Eredivisie - souhrn 17. kola

16.01.2021, 18:23, aktualizováno 17.01.2021, 18:43
Komentáře a souhrny
Ryan Gravenberch (© AFP)
Ajax ve šlágru kola zvítězil nad Feyenoordem a drží si na čele tabulky tříbodový náskok na Vitesse, které naplnilo úlohu favorita na hřišti Emmenu. Tři body má také PSV Eindhoven, který přestřílel Spartu Rotterdam, zatímco Alkmaar si poradil s Den Haagem. Groningen se v neděli rozešel smírně s Twente...

AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam 1:0

17.01.2021 16:45

Góly: 22. Ryan Gravenberch

Ajax potvrdil úlohu favorita ve šlágru 17. kola proti rotterdamskému Feyenoordu, ovšem na hubené vítězství 1:0 se pořádně nadřel. Amsterdamský gigant sice byl v tomto duelu mírně aktivnějším celkem, nicméně hosté v samém závěru přidali a k vyrovnání vskutku neměli příliš daleko. Obhájce mistrovského titulu je tak stále první s jednačtyřiceti body a na druhé Vitesse i nyní disponuje tříbodovým náskokem.

Naopak svěřenci zkušeného trenéra Dicka Advocaata po třech předchozích výhrách neuspěli a propadli se na čtvrtou pozici Eredivisie s pětatřiceti body, za svůj nedělní výkon se však v žádném případě nemusejí stydět. Domácí se snažili hrát aktivně a první možnost si vypracovali krátce po odehrané čtvrthodině. Po krásném centru z křídla se procpal k hlavičce argentinský obránce Tagliafico, ale nakonec mířil o pár decimetrů nad břevno.

Jediný gól tohoto pikantního souboje se zrodil přesně v polovině úvodního dějství. Francouzský kanonýr Haller předložil míč před hranici brankového území Ryanu Gravenberchovi, který se chytrou kličkou zbavil bránícího protihráče a pak z patnácti metrů náramně uklidil svůj skákavý pokus do levého spodního rohu, brankář Marsman se natahoval marně. Hosté od tohoto momentu přidali a tlačili se častěji do zakončení.

Jenomže na pozornou defenzivu protivníka dlouho nemohli vyzrát, teprve až v nastaveném čase úvodního dějství zahrozil Toornstra. Ten se dokonce zjevil zcela sám před brankářem Onanou, nicméně balón trestuhodně poslal o kousek vedle pravé konstrukce. Hostům se podařilo rozvlnit síť krátce po odehrané hodině, avšak rozhodčí Makkelie téměř okamžitě signalizoval ofsajd a gólové oslavy se proto příliš dlouho nekonaly.

Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem chtěl srovnat stav hostující kapitán Berghuis, jeho volej z osmnácti metrů však prosvištěl těsně vedle pravé tyče. Feyenoord v samém závěru houževnatě tlačil a v nastaveném čase si vytvořil dvě velké šance. Nejprve se Fer elegantně zbavil obránce a poté pálil k protější tyči, jenomže vynikající zákrok předvedl Onana a výrazně podržel svůj celek.

V úplně poslední chvíli se ocitl v ještě větší možnosti střídající Kolumbijec Sinisterra, ale když hlavičkoval pouze do břevna, tak se výsledek již nezměnil. Rotterdamský celek se v příštím kole pokusí napravit toto zaváhání proti dalšímu konkurentovi z Alkmaaru, Ajax zavítá na půdu rozjetého Sittardu.

Více informací k zápasu

FC Groningen - FC Twente 2:2

17.01.2021 14:30

Góly: 47. Ahmed El Messaoudi, 66. Jørgen Strand Larsen - 12. Dario Dumić, 22. Thijs van Leeuwen

Souboj o pohárové příčky nakonec svého vítěze neměl, i když do tohoto nedělního utkání mnohem lépe vstoupilo hostujícího Twente. To se až do konce tohoto soutěžního ročníku musí obejít bez českého útočníka Václava Černého, který si naposledy s Ajaxem vážně poranil koleno, i přesto v polovině úvodního dějství vedlo už o dvě branky. Avšak Groningen po změně stran zabral a dokázal srovnat na konečných 2:2.

Domácí celek se stále nachází na šestém místě s jednatřiceti body, hosté mají na kontě o tři body méně a jsou sedmí. Celek z Enschede vskutku začal aktivněji a první větší možnost si vypracoval již po osmi odehraných minutách. Nejlepší střelec týmu Danilo se odhodlal ke střele z hranice pokutového území a jeho projektil vůbec neměl špatně parametry, jenže nakonec skončil těsně vedle pravé tyče.

Neuběhly ani další čtyři minuty a svěřenci trenéra Rona Janse se přeci jen dostali do vedení. Brankář Padt nejprve vyrobil obrovskou chybu při výkopu a napálil jen dotírajícího Danila, celou situaci zachránil až zákrokem na poslední chvíli. Po následném rohovém kopu už ale kapituloval, neboť pas Smala z levé strany zužitkoval u bližší tyče Dario Dumić a prudkou hlavičkou z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť.

Hosté měli tlak i nadále a svůj druhý gól přidali ve 22. minutě. Po hezké kombinaci ve středu hřiště přihrál Ilić do volného prostoru rozběhnutému Thijsi van Leeuwenovi, který si počkal na vhodný okamžik a pak se náramně trefil do vzdálenějšího spodního rohu. Domácí se pak nezmohli na žádný odpor až do konce prvního poločasu, ovšem ihned po změně stran se jim povedlo snížit.

Střídající Švéd Lundqvist uprchl po levé straně a parádní šajtlí našel před brankou Ahmeda El Messaoudiho, jenž zblízka nekompromisně propálil bezmocného gólmana Drommela. Groningen od tohoto momentu ožil a srovnat krok se mu povedlo v 66. minutě. Teprve dvacetiletý norský útočník Jørgen Strand Larsen obdržel nahrávku z levé strany od Gudmundssona a i v pádu se trefil k pravé konstrukci. Ve zbývajícím průběhu k ničemu nebezpečnému nedošlo a výsledek se proto neměnil.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SC Heerenveen 1:1

17.01.2021 14:30

Góly: 78. Joshua John - 89. Benjamin Nygren

Heerenveen pokračuje ve svém trápení a ani na půdě podceňovaného Venla rozhodně nenaplnil papírové předpoklady. Z vítězství v Eredivisii se naposledy radoval začátkem listopadu proti rotterdamské Spartě a po dalším zaváhání nevyhrál v nejvyšší nizozemské soutěži již podesáté v řadě. Domácí se dostali do vedení zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, SC se povedlo umazat manko až v 89. minutě.

VVV naopak potřetí za sebou bodovalo a po dvou předchozích výhrách se opět alespoň trochu přiblížilo ke klidnému středu tabulky, momentálně mu patří čtrnáctá pozice se šestnácti body. Hosté se osamostatnili na osmé příčce s dvaadvaceti body. Přitom mírný favorit na trávníku dominoval, míč držel z více jak šedesáti procent a k tomu svého nedělního soupeře vysoko přestřílel, bohužel už poněkolikáté ho zradila koncovka.

První poločas probíhal spíše v opatrnějším duchu, na první větší příležitost se čekalo téměř až do samotného konce. Teprve ve 43. minutě chtěl otevřít gólový účet Henk Veerman, který se opřel do balónu z první, nicméně brankář Kirschbaum si dokázal poradit s jeho přízemním projektilem směřujícím doprostřed branky. Obrázek hry se příliš neměnil ani ve druhém dějství, outsider tohoto duelu z ničeho nic udeřil v 78. minutě.

Joshua John převzal balón na levém křídle, vzápětí si ho navedl blíže do středu hrací plochy a z hranice šestnáctky překvapivě vystřelil. Jeho nádherná rána se odrazila od spodního okraje břevna a zapadla do sítě nad plachtícím gólmanem Mulderem. Heerenveen se však v žádném případě nevzdal a o tři minuty později byl blízko k okamžitě odpovědi, ale Henk Veerman ve vyložené možnosti selhal a míč trestuhodně uklidil těsně vedle levé konstrukce.

Svěřenci kouče Johnnyho Jansena s přibývajícím časem zvyšovali obrátky a zaslouženého gólu se dočkali minutu před koncem základní hrací doby. Střídající švédský forvard Benjamin Nygren si chytře vyměnil míč se Siemem de Jongem a poté ho z deseti zakroutil přesně do vzdálenější šibenice, Kirschbaum se natahoval marně. Heerenveen ještě hodlal otočit vývoj v dlouhém nastavení, jenomže další gólovou možnost si již nevypracoval.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Willem II 1:1

17.01.2021 12:15

Góly: 45+2. Anas Tahiri (pen.) - 59. Kwasi Wriedt

Důležitý zápas o záchranu svého vítěze neměl, domácí Waalwijk se i přes poločasové vedení rozešel smírně s konkurenčním Willemem po výsledku 1:1. Domácí RKC sice podruhé za sebou bodovalo, jenomže celkově nevyhrálo na ligové scéně šestkrát za sebou a v tabulce mu patří patnácté místo se čtrnácti body. Hosté nevyhráli v Eredivisii dokonce už poosmé v řadě, díky této remíze se prozatím posunuli na šestnáctou barážovou příčku s deseti body.

Hosté vstoupili do tohoto nedělního utkání aktivněji a během úvodních deseti minut si vytvořili dvě slibné příležitosti. Nejprve se do zakončení tlačil Che Nunnely a chtěl obejít brankáře Lamproua, ale ten se mu včas vrhl pod nohy a míč ukryl ve svých rukavicích. Vzápětí se Saglam postavil k přímému volnému kopu z hranice šestnáctky a mířil do levé šibenice, jenže výtečný zákrok předvedl Lamprou a opět tak výrazně podržel svůj tým.

Po necelé čtvrthodině hry byli poprvé vidět i domácí, nicméně van der Venne po dobré nahrávce od Quastena pálil příliš vysoko. Pak tempo hry přeci jen lehce opadlo, Waalwijk šel z ničeho nic do vedení v nastaveném čase první půle. Po centru z levého křídla si totiž počínal nedovoleně Llonch a stáhl k zemi protihráče. Rozhodčí Lindhout po přezkoumání videozáznamu ukázal Llonchovi žlutou kartu a nařídil pokutový kop.

K němu se postavil Anas Tahiri a nezaváhal, balón totiž nechytatelně uklidil do pravého spodního rohu. Hosté vstoupili do druhého dějství o něco sebevědoměji a srovnat krok se jim povedlo po necelé hodině hry. Střídající Köhlert obdržel balón do volného prostoru na pravé křídlo a poté svým nadýchaným pasem našel hlavu Kwasiho Wriedta, jenž z pěti metrů zamířil k bližší tyči kolem naprosto bezmocného Lamproua.

Klub z Tilburgu od tohoto okamžiku ožil a stále častěji se nacházel na útočné polovině protivníka. Waalwijk však obětavě bránil a nebezpečné střely zodpovědně blokoval. V 86. minutě přeci jen mohl otočit vývoj tohoto střetnutí kanonýr Ndayishimiye, ovšem svou ránu umístil jen doprostřed branky a nechal tak vyniknout famózního Lamproua.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - ADO Den Haag 2:1

16.01.2021 21:00

Góly: 72. Zakaria Aboukhlal, 89. Zakaria Aboukhlal - 58. Michiel Kramer

Alkmaar měl očekávaně bez větších potíží splnit roli favorita. Druhá jmenovaná skutečnost se ukázala jako pravdivá, ovšem ta první o hladké výhře se ani náhodou nepotvrdila. A nebýt tahu trenéra Pascala Jansena poslat na hřiště z lavičky Zakariu Aboukhlala, kdo ví, jestli by se vůbec AZ radovalo z nějakého bodu. Den Haag nakonec právě tenhle náhradník skolil.

ADO letos urvalo pouhopouhá dvě vítězství, v uplynulých čtyřech ligových kolech hned třikrát prohrálo, celkově bojuje horlivě jenom o záchranu. V Alkmaaru neměli svěřenci kouče Ruuda Brooda vskutku co ztratit. Předvedli každopádně sympatický výkon, určitě mohli pomýšlet na nějaký úspěch poté, co se na sklonku odehrané hodiny trefil Michiel Kramer.

Už v průběhu dějství prvního přitom mohl skórovat ve 39. minutě Kemper, avšak svou hlavičku nasměroval pouze mimo kýžený a chtěný prostor brány. Do té chvíle ovšem ovládali hřiště domácí. Jenomže v koncovce se v 10. a 17. minutě nezadařilo Gudmundssonovi, svou šanci pak neproměnil ani jeho spoluhráč Boadu, jenž orazítkoval brankovou konstrukci.

A protože následně výkon Alkmaaru v ofenzivě nabral poněkud klesající křivku, přičemž ani zkraje druhé pětačtyřicetiminutovky nepřišlo na řadu nějaké výrazné zlepšení, rozhodl se Den Haag neaktivitu soupeře potrestat. V 58. minutě míč z vlastního vápna neodvrátil bek Martins Indi, k dorážce se tak propracoval Kramer, který z blízkosti snadno přelstil gólmana Bizota.

V 63. minutě vstoupil na plac za účelem oživit alkmaarskou ofenzivu Aboukhlal. Hned o devět minut později se mu podařilo vyrovnat stav, to když doklepl do sítě původní nepříliš povedené zakončení Midtsjöa. A minutu před koncem se v pokutovém území dostal k odraženému balónu, poslal ho od tyčky za brankovou čáru a přisoudil svému týmu tři body.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Heracles Almelo 2:0

16.01.2021 20:00

Góly: 31. Sander van de Streek, 72. Adrián Dalmau

Utrecht se v poslední době hodně trápil a postupně se přibližoval k dolní polovině tabulky, nicméně teď zabral proti konkurenčnímu Heraclesu a nakonec ho udolal po výsledku 2:0. Díky tomuto tříbodovému úspěchu zůstává na desátém místě s jednadvaceti body, za devátou Spartou i osmým Heerenveenem už zaostává jen vinou horšího skóre. Naopak celek z Almela nenavázal na poslední vítězství s Emmenem (4:0) a je dvanáctý s osmnácti body.

Opticky byl tento sobotní duel vyrovnaný, ovšem domácí svého protivníka vysoko přestříleli a hned osmkrát zamířili mezi tři tyče, zatímco domácí gólman Oelschlägel nemusel zasahovat ani jednou. Úvodní větší možnost se zrodila přesně po odehrané čtvrthodině, kdy si udělal dostatek prostoru ke střele Kerk a hezky mířil do pravého spodního růžku, ale brankář Blaswich parádně odvrátil balón na rohový kop.

Kerk byl vidět také v následujícím průběhu a v polovině prvního poločasu prověřil Blaswiche podruhé, avšak ani tentokráte na něj nevyzrál díky vynikajícímu zákroku. Utrecht se dočkal zaslouženého vedení ve 31. minutě. Po skvostném centru z pravého křídla od Mahera se ve středu šestnáctky zjevil Sander van de Streek a svou povedenou hlavičkou zamířil do bližšího dolního rohu, Blaswich se v tuto chvíli natahoval marně.

Ve zbývajících minutách úvodního dějství se již nic dalšího nestalo, nepříliš zajímavý průběh byl k vidění také po změně stran. V 65. minutě chtěl pojistit vedení svého celku nabuzený Kerk, jenže chytrou přihrávku ze strany nezužitkoval a mířil o kousek vedle levé konstrukce. FC se přeci jen mohlo uklidnit zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem.

K přímému volnému kopu z obrovské vzdálenosti se postavil Mahi a nejistý Blaswich vyrazil jeho skákavý pokus pouze před sebe, dorážející španělský kanonýr Adrián Dalmau pak bez potíží zavěsil pod břevno. V samém závěru se ještě pokoušel přidat třetí trefu favorita Ramselaar, ale na poslední chvíli byl zablokován.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Fortuna Sittard 0:2

16.01.2021 20:00

Góly: 57. Zian Flemming, 89. Mats Seuntjens

Sittard sice naposledy nedokázal vyzrát na rotterdamskou Spartu a podlehl jí nejtěsnějším poměrem 0:1, ovšem nyní se znovu vrátil na vítěznou vlnu a na konto si připsal již svou pátou výhru z posledních sedmi zápasů. Díky tomu se vyhoupl na velmi solidní jedenácté místo s devatenácti body a před šestnáctou barážovou příčkou Den Haag disponuje celkem pohodlným devítibodovým náskokem.

Naopak PEC se tento duel vůbec nepovedl, od poloviny prosince totiž prohrálo pouze jednou a to ještě v nedávném vloženém kole s vysoce favorizovaným rotterdamským Feyenoordem, se kterým držel naději na bodový zisk až do úplného závěru (0:1). Teď ale nebodoval podruhé za sebou a patří mu třináctá příčka se sedmnácti body. Nutno podotknout, že jeho sobotní protivník byl na trávníku o něco lepším týmem.

Celý zápas nepřinesl mnoho vyložených šancí, Fortuna byla o něco aktivnější již v prvním poločase. Zwolle nevyslalo směrem k brankáři van Oschovi jediný střelecký pokus, zatímco právě hosté mířili mezi tři tyče hned čtyřikrát. Svou největší příležitost neproměnili ve 38, minutě, jelikož si Hansson všimnul lehce vyběhnutého gólmana Zetterera a pokusil se ho okamžitě přelobovat, avšak k jeho smůle pouze trefil horní tyčku.

Svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho vsítili rozdílovou trefu v 57. minutě. Po rychlém protiútoku předvedl sólo téměř z poloviny hřiště Zian Flemming, před hranicí pokutového území si přehodil míč na svou levačkou a pak ukázkově zakroutil balón do levé šibenice, Zetterer se jen naprázdno proletěl vzduchem. Fortuna v následujícím průběhu zodpovědně bránila a svého soupeře vůbec k ničemu nepouštěla.

O svém úspěchu definitivně rozhodla v předposlední minutě základní hrací doby. Za hustého sněžení odvedl skvělou práci na levém křídle Polter a poté uvolnil střídajícího Matse Seuntjense přesně načasovanou kolmicí. Ten se vzápětí zbavil bránícího protihráče, hezky se protáhl podél brankové čáry a posunul si míč do mnohem výhodnější pozice, ze sedmi metrů nakonec snadno zamířil doprostřed poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven 3:5

16.01.2021 18:45

Góly: 4. Bryan Smeets, 75. Danzell Gravenberch, 87. Reda Kharchouch (pen.) - 24. Mauro Júnior, 47. Donyell Malen, 49. Noni Madueke, 71. Philipp Max, 90+3. Donyell Malen

Osm branek, sedm různých střelců, takové je jednoduché resumé souboje mezi rotterdamskou Spartou a eindhovenským PSV, který se konal na zasněženém Het Kastelu. Po prvním poločase byl ještě stav nerozhodný, po přestávce však začali hosté potvrzovat roli favorita, a ačkoli domácí ještě stačili snížit na rozdíl jednoho gólu, soupeř v závěru zasadil finální úder.

Svěřenci trenéra Rogera Schmidta nevstoupili do tohoto klání vůbec dobře. Už ve 4. minutě se Rosario přesvědčil, že s rozehrávkou musí být na těžkém ternu velmi opatrný, po jeho chybě se zmocnil míče číhající Smeets, který si seběhl blíže do středu pole a nasměroval svou střelu nechytatelně k tyčce. Hostům se podařilo odpovědět ve 24. minutě.

Madueke unikl podél pravé strany, poslal jemný oblouček na hranici brankového území, kde na něj nedosáhl ideálně Gakpo, jenom balón lehce lízl hlavou, a připsal si tak asistenci, neboť jeho spoluhráč Mauro Júnior, nabíhající si ze druhé vlny za ním, již zacílil přesně. A zatímco domácí měli velmi dobrý start do dějství prvního, nástup do toho druhého opravdu šeredně pokazili.

Ve 47. minutě se PSV poprvé dostalo do vedení. Rosario jednoduchou a účinnou narážečkou uvolnil do šestnáctky nekrytého Malena, který přišel na hrací plochu jako náhradník za Gakpa ve 43. minutě, a sám před gólmanem Okoyem v koncovce nezaváhal. A o dvě minuty později hosté zasáhli gólově potřetí, to když Madueke zužitkoval z vápna přihrávku Tezeho.

Tým kouče Henka Frasera se z těchto dvou rychle obdržených branek akutně nevzpamatoval. A byl ještě pod větší dekou v 71. minutě, jelikož jeho protivník skóroval i počtvrté. Malen nahrál merunu doleva na Maxe, ten si jí srovnal na svou pravou nohu a skrytou střelou na bližší tyčku překonal marně se natahujícího Okoyeho. PSV ovšem nemělo jednoduše vyhráno.

Sparta se totiž nadechla ke dvěma přesným zásahům a pořádně tuhle přestřelku zamotala. Možná že nizozemský gigant trochu polevil v koncentraci, takže čtyři minuty po Maxově trefě mohl podniknout svůj sólový průnik těsně po svém střídání Gravenberch, jehož pokus, tečovaný skluzujícím Dumfriesem, skončil přesně u tyčky, kam se brankář Mvogo jen ohlédl.

A v 87. minutě dostal rotterdamský výběr možnost zahrávat pokutový kop. Teze totiž ve vlastním vápně podrazil ze strany podnikajícího Engelse a sudí Nijhuis ukázal na bílý puntík. Exekuce penalty se chopil Kharchouch, jenž zamířil do protipohybu Mvoga, nicméně poslední slovo si vzalo přece PSV a po přihrávce Sangarého zamířil do prázdné brány Malen.

Více informací k zápasu

FC Emmen - SBV Vitesse 1:4

16.01.2021 16:30

Góly: 58. Michael de Leeuw - 2. Thomas Buitink, 9. Oussama Tannane, 49. Armando Broja, 90+3. Patrick Vroegh

Favorizované Vitesse potvrdilo úlohu favorita na půdě trápícího se Emmenu a hlavně kvůli skvělému vstupu do sobotního zápasu zvítězilo hladce po výsledku 4:1. Díky tomu se v tabulce prozatím dotáhlo na vedoucí Ajax, na kontě má osmatřicet bodů a patří mu naprosto fantastická druhá pozice. Naopak domácí celek nevyhrál ani ve svém sedmnáctém utkání tohoto ligového ročníku a s pouhými pěti body zůstává beznadějně poslední osmnáctý.

Svěřenci trenéra Thomase Letsche zažili naprosto famózní vstup do tohoto duelu a první obrovskou možnost si vypracovali ani ne po šedesáti odehraných sekundách, kdy byl na poslední chvíli zablokován Armando Broj. Z následné akce už SBV přeci jen šlo do vedení, neboť hodně nepovedené sklepnutí od van Rhijna vystihl Thomas Buitink, který vzápětí obešel brankáře Telgenkampa a snadno rozvlnil síť.

Neuběhlo ani dalších sedm minut a jasný favorit se dostal do dvoubrankového vedení. Přihrávka z pravé strany propadla až na kopačku Brojy, jenž zpětnou nahrávkou okamžitě oslovil Oussamu Tannaneho a ten z deseti metrů zakroutil balón přímo do levé šibenice. Krátce po odehrané čtvrthodině se hned dvakrát musel vytáhnout gólman Pasveer, když nejprve zneškodnil bombu Michaela de Leeuwa a pak si poradil i se střelou Kolara.

V nastaveném čase byl blízko ke snížení Peña, jeho skvostná rána z hranice pokutového území však orazítkovala pouze břevno. Celek z Arnhemu vlétl také do druhého dějství jako uragán a třetí trefu přidal ve 49. minutě. Skvělou práci odvedl Tannane, pak výtečnou pobídkou našel albánského kanonýra Broju a ten zblízka snadno zamířil k levé konstrukci. FC od tohoto okamžiku přeci jen ožilo a naději na bodový zisk vykřesalo po necelé hodině hry.

Po ráně Cavlana z přímého volného kopu sice výtečně zasáhl Pasveer, nicméně k dorážce hlavou se dostal důrazný de Leeuw a ten se již nemýlil - 1:3. Ovšem Emmen se poté až do závěrečného hvizdu k ničemu dalšímu nedostal a ke konci začal hodně riskovat, na což doplatil čtvrtou inkasovanou brankou v nastavení. Gólový účet uzavřel střídající Patrick Vroegh, jehož výtečná skákavá střela z osmnácti metrů zapadla do levého spodního růžku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax17132258:1341
2.SBV Vitesse17122331:1338
3.PSV Eindhoven17114241:1937
4.Feyenoord Rotterdam17105232:1335
5.AZ Alkmaar1797141:2534
6.FC Groningen1794425:2131
7.FC Twente1784533:2428
8.SC Heerenveen1757525:2622
9.Sparta Rotterdam1763828:3021
10.FC Utrecht1749422:2421
11.Fortuna Sittard1754825:3419
12.Heracles Almelo1753919:2818
13.PEC Zwolle1738617:2617
14.VVV Venlo1744927:4516
15.RKC Waalwijk1735915:2914
16.Willem II17241120:3610
17.ADO Den Haag17241116:4110
18.FC Emmen17051217:455

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
AjaxFans

Uff,to břevno v poslední minutě byla z prdele klika Důležité tři body

Reagovat
afc ajax

Reagovat
montaigne33

Extra důležité!!! Soutěž je až nečekaně vyrovnaná...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele