Eredivisie - souhrn 22. kola

12.02.2021, 21:16, aktualizováno 14.02.2021, 18:43
Komentáře a souhrny
Ajax potvrdil úlohu favorita na půdě Heraclesu a upevnil si pozici na čele tabulky před PSV Eindhoven, který ztratil po remíze v Den Haagu. Tři body získal Alkmaar, naopak Vitesse doma nestačilo na Twente. Další výhru zapsal Feyenoord, jenž tentokrát rozstřílel Willem II...

SBV Vitesse - FC Twente 0:2

14.02.2021 16:45

Góly: 16. Queensy Menig, 90+4. Thijs van Leeuwen

Vitesse se na ligové scéně stále nemůže dostat z krize a v tuto chvíli nevyhrálo už počtvrté v řadě, z toho hned třikrát prohrálo. Nyní nepotvrdilo úlohu favorita proti houževnatému Twente a nakonec mu podlehlo o dvě branky, v tabulce se proto propadlo na čtvrtou příčku s dvaačtyřiceti body o bod za třetí Alkmaar. Naopak svěřenci kouče Rona Janse přerušili svou šestizápasovou šňůru bez vítězství a nacházejí se na sedmém místě s třiatřiceti body.

Domácí celek sice ve středu zvládl čtvrtfinále národního poháru s druholigovým Excelsiorem (1:0), ovšem v tomto nedělním střetnutí se znovu trápil a neproměňoval své šance. Přitom do vedení se mohl dostat již po deseti odehraných minutách, kdy rozvlnil síť Dasa, ale jeho branka neplatila kvůli odpískanému ofsajdu. Neuběhlo ani dalších šest minut a na opačné straně udeřil hostující ostrostřelec Queensy Menig.

Pětadvacetiletý útočník vsítil svou sedmou ligovou trefu této sezóny díky přesně načasované přihrávce od Narsingha a sám před gólmanem Pasveerem se zachoval jako chladnokrevný kanonýr, jelikož balón usměrnil do vzdálenějšího spodního růžku. Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství již k ničemu nebezpečnému nedošlo, klub z Esnchede chtěl pojistit svůj náskok ihned po změně stran.

Ve velmi nadějné pozici se zjevil Narsingh, avšak jeho prudkou střelu výtečně odvrátil do bezpečí jeden z bránících hráčů SBV. Tým z Arnhemu se postupem času snažil vyrovnat a stále častěji se tlačil na útočnou polovinu, vytouženého srovnání se málem dočkal v 71. minutě. Darfalou zkusil štěstí z dvanácti metrů a moc mu nechybělo, neboť minul horní tyč jen o několik decimetrů.

Twente až do samotného konce zodpovědně bránilo a druhou uklidňující trefu přidalo ve čtvrté nastavené minutě. Střídající Thijs van Leeuwen nepobyl na trávníku ani tři minuty a téměř okamžitě skóroval, neboť po rychlém brejku obdržel nahrávku od rozběhnutého Smala a ve skluzu přeci jen dopravil balón do prostoru tří tyčí.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Willem II 5:0

14.02.2021 14:30

Góly: 45+2. Jens Toornstra, 49. Bryan Linssen, 52. Luis Sinisterra, 63. Steven Berghuis (pen.), 83. Orkun Kökçü

Feyenoord potvrdil úlohu jasného favorita proti zachraňujícímu se Willemu II a díky výtečné produktivitě ho nakonec deklasoval ve vysokém poměru 5:0. Do vedení se dostal na konci úvodního dějství a o svém jasném úspěchu rozhodl během necelých dvaceti minut druhého poločasu, kdy skóroval hned třikrát. Rotterdamský celek si tak pojistil páté místo s jednačtyřiceti body, výběr z Tilburgu je až sedmnáctý s pouhými třinácti body.

Úvodní polovina prvního dějství nic zajímavého nepřinesla, poté z ničeho nic zahrozili svěřenci trenéra Dicka Advocaata. Po přímém volném kopu se ve středu šestnáctky protivníka zjevil Bryan Linssen a nebezpečně hlavičkoval, ovšem horní tyčku přeci jen o kousek minul. Hosté ojediněle zahrozili ve 26. minutě, jelikož pohlednou kombinaci svých spoluhráčů zakončil Wriedt , jenomže brankář Bijlow předvedl výborný zákrok a balón odvrátil do zámezí.

Když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, tak ve druhé minutě nastavení nečekaně udeřil Jens Toornstra. Zkušený dvaatřicetiletý záložník si po přízemním centru Diemerse posunul míč před sebe a pak ze sedmi metrů nekompromisně zavěsil po břevno. Rotterdamský klub vstoupil do závěrečné části s mnohem větším klidem a dvoubrankové vedení si vytvořil již po čtyřech odehraných minutách zásluhou Linssena.

Prsty v tom měl opět Toornstra, jenž vyslal načechraný pas z pravé strany a u vzdálenější tyče našel právě hlavičkujícího Linssena, který se zblízka nemýlil. Neuběhly ani další tři minuty a do černého zamířil také kolumbijský útočník Luis Fernando Sinisterra, neboť po finální pobídce od aktivního Linssena neminul zcela odkrytý prostor tří tyčí - 3:0. Feyenoord rozhodně nepolevoval v ofenzivě ani v následujícím průběhu.

Krátce po hodině hry mohl navýšit jeho náskok kapitán Steven Berghuis, když napřáhl z hranice pokutového území a mířil do pravé šibenice, nicméně s famózním zákrokem se vytasil gólman Muric. Hosté se přeci jen dočkali své čtvrté trefy o dvě minuty později, po nedovoleném zákroku Köhna ve vlastní šestnáctce se postavil k pokutovému kopu Berghuis a tvrdou ranou chladnokrevně zakončil k pravé konstrukci.

Gólový účet tohoto nedělního zápasu definitivně uzavřel Orkun Kökçü, když zhruba deset minut před závěrečným hvizdem vypálil z dobrých pětadvaceti metrů a jeho skákavý projektil se štěstím zapadl k pravé tyči mimo dosah Murice. Pak dokonce chtěl podruhé skórovat Sinisterra, avšak v tomto případě vytáhl hostující strážce bravurní zákrok.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - VVV Venlo 3:1

14.02.2021 14:30

Góly: 61. Mimoun Mahi, 85. Bart Ramselaar, 90+5. Mimoun Mahi - 90. Georgios Giakoumakis (pen.)

Utrecht dokázal napravit předchozí zaváhání se Zwolle (3:3) a tentokráte díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase přehrál podceňované Venlo v poměru 3:1. V úvodním dějství sice neproměnil penaltu, nicméně po změně stran dokázal skórovat hned třikrát a soupeř se zmohl jen na snížení z pokutového kopu. Utrecht se v tabulce nachází na osmém místě s jednatřiceti body, hostům patří čtrnáctá příčka s dvaadvaceti body.

První větší možnost se zrodila krátce po dvaceti odehraných minutách, kdy Janssen krásnou kolmicí za obranu protivníka uvolnil Kerka, ovšem ten v jasné pozici nevyzrál na brilantního brankáře Kirschbauma. Jeden z důležitých okamžiků se zrodil po necelé půlhodině hry, hlavičkující Janssen totiž trefil ruku bránícího Posta a rozhodčí Nijhuis po přezkoumání videozáznamu nařídil pokutový kop.

K němu se postavil Adam Maher a neuspěl, neboť Kirschbaum parádně vyrazil míč jednoruč do strany. Necelých deset minut před přestávkou se hostující gólman opět blýskl, tentokráte s vypětím všech sil odvrátil projektil Ter Avesta na levou tyč. Domácí po změně stran pokračovali v tlaku a zaslouženého vedení se dočkali v 61. minutě. Po krásném centru Sylly z pravé strany se zjevil u vzdálenější konstrukce Mimoun Mahi a hlavou usměrnil míč do sítě.

Ihned na to chtěl navýšit vedení svého celku aktivní Kerk, ale na připraveného Kirschbauma nevyzrál. Vzápětí pálil těsně vele levé tyče Mahi, poté hostující strážce poněkolikáté čaroval proti nepříjemným pokusům Sylly s Kerkem. Domácí se přeci jen mohli uklidnit necelých deset minut před závěrečným hvizdem. Po několika odrazech napřáhl z hranice pokutového území Bart Ramselaar a svůj přízemní pokus usměrnil do protějšího spodního rohu.

Hosté se však v žádném případě nevzdali a v samém závěru ještě zdramatizovali tento nedělní duel. Gólman Oelschlägel totiž evidentně podrazil rozběhnutého Georgiose Giakoumakise a právě řecký kanonýr si postavil míč na penaltový puntík, svůj dvaadvacátý gól v této ligové sezóně přidal pohotovou střelou do pravé šibenice. Nicméně poslední slovo přeci jen měli svěřenci trenéra Reného Hakeho, v páté nastavené minutě přidal Mahi svůj druhý gól v zápase po rychlém přečíslení čtyři na tři.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SC Heerenveen 3:1

14.02.2021 12:15

Góly: 20. Calvin Stengs, 47. Teun Koopmeiners (pen.), 81. Albert Gudmundsson - 54. Lasse Schöne

Alkmaar potvrdil úlohu favorita proti zvedajícímu se Heerenveenu a nakonec ho dokázal udolat po výsledku 3:1, díky tomu se prozatím posunul na třetí příčku Eredivisie s třiačtyřiceti body a za druhým PSV již zaostává o pouhé čtyři body. V hostujícím dresu si odbyl svou premiéru v novém působišti dánský špílmachr Lasse Schöne a hned skóroval, ovšem jeho týmu to na body nestačilo. SC stále patří osmá příčka s devětadvaceti body.

Úvodní dvacetiminutovka toho příliš zajímavého nepřinesla, poté se z ničeho nic dostali do vedení svěřenci trenéra Pascala Jansena. Po nádherné přihrávce z levé strany stanul sám před brankářem Mulderem osamocený Calvin Stengs, a i když na něj napoprvé nevyzrál, tak s dorážkou do zcela prázdné branky již neměl větší problémy. Stejný hráč mohl navýšit náskok svého výběru zhruba pět minut před přestávkou.

I v tomto případě se zjevil ve velmi nadějné pozici, jenomže svou nebezpečnou přízemní střelou pouze orazítkoval pravou konstrukci. AZ se přeci jen mohlo uklidnit dvě minuty po změně stran. Jan Paul van Hecke totiž přistrčil ve vlastní šestnáctce nabíhajícího Teuna Koopmeinerse a rozhodčí Makkelie bez váhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil právě tradiční exekutor Koopmeiners a zkušeně zamířil doprostřed branky - 2:0.

Hostům svitla naděje na bodový zisk v 54. minutě. Křižná nahrávka z pravé strany od Siema de Jonga propadla před branku právě až ke Schönemu, jenž i přes krkolomné zpracování zblízka rozvlnil síť. Po necelé hodině hry mohl Boadu vrátit favoritovi dvoubrankové vedení, ale z osmi metrů napálil břevno. V následujících minutách se Heerenveen snažil vyrovnat, nicméně Alkmaar definitivně rozhodl o svém úspěchu čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

Stengs vymyslel geniální kolmici do běhu pro Alberta Gudmundssona, který měl dostatek času na zakončení a balón nádherně usměrnil do protějšího spodního rohu kolem naprosto bezmocného Muldera. V 84. minutě si ještě hostující strážce brilantně poradil se štiplavou ranou střídajícího Aboukhlala, následně už k ničemu nebezpečnému nedošlo.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - AFC Ajax 0:2

13.02.2021 18:45

Góly: 14. Davy Klaassen, 79. Sébastien Haller

Už třikrát v řadě Ajax v Almelu prohrál. Když se naposledy nějaký z týmů radoval ze čtvrtého vítězství po sobě, psalo se období mezi lety 2000 až 2004, o tenhle počin se tehdy postaral Utrecht. K této skutečnosti ale tentokráte nedošlo, amsterdamský výběr své prokletí prolomil. A svůj první úspěch proti Heraclesu si na stadionu Erve Asito připsal také kouč Erik ten Hag.

Protože PSV navíc odpoledne nedokázalo venku skolit Den Haag, navýšila jeho družina svůj náskok na čele tabulky už na rozdíl šesti bodů, navíc má ještě jeden zápas k dobru. Heracles přitom vykazovalo před tímto střetnutím slušnou formu, vždyť v uplynulých čtyřech kolech získalo z možných dvanácti bodů hned deset. Avšak nyní vyšlo zkrátka střelecky naprázdno.

Utkání se mohlo upínat jiným směrem, kdyby mužstvo trenéra Franka Wormutha proměnilo svou slušnou příležitost už ze 2. minuty. Nakonec se o zakončení postaral z rychlého brejku Bijleveld, každopádně levačkou nezacílil přesně. Ajax naopak na druhé straně vyučil soupeře z produktivity, ve 14. minutě se po centru zleva od Tadiče a teči Hallera prosadil Klaassen.

Hosté jako by se ovšem nijak vehementně nepokoušeli své vedení nějak pojistit. A naopak mohli být rádi, že v nastaveném čase první půle Heracles zazdilo svou možnost k vyrovnání. Burgzorg ještě nevystřelil nejlépe, balón se však najednou objevil u nohou jeho spoluhráče Azzaouiho, ani ten ovšem nenašel správnou mušku a merunu nasměroval pouze do zámezí.

Až v 79. minutě se podařilo de Godenzonen opětovně gólově zaúřadovat. Klaassen na zadní tyči sklepl míč pro Hallera, jemuž se sice krkolomně, ale přece podařilo překonat brankáře Blaswiche. Domácí se ještě pokoušeli o odpor v 81. minutě, konkrétně zásluhou Schoofse, gólman Stekelenburg nicméně proti jeho hlavičce vytasil v pravý okamžik povedený zákrok.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - PSV Eindhoven 2:2

13.02.2021 16:30

Góly: 27. Bobby Adekanye, 90+3. Michiel Kramer - 51. Donyell Malen, 76. Donyell Malen

PSV se nedokázalo oklepat ze středečního vyřazení ve čtvrtfinále národního poháru s Ajaxem (1:2) a tentokráte nepotvrdilo úlohu jasného favorita na půdě zachraňujícího se Den Haagu, když s ním jen remizovalo v poměru 2:2. Hned v úvodu neproměnilo penaltu a soupeř ho okamžitě potrestal. Po změně stran sice otočilo vývoj díky dvěma zásahům kanonýra Donyella Malena, jenže ve třetí minutě nastavení inkasovalo vyrovnávací gól.

V tabulce Eredivisie sice zůstává na druhém místě se sedmačtyřiceti body, ovšem vzhledem k výhře Ajaxu nad Heraclesem (2:0) ztrácí na čelo už šest bodů a jeho nejvážnější konkurent v boji o titul navíc disponuje jedním duelem k dobru. Hosté začali podle předpokladů aktivněji a od začátku vytvořili na svého soupeře enormní tlak. První obrovskou možnost spálil ve 13. minutě Thomas, jenž z bezprostřední blízkosti těsně minul pravou tyč.

Jasný favorit mohl jít do vedení krátce po dvaceti odehraných minutách. Bobby Adekanye totiž ve vlastní šestnáctce neobratně nakopl Baumgartla a rozhodčí van Boekel okamžitě nařídil pokutový kop. K němu se postavil německý obránce Philipp Max a naprosto selhal, svou tvrdou ránu totiž poslal o více než metr nad horní tyčku. ADO tento okamžik výrazně povzbudil a do vedení se z ničeho nic dostalo ve 27. minutě.

Své zaváhání napravil Adekanye, jelikož převzal nahrávku od Van Ewijka a po úchvatném sólu stanul ve velmi zajímavé pozici, poté z deseti metrů usměrnil míč přímo do pravého spodního rohu. Ve zbývajícím průběhu první půle chtěl hned dvakrát srovnat izraelský forvard Zahavi, ale ani v jednom případě branku netrefil. Svěřenci trenéra Rogera Schmidta vlétli do druhého dějství s velkým odhodláním a kýženého vyrovnání se dočkali v 51. minutě.

Malen se po skvostné patičce Vertessena prosmýkl na levém křídle a pak překvapivou střelou mezi nohama bránícího Del Fabra zamířil přímo k bližší konstrukci kolem zaskočeného gólmana Fraisla. Hosté se v dalších minutách tlačili za druhou trefu a vývoj nakonec otočili necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem. Podruhé v zápase měl přesnou mušku Malen, neboť se po hodně nepovedeném odkopu Amofy zjevil sám před hranicí brankového území a nakonec snadno zavěsil pod břevno.

Stejný hráč mohl dokonce zkompletovat svůj hattrick hned dvakrát, ale v 76. minutě pouze orazítkoval břevno a v první minutě nastavení neplatila jeho branka vinou těsného ofsajdu. Domácí senzačně udeřili o další dvě minuty později. Nečekaný bod jim zajistil Michiel Kramer, když po prodloužené hlavičce střídajícího Arweilera vystřihl exkluzivní nůžky a naprosto parádně překonal marně se natahujícího brankáře Mvoga.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard 1:2

13.02.2021 14:15

Góly: 31. Danzell Gravenberch - 23. Lisandro Semedo, 50. Sebastian Polter

Fortuna napravila svůj minulý výsledkový nezdar proti Heraclesu a v Rotterdamu oplatila svému protivníkovi porážku z první poloviny sezóny. Sparta, jejíž střetnutí proti Venlu se naposledy odložilo kvůli nevlídnému počasí, pouze protáhla svou sérii bez výhry už na pět zápasů v řadě, ba co hůře, utrpěla za toto období od půlky ledna celkově svou třetí prohru.

Možná že domácí v úvodních pasážích hry produkovali více střeleckých pokusů, když už se však celek ze Sittardu do nějaké šance dostal, opravdu stála za to. Třeba jako v 11. minutě zásluhou často aktivního Lisandra Semeda, který napřáhl svou pravačkou, nicméně brankář Okoye jeho pokus zastavil pohotovým zákrokem. Kapituloval poprvé až ve 23. minutě.

Fortuna podnikla rychlý kontr, Flemming nahrál ze středu hrací plochy do ještě lepší pozice naběhnuvšímu Lisandrovi Semedovi, ten se ocitl v pokutovém území zcela nehlídaný, a tak velmi snadno skóroval. O osm minut později každopádně bylo srovnáno, z blízkosti se prosadil Gravenberch, jenž se dobře zorientoval a nártem dotlačil merunu za brankovou čáru.

Hosté lépe zvládli vstup do druhého poločasu, centr Seuntjense zužitkoval hlavou Polter, byť si Okoye na balón sáhl, a těsný náskok pak udrželi až do závěrečného hvizdu sudího van den Kerkhofa. Sparta působila v útoku mdlým dojmem, gólman van Osch toho vážně nemusel řešit moc. V 54. minutě mimochodem mohl zase zacílit Lisandro Semedo, pálil ale do zámezí.

Více informací k zápasu

FC Groningen - PEC Zwolle 1:0

13.02.2021 12:00

Góly: 16. Jørgen Strand Larsen

Groningen potvrdil úlohu favorita proti houževnatému Zwolle a díky brance krátce po odehrané čtvrthodině zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, jenomže po necelé hodině hry přišli o vyloučeného Pelleho Clementa a v oslabení se na nic nezmohli. Groningen tak napravil poslední zaváhání s Heraclesem (0:1) a v tabulce zůstal na šesté pozici se sedmatřiceti body, PEC je stále třinácté se třiadvaceti body.

Úvodní patnáctiminutovka nic zajímavého nepřinesla, pak z ničeho nic udeřili svěřenci trenéra Dannyho Buijse. Po přímém volném kopu z levé strany vznikl před brankou hostujícího celku obrovský závar. Nejprve byl zablokován Te Wierik, vzápětí se balón odrazil na kopačku Jørgena Stranda Larsena a ten z hranice brankového území snadno zamířil pod břevno mimo dosah brankáře Mouse.

Domácí mohli navýšit svůj náskok v polovině úvodního dějství, jenomže El Hankouri mířil z deseti metrů o centimetry vedle pravé tyče. Deset minut před přestávkou se musel poprvé vytáhnout gólman Groningenu Padt, jenž zkrotil v rukavicích nepříjemnou přízemní střelu Bensona. Těsně před výměnou stran se na opačné straně blýskl také Mous, jelikož ukryl v náručí tvrdou ránu aktivního El Hankouriho.

Hosté si výrazně zkomplikovali svou situaci v 59. minutě. Clement si totiž hodně nevybíravým způsobem vyšlápl na Švéda Lundqvista a rozhodčí Manschot mu po přezkoumání videozáznamu ukázal přímou červenou kartu. Mírný favorit se ve zbývajícím průběhu snažil pojistit svůj náskok, nicméně zuby si vylámal na famózním Mousovi. Vadit mu to však příliš nemuselo, neboť soupeře vůbec k ničemu nepustil.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - FC Emmen 1:0

12.02.2021 18:45

Góly: 90. Ahmed Touba

Očekávaný duel o záchranu nakonec vyzněl ve prospěch domácího výběru, který byl na trávníku mnohem lepší, ale vítěznou trefu vsítil až v poslední minutě základní hrací doby a díky těsnému vítězství 1:0 přerušil svou sérii deseti ligových utkání bez tříbodového zisku. V tabulce zůstává na patnácté pozici s devatenácti body a lehce se oddálil sestupovému pásmu, naopak Emmen se čím dál více přibližuje k sestupu do druhé ligy.

Emmen nevyhrál ani ve svém dvaadvacátém klání této sezóny a zůstává beznadějně poslední s pouhými šesti body na kontě, ve zbývajícím průběhu již bude jen těžko umazávat obrovskou ztrátu. Domácí naopak konečně zabrali a před šestnáctým Willemem si vytvořili solidní šestibodový odstup. Zápas probíhal v opatrnějším duchu a podle předpokladů byla na obou soupeřích vidět znatelná nervozita.

Waalwijk vstoupil do tohoto střetnutí s obrovským odhodláním a první vyloženou možnost si vytvořil po necelých šesti odehraných minutách, kdy Oosting orazítkoval levou konstrukci. Za dalších pět minut zahrozil na opačné straně Pena, s jehož nepříliš razantní hlavičkou si však snadno poradil pozorný gólman Lamprou. Hostující brankář Verrips se poprvé blýskl po necelé čtvrthodině hry, jelikož přízemní projektil Johna brilantně zkrotil ve svých rukavicích.

Ještě do přestávky zasahoval Verrips proti nebezpečné střele Oostinga z dvanácti metů, asi deset minut před výměnou stran minul o decimetry levou tyč Bakari svou ranou ze střední vzdálenosti. Ve druhém poločase začal lépe Emmen a do vedení ho mohl z ničeho nic dostat Michael de Leeuw, avšak ten pálil z nadějné pozice příliš vysoko. Nicméně jednalo se spíše o ojedinělý výpad mírného outsidera, pak na trávníku dominovalo pouze RKC.

V 59. minutě hlavičkoval o kousek nad břevno Meulensteen a za dalších šest minut netrefil prostor tří tyčí Van der Venne. Přesně v polovině druhého dějství vyhořel v tisíciprocentní možnosti Quasten a dvacet minut před závěrečným hvizdem znovu čaroval Verrips proti bombě Van der Venneho.

RKC se přeci jen dočkalo zaslouženého gólu v 90. minutě, to totiž po odvráceném rohovém kopu napřáhl z voleje Ahmed Touba a jeho úžasná střela zaplachtila přesně k bližší tyči. Svěřenci trenéra Dicka Lukkiena se ve zbývajícím průběhu na nic nezmohli a jejich čekaní na ligový gól momentálně činí hrozivých 482 minut.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax21172268:1553
2.PSV Eindhoven22145351:2447
3.AZ Alkmaar22127348:3243
4.SBV Vitesse22133634:2142
5.Feyenoord Rotterdam21125442:2041
6.FC Groningen21114629:2337
7.FC Twente2296735:2833
8.FC Utrecht21710430:2831
9.SC Heerenveen2278730:3029
10.Fortuna Sittard22841033:4128
11.Heracles Almelo22841024:3228
12.Sparta Rotterdam21651030:3423
13.PEC Zwolle22411726:3423
14.VVV Venlo21641135:5222
15.RKC Waalwijk22471119:3519
16.Willem II21341424:4713
17.ADO Den Haag21271219:4713
18.FC Emmen22061617:516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nechápem prečo chytá Steckelenburg, inakšie prečo vypadol zo zostavy Schuurs? konečne nehrá Labyad

Reagovat
AjaxFans

Maarten zachytal výborně proti PSV.Koho bys tam chtěl jako dát?A dvojice Blind Schuurs není moc dobrá.Nechapu,proč tam není Martínez

Reagovat
smazaný uživatel

treba myslieť na budúcnosť Dominik vs Kjaell nech si to rozdajú. Radšej by som videl mladé pušky ako starších návratilcov. Martinez Schuurs ideál

Reagovat
AjaxFans

Kjaell nás minule proti Utrechtu tuším v poháru moc nepodržel.Spis naopak Dominika bych rád viděl rád na zkoušku

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím nech sa pobijú nech dostanú po 1-2 šanciam však proti nám je max 4-5 striel na bránu ak na to majú viac ako 1 gól nedostanú

Reagovat
AjaxFans

máš nějaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozerám, cvičím

Reagovat
AjaxFans

Ser na cvičení

Reagovat
smazaný uživatel

daj link a abudem pozerať

btw. musím na kolená

Reagovat
AjaxFans

cdn.livetv387.me/webplayer.php?t=ifr&c=1543901&lang=en&eid=1027653&lid=1543901&ci=22&si=1

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

počúvať holandštinu je fakt za trest

Reagovat
AjaxFans

Proč?Učí se to ale fakt svinsky

Reagovat
smazaný uživatel

nedá sa to

Reagovat
AjaxFans

Kramer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Důležité 3 body...S Heraclesem to je vždy boj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele