FORTUNA:LIGA - preview 10. kola

20.09.2019, 08:40, aktualizováno 23.09.2019, 08:42
Previews
Třetinu základní části české nejvyšší soutěže uzavře pondělní dohrávka mezi Jabloncem a olomouckou Sigmou. Hanáci nevyhráli na Střelnici dlouhých 14 let. Když se to povedlo naposledy psal se rok 2005 a v jejich dresu se trefilo brazilské duo Melinho a Gaúcho...
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (pondělí 18:00)
Olomoucká Sigma se nachází v dobrém rozpoložení a v pondělí hodlá prolomit neporazitelnost Jablonce na vlastním hřišti. Zápas bude pro obě mužstva velice důležitý, neboť hosté se v případě vítězství mohou svého soupeře přeskočit v tabulce.

Jablonecká Střelnice nadále zůstává spolu se stadionem v Mladé Boleslavi a slávistickým Edenem jedinou tvrzí, ze které si hostující mužstvo neodvezlo jediný bod. Bohemians, Slovácko, Opava, Mladá Boleslav a Baník Ostrava - ti všichni z města v podhůří Jizerských hor odjeli s nepořízenou. Jablonec je na výsledcích z vlastního svatostánku závislý, venku totiž vydoloval jediný bod, a tak především díky domácí neporazitelnosti okupují Severočeši čtvrtou příčku v tabulce.

Sílu Jablonce si olomoučtí dobře uvědomují. "Jablonec byl doma vždy nepříjemný. Vždy se mu podaří soupeře dostat pod tlak a dirigovat hru. Myslím si, že utkání se bude odvíjet od toho, jak se k němu postavíme především my. Musíme se zaměřit hlavně na obrannou činnost, Jablonec nás určitě bude chtít zatlačit dozadu a nepustit nás k ničemu. Na druhou stranu, když se podíváme třeba na jejich utkání s Příbramí, kde prohráli 0:4, tak vidíme, že ani oni nejsou neporazitelní," prohlásil kapitán Hanáků Vít Beneš, který značnou část kariéry strávil právě na severu Čech.

Také Sigma se opírá především o body z domácí půdy. I venku už ale svěřenci Radoslava Látala ukázali svou sílu, vyhráli v Liberci a remizovali na Spartě. Navíc v součtu s MOL Cupem zůstává Olomouc v posledních čtyřech soutěžních utkáních neporažena a po vlažném startu způsobeném mimo jiné náročným losem nabírají Hanáci tu správnou formu. Před duelem v Jablonci držela Sigma sedmé místo.

Současný stav si pochvaluje také Látal. "Nálada je teď velmi dobrá, z tří zápasů jsme uhráli sedm bodů. Navíc se nám zmenšila marodka. Víme, že Jablonec doma neztratil ani bod. Ofenzivu mají nadstandardní. Na zápas se musíme dobře připravit, protože jen průměrný výkon by na Jablonec nestačil," uvedl někdejší reprezentant.

Zatímco na seznamu zraněných hráčů Olomouce zůstává jen pravý bek Martin Sladký, Jablonec nadále trápí rozsáhlá marodka. Hrát nemohou obránci Andrij Curikov s Davidem Štěpánkem a záložníci Vojtěch Kubista s Dominikem Pleštilem. V pondělí pravděpodobně nebude hrát ani čerstvá posila z polské Legie Kasper Hämäläinen.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, Falta- Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.75 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 15:30)
Hned tři vzájemné duely celků z elitní sedmičky nabízí desáté kolo nejvyšší české soutěže a jedním z nich je i utkání mezi Mladou Boleslaví a Ostravou, tedy repríza loňského souboje o předkolo Evropské ligy.

Středočeši za sebou mají povedený vstup do ligy, za což vděčí zejména domácímu prostředí. Ve městě automobilky totiž ještě neztratili ani jednou a získali tam patnáct ze svých šestnácti bodů. V přestřelce se jim povedlo skalpovat i Spartu nebo deklasovat Příbram, kaňkou je jen porážka od FCSB, znamenající vypadnutí z evropských pohárů.

V součtu s minulou sezónou Mladá Boleslav neprohrála už osm duelů na svém stadionu v řadě, v tomto kalendářním roce tam nestačila pouze na Liberec. Svůj podíl na tom má i duo útočníků, které momentálně kraluje individuálním statistikám. Nikolaj Komličenko je se sedmi brankami nejlepším střelcem, Muris Mešanović dal gólů šest a na další tři nahrál, což z něj dělá lídra pomyslného kanadského bodování.

Baník je na tom ohledně domácího prostředí naprosto odlišně, prakticky jej nezajímá, kde hraje. Venku začal výhrami v Opavě a Karviné, načež přišly porážky na Spartě a v Jablonci, mezi něž se vklínil pohárový úspěch v Lanžhotě. Na rozdíl od soupeře se Slezané nemohou spoléhat na konkrétní individuality v útoku. Nejvíce branek zatím nastříleli Smola a Kuzmanović, a sice tři.

"Zkraje sezony stavěli novou stoperskou dvojici, protože jim odešli Jugas s Hájkem, a to vždy chviličku trvá, než to začne fungovat. Poslední dobou už tam byly nuly na jejich kontě, ale teď nemají Takácse, Pudil je zraněný a jsou znovu v těch problémech," přemýšlí o slabinách soupeře Bohumil Páník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka, Fulnek - Bucha, Matějovský, Hubínek, Budínský - Mešanovič, Komličenko
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, De Azevedo - Baroš, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.79 - 4.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Největší tuzemské derby se v této sezóně odehraje nejprve na Letné. V minulosti nebylo zvykem, aby Sparta byla před soubojem s odvěkým rivalem, navíc na domácí půdě, považována za outsidera. Tým z levého břehu Vltavy se ale v posledních letech nachází v útlumu, roli favorita tak v neděli obsadí Slavia, vedoucí tým ligy.

O dlouhodobý status nejlepšího pražského klubu přišla Sparta někdy před třemi lety o od té doby za nenáviděnou Slavii neustále zaostává. Průběh dosavadního ročníku zatím také nenaznačuje, že by se na tomto stavu mělo něco měnit. Zatímco sešívaní nemají v soutěži kromě plzeňské Viktorie konkurenci, letenští pod novým trenérem Václavem Jílkem marně hledají ideální sestavu i herní pohodu a zatím v tabulce kotví až na šestém místě.

Sám Jílek tak musel uznat, že Sparta na Slavii v současnosti nestačí. Na druhou stranu doufá v případnou výhru, která by jeho svěřence velice povzbudila. "Pevně věřím, že kdyby se nám podařilo tohle utkání zvládnout, je tady předpoklad, že by to mohlo něco nastartovat. Uděláme maximum, abychom i tak těžkého soupeře, jakým je dnes Slavie, dokázali doma porazit. Zápas bude o produktivitě. Nebude mi vadit, když budeme mít dvě situace a dáme dva góly. Slavia soupeřům moc gólových příležitostí nenabízí," nastínil někdejší lodivod Olomouce možný scénář derby.

K nedělnímu úspěchu chtějí letenským pomoct také vlastní příznivci, kteří chystají akci, při níž na začátku zápasu zahází hrací plochu plyšovými krysami, hady, či prasaty. Fanoušci Sparty tím chtějí vyjádřit opovržení nad současnými hráči Slavie, kteří v minulosti působili na Letné. Činu proti "zrádcům", mezi které patří Nicolae Stanciu či Josef Hušbauer, chtějí však využít též sešívaní, kteří za každého vhozeného plyšáka přispějí peněžitou částkou na dobročinnou nadaci. Podobně původně smýšleli též sparťané, akt rivala je ovšem zaskočil. Hosté z Edenu nastoupí na Letné krátce poté, co odehráli úvodní klání v Lize mistrů na půdě Interu Milán. Slavia v Itálii předvedla heroický výkon a sahala po senzační výhře, o tu však přišla v nastaveném čase. Sešívaní nicméně ukázali, že dokážou být konkurenceschopní i ve srovnání s evropskou špičkou.

Nyní však slávisté musí zase přepnout na dění v domácí lize, kde je čeká možná vůbec nejdůležitější zápas podzimu. "Já si myslím, že my těch vrcholů budeme mít letos na podzim hodně. Že by bylo ale derby ve stínu Ligu mistrů, to si nemyslím. Je to největší zápas českého fotbalu v rámci ligy, takže je to podle mě na stejné úrovni," uvedl záložník hostů Lukáš Masopust.

Sešívaní před nedělí zápolí s virózou, která postihla značnou část kádru. "Mužstvo je dost rozbité, dopoledne odjelo pět hráčů do nemocnice na vyšetření. Teď se momentálně dáváme dohromady dost těžko," prozradil ve čtvrtek kouč Jindřich Trpišovský. Mužstvu jinak chybí pouze dlouhodobě zraněný středopolař Jakub Hromada.

Marodka Sparty je samostatnou kapitolou. Mimo hru zůstávají obránci Costa, Matěj Hanousek, Ondřej Zahustel a Filip Panák, záložník Bořek Dočkal a útočnici Václavové Drchal s Kadlecem a Matějem Pulkrabem. Nově na seznam zraněných přibyl také další středopolař Ladislav Krejčí. "U Ládi nevypadá zdravotní stav směrem nejlíp. Předpokládám, že do derby připraven nebude," řekl Jílek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Mandjeck, Hašek - Hložek, Kanga, Plavšić - Tetteh
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček - Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Provod - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.55 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 16:30)
Slovácko se po dobrém startu zaseklo a tři duely čeká na výhru. Jeho sobotní soupeř z Teplic naopak ve středu prolomil čekání na tři body a odlepil se ode dna. V případě dalšího vítězství se "Skláři" dokonce mohou dotáhnout na Moravany.

Po přímo skvostném startu, kdy Slovácko vyplenilo hřiště silné dvojice Sparty a Plzně, zažívá mužstvo trenéra Martina Svědíka drobný ústup ze slávy. Od výhry nad Příbramí v šestém kole čekají Moravané na další tříbodový zisk. Mezitím obdrželi třígólové příděly od ostravského Baníku a pražské Slavie a remizovali s Mladou Boleslaví, tudíž se zákonitě propadli tabulkou až na osmé místo.

Záložník Jan Navrátil nastínil, jakým způsobem by Slovácko mohlo proti Teplicím uspět. "Pokud budeme hrát svou hru, tak budeme nepříjemní pro každého soupeře. Musíme jim vnutit náš styl, dostat je pod tlak, získávat míče a hlavně dohrát situace," řekl hráč domácích, jenž se pravděpodobně znovu objeví v základní sestavě poté, co v minulém kole nehrál kvůli disciplinárnímu trestu.

Teplice v Uherském Hradišti zakončí tzv. anglický týden, když na prostoru osmi dní odehrají třetí utkání. Nejprve minulý víkend remizovaly v Liberci, následně ve středeční dohrávce porazily silnou Mladou Boleslav a připsaly si teprve druhou výhru v sezóně, díky které se vyšvihly na jedenácté místo. Středeční skalp režíroval kapitán Jakub Mareš, jenž vsítil oba góly duelu.

Na lavičku "Sklářů" se po trestu za červenou kartu vrátí kouč Stanislav Hejkal, kterého v Liberci a proti Boleslavi zastoupil asistent Pavel Drsek. "Při tom zápase to člověk až tak nevnímá. Pokyny od Drska byly jiné než od trenéra Hejkala, protože každý trenér je jiný. Ale podle mě jsou na stejné vlně," odpověděl pravý bek Tomáš Vondrášek na otázku, zda vynucenou změnu na trenérské lavici výrazně zaznamenal.

Navrátilec Hejkal bude moci opět počítat s Petrem Marešem, který vynechal zápas proti Mladé Boleslavi. Zranění naopak stále nepustí do hry obránce Jevgenije Nazarova.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, O. Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Čmovš, Royo - Žitný, Kučera, Shejbal, P. Mareš - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.72 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slovan Liberec  (sobota 16:30)
Už je tomu dlouho od doby, kdy fotbalisté a fanoušci Opavy mohli naposledy oslavit ligové vítězství. Další příležitost k tomu mají proti týmu, který do sezóny také odstartoval pod očekávání, Liberec se vyskytuje na konci první desítky.

Slezané do sezóny vstoupili dvěma výhrami a čistými konty v první dvou kolech, pak se ale výrazně zadrhli. Ze sedmi zápasů vytěžili jen překvapivý bod za remízu se Slavií, jinak víceméně jednoznačně prohrávali. Stejně tomu bylo i minulý týden, když v Olomouci nenašli odpověď na góly Nešpora a Zahradníčka.

Jan Žídek stejně jako jeho spoluhráči doufá v prolomení černé série. "Vnímáme, že už jsme dlouho nevyhráli. Je to už sedm zápasů, Každý zápas si říkáme, že nyní to už přijde. Věříme, že proti Liberci se nám to podaří zlomit," tvrdí ostřílený stoper.

Liberečtí měli na kontě po pěti kolech pouhé tři body. Poté, co udolali Karvinou a Spartu a postoupili v poháru, to vypadalo, že se zvedají, jenže další dvě kola ukázala opak. Do Ďolíčku si totiž přijeli jen pro porážku, remízou skončilo domácí utkání s Teplicemi. Na druhou stranu je Slovan jedním z mála týmů, kterým se venku daří více než před vlastními fanoušky. Na výjezdech získal šest bodů a jen v Edenu vyšel gólově naprázdno.

Zatímco žlutomodří hledají ve svých řadách střelce a jediným, kdo se dostal alespoň na dvě branky, je Dedič, Severočeši se většinou mohou spoléhat na již čtyřgólového Romana Potočného, který však vinou disciplinárního trestu bude chybět. Domácí zase postrádají zraněné Knejzlíka a Šulce.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Schaffartzik, Zavadil - Sus, Jursa, Mondek - Dedič
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Karafiát - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.31 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - MFK Karviná  (sobota 16:30)
V rámci desátého kola dojde vedle soubojů klubů ze špice tabulky i na ty z opačného konce, mezi něž se řadí i střetnutí Příbrami s Karvinou. Tedy dvou celků, které se loni zachránily až horko těžko v baráži a nyní by se takovým starostem rády vyhnuly.

Středočeši jsou jediným týmem, který zatím nedokázal bodovat venku, ke slušnému umístění tak potřebují body z domácí půdy. To se jim v prvních čtyřech kolech dařilo, poté ale přišel zápas s Plzní a porážka, která byla paradoxně z předchozích tří utkání tím nejlepším výsledkem. Vypadnutí z poháru v Chlumci nad Cidlinou a šestigólový debakl v Mladé Boleslavi totiž nelze nazvat jinak než debakly.

Slezané prvních šest kol čekali na vítězství a za tu dobu nasbírali pouhopouhé dva body, poté se ale výrazně zlepšili. V lize dokázali uspět ve Zlíně a remizovat v Teplicích i s Bohemians, mezitím navíc uspěli v poháru v nedalekém Frýdku-Místku. I díky zmíněným výsledkům tak venkovní neporazitelnost Karviné trvá už čtyři zápasy.

Od postupu slezského celku do nejvyšší soutěže se tito dva soupeři potkali pětkrát a ve všech duelech platilo úsloví "můj dům, můj hrad". Vedle domácího prostředí se navíc Příbram může opírat o Michala Škodu, který se s pěti góly řadí mezi nejlepší střelce, postrádat naopak budou zraněné Kinguého a Květa. Hosté nastoupí bez zdravotně indisponovaných Guby, Bukaty a Dreksy spolu s vykartovaným Janečkou.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Antwi - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Rundič, Kouřil, Čonka - Hanousek, Smrž - Ba Loua, Lingr, Vukadinovič - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.76 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Plzeň již k radosti vlastních příznivců zažehnala trable z úvodu sezóny a zase stíhá obhájce titulu Slavii. V dalším kole cestují Západočeši do Českých Budějovic, kterým to v poslední době moc nejde a bojují u dna tabulky. Doma na Střeleckém ostrově už ale potrápily Spartu a podobně chtějí zaskočit též Viktorii.

Nováček z Českých Budějovic se zatím horko těžko pere s premiérovou sezónou mezi prvoligovou smetánkou. Jihočeši předvádějí spíše průměrné a horší výkony nežli ty lepší a není tak divu, že v tabulce figurují až na čtrnácté pozici jen o bod před posledním duem Karviné s Opavou. Pokud Dynamo podlehne Plzni, může se dokonce propadnout na samotné dno.

Plzeň se na rozdíl od Budějovic pohybuje ve zcela jiných patrech. Západočeši zahájili ročník poněkud pozvolna, kdy několikrát ztratili body a až příliš brzo ukončili své působení v pohárové Evropě. V poslední době se nicméně Viktoria rozjela, zvítězila v posledních třech ligových duelech a drží se na druhém místě s tříbodovou ztrátou na vedoucí Slavii. Zároveň má Plzeň k dobru čtyřbodový polštář na čtvrtou Mladou Boleslav, tudíž může poměrně v klidu stíhat lídra tabulky.

Západočeši budou v Budějovicích favority, trenér Pavel Vrba ale jednoduchou práci nečeká, "Budějovice nemají moc bodů a budou dělat vše pro to, aby ten bodový zisk navýšily. Ze začátku soutěže uhrály nějaké důležité body, nicméně nyní doplácí na nováčkovskou daň a zjišťují, že první liga je hodně složitá. Určitě jsou ale pro ligu přínosem, historicky i současně do ní patří, hrají zajímavý fotbal," řekl.

S hosty na jih Čech neodcestoval stoper Lukáš Hejda, který v předchozím klání proti Jablonci viděl červenou kartu. K dispozici by už ale měl být jiný střední obránce, a sice zkušený Roman Hubník, zraněný naopak zůstává záložník Aleš Čermák. Dynamo postrádá hned trio hráčů kvůli karetním trestům, konkrétně zadáky Tomáše Sivoka s Pavlem Novákem a Patrikem Čavošem. Hrát nebude ani z Viktorie hostující Ubong Ekpai, nastoupit po delší době naopak může kapitán Jiří Kladrubský a konečně se pořádně může předvést jedna z posledních posil, exliberecký Dzon Delarge.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolić, Havel, Kulhánek, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Schanz - Rabušic
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - Kalvach, Procházka - Kopic, Čermák, Kovařík - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.41 - 4.12 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Tradiční páteční předehrávku české ligy obstará souboj Bohemians se Zlínem. Klokanům se doma ve Vršovicích nadmíru daří, což budou chtít potvrdit. Hostům z Moravy úvod sezóny příliš nevyšel a minimálně bod z Ďolíčku bude jejich cílem.

Stále neporažena zůstává ve svém Ďolíčku Bohemka. Jaký to rozdíl oproti předešlé sezóně, kdy se klokani na domácím hřišti trápili. Nyní zase sbírají body převážně ve Vršovicích, zatímco z hřišť soupeřů vydolovali Pražané jediný bod, a sice pár dní zpátky v Karviné. Bezprostředně po tomto zápase si kouč Bohemians Martin Hašek postěžoval na suchý trávník Slezanů. Trávníkáři v Ďolíčku by se tak v pátek měli pořádně snažit, aby Haška znovu nerozzlobili.

Klokani se po devíti odehraných kolech drží v prostřední skupině o Evropskou ligu a současné deváté místo by rádi udrželi, případně klidně i vylepšili. "Chceme určitě získat tři body, což je náš jednoznačný cíl. Zlín má také kvalitu, protože má v kádru hráče, kteří prošli velkými týmy. Na nejvyšší úrovni v tuzemsku hrají dlouhodobě. Nebude to lehké utkání, ctíme sílu soupeře, ale hrajeme doma a půjdeme vyhrát," uvedl levonohý obránce či záložník Jakub Podaný.

Zlín se nachází o čtyři příčky níže nežli jeho páteční soupeř. Ševcům se vstup do ročníku nevyvedl tak slavně jako loni. Nový trenér Josef Csaplár svým svěřencům stále vštěpuje osobitý styl fotbalu, navíc kádr Moravanů se před časem o něco víc nafoukl, takže souhra hráčů nadále skřípe. Zlín má navíc velké trable s útočnou fází, méně branek vsítila již pouze poslední Opava.

Duel se nebude týkat záložníka Bohemians Petra Hronka. Ten totiž v Ďolíčku hostuje právě ze Zlína a nastoupit proti ševcům pravidla Hronkovi neumožňují. Na druhé straně barikády se naopak na zápas jistě těší Dominik Mašek. Někdejší velký talent českého fotbalu ještě před rokem hájil barvy klokanů, jejich řady ovšem v létě opustil a své působiště nově našel u řeky Dřevnice. Mimo hru však zůstává dlouhodobý marod Zlína, obránce Lukáš Vraštil.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Podaný - Havel, Vacek, Jindřišek, Podaný - Vaníček, Keita, Vodháněl
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Giorgadze, Buchta, Azackij - Fantiš, Folprecht, Jiráček, Mašek, Čanturišvili - Poznar, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.53 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha972019:223
2.Viktoria Plzeň962118:1020
3.FK Mladá Boleslav951321:1416
4.FK Jablonec951317:1316
5.Baník Ostrava950415:1115
6.Sparta Praha942318:1414
7.Sigma Olomouc942313:1114
8.1. FC Slovácko94148:1513
9.Bohemians Praha 1905932412:1611
10.Slovan Liberec931510:1110
11.FK Teplice92437:1110
12.1. FK Příbram931511:1710
13.Fastav Zlín93067:129
14.Dynamo České Budějovice922510:158
15.MFK Karviná91448:97
16.SFC Opava92165:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1270)

Přidat komentář
sosna

Jen aby měl Hašek pořádně pokropeno.

Reagovat
Puskas

Ale zase ne moc.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych zavedl do pravidel dest

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Zlatej

Reagovat
Posledni Kovboj

Jakube?

Reagovat
srandamač

A když ne hriště, tak ať se mu alespoň pořadně nakropěj fanoušci

Reagovat
Losinho

Snad Csaplár vejmluvu porazí

Reagovat
smazaný uživatel

vejmluvu

Reagovat
Puskas

Mělo by být vémluvu, viz Vémola.

Reagovat
Losinho

Chceš to přeložit?

Reagovat
Shevchenko

Jako tohle slovo fakt používáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Frejdek - Mejstek...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, cemu se tady vsichni smeji.. takhle se to tady bezne vyslovuje

Reagovat
Losinho

Jo

Reagovat
Puskas

Takže Ty jsi Losejnho?

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný patvar Už tomu chybí jenom zkratka, třeba Lejhno

Reagovat
smazaný uživatel

Loslejno

Reagovat
Losinho

Promyslím to

Reagovat
smazaný uživatel

To "ej" vzniká v obecné češtině pouze z „ý“, rozhodně ne z „i“.

Reagovat
Puskas

Vím, musel jsem si ale rejpnout.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

ripnout

Reagovat
Puskas

Jako R.EJ.P.?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
frankiefcb

Prostě Čecháčtina v nejotřesnější formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče ale tenhle patvar taky neznám.. Asi nějaký pražsko-židovský slang

Reagovat
Losinho

Židovská poznámka hned v první den preview

Reagovat
smazaný uživatel

Lukýňo se chytil, tak proč ne

Reagovat
Losinho

Trevor opět skóruje

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

vejtahové

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti výtahům?

Reagovat
Mass

Bacha, aby ti na zem nespadlo mejdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ste pjekně trapný všici

Reagovat
smazaný uživatel

jj, naprosto bezne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty současné kroky v SFC mi dost připomínají období vlády hrobaře II. v Baníku, zvláště k jeho konci...

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Yacek_B/status/1174954899785732098

Tak dva by měli být již ze hry venku. Dobrá akce od fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

ten účes si myslí, že mu je 20 ne

Reagovat
Kang & Kodos

Sice se to asi rychle začne sypat, ale zatím 9 kol a žádná výměna trenéra. To je celkem neobvyklý

Reagovat
JeséRodriguez

Pokud dneska Zlín prohraje, tak by to jako první nemusel přežít Csaplár. Každopádně se ty kluby zdá se poučily.

Reagovat
Pablos

a jak dneska nevyhraje Opava, tak tam taky půjde z kola ven, i když největší fór je, že mu to totál rozprodali a pak se jim nezdají výsledky

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš bych to viděl na Kopeckýho. Hejkal to asi nebude mít lehký, Franz se teď trochu zachránil. Ale je fajn, že už trenéři nelítaj po 4 kolech

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Kopecký jednoznačně adept číslo jedna. Pak asi opravdu Hejkal, ale ten nejdřív za týden. Při delším trápení pak vidím na stejné linii Csaplára, Straku, Nádvorníka a Hoftycha. A samozřejmě nikdy nevíme, co Sparta.

Reagovat
andrew96

*měla být reakce na Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo za něj? Do Opavy ti nikdo za ty peníze trénovat nepůjde...To vidím tak možná na Balcárka z Vítkovic, kdyby dnes Vítkovice opět nevyhrály...Nebo Pulpit

Reagovat
Pablos

vemou toho frajera z Líšně

Reagovat
smazaný uživatel

A vyplatí se mu to? Když může být tím prvním adeptem na místo ve Zbrojovce, kdyby náhodou...

Reagovat
Pablos

Těžko říct. Ale pořád by to byla první liga ...to pak možná i člověk by nejednal tak racionálně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, ale Opava je v takových s*ačkách, že...Uvidíme, no. Já čekám, že první odvolaný trenér bude až v říjnové repre přestávce.

Reagovat
Pablos

No já ani nepředpokládám, že by Opava po něm šla... to jen tak jsem hodil do placu. No já si myslím, že tohle kolo jeden třeba už půjde no, pokud Opava prohraje a nejspíš pokud Zlín prohraje.... i když si tyhle vyhazovy nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tak stalo Šustra prý vyrazili a Machálek prvním adeptem.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Spalovač šancí

Rosický Jílka podrží min do začátku příští sezóny

Reagovat
ratusek

Snad povalí Pepík, pak Kopecký a pak Franz

Reagovat
KingMaster13

Jako taky se mi to líbí zase ale letos není vysloveně žádnej fackovací panák jako třeba loni Dukla

Reagovat
Pablos

OT: nezapomeňte si zrušit ten O2 balíček zadarmo nejpozději dnes

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

???? Ta akce snad platí 2 měsíce zdarma od aktivace a aby ti neúčtovali třetí měsíc, tak stačí zrušit 1 den před vypršením těch 2 měsíců. A aktivovat si to můžeš do 22.9. nejpozději nebo je to snad jinak ?

Reagovat
Pablos

já měl za to, že to bylo prostě na léto né ? a léto končí přesně zítra. Jako nevím, já to radši zrušil prostě.

Reagovat
Pablos

ale třeba to je jak říkáš ty, ale ono je to vlastně jedno... páč tam stejnak píšou, že ten balíček ti skončí až prostě vyprší.. jen se ti nestane, že se automaticky sám prodlouží pak.

Reagovat
Losinho

Mně na pobočce řekli, že se nic rušit nemá, že to prostě vyprší a hotovo

Reagovat
Pablos

já těmhle firmám nevěřím radši vůbec nic

Reagovat
naheCZ

To automatické předplatné se samo určitě nezruší, ani loni to tak nebylo a musel sis to zrušit sám.

Reagovat
Pablos

teď na to koukám, že 399,- účtujou, když si to včas nezrušíš. Ale je to jak píše ,,martinpalic" tady, že pokud to máš max 30dní a nezrušíš to a vejdeš se do 22.9. tak ti naběhne ještě jeden měsíc zdarma. Což jsem se teda připravil o jeden měsíc ...ale tak neva no.

Reagovat
Losinho

Tak to na Chodově dělá dobrá kunda

Reagovat
Pablos

tvl ještě věřit holce z O2 ...to už by sis to i zasloužil nezjistit skoro

Reagovat
Losinho

Ale dobrá

Reagovat
naheCZ

299...koukám, že včera došel od O2 mail:

Léto končí. A nejen léto, 22. září se loučí i naše letní akce.

Ale nezoufejte, sportovní turnaje, filmy a seriály, které jste si oblíbili, můžete i poté sledovat dál. Není třeba nikam volat, psát nebo chodit. Prostě se jen dívejte dál tak, jak jste zvyklí.

Co se změní? Za televizi plnou sportu i zábavy Vám nově každých 30 dní naúčtujeme 299 Kč. To je míň než návštěva kina nebo ligového zápasu pro čtyřčlennou rodinu. A s prodlužujícími se podzimními večery se možnost sledovat vše v pohodlí domova hodí dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

to poslední to je typické O2 ne, že by napsali užijte si služby vždycky tam napíšou úplnou kravinu. Hlavně, ale doufám, že podobná akce nebude za 1 Kč stejnak si to sotva někdo ponechá tu službu. Nejlepší by bylo kdyby za 299 Kč by byl komplet sport stanice tedy nova sport 1 2 a sport 1 2 3 eurosport apod. Ta cena by pak byla adekvátní, a hlavně kdyby to dali konečně do FULL HD

Reagovat
naheCZ

Přesně tak...všechny sportovní kanály za 299 by byli pro mě ideální a ta cena by byla ok, myslím, že by to využilo dost lidí. Proč nemají FULL HD taky nechápu, ale to už by jim to servery nezvládali o dost dřív Jinak taky nechápu proč nemají aplikaci pro SMART TV...všichni ostatní ji mají, jen O2 ne, protože by si potom lidi nekupovali ten jejich předraženej set-top box.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím oni mi fakt přijdou jako sto let za opicema

Reagovat
Banikovec7

Prý by brzo měla být, ale už to píšou tak 2 roky, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě tam přes to jejich guru psala baba, že to není v plánu pokud chci FULL HD mám s ivzít ten jejich sep top box, ale já nebudu platit programy, které mám už přes skylink, a digi tv ještě za 2x tolik

Reagovat
Banikovec7

Hlavně full HD to nemají ani přes settopbox, když pustím stejný kanál přes O2 a přes anténu, tak je ten obraz neporovnatelný.

Reagovat
Pablos

jo 299,- já napsal 399,- ani nevím proč No jinak já mám radši zrušeno a normálně si koupím ten balíček za 199,-. Černobyl jsem zkouknul víc HBO nepotřebuju

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

to uvidíš jak se ti to zruší když budeš mít na kontě -299 Kč O2

Reagovat
smazaný uživatel

už to dávno mám doufám, že mi to zas pojede zadarmo tak půl roku jako minulej rok. Hlavně když tak nemazat historii cookies apod. to pak mi přestalo jet zadarmo

Reagovat
Neon

Já to zrušil, počkal, jestli to pojede i 31. den, ale nešlo, tak jsem zkusil si ten balíček zadarmo aktivovat znovu a jede to a muzete si tu další platbu zrušit vlastně hned, jede to 30 dní od poslední platby nehledě na to, to, kdy jste to odhlásili

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to místo těch debilovin za 1 Kč klidně zdražily, ale dali do FULL HD

Reagovat
ratusek

Ti blbouni dávat Klokany se Zlínem, místo toho aby dávali Jihlava-Brno

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to bejt aspoň na čt 2

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že dávají jinej zápas FNL, ale oni nedávají ani jeden

Každopádně by snad mělo přijít víc lidí, když je to v tom balíčku se Spartou.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole teď jsem sem přišel z diskuze o EL a já normálně čumím ty vole jak zase některým Slovákům a obzvlášť Slovanistům narostlo ego Tvrdit, že Slovan je nejlepší tým Československa a tvrdit, že Slavia si zasloužila na San Siru prohrát to už jsou docela dardy i na mě abych se nasral. Plzeň tam div se neponižujou jaký jsou hovna. Já se fakt modlím v nějakou konfrontaci ať dostanou na držku a je klid.

Reagovat
andrew96

Moc ty diskuse žereš.

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

To zase ne ale je pravda, že u téhle jsem se nechal docela dost vcucnout do ní

Reagovat
Pablos

to už jsou takový píčoviny pak, když si to vztahuješ moc proti sobě či tvému klubu to co tam někdo vytrolil proti Slávii, jinak já si to četl tu diskuzi a proti Slavii tam nikdo normální nepíše, naopak to ví ,že ta je jinde než Slovan. Jediné u čeho mě to překvapilo, je to s tou Plzní ....to mi to příjde fakt mimo.

Reagovat
KingMaster13

Takhle nevadí mi trolly. Když je ten vtip fakt kvalitní tak se rád zasměju i na úkor svého týmu ale vadí mi když vůči mému klubu někdo píše fakt sračky. Když tam frajer napíše, že Slávia jen vytěžila z toho co nahrála Plzeň a je jinak pro český koeficient přítěž tak to mi naběhly žíly nebo že na San Siru byla horší tým A ty sračky co tam píšou o Plzni.....sice nejsem fanoušek Plzně ale v rámci ČR vs SK jsem si jí v tom konfliktu trochu vzal jakoby to byl můj tým. 2 výhry Slovanu a už si myslí, že jsou lepší než naše 2 top týmy co si tu léta budují respekt, v Evropě poráží věhlasné soupeře.... Přitom ten Slovan v obou těch zápasech třeba vytěžil hodně z chyb protivníka. Paok i Besiktas jim minimálně 1 gol darovali.

Reagovat
Pablos

Ale vždyt to byl zrovna troll toho koho myslíš s tím, že Slavia jen vytěžila bla bla bla. A druhej to napsal na truc s tím Interem. Podle mě si to moc bereš a přes vztek nevidíš

Reagovat
KingMaster13

Mě nevadil třeba ten týpek s tím Šporarem jak tam napálil že za 6 milionů eur si ho můžeme vzít do Edenu Tihle nebyli vůbec vtipný. Jo možná jo ale prostě nasrali mě

Reagovat
Pablos

jo já už si vybavoval jen po paměti... pomotal jsem to no

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

tak né tak jsem to nejspíš popletl... no už vím kam vítr vane na toho fergusona ...to jsem popravdě nečetl asi teda ani

Reagovat
KingMaster13

Je pravda že ten mě tam vytočil asi nejvíc

Reagovat
doshcz

přitom těžíte z toho co sme nahráli my

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem je současná Plzeň lepší než Slovan??

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
twelwer

trosku si sa opustil teraz ... Ako prvý to napísal Cech, a potom par ľudí ktorí už zabudli aký je ten tým labilný. A dva víťazstva ich trosku zaslepili. Pozri si tam viac komenty normálnych ľudí.

Reagovat
KingMaster13

Takhle proti normálním nic nemám. Pokud jsi tam tyhle sračky nepsal tak to opravdu není mířené na tebe

Reagovat
twelwer

Nie len myslím ze si sa nechal oklamat par trollmy a zaslepenými fanusikmi, vsak to je vsade rovnako pockaj ked Banik vyhra tri zapasy po sebe tak hned bude treti najlepsi tym v strednej europe a podobne.

Reagovat
KingMaster13

Naši Baníkovci tu jsou v klidu, vychovali jsme si je tu

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček nejlepší na světě

Reagovat
twelwer

Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr vesmíru! Baníček mistr vesmíru!

Reagovat
lichna.

V 5 u ohrady s beranama!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím já vím, že taky někdy melu blbosti, ale já bych je tu fakt banoval. Normálně napsat aby se tu jenom psalo česky je to EF.cz když tu někdo bude psát slovensky tak ban. Vím, že se tu najdou i rozumní slováci druhá věc je, že je to bratislava tam jak jsem fakt byl tak to je arogantní kokůtek vedle kokota. To co mám rodinu na východu tak to jsou vážně skromní lidé to ani tady v česku takoví nejsu

Reagovat
KingMaster13

Tak takhle radikální bych zase určitě nebyl Já svým způsobem je mám i celkem rád a takové to špičkování s nima to tady tenhle web jen hezky přikořeňuje Někteří jsou ale fakt jitrnice

Reagovat
smazaný uživatel

já bych jen banoval ty z bratislavy zbytek SK mám rád taky, ale bratislava to je ještě horší jak praha a tak rovnocené s brnem

Reagovat
twelwer

Co ked som zo severu a pracujem v BA mam narok ostat alebo BAN ?

Reagovat
Pato44

Ban

Reagovat
Pablos

tak ale u nich to jitrnictví víc sere, ale když pak vidíš českou jitrnici Rolfa např. tak to možná i zlatej Slovák

Reagovat
KingMaster13

To je pak hrozná ostuda

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Kepy_FCB

hlavne ty vyumelkovany ucesy a plnovousy...

Tolik trapacku nevidis ani v Praze a Mnichove dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

nevím mě to taky šokovalo v praze jsou fakt aspoň památky, a je i krásná praha. Bratislava na mě strašně působí uměle, a to i ti samotní lidé tam

Reagovat
frankiefcb

Banovat slovenštinu, j oto by se určitě eurofotbalu vyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

napsali to tam dva lidi a to jeste jako trolling pro lidi, co se toho hned chytnou a urazi se...

Reagovat
KingMaster13

No to nejsou jen 2 lidi A kolik se jich tam hned i zastávalo jich. S tím týpkem kde jsme se trolili ohledně Šporara to beru to byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rozjedes jeste tady..

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak zase ta Slavia... Oni neměli celý zápas skoro nic, zatímco Inter měl tři nevyužitý tutovky, na xG určitě Slávka prohrát měla. Hráli vyrovnaný zápas a dívalo se na to pěkně, ale domácí byli rozhodně ve více šancích, co si budeme. Slovan s Besiktasem odehrál taky pěkný vyrovnaný zápas, ale myslím, že současná Slavia by současný Besiktas mohla docela přejet, určitě je lepší než Slovan.

Reagovat
KingMaster13

Jinak máme tu derbyyyy největší zápas ligy Tak snad ho urveme

Reagovat
smazaný uživatel

V tom japonském týmu rugby je tam snad max tak 4 šikmoocí zbytek afrika

Reagovat
Neon

Btw nějaká diskuse k rugby? ...Po pěti minutách - Japonec , Rusko

Reagovat
Neon

díky, cením

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

RUSKO pomee ten kurz 35 snad to udrží

Reagovat
smazaný uživatel

A je či bude nějaká diskuze k RWC?

Rusko v kurzu 20+ se musí hrát

Reagovat
Kepy_FCB

Odevzdanej Banik v Bolce bez sance

Zbytek nezajem

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím proto mám bolku ve fantě to bude hodně podobný jablkám. Snad nás mešan, a komlec nedají sodu

Reagovat
smazaný uživatel

7 na 5 rusové, a on to vykopne RUSSIA

Reagovat
20DollarsInMyPocket

https://youtu.be/4TYBo4gdL3s?t=150

Vzpomínka na derby, kterak vyprcanci z O2 ani z jednoho záběru neodhalili, že se jednalo o jasnou penaltu

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Ty vole legendární Zahustel

Reagovat
Liquid

nejlepší příhra v tom zápase

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Tady netrefil balón a spadl sám, tohle by penalta být neměla...vteřinu na to penalta Jak ten faul mohli nevidět fakt nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

lehce přidržel costa

Reagovat
andrew96

"Tohle by penalta být neměla" řekl v naprosto ideální moment.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
pingla

Zahustel jak vrací míč zpátky

Reagovat
Losinho

do ohně, nikdo z našich by to líp neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto legendárního gólu už se Sparta nezbaví

Reagovat
Kaspar

odborni vyprcanci

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší derby posledních let

Reagovat
Kang & Kodos

druhej poločas jsem v podstatě vytěsnil a dělám, že se nehrál

Reagovat
Coutinho10

boží

a nejlepší je stejně pohled na tyhle otrávený ksichty

https://youtu.be/4TYBo4gdL3s?t=249

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ty nevolnicky držky.

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Taky sem dám vzpomínku na derby https://www.youtube.com/watch?v=DQ0J07LXa-U

Asi nejlepší gol co jsem kdy viděl, Koubek čumí na balon, myslí si, že to půjde vedle ale ono houby a ještě dostal jesle

Reagovat
Losinho

Robert Henn

Reagovat
Coutinho10

Murisko

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle vytrolil neskutečně

Reagovat
Pyroman

Jarda se klasicky křečovitě snaží být nad věcí.

Reagovat
lichna.

Tak zrovna tohle se mu povedlo a to říkám jako někdo, kdo má z Tvrdíka akorát srandu,..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Wyrda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
JackDaniels.

To ano, len by ma zaujimalo ktory chudak ich bude ratat

Reagovat
Posledni Kovboj

cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
Kang & Kodos

Mně teda přijde vtipná hlavně ta euforie, že předseda představenstva Slavie vyzrál na lidi ze sparťanskýho kotle. Jim stačí fakt málo.

Reagovat
lichna.

Tak samozřejmě je to tak, že na ně nevyzrál Tvrdík, ale někdo v klubu a Tvrdík to jen prezentoval. Každopádně ale jako trolling je to luxusní a sám jsem zvědav, jestli si kotel Sparty ještě něco připraví nebo ne..

Reagovat
JackDaniels.

Kolko plysakv bude treba nayo aby Slavia skrachovala? Inu cestu z ich strany nevidim..

Reagovat
Mass

3 miliony plyšáků za Alexe Krále..

Reagovat
Losinho

Sparta by byla schopná to udělat tím stylem, že to nedomyslí a každej plyšák jí bude stát 200..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco s Nitou jsme derby ještě nikdy neprohráli ( a každým zápasem se jeho úspěšnost lepšila ), tak s Hečou 2 zápasy = 2 prohry....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Reagovat
Salfovic

To je nějaká celerbrita ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

vasek_blahut

Dvě chyby vedle sebe

3 h4 To se mi líbíOdpovědět

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
wyqinac

Lepší byl komentář, že by snad konečně mohl něco chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak dneska se čtyřma obráncema. Akorát nechápu, proč je v obraně Fantiš, který to bude kazit vzadu, potom když se bude přesouvat do zálohy a potom při pokusu útočit

Reagovat
andrew96

Antoine se pěkně zasouvá, za dvě kola bude v bráně.

Jinak ale nevím, co od toho čekat a kdo má vytvářet šance. Možná ale bude stačit nakopávaná na dvě věže v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám, že ani hráči nebudou vědět, co mají čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda je tak neuvěřitelná tlačenka, že to nemá obdoby. Jiní hráči by už hostovali v Líšni.

Reagovat
Salfovic

Co to tam při rozhovoru s Haškem pouštěli za ukolébavku ?

Reagovat
andrew96

Zelenka dostal notičky od Haška a pochválil trávník.

Reagovat
Salfovic

Aha, teď mi to došlo, já si říkal, proč by měli fans Bohemky problém se vykropit

Reagovat
Coutinho10

doufam, ze Monty ma obranu kompletne z Bohemky

Reagovat
monty25

Tohle kolo jsem snad poprvé v sezoně složil kombinovanou obranu. Ale mám tam Podanýho a celkově mám asi blbou sestavu, protože jsem to skládal na poslední chvíli a chtěl jsem se vejít do 100 mega, což se mi stejně nepovedlo...

Reagovat
Coutinho10

Podanyho mam taky, takze v poho

jo koukam, ze si to uplne nevypocital...tim lip

jinak taky jsem skladal na posledni chvilku, ale asi kolem pul 6, takze nejaky cas navic jsem oproti tobe asi mel.... parkrat jsem to tocil a nejaky zmeny delal na posledni chvilku, ale kdyz na to koukam, tak si celkem verim....v pondeli to v nejhorsim muzu s velkou sanci i otocit, kdyby se to nevyvijelo dobre

Reagovat
monty25

Kdybych se nesnažil vejít do 100 mega, tak jsem měl tu sestavu skoro stejnou, snad jenom kromě Soldáta a Kopice. Ale i tak máme pět stejných hráčů, to je docela dost. Musím fandit hlavně Mešanovičovi, Buchovi a teď Vackovi.

Reagovat
Coutinho10

jojo, taky me to prekvapilo a hlavne treba u Skody nebo Sedy

nejdriv jsem si myslel, ze jsem kliknul na svoji sestavu, ale ta cena lehce nad 100 mega me uklidnila

Reagovat
monty25

Vacek o poločase dolů, takže první nula.

Reagovat
Coutinho10

to mi hraje do karet

Reagovat
Puskas

Vyrazenci se pochlapil a dal tam Fryštáka s Krchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner ani neví, jak k tomu přišel Ale zasloužili si to

Reagovat
pingla

Wagner prvních 5 minut docela dost dobrých

Reagovat
andrew96

Pokorný je fakt šílený.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ronaldik

Na co se Hašek vymluví dnes? :D

Reagovat
andrew96

Trávníkář kropil, ale přitom se sám vykropil.

Reagovat
Kaspar

OT: vypada to, ze Pardubice budou mit zdatnyho soupere v boji o posledni misto

Reagovat
monty25

Hlavně to zatím vypadá, že Kladno bude po tomhle kole jediným týmem bez bodu...

Reagovat
Pablos

Vary !!! opět na první místo v tabulce, tam kam patříme !

Reagovat
monty25

Energie mi je sympatická, akorát by se nemusela paktovat se Sokolovem.

Reagovat
Pablos

nejsou prachy no, tak musí svým způsobem ....i když Sokolov

Reagovat
ratusek

Kladno vypadá na jasnýho sestupujícího, no uvidíme

Reagovat
monty25

Zatímco u Vítkovic to vypadá, že se boji o záchranu v pohodě vyhnou. Spíš tam bude Zlín.

Reagovat
lichna.

Tak dneska to ještě může dopadnout jakkoliv. Z obou stran hodně kiksů v obraně..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín to ještě vytáhne. Oni to takhle mají každý rok..

Reagovat
Coutinho10

hezky Bohemka uz to vypadalo, ze to prekombinovali

Reagovat
Blasphemer

Havel

Reagovat
pingla

táhni ty ukáčko

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta se tam zbytečně svezl na saních

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš začal bránit

Reagovat
ratusek

Ta piča mu nedá ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky neměla důvod

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Mašek

Reagovat
Blasphemer

Pokorný

Reagovat
Kaspar

Pokorny, slavisticka verze Stetiny

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by proti nám hrát častěji

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, jenže když už slávisti udělali takovej průser, tak ho aspoň hned odstavili

Reagovat
Salfovic

Za poločas vypotit doma proti Zlínu jedinou střelu, slušná práce

Reagovat
fantomas

Fakt se tu válim z toho, že si Hašek postěžuje na suchej trávník a načrtne paralelu s hokejem, a tak trávníkář v Ďolíčku řekne "hold my beer" a pokropí to stylem, že po tom hráči kloužou jako po tom ledu.

Reagovat
Salfovic

Vršovickej močál se zelenejma ropuchama

Reagovat
smazaný uživatel

Strašní šašci

Reagovat
andrew96

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Zephyr

Už chápu, že v porovnání s Ďolíčkem jim pak všechno přijde úplně suché.

Reagovat
Puskas

Tak v ďolíčku se drží voda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

On mluví anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Klokani zachrání Csaplára. Tvl Hašku

Reagovat
KingMaster13

Mě přijde, že letos se ti trenéři docela podporují. Když hrozí někomu vyhazov tak ho druhej kolega podrží

Reagovat
ratusek

jo ale chtěl jsem, aby Pepíka odvolali Prý trenér na více sezon

Reagovat
KingMaster13

Já ani ne s Csaplárem je alespoň sranda

Reagovat
andrew96

Do vyrovnání slušné, potom holomajzna. Ale byly tam v úvodu slušné náznaky, Mašek otvíral Fantišovi dost prostoru, pokud by se Antoine naučil bránit, mohlo by to i fungovat. Po gólu Bohemky tam ale jako fotbalista působil snad jen Folprecht.

Reagovat
Kaspar

jo Bosaku poucuj fanousky o pravidlech, kdyz od minuly sezonu nechapes posuzovani ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Salfovic

S touhle obranou dávám tréňovi kolo, maximálně dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli neodejde z hřiště zraněný Bartošák, tak to nebude jediný gól

Reagovat
REPLIKATOR

Poplatek za užití jména Havel uhrazen.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, ten Havel. Tak hlavně, že máme Řezníka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A na druhý straně Hlouška

Reagovat
Pablos

To je zbytečný s tím Hlouškem ...protože on by jim nikam hostovat nešel ani.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně by ho nikdo nezaplatil, takže tím je to asi daný.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Ten poslal Vrbu do prdele nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se dobře útočí, když ho má bránit zraněný hráč...

Reagovat
martin1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Ugwu, zdatný nástupce Tetteha a Yusufa, co se týče fyzičky.

Reagovat
Coutinho10

jaktoze to Havel nedal

Reagovat
Pablos

nacpal to moc do země no ....ale i tak hodně dobrej zákrok golmana.

Reagovat
Coutinho10

j capnul to luxusne...sice mu to Havel ulehcil, ale i tak dobrej reflex

Reagovat
REPLIKATOR

Hrnečku, VAR

Reagovat
REPLIKATOR

Folprecht

Reagovat
andrew96

Železník ten je fakt na dvě věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídání a na žlutou

Reagovat
Liquid

v současný formě by nemohl dělat ani Váňovi koně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

Ale Železníkovi Váňu jo.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kaspar

to neni mozny, Zlin ma moznost v zaveru zapasu dat gol z rohy a oni budou radsi tahat cas

Reagovat
Stannis Baratheon

Nepochopitelné, za, to jsem jim přál aby ještě dotali.

Reagovat
Salfovic

Tedy ještě bych pochopil, kdyby Zlín tímhle zahráváním rohů zdržoval za remízového stavu na Slavii nebo v Plzni, ale na Bohemce ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou to piče...

Reagovat
Kang & Kodos

Csaplár a jeho nekompromisní ofenzivní smršť

Reagovat
smazaný uživatel

Letos na Bohemce v 90. minutě a navíc v desíti je to víc než prozíravé, viz Sigma a Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela zajímavé sledovat jak se daří odloženým hráčům ze Slavie (Matoušek, Sýkora, Mešanović,..), Plzně (Buchta, Havel, Provod,...) a Sparty (většina). Kolikrát si říkám, že udělali chybu když je pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

*Bucha

Reagovat
Blasphemer

Provod mě (zatím) nesere. U Havla jsem to věděl už předem, že v Bohemce bude zase hvězda, takhle určitě nehrál naposledy. U Buchy to byl dobrej krok, jen ať se pořádně vyhraje, kdyby zůstal v Plzni, tak už je po prvních dvou horších výkonech usazenej na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu příchod Hlouška, protože kdykoliv jsem viděl Kovaříka hrát místo Limby tak nezklamal. Takže kdyby nepřivedli Hlouška kterej je podle mě přišernej. Mohli nechat Havla a na pravé křídlo Buchu na střídání s Joelem.

Reagovat
smazaný uživatel

popřípadě nechat Havla na pravé křídlo kde odehrál několik velmi slušných zápasů

Reagovat
Blasphemer

Hloušek je hroznej úlet, no. O to víc, že ty jeho minuty nedostane nikdo perspektivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Je v mládeži popřípadě v B-týmu někdo mladej kdo má šanci nahradit Limbu? Nebo nějakej stoper?

Reagovat
hefy

Talentovanej stoper je Gabriel.

Reagovat
Blasphemer

Jak píše hefy, tak Gabriel. Ten už by teď nebyl horší než Pernica.

Reagovat
ratusek

Hloušek je totální fail a to si psal, že bere neskutečnou raketu. To si Šádek musí vyčítat snad nejvíc

Reagovat
Blasphemer

Je to hrůza, mít takhle placenýho náhradníka, no. Přece jenom, nejsme Sparta ani Slavia, aby to nikoho od nás ve vedení nemuselo srát.

Na hostování ho taky nepošleš, protože bys ho stejně musel platit ze svýho. Hrozně blbá situace.

Reagovat
Losinho

Tříletá smlouva

Reagovat
ratusek

bez příjmu z pohárů

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
KingMaster13

Je to Slávista tělem i duší, to jste si hodně blbě naběhli Sparťany můžeš změnit na Viktoriány ale Slávisty ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně doufám, že ho Slavia nekoupí znovu. A pak popátý... A po šestý, posedmý... Fakt to už stačilo.

Reagovat
KingMaster13

Ještě z Plzně přijde zadarmo do Jablonce aby Míra mohl zkompletovat jeho prodejný hattrick k nám Ba ne mám ho rád ale už stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba to nebyla, aspon u Slavie, protoze by si proste nezahrali omg.

Reagovat
Blasphemer

Přes Provoda a Horu.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemohli by hrát na úkor jiných? když se dívám na statistiky a především na výkony tak Matoušek (4goly + 3 asistence), Sýkora (4+2) a Mešanović (6+3) tak si myslím, že by byli pro Slavii platnější než třeba Hora, Provod, Yusuf, van Buren, Obzvlášť když nejlepší ve Slavii je Provod (3+2)

Reagovat
Losinho

Není to jen o číslech. Mešanovič a Sýkora dostali šancí dost a prostě na to neměli - paradoxně hlavně Mešanovič a to i v tý bídě, co nám teď v útoku běhá. Matoušek ještě šance dostane, z Příbrami je to prostě velkej skok a v létě sám dostal na výběr, jestli chce zabojovat o místo nebo jít na jistotu do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš. Ale přesto si myslím, že Muris se Sykorou mohli zůstat na úkor Yusufa, Hory a Provoda. Horší by nebyli. I když čas může ukázat, že se pletu.

Reagovat
Losinho

Tak Yusuf je úplně jinej typ, Mešanovič by spíš nahradil Burena nebo Tecla, pro ně ale hovoří to, že se dají využít i na křídle (a pro Burena i výkonnost z jara). Sýkoru zkoušel i Trpišovský na hodně postech a nebylo to ono, prostě do tý hry nezapadl (i když by mu to čistě teoreticky vyhovovat mělo). Odsuzovat Horu i Provoda mi přijde dost unáhlený.

A je prostě něco jinýho "zářit" v Jablonci a předvádět odpovídající výkonnost ve Slavii.

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně tak třeba Plechatý.Ten byl na jaře úplně šílenej, jak byl nervózní. V Jablonci má pohodu a může se vyhrát

Reagovat
db18

ve Spartě by ho za penaltu odepsali, tady to nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ukor Yusufa urcite, to je lina bahrajnska kunda co se chodi na hriste akorat prostituovat, viz odchozenej Inter.

Reagovat
fantomas

Kdo je ta většina ze Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je známo, že spousta hráčů nezvládá tlak ve Spartě. Pak odejdou a daří se jim ať už ve Slavii, Plzni, Liberci, Jablonci,...

Reagovat
fantomas

No, i kdyby to byla obecne pravda, tak ted me napada jen Plechaty a ten se vraci uz v prosinci.

Reagovat
mistr129

Jediný Havel je z techhle úlet. Provod nic neukazal a zbyly čtyři jsou logicky rozhodnutí klubů

Reagovat
db18

Buchu jsme taky pouštět neměli... Ale zase... Hořava aspoň hraje líp než v minulé sezoně, takže se to dá malinko obhájit, nicméně by se nám při zranění Čermáka dost hodil...

Reagovat
Blasphemer

Podle mě by Vrba tlačil Hořavu bez ohledu na výkony a Bucha by měl smůlu. Se stačí podívat na Janoška. Bucha by lepší vytížení neměl.

Reagovat
Salfovic

Co je s tím Hercem ?

Reagovat
Blasphemer

Teď je prej zraněnej. Ale proč nedostal čuchnout za Áčko, ani když byl zdravej, to ti neřeknu. Někdo tady myslím psal, že byl šílenej i za B-tým, tak nevím. Já to nemůžu posoudit, protože jsem ho hrát neviděl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bucha se vyhraje. Havel asi chyba, ale odehraje toho dost a taky se vrátí. Provod pokud za něj dostanou 15-20M, tak mě nepřijde úplně jako chyba.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mešanovič nechtěl prodloužit smlouvu a až teď mu to začalo střílet ne. Sýkora dostal šancí dost, hodnotu pořád nějakou má, kdyby ho někam prodali za 20M, tak to provar nebude. Matoušek šanci dostane.

Reagovat
Salfovic

Třeba do Plzně

Reagovat
Liquid

a explzeňák Medveděv za Slovan Bratislava ve skupině EL

Reagovat
Andis

Plísnička přijede do ČB i s podvodama

Reagovat
Banikovec7

Dobře pověšená vlajka v opavském kotli

Reagovat
Losinho

Tak s tímhle přístupem si za nás Baluta už nikdy nezahraje.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jebe na to, nebo co?

Reagovat
Losinho

Jako moc se nepředře, je takovej ztracenej v tý hře a ještě mi přijde docela podrážděnej.. a ještě teda netrefil prázdnou no

Reagovat
monty25

Góóól!!! Já toho J. Mareše nepoznávám...

Reagovat
Banikovec7

Baluta

Reagovat
Han střelil první

Hm, pěkný odpočet. Dobře O2

Reagovat
lampas

Zase penalta na Malinskýho, která nebyla písknuta. Prospartanská O2 pro jistotu neukáže ani opakovačku.

Reagovat
Banikovec7

Pěkný gól Šašinka

Reagovat
ratusek

Zlatan doiufám, že píříští sezonu bude válet u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrovi se Zlatan nikdy nerikalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Baluta je strašný

Reagovat
monty25

Skočil mi tam nějakej error a najednou 1:1.

Reagovat
Kang & Kodos

Gól Šašinky by se tak dal označit

Reagovat
monty25

Stejně se víc dívám na ženskou Barcelonu.

Reagovat
ratusek

tak on pod Svědíkem dost vyrostl. Bob s ním neuměl pracovat. Topstar z něj nebude, ale průměrný utočník nebo lehce nadprůměrný ano a to nám bude stačit a je to odchovanec hlavně

Reagovat
Kang & Kodos

Jo to je ten mladší Kdo se v nich má vyznat.

Reagovat
Losinho

Starší válí za Karvinou. Zatím jedna odehraná minuta.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

A hattrick Opavě v divizi.

Reagovat
Losinho

soutěž přesně pro něj

Reagovat
ratusek

no až o něj budete mít další sezonu zájem, tak se v nich vyznáš

Reagovat
Han střelil první

Jako mají to úplně na hovno ten přenos.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi to má stejnou sledovanost jak Slavie na San Siru

Reagovat
Losinho

ale funguje videotéka

Reagovat
oli9

o2 je úplně k píčí hrajou si naprofíky přitom to dělají jako amatéři

Reagovat
monty25

Já koukám přes Tipsport, ale to je asi jedno.

Reagovat
Kang & Kodos

Baluta to má slušně v píči. A ta 16. řada místo prázdný brány je jenom třešnička na dortu. Takhle ho posadí i Hoftych, jestli se neprobere

Reagovat
iamek

Reagovat
FCSL

Místo Hoftycha snad někdo jinej, jestli dneska nevyhrajem, jakože nevyhrajem. Hrajem fakt bídu a Baluta tomu nasazuje korunu. 43% držení míče, 0 střel na bránu, 6:0 na rohy... v Opavě

Reagovat
ratusek

Né, já čekal, že první odvolaný bude Csapi.

Reagovat
Euphael

Netrefil prazdnou? Ja ho zkusil za 4.5

Reagovat
Losinho

asi ho pošleme domů

Reagovat
KingMaster13

Ty hráči z Craiovy se tu moc neprosazují ačkoli technicky jsou šikovní

Reagovat
RadekVonCZE

Pak se tam jednou vrátí a bude za boha

Reagovat
KingMaster13

To budou no, ti kdyby zvolili jakoukoli jinou ligu tak se prosadí ale v ČR se dá přednost bojovníkům a sprinterům

Reagovat
Liquid

Plzeň za 3 body dnes ať ani chvilku zítra hráči nepomyslí na to hrát na plichtu

Reagovat
Poll Hamm

To sem zvědavej kolik nahlásí zas diváku ve te přibrami. Vypadá to tak na 500-800.

Reagovat
Liquid

tak k souboji exslavistů v taliansku došlo jen na 1 minutu, i tak je ale šťastnější ten co tam byl tu minutu, mohlo dokonce dojít i na 4 Čechy a Slováka, ale nějaký Kubala zůstal jen na lavici

Reagovat
Losinho

Zmrhy zkušeně sbírá starty

Reagovat
KingMaster13

Kdyby se ten šašek z Brescie minule kolo nenechal vykartovat za simulování tak mohli mít po 4 zápasech 9 bodů Brescia do pohárů

Reagovat
Liquid

tak všichni jsme tu ten horší střed víceméně hádali, kam asi nakonec spadnou a to ještě nenastoupil Balotelli, ale Barákovo Udine asi už půjde do Serie B

Reagovat
KingMaster13

Tak Udine si o to docela poslední roky koleduje

Reagovat
Kang & Kodos

Šrom

Reagovat
ratusek

já se dívám na Slovácko, sakra

Reagovat
Banikovec7

A pak to zakončení Musy taky asi s přehledem, když to tak doskákalo do branky.

Reagovat
Losinho

Šrom = Karius

Reagovat
Kang & Kodos

Zavadila bych chtěl mít na hřišti i v 60 jenom kvůli těm standartkám

Reagovat
ratusek

Řekl ybch, že asi měla být penalta na Mareše

Reagovat
Han střelil první

Asi spíše ne.

Reagovat
Losinho

Malinský

Reagovat
Losinho

Kudrnatej Souček

Reagovat
Blasphemer

Pernica Už jsem doufal v návrat kapitána, ale tak co se dá dělat... Trochu sem doufal, že proti Budějkám by mohli dostat šanci v základu Janošek nebo Pišta.

Reagovat
ratusek

já čekal Hlouška

Reagovat
Blasphemer

To bude první střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Na tiskovce se, Pavle, chovej slušně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jestli chcete vyhrát, tak bych "Pištu" raději nechal na tribuně.

Reagovat
Blasphemer

Viděl si minule hrát Kovaříka?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo no. Zápas jsem viděl, ale jeho jsem neviděl hrát

Reagovat
Blasphemer

To se nedivím. Za ty hráče Jablonce se schovával dobře, aby mu to náhodou nikdo nepřihrál a neposral to.

Reagovat
Losinho

Třeba se mu to i po letech furt plete.

Reagovat
ratusek

tak Pišta je taky zoufalej. O Hercovi asi nikdy nikdo neslyšel a kádr máte opět dost uzký

Reagovat
Blasphemer

Pišta hraje mimo svojí pozici. Takže jemu to zoufalství můžu, na rozdíl od Kovaříka, trošku odpustit.

Reagovat
Kang & Kodos

Breite Ty píčo

Reagovat
Kang & Kodos

Hoftych brání plichtu v Opavě To je hrozný ponížení

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Ponížení je s ním prohrát

Reagovat
Losinho

Proti vám útočil i za stavu 3:1

Reagovat
Kang & Kodos

Taky se z toho doteď nevzpamatovali

Reagovat
Banikovec7

Pardubice

Reagovat
Liquid

a Líšeň je zpátky brněnskou jedničkou

Reagovat
Stannis Baratheon

Začínám věřit, že to nebyl jen sen.

Reagovat
M0rb1D4S

3. nula v řadě. Franz s tou naší obranou dělá zázraky.

Reagovat
Poll Hamm

2. Nejlepší obrana v lize před náma jen Slavie s 2 obdrženýma

Reagovat
Losinho

Rajnoch nechápe, proč Pernica víc nehraje a teď chvála Hořavy

Reagovat
Blasphemer

Rajnoch nechápe

Reagovat
Losinho

Dopoledne nechápal ani proti sparťanskýmu béčku

Reagovat
Liquid

nějakej na roztrhání, ale že si ještě zahraje soutěžní zápas ve stejné lize proti hráči co bere milionový plat měsíčně by možná neřekl

Reagovat
db18

Reagovat
db18

A ze pry Vrba nema stejne koho jinweho tam dat...

Reagovat
ratusek

Nevím jestli je Pernica jistější varianta

Reagovat
Kang & Kodos

Rabušic Ten musí dát dneska tutově gól

Reagovat
ratusek

Rozhodčí za loket

akorát jsem zvědavej, kdy ji dostane Krmelec nebo nedejbože Čorý

Reagovat
spider_8

Někdo link na Dynamo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kovaříkovo centry do prvního hráče, klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík levačkou k tyči jak Messi.

Reagovat
db18

Snad nejhorsi strela Krmelce v letosni sezone...

Reagovat
Kang & Kodos

Kulhánek To ani nemusel běžet, to je plýtvání sil

Reagovat
ratusek

Krmelec, na vzdálenější tyč v klidu

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík vypadá díky Kulhánkovi jako perfektní driblér s vytříbenou technikou.

Reagovat
ratusek

říkal sem si, kde se to v něm bere

Reagovat
ratusek

Budějovice kladly odpor jen Spartě. Slavii a Plzni ne

Reagovat
Losinho

Jen sobě rovným

Reagovat
db18

Gol z rohu nakratko? Nova doba!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Teď už budou rozehrávat jenom na krátko, kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak to byl roh pěkně na dlouho.

Reagovat
Losinho

Letos Slavie i Plzeň po 30 kolech 70 a víc bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Budějky vypadaly ze začátku sezóny slibně, tak teď začínají připomínat legendární Ústí nad Labem.

Reagovat
Kang & Kodos

Měli docela brutální los. V 10 kolech všechny týmy z top 6. Teď to budou mít lehčí

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelil už někdy Hořava z první?

Reagovat
Blasphemer

Kovařík

Reagovat
ratusek

Tak ses s Hlouškem trefil

Reagovat
Blasphemer

Vydržel dlouho.

Reagovat
ratusek

Kovařík je kouzelnej

Reagovat
Blasphemer

I na malým vápně si to musí hodit na levačku, kokot... a pak to pošle ještě ke všemu do prdele.

Reagovat
Blasphemer

Tragéd za tragéda.

Reagovat
db18

Traged za trageda za trageda.

Reagovat
Blasphemer

Dobře zase přestali hrát. Se šetří na Hlučín?

Reagovat
db18

Uz jsem se lekl, ze bychom mohli hrat fotbal v obou polocasech...

Reagovat
Blasphemer

Sice je to Hloušek, ale i tak je Schranz čůrák. Nechápu, že nedostal rudou za tohle.

Reagovat
Blasphemer

A ráze máme na oba kraje obrany i oba kraje zálohy přesně jednoho(!) hráče na střídání.

Reagovat
db18

Jeste Prochazka

Reagovat
Blasphemer

No, dobře... to můžu říct rovnou i Hubníka.

Reagovat
Mass

Možná by ten ruchovej mikrofon dát někam jinam než k týpkovi, co sprostě řve po každym faulu, i evidentnim

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš.

Reagovat
Blasphemer

Chorý Kalvach

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvy.

Chorý trochu se štěstím.

Reagovat
Blasphemer

Se štěstím byl i ten druhej gól... a v podstatě i ten první, když budeme považovat za štěstí, že se Kulhánek narodil jako dřevák.

Reagovat
Salfovic

Ten se skládal jak šraňky

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, ten fotbal v druhém poločase.

A vévodil tomu Kovařík/Mihálik.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň mi vyhrála a teď jdu pomalu vychladit pivko na zítřejší divadlo.

Reagovat
Banikovec7

Dnes zápas kola a pak ještě derby, zajímavé odpoledne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No, hodil sem pade na naší výhru. Je na čase tam po 11 letech zase vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se divím, že zápas dvou ambiciózních týmů není v TV, že se nedostal ani mezi čtyři možnosti, teoreticky to mohla být dohrávka kola, když si Bolka ve středu dohrávala zápas a Jabka se Sigmou mohli hrát v pátek místo Bohemky se Zlínem...Ale jako nic proti tomu nemám, už kvůli výjezďákům je lepší hrát o víkendu.

Příští kolo jsme se mezi čtyři možnosti dostali, bohužel na dohrávku kola a to budeme hrát možná nejméně atraktivní zápas kola, od moravského derby Olomouc vs Slovácko, slezského Karviná vs Opava nebo i souboje Zlín vs Jablonec, nebo boji ve spodních patrech severu proti jihu Čech Liberec vs Budějovice bych očekával obecně větší atraktivitu. Ve 12. kole bych zase čekal, že náš zápas se Zlínem bude atraktivnější než souboj Slovácka s Libercem...Nějak těm rozhodnutím nerozumím, no i když je to všechno na streamech, tak i tak.

Ale to je jedno, snad neuděláme zase venku ostudu a derby potom bude koukatelné.

Reagovat
Banikovec7

Aspon muzeme ve stredu normalne odehrat pohar. A pristi kolo hrajem v pondeli ne kvuli TV, ale kvuli tomu, ze se o vikendu neco kona na stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
AjaxFans

A Psv Ajax

Reagovat
Losinho

Dneska 3 body SKS

Reagovat
andrew96

Nepamatuju derby, kór na Letné, přes kterým by Slavia byla tak favorizovaná.

Reagovat
oli9

poslední 2 roky ?

Reagovat
andrew96

Tabulkově je na tom Sparta nejhůř právě teď, Slavia je suverénní a až na Plzeň nemá konkurenci, což po devíti kolech moc nebývalo. Do toho jsou všichni ovlivněni zápasem na Interu a euforií po něm, to Spartu jedna výhra ve Zlíně zas tolik nenabudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Euforie ti může způsobit i to, co ukázala Slavia v Opavě Kdy tam hrála po postupu do LM, místo, aby do poločasu vedli 3:0, tak hráli ledabyle a pak...Slavia asi favoritem je, ale Sparta má hráče, kteří by hráčům Slavie nemuseli vyhovovat, na Letné jsou vždycky silnější...Já si myslím, že Sparta neprohraje.

Reagovat
andrew96

To je možné, já se bavím o stavu před utkáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stav před utkáním...To možná jo.

Reagovat
Losinho

Na Letné ne, ale teď na jaře byl ten rozdíl mezi týmy podle mě ještě větší. Akorát se všechny tři zápasy hrály v Edenu.

Reagovat
andrew96

Do prvního derby Sparta výsledkově šlapala, pohárové bylo deset dní potom a tři dny po ostudě s Karvinou, ten velký rozdíl ale zase mazala Slavia, která předtím pukla ve Zlíně. No a u posledního derby to bylo všem víceméně šumafuk.

Reagovat
Losinho

Jj, hlavně to pohárové. A teoreticky i to poslední, kdybychom tam museli nasadit to nejlepší - herně to bylo na jednu bránu snad ve všech třech.

Reagovat
Coutinho10

to jako bylo 3:3 jsme byli taky velkej favorit

Reagovat
smazaný uživatel

velice kratka pamet

Reagovat
andrew96

Ok, change my mind.

Reagovat
John Obi Mikel

Role favorita nám moc nešla, většinou to pak skončilo plichtou. Byl bych s tím opatrný.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Provod, Stanciu, Olayinka - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych místo Škody někoho běhavějšího. Tento styl zápasu by mu nemusel vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, dal bych podobnou sestavu, jako proti Interu.A když už hrota, tak Micka.Škoda bojuje prvních 15 minut a pak se stává stále neviditelnějším.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, Škoda bojuje celý zápas, ale není to žádný rychlík. A proti Spartě to bude víc svědčit Burenovi.

Reagovat
El-Pistolero-68

OT:

Jdete nekdo do Edenu na Cesko - Anglie? Chci si koupit listky na tribune Vychod, sektor 115. Budou lepsi prvni rady, nebo spis ty vyssi? Listek stoji trojku, tak bych nerad koupil nejake blba mista. Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5-10 řada.Třeba 20. už je moc vysoko

Reagovat
El-Pistolero-68

A treba hned 1.-2. rada, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Dik za nazor.

Reagovat
El-Pistolero-68

A ani nevim, je tam je atleticka draha nebo ne?

Reagovat
Losinho

ne a řada je o názoru, já mám rád vyšší, ale jako první 3 třeba určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mám permici do 12 a to je paráda.Na Česko-Brazílie jsem byl ve 20. a nevěděl jsem pomalu, kdo je u balonu.

Reagovat
Losinho

já jdu občas total nahoru na ten balkonek a čistě z hlediska vnímání hry mi to přijde asi nejlepší.. jak říkám, každej to má jinak

Reagovat
andrew96

wtf

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak ja nevim, nejsem slavista.

Reagovat
andrew96

Eden si snad ale někdy v TV viděl ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Urcite jo, ale nevybavuju si to presne. Proto jsem se i zeptal.

Reagovat
andrew96

OK

Reagovat
smazaný uživatel

smaz si ACS z oblibenejch, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle já koupil lupeny do druhý řady s tim jak budu krásně vidět na trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Na trávník bude vidět krásně, to jo.Možná tam uvidíš i lézt mravence:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si nesouhlasit. Permici mam ve 26. rade a vse je videt suprove. Az na nejnizsi 3-4 rady je dobrej vyhled vsude. Tam se neda udelat chyba.

Ne jak na Letny, kde jsem byl posledne na narodaku za branou dole trochu vzadu a tretinu vyhledu mi zabiral strop z tribuny nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží na tom, jaký má kdo oči.Jako mladej člověk ze zdravým zrakem to uvidí v pohodě:)Já jsem měl z 20. už problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je jasny. Ale pokud mas zrakovy potize, tak jsi to mel uvest hned. Cekal bych, ze o tom budeme diskutovat z pohledu normalne vidiciho cloveka a kdyby mel podobny problemy i tazatel, tak by to v otazce zminil.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja taky teda nejsem zrovna ostriz. Ale zajimalo me, jestli ty uplne prvni 2-3 rady treba, nebo je lepsi sednout trochu vys (5.-6.).

Reagovat
Losinho

Výš

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite je lepsi trochu vys. Jednou jsem byl v druhy nebo treti, tusim a to uz je blby.

Reagovat
El-Pistolero-68

A v cem? Jako ze vidis to hriste moc jako "placku"? A ta 5.-6. rada teda ideal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to tam tak neprofukuje.Nahoře budeš zmrzlej jak preclík:)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dole jsem mel dost problem videt na vzdalenejsi lajnu. Od sesty vejs uz je to bez problemu, ideal ma kazdej jinej, treba 10-15 je takovej prumer, kterej snad vyhovuje kazdymu.

Reagovat
Hokaido

V Edenu jsem byl tak na desíti různých místech a všude jsem viděl úplně v pohodě.

Letná je horší, tam mám úplně nejradši ten zkosenej sektor za bránou, ve druhým rohu oproti sektoru hostů (H71 myslím). Tam se mi strašně dobře kouká. A většinou je tam prázdno.

Reagovat
lichna.

Dnes výhra 2:0 po dvou gólech Diopa.

Reagovat
Banikovec7

Se mi zdalo, ze dostal cervenou Zajimave na tom bylo, ze sel sam na branku, obrance ho predbehl a Diop ho stahl a sudi ho za to vyndal.

Reagovat
Han střelil první

Mám na Baníčku 1:1 a jako našeho střelce Diopa, ale beru i tohle.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska by to víc než kdy jindy chtělo Hložka na hrotu, což se samozřejmě nestane.

Reagovat
ACSMan

Nemohl by mi někdo poslat link na legendární fotku Pelty koupajícího do fanouška?

Reagovat
ACSMan

Děkuji

Reagovat
Salfovic

To mě vždycky pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

ona ho ta sranda prejde

Reagovat
Losinho

Vždyť to není on

Reagovat
smazaný uživatel

Pššššt - nech ho, třeba ještě něco přidá.

Reagovat
Kocour Klapuška

To, že je to fake, by došlo u dítěti

A i kdyby byl - jakože ho přejde sranda z pár frustrovanejch blbů, který párkrát zapiskaj? a rádoby drsně hodí na něj predzapasem pár hraček?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

btw ta starší verze vypadá jak Jack O'Neill ze Stargate

Reagovat
Puskas

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jak velký hejt na Stancia očekáváte?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Level Limberský.

Reagovat
Blasphemer

Takovej, ať je to pro nestrannýho fanouška co největší prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Přepokládám, že tedy doufáš i v jeho hattrick?

Reagovat
Stannis Baratheon

Já ano.

Reagovat
Blasphemer

A zlomenou nohu od Kangy.

Reagovat
martin1

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mass

Chce to nějaký šťavnatý nadávky. Ideálně nějaký, kterejm Stanciu nerozumí. Nebo nějaký rasistický, ať to má Sparta za pokutu (kdyby byl FAČR jak UEFA, tak rovnou zavřenej stadion jako Slovan).

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ukonceni zapasu ?

Reagovat
Hokaido

Brutální. Určitě srovnatelnej s Limberským.

Reagovat
Rarášek

To mi nepříjde moc brutální .

Reagovat
Hokaido

Nevím teda, jak moc se dá hráč na stadionu hatovat. Dneska už se to s ním trochu uklidnilo, ale jednu dobu to byl fakt masakr.

Reagovat
Rarášek

Masakr byl hate na Andreu

Reagovat
ratusek

stejně tomu nebude rozumět. Stejně jako se řvalo tehdy na Konateho nebo se řve bojujte za Spartu a polovina hráčů na hřišti tomu nerozumí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

Záloha Holzer, Janoš, Šindelář a Reiter. Ok, všechny baráky na Holku

Reagovat
Han střelil první

Já čekám od Holzera gól, to nemůže dopadnout jinak.

Reagovat
lichna.

*bolku

Reagovat
Puskas
Reagovat
lichna.

Nejsem zaměstnanec a naštěstí ani uživatel, takže ne..

Reagovat
Puskas

Tak tím, že Bolka vyhrála, tak ses jím nestal.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Tak to je hodně hustá sestava. jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Jidaska mrdka z Havirova.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je krásná, to bude zábava

Reagovat
Han střelil první

Když jsem se na tu sestavu díval, tak mi bylo jasné, že budete s Cukrouškem prskat

Reagovat
OtecJaJ10

Někdo stream na Baník?

Reagovat
ratusek

Tak to bylo rychlý. No asi si nebudu kurvit odpoledne

Reagovat
Banikovec7

Dáme tam Šindeláře, ať uhlídáme Komličenka a pak nám dá hlavou gól pomalu nejmenší hráč.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nějakej novej rusák v tý bolce....

Reagovat
smazaný uživatel

Sex bez vyvrcholení není sex

Reagovat
doshcz

proto vždy radši vyvrcholím hned

Reagovat
fabec1222

nebo před

Reagovat
doshcz

jen když hodně pospíchám

Reagovat
smazaný uživatel

Do ní? Proč ten spěch?

Reagovat
monty25

Mešanovič

Reagovat
Coutinho10

uffff...to by byla tezka rana + Bucha acko

Reagovat
monty25

Myslím, že to přihrával Matějovský, ale to je jedno. Ještě jsem to prokoučoval tím, že jsem nevěděl o zranění Pudila.

Reagovat
Coutinho10

j to bych si taky neuvedomil , ale zase nas vypekli s brankarem, ale to nastesti v nasem duelu nic neresi

Reagovat
monty25

Teď už je to jenom souboj tří boleslavských proti tří jabloneckým. S tím, že máš dva body náskok.

Reagovat
Coutinho10

j, piskej konec

Reagovat
Coutinho10

jinak jsem si to vratil a byl to opravdu Bucha...Matejovsky to rozjel, ale pak tu rozhodujici prihravku dal Bucha, protoze Muris ten prvni mic od Matejovskyho nezpracoval idealne, takze tady jsem mel stesti, ze to Muris zazdil

Reagovat
monty25

Tak to jsem teda měl smůlu.

Reagovat
doshcz

Muris

Reagovat
monty25

Bucha

Reagovat
smazaný uživatel

No nic - jdu se pomalu připravovat.

Tip: 1:5 79. Kanga (penalta) - 9. Stanciu (Hovorka), 23. Stanciu (Hušbauer), 44. Stanciu (Kúdela), 64. Souček (Stanciu), 81. Hušbauer (Stanciu)

Reagovat
Losinho

82. - Stanciu střídán, místo na střídačku jde rovnou do kotle Slavie

Reagovat
Salfovic

S písní Smrt Spartě na rtech.

Reagovat
smazaný uživatel

2. - Stanciu střídán, místo na střídačku jde rovnou do Motola

Reagovat
Losinho

Momentálně jediný, co můžete nabídnout no

Reagovat
lichna.

No, čekal jsem to teda mnohem horší, na to že v Bolce nikdy snad nehrajeme dobře a že jsou momentálně doma strašně silným týmem. Na druhou stranu, nemůžeš jít do zápasu se zálohou Holzer, Janoš, Šindelář, Reiter, kdy nejvíc kreativní je tam snad ten Janoš. A bohužel zrovna ho nahradí Hrubý, který je na tom momentálně podobně jako Šindelář..

Škoda že tam něco nespadlo Kuzmovi, ten hraje zatím celkem dobrý zápas, škoda těch odskoků při zpracování.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem 3:0 (2x pen. Kanga, Kozak)

Reagovat
monty25

Hubínek

Reagovat
Coutinho10

neeee ten ne

Reagovat
monty25

Od něj bych to čekal nejmíň.

Reagovat
Coutinho10

ja prave taky...tam jsem veril nejvic, ze to je v klidu

Reagovat
doshcz

tak teď je dobře povodili kolem vápna

Reagovat
lichna.

Spise bych řekl, že to bylo tragické bránění z naší strany. Ale ta střela nakonec dobrá no.

Reagovat
doshcz

to rozhodně no

Reagovat
Banikovec7

To si teda troufnu tvrdit, že ten Kuzma ofsajd nebyl ani náhodou

Reagovat
KingMaster13

Ty naše týmy kolem toho 3. místa jsou všechny tak neskutečně labilní Jablonec, Bolka, Baník, Sparta. Ti všichni jsou doma schopni porazit všechny v lize ale venku nevyhraje pomalu nikdo nic Tam není tým co by měl alespoň 3 výhry v řadě ty vole

Reagovat
Coutinho10

Teclik v zakladu

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Masopust, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl

Náhradníci: Kovář, Holeš, Zelený, van Buren, Provod, Škoda, Hora

Reagovat
KingMaster13

Jindra mate soupeře, v tom našem útoku je beztak jedno kdo nastoupí Jinak čekal jsem Zelenýho ve středu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň není Hilal ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem Škodu. Tak opravuju svůj tip ze 4:2 na 4:0.

Reagovat
PlackaSKS

taky sem na to koukal... čekal sem škodu. ale když si vezmu typově jaký chyby dělají stopeři sparty, tak dává smysl někdo kdo kolem nich bude běhat spíš než tam vyhrávat souboje

Reagovat
PlackaSKS

ale taky čumim na sestavu sparty. vypadá to na frýdka uprostřed.. du se podivat na kurz na červenou

Reagovat
KingMaster13

Ten jí nedostane i kdyby tam někomu fakt zlomil nohu, to nemá vůbec cenu sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby ji dostal, tak ji video zruší. Oh wait...

Reagovat
KingMaster13

Jako loni

Reagovat
Coutinho10

to se celkem nabizi, ale otazka, jestli se jeho sane budou hodnotit jako v poslednich derby, tak zadna bejt ani nemusi

Reagovat
KingMaster13

To je chráněnej druh tomu se to promine

Reagovat
PlackaSKS

15:1, to sem musel zkusit

Reagovat
djiros

A kdo tam bude na křídlech? Postavili silný a běhavý střed, ale tím to končí.

Reagovat
PlackaSKS

můj tip je hašek a hložek. beci hanousek a sáček.. ale expert na spartu fakt nejsem

Reagovat
djiros

Kraje obrany jsou jasné. Mohl by to být i diamant s Kangou nahoře a Hlozek (konečně) na hrotu s Tettehem.

Reagovat
PlackaSKS

no.. proč ne. ale pro masa a olayinku by to byla ideální varianta. jestli si to teda jílek myslí taky

Reagovat
djiros

Celkově neproverena obrana. Druhý zápas teto stoperske dvojice, kdy v minulém zápase nebyli prověření. Snad to bude koukatelne.

Reagovat
PlackaSKS

je to derby. pravděpodobně to bude vyhecovaný a velmi vyrovnaný... ale spíš než super fotbal tipuju válku, hodně karet, reálně nic moc úroven, kterou rozhodne chyba, dvě...

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavici žádný stoper.

Reagovat
Coutinho10

Fryda asi teda zranenej jinak to nechapu

Reagovat
Coutinho10

* nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 0:0

Reagovat
KingMaster13

Remízu dneska beru

Reagovat
smazaný uživatel

Stream v USA? Prosííím.

Reagovat
monty25

Mešanovič, ty seš dřevák

Reagovat
Coutinho10

ufff...Muris zase nedal gol...to by bylo uz KO

Reagovat
monty25

Jestli ti zítra zaboduje Matoušek, tak je to jasný.

Reagovat
Coutinho10

v to doufam tuhle vychozi pozici beru, ikdyz budes mit jeste nejaky body navic, protoze to neni dopocitany

Reagovat
smazaný uživatel

konecne je goblin na lavce

Reagovat
Posledni Kovboj

ale pujde prvni na plac

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Sveceny uz jede sracky

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA legenda.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek ve středu Nico pozná, co je to středověk.

Reagovat
mistr129

A Frýdek pozná, co je fotbal

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek hlavně není fotbalista, ale jen syn bývalého hráče.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holoubek Ten už na O2 fakt i spí.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to sem jdu napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dneska All Blacks.

Reagovat
Nx

Nemáte nekdo stream pls ?:D

Reagovat
m.sali

Reagovat
Nx

díky

Reagovat
naheCZ

O2 opět pro jistotu vypnuty některé funkci jejich stránek

Reagovat
Coutinho10

uz kolem 16:00 tam bylo upozorneni, aby si kazdy zapnul prenos s predstihem

Reagovat
fabec1222

To je i u LM

Reagovat
ratusek

demence, naprostí zoufalci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co maj dělat? Lepší, když bude fotbal, než pár ptákovin okolo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Odůvodnění: Fandíme sportu!

Reagovat
OranžováKarkulka

zivej vstup s Radkem Prihodou o tom, ze derby je derby a ze ho trochu svrbej nohy <3

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to přehnali s vápnem při lajnování čar.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě bude komentovat Homolka a já se střelím.

Reagovat
fabec1222

je tam , takže Sparta o jednoho fans u TV víc

Reagovat
mistr129

Pravidlový expert Radek Příhoda??? My chceme Roberta Henna!

Reagovat
Robbie

Lidi prosím stream ? :) Ale funkční na mobil, děkuju

Reagovat
ratusek

on to píská ten zoufalej Zelinka? to se máme na co těšit

Reagovat
mistr129

Kurva to je plyšáků.. být Stanciem už jsem posranej a jdu radši do kabin

Reagovat
Kaspar

tam ty plysaky ani nedohodi

Reagovat
ZB 07

Akce plyšáci to Stanciu nerozdýchá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se na jeho místě posral smíchy, jedno prasátko z medvidka Pú a jedna panda.

Reagovat
AjaxFans

Takže 200 od Tvrdíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc jsem jich čekal stovky, tisíce.

Reagovat
nani92

tak som čakal, že to budu aspon plyšáci potkanov a nie oblubene zvieratka

Reagovat
smazaný uživatel

Potkani jsou pro Nica, ostatní do Motola. Asi

Reagovat
ratusek

Zelinka píská, Pičeleanu u videa. no ty vole

Reagovat
Neon

Jindřich Maximus Decimus Trpišovský

Reagovat
Kaspar

spartansky zidi, jak se dozvedeli, ze za kazdyho plysaka pujdou prachyy do nemocnice, tak si to rozmysleli

Reagovat
Paprika

Tyden tady cteme o akci plysak a ti blbouni tam hodi sotva 100 zviratek... to je k smichu at ti pepici nic nevyhlasujou, delaji pak ostudu jen sobe...a choreo taky posrali, napis sotva roztahli a plachta uz sla dolu

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to byla akorat nejaka udalost na facebooku, ktery se chytli noviny a Tvrdik z toho udelal uplnou komedii.

Reagovat
KingMaster13

Akce plyšáci docela fiasko To jsem myslel, že se Sparťani předvedou teda víc

Reagovat
ratusek

a c oteprve to nepovedené choreo

Reagovat
KingMaster13

Jsou to moulové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to uz je tradice

Reagovat
Banikovec7

Z vaší strany taky trošku přehnané už, ty prachy od Tvrdíka ok, ale dělat k tomu i trička na nástup

Reagovat
KingMaster13

Hele naše akce to nebyla Takže popel na hlavu ať si sypou na Spartě

Reagovat
Banikovec7

No tak to byla akce fanoušků pokud vím, nic oficiálního, ale od Slavie hrozně vyhnané do extrému.

Reagovat
KingMaster13

Tak to byl účel to nafouknout

Reagovat
ratusek

Frýďa je kouzelnej, snaží se nahrávat dopředu, ale pokaždé to zatím zkurvil

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
iamek

To choreo Sparty . Vypadalo to hezky a oni ten střední velký obraz hodi dolu dříve, než je cele choreo roztahnute

Reagovat
Coutinho10

Olie si jede Brazilii

Reagovat
pingla

máte někdo acestream(y)? ty s Kluží už nejedou

Reagovat
Raylan

Táhni Bořile.

Reagovat
KnoxXx

Frydek

Reagovat
Raylan

Reagovat
djiros

Co se diví ten hlupák?

Reagovat
iamek

Frýdek . A ještě se rozčiluje

Reagovat
doshcz

to je kokot ty vole

Reagovat
pospec7

Hosi

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je krypl

Reagovat
ZB 07

Frýdek

Reagovat
Coutinho10

jasna

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KnoxXx

to netrvalo dlho od toho dmnta

Reagovat
dextroza_m

Frýdek se fakt diví?

Reagovat
ratusek

Frýdek je prostě největší dement v kádru. a Jílek ho tam musí prostě cpát. blbec

Reagovat
dextroza_m

Ještě je tam Štětina

Reagovat
doshcz

tak to není dement, jen neumí fotbal

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ratusek

Frýdek je dement a ani ten fotbal neumí

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že to je i docela hodnej kluk.

Reagovat
Hokaido

Je jedním z nejoblíbenějších v kabině, neustále dělá nějaký srandičky a je s ním strašná prdel. Akorát ten fotbal neumí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

frýdek je naprostý čurák nejodpornější špína ligy... sám hraje jak hovado odjakživa jako prase, ale ho se jen někdo dotkne tak kvičí jak podsvinče odpad ligy odjakživa prostě

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Neon

Reagovat
pingla

jasná

Reagovat
doshcz

ať už jde někam do Turecka omg

Reagovat
Salfovic

To je kus kokota

Reagovat
naheCZ

Čemu se jako Frýdek diví?

Reagovat
r.mrazik

ten frydek je hrozna munda

Reagovat
Raylan

A teda Hanousek je fakt Zahustel 2.0.

Reagovat
KingMaster13

Frydex pyčo

Reagovat
Coutinho10

Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Suuuuuuuuuk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ještě že se Frýďas uzdravil

Reagovat
mistr129

Kapitán

Reagovat
Paprika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Frýdek

Reagovat
Gareth Bale 11

Frýdek je fakt totální výmaz.

Reagovat
dextroza_m

Jak se ještě divil

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne asi, u takhle jasnýho faulu, nepochopíš.

Reagovat
dextroza_m

Už podle výrazu to nebude raketový inženýr no...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole tohle se musí dávat

Reagovat
dextroza_m

To teda, i v pralese...

Reagovat
Coutinho10

tyvoleeeeee Petere

Reagovat
naheCZ

Olejník

Reagovat
lampas

Frýdka mám rád, všechno, ale za tohle ho nedokážu obhajovat ani já

Reagovat
Riviera Kid

Frýdek klasik.

Reagovat
pingla

Souček: Proti Spartě bychom mohli hrát častěji.

Reagovat
10

Frýdek je taková mnohem horší a tupější (ano, očividně to jde) verze Váchy...

Reagovat
dextroza_m

To je odvaha něco podobného říct

Reagovat
10

Ani ne, spíš je odvaha ho mít v kádru a ještě ho dávat do základu s páskou...

Reagovat
djiros

Stačí už jen to, že si kabina někoho takového zvolí...

Reagovat
dextroza_m

Tak jsou i lidé, co volí např. SPD, nedivím se ničemu

Reagovat
dextroza_m

No já narážel na pochybnosti ohledně Váchovu IQ, myslím, že je to souboj velikánů

Reagovat
10

To každopádně

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

No nic, tak Slavia zase s prstem v nose, Sparta zase neškodná

Reagovat
AjaxFans

Přeješ Spartě?

Reagovat
ratusek

chci aby byla liga zajimavá, ne že Slavia bude vodit ligu hned od začátku. a jakási zdánlivá forma Plzně na tom nic nezmění

Reagovat
dextroza_m

Tak co dohraje dnes Frýdek?

Reagovat
Paprika

Frydek nezklamal to je mega debil

Reagovat
Rothbard

Frýdek má faktor F jako fail.

Reagovat
mistr129

Tetteh dobrej nezvladač

Reagovat
Neon

Hašek hraje, jo?

Reagovat
LinDan

ne, jen tam tak chodí

Reagovat
monty25

On tam Frýdek kope i standardky?

Reagovat
dextroza_m

Výborně to kope, říkal...

Reagovat
lada.sp

dno je pomalu nalezeno

Reagovat
Raylan

To už tu jednou v minulosti bylo, kruh se uzavřel.

Reagovat
Salfovic

Nebojí se toho

Reagovat
mistr129

Žlutá jasná, ale Mandjeck s Tettehem ji měli ještě jasnější

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh, neser!

Reagovat
chavi.27

Tedka jsem videl tu pentli... ten **** ho regulerne sestreli tak jak by to neudelal snad ani Stetina a jeste bude roztahovat rukama a divit se ze je to pentle? at tahne idiot, hlavne ze dela kapitana jeste

Reagovat
smazaný uživatel

stanciu uz kolikaty zapas nejhorsi ze slavie

Reagovat
Salfovic

Přeci jen se posral z těch plyšáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší a přeci tam dal přihrávku po které vznikla penalta. Je to záložník, ten ti nebude dávat góly každý zápas. Navíc ten zápas zatím nemá až takové tempo, Sparta brání hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Nepochopím, proč Kaya prostě nehrál od začátku sezony.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gareth Bale 11

A hned kiks jak prase.

Reagovat
Coutinho10

Husby trefuj to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl je tragickej. Každou situaci řešil zatím špatně.

Reagovat
naheCZ

Tak musí se do toho dostat po tom zranění

Reagovat
Selänne

On někdy působil jinak?

Reagovat
ratusek

Reagovat
djiros

Nerozehrany po těžkém zranění. To je chyba JT, že ho nasadil.

Reagovat
doshcz

teď to málem napravil ale furt je hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh, neser! 2x

Reagovat
doshcz

Hovorka je boží jak se vždycky směje

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nedá se říct že by se Sparta nesnažila. Ale chybí souhra, sebevědomí a asi i kvalita. Slavia naopak v klídku ví, co chce hrát.

Frýdek je hloupej plasan. Trpis je skvělý.

Reagovat
Selänne

Takhle to vypadá, když máš v úmyslu bořit, zatímco tvůj soupeř chce tvořit. Jílek je posera, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek na Spartu nema o to vic v teto tezke situaci, coz bylo jasny hned. To neni ani tak jeho vina, protoze kdo by nebral smlouvu za ty penize, ze? Vina je to vedeni Sparty, kde opet nedokazali privest adekvatniho trenera.

Reagovat
naheCZ

Tetteh

Reagovat
Coutinho10

co ten tetteh zkousi

Reagovat
Salfovic

Na koho se teď řve černá svině ?

Reagovat
cubinho

To černá svine ted rvali Slavisti?

Reagovat
pingla

když sparťané skandují "černá svině", koho tím myslí?

Reagovat
Gareth Bale 11

Rvat na rozhodciho “Cerna svine” potom, co Tetteh zkousi penaltu, neni uplne dobre nacasovany.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Boril je fakt hroznej tupec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam vůbec chodil a pletl se do toho?

Reagovat
Raylan

Protože je úplně vymletej.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KnoxXx

Kanga

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Z těch černých hráčů si tam sparťani dotáhli totální, ale že totální odpad. Zlatej Frýdek s Váchou proti nim

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Frydek vubec neudelal nesmylnou penaltu a Kanga neni jedinej hrac ze Sparty, co dneska alespon neco hraje

Reagovat
ratusek

pičusek Bořil, prvně do něho vrazí a pak se diví, že mu to Kanga vrátí a ještě brečí u rozhodčího

Reagovat
mistr129

Reagovat
Raylan

přesně, tihle jsou nejlepší. Stejnej výmaz jako Frýdek.

Reagovat
kiciN

Reagovat
doshcz

nechápu no, Kanga uplně v pohodě.. Slávisti furt ve třech kolem sudího jak hyeny

Reagovat
Blasphemer

Největší dement ve Slavii. Bezkonkurenčně.

Reagovat
mistr129

to z něj dělá na hřišti průměr

Reagovat
Blasphemer

Nevim, no. Ze Sparty je z hrajících na stejným levelu akorát Frýdek. Takže 1:1.

Reagovat
mistr129

Kanga s Tettehem je překonávají oba hravě, Mandjeck podobně. Hašek není zmrd, ale dojem laureáta Nobelovy ceny nedělá.

Reagovat
Blasphemer

Tak já to beru i v kontextu toho, jak hrajou. Frýdek i Bořil hrajou jako prasata, občas předvedou nějakou zmrdovinku, provokujou... to ti ostatní nedělají. Nebo alespoň ne pravidelně.

Reagovat
mistr129

No tak Tetteh s Mandjeckem tam už sáhli do ksichtu protihráčům a hodně by mě překvapilo, kdyby omylem. Tetteh je dnes obecně na pěst

Reagovat
Raylan

Jasně, hlavně objektivně , nevim z čeho to usuzuješ zrovna u Mandjecka a Haška. Stejně tak ti můžu říct Tecla, Coufala, Olayinku a Stanciua.

Reagovat
mistr129

Haška na základě Tiki Taka, je to sice sympaťák, ale chytrý mi fakt moc nepřijde. Ze Slavie sis vybral zrovna ty pravý, když už bych někoho řekl, tak Kolář, Ševčík a Škoďák,

Reagovat
Raylan

Tak za mě jsou Škoda a Bořil nejhorší, pak Coufal a Tecl. Kolář je takovej tichej ňouma a Ševčíka moc neznám.

Reagovat
mistr129

Tak u Tecla vůbec netuším, proč by měl být hloupý, nikdy jsem od něj žádnou blbost nečetl a i na hřišti působí ok dojmem.

Reagovat
Baronne

Tecl je totálně vymletej, stejnej level jako Kadlec.

Reagovat
Raylan

Se Škodou jsou na tom podobně.

Reagovat
Gimme

Podle mě strčí do kapsy i Egonka

Reagovat
Firkraag

myslim, že je to jasnej cíl - vyprovokovat Kangu.

Reagovat
KingMaster13

Jenže Kanga v tom umí chodit To by od Bořila byla hrozná pitomost

Reagovat
ratusek

Kanga je v mindgames trochu jinde no

Reagovat
Firkraag

No Kanga je taky mistr karet, výměna kus za kus - Bořil za Kangu se vyplatí, ne

Reagovat
KingMaster13

Tím chci říct, že Kanga si do konce utkání dá už pozor ale Bořilovi by se ta karta nemusela vyplatit

Reagovat
kiciN

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
martin1

dement no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

a ještě se blije na Kangu

Reagovat
Salfovic

Taky dobrá mrdka

Reagovat
Gimme

Ten Tecl je taky pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný

Reagovat
KingMaster13

Ty vole už se zase nechali vyprovokovat do toho co Sparta chce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už bude přestávka, takže abychom se po půli snažili od začátku

Reagovat
KingMaster13

Teď nějakej kartáč od Trpišáka a snad to bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka

Reagovat
kiciN

piska fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

perfektně zvládnutý derby zatím. Snad to nezakřikneme

Reagovat
Kapřík

svěží vánek

Reagovat
doshcz

dle mě vždy píská dobře, pokud nepíská Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Kanga vs. Bořil. Souboj šachových velmistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil je strašná piča

Reagovat
Blasphemer

V tomhle případě rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě neumí hrát bez faulu.V Černé Hoře měl dostat redku.Já ho prostě nemusím.

Reagovat
Blasphemer

To se neboj, já taky ne.

Reagovat
kiciN

Ja bych fakt rekl ze Kanga se dost uklidnil za ten rok. Kazdopadne Slavie se ho snazi vyprovokovat az moc prehnane.

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
Salfovic

Bílek už si píše s Křetínským

Reagovat
SIRBRANIKE

Kolář

Reagovat
mistr129

Tak jestli tu všichni chtějí dělat, že Kanga do Olayinky nestrčil, tak budiž

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tim?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda nebo Buren za Tecla. Teď hrajem bez útoku.

Reagovat
mistr129

Ať tam jde Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze at je na hrotu Tecl, Buren, Olayinka nebo Skoda (krome hlavicek), tak hraje Slavia vzdycky bez utoku

Meli koupit Komlichenka a byl by klid.

Reagovat
ZB 07

Kolář Přijde mi hrozně nedoceněj, až na ty občasný kiksy při rozehrávce je fakt výbornej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To až teď na podzim. V minulý sezóně byl šedivej průměr, až ke konci se lepšil.

Reagovat
doshcz

letos se hodně zvedl, myslím že ho čeká zajímavá zahraniční štace

Reagovat
Riviera Kid

Letos jo. Loni to stalo za hovno.

Reagovat
KingMaster13

Teď se hrozně zlepšil. Předtím fakt nic na víc nechytil i proto jsem byl vůči němu v klidu, protože je mladej a furt má dost prostoru jít nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dost zvedl.

Reagovat
Gimme

Reagovat
oli9

on hlavně nesmí hrát nohama

Reagovat
SKS1993

Tahle sezóna je od něj top

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím celkem dobrý, škoda, že Olayinka nedal druhou branku. Jinak se mi vůbec nelíbí Stanciu, ale kvůli žluté Hušbauera bych ho tam aso nechal a pak stáhl Pepu.

Reagovat
Blasphemer

Stanciu je úplně marnej dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má přihrávku před tou penaltou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Marný a nebýt jeho přihrávky tak skóre je 0:0

Reagovat
Raylan

Marnej je. Nebýt demence Frýdka, tak je to 0:0.

Reagovat
Hokaido

Frýdka fakt nesnáším tvl. Strašná píča to je.

Co udělal Tecl teď na konci poločasu je taky k zblití, to musí být bezpodmínečně žlutá za simulování.

Hovorka je skvělej, to je fakt uplne jinej fotbalista než u nas.

Reagovat
mistr129

Proč simulování, však ho normálně stáhnul. Správně vyřešeno rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vždyť chtěl jasně penaltu, hodil sebou na zem jak píčus.

Reagovat
Firkraag

Souhlas

Reagovat
insane

Ten Frydkuv nechapavej a ublizenej vyraz pokazdy, kdyz neco zesere, a ze toho vzdycky zesere hodne, to se proste neda uz ani komentovat. Jak se pak casto zacne tak ironicky usklebovat a vrtet hlavou, to si uz snad zacinam i prat, aby ho nekdo od soupere sejmul.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tema plysakama byla snad nejtrapnejsi vec, co jsem, kdy v zivote videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ma Stanciu velkou vyhodou, ze te exspartanu je tam o dost vic, takze to z nej snima tlak.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
montaigne33

Čekal jsem mnohem nenávistnější SP: fans vs. Nico...Asi musí Stanciu vstřelit branku

Reagovat
montaigne33

Bylo těch plyšáků aspoň 100ks???

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holoubek Tak Frýdek při penaltě zachraňoval situaci, jo no, chudák.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Byl jsi rychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zachraňoval situaci, kterou nezpůsobil." Ta druhá část sdělení je důležitá. Ale chápu, že neudržíš v hlavě dvě věty, byť holé. Natož si je spojit dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek nastoupí i v druhém poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Holoubek Vyčíst penaltu Hanouskovi a Mandjeckovi a ani slovo o šílené hrubce Frýdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydas je kamos

Reagovat
Sir Ravealot

zachraňoval situaci, kterou nezavinil

Reagovat
smazaný uživatel

Souček gól v derby, to už je jistota. Jenom škoda, že jsme nedali druhý gól, vedení o dva góly by tomu sedělo. Spartu jsme pustili jen do dvou šancí, ale obě byly velmi nebezpečné, takže vidíme, že umí být nebezpeční. Proto bychom měli rychle přidat druhý gól. Jinak Frýdkovi díky za penaltu.

Reagovat
Salfovic

Stanciu ani jednou faulován, ostuda

Reagovat
7kaka7

Nejlepší tým historie české ligy, vede na půdě nejhorší Sparty historie jenom kvůli neskutečné blbosti Frýdka, navíc 3 žluté (Dream team v roce 92 to odehrál bet timeoutu ). Tzn. nikdo zatím nemůže být spokojen

Reagovat
doshcz

ho nechaj přeběhnout pulku hriste a pak mu pisknou ofsajd

Reagovat
mistr129

Masopust a jeho schopnost dostat se sám do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Kudy

Reagovat
smazaný uživatel

Tettehovi brzy rozhodčí nebudou věřit ani zlomenou nohu.

Reagovat
Coutinho10

tak pojd Nico

Reagovat
ZB 07

To jsou góly zas

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfotil to někdo teďkom toho coufala s haškem

Reagovat
mistr129

Zase bude v iSportu něco o šarvátce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou si to Coufal s Haškem nechat až po zápase? Ho tam začne nakládat zezadu uprostřed zápasu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

Heča

Reagovat
naheCZ

Skvělej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta se poráží sama

Reagovat
Blasphemer

sněhulák Heča

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tam absolutně nebyl tlak od protihráče, aby to musel boxovat.

Reagovat
Blasphemer

Jeho gól jednoznačně.

Reagovat
doshcz

Reagovat
JeséRodriguez

i ten třetí...on nechodí ven ani při centru do malýho vápna, a zrovna při tomhle je tak vysoko

Reagovat
Neon

Vlastní gól z půlky...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

to bylo jeste ve fanlize na to nejaka reklama

Reagovat
monty25
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gól hýžděmi

Reagovat
Coutinho10

tak tohlrle byl bozi goooaaaaaaaaaaliiiiiceeeeek

Reagovat
mistr129

Tohle jde za Hečou, pak už to byla haluz

Reagovat
monty25

Vlastní gól prdelí, to nevymyslíš.

Reagovat
doshcz

není gol prdelí za dva?

Reagovat
Salfovic

To je gól z půlky, nikoliv půlkou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Paprika

Zarazil mu srani a jeste dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sáček, ale vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Gol prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta totálně v prdeli

Reagovat
dextroza_m

Divím se, že mu hovno nevylítlo hubou ven.

Reagovat
mistr129

"Kopni to do prdele"

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Neon

Reagovat
Strojmír

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
krisa

Reagovat
shitcool

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Na co čekal, proč se hned nezvedl tam čeká s nastavenou prdelí.

Reagovat
dextroza_m

Třeba hárá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
doshcz

mu vypadly čočky

Reagovat
Salfovic

Tomu říkám prdelní gól

Reagovat
AjaxFans

Gól z půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paprika

Vyraz Jilka ten vubec nevi co tam delat

Reagovat
dextroza_m

A co teprve Sáček, dojde domů naklepaný jak řízek...

Reagovat
naheCZ

Tady klidně mohl dát druhou žlutou...

Reagovat
mistr129

Píská to dobře, ale karty by mohl dávat trochu vyváženěji

Reagovat
bunnovv

Nevíte co to řvou na toho Stancia? Zdá se mě že to řvali i na Hušbauera s Hovorkou

Reagovat
Salfovic

Bojujte za Spartu ?

Reagovat
Rothbard

Není ve Spartě podobný bojkot jak v Barce, kde údajně hvězdy nechtějí hrát pod současným trenérem?

Reagovat
Blasphemer

Jj, už asi deset let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pesojen

tim to neni, jsou to proste lempli

Reagovat
Selänne

Jaký hvězdy? Polovina kádru je naprosto průměrná. Slavia má lepší hráče skoro na každý pozici.

Připočti k tomu fakt, že Jílek na Spartu zatím nemá.

Reagovat
JeséRodriguez

Ten rozdíl je hlavně v Trapišovským

Reagovat
smazaný uživatel

Bezmocní mrzáci ze Sparty jak potečou.. to je na popcorn

Reagovat
Agnar

Jsem zvědavej kdo první přijde s Gifem toho golu

Reagovat
Salfovic

Sáček na instáči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na nejakou likvidaci ze strany Kangy nebo Frydka bohuzel

Reagovat
Paprika

Sparta nezklamala:

1. akce plysak

2. Frydek

3. Gol prdeli

Chybi uz jen dve veci:

4. Kanga redka

5. zhlediste se ozve bojujte za Spartu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

5. Zaznělo "My chceme Spartu", to nestačí ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jílek tam mává jak na prvního máje. Ty vole vždyť ho nemůžou při hře vnímat.

Reagovat
naheCZ

A Tettehovi se bojí dat žlutou proč?

Reagovat
dextroza_m

Rasismus...

Reagovat
smazaný uživatel

Tettehu ty radsi na nikoho nekric ty chudaku

Reagovat
KingMaster13

Taj toho jsem se přesně bál

Reagovat
Blasphemer

čus Pepi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A že nevyhodil Kangu..

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Tomu to dneska ani nepřeju, snad půjde Tetteh

Reagovat
shitcool

Reagovat
Coutinho10

a tetteha za ty simulacky

Reagovat
monty25

Hušbauer hodně zbytečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Povinná výhra pro Slavii.

Dneska vyhrát na Spartě, to je jako vyhrát v Příbrami

Reagovat
dextroza_m

Přišlo mi to nechtěné, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Husby, i s cervenou dobre.. vyhrat a poradne je dokopat dementy

Reagovat
montaigne33

Hušby zbytečně...

Reagovat
fabec1222

Jílek tam čumí,jak kdyby vůbec nevěděl, kde je

Reagovat
Pesojen

Pepoj už se nechtělo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Takhle simulace jako svine, ale Husby tam sel se zlutou kartou na pana Takze redka jasna

Reagovat
mistr129

To si ale už s kartama dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To je nadhera.. snad vyhrajeme a poradne jim zabrnkame na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

To tam Jílek dává toho pravého

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka ty Slavisty slusne reze

Reagovat
Coutinho10

ten nam ty karty sype

Reagovat
doshcz

tak máte bych řekl tak 2x víc faulů takže

Reagovat
mistr129

a 6x více žlutých

Reagovat
doshcz

tak my nefaulujeme takový nasazení nemáme, jen se válíme

Reagovat
Coutinho10

oni 2-3 dalsi meli taky vpohode dostat, pokud je nam sype timto stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák hattrick a nazdar.

Reagovat
dextroza_m

Nechrap navečer, nebudeš spát v noci

Reagovat
Blasphemer

Pošle je domů.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zelinho

Reagovat
Coutinho10

Husby by si mohl trest odsedet uz s Vysehradem ne ?

Reagovat
Coutinho10

a karty jim neda twl

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu Slavii neporazite ani kdyby hrala v osmi

Reagovat
Coutinho10

sparta se potrebuje dostat do tlaku, cas bezi...to je komentovani

Reagovat
KingMaster13

Sparta opět chráněna od karet

Reagovat
doshcz

ví že tu první žlutou mu dávat neměl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Bejt Kanga náš hráč, tak už je venku

Reagovat
Selänne

Reagovat
Blasphemer

Vést a přitom furt brečet.

Reagovat
naheCZ

To je fakt brečení no, poukazovat na chyby rozhodčího

Reagovat
Blasphemer

Poukaž teď na chybu.

Reagovat
naheCZ

Tak červenou dávat nemusel, ale když sečteš Tettehovi všechno za celej zápas, tak je venku zaslouženě...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kiciN

Reagovat
martin1

Vyhrají, ale pořád brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavej tu druhou zlutou Kangovi, at si to vychutna do konce to ponizeni chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga jim tam ještě tleská za to

Reagovat
Neon

Kanga je prosil, aby toho nechali

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Slavnosti brečí ikdyz jasné vedou. To je fakt diagnóza.

Reagovat
smazaný uživatel

*Slavisti

Reagovat
mistr129

stěžovat si na rozhodčího by se mělo vždy když se prohrává a nedaří, bez ohledu na jeho výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavnosti Snezenek

Reagovat
smazaný uživatel

ty chudaku, takhle s prstem v prdeli si dvat derby a jeste hrat na nervy spartanum.. Borec co fandi tymu s Chorym a spol.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaku hlavne si nehraj na tvurce hry

Reagovat
monty25

Ty inteligenty asi výsledek nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

za dym jsem rad, aspon na tu sracku neni videt

Reagovat
Agnar

Neházejte ty plyšáky už, není vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Chytli ti, co zapomněli uklidit

Reagovat
Remt

Sparťani - jak vlastne vy berete Frydase? Nevadi vam, ze takovy kopyto je vubec ve Sparte? natoz obcas i v zakladu a co je uz donebevolajici - je to kapitan? Vsak ten typek ma fotbalově tak na Slovacko a to jeste prehanim mi prijde

Reagovat
Posledni Kovboj

vadi

Reagovat
smazaný uživatel

neprovokuj

Reagovat
insane

Podle me za nej Sparta pobira prispevky od statu, jako kdyz firma zamestna hendikepovany lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Sparty jsou snad vsichni az na Kanga uplne debilni.. Vzdyt ublizujou vlastnimy tymu tim svym chovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Kang & Kodos, ne Kanga pozn.: red

Reagovat
smazaný uživatel

A fanoušci Sparty opět pomáhají při závěrečném tlaku. Místo aby Slavisty v 10 utahali, tká jim umožní odpočinek. Bravo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kiciN

Ten kotel sparty totalni dementi ne? Sparta potrebuje hrat a oni tohle...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
DieFohlenBMG

Po příchodu Kozáka se karty otocily a Sparta hraje v 10

Reagovat
Riviera Kid

Pražské kurvy?

Reagovat
mistr129

jasná

Reagovat
kiciN

Jak muzes rict ze to je jasna

Reagovat
mistr129

viz níže

Reagovat
kiciN

Reagovat
KingMaster13

hovado ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten si dává ty karty jak chce. To bylo na žlutou...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
naheCZ

To mu celkově sečetl a dal červenou no

Reagovat
mistr129

Svůj původní verdikt jasná beru zpět, ale vzhledem k tomu, že už měl skorožlutou, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh ale na červenou to nebylo

Reagovat
Posledni Kovboj

Tetteh

Reagovat
ZB 07

Přísná červená

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh nekopa hodne platnej hrac.. nechte si ho tam jeste sto let

Reagovat
salm0n

Za tohle červená

Reagovat
monty25

No, byl tam pozdě...

Reagovat
mistr129

tak ne no

Reagovat
Raylan

Tetteh dement, ale Hovorka slušně na Neymara.

Reagovat
Raylan

Červenou bych ale nedával.

Reagovat
kiciN

Neyvorka

Reagovat
iamek

Měl dostat jen žlutou

Reagovat
ratusek

Tohle na červenou? komedie

Reagovat
Coutinho10

to je hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

krásné derby

Reagovat
Luc-Luc

byl pozde u balonu, nebylo to zezadu, hodne prisna teda

Reagovat
kiciN

Zluta, kazdopadne tomu Hovorka krasne pridal tak mu dal cervenou, nesmyslne. Jinak ale dnes hodne kvalitne odpiskany zapas od Zelenky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je VAR?

Reagovat
Bosko

Tetteh měl dostat minimálně jednu kartu už v 1. poločase. Kdyř ho Zelinka nechá prasit celej zápas, tak se pak nelze divit, že si to dovolí i dál. Zelinka zkraje zápasu nepotrestal pár tvrdých zákroků a pak to podle toho vypadá. V derby se maj žlutý rozdat hned na začátku a pak by se hraje víc fotbal, než ragby...

Reagovat
Marv

Červený karta?

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych mu jí dal taky teda + plus nezvládá celej zápas, jak fauly, tak kecy a simulování. Rozhodčí dneska.

Reagovat
Bosko

Právě vzhledem k tomu, že Zelinka to Tettehovi celej zápas tolerovat, si ten palec nahoru nezaslouží

Reagovat
Gareth Bale 11

Na to jak tady ostatni piskaji, tak to zvladl dobre.

Reagovat
doshcz

červenou chápu ale jinak uplně normální faul a Slávisti se tam zas chovaj jak kokoti

Reagovat
mistr129

Tetteh tam Hovorku bez balónu přejel už asi počtvrtý, tak se ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Najit si v tomto duvod kritizovat Slavisty.. asi emoce ne?.. par minut do konce, derby. Ty si fakt postizenej Meli vzit balon a rychle rozehrat ne?

Reagovat
doshcz

tak že tam do něj jdou a řvou na něj jak kdyby ho zabil, úplně zbytečný kor když to taky prasíte

Reagovat
smazaný uživatel

jojo hlavne racionalne v takove situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady muzes kritizovat Slavisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

zcela logicky, vyloučení Hušbauera bylo přísný v kontextu toho jak posuzoval zákroky Kangy

Reagovat
Posledni Kovboj

NAKOPY NA PLAVSICE = PROFIT

Reagovat
Posledni Kovboj

..ale furt lepsi nez davat mu mic na nohu no

Reagovat
shitcool

Reagovat
monty25

Plavšič

Reagovat
kiciN

nekopl to spatne, Kolar hodne dobre

Reagovat
monty25

Tohle se prostě musí dávat, čímž nesnižuju zákrok Koláře.

Reagovat
fabec1222

OT: Do kdy běží ta anketa o NEJ uživatele EF, a kde pak bude vyhlášení?

Reagovat
Salfovic

Na Pražském hradě.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Raylan

Plavsic klasika a DMK casem zmizí jako Karavajev.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Kolář

Reagovat
REPLIKATOR

Plavšič

Reagovat
Hyrax

To je fakt prdel

Reagovat
dextroza_m

Sparta by nedala gol, ani kdyby se hrálo týden...

Reagovat
montaigne33

Koláře jsem často kritizoval- ale zdá se, že v Kluži se zrodil nový Kolář!

Reagovat
Bosko

chycení první penalty v životě ho posunulo dál

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jsemdement

Jako takhle, tenhle prunik a razance zakonceni uz vypadalo dobre, oproti minulejm uprkum Plavsice 1 na 1 na golmana, takze se lepsi.

Reagovat
mistr129

Uvědomuješ si, že je čerstvý a měl náskok asi pět metrů, přesto zakončoval s Bořilem za prdelí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Bořil běžel bez balónu..

Reagovat
mistr129

Ale s 80 minutama v nohách. Neříkám, že mu měl Plavšić ještě zdrhnout, ale posledních pět metrů mi přišlo, že vyklusával

Reagovat
jsemdement

Je treba hledat pozitiva, negativita skodi hracum a pridava na tlaku. To se ve Sparte nesmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani jaky dno chvalit tu malou krysu za to ze sice neda gol kdyz jde sam o 10 metru ale aspon trefi golmana

Reagovat
Salfovic

Neupadl

Reagovat
Rothbard

Rozdílem třidy

Reagovat
mistr129

Masoo

Reagovat
fabec1222

Tak ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól

Reagovat
ZB 07

To byl fík

Reagovat
kiciN

Masopust

Reagovat
naheCZ

Masopust

Reagovat
hawk

A prej že je Heča lepší nez Nita

Reagovat
Blasphemer

Mě baví víc.

Reagovat
hawk

tak z komediálního pohledu baví rozhodně, bohužel já jako Sparťan se bude jen těžko smát

Reagovat
mistr129

snad bude Švancara v Tiki Taka a pustí mu to tam aspoň šestkrát

Reagovat
hawk

jj možná by mu měli poslat účet za tu jeho radu, za kterou ani nechtěl peníze

Reagovat
smazaný uživatel

se prober

Reagovat
Posledni Kovboj

uz to muzu vypnout?

Reagovat
Blasphemer

Za repre by to poslal do hoven, kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Klobouček- branka sezony

Reagovat
Salfovic

Ta druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dobra prdel.

Reagovat
dextroza_m

Konečně se někdo podíval na golmana a ne jen zavřít oči a napálit. Hezky pěkně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Masopust To je technik. Zelenýho bych dal natrvalo do zálohy.

Reagovat
KingMaster13

V suchým triku Vládci Prahy

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Koukám, že tramvajová zastávka u Sparty bude zase plná ještě před koncem zápasu...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaal Maaaaaaasooooooooooooo

Reagovat
Rarášek

Placka, dej mi ten nick, to prcám

Reagovat
lampas

Tohle by Jílek neměl ustát a ani to nemá smysl, to je podobné jako Hoftych ve Slovanu.

Reagovat
Gareth Bale 11

O tridu, hezky.

Reagovat
Luc-Luc

takovej ponizujici gol Heca

Reagovat
Bosko

Nevydařená akce s plyšákama, vlastní gól prde.lí, bezradnost proti 10, střelecká impotence....ABSOLUTNÍ PONÍŽENÍ.

Zrušte ten sparťanskej cirkus a na letný udělejte parkoviště

Reagovat
dextroza_m

Raději zasadit stromy

Reagovat
Bosko

Je fakt, že když jsou ve Spartě samí dřeváci, tak by to bylo takový symbolický

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Puskas

Reagovat
shitcool

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyla by škoda, přijít o takový pěkný cirkus?

Reagovat
iamek

Ještě nepovedené choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Však na vás dojde.Historie se bude opakovat,neboj se.

Reagovat
Liquid

dobrá inovace by byla šapito nad Generali Arenou

Reagovat
Salfovic

Celkem krutý výsledek.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Poserte se a zas hlavne posilejte Sacka a spol do repre misto Masopusta se Soucken

Reagovat
Hyrax

Wow 5

Reagovat
smazaný uživatel

My fakt dostanem gola uplne ze vseho

Reagovat
Hokaido

To je fakt konec tohle. Jílek ať jde doprdele, to je větší tragéd jak Strammacioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Andrejku nema nic, ale ze Jilek na Spartu nema bylo snad jasny kazdymu. S Jabloncem nebo Bolkou by treba dokazal byt dobrej, ale na Spartu je fakt slabej a to mozna i psychicky.

Reagovat
Coutinho10

6 minut....uz je netrap

Reagovat
Luc-Luc

Kaya zkusene zdrzuje, aby to nebylo 4

Reagovat
JeséRodriguez

se podívej na opakovačku, jak mu SOuček přišlápl kotník. Akorát tam neběhá 50 lidí za rozhodčím

Reagovat
Puskas

Už nemůžou.

Reagovat
Blasphemer

Snad příští tejden nepostaví Nitu. Heča si zaslouží důvěru.

Reagovat
KingMaster13

Nakonec mnohem lepší než jsem čekal, Sparta se porazila úplně sama

Reagovat
montaigne33

Trpiš a spol. v klidu Tradiční trapné JUDE SLAVIE ani "plyšová legrace" k ničemu nevedlo...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
montaigne33

Trpiš ční vysoko nad ostatními CZ trenéry (a to třeba Csaplára nebo Boba P. mám rád)

Reagovat
kecipep

Říkal jsem už před sezonou, měli se zbavit Kangy a především Frýdka a vystavit to na nové ose s Trávníkem uprostřed

Reagovat
oli9

jenže Kanga je jediný hráč který z toho týmu umí dát gol mimo šestnáctku

Reagovat
Messy<3

Trávník vůbec do Sparty neměl přicházet, stejně jako Hanousek, měl se přivést Holeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Kangy by byli jeste tak o 5 mist vic dole. Jedinej hrac, co dokaze neco vymyslet a zbavovat se ho?

Jo, kdyby Sparta koupila podobne kvalitniho a kreativniho hrace, co by byl bezproblemovej, tak klidne nechat odejit. Ale v soucasnosti by to pro Spartu byla sebevrazda a hra maximalne o stredu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite prumerak Travnik potahne spartu no

Reagovat
bartes

Sparta je fakt tým tak na 5.místo. Mají tam 2 fotbalisty ( Hložek, Kanga), obranu, včetně brankáře, snad losují a mění každý zápas a v útoku mají 2 neproduktivní lokťáky. A do toho bordel ve vedení, včetně trenérů.

To Jílek nechápe, že brankář a obrana má být stabilní a je základ?

Reagovat
oli9

doufám , že Hložek půjde co nejdřív do hajzlu z toho paklubu..tam dál neporoste tam se nic nezmění dalších X let... a bylo by to škoda pro český fotbal...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Zephyr

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já nechápu, proč vůbec vyměnil Nitu, kterej je jedna z mála jistot ve Spartě.

Reagovat
Rarášek

Protože je úplně blbej .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já si myslím, že Jílek není úplný mamlas, ale ty střídání a obecně nasazování hráčů vůbec nechápu.

Reagovat
Rarášek

V tomhle prostě je .. střídání, sestavy by za něj měl dělat někdo jinej, to je prostě hrůza. Už jen když si vezmeš situaci v obraně .. To není normální.

Jinak se mi jeho pojetí dotbalu líbí, ale takhle se sám degraduje a nedivím se, že spousta lidí chce, aby skončil ..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jestli my máme jen dva fotbalisty, tak vy hrajete asi házenou, nebo já nevím co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

???

Reagovat
smazaný uživatel

Hložka je tam škoda a Kanga kdyby se uměl chovat, tak už hraje v lepší lize

Reagovat
chavi.27

to jsou otazky zas 'mel u druheho golu brankar Heca vyboxovat mic dal mimo vapno?' to nevymyslis proste....

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi az lito Sparta, ze musi dohravat v 9 a kompletne bez utocniku

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, koho postaví ve středu v poháru. Snad bude co nejzahustelovitější sestava.

Reagovat
Spalovač šancí

U sparty všechno funguje tak nějak jenom napůl, takže z toho tak je docela povedená taškařice.

Ten rozdíl Plavšič vs Masopust vševypovídající

Reagovat
dondinho

Zdenda Š. po pro*raném derby vydržel myslím do pondělí...ale časy se změnily...

Reagovat
Stannis Baratheon

Kolář. A stejně tu pak bude na líto, až ho povolají jako trojku do repre.

A Hovorka s Kúdelou v klidecku stoperská dvojice pro repre.

Reagovat
JeséRodriguez

já bych je taky povolal, Koláře místo Koubka (i když ta pozice trojky je asi celkem jedno), Hovorka s Kúdelou jsou zase sehraní a navíc teď budou mít zkušenosti z LM. Akorát aby to nebylo jak zbytek Vašich hráčů pod Šilhavým, kdy jsou v repre většinou tak poloviční. Trpišovský je fakt jackpot.

Reagovat
Losinho

Tak oproti minulý sezóně se zlepšil rapidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je naše! 0:3 je pro Sparťany krutý výsledek, hodně se jim vymstilo nasazení Heči. Kolář na druhé straně zachytal zase jako bůh. Hovorka, Souček, Olayinka taky výborné výkony.

Hušbauer – to bylo vyloučení hráče Slavie po hooodně dlouhé době. Někdo určiteě dohledá, kdy náš hráč naposledy dostal červenou. Když to bylo v dreby, tak to Hušbymu prominu, do tohohle zápasu emoce patří. Navíc si trest může kvůli debilním pravidlům odsedět proti Vyšehradu.

Tetteh je top zmrd ligy, ale ještě hůř se dnes předvedli sparťanští „fans“ opouštějící stadion před koncem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

ale Heča jim zápas neprohrál, ještě horší výkon předvedl Hanousek a dalo by se říct i Frýdek, zklamal i Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

heca muze za penaltu a vlastnak?

Reagovat
mistr129

Vlastňák byl jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

kompletně souhlas a Kolář se zvedá neskutečně...až tomu nemůžu uvěřit

Reagovat
Liquid

VAR z jistého úhlu zase směšnej, minule zruší jasnou červenou Frýdkovi, přitom ten zákrok byl daleko nebezpečnější než co předvedl Teteh i Hušbauer, který se zřejmě Tetteha ani nedotkl, přesto mu sudí dal červenou, ačkoliv Kanga tam měl několik takových zákroků na hraně, čili Tettehovu červenou bych pochopil kdyby VAR řešil u Frýdkovi ne a přesto to bylo obráceně

Reagovat
Kang & Kodos

11:49 Bernarda Silvu vyšetřují kvůli rasismu

Záložník Manchesteru City Bernardo Silva je vyšetřován Fotbalovou asociací kvůli rasismu. Urazit měl spoluhráče Benjamina Mendyho, kterého na Twitteru přirovnal ke krabičce Conguitos, což je druh sladkosti, která se prodává v Portugalsku a Španělsku. Mendy na tweet reagoval a nedal nijak najevo, že by ho snad měl urazit. Klub se odmítl k celé záležitosti vyjádřit. Bernardo jen napsal: "Dnes už člověk ani nemůže vtipkovat se svým kamarádem."

Tohle už je fakt šílený.

Reagovat
Puskas

Jen další díl tohoto seriálu, už ikstý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic noveho. Kazdy tyden podobna nova zprava. Protoze kdyz jsme to rikali na zacatcich, tak se nam kazdej vysmal, ted uz je skoro pozde se tomu postavit, protoze budes znicenej.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Posledni Kovboj

mam to sdilet, nez to smazou?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

masakr no.

Reagovat
KingMaster13

Svět se v prdel obrací Zrovna ti 2 se znají léta a podobné vtipy na sebe kují roky, Mendy není zrovna člověk kterému by to vadilo ale média z toho udělají rasismus Tahle sluníčková politika nás jednoho dne přivede do hrobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze vas to bavi furt resit.. doba je proste takova, cernej si muze diktovat.. smirte se s tim

Reagovat
Posledni Kovboj

*sestimsmir

Reagovat
ratusek

demence dnešního světa

Reagovat
lichna.

OT: Někteří ještě možná nezaregistrovali - 12.10.2019 budeme mít menší sraz České sekce EF v Praze. Již máme domluvené hřiště kde ukážeme naše schopnosti, pak bychom to šli zapít. Kdo má zájem, aktuální diskuse pro domlouvání je zde https://www.eurofotbal.cz/clanky/dukle-bude-do-konce-podzimu-chybet-zraneny-stoper-stetina-311013/#forum

Díky

Reagovat
Coutinho10

tak pojdme Jablonec ....potrebuju otocit duel s Montym

Reagovat
ratusek

Sýkora

Reagovat
Coutinho10

ma super formu

Reagovat
Losinho

Jsem zvědavej, co s ním bude v zimě.

Reagovat
ratusek

no dopadne dle mě jako Tecl. V Jablonci TOP, ale u vás to nedá hlavou.

Reagovat
Losinho

Tak Tecl má fleka u nás a do zranění byl dobrej. Sýkora by se jako technickej univerzální maratonec do Trpišova systému hodit měl, ale moc reálně to nevypadá.

Reagovat
doshcz

Reagovat
andrew96

Pěkná akce. Reichl ale zase celkem vtipný gól.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť mu to Beneš tečoval mezi nohy ne?

Reagovat
andrew96

Co jsem viděl záběry, tak to není moc vidět Ale nepřišlo mně to.

Reagovat
andrew96

Pardon, máš pravdu. Lehká teč tam byla.

Reagovat
Kang & Kodos

Měl zůstat u hokeje

Reagovat
andrew96

To samé Hlinka nebo Červenka. Ani Hašek nic moc, alespoň už ale nemusí svůj vysmátý ksicht schovávat pod maskou.

Reagovat
Banikovec7

Jovovič je střelec

Reagovat
ratusek

Plechatý luxusně

Reagovat
Coutinho10

slusna haluz

Reagovat
doshcz

nebyl Jovovič v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jovovič dva góly

Reagovat
Coutinho10

Maty tref to

Reagovat
doshcz

mohl by do fanty no, ještě můžu vyhrát

Reagovat
Coutinho10

prave taky

Reagovat
doshcz

ten Doležal to je neštěstí.. reprezentant..

Reagovat
Banikovec7

Trpišovský s Konečným?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to teď neuznal?

Reagovat
Coutinho10

Dooolyy

Reagovat
andrew96

Ofsajd

Reagovat
doshcz

Hrubý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele