadlo dokonané k dokonalosti.

Reagovat
Banikovec7

Hrajem fakt tvrde a vetsina fauly jsou, ale on jim fakt piskne uplne vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

ooo paokara

Reagovat
Losinho

Plzeň úplně zoufalá, takže to určitě urve.

Reagovat
ratusek

Procházka haluzí z dálky jako proti Spartě. to je tutovka

Reagovat
Losinho

Já chci penaltu, ať je sranda

Reagovat
Losinho

Proske

Reagovat
smazaný uživatel

Fleisman tu zlutou nedostane?

Reagovat
dextroza_m

Je to klasicky podmazle...

Reagovat
ratusek

Proske si jede svou, čurák jeden. nám vše, jim nic. ale nic jiného sme nečekali

Reagovat
PlackaSKS

tady někdo moc koukal na el clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli cemu tam ted banikovci breceli?

Reagovat
Shevchenko

Jak vidím Kubovou práci s míčem tak si myslím, že jsme na hrot mohli klidně angažovat Bolta.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec asi zacal calovat rozhodci. Jinak absolutne nechapu, ze Fleisman jeste nema zlutou, neli cervenou.

Reagovat
bobis21

každý souboj pískají jako náš faul a ty napíšeš takovou sračku, to snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Baník takový český Stoke Cold rainy night in Ostrava Tým kam se nejezdí hrát fotbal ale vyhrát válka

Reagovat
dextroza_m

dej nám par sezon, loni jsme malém padali...

Reagovat
KingMaster13

Taky to počítám od letoška Ale myslím si, že pokud to ve vedení nějak nezkoníte tak to bude pravidelný jev

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela ten rozhodci uz uplnou prdel, ne? Fleisman zezadu prelitne pres Ekpaie a on piskne faul Ekpaie

Reagovat
Kang & Kodos

nuda

Reagovat
KingMaster13

Oba tábory brečí na rozhodčí Doufám, že zítra to nebude podobný

Reagovat
ratusek

ty po středě říkáš něco na rozhodčí

Reagovat
Banikovec7

Zacal? Vzdyt to tady pises kazdy zapas ty tragede

Reagovat
smazaný uživatel

Hruby jasna zluta - nedostal. Fleisman dva fauly na zlutou - nedostal ani jednu. Fleisman prelitne pres Ekpaie - faul Ekpaie. To je fakt fraska.

Reagovat
dextroza_m

Dnes jste dali pozdě notičky..

Reagovat
Losinho

Jako brečet ještě před poločasem a za stavu 0:0, to je kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Banikovci tu brecet muzou, po jedny nepresnosti, ale ja nemuzu vypsat 4 chyby rozdhociho ve prospech baniku? Aha.

Reagovat
ratusek

kulantně řečeno nepřesnosti

Reagovat
Losinho

Podle mě třeba zatím píská jak má.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite neni. Minimalne dve zluty - jedna Hruby (tady uplne jasny) a aspon jedna Fleisman. Prvni faul jasnej, druhej bez zajmu hrat balon, jenom zkopnout Ekpaie.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Vy 2 si dnes podejte ruku

Reagovat
ratusek

v 5 před Edenem

Reagovat
smazaný uživatel

brzo se zacne pripaskavat Plzni, neboj

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

Správně, jen tak dál. Ještě víc nakopáno by měli dostat

Reagovat
Liquid

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ruším sázku.. S takovým dementem jako jsi ty já prostě na fotbal nepůjdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek je uplne k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle proste nepochopim. Chory v tejdnu proti Baniku nejlepsi nas hrac, ale v lize nastoupi Reznicek.

Reagovat
Coutinho10

setrite na Real ne ?

Reagovat
Posledni Kovboj

jakej smysl ma na hrotu ligovyho tymu Reznicek?

Reagovat
ratusek

c omáme říkat my s Diopem nebo Šašinkama

Reagovat
Posledni Kovboj

No tak ty vasi bratri v triku jsou taky snajperi, to je pravda. A Diop se nedavno sice trikrat v jednom zapase ukop, ale jinak to u nej spis vidim na lehkou atletiku spis nez fotbal.

Reagovat
Posledni Kovboj

*spis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sasinka aspon nekdy vyhraje nejakej souboj.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Kang & Kodos

Černá kronika

Reagovat
icka

Reagovat
Losinho

Aby si ten tým uvědomil, že má někoho koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznik jak to zkousel

Reagovat
Shevchenko

Ta levá strana je naprostá paráda.

Reagovat
Coutinho10

Sindelar

Reagovat
Posledni Kovboj

jako je to stoper, ale tohle by asi ligovej fotbalista mel dat no

Reagovat
PlackaSKS

tohle by i víkendovej kopáč měl dát

Reagovat
Coutinho10

prave

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo je k hovnu. Ale stoperi Baniku jsou top

Reagovat
HorajzmAmmann

Kurva...

Reagovat
Shevchenko

Jak nečekané

Reagovat
iamek

Nádherný gol

Reagovat
ratusek

Klasika no

Reagovat
Losinho

Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

KOPICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Greny

Kopiiiiic

Reagovat
iamek

Srát na ligu. Pohár je důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proc ne, pohar bych vasemu klubu pral.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

To snad né, aby nás reprezentovala tahlec díra co vypadne i s Mogylevem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spis by nam delali ostudu jejich fanousci. Ale je tam Prochazka a Fillo. Tak proc ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Mogylev

lyquyd pls

Reagovat
Liquid

doufám že v tom odkazu tam to Y taky vidíš ty šašku sparťanskej https://cs.wikipedia.org/wiki/Mogilev

Reagovat
ratusek

Mogylev tam fakt nikdo nevidí

Reagovat
bobis21

to je fakt super, ty jako důkaz toho že tam má být "Y" použiješ odkaz kde je "I" to už nemůžeš ani myslet vážně

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

v Ostravě se nenaučili rozklikávat odkazy, Mohylevská oblast je od toho

Reagovat
bobis21

jsou tam dvě možnosti:

1. Mogilev

2. Mohylev

ty jsi napsal "Mogylev", což je možnost která tam nikde není. Takže ty neumíš číst a je to kvůli tomu, že člověka který není z ostravy v ostravě nenaučili rozklikávat odkazy. Jak jsi sakra mohl nebýt 1 v té anketě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

...bude potreba dalsi anketa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Tak toto je pro me jasny vitez, taky jsem ho mel na 1. Miste. Valloire je otravnej jak svina, ale za dementa ho neberu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubyho braneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nikdo nechápal co se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Plzen

Reagovat
OVi.77

#NaPlzenDobry

Reagovat
HorajzmAmmann

Skoda Sindy nevadi. Jeste je dost casu...

Reagovat
Posledni Kovboj

Ucebnicovej gol z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Hydrant.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dextroza_m

Já myslel, že se mi to zdá... To nemehlo je letos jalové a pak dá takový gol

Reagovat
ZB 07

Kopic

Reagovat
Sosi

Kde jsou ty casy, kdy Plzen valcovala soupere a nepustila je z pulky... Vrba zije uz jen ze sve podstaty, zmenu potrebuje on i Plzen...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Ani tehdy to neválcovali vždycky. Vrba je pořád dobrej. Však má momentálně v základu Čermáka, Ekpaie, Procházku, Řezníčka a stejně se držej na čele. A hrajou skupinu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Velká trpělivost rozhodčího, který si nechává toho dost od hráčů líbit + dvě odpuštěný žlutý baníku (samozřejmě je to kamufláž, protože rozhodčí vždycky pískají pro Plzeň). Snad se mu to nevymkne. Jinak 1:0 pro o kousek lepší tým.

Reagovat
Liquid

zaslouženě Plzeň sudí ale nesmyslně chrání Baníkovce, ten údajný faul Ekpaie půjde do sestřihu sezóny, směšnější faul letos nikde sudí neodpískal

Reagovat
bobis21

tak dnešní "faul" Arťoma na začátku byl úplně stejný - neudělal vůbec nic a rozhodčí mu málem dal i kartu

Reagovat
Shevchenko

Fleišman je momentálně nejlepší český levý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

A z meho pohledu nejvic nesympatickej hrac baniku.

Reagovat
Liquid

je to špína ale Baroš ještě větší

Reagovat
Shevchenko

Vypadá hrozně no kdyby hrál za spartu, tak ho asi nenávidím

Reagovat
Greny

vtípek dobrej

Reagovat
Shevchenko

To není vtip, stačí jo sledovat každý zápas a dáš mi za pravdu.

Reagovat
Greny

Bořil, Limberský, Pudil

Reagovat
bobis21

Limberský

Reagovat
Han střelil první

Pudil hraje stopera, Bořil fakt ne. První je bezpochyby Novák a je fakt smutné, že pak je to asi fakt Limberský s Fleišmanem.

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si kdo chce co chce říká, nejlepší levej bek je Limberský.

Reagovat
hefy

Řekl bych, že je dokonce nejlepší na světě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo a to jsem ani nevidel ty zakroky do desaty minuty. Dyt to bylo na cervenou.

Reagovat
HanzBP

Ty krávo ty normálně jasně vyhráváš cenu pro největšího ufňukánka eurofotbalu. Ty už pod sebou musíš mít normálně potok slz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vam spis nastavuju zrcadlo, po tom co jste predvadeli v tejdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No jako zastávat se hodí nechci , ale vy už jste zde plakali den před zápasem a to vám rozhodčí dnes ty hráče celkem chrání..

Reagovat
HanzBP

Jo tyhle uplakánci jsou bohužel v každém táboru. Já to teda absolutně nesnáším.

Reagovat
Banikovec7

Chrani mozna z pohledu ze nedal jednu kartu, ale jinak kazdy sporny moment piska na stranu Plzne.

Reagovat
martin1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

dementi no

Reagovat
iamek

Tři červený a stop na tři roky

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvě !

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou měl dát 5 červených a kontumovat to!!

Reagovat
ratusek

a není to málo Antone Pavloviči?

Reagovat
Posledni Kovboj

Das ist wenig. To je malo.

Reagovat
Riviera Kid

Nech toho, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeste nam zrante Hrosovskyho

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle nebyla penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to penalta.. Kopl mu do nohy zezadu..

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebyla. Budte kurva soudny...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva vždyť ho zezadu vzal přes patu..

Reagovat
HorajzmAmmann

Beru zpatky. Fillo tam.byl prvni..

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá, už sem si říkal, že jsi konfident

Reagovat
martin1

A stejně zas budou brečet.

Reagovat
HorajzmAmmann

Darek za Barose a nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? VždyŤ vůbec nemohl vědět, že mu tam Filo strčí nohu, odkopával míč.

Reagovat
iamek

To je jeho problém. Něco jako v hokeji, kde jis zodpovědný za svojí kryku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože??? To nemyslíš vážně

Reagovat
iamek

Aha Filip12. Diskuze zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Hrošovský už dávno měl napřáhnuto a odkopával a Filo tam prostě bez úmyslu hrát míč strčil nohu.

Reagovat
iamek

Jak to mohl vědět Nani proti Realu ? Nebo když hráč vyskočí pro balon a máchne rukama a náhodou mu tam naletí soupeř, tak není faul ?

Reagovat
KingMaster13

cože???????????? To si děláte srandu že to vyhodnotí takhle na základě videa, to nebyla pentle ani náhodou

Reagovat
Firkraag

Vždyť byla zcela jasná, co blbnete ?

Reagovat
Kang & Kodos

taky mi to z videa přišlo jako jasný

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Byla uplne jasna, cmeu se tak divis.

Reagovat
KingMaster13

Já koukám furt a furt na ten záznam a já to tam prostě nevidím. Přijde mi že hrál balon teda

Reagovat
iamek

Penalta jasná. Kopll to jak idiot.

Reagovat
ratusek

Kurva Flaško

Reagovat
martin1

Nejlepší levý bek v lize

Reagovat
oli9

Reagovat
Greny

Jo nejlepší levého bek v Cesku

Reagovat
ratusek

na základě jedné neproměněné penalty

Reagovat
iamek

, Idiot

Reagovat
icka

co chces po brnakovi

Reagovat
taws

Zbrojovka jim hraje picu, tak se musí zase přisrat k Plzni

Reagovat
HorajzmAmmann

Posuzujes podle penalty?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jeste ze to nedal

Reagovat
iamek

Vždyt byla jasná proboha. Kopl ho zezadu do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu komu se tady Hory chce zavděčit ale tohle byla jasná penalta..

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle.me vzal mic i s nohou...ale prvni mic.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hrál míč Fillo...

Reagovat
iamek

První bral balon Fillo a plzenak ho sejmul :X

Reagovat
icka

Fillo tam byl drive zpomalene...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zpomalene jsem to nevidel... to bude.mozna tim...

Reagovat
iamek

. Ono to vypadalo jako, že plzenak hral balon, ale pak se to zpomalilo a šlo to poznat docela jednoznačně.

Reagovat
Coutinho10

co chce Banik vic nez penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou se aspoň začít řezat? Mám plusový karty

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Fleisman se zachoval ferove. Uz se nemohl divat na to, jak jim rozhodci pripiskava.

Reagovat
Firkraag

A měli by to nechat opakovat teda. Hruška zas vylezl asi dva metry z brány.

Reagovat
ZB 07

taky myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Jj opakoval bych do doby, nez to da.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
oli9

Reagovat
hefy

Penalta proti Plzni? Zkurvenej Berbr.

Reagovat
lampas

Plzeň opět štěstíčko jako vždy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Riviera Kid

Za mě jasná, nevím co řešíte.

Reagovat
iamek

Reagovat
monty25

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

To je krása. Hlavně, že Baníkovci byli předem posraný z Proskeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám od místních fcb intelektuálů po zápase na klasicky sracka argument “penalta to byt neměla, ale stejně z toho nebyl gol, takže se vlastně nic nestalo”

Reagovat
monty25

Vy, co se díváte přes Tipsport: Taky vám to při tom přenosu dělá takový zvuky, že už dopředu víte, co se stane?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už po několikáté..

Reagovat
monty25

By mě zajímalo, jak to vypnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem nepřišel.. Nejhorší to je, když mas sluchátka, protože je nekolinasobne hlasitější než normální přenos ale jinak taky vtipny to bylo teď, když to Hruška vykonával z čáry a ten zvuk to taky udělalo, i když to gol nebyl

Reagovat
monty25

Jo, já už taky myslel, že je to gól...

Reagovat
Pablos

taky jsem na to nepřišel bohužel

Reagovat
Coutinho10

ted jsem zkousel streamy od Chance, ale spis mam problem ten, ze po 20-30 vterinach se to proste sekne...minuly kolo to podle me nedelalo...asi zase nejaka debilni aktualizace

Reagovat
smazaný uživatel

penalta podle videa jasna, kdyz to ale clovek videl zive, tak to na penaltu neni.. vletel mu pod nohu, bohuzel na videu to pak zpomalene vypada jak jasnej faul.. video kurvi citlivy posuzovani podobnejch situaci..

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Han střelil první

Podle videa jasná penalta, ale na první dojem jsem si myslel, že je to úplná sračka.

Reagovat
iamek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Řezník

Reagovat
Banikovec7

Reznik si precejen vzpomnel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ted ten Reznik udelal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Řezník wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Reznik zapomel, kam se tenhle polocas hraje

Reagovat
bobis21

naopak, konečně si vzpomněl který klub ho vychoval

Reagovat
Kang & Kodos

ŘEZNÍÍÍÍÍK

Reagovat
Losinho

Řezník

Reagovat
ZB 07

Řezník

Reagovat
HanzBP

A pak že si Řezník nepamatuje odkud pochází

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 nechceme, hrajeme na 0:1

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je jelito

Reagovat
Riviera Kid

Řezník

Reagovat
HorajzmAmmann

Reznik si vzpomnel za zacatky v Baniku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Komentátoři O2 jsou fakt k smíchu... prý mohl to být 2-0 a definitivně rozhodnuto V šedesátý minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

HRUSKAAAAAAAAAA

Reagovat
Losinho

Hruška čaroděj

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle ale musime davat

Reagovat
ratusek

Šašinka ve středu dá a Fillo ze stejneé pozice ne to stejné penalta, dneska je to uplně naopak oproti středě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak mohl dlouho chytat místo Hrušky ten sněhulák, to doteď nechápu.

Reagovat
icka

Byl cely za carou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle nestranný komentátoři bez šanci z toho záběru vidět kde je míč a hned řekne, že podle něj byl míč celym objemem za čárou a ještě potom řekne, že rozhodčí gól neuznává.

Reagovat
Han střelil první

Hruška vynikající zákrok, ale moc záběrů nenabídli. Já to mám v nic moc kvalitě, šlo poznat, jestli to stopro nebyl gól?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nešlo

Reagovat
Han střelil první

Mně to právě přišlo, že to tam bylo, ale samozřejmě to nemůžu s úplnou jistotou tvrdit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No mně taky, ale jistej si teda nejsem vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bylo metr před brankovou čarou a za ten následnej faul na Hrušku bych ještě dal žlutou.

Reagovat
Riviera Kid

Nebylo to poznat. To by musela být kamera na čáře. Podle mě se tohle nemůže uznat.

Reagovat
osobnostx

Špatně postavená kamera - VAR nefunkční

Reagovat
KingMaster13

A že by třeba ukázali nějakej prokázanej záběr, že to nebyl gol?

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

po 10 jmenováních si konečně uvědomil, že za Plzeň chytá Hruška a ne Laštůvka

Reagovat
ZB 07

Každopádně Hruška je výbornej S Kozáčikem už by prohrávali...

Reagovat
bobis21

to vážně nemají jedinou kameru kde je vidět míč i čára? Hlavně že máme VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai a Reznicek dolu. Na to se neda divat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak ještě jeden

Reagovat
Blasphemer

Řezníček v základu je pro mě naprosto neuvěřitelná záhada.

Reagovat
smazaný uživatel

Neudelal dneska za celej zapas nic dobre.

Reagovat
db18

Priste snad uz Chory

Reagovat
smazaný uživatel

To dost pochybuju, kdyz ho Vrba chvalil..

Reagovat
db18

Reznicka?

Vrba a chvalil? to je docela nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.. Hned v rozhovoru po zapase, se o ptal reporter a on ze byl spokojenej, ze ho tam dal kvuli rychlosti (wtf) a ze se mu darilo vyhravat souboje a podrzel balon (double wtf, podle me nevyhral jedinej souboj).

Reagovat
db18

ach jo... Ja chci videt Choreho prunikovky naslepo ve apolupraci s Cermusem... (a z tech by podle mne mohl i tezit Kolda...)

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček v základu Sparty a Plzně je naprosto neuvěřitelná záhada. To by se mělo nějak vyšetřit.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Hubník sklepne prsama a komentátor: "dokázal odcentrovat pouze na hlavu Hubníka.."

Reagovat
mistr129

Teda, jak to tady čtu a vidím ten fotbal, přistihl jsem se, že fandím Plzni

Reagovat
Losinho

Hubník se toho nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pětka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle byla penalta

Reagovat
monty25

To bude druhá pentle.

Reagovat
monty25

Tak to nechápu...

Reagovat
iamek

Ho trefil úplně jasně do nohy

Reagovat
monty25

Přesně. Asi jsou u videa podělaný odpískat druhou penaltu proti Plzni...

Reagovat
iamek

U toho prvního faulu to musel aspoň studovat, ale tady to bylo úplně jasné .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nooo, podle mě byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla podle me mnohem jasnejsi penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou pice ti komentatori na O2 podivaji se na zaznam a zadnej koment, ticho, nic.. nevi absolutne co rict.. tak radsi drzi hubu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
monty25

Vyprcanci z O2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych pískal, narozdíl od te prvni

Reagovat
bobis21

pokud tam byl jakýkoliv dotek tou nohou tak není co řešit

Reagovat
iamek

Tahle byla taky jasná . Stejně jako ta první.

Reagovat
ratusek

tak to kompenzoval no proti Plzni 2 penalty to by byl vrchol

Reagovat
KingMaster13

To si můžeme dovolit jen my

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

buzeranti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OVi.77

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to jsou fakt curaci. Bezte se vysrat...

Reagovat
KingMaster13

Tak tahle byla mnohem jasnější

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě se dala pískat i ta první, ale tahle byla tutová. No nic, aspoň bude prdel

Reagovat
KingMaster13

To je hroznej vůl ten Hubník Ten už v tom základu taky nemá co dělat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak po těch pár záběrech... vždyť byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kdyby nezačal padat dřív než tam Hubník tu nohu vážně dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Smesny tohle. Prvni nemela byt ani nahodou, naopak ta druha byla jasna. Oboji vyhodnoceno obracene.

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Rozhodčí z toho udělal úplnou bramboračku

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze tohle rozhodci nevidi rovnou? vidi primo na ten zakrok a alibisticky ceka na radu od videa.. a nakonec tomu nasadi korunu, ze to ani nepiskne

Reagovat
mistr129

Šašinka

Reagovat
ratusek

ty vole dyt tam máš na středu Hrubého Bobe dej tam Ondru, Jakub už sotva plete nohama

Reagovat
HorajzmAmmann

No jako tohle mohlo byt uz 4:1 ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo a Řezník vůbec nedával hlavou do prázdný

Reagovat
Han střelil první

4:2

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka to je hodně velký špatný aby tohle hrálo základ v Baníku.. snaha a všechno okey, ale prostě to tam není.. max. tak Brno, Jihlava na lavku..

Reagovat
iamek

On je strašné dřevo. Takový žolík na posledních 20 minut proč ne.

Reagovat
ratusek

musí přijít utočník jednoznačně. Šašinkové jako žolíci proč ne, naopak. ale do základu vůbec ani jeden

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Berem všema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál celkem slušně..

Reagovat
mayday

Hodně špatný je, že tohle se vůbec pohybuje v prvoligovým kádru.

Reagovat
ZB 07

Řezníku sakra

Reagovat
Kang & Kodos

Řezník je ale dobrej trojskej kůň. Čekám, že v 95. vymete šibenici Hruškovo brány

Reagovat
smazaný uživatel

pyrosou

Reagovat
iamek

Řezníček

Reagovat
ratusek

ten Řezníček si to hodí myslím po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek

Reagovat
Losinho

Řezníček

Reagovat
Baronne

Co dělá takový kopyto jako Jakub Šašinka v první lize, může mi to někdo vysvětlit?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva zápasy hrál dobře, vlastně na to že šlo o něj hrál přímo skvěle! Nechápu že může zahrát takhle a pak třeba půlsezony hrůza.

Reagovat
Baronne

Jakože ten včerejší výkon na něj byl ještě dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Hrává hrozně, někdy špatně, ale jak říkám - poslední dva zápasy dobré (takže i ten včerejší). Nahrál na dvě gólovky, byla na něj penalta kterou nepískli, vydržel běhat celý zápas a balóny se od něj konečně neodrážely.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Řezník a Řezníček jsou fakt bratři v triku

Reagovat
KingMaster13

Jsou jak pokemoni, Řezníček je jen vývojový stádium a čím vyšší to stádium je tím je blbější

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pikachu, Raichu a Pichu?

Tak tady je to Reznik, Reznicek, Picu..

Reagovat
KingMaster13

chybí už jen 1. stádium nějakej Řez

Reagovat
smazaný uživatel

Pichu je první stádium

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni hraci i s rozhodcima maj vsazeno na presnej vysledek 0:1 ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný, Řezník i Řezníček před sebou prázdný brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicka nekomentuju. Ale Cermak krasna prihravka

Reagovat
KingMaster13

Ten hraje dneska skvěle

Reagovat
ZB 07

Co to je za zápas Řezníček

Reagovat
ratusek

Stronati jak si sprintersky namazal na chleba Řezníčka

Reagovat
mistr129

Plzeň má sice infiltrovaného Řezníka, ale fanoušci Baníku ho ještě vykompenzujou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Limberský zkušeně.

Reagovat
ratusek

No nic, sice kostrbatě, ale pohár za ligu splněno

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

No tak dík no

Reagovat
ratusek

ty jo, nepovažuješ snad Plzeň za soupeře o titul?

Reagovat
KingMaster13

No tak zatím se furt motají kolem nás a je skoro půlka základní části, takže by to chtělo asi je začít brát vážně

Reagovat
ratusek

jim dáte u nich čtverku, v Edenu bůra a máš vzájemný zápasy pokrytý

Reagovat
KingMaster13

O to nejde oni budou vyhrávat všechny ostatní zápasy, my to 2x prosereme v Jablonci a furt je to na stejno

Reagovat
ratusek

to ej pravda, na plukovníka sem zapomněl, navíc budete mít o 2 derby navíc. a ještě k tomu k nám, ale u nás to budou mít těžký všichni první skupina by mohla být dost zajímavá, snad se tam udržíme

Reagovat
KingMaster13

Proto každá ztráta Plzně je přínos a musí se s nima počítat.

Reagovat
Coutinho10

nezbejva nic jinyho nez to derby zejtra vyhrat no

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský z hozenýho zapalovače vytěží dvě minuty kdy se nehraje.

Reagovat
iamek

SKvělé Proske teď

Reagovat
Riviera Kid

Za co mu dal tu žlutou. Nějak jsem to nevnímal.

Reagovat
smazaný uživatel

Se usmál na tribunu.

Reagovat
Riviera Kid

Tebe se neptám. Trolly zásadně nekrmim.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Usmál se na tribunu.

Reagovat
mistr129

To byla hodně tmavá žlutá, slušná prasárna

Reagovat
bobis21

stejný zákrok ve vápně dneska nebyl ani faul ...

Reagovat
mistr129

no penalta to být měla, ale tam ho podkopnul, Šašinka prošlápnul

Reagovat
bobis21

to je teda rozdíl za mě oba zákroky jasný faul + žlutá

Reagovat
mistr129

tak když jdeš do někoho zezadu kolíkama, je to rozdíl oproti normálnímu podkopnutí

Reagovat
bobis21

tohle jsem teda v tom záběru neviděl, podle mě normálně z boku vzal nohu - stejně jako ten zákrok předtím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jsou takoví dřeváci ti Šašinkové

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja ten baník pochcanej nemam rád

Reagovat
Bex5

Celej les to takhle ma

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuuf to byl boj.

Reagovat
Banikovec7

Skoda ze aspon nebyl Proske trosku uzitecny a nedal Sasinkovi druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane dodatečně stop na dva zápasy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyrovnany zapas. 2. polocas lepsi. S Plzni 3:3 je fajn.

Ted uz na Opavu

Reagovat
ZB 07

Počet Opaváků v Olomouci

Reagovat
ratusek

Akorát nerozumím tomu, jak mco marnej musí být Fendrich že furt chytá Šrom

Reagovat
ZB 07

Zapalač

Reagovat
KingMaster13

Opava by momentálně šla do prostřední tabulky, kéž by se jim to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

A o poháry si zahrát jako vítěz prostřední tabulky s Baníkem

Reagovat
ZB 07

Jablonec taky super

Reagovat
HorajzmAmmann

Beru zpatky, penalta na Filla byla jasna.

Reagovat
ratusek

druhou pro jistotu nepískl a záběr kde Fillo asi dal gol radši nikdo nezveřejnil. Nicméně Fillous to měl dát uplně v klidu

Reagovat
HorajzmAmmann

Netuším zda byl celym objemem. Myslím, že ne... ale nechápu proč tohle podle videa nepískne VAR k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

No proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem rád, že jsi dostal rozum..

Reagovat
HorajzmAmmann

já si fakt byl 100% jistý, že ten Filo tam byl později sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Ďurica jasná redka, to je dno co teď udělal za zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Šrom A pičusek Smola klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ani se ho nedotkl

Reagovat
ratusek

Vydrží Jílek do poločasu? nebo ho na podzim podrží, prodají mu v zimě hráče a vyrazí ho po dalších 2 kolech na jaře?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Kuba Šašinka je sice dřevák, ale když už má míč ve vápně tak je prostě nebezpečný. Na to, že odehrál nějakých 220 minut tak dal gol, pískala se na něj penalta, měla se na něj pískat druhá penalta, asistoval u golu bráchy na Bohemce a dneska měl asistovat u golu Šindeláře a Filla.

Reagovat
HorajzmAmmann

což je vlastně asi 8x tolik, co předvedl na hrotu Diop za celou dobu (když nepočítám Olomouc) Sorry trevore

Reagovat
smazaný uživatel

Diop aspoň po sprintu nevypadá jak po celonočním tahu s kýblama vodky a redbullu

Ale jo, dnes překvapil, nicméně Diop, leč je neproduktivní, tak je o parník jinde než on.

Kuba má všechny předpoklady na to být dobrý hroťák...Až teda na tu hlavu...

Reagovat
Han střelil první

Dokud bude s Grancem primárně obrážet hospody, a pak až se věnovat fotbalu, tak může být sebelepší, ale neměl by hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me dnes mile prekvapil, ale to je mozna dane tim, ze sem od nej necekal vubec nic. Mel tam par nadejnych akci, ale casto mu v tom chybi sila a rychlost, aby to dotahnul do konce. Ale to se neni cemu divit, kdyz na to sere a treninky ma na poslednim miste...

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli sere na treninky tak to je na hovno.. a je to škoda. Neříkám, že má na základ. Ale na lavičku klidně.

Reagovat
ratusek

fakt na to sere? tak to je škoda. Ale oni oba Šašinkové prostě jsou robustní a tahat s sebou celý zápas takovou váhu to při sprintech unaví no

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuba je úplný tank. Na posledních 30 minut proč ne...

Reagovat
ratusek

no právě, na poslední minuty jsou oba výborní, ale na základ ani jeden nemá, ani Diop. potřbeujeme zoufale hrot, ale to potřebuje víc než polovina ligy no

Nicméně si troufnu tvrdit, že oba Šášové jsou lepší než ten kopáč Řezníček a ten hraje základ v Plzni a v LM taky pár minut odehrál

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mayday

Řezníček byl včera fakt zoufalej, ale jinak to fotbalista je a troufnu si říct, že úplně jinde než ten hranol Šašinka nebo jeho brácha. Ale momentálně je v těžké neformě a je to hrozně moc vidět.

Reagovat
Kang & Kodos

Řezníček je top útočník pro menší kluby, kde má důvěru jako jasná jednička. Příbram, Brno, možná i Sigma, to je přesně pro něj. Ale aby kryl záda nejlepšímu útočníkovi v lize a chodil tam jako žolík na 15-20 minut jako v Plzni a na Spartě, to fakt neni pro něj

Reagovat
mayday

Jo, to je pravda. Já jsem jen chtěl vypíchnout, že když se mu daří a je ve formě, tak má i slušný fotbalový věci.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Ondra je tintítko, kde jsi vzal, že je tank?

Reagovat
Puskas

tančík

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sis vlastně užil fotbal v sobotu?

Reagovat
Puskas

Byl jsem po dlouhé době, tak po třech letech. Nezvyk ty Vítky, ale přesto fajný zážitek. Hráli jsme hodně dobře, škoda těch šancí, atmosféra výborná, až mě to navnadilo na další návštěvu, ale to zase brzy poleví . Jo, a Páník na mne volal, že mi spadla vstupenka, když jsem šel kolem něj, před vchodem do útrob stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní je, že sis to užil, ne?

Reagovat
Puskas

Tak mohlo to být okořeněno aspoň bodíkem, ale užil, to jo.

Reagovat
Puskas

A musím říct, že se mi líbil Šašinka. Už od středy jsem tušil, že ho postaví, bo už v Plzni hrál solidně, teď zas. Asi ho postaví s Barym v Opavě. No a Stronati, Řezníčka úplně vygumoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, Kuba hrál dobře, což o to. Ale v porovnání s Diopem mu chybí fyzička, profesionalita atd.

Nicméně Diop je zravotně out, takže asi hrát bude.

Reagovat
Puskas

Ber v potaz jejich postavy, tahat skoro dva metry a tolik kilo je něco jiného než atletická postava Diopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, ale když víš, jak přistupují k tréninkům na Baníku a na Stodolní, tak to je pak těžké a ne moc dobře se ho obhajuje.

Reagovat
Puskas

A jak to je na tréninku? Nechce se mi věřit, že by Páník toleroval jakýkoli šlendrián.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Co si mám pod tím představit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to moc rozmazávat, ostatně i jiní to zde psali, jak se naši mladí prezentují, byť ve svém volném čase.

A co se týče Paníka, on je prostě hodnej

Reagovat
Puskas

O těch mimofotbalových aktivitách vím, ale trénink je přece jen něco jiného, kór pod bdělým okem Baryho:).

Reagovat
Banikovec7

Jo, nebezpecny je, ale on me proste neskutecne vytaci, pokazde co ho vidim. Hraje mezi dospelymi uz nevim kterou sezonu, ale porad vubec nevi kde ma stat, kdy se ma rozbehnout atd. Dnes zadrbal nekolik akci tim, ze si nesel pro mic ale nechal Hubnika aby ho jednodusse predskocil, pritom kdyz uz se k tomu balonu dostal, tak dokazal stopera udrzet za sebou a obcas i presne rozehrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Já ho teda letos viděl podruhý a iritoval mě neskutečnym způsobem, totální kopyto.. A ještě jak se vždycky rozčiluje při čemkoliv jak totální vymrdanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Sigma Když už se zvedaj, tak zas tekhle rupnou, to je šílenost. Předměstí dobrej válec

Reagovat
FCSL

Aha, ted jsem si uvědomil, že mám od nich 5 hráčů ve fantě mrkev celá deffenziva z Plzně, takže další prohra Zatim jedu v sériích, na začátek sezony 3 prohry, pak 9 výher v řadě a ted 2. prohra v řadě

Reagovat
Greny

Já jen Pilaře z Plzně jsem měl Havla taky nic moc ale zase Hruška a Holík že Zlína to napravili

Reagovat
smazaný uživatel

HANBA klidně ať dostávají pokuty každý zapas za takovéto pasáže

Reagovat
ratusek

Zavadil dobré psychopatistické výlevy, ale jelikož to není Baroš, tak se to řešit nebude

Reagovat
Greny

Klidně ať se to řeší... Ale v tom případě by jste po dnešku asi neměli příští kolo s kým hrat

Reagovat
ratusek

To jo no, ale furt se řeší jen Baroš, ale co dneska rozjel Zavadil, to je taky něco

Reagovat
iamek

Reagovat
monty25

Karviná gól, RIP moje Fanliga

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hokej na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně výhra!!

Reagovat
ratusek

nečekal jsem, že vyhrajete zrovna u Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 3-0 vyhrát venku Paráda!!!!

Reagovat
monty25

Vlachovský > Csaplár

Reagovat
Banikovec7

Ten zaver Sigma - Opava

Reagovat
HorajzmAmmann

ten konec v Olomouci

Reagovat
raduinho

Kosovo je Kosovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dneska neni na sracky uz vod rana, jako by nebyl - dneska je DERBY!

Reagovat
C-M@ster

Kolik tipujes

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Blasphemer

Dneska by mohla Spartička zabrat.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

A já myslel že jí společně dotlačíme do prostřední skupiny

Reagovat
Blasphemer

Dyť by ta liga byla strašně nudná, kdybyste byli pořád první. A taky toužím po tom, po čem Pepa Šural.

Reagovat
Losinho

Tak já měl posledních deset let se Slavií vzrušení až až

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aby k vám Pepi po zranění Krmenčíka ještě nepřestoupil, když už mu prý ve Spartě pšenka nepokvete

Reagovat
Blasphemer

Šural prej chce prachy. A když mu to nestačí ve Spartě, tak pochybuju, že by u nás dostal víc.

Reagovat
KingMaster13

Jen ať táhne někam mimo ligu, nechci ho tu vidět. Jinak doufám, že se zbavíme pronásledovatelů a do konce ligy už to bude jen mezi náma dvouma, popřípadě ještě třeba Baníkem.

Reagovat
Blasphemer

Jo, Baníku bych taky přál, ať jsou letos co nejdýl nahoře. Po těch letech sraček si to už zaslouží. Navíc trenér sympaťák, většina kádru v podstatě taky a dva explzeňáky mají ještě k dobru.

Reagovat
KingMaster13

Však já taky Sice si myslím, že jim utečeme ale kdyby se nějak do boje o titul přimíchali tak bych nebyl proti. Teď bychom ale měli držet spolu ať se zbavíme Sparty a pak už by to defakto bylo jen mezi náma A o Zdendu se fakt neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nás se podle mě bát rozhodně nemusíte. Sice už jsme na té úrovni, kdy dovedeme s vámi, spartou a plzní hrát vyrovnané zápasy, ale ještě to neumíme potvrzovat, navíc, máme zatím úzký kádr. Ale na tu TOP 6 by to letos mohlo vyjít s tím, že si myslím, že před Zlínem bychom skončit měli, takže TOP 5 vidím reálně.. Ale i kdyby ne, tak jsem hlavně šťastný, že nehrajeme o záchranu..

Reagovat
KingMaster13

Však já s tím asi i počítám, musíte pomalu na vrchol, nejde to hned. Řím se taky nepostavil za den. Ale dávám tomu sezonu maximálně 2 a už s váma budeme muset počítat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si hlavně chtěl zajít zase na evropský pohár. Klidně ať je to zase něco typu Dněpr Mogilev nebo něco podobného, ale za celý život jsem byl jen v sezoně 2009/2010 právě na tom smolném Mogilevu a WIT georgia tbilisi, kde jsme po výhře 6:0 venku doma trapně remizovali 0:0. Ale i tak mě to strašně bavilo.

Reagovat
KingMaster13

Jo tomu plně rozumím Evropské poháry jsou něco jedinečného pokud se tam nepřihodí nějaký trapas jako se nám málem povedlo vypadnout s Tallinem

Reagovat
db18

Poslal bych jim klidně ještě někoho do party...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme PO, takže bereme Řezníka.

Reagovat
mistr129

Fakt jo? To mě teda serou tak, že jsem vám v poháru proti nim regulerně fandil, a to už je co říct Trenér s majitelem teda sympaťáci jsou, ale fanoušci a hráči to v pohodě převrátí na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jak to mluvíš o naší budoucí posile

Reagovat
KingMaster13

hele my vám to vedení půjčíme na celou zimu, poslední podzimní kolo hrajeme v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemáte někdo O2 TV (aspoň ten střední tarif) nebo Digi2Go s jedním volným slotem pro PC? Za O2 bych zaplatil tak 150/ měsíc, za Digi určitě minimálně 100/měsíc a jsem schopen se dohodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Strojmír

1:3

Reagovat
C-M@ster

OT: Daji se na tipac vlozit love behem nedele, aby tam uz dneska byly?

Jednou jsem je tam vkladal a byly tam hned, ale ro byl pracovni den a minule trvalo snad 4 dny nez prisly.

Hokejovy prenosy jsou na free webech strasne na picu.

Reagovat
meno

Když vkládáš kartou tak hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na pobocce..

Reagovat
C-M@ster

Dik.

Reagovat
Blasphemer

Achjo, Bolka hraje až zítra? To bude ještě drama o druhý místo mezi mnou a Fortym. Už nám oboum hraje jen společnej Stoch a mně ještě Komličenko, ztrácím přesně šest bodů. In Rusák we trust.

Reagovat
cr7sux

2:3

Reagovat
Losinho

Snad necháme Spartu na šestým fleku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Snad ne, to by mohl taky mohl skončit GSM Zdenda a z toho šestýho místa by mohli jít rychle nahoru.

Reagovat
Losinho

Beztak by zas vzali nějakýho šaška.

Reagovat
Blasphemer

Obávám se, že teď už jich tam měli několik za sebou, takže už by zákonitě určitě přišel někdo schopnější. I slepé prase občas najde žalud.

Reagovat
Blasphemer

I když... kdyby zůstal Ščasný ve vedení, tak asi může přijít kdokoliv.

Reagovat
KingMaster13

Zdenda by se jen přesunul a zase by tam tomu dotyčnému do toho kecal Ti se z těch sraček jen tak nevylížou

Reagovat
Posledni Kovboj

Zalud tomu celymu sefuje.

Reagovat
Kang & Kodos

By mě zajímalo, jestli sportovní ředitel vyvodí zodpovědnost a vyhodí trenéra.

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že by se jen stáhl z lavičky a našel by za sebe dalšího beránka, kterýmu by dělal ty jeho naschvály

Reagovat
Losinho

*asistenta trenéra

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrejte 3:2, kdy dá 2 góly Stoch a 1 Hušbauer bez asistence. Ať mám šanci ještě porazit KingMastera v fanlize.

Reagovat
FCSL

Přeju to Trpišovi, ale Sparta doma neprohraje. Stanciu rozhodne a Tetteh z brejku pojistí. 2:0

Reagovat
KingMaster13

Dneska to bude kurva těžký, čeká nás Mordor!! Sparta je doma kurva silná ale věřím ve výhru, kluci teď hrajou fantasticky a věřím. Jako i kdybychom prohráli nebo i remizovali tak se nic nestane, Plzeň by před náma byla bod a Sparta maximálně 4 za náma. Dnes by to ale byla škoda, máme obrovskou šanci se jich v boji o titul zbavit a chce to využít, potom už by to bylo jen mezi náma a Plzní. Takže doufám a věřím, že to vyjde. Pojďme kluci, vyhrajme tenhle největší zápas v republice SKS 4ever. Dnes obrovská nervozita ale i natěšenost

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kang & Kodos

četl jsem to už včera a dalo mi to zabrat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
mistr129

George George

Mnozí se mu smějí, ale on jde svou cestou i když se nedaří...a za to si respekt zaslouží !!! Mě by se líbil jako asistent JT v SKS

Fuj, to jsem se zas jednou lekl

Reagovat
PBLead

"Jsme na lodi, plujeme, je bouřka, vichřice a já nebudu kapitán, který bude říkat: ty vole, nám nedali dostatek záchranných člunů, máme starý lana, já chtěl námořníky z Buenos Aires a oni mi je dali z Jakarty."

Reagovat
Erialdur

,,Kdyby je kdyby, ale kdyby byl na hřišti pan Slepička, tak jsme se do poločasu třikrát objímali. Ale pan Slepička nebyl k dispozici, museli jsme si poradit s tím, co máme."

Reagovat
PBLead

to je taky dobrý

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

frajer

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

dobry pristup od nej

Reagovat
db18

Je to Zio?

https://tinyurl.com/y7fpmwyl

Ten v sobě toho Itala nezapře.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhraje českej fotbal.

SKS

Ať vyhraje lepší

SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Opet je mi uplne jedno, jak dopadne derby. Pokud vyhraje Sparta, tak zustanem na cele, pokud Slavia, tak zase naskok pred Spartou bude obrovsky a pokud remiza, tak pohoda. Takze doufam, ze to bude zapas plnej emoci, tvrdejch zakroku, karet a zraneni.

Reagovat
Erialdur

Přát zranění, to je docela hustý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
iamek

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Na O2 běží záznam posledního derby, 60. minuta, 3:0, vysmátý Sparťani...

Reagovat
Ross Geller

Napiš nick a heslo na O2, ať se taky podíváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotvírejte to, je v tom vir.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Vir pravdy

Reagovat
Coutinho10

tak jo...jdeme na to a Škoda ani na lavičce , ale Zmrhy je zpět

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Olayinka - Zmrhal

Lavička: Kovář - Sýkora, Matoušek, Deli, Baluta, Mešanovič, Frydrych

Reagovat
db18

Zmrhal? Nebude spíš prohozen s Olayinkou? Jinak jsem (mile) překvapen Traorém.

Reagovat
Coutinho10

těžko říct ...takhle to je i graficky udělaný, tak uvidíme

https://www.slavia.cz/foto/sestava_derby_fb_2.jpg

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Počkej, počkej Zmrhal snad není na hrotu ne? Jinak jsem moc rád že hraje tohle jsou jeho zápasy Jinak Traoreho bych tam nedával Baluta se mi tam líbí o dost víc, Traore je dřevěnej směrem dopředu

Reagovat
Coutinho10

je to tak i graficky znázorněný...Olayinka hral na křídle dobře, takže asi to chce zachovat...uvidíme, jaká bude realita Traore je zase jistější v krytí míče, takže by nemusel tolik ztrácet, takže v tom nevidim nějakej problem...Baluta to pak může oživit

Reagovat
KingMaster13

Ten postup do útoku bude drhnout si myslím Což je škoda, tady se hra na brejky nabízí. A jestli fakt hraje Zmrhal na hrotu tak si jdu hodit laso

Reagovat
Coutinho10

tak asi bude víc pomáhat i záloze...budeme asi hrát něco jako dřív Španělsko ... no sám jsem na to zvědavej, protože nevim, co čekat

Reagovat
KingMaster13

Já se tý ofenzivní části hrozně bojím, že bude jalová. Ty hráči nejsou moc sehraný, nejsou na pozicích co jim tolik vyhovují No jako jestli to urveme v týhle sestavě tak má Jindra můj respekt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však tahle hrajou, co přišel Traoré, akorát se tam mění útočníci

Reagovat
KingMaster13

Tím chci říct, že Olayanka s Traorem hrajou podruhé v životě, Zmrhal na hrotu No nevím, já bych tam poslal stejnou sestavu jako s Duklou, ta hra se mi hodně líbila

Reagovat
Losinho

Podle mě bude normálně Zmrhal na křídle, však Olayinka hrál i v útoku, nedává smysl tam dát Zmrhala.

Reagovat
KingMaster13

No v to doufám právě

Reagovat
PlackaSKS

dává, zmrhal doplnuje útočníky ve vápně už dlouho. vysokej, rychlej, rád si zabíhá za obranu.. přesně to podle mě má za úkol dnes plnit na hrotu a vůbec mě to nepřekvapuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Traoré je naopak dobrej do tý mezihry, jen je bidnej v zakončení. Na to jsou tam ale jiní.

Reagovat
FCSL

Sparta:

Nita - Chipciu, Radakovič, Štětina, Čivič - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič- Pulkrab, Tetteh.

Slavia:

Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Olayinka

Pulkrab Olayinka

Reagovat
db18

Plavšič

Reagovat
PBLead

Až na Plavšiče je ta sestava nejlepší možná. A to je ještě otázka, kdo by místo Plavšiče měl naskočit. Protože ostatní hráči, co hrávají na kraji jsou z taky z formy (Vatajelu, popř. Šural).

Reagovat
Ross Geller

Třeba Sáček, ať máme komplet zálohu jenom ze středních záložníků.

Reagovat
PBLead

Chápu, že to myslíš spíš ze srandy, ale existuje vůbec nějaký známý tým, který hraje zálohu se 4 centrálními záložníky? Že to na papíře jde, to mi je jasný, ale jinak si nedovedu moc představit, že by tam ze strany nechodily centry apod. a vše se hrálo středem. To by tam museli všechno zvládnout krajní beci, což je dost náročný úkon.

Reagovat
kilobyte

Tak ono je kokotina hrát 442, když na to nemáme křídla a Stanciu a Kanga spolu v tomhle systému ve středu hrát nemůžou.

Reagovat
PBLead

No tak ty posily asi byly koupeny s tím, že se bude hrát 3-5-2. Jenže v rozestavení 3-5-2 se nám fakt moc zatím nedařilo. Já jsem pro 442, protože mi přijde, že dokážeme tak být aktivnější v útoku, zatímco v jiných rozestaveních se pomalu nedostaneme k nějakému zakončení (dojem). Ale má to pak logické důsledky v podobě Stanciua na kraji (což je děsné plýtvání kvalitou takového plejera) nebo tím, že nemáme nějakého solidního křídelníka, jak píšeš ty. Resp. máme - Plavšiče a Chaima, kteří jsou oba z formy a Chaim ještě zraněný.

Reagovat
kilobyte

Ty si myslíš, že naše vedení si řeklo, že budeme hrát 352 a podle toho hledali hráče? Tak to jsi asi hodně naivní.

Reagovat
PBLead

No tak podle mě takový Vatajelu přišel s tímhle, ale je fakt, že asi vedení Sparty přeceňuji. Jako takové přestupy, jak jsou zmíněný tady ve vláknu níže, jako Albiach či Vukadin, to byly náhodný střely do tmy. Tam prostě nechápu, proč jsme je přivedli.

Reagovat
kilobyte

Je to docela složitý, když naše jediné momentálně použitelné křídlo hraje na beku.

Reagovat
PBLead

Chipicu? Ale zase se nedá říct, že by to na tom beku nezvládal, naopak mě docela překvapil. Na transfermaktu měl pozici RM, CM a dokonce CF. Je docela často vidět, že si rád vystřelí. Ale jinak i jako do defenzivy je OK hráč, kéž by si ostatní sparťani drželi podobný standard jak má on.

Reagovat
kilobyte

Občas má zápas, že dopředu neudělá nic, ale stejně je to naše nejlepší křídlo. I když hraje beka.

Reagovat
db18

Sáček nebo Ristic?

Reagovat
PBLead

Jo, Sáček hrál na kraji, to mi úplně vypadlo. I když to teda není úplně jeho pozice. Ristič hrál u nás defenzivní záložníka a možná LB. A to ještě v nějakých přátelácích, v ostrých zápasech snad neodehrál ani minutu. Moc jeho přestup nechápu.

Reagovat
kilobyte

Já bych tam dal Costu a hrál 352. Na nic jiného nemáme hráče.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pulkrab dává smysl, potrebujou nějaký velký hovado na souboje s Míšou. Na Olayinku jsem zvědavej, na něj by mohl takovej Radakovič udělat penaltu

Reagovat
Ross Geller

Sparta: Nita - Chipciu, Radakovič, Štětina, Civič - Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič - Tetteh, Pulkrab

Slavia: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Boři - Souček, Hušbauer - Stoch, Traore, Zmrhal - Olayinka

Reagovat
Ross Geller

Jinak zvláštní, jak Sparta koupila Néstora a Vukadinoviče, a prakticky jim vůbec nedala šanci a oni sedí na tribuně či hrají za juniorku. A v zimě je prodá. Pro ty hráče to musí být hrozně psychicky náročné, přestoupí do největšího klubu v ČR a zahrají si tak ve 2-3 zápasech, pak si 2 roky posedí na tribuně a prodají je jinam.

Reagovat
Azazelo RD

Tak takhle Sparta kurví fotbalisty desítky let.

Reagovat
TrueCommunist

Nema někdo nějaký dobrý stream? :)

Reagovat
masly008

Reagovat
Ross Geller

Mám.

Reagovat
Greny

Ardeleanu to podle mě totálně zkurvi

Reagovat
Blasphemer

Hašek se z českejch trenérů poslouchá suverénně nejlíp. Kolikrát když vidím (ať už bejvalý nebo současný) trenéry v roli televizního "experta", tak si říkám, jak se tím můžou/mohli vůbec živit, když nedokážou za dvacet minut ve studiu vykoktat víc než pár klišé, natož aby ještě zkusili něco trochu zanalyzovat. Hašek umí ty věci správně pojmenovat, aniž by se někde v prostředku ztratil, jak to bejvá zvykem.

Reagovat
iamek

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Sosi

On se neztratí, ale on se zakoktá... Má jeden z nejhorších projevů, vůbec neumí pracovat s hlasem.

Reagovat
smazaný uživatel

ivan?

Reagovat
Puskas

Jak píše Sosi, má hroznou formu, ale obsahově určitě patří k nejlepším.

Reagovat
fabec1222

někdo stream pls?

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Stannis Baratheon

Zmrhal na hrotu by mohlo b_t zajímavé řešení, je rychlý a dá se očekávat, že Sparta bude chtít vyhrat, tudíž by se Slavii mohli otvirat cestičky k rychlím kontrům.

Reagovat
smazaný uživatel

https://tenor.com/pbrU.gif Snad prohrajou oba dva týmy

Reagovat
Posledni Kovboj

Radakovic - Stetina. RIP in peace Sparta.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Losinho

Reagovat
nani92

Praha je rudá!

Reagovat
fabec1222

nuda, pískej konec

Reagovat
lampas

To bylo na redku. Tetteh by šel sám na bránu.

Reagovat
Komix

Reagovat
Lof

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Že prej Stanciu neodejde ze Sparty dokud s ní nezíská nějakou velkou trofej. RIP Staciuova kariéra.

Reagovat
Kepy_FCB

Narodni pohar vyhrat muze

Reagovat
smazaný uživatel

Perleťový pohár

Reagovat
fabec1222

Nita

Reagovat
Losinho

Nita

Reagovat
Ross Geller

Nita

Reagovat
Coutinho10

skoda Stoch...dalo se lip trefit

Reagovat
Komix

Kanga má splněno

Reagovat
Losinho

od zítřka dovolená

Reagovat
doshcz

tak Kanga dnes nedohraje

Reagovat
Posledni Kovboj

let's go Sparta let's go blbejsi pokrik uz nemame, ani bojujte za Spartu neni tak trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jako Tetteh fakt bez karty?

Reagovat
Blasphemer

Tetteh je taky dobrá mrdka

Reagovat
Neon

Reagovat
Kepy_FCB

Zatim nuda, Kral s Berbrovkou vcera lepsi

Reagovat
Lof

Tetteh bez karty. OK.

Reagovat
Ross Geller

Gól Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
Neon

Až na tu ruku dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu já bych mu ten gól uznal, i když byl po odpískání.

Reagovat
Kepy_FCB

Zase visi HOONARA

Reagovat
doshcz

Jemné postrčení prej :D

Reagovat
Neon

Tohle že bylo jemné postrčení?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevim kde to videl.. normalne telo na telo

Reagovat
Neon

A co ta ruka, kterou se nakonec odstrčil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimvas, s timhle pristupem by se z fotbalu za chvili stal bezkontaktni sport...

Reagovat
Coutinho10

aaaah Coufy byl si sam

Reagovat
doshcz

jasný vyloučení

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena pro Ngadeua.

Reagovat
db18

Ngadeu druhá žlutá.

Reagovat
Posledni Kovboj

zas ta prvni byla takova, ze spis nebyla

Reagovat
db18

Tam byla proto, že by Tetteh šel sám na bránu, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, ale podle me to ani nebyl faul, Tettehovi to celej zapas klouze a Ngadeu se ho podle me sotva dotknul. Ale pockam si na opakovacku.

Reagovat
Blasphemer

Tak Ngadeu měl jít ven ale.

Reagovat
Ross Geller

Ngadé měl jít ven, zase rozhodčí nadržují Sešívkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle muze napsat Spartan opravdu nechapu

Reagovat
Losinho

Coufal škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá a čau..zmrdi

Reagovat
Riviera Kid

Tohle bylo na druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj video na tenhle zapas?

Reagovat
Posledni Kovboj

maj

Reagovat
Losinho

Ngadeu a Traoré o půli ven

Reagovat
mistr129

Snad Ngadeu ne dřív

Reagovat
taws

Proč si do pice nejde teď ten loket prohlídnout na video

Reagovat
smazaný uživatel

Spis proc mu to do pice nereknou do vysilacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si první zjisti, jak funguje video..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jde jen o primou cervenou, tak je to jeste vetsi picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám.

Reagovat
naheCZ

Protože žlutou kartu video neřeší

Reagovat
Komix

Reagovat
Riviera Kid

Ale druhou by mělo, ne?

Reagovat
naheCZ

Pouze zákroky na červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen přímou červenou.

Reagovat
Riviera Kid

Tak to je trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tahle by byla na cervenou.

Reagovat
taws

To je blbost.. vždyť by si to měl jít právě prohlídnout jestli to je na červenou

Reagovat
mistr129

Protože no bylo max na žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Největší událost, jeden blbej (ještě slabej) loket.. hoši dívejte se na fotbal a nechtějte za každou kokotinu video.. toto už musí mít nějaký hranice

Reagovat
Blasphemer

Slabej loket tesaz do kamene ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Dával bys žlutou za každej dotek loktem, ty malej buzerante?

Reagovat
Blasphemer

Přečti si pravidla.

Reagovat
Blasphemer

Ty malá píčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši držte tlamy s druhou žlutou ty vole, zase si akorát děláte alibi jak malý holky, až dostanete na pi*u..

Reagovat
Posledni Kovboj

Vyborne, zluta za kecy pro stopera. Uzasny.

Reagovat
Losinho

Kanga je hrozná kunda. Ten nám dá góla určitě

Reagovat
Ross Geller

Mně se líbí jiné kundy, ale tak proti gustu žádný dišputát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vulgární. Bůh tě vidí..

Reagovat
Ross Geller

Ale Šafarčík ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

*buh

Reagovat
Ross Geller

To je zbytečné mu psát, on si stejně ten nick nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že pořád je lepší mít tenhle Nick, než si rady hrát na věřícího a pak používat tvůj slovník .

Reagovat
Ross Geller

Já myslím, že bys měl myslet, než něco napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, že to říkáš ty, tak to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Dal ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič velkej chlapák ale až si zase ke konci špílu dá vlastňák nebo udělá penaltu tak bude brečet jako malá děvka.. na tohle je asi nejlepší v lize, na strkání ve zdi..

Reagovat
KingMaster13

To je magor ten Ngadeu, v 6. minutě si nechá dát kartu a pak tam jde loktem

Reagovat
mistr129

Ta rohova kamera jim jde pozadu ne?

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kanga stihne za sezonu i 16 ŽK ne? Jinak už se těším až se v 27-28 kole bude chtít každý vykartovat aby byl ready na nadstavbu..

Reagovat
Blasphemer

Jako je hustej, no. V životě jsem neviděl "kreativního" záložníka, co ny dostával tolik karet.

Reagovat
Riviera Kid

Miluju tohle hodinový strkani u standartky. A pak to letí na tribunu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ať jde to O2 taky do prdele, tisíckrát něco opakujou, přitom se dávno už hraje.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Losinho

Kolář

Reagovat
Losinho

Kúdelaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl uplne sam.

Reagovat
Ross Geller

Tfuj

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaql jooooooooo Kuuuuuudy

Reagovat
Komix

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fabec1222

gooooooooooooooooooooul

Reagovat
monty25

Zase jsem na Tipsportu slyšel gól, ještě než tam doletěl míč...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tam vypni zvuky u livka.

Reagovat
monty25

Snažím se to vypnout, ale nevím jak.

Reagovat
db18

hoď si stream do nového okna a livko vypni.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si vypínám notifikace k zápasům, který zrovna sleduju v tv.

Reagovat
db18

Neni to tim, že ti to hází zvuk z live sázek?

Reagovat
Blasphemer

Jak jinak než z rohu.

Reagovat
KingMaster13

konečně Kolář super save

Reagovat
naheCZ

Traore snad o poločase dolů,vůbec nestíhá

Reagovat
KingMaster13

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

STRIKER KÚDELA! NA HROT S NIM!

Reagovat
Posledni Kovboj

Super.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Blasphemer

Chipciu nejlepší obránce v lize. Ve dvou nejdůležitějších zápasech za podzim dva zaviněný góly. Bargain.

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Ten by byl super na pravém křídle, ale oni prostě toho pravého beka nekoupí.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak jasně že jo.

Reagovat
masly008

golman

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dostat gola z rohu od borca co ma 177 cm, na stredu malyho vapna... velkoklub sparta koncepce letni priprava dvoufazovy treninky

Reagovat
Mass

Kúdela má 182cm.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak si myslím že by to mohli stopeři + gólman zvládat

Reagovat
AjaxFans

To máš jedno, hlavně že je tam

Reagovat
PBLead

Podle výšky se často dá určit, zda má hráč tělesné dispozice pro vzdušné souboje/hlavičky, ale rozhodně to není vše. Je spousta hráčů s výškou kolem 175 cm a jsou suverénní hlavičkáři. Jde i o výskok, načasování, kvalita zakončení hlavou, odhad na míč, zkušenosti... Stejně tak si vem z druhé strany Tetteha. Tetteh má 190 cm a moc hlav nevyhraje. Je to všechno relativní. Jinak spíš mě sere to, že to byl min. 2x roh, kdy Slavia zakončovala po rohu naprosto osamocena. To je špatná vizitka bránění rohů.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted tyc

Reagovat
Coutinho10

skoda...mohlo bejt 0:2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, tak na redky 1:1.

Reagovat
Posledni Kovboj

Proc tam vsichni klouzou jak na zmrzlym rybnice?

Reagovat
Neon

Kdo bude hrát příští kolo? Kanga, Chipciu out

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooooooool Benjamín

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh Fanta boy, Kingmaster13, třes se.

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Jdi do háje Okradl jsi mě o 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Liberec dostane 6 gólu a ještě vyhraješ.

Reagovat
Coutinho10

zadny pristoupeni k Civicovi

Reagovat
db18

A volný Tetteh a Ngadeu u nikoho.

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem to pak pořádně v rozboru po zápase a tam byl ten problém, že Ngadeu tam měl 2 hráče a to za sebou Tetteha (tam si ho nikdo nepřebral = chyba, ale neházel bych to na Míšu) a pak mu tam ještě na přední tyč šel Stanciu, kterej nakonec hrál klíčovou roli, protože právě on na sebe navázal Ngadea a Tetteh byl nakonec volnej....škoda toho, protože kdyby Ngadeu nešel směrem na přední tyč, tak by Tetteha asi nenechal takhle volnýho

Reagovat
Posledni Kovboj

Od Civice to byla asi prvni vec, co za zapas udelal dobre. Tetteh super.

Reagovat
REPLIKATOR

Kde se vypíná ten zasranej zvuk na Tipsportu?

Reagovat
Losinho

Libovej centr

Reagovat
Riviera Kid

Ale ten Tetteh se pěkně vyplácí na to jaký tu na něj byl docela hate. Hašek asi věděl co říká.

Reagovat
AjaxFans

Už u nás hrál perfektně.Škoda, že ho agent tlačil na oči do Prahy

Reagovat
mayday

Je dobrej, ale je mladej, nevybroušenej. Hlavně že začátku sezony, to bylo neskutečný, co nedal. Ale vypadá na dobrýho fotbalistu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Do toho brankár mohol a mal ísť, keby nestál na čiare .... zlá reakcia

Reagovat
Posledni Kovboj

Pochybuju, ze to dneska budou dohravat 11 na 11

Reagovat
Losinho

Tohle teda fakt neni penalta kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tyvole, vystrčit loket proti balonu co letí ze standartky.. to je na kopačku do hlavy.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

pls

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Sorry všeci

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To je kokot

Reagovat
AjaxFans

To teda

Reagovat
Lof

Reagovat
Coutinho10

traore dmnt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Traore

Reagovat
Losinho

A video jako nic?

Reagovat
masly008

a na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš komik

Reagovat
db18

Vždyť to posoudil správně.

Reagovat
Losinho

Držku si krejt nemůže? Tak je debil no

Reagovat
smazaný uživatel

Ses.

Reagovat
Losinho

ty jdi zas kouřit trevorovi

Reagovat
PBLead

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska jsem u něj já

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku židovská...

Reagovat
Riviera Kid

Vždycky se aspoň jeden najde.

Reagovat
db18

Určitě ne s předloktím ve vodorovný poloze. Tím totiž téměř vždy zvětšíš objem těla...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Tak snad už to na jaře Traoré bude ve zlínským dresu vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vidíme, v čem je nevýhoda černochů... v mozku.

Reagovat
masly008

Reagovat
lampas

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
mistr129

Byla či ne? Já vůbec netuším, jak se tohle ma posuzovat

Reagovat
db18

Určitě. loket hodně vystrčený před obličejem, navíc sudí kolikrát připomíná, že se tohle píská.

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

byla.šlo to kolem hlavy a to si jaksi krýt nemá

Reagovat
Posledni Kovboj

Byla no. Spis nez cokoli jinyho debilita Traoreho.

Reagovat
Neon

Kdyby mu to šlo přímo na hlavu, tak by neměla být, ale to šlo nalevo od něj a strčil tam loket.

Reagovat
Riviera Kid

Jasná.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Minule ma na toto upozorňoval rozhodca, že mali na to špecialne školenie po zmene pravidiel minule leto. Je zakazane sa rukou tak chranit a presne sa to má pískat... ked už si chceš chranit tvár tak máš mat ruku tak aby ten laket nevyčnieval nad hlavu ale máš ho dat pred hlavu

Reagovat
masly008

jlavně nechálu proč si to kryjou, vždyť je to z 9 metrů a málokdy je to nějaký granát.tohle se dá hlavou normálně přizvednout.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak on je to reflex, ale samozrejme se to s trochou snahy da potlacit. Traoremu podle me daj v satne deku.

Reagovat
Frantszek

Myslíš, že je mu taková zima?

Reagovat
Posledni Kovboj

nevim, uvidime az co postne Tvrdik na twitter

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ale môže sa stať.... napr zažil som prekusnutý jazyk..... ja si napr. chránim krk, aby som bol pokojný

Reagovat
Posledni Kovboj

do ohryzku jsem primak dostal jednou, a nikdy vic

Reagovat
masly008

to jde? jak se ti tam vlezl balon, to jsi čuměl do nebe?

Reagovat
Posledni Kovboj

taky jsem se divil do pici jsem docela zakrslej, tak jsem se ve zdi chtel zvetsit no.

Reagovat
Kepy_FCB

Po vzoru jisteho kmene v africe si jej nechal prodlouzit

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Docela podobný jako Zeman proti Slavii, prostě jasná.

Reagovat
fabec1222

over v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň se nebudeme muset koukat na slávisty v pivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Show se začíná rozjíždět na plný obrátky

Reagovat
Losinho

Ale šel tam jak debil

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooooooooooooool Kangaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Blasphemer

Jasná.

Reagovat
Kepy_FCB

Srovnavat Stanciu s Hagim

Reagovat
masly008

víš kolik je v rumunsku lidí s tím příjmením?

Reagovat
smazaný uživatel

Kryl si obličej, ale tu ruku měl fakt dementně vytrčenou...

Reagovat
Blasphemer

Ve zdi můžeš krejt tak koule, ale fakt ne hlavu.

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Podle pravidel muzes, vytrcena byla, ale kryla oblicej, podle me chyba sudiho, ale nezjebou ho za to

Reagovat
Posledni Kovboj

ale houby zase

Reagovat
masly008

on měl ksicht vedle hlavy?

Reagovat
C-M@ster

Ze to slo vedle, vypadalo jen z boku, ne?

Jeste na to mrknu, ale prislo mi, ze mu to miri do cela

Reagovat
Baronne

Nešlo to do hlavy, a ten loket tam dával jako úplnej kokot..

Reagovat
C-M@ster

Šlo to přímo do hlavy, mám to i na opakovačkách.

Reagovat
Baronne

Tyvole s předloktim ve vodorovný poloze, vystrč hlavu

Reagovat
Riviera Kid

Jaká chyba. Chyba by byla to nepisknout.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

správne to posúdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Říkám, hráči co chodí do zdi, jsou odvážlivci.

Reagovat
Mass

A teď to porovnej s hráči, co v hokeji padají do střel.

Reagovat
AjaxFans

Taky ty zuby mají jak noty na buben

Reagovat
Mass

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to sú šialenci na niečo také musíš hrat hokej od detstva, aby ti to prišlo prirodzené

Reagovat
masly008

vždyť je to jenom balon kua.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Nepochybuju o tom, že kdyby to Traoré dostal do koulí, tak by to bylo horší než do hlavy

Reagovat
Banikovec7

No spíš vlasy než obličej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani se musí povinně učit česky, aby měla televize s kým dělat rozhovor?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Uroven hrozna, ale i tak je to docela zabava. Nebo prave proto

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takhle se to za pár minut vyserem Pomalu z 0-2 na 2-1.

Reagovat
Coutinho10

tohle je obrovska skoda

Reagovat
redyyz

Sparta dokaze neuveritelne odoberat lopty, skoda, ze to nie vzdy dokazu aj zuzitkovat, zatial pre nezainteresovaneho super futbal

Reagovat
Orlandiiik

Traore výbornej poločas

Reagovat
Posledni Kovboj

uz je dole

Reagovat
monty25

No nevím, tohle se dalo vyhodnotit i tak, že si Traoré chránil obličej... Ale vím o tom, že Ardeleánu je na ruce ve zdi alergickej. Jednou jsem byl na juniorský lize Plzeň - Teplice a taky proti Teplicím písknul penaltu za ruku ve zdi.

Reagovat
Kepy_FCB

Ardeleanu je rumun

Reagovat
C-M@ster

Chrani si baby ve zdi kozy?

Reagovat
monty25

Ne. Ale když už jsi to nakousnul, tak v ženském derby se ruka ve zdi nepískala, a to byla podle mě daleko jasnější situace...

https://youtu.be/lFVeG-TsEaY?t=14m55s

Reagovat
db18

Už je většinou nemají, protože si je nechránily jako malé.

Reagovat
Azazelo RD

Za to si některé fotbalistky chrání pinďoury.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tu ruku má mít v takový poloze, aby mu chránila obličej a nevyčnívala mimo tělo, prostě loket u hrudi a pěst před obličejem..a ne, že má loket vedle hlavy a pěst na druhý straně vedle hlavy..to je prostě jeho blbost a neznalost

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Co teda koukám na hráče ve zdi, tak většinou mají tu ruku jako Traoré. Holt je to asi jejich chyba...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
PBLead

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Traore hroznej...musi ho sundat a dat treba Balutu

Reagovat
PlackaSKS

dneska lepší hrát bez něj, aspon by ten prostor někdo bránil

Reagovat
Posledni Kovboj

Naivc je jeden z kandidatu na vyliti do konce zapasu. Cim driv ho JT sunda, tim lip.

Reagovat
Coutinho10

ja doufam ze hned po pulce, protoze ted uz musime vic tvorit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

mel si pravdu pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Matouška, ten by to mohl oběhat.

Reagovat
Coutinho10

ten podle me pujde pozdejs...tahle zmena chce hned

Reagovat
PlackaSKS

možná i sýkoru...

Reagovat
Coutinho10

taky moznost

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Možností je hodně, hlavně ať jde do prdele

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Ňouma 1.poločasu Traoré, nejdřív se snadno dá obehrát na půlce, pak si ho Kanga obejde jak kužel a nakonec ta hloupá ruka. No už aby byl zpátky Sýkora. Nebo zátahnout Hušbyho a dát tam Matouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Na středu hoříme jak papír, kde nás Sparta přehrává, přispívá tomu fakt, že Traore hoří jak papír. Každopádně snad Traoreho dá dolů a dá tam Matouška.

Reagovat
Posledni Kovboj

*malokrat papir

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, jinak to nazvat nešlo, každopádně ten střed je průchoďák. Ten Traore je fakt otřesnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Piči tady zase každý chytrý jak rádio... letět mi podobně do xychtu míč tak tam tu ruku strčím už jenom z reflexu Byla to volovina, ale určitě bych za to Traoreho nijak nelynčoval... stane se...

Reagovat
iamek

Reagovat
Mass

Ale on mu míč do xichtu neletěl. Navíc Traoré tam měl víc chyb. Prostě dneska blbej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste jednou ten curak ve studiu rekne "vlastne" a praskne mi zilka

Reagovat
Neon

Reagovat
Coutinho10

Trpiš za stridani ...jak jsem rikal

Reagovat
doshcz

máme tři fauly a tři žlutý, klasa

Reagovat
Neon

Jedna žlutá byla za kecy.

Reagovat
Mass

Jo tak střídání Traoré dolu, překvapivě.

Reagovat
db18

Takový řev

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Suk, Ngadeu, Kúdela... ty nemůžou dohrát v jedenácti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Deli na plac, asi za Ngadeua, ten to má dost nahnutý

Reagovat
db18

Tak nuceně za rapla Kúdelu.

Reagovat
Blasphemer

Dohrajou.

Reagovat
PlackaSKS

no.. baníku to vychází... proč ne

Reagovat
Euphael

Máte pls nekdo stream?

Reagovat
Euphael

Diky moc

Reagovat
AjaxFans

Kua co ses připojil, se to seká

Reagovat
Posledni Kovboj

u Plavsice vsechno pri starym

Reagovat
Blasphemer

Plavšič je takovej horší Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

a kanga se kutálí dodnes....

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
Coutinho10

to je ubozak ten kanga

Reagovat
naheCZ

Kanga pěkný divadlo

Reagovat
Remt

To snad není pravda zkoušel to na Kudelovu červenou no

Reagovat
Remt

Ale jasná žlutá pro černouška (y)

Reagovat
Neon

Kanga

Reagovat
masly008

2 poločas slušná holomajzna

Reagovat
Coutinho10

Simon Kudy diky

Reagovat
PBLead

Néé. Šural? Proč? Dyť hrajeme dobře. A je jen 50. minuta.

Reagovat
Ross Geller

Protože Pulkrab je neviditelný celý zápas.

Reagovat
PBLead

Ale hovno, Pulkrab to tam hodně pro Tetteha odmakal. (tím nesnižuju Benjiho aktivitu, ale Pulki dneska hrál dobře.

Reagovat
Losinho

Civič dneska hodně dobrej

Reagovat
AjaxFans

Dneska borci, co prošli Slováckem 2 góly a 1 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Budějky - Jihlava

Hlavní sudí Emanuel Marek zřejmě nemůže pokračovat v rozhodování zápasu. Nahradit by jej měl první asistent Petr Blažej a na lajnu by měl jít čtvrtý sudí.

Neví někdo, co se stalo?

Reagovat
Remt

Kamarád na tom zápasu je, mám mu napsat a zeptat se?

Reagovat
masly008

nepřebral třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potvrzeno. Sudí Marek je zraněn, a tak je tu paradoxní situace. Hledá se přítomný sudí s licencí B, který by mohl jít utkání odmávat.

Aha

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na to. Těžko odhadovat identitu nového asistenta rozhodčího, ale máme ho, a tak jdeme opět hrát.

To je top

Reagovat
andrew96

Reagovat
JessePinkman

Krásná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každá série musí jednoubýt skončit...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Deli tam jde rovnou z lavičky, nerozběhanej....Jak dlouho potrvá, než se zraní?

Reagovat
Remt

Koukám asi 5 minut a Kanga už mohl mít červenou, nedostal ani jednu žlutou

Reagovat
Coutinho10

ted uz ma imunitu, protoze jednu zlutou ma....

Reagovat
Remt

to jsem ani nevěděl, ale za tu simulaci měl okamžitě jít, plus ta vysoká noha, trochu mi přijde, že ty komentátoři na O2 jsou trochu retardovaní, sparťani tam simulují jeden vedle druhýho a komentátor se nezmůře na nic jinýho než že řekne jak Sparťani hrajou krásně, skvěle a maj všechno pod kontrolou

Reagovat
Losinho

Spolu se zápasem s Jabloncem určitě nejhorší výkon v sezoně, bohužel

Reagovat
mistr129

Banik byl podobný, Jablonec ještě horší

Reagovat
Losinho

Tak tady jsme kromě gólu a tyčky neměli vůbec nic

Reagovat
Riviera Kid

Mně to přijde, že vždycky když je nějaký důležitý zápas se silnějším soupeřem, tak se z toho Jindra posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Olayinka je naprosto tragickej

Reagovat
mayday

Zatím absolutně nechápu ten randál, co za něj dali.

Reagovat
Losinho

Poslední střídání

Reagovat
db18

Jude Hušbauer?

Reagovat
svaca

Frýdek dneska předvádí skvělej výkon

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

jezismarja ty vole to byl brejk

Reagovat
Neon

Kanga měl střílet.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Dááávid Lafata... wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je dneska zraněných víc než u Slavkova.

Reagovat
monty25

Slyším dobře, že vyvolávají Lafatu?

Reagovat
Neon

Tvl obě mužstva dohrajou v devíti a kvůli kartám to nebude

Reagovat
db18

Reagovat
doshcz

Stanciu dnes bídnej

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo Ngadeu, taková střela.. dobrej čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti hrajou hrozne, zatim obrovsky zklamani.. co se s nima stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nepozerám tak často česku ligu, tie modre štucky slávie to je dlho zaužívané?

Reagovat
mistr129

Od letoška, ke sto letům republiky

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Mass

Ne, sezony 95/96 a teď 18/19.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Losinho

Součis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Jako dostat dva góly po rohu, to už je na pořádnej céres...

Reagovat
smazaný uživatel

SUK <3

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaal Soooouucis debilni logout

Reagovat
Remt

Poď mi!!! Přejeďte ty slečinky sparťanský!

Reagovat
Blasphemer

Ty kokoti prostě nejsou schopný se naučit bránit rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě současná sparta a vzhledem k tomu, jak je psychicky labilní, tak bych nedivil, kdyby ještě gol dostala

Reagovat
Remt

Hele v české lize nefandím prakticky nikomu, ale mohu se tě zeptat? Jaký máš pocit když hráči od vás neskutečně trapně padají bez kontaktu? Když vidím kre*éna Plavšiče a podobný, tak se mi otvírá kudla v kapse, chvílema má skvělý akce, ale timhle je prostě ubohej

Reagovat
PBLead

Tak Plavšič padá dost, ale křivdíš mu, on je slaboučký jak čaj. Toho odstaví úplně každý, to nejsou kolikrát simulace, on prostě od těch soupeřů odlítne jak nic.

Reagovat
Remt

Nekřivdím mu ani trochu, jak říkám, líbí se mi, že předvede občas dobrou akci a pak se (a vidím zápas sparty jen pákrát za sezonu) nesmyslně kutálí po zemí ačkoliv byl soupeř metr od něj, stejně jako Kanga na začátku 2. poločasu, s tímhle ať jdou do prdele, nejspíš odkoukali od Petrželi, ten je v tomhle snad největší kretén v lize. Tyhle trapáky prostě tvrdě trestat!

Reagovat
smazaný uživatel

Simulování Plavšíče jsem si dneska nevšiml, ale u tý Kangovo vývrtky mi bylo trapně. Nejtrapnější je, že mu to rozhodčí sežral

Reagovat
Remt

o Plavšičovi mluvím obecně, to jsou prostě hráči, který když nastoupěj, tak skoro nikdy by neměli dohrát, zkouší to pořád, jsou to známý firmy v lize a stejně jim to rozhodčí sežerou. Já třeba fandím barce a taky mi bylo kdysi stydno, když Alba vykopl krtka a kopala se za to penalta, fotbal tohle neskutečně kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteeee jedeeeeeeen SLAVIAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka vyhraje.

Reagovat
Losinho

Stoch nebyla špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta..

Reagovat
Coutinho10

video podme

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeee twl

Reagovat
monty25

Rameno? Ruka, ne?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Mně přijde, že ty vyprcanci z O2 na to snad ani nekoukají...

Reagovat
Coutinho10

taky mam obcas ten pocit +ten Pilnej je hlavne rudej podle tech jeho kecu...

Reagovat
Busby babes

rameno.

Reagovat
Coutinho10

me to prislo teda spis na ruku...jsem zvedavej pak na pozapasovej rozbor

Reagovat
monty25

Z toho posledního záběru jasná paže, ale k tomu už komentátoři vůbec nic neřekli...

Reagovat
Remt

Jinak ale koukám na O2 a přemejslím, že vypnu zvuk a budu koukat bez zvuku, protože mě ty kreténi štvou už, přesně, jak kdyby se na to ani nekoukali

Reagovat
Busby babes

ono si moc nevyberes. vcera na Digi typek pri penalte, kdy strelec kopl mic na druhou stranu nez skocil golman: nekopl to vubec dobre, kdyby golman vystihl stranu, tak mel problem.

Reagovat
Coutinho10

taky me obcas stvou, ale nechal sem to

Reagovat
Mass

Musí ještě jeden roh

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Banikovec7

Z jednoho pohledu jasná hruď a z druhého jasná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přimo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Neměla to být pentla?

Reagovat
Lof

Rameno. Pak mi někdo vyprávějte o tlačence Plzně nebo snad dokonce Slávie.

Reagovat
AjaxFans

Tlačenka Plzně je

Reagovat
Blasphemer

hmmm, tlačenka

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nudlová.

Reagovat
Ross Geller

Jasné rameno.

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. frýdkovo rameno....

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu tam teda to video je? Nechapu...

Reagovat
Mass

Díky kotel Slavia bude přerušení, pokuta atd.

Reagovat
db18

Aspoň jsem stihl dojít na záchod, když jsem to nestihl za poločas.

Reagovat
Mass

Reagovat
Ross Geller

Sparta jasně lepším týmem, jestli nevyhraje, tak už je fakt k smíchu. Rok co rok pořád dokola, Sparta selhává na plné čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsim?

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
PBLead

herně je Sparta jednoznačně lepší. Góly z rohů od Slavia nechci snižovat, tam je prostě lepší (nebo spíš Sparta tragická), ale herně si jinak Slavia skoro nic nevytvořila.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by si Sparta kromě gólů vytvořila mraky šancí, to se asi taky tvrdit nedá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak já nevím, asi jsem zaujatej, ale podle mě byla ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Bez debat

Reagovat
Posledni Kovboj

jojo, zahazejte hriste dymovnicema vy kokoti vymrdany, dobra prace

Reagovat
naheCZ

U toho videa sedí někdo slepej asi...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
C-M@ster

Z těch dvou penalt bych spíš pískl tuhle teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Obe jasny penalty, tady neni o cem...

Reagovat
Posledni Kovboj

Srki dekujem

Reagovat
Blasphemer

Plavšič ten by měl hrát fotbal už jenom na paralympiádě

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle ligovym kole padlo už 28 gólů. Jaký je ligový rekord?

Reagovat
Ross Geller

Bojujte za Spartu! Bojujte za Spartu!

Reagovat
PBLead

dyť bojujou, nebuď nenažraná kurva.

Reagovat
Ross Geller

Sorry, ale nic jiného než výhru neberu.

Reagovat
Coutinho10

Zmrhy skodaaaa

Reagovat
Mass

Twl Zmrhy

Reagovat
Kepy_FCB

Napiš choreo spartani obratili

Reagovat
AjaxFans

co?

Reagovat
smazaný uživatel

choreo spartani obratili

Reagovat
Ross Geller

choreo spartani obratili

Reagovat
smazaný uživatel

choreo spartani obratili

Reagovat
smazaný uživatel

choreo spartani obratili

Reagovat
Euphael

chorei spartani obratili

Reagovat
Blasphemer

choreo spartani obratili

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

ynžynýřy

Reagovat
Mass

Jo je to tam

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

choreo spartani obratil

Reagovat
Kepy_FCB

Už jasné? T9 je prostě zlo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Posledni Kovboj

jasny, choreo spartani obratili

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

choreo spartani obratili

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou spartani schopny si zapamatovat vic nez 2 slova? Nebo proc celej zapas rvou jen “jude slavie” misto fandeni svymu tymu...

Reagovat
Remt

to bys chtěl po těch vylízanejch plešounech moc

Reagovat
Neon

Se divim, že neřvou "Pražský k..vy"

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když maj IQ asi jako Stoch vlasů...

Reagovat
HorajzmAmmann

však jsem to tady psal po jejich představení ve Vítkovicích

Reagovat
smazaný uživatel

Kyla?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

zaražený větry

Reagovat
Coutinho10

no do haje Coufy

Reagovat
smazaný uživatel

To je holomazjna twe

Reagovat
mistr129

Tohle bez karty jo?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina totál vemeno

Reagovat
Posledni Kovboj

Kdyz uz nevyhrajem, aspon je Stetina vezme vsechny pres parky no

Reagovat
Ross Geller

Tvl Slávisti jsou tak posraní, že zdržují co to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza.

Reagovat
Ross Geller

Přesně. Titul tak jako každý rok zase ztracen už v listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia o dost lepsi, ale to se cekalo, remiza dobra.

Reagovat
db18

A k tomu ztráty na obou stranách.

Reagovat
Ross Geller

Haha myslíš, že ti na tenhle trolling někdo skočí?!

Reagovat
KingMaster13

Pro vás to dopadlo ideálně

Reagovat
Blasphemer

Co odešel Tetteh, tak byli lepší určitě. Jinak dva góly z rohu a jinak žádný velký parády, ale to je spíš ostuda pro Spartu.

Reagovat
mistr129

ale teda úroveň utkání děsná, za ten bod jsem přeci jen rad

Reagovat
Spalovač šancí

Vládci Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, Slavia bod na pohodu. Zdenda si pohoni triko jak byli lepsi a nikdo nebude resit ze maj dalsi sezonu v riti protoze ztraci 7 bodu a sou venku z poharu. Idealka.

Reagovat
Neon
Reagovat
doshcz

Rumuni a Plavšič dnes hrozný, nejlepší Kanga, Frýdek a Civič... stažení Pulkraba i když nebyl vidět bylo uplně na hovno kor když se zranil Tetteh..

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že to pokazil Traore, mohli jsme dnes vyhrát No co první místo uhájíme, Sparta se nepřiblížila. Od doby co tam sundali Tetteha tak Sparta jalová, Šural jen ukázal jak už to má v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to pokazil Traore?

Reagovat
KingMaster13

Zavinil oba goly

Reagovat
doshcz

ten už je hlavou někde ve Videotonu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Mohl by rozšířit českou diasporu v Kazachstánu po boku Lukáše Droppy a Egonka Vůcha.

Reagovat
Kepy_FCB

Sural to nema ale je

Reagovat
Mass

Máte někdo statistiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej výkon. Nejlepší dneska Kúdela a potom až Olejník. Vyválčenej cennej bod.

Reagovat
Mass

Olejník podle mě nic moc, sám na hrotu neumí.

Reagovat
Berbatov9

No co k tomu :-) Takhle slabounkou Slavii jsem teda nečekal, tech ztrat a nahravek na nase kopacky to bylo az desivy hlavne takovej Stoch u toho dnes snad vsechno krom tri akci na konci koncilo, bohuzel my to nedokazem pretavit ve smrtici kontr ale spis to zabrzdime zbytecne :-) Jinak dnes urcite remiza ztrata, Sparta celkem bojovnej odjezdenej vykon, hodne dobry odebirani micu ale co si vybavuju 4 rohy Slavie tak 4x zakoncovala, v tomhle mi tam proste chybel nekompromisni Costa a i Kaya si troufam rict ze je co do braneni standartek lepsi nez dnesni borci, ale jinak proste nemam co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dneska rozhodně fotbalovější. Nevím, jestli takhle Slavia hraje pořád, ale dnes za ní hráli chronický nakopávači..

Reagovat
Mass

No řekněme že Bordeaux, Kodaň ani Petrohrad tolik nepresovali, ano tolik nedohrávali.

Reagovat
KingMaster13

Říkal to i Jindra. V český lize máš na vše minimum času, to v EL se někdy koukni na zápas. O Kodani to zrovna moc neplatilo ale Bordeaux i Petrohrad nám dávali na kombinaci hrozně času a presovat začínali až na své polovině

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale přeci jen bych čekal od Slavie trochu víc. Sparta taky nehrála nijak krásně, ale občas se tam nějaká fotbalovost objevila.

Reagovat
KingMaster13

To mě taky překvapilo, že jsem tam od nás neviděl skoro nic. Sparta hrála hrozně bojovně a dařilo se jí likvidovat naší tradiční hru. I přesto jsme po 3 bodech šahali. Škoda no

Reagovat
Mass

Taky to byl hodně zápas o agresi , góly roh, brejk, penalta z ničeho a roh. Nic z postupnýho útoku. Čtyři zraněný hráči. Tahle Slavii nerozmrdá ani Bohemka jak Sparta hrála dnes. Nejlepší hráči dvě DMka, Frýdek a Souček.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve skupinách úplně normální. Upřímně sám za sebe si nepamatuju, že by nás ve skupině někdo někdy nějak extra presoval.

Reagovat
mayday

Kolikrát i v lize mistrů mi přijde. Borec nenapadá, ale čeká, až co udělá hráč s balonem, jen mu vykrývá/blokuje prostor. U nás každej letí k hráči s balonem jak utrženej vagón.

Reagovat
Mass

Dnes jasně Stanciu, Kanga > Hušbauer, Traoré. Hušba a Traoré pokud je někdo presuje, tak dost kazí, třeba Hušba má rád dlouhý pasy, ale musí na to mít čas.

Reagovat
Kang & Kodos

Stanciu ani tak ne, ale Kanga hrál královsky. Traoreho si tam vodil jak malýho kluka. A ještě bych vypíchl Čiviče, ten dokázal Stocha taky výborně udržet.

Reagovat
KingMaster13

A Frýdek taky hrál docela dobře

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek je teď celkově v dobrý formě. Konečně. Vůbec se mi naopak nelíbil Ngadeu. Teda líbil, ale víš jak to myslim Z Tetteha byl úplně zoufalej

Reagovat
KingMaster13

To bylo snad poprvý co jsem viděl, že Ngadeu to nedával, díky bohu ho tak okopali, že v 60. minutě mu došla šťáva Pak už jsme si dělali co chceme, Šural byl dneska geniální Frýdek mě ale fakt sral, že vyhrával souboje který byli skoro ztracený, chodil tam jak blázen v dobrým slova smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený dva body pro nás. Dostat dva góly z rohu je strašný.

Reagovat
Mass

Zase dát jeden z darovaný penalty taky není špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

No a nedal jim jí Traoré zadarmo? nebo myslíš že tim loktem zabránil gólu, když stál uprostřed zdi?

Reagovat
dondinho

Jako realisticky-hlavní cíl byl splněn, neprohrálo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tripisovsky to zhodnotil slusne hrali jsme picu,ale co cekat od hracu jako Zmrhal,Boril,Husbauer,Stoch.K poslednimu hraci co je tu vystrelil snad tak padesatkrat ztoho tak 40krat sel mic za tribunu.Dal par golu a hned se mluvi o forme,ale tenhle hrac nema na hru Slavie zadny pozitivni vliv.

Nechapu na jedne strane rozhodci piskne nastrelenou ruku kde se hrac nediva ani na mic a kryje si oblicej.Na druhou stranu nepiskne ruku po tom co si Stetina neatakovany srazi svojim umenim mic jasne na ruku,ale nevadi hlavne,ze ma Sparta sefa rozhodcich.

O2 bych si neporidil nikdy a doufal bych v nestrane komentovani coz nebylo.Radost po golu Sparty a Slavie byla jasna a rikam,ze Sparta byla ve druhem polocase lepsi me prijde usmevne,kdyz tusim nevystrelila za tu dobu ani mimo branu.

Reagovat
HorajzmAmmann

přestal jsem číst u toho, že Stoch nemá na hru Slavie žádný pozitivní vliv...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ideálně remízka a náskok 9 bodů na druhou skupinu.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
HorajzmAmmann

jenže Sparta nepostoupí přes Opavu, takže buď v klidu

Reagovat
Coutinho10

j tam to bude mít hodně těžký...navíc by bylo taky potřeba, aby se Olomouc do toho semifinále dostala, protože jinak by byla Sparta s náma nasazená a tim pádem by derby v poháru mohlo bejt až pouze ve finále

Reagovat
FCSL

Nguyen - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite - Aarons, Ševčík, Oscar, Pešek - Potočný

Nejlepší možná Snad teda Potočnej na hrotu, po tom volám už dlouho

Reagovat
FCSL
Reagovat
ZB 07

Vsadit na vás je jakej nápad?

Reagovat
ratusek

dle Boleslavské série jsou to easy peníze a navíc čekám, že dostanou výprask

Reagovat
FCSL

Těžko říct, remíze bych se nedivil. Jsme těžce neproduktivní, Komlichenko se na nás hecne, čekám další gol

Reagovat
ZB 07

Dal jsem 3 a víc gólů, takže se těšme na bezbrankovou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude klasický zápas, kdy nikdo netrefí ani stodolu nebo to narve do tyček

Reagovat
Imago

Reagovat
Losinho

Zatím dobrý

Reagovat
ZB 07

Si říkám, že bych měl vždycky vsadit pravej opak toho, co si myslím, a pak se možná začnu trefovat.

Reagovat
Losinho

Já to tak dělal jednu dobu. První sázkou jsem trefil asi kurz 17 a pak třeba desetkrát nic, tak jsem se na to zase vy.. ale sranda to byla

Reagovat
ZB 07

asi to zkusím taky. Ale jsem si jistej, že od tý doby mi najednou začnou všechny tipy vycházet.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Šeda

Reagovat
pingla

v liberci nemají jinší brankářský dres?

Reagovat
FCSL

Za 20 minut tyč, břevno a zázračnej zákrok Šedy To je prostě klasika. Hrajem hezky, ale neumíme dávat goly

Reagovat
lampas

Kretén Se divím, že trefil alespon bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

dřeváci tvl

Reagovat
ZB 07

Potočný ve fanlize

Reagovat
KingMaster13

Koukám tebe to v té nejvyšší soutěži naší moc nebaví

Reagovat
ZB 07

A to jsem před dvěma lety skoro bojoval o poháry. Ta Zbrojovka se nezapře...

Reagovat
KingMaster13

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už dneska nemáš nikoho že?

Reagovat
KingMaster13

Ne já už to prosral což s Yusufem jako kapitánem je taky umění Kluci moji sešívaní kterým jsem srdečně věřil zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

No a já zase nečekaně po tom začátku jdu za 3 body. Dneska už to nevypadá, že by mi to Karafiát nějak výrazně mohl posrat.

Reagovat
KingMaster13

Super, takže 6 bodů v hajzlu Už by to chtělo aby mě v tý lize koupil nějakej Číňan, jsem moc průměrnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík výborný.. Když bychom Karlovi zamávali s pytlíkem peněz, tak by nám ho pustil ne?

Reagovat
lampas

Už je dva roky zvyklej žít v civilizaci, takže byste museli zamávat s pytlíkem peněz především před Ševčíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Velkoměsto a příznivější teplotní podmínky by ho jistě zlákaly..

Reagovat
ManUnited

Breiteho taky nepustil proč by pouštěl jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože cash.

Reagovat
ManUnited

A za Radima mělo bejt co? Uhlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, proč to nedopadlo..

Reagovat
Abstinence

1,5+ v Tipcupu o 250 litrů..

Reagovat
FCSL

Vemena Dal bych tam Elvise do vápna, ale to je taky vemeno, takže nevim. Ševčík znovu luxus, Aarons taky výbornej dneska. Mít Komlichenka my, tak má golů 30

Reagovat
FCSL

Je to možný tvl?

Reagovat
GuyFox

Reagovat
smazaný uživatel

být Hornyákem, tak mám tlak 200

Reagovat
ratusek

TO nemůže dopadnout jinak než že Bolka dá z ojedinělé šance gol

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto zápase nepadne gól, ani kdyby se hrál do rána tvl

Reagovat
ZB 07

To snad není možný

Reagovat
Coutinho10

si ten zapas normalne proklel

Reagovat
ZB 07

...a takhle to mám se vším

Reagovat
Coutinho10

to je sanci ..to ani my tolik nespalime

Reagovat
ZB 07

To jsou takový vemena

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to Rusák nedal, už mě ty dřeva serou...mohli dát už snad 7 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Cožpak o to průserář to je a v hlavě má též vymeteno. Akorát je dost na prachy, to nevím co by jste museli udělat pro to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Utkání s Bolkou skončí 0-0, ne ne.

Reagovat
Blasphemer

Zrovna když potřebuju, aby mi Rusák vyhrál fantasy alespoň jedním gólem.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ZB 07

Boleslav Ti přežijou penaltu, tyčku, břevno, milion tutovek, a pak dostanou gól z takovýho lejna

Reagovat
Blasphemer

pičo to je zápas včerejší derby úplná sračka ve srovnání s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman extratřída a pak udělá tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Opava nového majitele mít nebude. Ten typek v exekucich nezaplatil těch 50 Mega..

Reagovat
ratusek

Vždyť tu je článek

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
KingMaster13

Dobře pro ně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele