Eredivisie - souhrn 1. kola

12.09.2020, 21:56, aktualizováno 13.09.2020, 18:47
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven vyhrál na půdě Groningenu, čímž odpověděl na výhru Ajaxu. Nezaváhal ani další tradiční celek Feyenoord, jenž veze body ze Zwolle. Venlo zvládlo přestřelku v Emmenu, zatímco na hřišti soupeře uspělo i Vitesse. Heerenveen si poradil s Willemem II, zatímco Twente zdolalo Sittard...

RKC Waalwijk - SBV Vitesse 0:1

13.09.2020 16:45

Góly: 45+2. Oussama Darfalou

Waalwijk v loňské nedokončené sezóně figuroval na úplně posledním osmnáctém místě s pouhými patnácti body na kontě a osm kol před koncem ztrácel na sedmnáctý Den Haag čtyři body. Minimálně baráži by se zřejmě nevyhnul, ani nyní nezačal nejlépe. Proti favorizovanému Vitesse sice předvedl sympatický výkon a až do samotného konce mohl myslet na bodový zisk, ovšem nakonec kvůli brance v závěru první půle prohrál 0:1.

RKC bylo v průběhu nedělní dohrávky úvodního kola mírně horším výběrem, soupeř ho přestřílel v celkovém poměru 17:7 a míč držel ze sedmapadesáti body. Avšak i přesto si vytvořil některé slibné možnosti a v žádném případě se nedá říci, že by za Vitesse zaostával nějakým výrazným rozdílem. Hosté potvrdili úlohu mírného favorita, nicméně pokud chtějí bojovat o evropské poháry, tak musí v následujícím průběhu rozhodně přidat.

Mírný favorit poprvé zahrozil již po necelých třech minutách, kdy se Tannane hezky uvolnil a po přihrávce před hranici pokutového území nebezpečně vystřelil, ovšem levou tyč přeci jen o kousek minul. Zhruba v polovině úvodního dějství se po sérii odrazů ocitl míč na kopačce Opendy, kterému však zakončení vůbec nesedlo a příliš zbrkle pálil až na tribuny. Celek z Arnhemu si vytvořil první větší příležitost ve 28. minutě.

Po chytré přihrávce do volného prostoru střílel z dvanácti metrů Openda, nicméně gólman Lamprou byl u pravé konstrukce včas a vynikajícím zákrokem zabránil prozatímní pohromě. Zhruba pět minut před přestávkou mohl dostat RKC do překvapivého vedení Efmorfidis, ale přímý volný kop se snesl o pár decimetrů nad břevno. Když se už zdálo, že se do kabin bude odcházet za nerozhodného stavu, tak z ničeho nic udeřil Oussama Darfalou.

Šestadvacetiletý alžírský kanonýr se ocitl před Lamprouem a příliš neváhal, svým parádním obloučkem ho totiž ukázkově přehodil. Ihned po přestávce chtěl na opačné straně srovnat Tahiri, jenomže s touto nepříjemnou plachtící ranou si brankář Pasveer s obtížemi poradil. Přesně po hodině hry předvedl krásnou individuální akci Efmorfidis, bohužel pro něj jeho projektil skončil těsně nad horní tyčkou. A když asi čtvrthodiny před závěrečným hvizdem zneškodnil Pasveer další standardní situaci Daneelse, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Groningen - PSV Eindhoven 1:3

13.09.2020 16:45

Góly: 53. Tomáš Suslov - 34. Cody Gakpo, 57. Donyell Malen, 87. Cody Gakpo

Asi nejočekávanější zápas úvodního kola Eredivisie skončil velmi neslavně pro navrátilce v sestavě Gronigenu Arjena Robbena, který oblékl dres svého mateřského klubu po více než osmnácti letech. Šestatřicetiletému hvězdnému záložníkovi zřejmě neprospěla roční pauza, neboť kvůli zranění třísel odehrál pouhých třicet minut a musel střídat. FC bez něj nestačilo na eindhovenského giganta PSV a i kvůli dvěma brankám Codyho Gakpa mu podlehlo 1:3.

Na druhou stranu nemusí domácí smutnit příliš dlouho, neboť Robbenovo zranění není vážné a už v příštím kole na půdě Den Haagu by mohl nastoupit. Hosté vstoupili do nedělní dohrávky s velkým odhodláním a úvodní obrovskou možnost si vytvořili již po čtyřech odehraných minutách, nicméně zcela osamocený Mauro Júnior neseřídil svá mířidla přesně a ze středu šestnáctky pálil jen doprostřed branky, kde výborně zasáhl připravený brankář Padt.

Domácí se v ofenzívě nechtěli nechat zahanbit a po necelých dvaceti minutách hry mohli jít z ničeho nic do vedení, avšak nebezpečný projektil Dankerluie z hranice pokutového území jen prosvištěl těsně vedle pravé konstrukce. Favorit tohoto střetnutí udělal první důležitý krok ke třem bodům čtyři minuty po Robbenově odstoupení. Gakpo se po Rosariově nahrávce elegantně otočil s míčem, v osobním souboji přetlačil Matusiwu a nakonec nechytatelně zamířil k bližší tyči.

Groningen se vrátil do hry o cenné body osm minut po změně stran. Obrovskou chybu při rozehrávce vyrobil gólman Mvogo, jenž svou přihrávkou našel jen kopačku Larsena a po jeho přistrčení propálil slovenský talentovaný záložník Tomáš Suslov vše, co mu stálo v cestě. Nicméně PSV si vzalo zpět své ztracené vedení za další čtyři minuty, přesně načasovanou kolmici od Maduekeho převzal Donyell Malen a i s trochou štěstí překonal Padta z mírného úhlu.

V 75. minutě mohl stejný hráč definitivně rozhodnout, jenomže jeho razantní projektil orazítkoval pravou tyč. Asi čtvrthodiny před závěrečným hvizdem po přímém volném kopu rozehraném nakrátko trefil střílející Ihattaren ruku van Kaama a rozhodčí Gözübüyük nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Malen. Ten v rozhodující chvíli selhal a zamířil doprostřed branky, kde famózní Padt vyrazil balón před sebe.

PSV přeci jen přidalo třetí uklidňující trefu v 87. minutě. Do listiny střelců se podruhé zapsal Gakpo, který po rychlém přečíslení využil zpětné nabídky od Maduekeho a ze sedmnácti metrů parádně umístil svůj přízemní pokus k pravé konstrukci. V hostujícím dresu se nevešel do základní jedenáctky český krajánek Michal Sadílek, jenž pouze zůstal na lavici náhradníků.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - AFC Ajax 0:1

13.09.2020 14:30

Góly: 37. Antony

Obhájce titulu Ajax prožil na půdě Sparty hororový průběh, nakonec ale se šťastným koncem. V Rotterdamu s houževnatým soupeřem přečkal i dlouhé oslabení trvající přes pětašedesát minut a díky vítězné trefě mladého Brazilce Antonyho zhruba deset minut před poločasovou přestávkou se raduje z těsného úspěchu v poměru 1:0. Domácí sice častěji drželi míč na svých kopačkách a vyslali i více střel, gólově se však prosadit nedokázali.

Hosté začali podle předpokladů mnohem aktivněji a svěřenci manažera Henka Frasera měli chvílemi problém vůbec opustit vlastní polovinu. AFC poprvé zahrozilo po necelých šesti minutách, kdy se dlouhý centr z pravého křídla snesl až na hlavu Tadiče, ovšem brankář van Leer si dokázal bez větších potíží poradit. Po necelých dvaceti minutách se dostal k odraženému balónu Gravenberch, ale z voleje mířil o metr vedle bližší konstrukce.

Ajax si výrazně zkomplikoval situaci ve 27. minutě, kdy byl vyloučen důležitý argentinský obránce Nicolás Tagliafico. Šestadvacetiletý reprezentant své země totiž po prodloužené hlavičce ve vyložené brankové příležitosti rivala zahrál nešťastně rukou před rozběhnutým Rayhim, za což mu rozhodčí Kamphuis udělil přímou červenou kartu. Nicméně ani tento moment nezabránil favoritovi v tom, aby se za dalších deset minut dostal do vedení.

Po hezkém přenesení míče na pravé křídlo se probojoval ke střele z dobrých pětadvaceti metrů právě dvacetiletý Antony a jeho razantní projektil i díky teči jednoho z bránících hráčů změnil směr natolik, že brankář van Leer nestačil reagovat. Balón nakonec zaplachtil do levého spodního rohu, hosté od tohoto okamžiku spoléhali na pozornou práci v defenzívě a protivníka téměř k ničemu nepouštěli.

Tým vedený koučem Erikem ten Hagem chtěl navýšit svůj náskok minutu před koncem první půle. Srbský špílmachr Tadič využil skvělé práce střídajícího Desta na levé straně, pak obdržel nahrávku před hranici brankového území, avšak zblízka si na famózního van Leera nepřišel. Po změně stran domácí velmi často obléhali branku favorita, jenomže gólmana Onanu až do závěrečného hvizdu nijak výrazněji nezaměstnali.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - ADO Den Haag 2:0

13.09.2020 14:30

Góly: 49. Rai Vloet, 70. Silvester van der Water

Heracles úspěšně zvládlo vstup do dalšího ročníku Eredivisie a nyní v domácím prostředí přehrálo Den Haag po výsledku 2:0. ADO loni před možnou hrozbou sestupu zachránilo až předčasné ukončení soutěže, a proto sáhlo k obrovské restrukturalizaci celého týmu včetně změny na trenérském postu, nicméně na stadionu Polman to zatím nebylo příliš znát. Celek z Almela byl lepší ve všech směrech a svého soupeře přestřílel ve vysokém poměru 22:8.

Začátek sobotního duelu přeci jen probíhal v opatrnějším duchu a na obou výběrech bylo znát, že jim po hodně dlouhé přestávce chybí zápasová praxe. Mírný favorit si první větší příležitost vypracoval až necelých deset minut před přestávkou. Po přihrávce do volného prostoru se k okamžité ráně ze střední vzdálenosti odhodlal Breukers a balón směroval pod břevno, nicméně ten nakonec proletěl o centimetry nad.

Neuběhly ani další dvě minuty a naprosto výtečnou kolmici do šestnáctky protivníka vymyslel Silvester van der Water. Této nabídky však nedokázal využít rozběhnutý Burgzorg, jemuž se zakončení vůbec nevydařilo, a míč skončil zhruba o dva metry vedle levé konstrukce. Domácí vstoupili aktivněji také do druhého dějství a po čtyřech odehraných minutách byli zaslouženě odměněni, prosadit se totiž dokázal Rai Vloet.

Pětadvacetiletý záložník se po rohovém kopu van der Watera protlačil k hlavičce a zblízka usměrnil míč do levého dolního rohu, brankář Koopmans neměl sebemenší naději zasáhnout - 1:0. Heracles přidalo druhou trefu za dalších dvacet minut. Skórovat se povedlo nejaktivnějšímu muži na trávníku van der Waterovi, jenž po přesně načasované nahrávce od střídajícího de la Torreho stanul sám před Koopmansem a s naprostým klidem ho překonal.

Hostům definitivně zhasla naděje na bodový úspěch v 72. minutě, kdy Boy Kemper zatáhl za záchrannou brzdu a obdržel od rozhodčího van der Eijka žlutou kartu. A protože se jednalo o druhé takovéto provinění, tak kvůli následné červené kartě pro něj skončil duel předčasně. V samém závěru si nabuzený výběr z Almela vytvořil ještě dvě slibné příležitosti, ale Cijntjeho hlavičku brilantně zneškodnil Koopmans a pak de la Torre pálil o kousek nad břevno.

Více informací k zápasu

FC Emmen - VVV Venlo 3:5

13.09.2020 12:15

Góly: 4. Robbert de Vos, 49. Marko Kolar, 76. Nikolai Laursen - 50. Georgios Giakoumakis, 65. Georgios Giakoumakis (pen.), 72. Georgios Giakoumakis, 90. Tobias Pachonik, 90+4. Jafar Arias

Velmi nečekanou přestřelku přinesl zápas 1. kola Eredivisie mezi Venlem a Emmenem, kde se diváci za přísných hygienických opatření dočkali hned osmi branek. Domácí výběr se však z bodového zisku neradoval, neboť i přes nadějné vedení 2:0 naprosto zkolaboval a kvůli pěti inkasovaným brankám prohrál 3:5. Navíc ještě v poslední minutě základní hrací doby držel nerozhodný výsledek 3:3, pak ale v závěrečných minutách kapituloval hned dvakrát.

Přitom Svěřenci trenéra Dicka Lukkiena vstoupili do nedělního střetnutí naprosto skvěle a po necelých čtyřech odehraných minutách vedli. Po krásné kolmici převzal míč Caner Cavlan a tvrdou ranou prověřil brankáře Kirschbauma, který vyrážel před sebe. K dorážce se pak dostal Robbert de Vos a s naprostou přesností zamířil k levé konstrukci. VVV mělo vyrovnání na dosah krátce po půlhodině hry, kdy se poprvé ukázal Georgios Giakoumakis.

Pozdější hrdina vyslal dělovku z dvanácti metrů a gólman Telgenkamp musel předvést vynikající zákrok. Emmen zvýšil svůj náskok čtyři minuty po změně stran. Ještě předtím předvedl Telgenkamp famózní reflexivní zákrok proti hlavičce Kuma, vzápětí z následné akce přihrál Cavlan nabíhajícímu chorvatskému útočníkovu Marku Kolarovi a jeho pokus z hranice šestnáctky zapadl přímo do levého spodního rohu. Od tohoto okamžiku začali řádit hosté.

Velkolepé galapředstavení předvedl Giakoumakis, jenž během pouhých dvaadvaceti minut stihl hattrick a nečekaně otočil vývoj. Nejprve snížil po nahrávce od Johna, jako chladnokrevný kanonýr totiž zavěsil z osmi metrů pod břevno. V 65. minutě vyrovnal z pokutového kopu, který byl nařízen za ruku Chacona, Telgenkamp neměl žádný nárok. Za dalších sedm minut se prosadil potřetí, tentokráte po naprosto geniální nabídce od Linthorsta parádně přeloboval lehce vyběhnutého domácího strážce.

Emmen nemusel na vyrovnání čekat příliš dlouho. O čtyři minuty později vsítil ukázkovou branku Nikolai Laursen, jelikož se prosadil těžko předvídatelnou patičkou. Když už se zdálo, že se stav měnit nebude, tak poslední slovo přeci jen mělo Venlo. V 90. minutě nezištně napřáhl Tobias Pachonik a bránící Cavlan si nešťastně srazil balón do vlastní sítě, ve čtvrté minutě nastavení pojistil výhru VVV Jafar Arias, jenž měl před zcela prázdnou brankou snadnou úlohu.

Více informací k zápasu

FC Twente - Fortuna Sittard 2:0

12.09.2020 21:00

Góly: 10. Queensy Menig, 51. Danilo (pen.)

Český útočník Václav Černý prožil úspěšnou premiéru v dresu Twente, kde je na hostování z Utrechtu. Podobně jako v září roku 2019, kdy se oba týmy potkaly naposledy po dlouhých sedmnácti letech, se týmu z Enschede podařilo skolit Fortunu, tentokráte před vlastními fanoušky. O přesné zásahy se postarali Queensy Menig a pak z pokutového kopu také Danilo.

Nutno říci, že domácí si tři body za svůj výkon bezpochyby zasloužili. Celek ze Sittardu si směrem dopředu nevytvořil příliš šancí, všudy všeho vystřelil jen dvakrát na bránu, z toho ani jednou mezi tři tyče! Ve 3. minutě se snažil změnit bezbrankové skóre Brama, jeho dělovku zpoza vápna však dokázal na poslední chvíli vyblokovat pryč hostující stoper Angha.

V 10. minutě se již domácí zaradovali z průběžného vedení. Menig si na levé straně narazil s Oosterwoldem, následně vběhl do šestnáctky, a ačkoli se dostal do poměrně složitého úhlu, podařilo se mu míč nasměrovat přesně ke vzdálenější tyčce. Ve 14. minutě se snažil o reakci na nepříznivý stav Hansson, každopádně jeho nepřesný pokus zamířil pouze do zámezí.

Po čtvrthodině hry se poprvé v novém angažmá ozval taktéž Černý. Jeho pokus ze střední vzdálenosti stačil gólman Koselev vyrazit, jenomže pouze k nohám Bosche, který okamžitě přenechal míč Danilovi, jenž se ocitl v tutové pozici, avšak trestuhodně selhal v koncovce a nedotlačil ho do brány. Ve 23. minutě pálil slušně Oosterwolde, Koselev si ale poradil.

Ani po přestávce se hosté v ofenzívě nikterak nezlepšili. Twente naopak i nadále podnikalo tak, jako v dějství úvodním, ve 48. minutě se snažil skórovat neustále aktivní Menig, svou pravačkou však zakroutil balón vedle brány. Nicméně v 51. minutě již došlo na změnu skóre, protože stoper Ňinaj ve vlastním pokutovém území stáhl rukama k zemi pracujícího Bosche.

Sudí Lindhout nařídil k velké nevoli slovenského obránce penaltu, k té se postavil Danilo, který si počkal na správný moment a poté po zemi poslal svou střelu přesně k tyčce. Twente ani po pojištění náskoku nepolevovalo, v 58. minutě zaúřadoval znovu Černý, jemuž zakončení levačkou nevyšlo špatně, přesto ani nedonutil Koseleva aspoň k nějakému zákroku.

Fortuna v ofenzívě až do závěrečného hvizdu vážně výrazně tápala. A mohla být ráda, že ve finále neinkasovala více branek. V 62. minutě si sittardská defenzíva nepohlídala Danila, ten každopádně vystřelil pouze mimo, Bosch v 82. minutě neseřídil svá mířidla a hlavičkoval taktéž nedobře, a Lamprouovu standardku o šest minut později vychytal pozorný Koselev.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Feyenoord Rotterdam 0:2

12.09.2020 20:00

Góly: 5. Steven Berghuis, 68. Steven Berghuis (pen.)

Rotterdamský Feyenoord vykročil tou správnou nohou do letošní sezóny Eredivisie a po půlroční přestávce slaví první soutěžní výhru, když na půdě houževnatého Zwolle zvítězil po výsledku 2:0. Domácí se však za svůj výkon rozhodně nemusejí stydět, neboť se svým rivalem sehráli po statistické stránce vyrovnaný souboj a o lepší výsledek je připravila jen bídná produktivita. O vítězství hostujícího týmu rozhodl dvěma góly kapitán Steven Berghuis.

Ten dostal svůj výběr do vedení již po necelých pěti odehraných minutách, kdy převzal přihrávku od Diemerse a ve středu hrací plochy měl dostatek prostoru ke střele. Jeho skákavý pokus z pětadvaceti metrů nakonec zapadl k levé konstrukci, gólman Zetterer se po něm natahoval marně. PEC to od tohoto okamžiku v žádném případě nevzdalo a zhruba v polovině úvodního dějství si vypracovalo dvě nadějné příležitosti.

Nejprve se na hranici pokutového území zjevil Van Wermeskerken a levou tyč brankáře Bijlowa vskutku minul jen o několik decimetrů. Ihned na to se dostal k dorážce Lam a před ním zívala poloprázdná domácí branka, ovšem zakončení mu příliš nesedlo a míč letěl o znatelný kus vedle. Dvě minuty před poločasovou přestávkou mohl Feyenoord z ničeho nic navýšit svůj náskok, nicméně ránu Jørgensena z deseti metrů parádně zneškodnil Zetterer.

Na začátku druhé části se přeci jen hrálo opatrněji, hosté stále častěji nacházeli mezírky v defenzívě Zwolle. V 57. minutě se objevil zcela sám v šestnáctce soupeře Bryan Linssen, ale svůj projektil uklidil těsně vedle levé tyčky. Asi klíčový okamžik sobotního střetnutí byl k vidění o dalších deset minut později. Lam totiž stáhl k zemi rozběhnutého Kökçüa a rozhodčí Nijhuis bez otálení ukázal na penaltový puntík.

Míč si vzápětí postavil Berghuis a chytře zamířil po zemi doprostřed branky, Zetterer se předčasně hnul na opačnou stranu. PEC mohlo vykřesat jiskřičku naděje asi deset minut před závěrečným hvizdem, dělovku Drosta z osmnácti metrů však brilantně zlikvidoval pozorný Bijlow. V nastaveném čase se hned dvakrát blýskl jeho protějšek Zetterer, neboť si poradil s přízemní dělovkou Linssena i dorážkou slovenského krajánka Boženíka, a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Willem II 2:0

12.09.2020 18:45

Góly: 22. Lucas Woudenberg, 75. Pawel Bochniewicz

Heerenveen v otevíracím zápase nového ročníku Eredivisie dokázal přehrát konkurenční Willem II v poměru 2:0 a po velmi zodpovědném výkonu hlavně při defenzivní činnosti zaslouženě získal tři body. Hosté sice drželi balón z více jak šedesáti procent a nezaostávali ani střelecky, ovšem v produktivitě tentokráte selhali. SC se dostalo do vedení přesně v polovině prvního poločasu, svůj náskok pojistilo zhruba čtvrthodiny před koncem.

Domácí se poprvé ozvali ve 14. minutě, kdy si centr z křídla zpracoval v pokutovém území Willemu Van der Heide a pěkně mířil k levé tyči, ale s vynikajícím zákrokem přispěchal Ruiter a balón zneškodnil ve svých rukavicích. Svěřenci trenéra Johnnyho Jansena se dostali do vedení za dalších osm minut po rychlé akci na levé straně, kdy Van der Heide po hezké narážečce předložil míč zpětně na hranici pokutového území pro Lucase Woudenberga.

Ten si ho následně posunul před sebe a z osmi metrů ho uklidil do protějšího spodního rohu kolem pozdě reagujícího Ruitera. Pak až do poločasové přestávky k ničemu nebezpečnému nedošlo, hosté dokázali rozvlnit síť pět minut po výměně stran. Skórovat se povedlo Saglamovi, jenomže dvaadvacetiletý německý útočník se nacházel v jasném ofsajdu a branka tak neplatila. Ihned na to mohl na opačné straně rozhodnout Veerman.

Po parádní přízemní kombinaci na jeden dotek se zjevil ve velmi solidní možnosti, nicméně zakončení mu vůbec nesedlo a jeho rána letěla vysoko nad břevno. V 54. minutě vyhořel stejný hráč v další obrovské šanci, kdy stanul sám před Ruiterem. Jeho přízemnímu pokusu chyběla razance a hostující strážce tak neměl složitou úlohu. Heerenveen se mohl definitivně uklidnit zhruba za dalších dvacet minut po rohovém kopu.

Z pravé strany ho rozehrál Veerman a jeho načechraný centr našel hlavu Pawela Bochniewicze, jenž s pomocí země zamířil k bližší konstrukci mimo dosah marně se natahujícího Ruitera. Ve zbývajícím průběhu žádný očekávaný tlak Tilburgu nepřišel a naopak Heerenveen zahrozil ještě dvakrát. Skóre se však neměnilo, neboť Van der Heide minul levou tyč o decimetry a poté střídajícího Dewaeleho vychytal fantastický Ruiter.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.VVV Venlo11005:33
2.PSV Eindhoven11003:13
3.SC Heerenveen11002:03
 Feyenoord Rotterdam11002:03
 FC Twente11002:03
 Heracles Almelo11002:03
7.AFC Ajax11001:03
 SBV Vitesse11001:03
9.AZ Alkmaar00000:00
 FC Utrecht00000:00
11.Sparta Rotterdam10010:10
 RKC Waalwijk10010:10
13.FC Emmen10013:50
14.FC Groningen10011:30
15.Willem II10010:20
 PEC Zwolle10010:20
 Fortuna Sittard10010:20
 ADO Den Haag10010:20
Zbývající zápasy
27.12. 00:00FC Utrecht - AZ Alkmaar

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vašek v základu Tak snad tam vydrží dýl, než pár zápasů

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jáá

nemáš odkaz na dnešek prosím tě?

Reagovat
AjaxFans

Opravdu to chceš? Žádná šance,Nico červená

Reagovat
jáá

docela jo nemůžu nic najít, na začátek sezony jsem těšil a na tu zálohu jsem teda zvědavý

Reagovat
AjaxFans

Eredivisie-stream.net/live

Reagovat
jáá

Zkoušel jsem, ale ani za boha mi to nejde, a když jdu zkusit založit ten "účet" tak mi to napíše, že z CZ nelze založit účet. Možná to tak bude lepší.

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
AjaxFans

Učet se nezakladá,asi jsi blbě kliknul

Reagovat
jáá

Jojo, máš pravdu. Už jedu, díky moc.

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Berghuis neni mu ten feyenoord malo?videl jsem ho parkrat hrat a rekl bych ze ma na vic

Reagovat
smazaný uživatel

ve Watfordu a Twente byl podprumer

Reagovat
AjaxFans

Důležité tři body,na nějakou kritiku není při prvním kole čas.Zapas ovlivnilo Nicovo vyloučení.Mrknul jsem i na Groningen a první poločas byli strašně priposrani.

Reagovat
montaigne33

Složité... ale 3bodíky

Reagovat
jáá

Tak tak. Jsem dost zvědavý jak se to letos bude herně tvářit. Škoda Arjena, hlavně ať není zase zraněný půl roku. Jsem se na něj fakt těšil.

Reagovat
Stiksxx

Ooouh. Memphis do Barcelony! Nice!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele