FORTUNA:LIGA - preview 10. kola

04.12.2020, 09:19, aktualizováno 07.12.2020, 08:02
Previews
Stadion U Nisy (© AFP)
Duel dvou sousedů v tabulce udělá tečku za desátým kolem české nejvyšší soutěže. Liberec musí své síly rozkládat na dvě soutěže a dnes na něj čeká Slovácko, to by si na své konto rádo připsalo třetí triumf za sebou...
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (pondělí 18:00)
Bitva devátého týmu s desátým bude k vidění v rámci pondělní dohrávky v Liberci. Domácí tam přivítají Slovácko, přičemž postavení obou týmů v tabulce je dáno jejich nízkým počtem utkání. Pokud by někdo vyhrál nyní i ve svém odloženém zápase, pak se rázem dotáhne na třetí příčku.

Liberečtí si po koronavirové přestávce v lize moc nezahráli. Po úspěchu v Teplicích nezvládli podještědské derby s Jabloncem, v němž prohráli 1:3, šanci na nápravu ale následující víkend nedostali, jelikož byl jejich zápas odložen. Chuť si tak spravili alespoň ve čtvrtek v Gentu, kde díky zásahům Mary a Kačaraby zvítězili 2:1 a pojistili si třetí místo ve skupině.

Slovácko sice během reprezentační přestávky dohrálo svůj odložený mač s Příbramí, jenže hned o týden později si vinou karanténních opatření v týmu soupeře mohlo dát volno. To ale zjevně hosty nepoznamenalo, neboť do zápasu proti Opavě nastoupili nažhavení a v první půlhodině si trefami Hofmanna, Sadílka a Petržely zajistili výhru.

Ve vzájemných střetech má v posledních letech jednoznačně navrch Liberec. Ten sice před rokem na podzim prohrál, to bylo ovšem první vítězství hráčů z Uherského Hradiště od roku 2013. Z posledních patnácti soutěžních zápasů tak Slovan devětkrát bodoval naplno, dalších pět bitev skončilo remízou.

"Poslední utkání tam byly zvláštní, bylo na nás hodně penalt a nějaké červené karty, takže i z tohoto pohledu to bude zajímavé utkání. Rozhodně jim tam máme co vracet, a doufám, že utkání v Liberci zvládneme, a že si budu moct bráchu na Vánoce dobírat," říká Lukáš Sadílek na adresu svého sourozence Michala, který obléká dres Liberce.

Severočeši nemohou pro nadcházející utkání počítat s Mosquerou, jenž už stihl nasbírat čtyři žluté karty, hosté zase přijedou bez zdravotně indisponovaných Divíška a Tomiče.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Ngueyn - Koscelník, Kačaraba, Chaluš, Mikula - Pešek, M. Sadílek, Mara, Beran, Matoušek - Rabušic.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Bajza - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Šimko - Havlík, Daníček - Petržela, Hellebrand, L. Sadílek - Kliment.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.26 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice  (neděle 14:00)
Oba soupeři z prvního nedělního utkání desátého kola FORTUNA:LIGY mají společný jmenovatel. Začátek sezóny se jim vůbec nevyvedl, v posledních týdnech se ovšem prezentují zlepšenou formou a stoupají tabulkou.

Zbrojovka z prvních šesti utkání získala pouhý jeden bod. Pak ale zabrala zejména po stránce defenzivní, a i když v každém ze tří listopadových zápasů vstřelila jediný gól, vyneslo jí to hned pět dalších bodů. Nejprve zvítězila v Jablonci, následně doma remizovala s Příbramí a naposledy si překvapivě odvezla body z pražského Edenu. Tam po trefě Simy nějaký čas prohrávala, v závěrečných minutách ji ovšem spasil Šural.

Jihočeši ještě po covidové přestávce prohráli se Zlínem, pauza reprezentační už je ovšem nabudila do správné formy. Ze tří utkání během minulého "anglického" týdne vytěžili sedm bodů. Poté, co vyplenili sparťanskou Letnou a doma zdolali dalšího pražského soupeře Bohemians, udrželi na Střeleckém ostrově remízový výsledek i proti plzeňské Viktorii.

Na nejvyšší úrovni se tato mužstva naposledy střetla v roce 2015, přičemž z pěti posledních ligových zápasů skončily tři remízou a další dvě na svou stranu získala Zbrojovka. Ve druhé lize dvě sezony zpět pak každý z týmů udržel domácí prostředí.

Brněnští nemohou pro další zápas počítat se zraněným Kryštůfkem, v ohrožení je navíc start Endla, Pachlopníka, Reitera, Vaňka a Vintra. Hostům bude chybět vykartovaný Novák, zdravotní potíže nepustí do hry Ledeckého s Matějkou.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Moravec, Dreksa, Gajič, Kotula - Hladík, Šural, Sedlák, Fousek - Růsek, Přichystal
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Javorek - Van Buren, Šulc, Mészáros - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.54 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 16:00)
Série čtyř porážek zlomila vaz teplickému trenéru Stanislavu Hejkalovi, jeho nástupce Radim Kučera si svůj debut odbude na hřišti Mladé Boleslavi. Ani ta na tom letos není nejlépe, v tabulce je jen o příčku výše než Teplice.

Středočeši ještě poměrně slušně zvládají domácí zápasy, v nichž získali sedm bodů ze dvanácti možných. Naposledy tam porazili Pardubice poměrem 4:1, na což však nenavázali v dalším papírově snadném utkání v Příbrami, kde i přes vedoucí gól Škody prohráli 2:1. Mimo svůj stadion tak dosud získali jeden jediný bod.

Skláři na tom ovšem venku nejsou o moc lépe, vyhlídky pro další výjezd tak nejsou zrovna růžové. Úspěch na cizím hřišti totiž získali jen v prvním kole v Příbrami, kde zvítězili, od té doby je to samá porážka. Zároveň od začátku října prohrávají i doma, naposledy proti Spartě, a Radim Kučera tak tým přebírá na prachmizerné patnácté pozici.

Mladá Boleslav bude postrádat zdravotně indisponované Graiciara, Maška, Mazucha, Jiřího Klímu, Matějovského a Pecha, hosté nemohou počítat se zraněnými Grigarem, Heidenreichem a Hyčkou. V ohrožení je navíc i start Knapíka, Vukadinoviće, Řezníčka a Marečka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka, Mazáň - Janošek, Túlio - Zahustel, Budínský, Douděra - Škoda
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Vondrášek, Ljevakovič, Shejbal - Černý, T. Kučera, Jukl, Trubač, Moulis - Žitný - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.11 - 4.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 18:30)
Sparta má v derby pražských S šanci vrátit se na vedoucí místo v tabulce soutěže. Musí však zapomenout na neúspěch z Evropské ligy. Slavia se naopak na mezinárodní scéně dobře naladila a v souboji s rivalem z Letné hodlá zůstat neporažena i podvanácté v řadě.

Sparťané by zřejmě byly radši, kdyby na prestižní souboj došlo již zhruba před měsícem. Tehdy se Letenští vyhřívali na prvním místě tabulky bez jediné ztráty kytičky. Jenže po restartu ligy přišly porážky v Plzni a nečekaně také doma s Českými Budějovicemi, po nichž Sparta klesla na druhou pozici právě za Slavii.

Sešívání naopak nadále zůstávají neporaženi. S náskokem na rivala, jenž sídlí na druhém břehu Vltavy, však nejsou zcela spokojeni. Také Slavia se totiž nedávno nevyhnula překvapivě ztrátě, když o minulém víkendu pouze remizovala s nováčkem z Brna. Svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského tak mají na Letenské k dobru již jen dva body.

Z pohledu nezaujatého diváka jde ale o zajímavou zápletku, neboť díky malému rozdílu se pražská S přímo utkají o ligové vedení. A to poprvé po dlouhých 12 letech. "Ani jsem nevěděl, že je to tak dlouho, kdy se rozhodovalo o prvním a druhém místě. Samozřejmě ten zápas může něco napovědět, ale na druhou stranu zbývá ještě strašně moc kol do konce ligy. My tam pojedeme s tím, že budeme chtít uhájit příčku, kterou momentálně máme" řekl diplomaticky Trpišovský.

Ani jedno mužstvo si v poslední době nemůže dopřát mnoho odpočinku. Vedle domácí soutěže totiž válčí na mezinárodní scéně. Úspěšněji si počínají sešívání, kteří v Evropské lize budou pokračovat i na jaře. Naopak Sparta v konkurenci těžkých vah z Itálie, Francie a Skotska nedosáhla na postup a s Evropou se rozloučí příští čtvrtek zápasem proti AC Milán.

Naději na pokračování v evropské soutěži ztratili Letenští porážkou ve francouzském Lille. "Doufám, že zklamání do derby setřeseme. Liga pro nás teď zase bude důležitější a derby je derby. Máme dva dny, abychom se dali do kupy. Budeme nachystaní," sdělil v pátek sparťanský záložník David Pavelka.

Slavii se naopak zadařilo proti izraelské Beer Ševě, v neděli ovšem dle Trpišovského nemusí tento úspěch hrát zvláštní roli. V derby rozhodne hodina H, kdo bude v tu chvíli lépe připraven. Nerozhoduje to, co bylo ve čtvrtek, pátek nebo před týdnem. Co bylo předtím, to se vše maže. Je to největší zápas, bohužel bez diváků. Rozhodne aktuální rozpoložení a odvaha," uvedl úspěšný stratég.

Domácí se nadále potýkají s rozsáhlou marodkou. Z obránců absentuje Lukáš Štetina, vepředu zase nemohou vypomoci Adam Hložek, Libor Kozák a Matěj Polidar. Příliš pravděpodobné nejsou ani starty stopera Dávida Hancka a defenzivního univerzála Michala Sáčka.

Mužstvo z Vršovic má k dispozici více zdravých hráčů. I v neděli však bude chybět zadák David Hovorka. O startu středopolaře Ladislava Takácse a křídelníka Tomáše Malínského se teprve rozhodne.

Sparta na Slavii vyzrála naposledy před čtyřmi lety. Od té doby na sebe rivalové narazili v lize či poháru celkem jedenáctkrát. Sešívaní se z výhry radovali ve čtyřech případech, zbylých sedm duelů skončilo remízou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Plechatý, Čelůstka, Hancko - Vindheim, Ladislav Krejčí II., Pavelka, Dočkal, Hanousek - Karlsson, Juliš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš, Ševčík - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 3.59 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice  (sobota 14:00)
Poněkud zvláštní utkání se v sobotu odehraje ve Vršovicích. V tamním Ďolíčku působí jak Bohemians, tak dočasně i azylanti z Pardubic. Výhoda domácího prostředí tedy bude zelenobílým Klokanům k ničemu.

Také Bohemians už poznali záludnost koronaviru. Vršovický klub zasáhla nemoc před týdnem tak silně, že mužstvo nebylo uzpůsobilé sehrát utkání 9. kola s Jabloncem. Pražané tak minulý víkend neměl možnost zahýbat se svým postavením v tabulce, přesto pořád zůstávají jedenáctí.

Asistent trenéra Klokanů Erich Brabec si je vědom, že v sobotu budou hrát doma obě mužstva.  "Určitě je jejich výhodou, že tu hrají svá domácí utkání. Už jich mají za sebou vlastně pět a v sobotu to pro ně bude šestý duel v Ďolíčku. To je samozřejmě znát. Hráči už mají s hrací plochou i prostředím zkušenosti, takže určitá výhoda to pro ně je," řekl někdejší ligový stoper.

Pardubicím žádná pauza dopřána nebyla, přestože i jejich kabinu koronavirus navštívil. Neusadil se zde však s takovou vervou, aby hrací plán Východočechů narušil. Svěřenci koučů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného tak hráli i před týdnem, kdy v Ďolíčku vyzvali Olomouc. Dlouho se zdálo, že z bitvy odejdou s nepořízenou, v posledních vteřinách duelu je však spasil střídající David Huf, jehož zásah zajistil dělbu bodů.

Jiří Krejčí se před sobotou zamyslel nad zimním programem. "V tomto období jsme ve druhé lize už měli pauzu, teď musíme pokračovat. A i když je to dlouhé, nejde se na to vymlouvat, vždyť je to pro všechny stejné," uvedl.

Na straně Klokanů budou absentovat brankáři Roman Valeš s Janem Bačkovským a obránci David Bartek, Martin Dostál a Lukáš Pokorný. Pardubice zase postrádají záložníka Vojtěcha Sychru.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
e Giang - Köstl, Bederka, Vondra - Hronek, Hůlka, Květ, Vacek, Schumacher - Necid, Pulkrab
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Solil, Pfeifer - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.42 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Baník Ostrava  (sobota 14:00)
Baník se po karanténě vrací na ligovou scénu prestižním soubojem s Opavou. Zatímco celek z Ostravy neodehrál téměř měsíc jediný soutěžní zápas, domácí SFC kráčí od jedné porážky k další.

Hřiště plné emocí, burácející ochozy, všudypřítomní příslušníci pořádkových služeb. Tím vším se slezské derby vždy vyznačovalo. Tentokrát však zbude pouze vypjatý souboj účastníků na hřišti, neboť epidemiologická situace nedovolí návštěvu fanoušků z obou táborů. Na jednu stranu je určitě škoda, že utkání přijde o vynikající kulisu, na stranu druhou bude eliminováno riziko chaosu a nepořádku. I když kdo ví, několik zvědavců se okolo opavského stadionu zřejmě bude potloukat.

Pohled na tabulku by měl do role favorita stavět ostravský Baník. Nicméně forma mužstva z ocelového srdce republiky není moc výmluvná. Ostravané totiž poslední soutěžní zápas sehráli téměř před měsícem. Následně putovalo mužstvo kouče Luboše Kozla do karantény, kvůli čemuž vynechalo dvě ligová kola. Při predikci herního rozpoložení Baníku se tedy není moc od čeho odpíchnout.

Rozpaky přiznává i sám lodivod ostravské bárky. "Do jaké míry nás ty problémy okolo covidu a následné karantény zasáhly, poznáme až v samotném zápase. Něco jiného je totiž individuální příprava, a pak herní kondice. To zatížení v zápase je jiné a ničím to nenahradíte, ani jakýmkoliv tréninkem," připustil Kozel.

Opavě naopak herní rytmus nechybí. Co ovšem v někdejším správním městě Slezska absentuje, je herní pohoda. SFC za 9 ligových kol vyhrál všehovšudy jediný zápas, od listopadového restartu soutěže se však trápí. Družina trenéra Radoslava Kováče navíc kriticky kolabuje v obraně, když za poslední dvě utkání inkasovala v součtu hned devětkrát. Jen díky lepšímu skóre oproti Příbrami není Opava poslední.

Po posledním neúspěchu na hřišti Slovácka promluvil Kováč svým hráčům do duše. "Padla hodně kritická slova. Víme, co jsme udělali špatně. Pokud chceme být úspěšní, musí být ve hře více agresivity a taky úplná koncentrace po celých devadesát minut," uvedl bývalý reprezentant.

Domácím dlouhodobě schází obránce Josef Hnaníček a záložníci Jan Schaffartzik s Barzoszem Pikulem, jinak by ale Opavané měli jít do derby v nejsilnějším složení. Baník bude postrádat zraněného pravého beka Jana Jurošku, hrát nebude ani vykartovaný Roman Potočný.

Poslední vzájemný střet na opavském městském stadionu dopadl lépe pro hosty. Také dlouhodobě hraje statistika vzájemných zápasů v prospěch Ostravanů, avšak například před dvěma lety se z vítězství radovali hráči SFC.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Žídek, Večerka - Hrabina, Tiéhi, Texl, Zavadil, Mondek - Dordič, Holík
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Kuzmanovič, Tetour, Holzer - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.09 - 3.47 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Loni spolu bojovaly ve skupině o záchranu, letos se však nachází v úplně odlišném rozpoložení. Sigma Olomouc je v tabulce třetí, zatímco Příbram teprve minulý týden poprvé zvítězila a je na samém dně tabulky.

Hanáci poprvé a naposledy prohráli hned ve druhém kole, kdy na Letné nestačili na pražskou Spartu. Od té doby drží sérii sedmi zápasů bez porážky, a to i přesto, že tři z posledních čtyř utkání skončila remízou. Naposledy ztratila Sigma body velmi smolně, v pardubickém azylu po Nešporově penaltě dlouho vedla, domácí tým srovnal zásluhou Hufa až v páté minutě nastavení.

Středočeši bodovali na začátku září proti Opavě, načež přišly černé týdny plné porážek, včetně té pohárové v Hradci Králové. Až předchozí dva víkendy nabídly vidinu světlých zítřků. Nejprve Příbram odvezla bod ze hřiště Brna, pak na domácím stadionu zaskočila Mladou Boleslav, jíž porazila 2:1. Brankami se o to postarali Voltr s Vávrou.

Pro mnohé to bude překvapivé zjištění, nicméně v posledních letech je ve vzájemných kláních úspěšnější Příbram. Z předchozích devíti střetů dokázala hned šestkrát zvítězit, naopak Sigma jen jednou, zbylé zápasy skončily bezbrankovými remízami. Naposledy v půli června vyhráli muži od Litavky po trefách Škody a Treglera 2:0.

Domácí tým se zřejmě bude muset obejít bez Zmrzlého a Breiteho, u hostů je v ohrožení start Kingueho, který by za postranní čarou mohl doplnil Corteze.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Poulolo, Radek Látal - González, Greššák, Houska, Chytil, Falta - Nešpor
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Svoboda, Kleščík, Soldát, Cmiljanovič - Nový, Zorvan, Rezek, Folprecht, Vávra - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 3.95 - 6.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - MFK Karviná  (sobota 18:30)
Hodně bídná je aktuální forma fotbalistů Plzně. Ti z posledních pěti zápasů dokázali zvládnout jen jeden, což je odsunulo až na čtvrtou příčku tabulky. Po úspěšném vstupu do sezóny dochází zřejmě dech i Karviné.

Když viktoriáni na konci září postoupili v předkole Evropské ligy před Sonderjyske a v lize porazili Brno, čítala jejich série vítězství čtyři zápasy a nic tak nenasvědčovalo tomu, co je čeká v dalších týdnech a měsících. Ještě před covidovou přestávkou vypadli z evropských pohárů a ztratili v Olomouci, pak sice porazili pražskou Spartu, jenže výlety do Zlína a Českých Budějovic rezultovaly v součtu v jediný bod a žádný vstřelený gól.

"Dva zápasy v řadě jsme nevyhráli a nedali gól, proto je absolutně podstatné, abychom na nepříjemnou situaci zareagovali kvalitním výkonem a vítězstvím. Věřím, že tomu tak bude i v tomto zápase," burcuje krajní obránce Radim Řezník.

Karvinští se nalézají ve velmi vyrovnaném středu tabulky, poslední dvě utkání je ovšem poslala o několik příček níže. Nejprve totiž nestačili na Sigmu, kde prohráli jednoznačně 3:0, v dalším zápase se Zlínem se zlepšili jen v tom, že dostali o branku méně. Co je alespoň může těšit, že zmíněná prohra na Hané byla jedinou venkovní v této sezóně a na hřištích soupeřů jsou tak Slezané pátí nejlepší v soutěži.

Vzájemná utkání jsou po postupu Karviné jednoznačnou doménou Plzně, které výtečnou bilanci narušuje jen poslední zápas. V něm totiž poprvé po sedmi utkáních nevyhrála, ve Slezsku skončilo utkání remízou 1:1, když na Lingrovu trefu dokázal odpovědět jen Krmenčík.

Západočeši pro nadcházející zápas nemohou počítat se zdravotně indisponovaným Hybšem, v ohrožení je i start Havla a Mihálika. Na straně hostí visí otazník nad Mikušem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha (Káčer), Kalvach, Čermák - Kayamba, Ondrášek, Kopic
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Eduardo, Šindelář, Twardzik - Ostrák, Hanousek, Qose, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.05 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (pátek 18:00)
Ve formě hrající Zlín vystoupal v tabulce tak vysoko, že najednou pošilhává po pohárových pozicích. V pátek ale Moravané přivítají neoblíbený Jablonec, který navíc k řece Dřevnici přijede po dlouhém odpočinku.

Nastala doba znovu oslavovat podzimní jízdu Bohumila Páníka? Možná, každopádně na místě je určitě jistá zdrženlivost. Výsledky Páníkova Zlína v úvodu sezony jsou totiž celkem divoké. Zatímco mezi 4. a 6. kolem nebrali Moravané ani bod, v následujících třech zápasech urvali Ševci samé výhry. Aktuálně tedy převládá spokojenost, na zhodnocení podzimu je nicméně ještě čas.

Do konce kalendářního roku totiž Páníkova družina odehraje ještě pět duelů. "Máme za sebou tři vítězné zápasy, takže nálada v týmu je dobrá. Ale pořád zdůrazňuju hráčům, že se musíme dívat pod sebe. Tak doufám, že jim nenarostl hřebínek a půjdou na hřiště nejen se sebedůvěrou, ale také s pokorou," uvedl lodivod Moravanů.

V minulých letech bývalo zvykem, že Jablonec sídlil v tabulce před Zlínem. Před 10. kolem je tomu jinak, avšak je nutné vzít v potaz odložený zápas Severočechů proti Bohemians, který se odehraje až v úterý. Zeleno-bílí tak o minulém víkendu nuceně seděli doma a mezitím spadli na osmé místo.

Po úspěchu v Liberci tak hráči Jablonce doufají v druhý zisk tří bodů z venkovního hřiště za sebou. "Teď hrajeme ve Zlíně, který má formu. Vyhrál dvakrát venku a doma porazil Plzeň, což samo o sobě o mnohém svědčí. Mají tam pohodu, ale ve Zlíně bylo utkání vždy těžké. Jedeme tam s pokorou," prohlásil trenér Severočechů Petr Rada.

Zeleno-bílí však dlouhodobě znají recept na Zlín. Ševci totiž Jablonec v první lize pokořili naposledy před dvanácti lety, poslední výhra z domácí Letné se pak datuje do roku 2005.

U Dřevnice budou Severočeši postrádat zraněného záložníka Miloše Kratochvíla i mladého útočníka Michala Černáka. Spekuluje se také o startech brankáře Vlastimila Hrubého a středopolaře Tomáše Hübschmana, kteří nedávno absentovali. Zlínu dlouhodobě schází útočník Pavel Vyhnal, o nasazení obránců Matěje Cedidly s Róbertem Matejovem se teprve rozhodne.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček - Y. Dramé, Poznar, Čanturišvili
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Ladra, R. Hrubý, Kubista, Pilař - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.23 - 2.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha972027:323
2.Sparta Praha970224:1321
3.Sigma Olomouc953115:818
4.Viktoria Plzeň952219:1217
5.Fastav Zlín950413:1115
6.1. FC Slovácko842213:814
7.FK Pardubice942310:1114
8.FK Jablonec841312:813
9.Slovan Liberec841313:1013
10.MFK Karviná93339:1312
11.Bohemians Praha 1905831411:1110
12.Dynamo České Budějovice924311:1710
13.Baník Ostrava722310:78
14.FK Mladá Boleslav922511:158
15.FK Teplice92079:186
16.Zbrojovka Brno91358:196
17.SFC Opava91267:215
18.1. FK Příbram91267:245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1129)

Přidat komentář
bourbon

Zlín moc na Jablonec neumí, ale doufám alespoň v bodík. 1:1.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zlín má letos dobře poskládaný tým, Jablonec letos nevím ale přijde mi že špička tabulky to asi úplně po sezoně nebude.

Reagovat
bourbon

spíš Páník to s nima umí, ví, že na žádný ťukes nemají, jsou to dřeváci a proto hrají okres

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ratusek

Dnes bohužel jednička, ale fandím Jabkám

Reagovat
ondrasch77

Já to tak jednoznačně nevidím...

Máme sestavu bez TH a Doliho, věřím, že tam něco uhrajeme

Reagovat
ratusek

Reagovat
Omanomet

Zlín se dostal do formy, hráči se ustálili a šlape to. Jablonec nic moc letos, doufám, že poháry nedají... Přesto kvalita je na straně Jbc, a proto bude remka

Reagovat
ratusek

Tak po 5 minutách můžu konstatovat, že to dnes bude pro fajnšmekry

Reagovat
Kincl

Nekoukám moc na naší ligu, ale pustil jsem si to a tak přemýšlím jak moc je pro ty týpky z vesnických lig asi těžké se dostat třeba do takového základu Zlína, Karviné nebo Příbrami :D

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kincl

Fakt hrůza zápas na tom zápase je nejlepší Karoch a Bosák jako

Reagovat
Zdechlina

Co ta "ne tak perfektní písemka"?

Reagovat
dinss

Tak nevím ale Condemu vyšel jeden zápas na Spartě, kdy ho chtěla koupit celá liga ale poslední zápasy se mi moc nelíbí.

Reagovat
FCB1922

Přijdeš do nalevny, své, těšíš se po 3 měsících na cepovane, proč ne, u jednoho stolu lehce namrdany Hejkal, co slaví propustku z Teplic... Proč ne. A pak fantom Fantomas.

Mno.. Co říct, ještě, že to otevřeli :-)

Reagovat
dinss

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
doshcz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Poznar si vzpomněl na plzeňská léta.

Reagovat
dinss

Jakože nebude hrát?

Reagovat
John Obi Mikel

Nn, narážím na zápas s Astrou Giurgiu.

Reagovat
Kincl

To je morální hovno ten hráč :D se ho nedotkne a on tam hraje divadlo, že za co ta karta DNO normálně :D

Reagovat
Univerzál

Za tohle dávat žluté neustále a odnaučili by se to, trapáci.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Kus debila fakt.

Reagovat
andrew96

Alespoň Standa dělá radost. Aktuálně brankář s nejlepší formou.

Reagovat
doshcz

Reagovat
salm0n

Bosák Ještě že jen komentuje

Reagovat
db18

To je fakt pakáž u těch mikrofonů... že něco uvidí napoprvé blbě beru, ale že jsou pak schopný obhajovat jasný simulování je prostě nechutný...

Reagovat
ratusek

.Poznygol by měl dostat ještě 3 zápasy Stopku

Reagovat
czechfant

Tyjo já měl asi jinej přenos. V mém přenosu Bosák i Karoch při opkovačce řekli “skok do bazénu”

Reagovat
db18

"skok do bazénu" řekl jen Karoch... a ten to následně bohužel vylepšil tím, že řekl, že Poznar v tom je nevinně...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ratusek

Fakt? Tvl

Reagovat
pingla

Jawo, aha asi tak 2x horší Poznar...

Reagovat
John Obi Mikel

Pilař si taky vzpomněl na plzeňská léta, byť v trochu jiném smyslu než Poznar.

Reagovat
dinss

Pilka...

Reagovat
ratusek

Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
montaigne33

Bez dlouholetého kapitána TH jsou Jabka mnohem lepší... Souhra zálohy s obranou FKJ najednou docela funguje.

Reagovat
ondrasch77

Pomohlo i přeřazení Zeleného na stopera a velmi dobré je pro souhru, že Doli sedí na lavici...

Reagovat
montaigne33

Jak jsme se bavili o vašem Martincovi- tak jsem viděl hodnocení, vycházel jako prakticky nejúspěšnější a nejaktivnější obránce v lize (sice občas chyboval viz pohár s DAC a v lize se teprve rozkoukává, ale má potenciál...). Se Zeleným se rychle sehrávají.

Reagovat
ondrasch77

Martinec má podle mě obrovský potenciál, ale je ještě mladý a do první ligy ho Rada hodil zostra..., potřebuje vedle sebe nějakou zkušenost. Psal jsem to už před začátkem soutěže, že jsme k němu na rok měli vzít nějakého veterána (něco jako Pudil nebo Procházka) vedle kterého by rostl...

Kombinace se Štěpánkem nebo Jeřábkem je bohužel žalostná (a to jsem si docela sliboval i od Jeřábka)

Reagovat
montaigne33

Souhlasím, asi to vidí/viděl i Rada...

Reagovat
ondrasch77

Bohužel to prozření trvalo několik kol

Reagovat
montaigne33

Opět souhlasím- ale už prozřel...

Reagovat
smazaný uživatel

Hubs uz dva roky tezce presluhoval.

Reagovat
ondrasch77

Dva roky bych neřekl..., naplno se to ale začalo projevovat na jaře po zimní pauze a vrcholem byl souboj s DAC, kde doslova shořel jak papír...

Reagovat
PavlíčeQ

V létě 2020 měl podle mě ukončit kariéru a přesunout se na nějakou manažerskou pozici. Prodloužení kariéry ještě o jeden rok bylo za mě trochu nešťastný bohužel, i když ho mám rád a vážim si ho.

Reagovat
ondrasch77

Vidím to podobně...

Beru ho jako dobrej faktor do kabiny..., ale pak ho vidíš na hřišti, jak tu hru strašně brzdí... Dokonce mám ve finále pocit, že jsem křivdil Považancovi, který vedle něj hraje úplný hovno. Ale když má ten střed hrát sám, příp. s Vojtou nebo Hrubým, tak je daleko jistější, dominantnější a hlavně!, nehraje se furt zpátky k bráně...

Reagovat
Kepy_FCB

Derby je naše !!! i Kozlovi navzdory

Reagovat
Losinho

Dneska asi jasný výhry domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

A dneska repete!

Reagovat
bobis21

Vzhledem k pauze a minimální přípravě dnes žádný zázrak čekat nejde, ale na Opavu to snad stačit bude. 0:1

Reagovat
bobis21

Zatím holomajzna dle očekávání. Tak tam ještě ten jeden dát

Reagovat
Gelu28

Já mám dnes oprávněné obavy, že v Opavě to dnes bude absolutně nekoukatelný zápas

Reagovat
bobis21

To určitě bude, o tom vůbec nepochybuji

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já bych se nedivil kdyby to dopadlo 1:0 nějakou haluzovkou

Reagovat
Gelu28

no to tak možná i bude ....nějaké 3:1 pro Baník a pohledný fotbal je asi sci-fi....ale uvidíme

Reagovat
mickey mouse

však bude

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska 0:3 - když bude hrát Pepe Maradona Mena.

Reagovat
Kepy_FCB

tak v základu ten španěl není, ani Zajíc ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doNny

1:0, 88. Stronati vlastní, ČK: Zavadil na Kuzmanovice a zábava v parku

Reagovat
slonzacky_lenoch

Chtělo by to dneska aspoň bodík 1:1 a gól dá Papa jako karmu za ten neuznaný se Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohla vyhrát Opava Baníčku, my nejsme s tebou...

Před sezónou jsem tipoval, že Brno bude před Baníkem a nebudou hrát o záchranu... pořád věřím, že zrovna Baník si povodí a zachrání se...a Baník bude namočen do posledního kola...

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel není Kučera

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Mena zase lavička škoda. Těším se na něj...

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Svozil, Zio, Pokorný - Holzer, Jánoš, Tetour, Fleišman - Azevedo, Šašinka, Kuzmanovič

rozestavení nevím, jen tipuju...

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava

Fendrich, Didiba, Žídek, Hrabina, Mondek, Helešic, Tiéhy, Zavadil, Holík, Durdic, Juřena

Tohle by měl Baník porazit 0:2 i s covidem. Uvidíme.. Ale sestava Opavy teda šílená.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nepsal někdo že děda Zavadil už se na to chce vykašlat?

Reagovat
HorajzmAmmann

však je tam z nich pořád nejlepší, ne?

Reagovat
slonzacky_lenoch

To jo. Což je zároveň celkem smutné

Reagovat
Kepy_FCB

na lavici Ščudla a Wybraniec...

Reagovat
Kepy_FCB

přenos někde? nechce se mi do knajpy tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

V Aši už všechny fungují jak mají nebo otevřela jen část ?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Stannis Baratheon

Ty vole to jsou nervy

Reagovat
bobis21

Nemá rýt hlavou někde v zemi a nedostal by do ní

Reagovat
mickey mouse

běžte do řitě

Reagovat
mickey mouse

Proč to nekope Zavadil?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dementi... Jsou měsíc doma tak jsem myslel, že na ně vlítnout než jim dojde stává a místo toho se nechají zatlačit od Opavy... Od OPAVY!!!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nedívám se, ale je to fakt takový shit?

Reagovat
Shevchenko

Tohle zavání ostudou no, snad se pletu.

Reagovat
Gelu28

to teda zavání....absolutně nic zatím šašinka...jen v 7.minutě fauloval toho černocha...jinak nebyl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/ibe22f

Ardeleanu se už zase činí

Reagovat
Han střelil první

mezinárodní sudí

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyslík zatím otřesená kvalita obrazu z Opavy. Ty jejich streamy se často sypou jak puzzle.

Reagovat
Mirek na tenisu

Troppauer zatím překvapivě lepší. Na Baníku je pauza znát. Přesto si myslím že kvalita kádru Baníku se časem projeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Necidátor

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Teď nevím, jestli to je tím materiálem, co Kozel má a nebo je to jen prostě tragický trenér, na to se nedá dívat.

Reagovat
bobis21

Tým trénuje 4 dny a za poslední 2 měsíce odehrál 1 zápas. To je pak jasné že ta rozehranost a sehranost je přesně taková a v žádném klubu by to nebylo jiné.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jenže hrozné to bylo, ikdyž trénovali normálně a hráli každý víkend. Prostě to nemá hlavu ani patu.

Reagovat
veikko

Někdo tady i počítal bodovou úspěšnost Kozla a vycházel někde na úrovni Malury, což je fakt tragédie, když srovnáme ten materiál.

Reagovat
bobis21

Tak to nevím co počítal. Třeba jaro měl bodově lepší než Pánik rok předtím

Reagovat
bobis21

Jaktože Pokorný to měl za žlutou a Dordič ne?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

Zářez. Dordič měl jít taky a bylo mu to odpuštěno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Totální píčovina. Rozhodčí debil.

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil byl dost v předklonu. Proto asi Franěk nedal rrdku. Ale bylo to na hraně. Asi mu dal notičky var.

Reagovat
veikko

Noha šla pořád dost vysoko. Naprosto jasná červená.

Reagovat
bobis21

Tak v předklonu byl i ten hráč při penaltovém faulu, za který měl Pokorný 1. žlutou.

Reagovat
braveheart

Franěk

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jo Fraňku, jsi dement!!!

Reagovat
Banikovec7

Ozaniak

Reagovat
mickey mouse

Žídku, Žídku darovaná penalta

Reagovat
Han střelil první

Franěk je úplně vyjebaný, ale nic to nemění na tom, že ten výkon je úplně zoufalý a hra je příšerná.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ti co jsou fans Baníku tak kluci, upřímnou soustrast. Na to se fakt nedá koukat.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
braveheart

Nedalo se čekat, že se na to dát koukat bude..

Reagovat
HorajzmAmmann

To sice ne, ale Baník nakopává do hajzlu pořád. Stačilo by to víc omezit a hned to bude lepší. Mena na plac...

Reagovat
Wyrda

Ty vole bud Djoric i Poky ven nebo nikdo

Reagovat
mickey mouse

střela prvoligového fotbalisty

Reagovat
Kincl

Ta Ostrava by mohla sestoupit s takovým fotbalem :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč tam nedá Kozel toho Menu, vždyť potřebujou nějakýho fotbalistu jako sůl. Kozel je zatím velký zklamání. Baník pod ním hraje hnusnej fotbal, kdyby aspoň měl ty body...

Reagovat
Banikovec7

Tak před zápasem nevíme kdo na tom jak byl a teď je asi zbytečné tam dávat hráče takového typu

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud na tom byl špatně tak tam má dát na tu lavičku někoho jiného. Naopak Měna podrží balón rozehraje... Ideální zápas pro něj, když zrovna tohle nikdo neumí...

Reagovat
Banikovec7

No tak asi na tom nebyl tak, aby dal celý zápas, stejně jako Fillo, ten by hrál 100% v základu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ho tam má dát teď. Místo Azeveda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

tohle slezské derby je určitě nejhorší zápas co jsem v tomto ročníku viděl

Reagovat
bobis21

A čekal jsi něco jiného? Tým v nejhorší formě proti týmu bez tréninku a přípravy. Nevím co může nefanoušky Baníku/Opavy vést k tomu to dobrovolně sledovat

Reagovat
salm0n

V 2. lize mě to derby bavilo víc

Reagovat
Kincl

To je liga ty krávo

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jestli urveme 3 body budou hodně zlatý...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Důležitý jsou body, na všechno ostatní se ...

Reagovat
smazaný uživatel

Opava je největší pakáž ligy spolu s Laznemi Bohdanec. Takovi trapaci by nemeli dostavat vubec za hrani fotbalu penize. Hrat 75 minut proti deseti a prohrát, to je normálně na rozpusteni klubu Dokud takovi idioti budou hrát prvni ligu, tak uroven nepujde nikdy nahoru. Snížit ligu na 14 tymu a uzavrit to. Takovito sasci akorát nici fotbal.

Reagovat
Kepy_FCB

horší je že ta výhra zakryje odpornej fotbal Kozlovny

Reagovat
smazaný uživatel

Normalni tym by uz ted vedl 3:0. Nehorazna pakaz. Ale jsem klidny. Opava skonci za par let, jak Drnovice.

Reagovat
Liquid

Reagovat
dinss

Reagovat
ondrasch77

Tak stává se to i na vyšší úrovni, třeba v LM

https://www.livesport.cz/zapas/QRXKuzb4/#prehled-zapasu

Reagovat
Greny

Banik strasnej, ale zatim zapas o sestbodu zvlada

Reagovat
mickey mouse

Židooooooooooooooo

Reagovat
Greny

Zidek from hero to zero to hero

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tpc lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajes 75 minut proti deseti a nechas si dat dva goly

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirka Carlos Fleisman

Reagovat
Banikovec7

Zavadil ty jsi klaun

Reagovat
Greny

Se raduji jak kdyby postoupili do LM

Reagovat
Banikovec7

divné

Reagovat
Greny

celkem jo.. Brabec tam sype miliony a zadna hitparada to neni

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k průběhu zápasu fakt divné...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
FCB1922

Stamiliony!

Reagovat
Liquid

Reagovat
doNny

Rovnou bych nás přihlásil do MSFL, tam snad budeme hrát klidný střed tabulky...banda zasr**** amatérů

Reagovat
dinss

Zavadilko nezvládajko. Jinak hroznej fotbal ale Baník zaslouženě.

Reagovat
Kuba408

škoda, že nejde sestoupit už teď aspoň by byl klid je to tragédie nikdo z nich na to nemá

Reagovat
braveheart

Zavadil proč? Kdyby Franěk chtěl, tak Opava dohrává v devíti..

Reagovat
Skleepy

Co to bylo za zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil je zmrd zmrdu a nedivil bych se, kdyby mu nekdo konec kariery udelal takovy, jako Roy Keane kdysi Haalandovi. Zmrd.

Reagovat
Salfovic

To fakt hraje Pilík pravého beka? To je nějaký Horváthův fórek?

Reagovat
Greny

Ne

Reagovat
Salfovic

Na livesportu ho tam měli.

Reagovat
HorajzmAmmann

tam byl na beku i Houska

Reagovat
slonzacky_lenoch

V nominaci Karviné na dnešek Čmelík. Tak jsem zvědavej

Reagovat
monty25

Sigma Celá Fantasy v pr...

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc A Brabec ve fantasy... Fanta v kundě

Reagovat
ACSeRw!n

Pribram

Reagovat
Liquid

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
John Obi Mikel

Se mu nediv, obrali Olomouc, ktera je celkem blizko Sparty, tak se mu to líbí. Až porazí Opava, kterou nemám rád, Spartu, taky jí hodím paleček.

Reagovat
ratusek

koukám, že Plzeň zatím nic nezměněno

Reagovat
dinss

To je hrozný.... Kombinace na půlce a když neuhrajem nákop, tak si nevíme rady.

Reagovat
Kincl

JEště že Letos nehraje Plzeň poháry, by dopadli hůř jak Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš že by vypadli v předkolech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Ona je hrála a její výsledky se bohužel počítají.

Reagovat
dinss

a je to v píči...vsaďte si na Karvinou.

Reagovat
ratusek

Do druhého poločasu už na lavičce Gula nebude

Reagovat
Salfovic

Tak Gula už si může jít v poločase vyklidit kancl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fabregas@ole

Yes, legenda Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se mnou nesouhlasíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Bilek na 99,9 v pondělí. A kdyz ne Bilek, tak Jilek. A kdyz ne Jilek, tak jedine Sverik, kterého Curacko nepusti. Kazdopadne dalsi trenér vyhozen

Reagovat
doshcz

Karviná je rekulerně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej taktickrj plán je dostat balón na křídlo a odtud zkusit centr, kterej je z 99% neuspesnej.

Reagovat
dinss

To muselo trvat dlouho něco takovýho vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně to přešlo čistě do tohohle po tom, co jsme provedli do útoku toho drevaka. Protože on je naprosto k ničemu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom na jaře to vypadalo v Plzni dobře, kde se stala chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň prý hraje za trenéra-otázka je, jestli je tam Gila tak oblíbený, aby ho chtěli podržet

Reagovat
John Obi Mikel

Padapodupoulos Ukazuje zkušenosti z Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Gula ven, a už sem netahejte nic ze Slovenska..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jen ať tam zůstane co nejdéle.

Reagovat
Liquid

ne, do LM z 2.Plzeň a ne Sparta

Reagovat
John Obi Mikel

To zase asi jo.

Reagovat
Šukézní Dušan

neplaš se, chlapče, z druhýho do LM nikdo nepřeleze

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský můžou.. ty mají best

Reagovat
db18

A Šádek s Psotkou taky... (a ze Slovenska ať tu zůstane jen Baky )

Reagovat
smazaný uživatel

To je Hrdlička neb Sagvan Tofi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nepustí Berbra z kriminálu, tak Plzni hrozí reálně sestup.Ta rovina jim prostě nesedí

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

GullOut !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo za bránění rohu tvl

Reagovat
ratusek

chtějí odstřelit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím, že se ho chtějí zbavit

Reagovat
John Obi Mikel

Pane jo, ta Karviná hraje celkem dobře.

Reagovat
Salfovic

Máte v útoku dvě věže, tak co uděláte? Sundáte hráče s nejlepšími centry

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná přece nemůže vyhrát v Plzni ty vole... Kde to jsme..

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ondrasch77

Od chvíle, kdy je Taťka v báni to vypadá, že si prdel vytře s Plzní kde kdo

Reagovat
Euphael

Odborník Novotný v zající: "Ta Plzeň je jasná, tady se není o čem bavit".

Naštěstí pro něj neudělal ze sebe komplet čůráka a nakonec to nedal na tiket za 1.25

Reagovat
ratusek

třeba myslel jasnou dvojku

Reagovat
Bruny

Proč ho sleduješ, když pak máš proti němu tolik keců?

Reagovat
Euphael

Podroužek ho vyvažuje natolik, že to stojí za poslech...někdy teda

Reagovat
Bruny

Tak to potom jo.

Reagovat
dinss

On tomu nerozumí. To je vidět ale tady jsem taky dal na nás ale my prostě rozdáváme dárečky.

Reagovat
Euphael

Podle mě to bude velké překvápko, pokud to tak skončí...Plzeň nedala své šance zatím...ale kurz tak malý je vždycky na pováženou dávat

Reagovat
dinss

Já na ty jejich podcasty koukam jen z toho důvodu, jestli řeknou nějakou zákulisní informaci ale jinak se tam většina z nich nedá poslouchat. Nejlepší je stejně podcast z ČT4.

Reagovat
Euphael

souhlas

Reagovat
Salfovic

To je něco jako profesor Selepov ?

Reagovat
Euphael

Nevim co to je

Reagovat
dinss

Je čas udělat pápá...

Reagovat
dinss

Hořava.. Horší už to být nemůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem si třeba myslel, že už u vás není

Reagovat
dinss

On je něco jako v Chelsea Drinkwater..nevíš o něm ale je tam.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale u Drinkwatera tak nějak nečekám, že se dostane do hry.

Btw, Piazón je ještě u nás?

Reagovat
dinss

stejně jak Rahman

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Má 100% úspěšnost střelby...

Reagovat
smazaný uživatel

GULA VEN! Tento fantomas je ještě horší než Pivarník. Plná huba keců, ale skutky nikde.

Reagovat
Dru Zeree

vždyt to jde za Šádkem. Kde je těch 800 míčů, co jste vydělali nedávno v LM? Ani jeden pořádný nákup

Reagovat
doshcz

kádr nic moc no

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych naopak řekl, že na první pohled to až na krajní beky nevypadá špatně.

Reagovat
doshcz

nevím no.. Alvir, Hořava, Hybš, Havel, Hruška, Řezník, Mihalík, Kovařík, Kopic..to jsou všecko umem nebo vyčpělostí hráči úrovní někde mezi Bohemkou a Jabloncem

Reagovat
Spalovač šancí

Kopic je representant

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

a za to "s"

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
dinss

Gula dostal hráče co chtěl..tohle nejde určitě za Šádkem. Šulce a Hlavatýho poslal do píči přitom minimálně Šulc by mohl hrát na křídle.

Reagovat
Dru Zeree

Vždyť tam Šádek už 3 roky tahá vyhaslé borce bez smlouvy, nevím kdo co čeká

Reagovat
dinss

Ondrášek byl bez smlouvy? Kalvach byl bez smlouvy? Ba Loua byl bez smlouvy?

Reagovat
cr7sux

všechno hvězdní hráči ligy za ranec

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě. A taky rohový Kopic, který má nepochopitelně pozici v týmu skoro jako Ronaldo, nákupy naprosto průměrných a neproduktivních křídel, nákupy kolohnátů do útoku místo fotbalovějších typů útočníků, na krajích obrany neustále buď Řezník za zenitem nebo Havel, který zahraje nadprůměrně jeden zápas z 20...Gulaldiola knows.

Reagovat
fabec1222

U Dáši.

Reagovat
smazaný uživatel

Za vším hledej ženu

Reagovat
db18

kromě Kalvacha teda...

Reagovat
Bruny

Jen si ho tam nechte, je to sympaťák.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Karviná vyhraje v Plzni, to mě poser

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kincl

chcípáci z Plzně

Reagovat
Bruny

Proč tam hrajou tu vítěznou hymnu Plzně? ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cus Gulo ty vizionari Pozdravuj v Cobolsku

Reagovat
Neon

Ta prohra Sparty je zpětně ještě větší ostuda, tři góly od takových zoufalců

Reagovat
eliskafan

Karviná super výsledek. Škoda, že ta Opava nedala ty chachary.

Reagovat
Gimme

Někdo stream na Oktagon?

Reagovat
cr7sux

byla to nuda

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to bude další těžký zápas, uvidíme, co Trpiš vymyslí proti pěti obráncům. Doufám, že bude hrát Sima a využijem slabiny Sparty na LWB.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna pokud někde nemá Hanousek slabinu, tak to je rychlost. Zrovna s hráčem jako Sima by si poradit mohl. Uvidíme, jestli teda vůbec nastoupí.

Reagovat
Fabregas@ole

Myslíš, že JT překvapí nějakou změnou v sestavě?

Mně by se líbil na RB Bořil, před ním Masopust a na hrotu Sima. Jinak vše jasné, včetně Nica v základu.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že spíš vsadí na stejnou jedenáctku jako proti Beer Shevě, ale je dost možné, že nějaké to překvápko bude, když Sparta hraje "netypické rozestavení" na 3 stopery. Minule na Interu z toho byl diamant, ale to teď nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, ze současné Slavie jde respekt. Jakákoliv ztráta bodů bude pro ní spíš ostuda. My se musíme prostě pokusit ten válec zastavit. Pokud bude moci nastoupit Hancko, tak až na stále se rozkoukávajícího Plechtého by ten zadek špatně nevypadal. S Krejíčm a Pavelkou na DM to vypadá celkem pevně a i dopředu nadějně. Vzhledem k "síle" našich beků očekávám naši klasiku 3-5-2. Možná by na levém kraji mohl nastoupit Plavšič, který překvapivě i dozadu svoje odehraje. V útoku nám k Julišovi bohužel chybí ten "zády k brance", ale Karlson je neskutečný dribler, tak si s tím snad poradí jinak. Ostatně, pokud Slavia bude mít převahu a tlačit nás, tak brejkoví hráči by to pro nás mohli rozhodnout.

Reagovat
Fabregas@ole

Obranná trojice zprava Čelůstka, Krejčí, Hancko a Slavia vám nedá gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího bych na dobro nechal na stoperu, to je stoper do reprezentace. Předvádí to v 21, a tedka i ve Spartě.

Čelůstka, Krejčí, Hancko - při absenci nějaké Plechatý, potažmo Pavelka. To je na stoperu kvalita jako hovado. A Souček na DM se taky musí vyhrát, takže bych klidně točil těch 5 hráčů vzadu.

Jednu posilu namísto Hanouska, anebo tam dávat Polidara a ten tým nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Předvedl to jen proti Teplicím, jinak je to nevyzrálý prase hrající na pokraji vyloučení.nerdisciplinovanej, namyšlenej spratek.Bojím se, že i dnes nám někoho zrakví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je věc, ze které se časem vyhraje, až získá zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o zkušenostech, to je zkurvená povaha.

Reagovat
cubinho

Ale takového hráče ve svém týmu chceš. Takový Ramos. Lidi ho nesnáší, je to prase, ale pro svůj tým důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Styděl bych se, kdyby tohle hrálo ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Řehák, Latka,.. asi by se našel ještě někdo.

Reagovat
7kaka7

Zrovna Slavie má založenou hru, mimo jiné, na tvrdé, fyzické hře, kdy jdou hráči dost často taky za hranu (verbální komunikaci nevyjimaje)..Tripišákovi týmy tak hráli vždycky

Takže naopak se chce říct, že konečně je ve Spartě někdo, kdo trochu srovnává misky vah (Frýdek se tak akorát tvářil)

Reagovat
7kaka7

Viz Kudela ted

Reagovat
ratusek

Doufám, že na O2 ví, že Zbrojovka hraje od 14:00, jelikož tam je přenos až od 15:50

Reagovat
ACSeRw!n

dneska se mi ve snu zjevil Kvasnak a prej vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Konečně zas nejlepší derby ve fotbale

Reagovat
ratusek

to není fér, Budějovice hrajou proti zoufalé obraně Sparty a ted i zoufalé obraně Brna.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

Tak a po prvním sporným gólů máme dohráno... 2:0 těžko se něco bude dit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

10 10, dejte jim 10

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
ACSeRw!n

CB sou ted kvalitou uplne nekde jinde, to snad vidi kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Rekneme to Svancarovi a jemu podobným, kteri rikali, ze Brno je na stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

A navic byli kurzovymi favority

Reagovat
ACSeRw!n

tak to sem nevidel kurva

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Error

nelzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nelzu, se podívej na kurzy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ZB 07

Jestli v zimě nepřivedeme aspoň 4 posily, tak se můžeme těšit na další rok ve FNL. To je fakt otřesný.

Reagovat
Greny

Ale to není vůbec o posilách.. dokud tam bude copanek tak se nikam neposuneme ... Dement.... Kéž by se mu na to trenér vysral a natřel ho do mediii

Reagovat
cr7sux

copanek?

Reagovat
ZB 07

Tak Bartoněk by to i prodal, kdyby bylo komu ne?

Reagovat
KingMaster13

Jestli tě to potěší tak hrajete mnohem lépe než Opava, Teplice a Příbram, tudíž tyhle 3 by jste mohli pod sebe dostat ale jestli záchrana tak to bude o prdel

Reagovat
Greny

Ale problém je jinde ... Mohl zde hrát Mareček, Hubník, Necid a další ale pan dement si myslel že proda klub "napůl" rozumej áčko prodám ale mládež si nechám a hráče si budu prodávat z mládeže sam a diví se..

Reagovat
KingMaster13

Tak to je to nejhorší co se může stát, když z toho stane takovej kočkopes

Reagovat
Liquid

sry ale asi si teď neviděl Příbram, byla lepší jak v Brně, doma proti Bolce i teď v Olomouci šahali po 3 bodech když dali chvilku před vyrovnáním tyčku

Reagovat
KingMaster13

Tak to je spíš takové chvilkové probuzení ale ten tým je špatnej. Ačkoli na tom spodku tabulky to není žádná sláva od nikoho

Reagovat
dinss

V Příbrami je snad půlka našeho béčka... Dobře pro nás, že jim dá Horváth šanci ale zatím s tím kádrem nehraje špatně...

Reagovat
ZB 07

Jako těch tragických týmů tam je víc, ale bohužel i takový Teplice mají mnohem zkušenější kádr jak my. Navíc kluci jako Růsek nebo Pachlopník půjdou brzo pryč s takovou.

Reagovat
KingMaster13

Uvidí se ale furt si myslím že to třeba o bod před těma 3 ukopete ale musíte posílit no, protože další sezonu by se to opakovalo

Reagovat
BaggioRoberto

Teplicim se uzdravi Heidenreich a Reznicek a zvednou se. Spadnou Pribram, Opava a Brno. Maj nejhorsi kadr a jsou marny.

Reagovat
smazaný uživatel

Už abyste byli zpátky, tenhle ročník FNL je nuda, když hraje o postup Hradec sám proti sobě

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Sám proti vlastnímu stadionu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Mass

Tak to hraje už asi 15 let

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli by se ta atraktivita 2. ligy naopak zvýšila, kdyby se první liga hrála jen ve 14 týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo. Kdyby tam bylo 18 týmů, tak mají i víc zápasů

Reagovat
dinss

Neviděl jsem první půlku ale druhou jasně lepší než Budějky. Ten kádr není nic moc a je tam spousta kluků, co si ligou vůbec neprošla a nebo jsou to mlaďoši. Dle těch pár zápasů, co jsem viděl tak hrajete lépe než právě třeba Příbram a Opava či Teplice a Bolka. Letos je to hrozně těžký, že padají tři týmy ale Teplice asi Kučera zvedne a Bolka prostě má cash.

Reagovat
smazaný uživatel

První půle nebyla ze strany Brna ani Divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Budějovice si tam přivezly vlastní rozhodčí?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mick Výbornej tah od Budějek ho vzít na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílovej hráč, strhává k bojovnosti celý mančaft

Reagovat
KingMaster13

U obou golů v prvním poločase měl docela důležité slovo

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Liquid

ale na současnou Slavii nemá, je to brejkový typ hráče a Slavie prostě tvoří a bohužel toho spoustu spálí

Reagovat
John Obi Mikel

V zimě místo Tecla k nám.

Reagovat
Dru Zeree

Pachlopník a jeho standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dneska Brno dobrej výkon až na prvních 20 minut. Ale to řešení finální fáze je do očí bijící. A o standartkach ani nemluvím.

Reagovat
dinss

Jak špatný musíš mít vedení abys v klubu jako je MB měl na hrotu Škodu?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak maj i budoucí hvězdu repre Drchala, jenže ten je v takové formě, že ho posadil Škoda.

Reagovat
Liquid

dnes není ani na lavici

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo. Tak asi momentálně č.3.

Reagovat
monty25

V Boleslavi asi nemaj signál...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Moulis

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Vazene ovce, podporující korupnicky cesky ,,fotbal", mam pro vas jednu message...

Ubozaci si zapnou O2, machri si zapnou Premier Sport, protoze tam se bude hrat to prave derby, a ne sracka z korupcnicke kapr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se vykoupat, ráno mažeš do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ne, třeba má rotační výuku

Reagovat
fabec1222

PES už štěká, třeba se nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reálně za jak dlouho se můžeme vrátit zase na 4. stupeň?

Reagovat
fabec1222

Dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale to musí schválit vláda. Číslama už tam jsme zpátky, ale teď se jede na 3.

Reagovat
fabec1222

Tak zejtra no

Reagovat
ratusek

politicky absolutně neprůchodné. Oni moc dobře ví, že omezit už nic nemůžou jak to bylo do čtvrtka. Protože kompenzace a obrovská nevole lidí. Takže oni to nechají otevřené a udělají nějaké podmínky, aby tam lidi nechodili. Navíc na ta víkendová čísla nemá vliv čtvrteční otevření.

A jelikož s těma číslama dost čachrují, tak jim už nikdo nevěří. 2 týdny to vše klesalo hodně a PES nic, ted dva dny trochu nahoru a hned PES o 7 nebo o kolik a jen kvůli tomu, že stoupl počet nakažených a to debilní R, které oni počítají tak, jak se jim hodí. a je to číslo uplně k ničemu

Reagovat
fabec1222

Tak oni to uměle snižovali, aby se to mohlo otevřit před vánoci, pač lidi chtěli nakupovat, taky tlak korporací... Ale řekl bych, že to klidně směřuje opravdu k tomu, že hned v lednu se to zas bude zavírat...

Teďka už to zas nechávají pomalu růst, a v lednu to zas nechají stoupnout skokově a svede se to na chování lidí po rozvolnění, že byli nezodpovědní atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v lednu se to nejpozději zavře, to snad nám všem bylo jasné již když to otevřeli.

Reagovat
fabec1222

No já si interně vsadil na přelom únor / březen, takže to potřebuju později Ještě když si i někteří opravdu vsadili začátek ledna...

Reagovat
smazaný uživatel

Zavře se to v lednu na 3 týdny, aby se to co nejvíce zploštilo a nebyl průser v nemocnicích. V lednu se začne očkovat. A na konci ledna se to začne uvolňovat a na 4 se to již nikdy nevrátí, protože nemocnice i v největších přívalech už nebudou plné nikdy (70 letí už budou z podstatné části únor/březen očkovaní) a všem ostatním je to fakt fuk (je mi moc líto výjimek a obětí co na tento nesmysl zemřeli jako mladí).

Reagovat
ratusek

no to si nemyslím, uměle to snižovali ale pes zůstal stejnej 2 týdny? a ted hned vyskočí o tolik? spíš to potřebují udržovat na té vyšší urovni aby strašili lidi, aby byl byznys z očkování.

oni to zavřou hned 25. a budeme jak kokoti zase sedět jen doma. At to nechají otevřené, jak to je teď a hotovo.

A hlavně je otázka řešení těch kompenzací atd, nejde donekonečna kompenzovat, někdo musí vydělávat na ty kompenzace

Reagovat
ratusek

a počítá se to z nesmyslných čísel. R číslo i podíl nakažených jsou ukazatele uplně na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je prostě matematika, za to nemůžou, že ten PES tak vyšel. Je na to prostě vzorec.

Reagovat
ratusek

ne, nevěřím na to, že se to 14 dnů nehne směrem dolu, ale nahoru to jde hned po jednom dni

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si to zkusit spočítat, data jsou dostupný

Reagovat
smazaný uživatel

Vřelá, milá a dobrosrdečná slova od takového světáka jako ty potěší. Ale já jsem ubožák, takže zapnu O2.

Reagovat
smazaný uživatel

A to pravé derby je které?

Reagovat
smazaný uživatel

Není lepší derby než to pražské

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Premier Sport je taky od O2

Reagovat
Fabregas@ole

Nojo, fanoušek slepic. Kšá, kšá

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem moc rád, že tady dnes nebudeš strašit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Němeček Ten už Grigara do brány nepustí.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec bez Nica...

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš, Ševčík – Sima, Lingr, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Stanciu, Tecl, Provod, Oscar, Traoré, Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Super, přesně tak jsem to čekal.Sparta nemá vůbec nárok

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Kuchta. Trochu jste tu na něj nadávali, ale co jsem viděl v EL, tak hrál dobře.

Reagovat
Coutinho10

ja vylozene proti nemu nic nemam, jako odbojuje to, ale mel by bejt rozhodne golovejsi, ale ma dobry vyber mista, tak je potreba na to navazat i v tezsich zapasech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš ten Lingr tam nesedí...

Provod mi v sestavě chybí.

Reagovat
Coutinho10

Olayinka je lepsi nez Provod, takze to ma tezky a minule nepresvedcil, Lingr ma tu pozici lepsi, ale musi toho ukazat taky vic

Reagovat
Liquid

Nica chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilnější sestava. Obrana Sparty dostane volnou vstupenku na kolotoč.

Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš, Ševčík - Sima, Lingr, Olayinka - Kuchta

Reagovat
Mass

imho Oscar je momentálně lepší než Maso, navíc Vindheima (nebo jaký kopyto tam maj napravo) by snad ani moc bránit nemusel.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Mikulec taky dobrej Neuer...

Reagovat
FCSL

Jožka Weber konec a konečně může do tý Plzně

Reagovat
Kuchta

Jožka Weber RIP

Reagovat
Mass

Dneska rudý čerti z letenský pekelný díry dostanou kotel...

Reagovat
Gelu28

Jedna vlaštovka jaro nedělá....stejně je Kučera netrenér.....počkej až potká pořádný kluby co budou vědet co hrát.....

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
fabec1222

Bílek do Bolky? Tam by mohl mít klid na práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten klub je slanej nemastnej, bez výchovy, bez nákupů, bez fanoušků, bez vize. Na to jaký tam může být potenciál, tak dost hnus.

Reagovat
Baronne

Trávník tyvole , proč nehraje Karlsson?

Reagovat
Mass

Trávník je lepší v obraně, Sparta bude stavět autobus.

Reagovat
Salfovic

Proč nehraje Krejčí v obraně?

Reagovat
Ross Geller

Protože tam hraje Pavelka, Čelůstka a Hancko.

Reagovat
dinss

však hrajou na čtyři..stopery

Reagovat
John Obi Mikel

Aby mohl dřív dostat červenou.

Reagovat
Ross Geller

Nita - Pavelka, Čelůstka, Hancko - Vindheim, Trávník, Krejčí ml., Krejčí st., Hanousek - Dočkal (c), Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem na ty brejky zvědavej.

Reagovat
ACSeRw!n

tak tohle je dno.. proti slaviji na 7 obrancu

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážná sestava Sparty Očekávám, že tak v 60 minutě vystřídá Juliše Heča .

Reagovat
r.mrazik

jeste ze je zraneny stetina,protoze ten by tam byl misto julise...

Reagovat
dinss

Tak ty tam plácaj hrozný sračky. Jak se jmenuje ten plešoun? Ten opravdu perlí. Zlatý Nova Sport.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš vašeho bývalého trenéra nebo Sobiška?

Reagovat
dinss

Tak staříka poznam. Myslel jsem Sobiška...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Zdá se mi to, nebo je tam skoro na každé derby Koubek se Sieglem

Reagovat
db18

Tak snad neprohra Sparty...

Reagovat
Ross Geller

Stream není možné přehrát z důvodu interní chyby. Zkuste to prosím později.

Reagovat
7kaka7

Sparta vyhraje 3:0, 3xTrávník (na všechny góly mu přihraje Hanousek).

Reagovat
Neon

3/10

Reagovat
7kaka7

Jejich opětovné nasazování a přítomnost ve Spartě ve mě prbouzí všechno špatný, včetně humoru.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď říkali, že je na dnešek Trávník dobře připraven.

Reagovat
Salfovic

Konečně ostříhán.

Reagovat
Neon

7/10

Reagovat
7kaka7

Těch 3:0 jsem si za ty blbý vtipy koledoval no...

Reagovat
Stamby

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivý tah s nasazením Bořka Dočkala jako brejkového útočníka

Reagovat
Rothbard

Už se naučil 1na1?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Nejvíc překvapený byl ale sám Bořek..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás máte někdo odkaz na derby?

Reagovat
andrew96

VAR pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je VAR?

Reagovat
Neon
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*stream

Reagovat
Kaspar

nemate nekdo stream? tipac je zase v pici

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tady si to nejděte:

http://sportstream.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

OT: F1 Ten krátkej okruh je jiný žrádlo, na tom by se mělo jezdit častěji

Reagovat
Coutinho10

skoda Lingr, ale dobra strela

Reagovat
Neon

Dočkal teď zapomněl, že je na hrotu a že křídla má daleko za sebou

Reagovat
Greny

A proč tomu Kudelovi nedá kartu?

Reagovat
ratusek

tvl dt tam všichni padají

Reagovat
Neon

Zatím padá akorát Trávník, asi neni dobře připravený na dobře přiravený trávník.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Holeš.

Reagovat
db18

Trávník v tom dobře plave...

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal taky

Reagovat
Rothbard

Kolář z odkopu jaká přihrávka a skvělé založení akce

Reagovat
Ross Geller

Tvle zase Hancko zraněný....

Reagovat
ratusek

drahá skleněnka

Reagovat
Greny

Právě naopak.... snižují zkušené Hanckovu ceni

Reagovat
Salfovic

To ,,umělé fandění´´ mě tak sere

Reagovat
Neon

Při přepnutí na původní znění je to bez toho. A je to teda úleva pro uši.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě super nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Já tam žádný nemám a sere mě to taky

Reagovat
smazaný uživatel

23 minut nudy. Ani jeden mančaft nechce hrát.

Reagovat
OTASi

+- klasický derby

Reagovat
ratusek

Kolář, nej golman planety

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to sou pice Nevim kdo vetsi.. asi Kolar ale.

Reagovat
smazaný uživatel

*Julis.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
cubinho

Kolář

Reagovat
OTASi

Kolář

Reagovat
OTASi

Juliš

Reagovat
Salfovic

Jelito

Reagovat
ratusek

Juldo kurva

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
cubinho

Kolář

Reagovat
monty25

Kolář dobře napravil.

Reagovat
OTASi

no on ho spíš Juliš trefil

Reagovat
monty25

Tak to už je jedno, prostě chytil penaltu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

*nedal

Reagovat
John Obi Mikel

From Zero to hero

Reagovat
Ross Geller

Juliše bych tedy na penaltu nepostavil. Sice je to gólový útočník, ale nemá techniku na penalty. Měl to kopat Dočkal.

Reagovat
Rothbard

Technika na penalty?

Reagovat
Dr. Admess

A čemu se směješ?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nuno čomes

Úplně nepochopitelně. Snad nikdy nekopal ne?

Reagovat
Fakt

Julis

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná penalta z obou stran.

Reagovat
Greny

Kolář Julis

Dočkal asi nebude takový lídr...

Reagovat
3M

Tvl Berbra zavřou a Plzeň rupla, proti Slavii pískaná pecka, Teplice vyhrály v Bolce

Reagovat
dave30

Reagovat
aither

SKvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Kolar! Mindgames.. udicka a ted je zaslapat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Jinak teda Kolář z tý Slavie asi nechce, poslední dobou co zápas, to chyba.

Reagovat
mistr129

Reagovat
OTASi

Sima

Reagovat
ratusek

klasika, z hovna

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Greny

Jinak já bych to Koláře vylil... Juliše ne ten očividně vylitej hraje když vidím jak to kopl

Reagovat
John Obi Mikel

Simaaaaa.

Hlavně že ho před chvílí kritizovali.

Reagovat
cr7sux

mě už ta bílá liga stejně nebavila

Reagovat
Coutinho10

Simaaaaaaaa

Reagovat
Gelu28

Pane Juliš to se Vám moc nepovedlo

Reagovat
Neon

Jak jinak

Reagovat
mistr129

Super výskok od nejlepšího hlavičkáře ligy Krejčího

Reagovat
cubinho

*Simy

Reagovat
cubinho

Jo, tak

Reagovat
OTASi

Sima o půli dolů, jinak ho v zimě fakt neudržej

Reagovat
naheCZ

Sima paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 0:1 Hype

Reagovat
Rothbard

Kdo jiný mohl dát gól? Slavia udělá z neznámého hráče hrdinu F:L a hráče týdne EL. Co udělá Sparta? Postaví 7 obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu nervózní Sima opět vstřelil gól

Reagovat
cubinho

Sima! Neskutečné, fakt.

Reagovat
osobnostx

Air Jordan...

Reagovat
Mass

Trochu i vypadá jak mladej Jordan.

Reagovat
Mass

Sima ten výskok

Reagovat
monty25

Kdo jinej než Sima. Jsem se ještě dneska koukal na kurzy a že dá gól hlavou bylo asi 5,5. Škoda, že jsem to nezkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se ze Krejci ml do Simy hodne pujde a nejak ho zramuje. Udela ze sebe sice akorat vetsiho curaka nez doted byl ale chapu, ze si nemuze pomoct...

Reagovat
Greny

Jako nevím proč toto? Zatím největšího curaka při obraným zákroku že sebe udělal Kolář a šel tam jak dement

Reagovat
cr7sux

ja myslim, ze se bere curak vseobecne, ne tohoto zapasu

Reagovat
r.mrazik

notyvoe kluku...

Reagovat
smazaný uživatel

Souček who?

Reagovat
smazaný uživatel

Sima je strašná bestie

Reagovat
Greny

Jinak Sima by měl asi v zimě jít... Je výbornej ve hře hlavou to je úplně top.. ale ve hře žádná hitparáda

Reagovat
Firkraag

Hrál pár zápasů, jen ať si ho pár let nechaj a něco tu dokáže.

Reagovat
Coutinho10

to by se ti libilo, nasrat

Reagovat
John Obi Mikel

Já doufám, že už si Kolář vyplencal tu svoji 1 hrubku na zápas

Reagovat
montaigne33

Ale i jedna je/bývá dost...

Reagovat
DieFohlenBMG

Jak tam nad nima levitoval

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Celustka nerviky.

Reagovat
ACSeRw!n

doufam, ze je Rosa spokojenej s promenovanim penalt po odchodu Kangy

Reagovat
DieFohlenBMG

A taková ta jiskricka naděje pro Spartu je fuč

Reagovat
mistr129

To je král

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooool Simaaaaaaa

Reagovat
Rothbard

Neumí nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Je vynikající- po všech stránkách

Reagovat
montaigne33

SIMA je klenot- proto jsem psal, že by nebylo od věci zkusit ho naturalizovat (sice jsem to od zdejších diskutérů "schytal", ale to mi opravdu nevadí ). Velký borec, prostě by se mi v CZ dresu líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ode mě ne. Souhlasím

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Až tu bude hrát 5 let, tak klidně. Ale jinak fakt ne. Nebo kdyby tu žil od 12-13 let.

Reagovat
montaigne33

Znám lidi s dvojím občanstvím (ale mají ho z 90.let/ jak je to teď, nevím)- pak by se vidělo

Reagovat
smazaný uživatel

v česku občanství dostaneš po 5 letech pobytu v ČR, ne? Výjimky bych nedělal.

Reagovat
montaigne33

Ale jak je to s dvojím občanstvím? Musel by se vzdát SENEGAL. stát. příslušnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na senegalských zákonech, u nás tedka nově můžeš tuším mít dvojí občanství (ale to je taky teďka nově, tuším).

Reagovat
oli9

vůbec. Touhle cestou jít je špatné.. Sice je skvělý ale vychovejme si svoje kluky

Reagovat
montaigne33

Vedle něho by se v repre mohli zlepšovat i kluci cz původu... (ale Sima musí být fit a dál fotbalově růst- a za druhé by o naturalizování musel stát...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale repre není klub proboha

Ať je česko klidně na úrovni Albánie, ale ať jsou tam lidi co česko mají rádi, mají češku, anebo umí česky.

Reagovat
montaigne33

Samozřejmě to nikdo nezpochybňuje- repre není klub... Musel by mít vztah k CZ- ale proč by takový vztah k zemi nemohl postupně získat...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tu dlouho nebude.... A tohle by byla prachsprostá vyčůranost.

Reagovat
dave30

Slyšel jsi někdy mluvit trenéra basketbalistů? Ten má občanství asi měsíc...

Reagovat
bobis21

Myslím že by tady musel žít 5 let aby měl nárok na občanství

Reagovat
remeslnik

Jeho děda z otcovy strany byl doktor ve voj. nemocnici v Ouakamu a byl někde od Poděbrad. A jmenoval se Šíma. Takže by to šlo i takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se tady ožení, naučí se česky, získá občanství a bude Čech. To ale moc nadějně nevidím.

Reagovat
montaigne33

Třeba už CZ holku má, kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

teď třeba nakládá Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Hlavně pokud by sám chtěl.

Reagovat
dave30

Až si přečte pár zdejších příspěvků, tak přestane mít zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

a do prdele :DDDDDDDD

Reagovat
cr7sux

Reagovat
OTASi

už dost

Reagovat
Salfovic

Málo obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sima není člověk, Sima je bůh!!!

Reagovat
naheCZ

Gólostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 0:2 Hype.

Reagovat
smazaný uživatel

To je král piča to není možné

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je král ty vole.

Reagovat
ratusek

ale jo, hraje hovno v mezihře, ale goly dává. asi z něj něco bude navíc je černej, tak to zvyšuje jeho cenu do Belgie/Francie

Reagovat
oli9

Na co hráč do mezihry? Když všechny přeskočí o 30 cm, každému uteče.. Navíc trefuje i bránu a golovy i takový je potřeba

Reagovat
dave30

i takový je potřeba...

Reagovat
Losinho

S tím hypem kolem něj na něj Belgie fakt mít nebude

Reagovat
ratusek

Protože si Luftjarda zase řekne o nesmyslnou částku a jemu může odejít forma a luftjarda to prokaučuje, stejně jako se Stanciuem

Reagovat
Losinho

Stanciu ještě uplatnění mít bude a prodat před rokem i jeho, tak v létě titul dost možná neslavíme. Naopak podržel Součka (20 mega místo původních 7) a Coufala (6 místo 3). Tohle zatím Tvrdíkovi vychází.

Reagovat
ratusek

Stanciu je dle mě odepsanej, zvláš když se daří ostatním a na jaře budete mít už jen ligu a v EL tak dva zápasy a šíleně nafouklej kádr opět.

Reagovat
Losinho

Však ve čtvrtek hrál, a dobře. A v EL doufám, že aspoň 4 zápasy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oli9

Jackpot ten Sima

Reagovat
iHawX

GET HYPE

Reagovat
Mass

On umí i nohou?

Reagovat
Coutinho10

Sima je proste jedinecny

Reagovat
osobnostx

Ukázal co je zač. Místo loga Slavie si klepal na ty čínský nápisy !!

Reagovat
r.mrazik

preci jen vi,co je tam hlavni

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

hned to napravil

Reagovat
dave30

Když na něm hledáš chybu, tak ji vždy najdeš. Nebo jak to je? Když chceš psa jíst, vždycky hůlky si najdeš... nebo tak nějak. Staré čínské přísloví, které se špatně přeložilo...

Reagovat
Greny

Myslíte že zná Sima Csaplara?

Reagovat
meno

Zná, přidá třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Sima naprosto parádní akce. To je materiál na TOP klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Na top klub to musí takhle řešit pokaždé. Ale směr dobrý

Reagovat
doshcz

nenávidím ho ale zároveň ho miluju

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Nita to je golman twl...

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

Sima je nejlepší hráč v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zima

Reagovat
meno

Sima, ale Zima je taky vysoko. Bude to mít Trpiš těžký, až se vrátí Hovorka.

Reagovat
ratusek

jak jsem se těšil, že to konečně bude vyrovnané, tak to zase hezky můžu vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje s Dočkalem a Slávie bez Stancia. To fakt někdo čekal, že budou mít šanci?

Reagovat
doshcz

Kotal vymejšlí píčoviny a kupodivu to vůbec nefunguje

Reagovat
F.Torres

Sima a Kolář Klobouček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva pojdme ho nekdo zrakvit..

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

od Kudely to nevadilo?

Reagovat
kilobyte

Sami hrajou ostře, ale když se někdo dotkne jich, tak hned vyvádí.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Vasekre

Kosa Kudely byla evidentně v pořádku, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

To je fakt hroznej píčus, zlatej Frýdek s Kangou

Reagovat
John Obi Mikel

Frýdek byl úplně stejnej.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Takže Sima do West Hamu?

Reagovat
F.Torres

kdyby takto pokračoval, tak klidně Real

Reagovat
Mönchengladbach

Místo koho v základu?

Reagovat
F.Torres

horší jak Hazard momentálně není

Reagovat
OTASi

Reagovat
dave30

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oli9

V momentálním Realu místo kohokoli

Reagovat
Coutinho10

kohokoliv

Reagovat
meno

Místo Juniora, ten ať šudlá někde v Brazílii.

Reagovat
monty25

Jen aby ten Krejčí dohrál...

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz dohraje kudela...

Reagovat
Mass

Kúdela ale nemá založenou svojí hru na taktických faulech.

Reagovat
Mass

Krejčí ml. si zase říká o redku.

Reagovat
Greny

Za mě tam už teda neměl být Kudela... Lokytek co tam dal bez karty a pak ten faul za zlutou

Reagovat
Mass

Jakej loket?

Reagovat
Greny

Julise tam myslím trefil

Reagovat
clinger

loket.myslíš jak ho dlaní pohladil

Reagovat
Greny

Pěkně ho nabral...

Reagovat
Superme

Řepka konečně našel svého mladého nástupce se vším všudy Na druhou stranu já bych hráče jako Krejčí a Kuchta chtěl mít. Umí to oživit

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Krejčího by Sparta byla poloviční.

Reagovat
Superme

Zase tolik je nesleduju, tak nevím. V Evropě se mi to kříží se Slovanem

Reagovat
Melda

Tady se dělá jako by to byl první 19ti letej hráč co dal 5 gólů.A to nemyslím zle.Nicméně takových je mraky.A komentátor "co dokáže až mu bude 25, 28..." třeba taky prd žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi Pekharta v jeho věku a s ním to zase moc nedopadlo.

Reagovat
F.Torres

tak on je taky dal trošku jiným soupeřům a hezky to rozložil. Žádný Brno a Příbram. Hlavně ten výskok má luxusní na top úrovni

Reagovat
Melda

Výskok má parádní i ten první dotek u toho gólů měl parádní (i když ulehčený tím, že nebyl pod tlakem).Jen jsem chtěl brzdit to nadšení takových hráčů je mraky, podívej jak si vede ten kanonýr Komlichenko btw.

Reagovat
Salfovic

Jak ?

Reagovat
Melda

Necelých 30 zápasů a 5 gólů.

Reagovat
F.Torres

2. útočník ve 4. týmu Ruské ligy. To není až taková hrůza na to, že šel v MB. Neukázal nic v pohárech, hrál jen ligu...

Reagovat
HanzBP

No třeba mu už tolik dokonce je...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Slavia10

Který hráč z český ligy mel naposled v 19 letech 10 západu a 7 gólů a byl hráčem kola EL ??

Reagovat
r.mrazik

a co to meni na tom,ze v 25 muze hrat treba druhou francouzskou ligu?

sikovny je tedy dost,ale ti dva tam placaji hrozny srajdy

Reagovat
Melda

Neříkám nic, přeju mu to a pro ligu to je super, jen bych brzdil s tou euforií, že půjde za 20 mil. eur apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek má letos 4+4 a je mu 18

Reagovat
Stannis Baratheon

Jenže o něm se to dávno ví a taky se o něm mluví že půjde za hodně do velkoklubu.

Reagovat
Salfovic

do velkoklubu

Reagovat
Melda

Přesně tak.Ale nechtěl jsem to vytahovat.A to si myslím, že Karabec je talentovanější i než Hložek.

Reagovat
dave30

A někteří to vidí tak, že takových Hložků a Karabců tady již bylo... Tomu se říká úhel pohledu.

Reagovat
F.Torres

taky byl zařazen do top talentů v evropě

Reagovat
Mass

Vždyť ten hype kolem Hložka je taky obrovskej, ne?

Reagovat
exse

Já bych se i vsadil že právě bude první 19 letej hráč co dal 6 gólů v prvních 6 zápasech v lize, ve kterých hrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už takhle o něm bylo denně deset článků, co teprve teď?

Ale hattrick mu fakt přeju

Reagovat
oli9

Ta mrdka Krejčí z Brna jakožto největší Sparťan zase neunasi ten půjde ven.. Hezký nahradil Frýdka

Reagovat
clinger

zm.d od pohledu fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Sima je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, to si zase přečtu trapnejch rozhovorů s těma fotbalovejma pasákama o tom, jak toho hráče už nemůžou udržet, jak je komplexní a jak už mu nemohou bránit v odchodu, jak je ohromně přerostl a jak strašně peněz za něj chtějí...to vše ještě dříve, než se o něj vůbec někdo začne zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutnej jsem. Ani ne tak kvůli Spartě (které přeju), ale kvůli tomu, kam se náš fotbal celkově posunul. Že naše kluby žadoní o pozornost, aby mohly své nejlepší hráče střelit za pár stříbrných na Kypr.

Reagovat
meno

Reagovat
dave30

Klub z okresu prodává do kraje. Klub z kraje do divize. Z divize do 3. ligy,...z Olomouce do Jablonce, z Jablonce do Sparty, Slavie, ze Slavie do Genku, Brugg, WH..., z Genku, Brugg, WH do MC, MU, Realu...

Pokud nejsi na tomto finančním žebříčku (a o ničem jiném to není) úplně nahoře, tak budeš vždy naštvaný. Já tomu říkám komplex malého klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jiného čekat s takhle směšnou sestavou. Tohle jde jasně za Kotalem.

Reagovat
Superme

Reagovat
Jackmaker1989

Akú inú zostavu by si dal? DMK podľa mňa nie je 100 % fit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Kolář se už dneska vykravil, tak snad už bude klid.

Reagovat
bobis21

Být Sima na křídle na začátku sezony místo Provoda / Masopusta tak mohli klidně v té LM být. Největší kometa ligy za dlouhou dobu

Reagovat
Mass

Nevymejšlej si zase. Je gólový, hlavně hlavou, ale viděl si, že by někoho obešel nebo dal pěknej centr? Je to takovej běhavec, míň technickej jak Olayinka, ale zase se občas trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas, no.

Reagovat
Mass

A kdo jiný by ve Slavii měl dávat góly když ne křídla?

Reagovat
bobis21

Takže má přesně to co vám v tom předkole chybělo

Reagovat
John Obi Mikel

Provod měl tehdy super formu, takže max místo Masopusta, aby to mělo vliv.

Reagovat
Bruny

Hanousek, Trávník, Vindheim.. prodat. Ten druhej gól způsobil Hanousek, a ne Simova genialita..

Reagovat
Liquid

tyhlec hráče nikdo nebude chtít ani zadarmo

Reagovat
Bruny

Jablonec by si ty svoje tři hvězdy (včetně Lischky) vzít mohl. Tam by se jim podle mého i dařilo, kdyby nebyli tak pod tlakem...

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
Kuchta

V suchým triku

Dočkal nejhorší hráč na place, jeho přínos pro tým je naprosto nulový

Sima úplně z jiné dimenze, jestli takhle bude pokračovat, tak to dotáhne do Realu

Reagovat
Superme

Jo, to Necida dokonce Real chtěl

Reagovat
Liquid

tak ještě Bořil ať pořádně naloží Krejčímu a bude absolutní spokojenost Julišovi se ty kydy vrátily, nedal penaltu a následně nevyskočil se Simou

Reagovat
Slavia10

Ja prostě když koukám letos na nase zápasy, tak nesouhlasím že Kuchta je nekopa, on je lempl na kterého musi trenér tlacit a musi vědět jak na něj, ale v rámci naší ligy je fotbalový docela.

Reagovat
Gelu28

je to nekopa

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdý na svůj nick

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Je suis Sima.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jackmaker1989

Najhoršie na tom je, že minulé zápasy som vedel, že nemáme šancu lebo sme boli zúfalí a Slavia o 2 triedy lepšia. Dnes miesto toho aby to bolo 1:0 z penalty po Kolářovej dalšej pičovine, tak je to 0:2 a je asi po zápase pričom ten rozdiel nie je tak markantný ako iné zápasy. Dnes je to fakt nasrannosť pretože sa dalo niečo uhrať. A mimochodom Kolář musí zo Slavie čím skôr preč, čo už vyviedol túto sezónu to je strašné. Jinak na to že hrá Hanousek a niektorí ďalší, resp. chýba celkom dosť hráčov tak to nie je úplne také tragické resp. Slavia nie je taká dominantná ako iné zápasy.

Reagovat
Desmond Glazebrook

To je nějaký nový pravidlo že při penaltě se nedává ŽK?

Reagovat
Euphael

Hrajete hovno, standardky branit neumite, na krajich Vindheimove a Hanouskove a tebe sere, ze golman soupere nedostal zlutou

Reagovat
Stamby

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Jackmaker1989

A ešte dodatok, ak niekto si myslel, že by mohol byť titul po 6. kolách, tak omyl. Túto sezónu musí byť cieľ 2. miesto a kvalda LM, ak možno. Na viac to nebude, aj toto bude mimoriadny úspech. Dobehnúť Slaviu je cesta ďaleká.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde Sima ven za více než 600 milionů? Jaká je reálná hranice, za kterou může hráč přestoupit z české ligy?

Reagovat
Rothbard

Only sky is the limit.

Reagovat
Euphael

vzhledem ke kurzu koruny vuci Euru a libře muze byt Sima novy rekord...ale samozrejme to tomu jen prispiva...jeste je moc brzo na tyto uvahy o rekordu...zrani se jak Hlozek a je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na kvalitě hráče, kdo by řekl, že Souček půjde v 25 letech za takovou raketu.

Reagovat
exse

Slavia by musela výhrát EL, aby šel za 600 mega, ale pokud bude takhle produktivní ještě rok, tak by mohl napodobit Součka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád čekám, kdy ho někdo začne bránit. Sparta se k tomu nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se Slávie dostala v EL daleko a Sima tam dál střílel góly, tak klidně. Ale jen na základě výkonů v lize asi ne.

Reagovat
r.mrazik

v covid dobe urcite ne

Reagovat
Selänne

Podívej se, za kolik odchází hráči ze Salzburgu nebo Ajaxu. Tohle je nereálná částka pro náš trh.

Reagovat
Spalovač šancí

Až o tolik více to oproti Součkovi není. Ale musí takhle odehrát dvě sezóny.

Reagovat
Selänne

Za Součka taky nikdo takovou částku nedal. Nejdřív tam šel na půlroční hostování., že jo. Ale jak říkáš, musí se na téhle úrovni udržet nebo se nejlépe ještě zlepšit.

Reagovat
Euphael

Udrzi sparta Hlozka v lete? Ten kluk uz bude chtit jit asi ven ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Záleží na formě po zranění.

Reagovat
Euphael

spis zalezi hodne i na nem ne?

Reagovat
oli9

No já jsem zvědavý co bude hrát po zranění... Jestli o něj nedopadne zájem po tom zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Kolářem? Loni snad náš nejlepší gólman, teď dělá každej zápas hrubou chybu. Proti Nice z toho byl gól, teď penalta.

Reagovat
C-M@ster

Však se vrátil předloňskej Kolář

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Se asi vsadili s Hovorkou, kdo bude letos horší.

Reagovat
Spalovač šancí

Predloňský podzimní. Na jaře už byl skvělý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dondinho

Šíma je řízek, ty góly si ale mohl nechat na jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek dolů? Sima asi bude děkovat :D

Reagovat
smazaný uživatel

Šimon je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Schick gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Normálně bych dal ale dneska

Reagovat
C-M@ster

Však to Schalke dělá co?

Reagovat
monty25

Nic, jenom je na sestup.

Reagovat
dinss

Po kolika letech v první lize 04 spadne?

Reagovat
monty25

Podle wikipedie naposledy spadli v sezoně 1987/88, to jsem ještě nebyl na světě...

Reagovat
dinss

Reagovat
monty25

Pak teda postoupili zpátky až v roce 1991, to jsem se akorát narodil.

Reagovat
osobnostx

Tak to jsi dobrej...

Reagovat
monty25

Ale jejich titulu se asi nedožiju.

Reagovat
andrew96

Titul v 2. BL je nadějný.

Reagovat
oli9

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

OT : Russell to není možný.. nejdřív ho pojebou v boxech a teď defekt

Reagovat
fabec1222

To je závod. Jak jsem psal dřív, tyhle krátké okruhy se musí zavádět častěji, to je žrádlo

Reagovat
fabec1222

Ještě škoda, že třeba Latifi nemohl dojet na bodech, to by bylo dno dokonáno

Reagovat
bobis21

Myslím že Lewis je dneska nakonec rád že tohle nemusel absolvovat. Hlavně nechápu proč je vůbec do toho boxu posílali, protože by na tvrdých by do konce dojeli

Reagovat
Greny

Taky to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta muze byt jen o neco malo lepsi nez Tecl ale je mnohem platnejsi.. Tecl podle nej beha vzdycky uplne mimo a kontraproduktivne. Kuchta je hodne platnej v pressu

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Lingardinho

Reagovat
John Obi Mikel

*Lingrdinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nic neumi

Reagovat
oli9

dejte jim bůra

Reagovat
naheCZ

Dejte jim bůra

Reagovat
monty25

Dočkal asistence

Reagovat
F.Torres

Dejte jim bůůůráááá

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal geniální asistence A Nita opět měl mít.

Reagovat
Jackmaker1989

Tebe dobre jebe kamarade. Ti Nita píchal starou?

Reagovat
exse

Mu cigán ukradl koloběžku, když mu bylo 8 a od té doby nenávidí všechny co maj lehce tmavší pleť.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má víc chytat

Reagovat
Jackmaker1989

Akorát to, že už to mohlo byť 0:4 alebo 0:5, nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zákrok byl parádní, střela tuším Holeše? Ale nejde odpouštět něco, co top ligový golman chytat musí.

Na druhou stranu, je pořád mnohem lepší než Hruška.

Reagovat
Jackmaker1989

No tak Hruška, tak to je iný level

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jsi tu první den? Urbis nemá rád cizince, zkušené hráče a z nějakého důvodu i Pavelku. Naopak má rád Čechy a hlavně mladíky.

Reagovat
Jackmaker1989

Dobre vedet. Nepoznam ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám rád hráče, kteří přijdou z venku ve vyšším věku. Z jednoho jednoduchého důvodu, nemají kvalitu. Kdyby měli, tak nejdou do Česka že

Reagovat
Jackmaker1989

Suhlasím s tebou. Akurát že Nitra je o level výš nech pojebaný Heča. Keby Heča nebol Čech, už dávno neni ve Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jsou na stejné úrovni, Sparta by měla mít lepšího.

Reagovat
Jackmaker1989

Na stejne urovni teda ani nahodou.

Reagovat
Selänne

Takovéto myšlenkové pochody může mít opravdu snad jenom náš Urbis.

Reagovat
John Obi Mikel

Nic proti tobě, jen říkám fakta. Přijdeš mi konzistentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždycky překvapí myšlení jako "jo, ten hráč hrál roky někde v tureckém průměru, tak tu bude patřit k nejlepším"... to určitě

Reagovat
Neon

Dočkal

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Trávník dneska strašně klouže

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak je to spíš chyba Dočkala samozřejmě

Reagovat
diskoschlampe

Dočkal krásná přihrávka

Reagovat
Coutinho10

Dockal acko

Reagovat
smazaný uživatel

Nita tzv. na Heču

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je holt tym skotskyho typu, do nasi nefotbalove ligy se nehodi.

Kombinace Dockal-Travnik ukazuje neformu a zbytecnost obou dvou techto "spilmachru" v tymu "usilujicim" o titul.

Reagovat
F.Torres

Dočkal má Áčko

Reagovat
dinss

Jak se ještě Dočkal může vztekat tyvole? Hroznej šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

To se v nem nahromadil vztek na Travnika jako takovyho, nebylo to imho za tento konkretni problem.

Reagovat
Rothbard

Trávník pořád leží na trávníku

Reagovat
Stannis Baratheon

Lingr mě neskutečně štve jak střílí z dálky. Takhle nám zbytečně snižovat xG...

Reagovat
Euphael

co to je pls to xG?

Reagovat
C-M@ster

Smutnej smajlík.

Reagovat
meno

Očekávané góly

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Superme

Reagovat
Bruny

Trávník vs trávník 0-3. Ten tam klouže už od začátku zápasu, mentoš. Ono nestačí, že hraje jak kopyto, on si neumí ani vzít pořádný kopačky.

Reagovat
mistr129

Naposled když někdo chtěl pořádný kopačky, tak jste ho dali k soudu

Reagovat
Bruny

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Euphael

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
exse

Reagovat
doshcz

Reagovat
dinss

Reagovat
Rothbard

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

dobře ty

Reagovat
bobis21

tohle musí do hlášek

Reagovat
bobis21

*druhý měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Budou vůbec letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jaký bude v té době level psa.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

jednoznačně by mělo být v hláškách roku

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě adept na hlášku roku.

Reagovat
OTASi

Reagovat
osobnostx

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
havrys99

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Stamby

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle jsi neskutečně zabil, hláška roku yes

Reagovat
Venny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
krisa

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Kopyto? Klan Krejčí, Hancko, Dočkal..to jsou ty nekopyta?

Reagovat
Bruny

Krejčí st. po návratu nic moc, ale kvalitu Dočkala, Hancka a mladšího Krejčího může popírat fakt jen zarytej antisparťan. (Chápu, že pro nesparťany může být Krejčí ml. nesympatickej, ale kvalitu má, což potvrzuje i v U21).

Reagovat
Kuchta

Doufám, že po dnešku přestanou Sparťani blouznit o titulu

Slavia si v této sezoně dojde v suchém triku pro zlatý hattrick

Reagovat
Gelu28

jako sorry ale Nita nemohl ani za jeden gól a ještě toho plno chytnul....a to ten zápas sleduji jako že nejsem fanda ani jednoho klubu.

Reagovat
bobis21

A pak že Dočkal nemá žádný přínos, vždyť už má asistenci

Reagovat
ramm+

Ve Spartě je dost hráčů, kteří tam nemají co dělat. To střílení do vlastních nohou mně třeba po tom, co předvedli v EL, vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
dinss

Krejčí st. dřív uměl alespoň centry...teď neumí vůbec nic.

Reagovat
oli9

Vybojoval po haluzi penaltu.. Dnes nejvíc co Sparta předvedla

Reagovat
dinss

To by vybojoval i Dočky, kdyby tam byl schopen dojít.

Reagovat
Remt

to by musel vyrazit od středovýho puntíku už včera ale

Reagovat
dinss

Moc mu fandíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Titulova Sparta s miliardovym Julisem doma dostava 0:3? Tak to jo

Reagovat
dinss

Hancko příšernej.. To je ten nejlepší stoper ligy?

Reagovat
Mass

Souček s účesem na Krále, nostalgie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
dinss

Koukat na tu svini Krejčího, jak brečí je super.

Reagovat
oli9

Bořku díky za repre ale snad tě tam už neuvidíme.. Odklusat a odflusat si to už můžeš ve Spartě... Snad bude mít Šilhavý koule a na euro nepojedeš za zásluhy

Reagovat
dinss

Bojím se, že se tam dostane... nemá tam co dělat. To, že zahraje jeden z pěti zápasů je sice fajn ale to není hráč pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mele Spartu, jak váleček o vánocích na cukroví...

Reagovat
Salfovic

To je jak od Bosáka.

Reagovat
Remt

Skoro, jen ten by tam zakomponoval pumlíč

Reagovat
dondinho

a já myslel že mlýnek mele... jak by řekl Trpišovský - "ušil sis na sebe bič"

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, myšleno mele jako válcuje... Ne mele, jako mlít mlýnkem.. ..

Reagovat
stas87

Level chorvatska liga, Slavia bude ako Dinamo. Sanca ostatnych zmizne koncom jesene.

Reagovat
Bruny

Ještě pár výletů na Tchaj-wan a Slávka zbrankrotuje, no stress.

Reagovat
Bruny

-zbankrotuje.

Reagovat
Mass

Slavia ale neni ten tým, kterej by byl půl giga každej rok ve ztrátě a její majitel by si sám sobě přeprodával pozemky, aby se vešel do FFP.

Reagovat
dinss

Tyjo minulý rok jste skončili v plusu. Aby ne... Prodej Krále, Součka + příjmy. Tohle se vám vymstí.

Reagovat
Mass

Proč by se někomu mělo vymstit, že si udělal finanční rezervu? Nebo myslíš, že to Slávie hned utratila za Zimu a Kuchtu?

Reagovat
dinss

Finanční rezervu? A jakou?

Reagovat
Losinho

Jenže platby za Krále a Součka budou chodit ve splátkách i další roky.. plus se na to navalí i další přestupy..

A bejt v plusu bude úspěch, na kterej si moc klubů v covid době nesáhne.

Reagovat
dinss

Já nemluvím o Covid roku.

Reagovat
Bruny

Stále lepší varianta, než být v držení rudé Číny.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Víš že CITIC má taky 10% v J&T (tedy většinový vlastník Sparty) ?

Reagovat
Euphael

a na SVK to je snad jinak?

Reagovat
stas87

Vyhrať titul na Slovensku je bezcenne v tej konkurencii čo tam je. Slovan je navyše vedený totálne amatérsky, tam nejde o kvalitu ale o národnosť. Stačí byt Slovinec, pripadne Balkánec.

Reagovat
F.Torres

Ubrečenej Krejčí

Reagovat
Selänne

Proč tam sakra nedá Karabce místo Dočkala? Vždyť je to úplná zoufalost...

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno

Reagovat
Rothbard

Slavia není Celtic.

Reagovat
Rothbard

Což mě vybízí k otázce: Juliš hraje, nebo hraje jen proti Celticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal by určitě podal parádní výkon, kdyby se mu soupeř přizpůsobil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To Kotal dost posral s tím Bobkem Karlssonem, že ho nedal od začátku.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten se do toho nebojí se ŽK

Reagovat
Neon

Slavka je pořád hodně jinde, ale to druhé místo by Sparta dát měla. V zimě posílit levý kraj, sehnat vymítače zlých duchů, aby nebylo tolik zraněných a bude to cajk.

Reagovat
Jackmaker1989

Strop čo môžeme dosiahnuť

Reagovat
OTASi

to ale faul byl ne? možná dva...jen to chtěl ustát nejdřív

Reagovat
OTASi

ikdyž byl skoro vestoje no

Reagovat
Selänne

Asi jo, ale mohl dál pokračovat. Tohle bych taky nepískal.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

A toto je ta otázka..klidně bych piskl penaltu.. kdyby spadl hned tak tam kontakt najdou a řeknou je to penalta... Takhle z něj udělají blbce s tím že nechtěl dal hrat

Reagovat
OTASi

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Remt

hele..nevim.. jako nerekl bych ze stoprocentni, to ani omylem, nicmene asi by patrila k tem, ktere "by si obhajil rozhodci"

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Raylan

Kuchta neví za co se chytit, když simuluje.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Remt

Koukám jen druhý poločas ale..zdá se mi to nebo Masopust je mnohem mnohem lepší než byl posledních několik měsíců?

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust dnes super.

Reagovat
Remt

párkrát mi přišlo, že si udělal výlet dopředu jakoby zapomněl že už nehraje křídlo ale beka Ale nejspíš ho tam někdo zajíšťoval

Reagovat
iHawX

z beka se tolik nedsotane do zakončení, takže nejsou tak vidět ty jeho nedostatky dopředu

Reagovat
F.Torres

Maso je v obraně super, bohužel dopředu už to není jako dříve. Ten jeho posun zpět a Sima ve hře byl geniální

Reagovat
OTASi

přijde mi, že na něj tím, že byl na křídle, a byl branej jako reprezentant, byl dost velkej tlak, přeijen od křídla se čekaj asistence, semtam i góly..a poslední dobou mu to moc nešlo..na beku si svoje odběhá a není už pdo takovým drobnohledem

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii je proste mega platnej, v repre bohuzel o dost min. Tam uz se snazi az moc.

Reagovat
Remt

No hlavně jestli se nepletu, tak ten idiot, ktery trenuje nasi repre ho dal v poslednim apase na kridlo ackoliv v klubu hraje uz nekolik zapasu beka ne?

Reagovat
Selänne

Trenér reprezentace dal křídelního hráče na křídlo. Can you believe that?

Reagovat
Remt

on hrál regulerne utok kdyz utok v tymu nehraje, chapeme se?

Reagovat
Selänne

Pořád je to ale křídlo. Vzhledem k mizerný konkurenci na pravé straně se s ním pořád počítá jako s křídlem. Pokud by se s ním nepočítalo na křídlo, tak by nebyl ani v nominaci.

Reagovat
Remt

Narážím na to že je ostuda že tam on s formou jakou měl vůbec je.. To prostě nejde. Neměl by zabírat místo ani na lavičce, natož na hřišti ať už na jakékoliv pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

No on fakt nema mozkovou ani technickou kapacitu na prekonavani evropskych obran..

Reagovat
andrew96

Nemyslím si, že by před posledním repre srazem hrál beka již pravidelně. Spíš ne.

Reagovat
Stamby

Reagovat
Rothbard

Od 53. minuty 0:3, Dočkal na hřišti do 78. minuty. Kotal taktik

Reagovat
doshcz

Krejčí st. a Dočkal, týpci co by to měli táhnout, nejhorší na hřišti.. po Trávníkovi teda, abych na ně zase nebyl tak přísnej

Reagovat
Neon

Aspoň jeden gol, ať to nevypadá jako totální ostuda.

Reagovat
Greny

Každopádně O2 zklamala... Co to je za derby ... Žádný smrt Spartě... Jude Slavie

Reagovat
dinss

Já chci ještě nějakej fight dvou debilů - Krejčí vs Bořil

Reagovat
Greny

Jak je 30.12. Oktagon tak by tam mohli dát Řepka vs Rehak

Reagovat
Rothbard

Oktagon byl včera.

Reagovat
Greny

A ještě dodám kdyby komentátoři byli co k čemu tak tam nahažou světlice a dýmovnice

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou maji smysl pro humor a slusne trolli. Po tretim golu tam pustili "Kral Sparta". V prvni puli zase porad "Sparta jedina, neporazena"

Reagovat
Skleepy

Kral Sparta? Asi myslíš Praha - Sparta.

Reagovat
Kincl

Smrt Spartě? Ta je už dávno mrtvá

Reagovat
John Obi Mikel

Mně chybělo slavné "Bojujte za Spartu"

Reagovat
monty25

Reagovat
Venny

Reagovat
Coutinho10

ja to jel nakonec bez efektu...aspon byly vic slyset hlasy treneru, hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim Kolar nebo nekdo nenamaze.. fakt chci 3:0 a ne 3:1 nebo 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sima hattrick prosím

Reagovat
Rothbard

To stíháš hrát v derby a ještě být online na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nejsem v záběrech, tak jsem na mobilu

Reagovat
Rothbard

To vysvětluje tu slabou mezihru.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Venny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se Vindheim vystrikal na Provodovi kdyz mu nadavala, to samy Nita... ze si pohonili ego

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Slavia dobrý. Ale tým, kterej chce vyhrát titul, musí dát týhle Spartě aspoň 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
doshcz

Budějky > Slavie

Reagovat
Mass

Tak zase klid, hraje první s druhým.

Reagovat
db18

Přesně... s tímhle teď Slavia aspoň 7 poločasů nedá gól...

Reagovat
OTASi

Karabec

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 3:0 wow, borci tam sli tak na 15%

Reagovat
OTASi

Stanciu a Tecl, oba čerství šli určitě na 15% jen se mi to líbilo, Karabec je ve stínu Hložka ale má možná ještě větší potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

To ze ma mozna vetsi potencial souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Karabec

Reagovat
smazaný uživatel

Nita ty lojzo jeden

Reagovat
Jackmaker1989

Keby tam nešiel ide sam na branu a ešte to zahral čisto, tak kde je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze na to slapl jak jaryn, a nekopl to do riti, vsak se zranili oba uplne zbytecne kvuli nemu. Sel tam dobre to nerikam nic.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Provod dostává

Reagovat
Greny

Ani jednou ho ale nikdo nefauloval

Reagovat
John Obi Mikel

to je pravda, ale 2 to odnesl.

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Fakt je to nuda... Dřív by po takovým zákroku naběhl hráči Sparty na Provoda a dali mu co proto

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdyby tam takhle byl Kuchta, Stanciu nebo Bořil, tak naběhnou.

Provod vypadá jako pohodovej člověk.

Reagovat
mistr129

A hlavně se stačil nadskakovat, to byla prostě smůla že Nita balón špatně odkopl.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Nita ten míč odkopnul, tak ho Provod někteří?

Reagovat
smazaný uživatel

Pane premiere, jste to vy?

Reagovat
Mass

Vždyť to žádný zákrok nebyl...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vindheim Kdyby radši začal hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl dneska dobre smesnej no.

Reagovat
Losinho

Vindheim taková podprůměrná pička

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela jak se klepe o místo v repre

Reagovat
dinss

Jako před kym? On tam teda nemá co dělat ale jestli myslíš, že před Krejčím tak

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. Snad nechceš říct, že Krejčí na to nemá kvalitu. A Kúdela je teď vedle Zimy hodně neviditelnej.

Reagovat
dinss

Nemá v áčku repre co dělat. Zahrál zatím lepší zápasy jen proti Celticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrál skvěle každý zápas na stoperu, je to opora U21. Určitě jeden z hráčů o kterých by měl Šilhavý uvažovat. A Kúdela to ví

Reagovat
dinss

Jo, přesně kvůli tomu do něj jel.

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita je jedna věc, hlava druhá ... jedno bez druhého prostě nefunguje ...

Reagovat
mistr129

Týpek co si nechá nasadit jesle od Masopusta a takovýho Sterlinga by natolik nezvládal, že by ho po 20 minutách urval na červenou, je totiž na EURO výtečná volba

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Aby ses mohl o něco bát, tak to nejdřív musíš mít. A Kúdela je zrovna ten poslední, kterej by se někam tlačil, vždyť on ani nechce chodit na tiskovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on je právě na hraně nominace. A jde hlavně o prachy. Pro něj to musí znamenat strašně moc. Není to zrovna fotbalista, který si svou kariérou zvládl vydělat.

Reagovat
Losinho

víš kolik má ve Slavii a kolik dostane za nominaci do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslíš, že bere? A tady jde hlavně o bonusy za odehrané zápasy, ne o plat který dostane tak jako tak.

Reagovat
Losinho

Teď má lehce přes 200 základ.

Reagovat
dave30

Čelůstky šel do Německa, do Turecka i teď do Sparty zadarmo. Takže buď má pěkný randál, nebo dostal tak 10-20 mega za podpis. Takže těch +-100 tisíc za zápas v repre je opravdu naprosto ... nic. I kdybychom na Euru něco uhráli, tak to bude zajímavé tak pro nějakého Kalvacha či Juliše, ale určitě to nebude hlavní příjem pro Čelůstku.

Reagovat
Losinho

Mluvil o Kúdelovi, kterej v repre navíc ani nenastupuje.

Reagovat
dave30

Ok, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Čelůstku jo, byl celou kariéru v zahraničí. Ale Kúdela strávil půl kariéry zraněnej v Boleslavi.

Reagovat
dave30

Už jsem psal, moje chyba...

Reagovat
Mass

Ty tady trolíš nebo seš jen idiot?

Reagovat
Losinho

V jeho letech lepší i pro něj, když na srazy jezdit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že nechce peníze???

To platí u hráčů hrajících v top ligách co mají bonusy za odehrané zápasy větší než ty v repre. Ne o borci, co hrál do třiceti ligový průměr.

Reagovat
Losinho

Za repre má drobný oproti tomu, co bere poslední roky ve Slavii. To byla pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne. Zvlášť za Euro jsou dost vysoké bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za zápas v repre může mít tolik co si vydělá ve Slávii za měsíc. V Kvaldě. Na Euru to bude daleko vyšší.

Reagovat
Losinho

Když pominu, že je to blbost, tak on v repre nehraje ani teď, tak jaká to pro něj bude změna? Navíc ho vytlačí (doufám) Zima, ne retardovanej Krejčí.

Reagovat
Greny

Kéž by to platilo i pro Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ho teď šilhavý nebude nominovat na křídlo když už tam ani nehraje.

Reagovat
Selänne

V tom případě by ho neměl nominovat vůbec.

Reagovat
Remt

Reagovat
Losinho

Tak ten hraje, pro Kúdelu je to ztráta času.

Reagovat
Remt

Jo jenže neměl by hrát

Reagovat
Kincl

TO je Spartaaaaaaaa

Reagovat
montaigne33

Slavia zvítězila absolutně zaslouženě atd.- SKS má oproti ACS (když chybí Hložek) na všech postech kvalitnější hráče...Nemluvě o kvalitě/schopnostech trenérů a realiz. týmů. Plus síle lavičky. Pokud se nic mimořádného nestane- pak Slavia obhájí titul s velkým náskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia strašně nesympatický tým. Je tam i dost v pohodě hráčů - Ševčík, Holeš, Olayinka, ale Kolář, Bořil, Kúdela a Kuchta to prostě pro mě převažují. I ten realizační tým mi přijde strašně buranský. Je to škoda, protože obecně mi je jako klub sympatičtější asi Slavia, v posledních derby jsem se ale mimoděk přistihl, jak fandím Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč jak může někdo Kudelu brát jako nesympatickýho... ty se v tom teda vyznas

Reagovat
Jackmaker1989

Za to od nás im zdatne sekundujú Krejči ml., Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkala nemůžu vystát, ten je na tom pro mě úplně stejně, jako výše jmenovaní. Co se týče Krejčího, tak mě osobně se jeho styl hry strašně líbí a když si to trochu urovná v hlavě, tak to bude perfektní hráč pro repre, i když chápu, že u soupeřů nemůže být oblíbený.

Reagovat
cr7sux

Lepší bude, když tam bude Jílek v kvádru

Reagovat
Mass

Twl ten Perun je snad nějaká holka

Reagovat
Mass

Chápu, že nemusíš mít rád Bořila s Kuchtou, ale co ti provedl Kúdela?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdelu jsem váhal, jestli ho toho výčtu mám zahrnovat, zpětně vidím, že jsem asi neměl. Nic mi samozřejmě neprovedl, zákulisní info nemám, takže je třeba v pohodě, ale pro mě, který ho vídá jenom obtýden v TV na první dobrou nepůsobí moc sympaticky, nic míň.

Reagovat
Mass

Aha, takže hodnocení podle pocitu z prvního dojmu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný hodnocení, jenom nezávazný komentář nezaujatého fanouška. Je mi to vlastně úplně jedno, abych pravdu řekl, nevěděl jsem, že to tolik lidí pobouří, poučení pro příště...

Reagovat
Mass

Nejsem pobouřenej. Se nediv, napíšeš "děsně nesympatickej tým". Když se zeptám proč, tak odpovíš, že se ti někdo nelíbil, jak vypadá. To mi přijde dost povrchní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Asi jako pro nás Krejčí, Dočkal, Vindheim, Štětina, a dříve třeba Frýdek a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Proč Dočkal? Vždyť proti svýmu rodnýmu klubu nikdy nic neměl. Vácha ten jo, ten si hrál na velkýho sparťana, ale určitě ne Bořek.

Reagovat
7kaka7

Vindheim? nenapadlo mě, že tím svým nepřítomnym výrazem může štvát fanoušky soupeře.

Reagovat
Losinho

Spíš tím jak zjebal Provoda za stavu 0:3, těsně předtím než museli Provodovi dát do kupy kotník.

Reagovat
7kaka7

Aspoň konečně ukázal emoce

Reagovat
dondinho

Dnes v tom přímém souboji vypadali Sparťani poněkud....neškodně...dát tu penaltu, asi by se to vyvíjelo výrazně jinak, po té chycené hlavičce na 1:1 místo toho hned 0:2 a borci to v hlavě zabalili.

Reagovat
Mass

Vždyť Sparta měla za celej zápas jednu šanci (nepočítám darovanou penaltu) a s tim se vyhrát nedá.

Reagovat
Neon

To je rozhovor reportér za Kotala zodpoví otázku ještě před tím, než mu tu otázku položí

Reagovat
Mass

Tak je to zajímavý rozdíl od Kozohorského, který se většinou nezeptá na nic...

Reagovat
ratusek

A ještě řekne: "tak zkuste k tomu nic něco říct"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Slávii super, že se jí konečně vyrýsovala základní jedenáctka. V téhle sestavě jsou dost silní

Reagovat
7kaka7

Hráči který na to mají a dá se na nich stavět: Hložek (zraněný), Hancko (na půl zraněný, nerozehraný), Čelůstka (v týmu nový), Karabec (mladý), Juliš (jenom ale jako doklepávač) DMK (když mu to nejde nekousne se), Nita (vždycky se jenom čeká na záminku, proč ho posadit aby chytal horší Heča), Krejčí mladší (většinu podzimu solidní ale horká hlava), Vindheim (dobré křídlo, špatný obránce).... u zbytku je na povážení jeslti na Spartu mají, nebo na ní budou mít za 2-3 roky..

+Dočkal je přínos proti slabším soupeřům, kteří ho nedokáží úplně eliminovat, měl být 2-3 volba za Kangou a možná i Karabcem..

Suma sumárum, stojí to dost za hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je Sparta druhá.

Reagovat
7kaka7

Díky nebývalé produktivitě Hložka a Juliše byla ta serie 6 zápasů...už tam se mohlo několikrát ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

No to máš asi pravdu. Ale stejně je druhé místo podle mě pro Spartu fajn. Loni byla třetí. Předloni taky. A předtím dokonce pátá. Stále se zlepšuje.

Reagovat
ratusek

Pondělní dohrávka

Nevím proč nejsou častěji, když lidi do ochozů stejně nemohou

Reagovat
HorajzmAmmann

liga pátek-pondělí, poháry úterý-čtvrtek

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak teď mi došlo, vážně hraje Jablonec s Bohemkou v úterý a Baník s Bohemkou už v pátek? Hrát Bohemka o víkendu řekl bych, že by se jim ten den regenerace celkem hodil

Ale tak jednou to snad (ne)zvládnou

Reagovat
Banikovec7

Tak hned pak zase hrajou v úterý, tak to by stejně měli jen 2 dny volna mezi zápasy, tak buďme rádi, že to mají před tím zápasem s náma.

Reagovat
HorajzmAmmann

no jo vlastně, ono to je teď víkend-středa-víkend Škvělě jsem si teď naplánoval 2 týdny dovolenou

Reagovat
ManUnited

Nguyen - Mikula, Taras, Chaluš, Fukala - Sadílek, Hromada - Pešek, Nesicky, Matoušek - Rambo

Celkem dost zarotovaný asi chceme ve čtvrtek Zvezdu potrápit

Reagovat
andrew96

Dneska Sadílek neprohraje.

Reagovat
HorajzmAmmann

přemýšlím jestli si pustit los kvalifikace o MS s Vláškem nebo šlágr kola Liberec vs Slovácko... Díky blondýně asi zůstanu u kvaldy...

Reagovat
ratusek

faul venku, no stress

Reagovat
ratusek

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta asi ok, ale červená?? Jako že by jasně zmařil šanci se říct nedá

Reagovat
andrew96

No podle mě teda ano.

Reagovat
ratusek

Hezky vás v tom Liberci pravidelně řežou

Reagovat
Alan_Shearer

To maj za zapas na jare 2012

Reagovat
Kozut11

Jako určitě mi nevadí, že jí dal, ale teda za mě určitě ne. Penalta 100%, ale jinak max žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta i červená? Jak je to s tím dvojím trestem?

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci tvl..to de te do píče

Reagovat
smazaný uživatel

má cenu tam vůbec jezdit do Liberce ? Ty vole

Reagovat
exse

Penalta jasná, ale červená je strašná píčovina.

Reagovat
czechfant

Picovina ani, pravidle bohužel správně :(

Reagovat
czechfant

*ano

Reagovat
czechfant

Začal ten přestupek skutečně až ve vápně?

Tě dvojí trest bych zrušil úplně, Max za nějakou surovou hru.

Reagovat
ratusek

začal venku a měl ho taky blb pustit venku a bylo by to v pohodě, on ho drží několik vteřin. pořádně ho měl zatáhnout před vápnem, on by zakončil stejně a byl by z toho jen přímák

Reagovat
czechfant

Pokud začal venku tak by to neměla být penalta, je fakt že ale pak asi byla o dost větší intenzita a to je ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pokud ho fauloval i ve vápně, měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde začal na tom asi nezáleží, důležité je kde skončil

Reagovat
czechfant

To prave vůbec ne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To by jaksi nedávalo smyls

Reagovat
czechfant

Vždycky se bere místo začátku přestupku. Všimni si, že kdxz třeba někdo někoho drží 8 metru tak rozhodčí ukáže tam, kde to začalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale posuzuje se celý průběh zákroku a samozřejmě se dává přísnější trest. Že by se faulující zachránil tím, že by hráče držel už před vápnem je totální blbost.

Reagovat
czechfant

Jo, spletl jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pochvala pro Matouška. Vyřešil to skvěle a nepadal ani jako faulovaný. Většina by letěla dolů už za to držení před vápnem.

Reagovat
Greny

to je tak 6 penalta pro Liberec a druha cervena pro Slovacko ve vzajemnych zapasech za dvě sezony ne?

Reagovat
smazaný uživatel

posledni 3 zapasy U Nisy 5 penalt pro Liberec a 2 cervene (zatim) pro Slovacko.

Dneska jeste nekdo pujde na 90 %, nekomu prepne..

Reagovat
smazaný uživatel

7. cervena pro Slovacko v poslednich 6 zapasech v Liberci..

Reagovat
Greny

Belgie a Wales

Reagovat
Greny

A Belorusko

Reagovat
FCSL

Slovácko zase prasí

Reagovat
czechfant

Jinak mohli by ty šašci držet hubu, když Rejžek mluví. Ze začátku bylo slyšet co říkal Varu a pak už ne :(

Reagovat
John Obi Mikel

Ti mají jasnej pokyn mlít celých 90 minut.

Reagovat
czechfant

Reagovat
AjaxFans

Běžte už do pče

Reagovat
Greny

los super ne? baraz skoro jista

Reagovat
Kaspar

jak je tam ten system nastaveny? kdyz se rika, ze kdyz dostaneme do skupiny Wales nebo Rakousko, tak ma byt baraz jista

Reagovat
KingMaster13

Stačí nám když bude do 2. místa Wales a my půjdeme automaticky do baráže díky lize národů taky a nebo si to můžeme uhrát sami ale vzhledem k tomu, že Bělorusko ani Estonsko tam moc nepromluví tak nám stačí skončit i klidně 3. když 2. bude Wales

Reagovat
Greny

Pokud budem třetí a hur a před námi Belgie a Wales na prvnich dvou a zaroven Italie, Spanelsko a Francie skonci do druhého místa ve své skupině, tak baraz jista i kdybychom meli nula bodu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Rabušic

Reagovat
pingla

https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2018-2019/reportaz/slovan-liberec-1-fc-slovacko-518985/

Kdo by zapomněl na legendární zápas U Nisy strašný čurák ten Rejžek

Reagovat
Greny

Vi kudy bezi zajic

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
pingla

Nenadál, další chudák

Reagovat
John Obi Mikel

Praha může kopat a Morava ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Představenstvo FK Mladá Boleslav na svém mimořádném jednání v pondělí 7. prosince 2020 odvolalo realizační tým prvoligového mužstva. Jméno nového trenéra představitelé klubu zveřejní v průběhu následujícího úterý 8. prosince 2020.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Vrba

Reagovat
HorajzmAmmann

to by bylo pro Boleslav super

Reagovat
Greny

je to mozny, Myslivecek tam je ne?

Reagovat
czechfant

To byla doba.

Reagovat
Gelu28

aspoň je vidět že Weber už taky obešel plno klubů a nikde nic extra nehrál...a to v boleslavi mají ekonomické podmínky kvalitní.

Reagovat
ratusek

a ty mě furt kritizuješ že bych vyhazoval trenéry. Další na řadě je Gula a možná Kováč, ale toho nemá smysl odvolávat s tím kádrem. a 'Tipoval jsem i Horvátha ale ten začal vyhrávat

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže Weber tam byl dlouho, neměl týmu úplně co dát. Asi jako Rada nebo Hejkal. Kádr mají slušný, změna trenéra určitě pomůže nebo je minimálně nakopne.

Zatímco u Kováče, Kozla, Guly, Hoftycha a ostatních trenérů si musíš říct, jestli to je kádrem nebo se buduje kádr do budoucna, či je potřeba kádr nějakým způsobem posílit a okysličit. Nebo prostě pár hráčů má špatnou formu...

A Weber si to udělal sám už jenom tím, že místo Drchala tam dával Škodu, to je na rozthání licence.

Reagovat
HorajzmAmmann

a já jsem samozřejmě zastáncem toho dávat trenérům prostor a nedělat zbytečně závěry... v dnešní době by Ferguson u United nepřežil ani 3 měsíce.

Reagovat
ratusek

tak jasně, ale když se podíváš na Plzeň tak prostě Gula tomu nevtiskl za ten rok nic, ale vůbec nic. je to ještě horší než za Vrby

Reagovat
Kaspar

Po devíti kolech je ambiciózní Mladá Boleslav na 14. příčce, pouhé dva body nad sestupovým pásmem. A teď o víkendu lehla na hřišti beznadějně poslední Příbrami. Přesto je pozice trenéra Jozefa Webera podle všeho zatím pevná. Letos v únoru ostatně podepsal novou smlouvu, která byla prezentována jako nevypověditelná.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
czechfant
Reagovat
smazaný uživatel

Kačaraba Jeden z hráčů, kterého prostě nechápu. Kliment za to hraje skvěle

Reagovat
ratusek

Kačaraba je taky solidní dement

Reagovat
Greny

Jeste dvě redky a penaltu

Reagovat
ratusek

Slovácko

Reagovat
ManUnited

Jak se může Taras nechat takhle vylejt

Reagovat
pingla

Reinberk Slovácko vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo RAMBOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Havlik-Rambo

Reagovat
slonzacky_lenoch

OT: Boleslav vyhodila trenéra.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nový prý bude oznámen zítra.

Reagovat
Greny

Jarolim x Vrba

Reagovat
slonzacky_lenoch

Za mě spíš Vrba

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak sry všem už to tu někdo dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výškový rozdíl mezi Jusufem a Beranem

Reagovat
Rothbard

Svědík nervíky

Reagovat
czechfant

Nguyen si zařve až když Yusuf skočí a pak se diví :D

Reagovat
smazaný uživatel

Za to se píská ruka? Vždyť si vyloženě kryl obličej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele