Anglická Premier League - souhrn 19. kola

26.12.2009, 15:48, aktualizováno 27.12.2009, 19:20
Komentáře a souhrny
Arsenal si poradil s Aston Villou, ale před United dlouho nezůstal, Manchester totiž porazil Hull.. Roberto Mancini zvládl premiéru na lavičce Citizens, když jeho tým porazil Stoke. Chelsea pokračuje ve výsledkových nezdarech, včera remizovala v Birminghamu bez branek. Liverpool porazil Wolves.

Hull City - Manchester United 1:3

27.12.2009 17:00

Góly: 59. Craig Fagan - 45. Wayne Rooney, 73. Andy Dawson (vl.), 82. Dimitar Berbatov

Chelsea včera uhrála s Birminghamem jen bod a nabídla tak Manchesteru United možnost na stáhnutí jejího náskoku. Red Devils toho využili a vezou z Hullu tři body za vítězství v poměru 3:1.

Trenér Ferguson neváhal a i proti slabému Hullu poslal na hřiště to nejlepší, co měl k dispozici. Už v 5. minutě mu jeho důvěru mohl splatit Ryan Giggs. Po centru Valencii se dostal míč právě až ke zkušenému záložníkovi, který z voleje následně trefil jen horní síť branky Myhilla. Domácí gólman se pořádně zapotil také v 17. minutě. V hlavní roli se opět ocitl Giggs. Manchester dostal možnost k zahrávání zajímavé standardní situace, o slovo se okamžitě přihlásil velšský veterán a fanoušky Tigers vystrašil nebezpečnou ranou letící jen těsně okolo tyčky.

To Kuzscak musel v první polovině úvodního poločasu řešit jen střelu Olofinjany, která však příliš problémů nezpůsobila. Myhill se dnes rozhodně nenudil. Práci mu nadělal svou dělovkou Rooney, United ale vytěžili z této šance jen roh. V 28. minutě měl gól na kopačkách Olofinjana, proti jeho střele z voleje ovšem perfektně zasáhl Kuzscak.

Pravý bek Manchesteru Rafael dnes nepůsobil příliš jistě a po jedné z jeho chyb vznikla další šance Hullu. Brazilský mladík vystoupil proti Boatengovi, čímž vznikl prostor pro Hunta, který vzápětí dostal přihrávku a svou jedovatou střelu poslal jen těsně vedle tyče. Hned z protiútoku pálil naopak do boční sítě na druhé straně Berbatov a o pár minut později Rafaela vychytal Myhill. V samotném závěru to konečně Red Devils vyšlo. Fletcherův centr proletěl až k Rooneymu, a ten je v poklidu usměrnil do brány.

Po změně stran se bohužel hrálo poměrně dlouhou dobu bez nějakých velkých šancí. Až z ničeho nic dostal Hull v 59. minutě možnost zahrávat pokutový kop. Rooney nepochopitelně poslal přihrávku gólmanu Kuzsckakovi, k míči se ale dostal jako první útočník Fagan. I když se následně ocitl ze střeleckého úhlu, všiml si nabíhajícího Altidora, na něhož vyslal centr. Americký mladík ale nebyl schopný hlavičkovat, jelikož jej srazil k zemi Rafael. Následnou penaltu s přehledem proměnil Fagan.

A mohlo být pro United ještě hůř. V 66. minutě zahrával Hunt vůbec první roh domácích a k nebezpečně hlavičce se dostal García, nakonec mu ovšem scházela přesnost. Nerozhodný stav domácím příliš dlouho nevydržel. V 73. minutě si přihrávku Rooneyho ve skluzu srazil omylem do vlastní brány obránce Dawson. Manchester závěr utkání zvládl s přehledem a dokonce přidal třetí branku. Berbatova výborně našel Rooney a bulharský kanonýr zakončoval do zcela prázdné svatyně.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 3:0

27.12.2009 14:30

Góly: 65. Cesc Fàbregas, 81. Cesc Fàbregas, 90. Abou Diaby

Arsenal zvládl domácí utkání s Aston Villou a přiblížil se vedoucí Chelsea. Kanonýři rozhodli ve druhém poločase, když dokázali nastřílet do sítě Villians tři branky a vyhrát 3:0. Dvěma brankami se blýskl Fabregas, jenž byl hlavní hvězdou utkání.

Domácí si vytvořili první obrovskou šanci už ve 4. minutě, konkrétně Chorvat Eduardo. Záložník Diaby mu poslal dobrou přihrávku a Eduardo napálil míč pouze do Friedela. Arsenal měl v prvním poločase trvalou převahu a Aston Villu prakticky do ničeho nepouštěl. Nicméně svojí územní i střeleckou převahu nedokázal v prvním dějství gólově zužitkovat. Jedinou šanci Villians měl na svědomí Ashley Young, který se na hranici pokutového území dostal ke střele, avšak ta byla přizvednutá a skončila nad.

Druhý poločas byl zcela v režii Arsenalu. Hosté se bránili a Gunners byli několikrát velice blízko vstřelení úvodní branky. V 56. minutě vytáhl Fabregasův přímý kop na roh brankář Friedel. Z následného rohu vznikl velký závar, Friedel byl už překonán, ovšem domácí obrana na poslední chvíli míč odkopla. Fabregas to pak zkoušel ze střední vzdálenosti, ale přestřelil. Další závar před brankou Aston Villy opět neskončil brankou, Arshavin donutil Friedela ke skvělému zákroku. V 65. minutě už se přeci jenom mohl celý Emirates Stadium radovat, k přímému kopu z velice dobré vzdálenosti se postavil Fabregas a parádně umístěnou střelou otevřel skóre utkání.

V 81. minutě přišel druhý zásah Arsenalu, Walcott přesným pasem vyzval ke skórování Fabregase a ten nepohrdl - 2:0 pro domácí. Za pět minut se mohla Aston Villa vrátit do zápasu, ale Agbonlahor v souboji jeden na jednoho s Almuniou neuspěl. V nastaveném čase udělal krásnou tečku za utkáním Diaby, který se individuální akcí dostal až na hranici pokutového území, kde pěkně umístěnou střelou překonal Friedela - 3:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

26.12.2009 18:30

Góly: 62. Steven Gerrard, 70. Yossi Benayoun

Liverpool přemohl Wolves až v druhém poločase, kdy dvěma góly využil přesilovou hru. Ta trvala skoro celé druhé dějství, když se po druhé žluté musel klidit Ward. Vlci tak zůstávají v přímém spojení se sestupem.

Hned od úvodních chvil se snažil Liverpool ukázat, kdo bude na hřišti pánem, a za prvních deset minut si vypracoval mnoho zajímavých šancí. Aurélio z přímého kopu prověřil brankáře střelou přes zeď, Johnsonův střílený centr skončil vedle tyče, Gerrardův přízemní pokus z dvaceti metrů nechal opět vyniknout brankáře a i Torresovu bombu zblízka dokázal Hahnemann vytěsnit mimo svou svatyni.

Počátečního zaspání tak Reds využít nedokázali a naopak si museli ve 22. minutě oddychnout, když se po přihrávce Jarvise obtočil kolem Caraghera Ebanks-Blake a v pádu vystřelil. Reina byl na zemi včas a míč uklidnil ve svých rukavicích. Hned v další minutě zkoušel z přímého kopu těsně za vápnem stříleným centrem překvapit Milijaš, znovu se však vyznamenal domácí brankář.

A Vlci se osmělovali i nadále, po vtipné přihrávce Doylea přes hlavu se k další střele dostal Milijaš, levačka ho ovšem znovu zklamala. Liverpool se ozval až šest minut před koncem, když se do dobré střelecké pozice dostal Lucas, nicméně k přesnému zásahu by potřeboval, aby branka byla alespoň dvakrát vyšší. Když sám před brankářem neuspěl ani Johnson, šlo se do šaten za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli dal o sobě znovu vědět zpoza vápna Gerrard, který chytře pálil z úkrytu tří hráčů, přesto na skvělého Hahnemanna nevyzrál. To obránce Ward málem vyzrál na sudího Andre Marrinera, který ukázal za Wardovo faul před vápnem žlutou kartu Berrovi. Po konzultaci s pomezním se však opravil a Warda druhou žlutou poslal do sprch.

A využití početní výhody na sebe nenechalo dlouho čekat. Insua sice nacentroval na trojici obránců, nejvíce síly a dravosti však ukázal Gerarrd, který z plného běhu vyskočil a hlavičkou nedal brankáři šanci. Neštěstí Vlků pokračovalo ještě ve stejné desetiminutovce. Přetažený centr se dostal k absolutně volnému Benayounovi, který si zasekl balon a jeho střela tečovaná Henrym pokořila jak Hahnemanna, tak obránce stojícího na brankové čáry.

Vše tak bylo rozhodnuto a zbylých dvacet minut byly pouhou povinností. Na poslední chvíle tak na hřiště nastoupil například španělský talentovaný útočník Pacheco nebo nadějný záložník Jay Spearing. Wolves si za celý druhý poločas nevypracoval ani náznak šance.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 2:0

26.12.2009 16:00

Góly: 28. Martin Petrov, 45. Carlos Tévez

Manchester City se stal díky angažování Roberta Manciniho pro toto kolo nejsledovanějším týmem Premier League. Italský manažer chtěl pověst úspěšného trenéra potvrdit v novém působišti hned v prvním zápase. To se mu také povedlo. V nijak extra pohledném utkání nakonec jeho svěřenci uhráli vítězství 2:0.

Citizens začali o něco aktivněji, i přesto gólman Sorensen příliš práce neměl. V 10. minutě značně zariskoval hostující Wilkinson, který ostře vletěl do souboje s Robinhem. Brazilský záložník se svou muší váhou následně odletěl pořádný kus daleko, a jelikož se vše odehrálo v pokutovém území, prosebně se podíval na rozhodčího, zda nemá v plánu odpískat pokutový kop. Nedočkal se. O pár sekund později zahrozil Carlos Tévez. Ten si pohrál s obránci, ale svou technickou ránu poslal mimo území tří tyčí.

Také defenzivně laděné Stoke umí nebezpečně zahrozit, což předvedlo po dvaceti minutách hry. Trochu šťastně se dostal v pokutovém území k míči Tuncay, jenže v jasné příležitosti zklamal. Domácí fotbalisty podržel gólman Shay Given, který ale musel být následně ošetřován. Právě turecký reprezentant dělal domácím občas velké problémy.

V 29. minutě šel Manchester podle očekávání do vedení. Rychlonohý Tévez potáhl míč až do pokutového území a pozemní přihrávkou se snažil najít lépe postavené spoluhráče. Robinho zakončit ještě nedokázal, nehlídaný Petrov už ovšem ano. Tempo hry v nadcházejících minutách poněkud opadlo. Za zmínku snad stály jen nepřesné pokusy Robinha a Petrova. V samotném závěru ale přeci jen přidali Citizens druhý zásah. Po hlavičce Barryho jemně tečoval míč v akrobatické poloze Carlos Tévez a usměrnil jej za záda Sorensena.

Domácí fotbalisté nelenili a už zhruba po dvaceti sekundách druhé půle málem opět rozvlnili síť. Robinho sice ještě zakončit nedokázal, z hranice pokutového území ale následně pálil Petrov a hostující brankářskou jedničku pořádně potrápil. Stoke bylo zcela neškodné, a tak se Manchester o výsledek příliš obávat nemusel. Dlouhou dobu se na hřišti nic mimořádně zajímavého nedělalo, a tak diváky ze sedadel zvedla až šance Beattieho z 63. minuty. Zkušený kanonýr ale pálil z ostrého úhlu, a tak na Givena nevyzrál.

O sedm minut později se rozhodl Mancini poslat na hřiště miláčka fanoušků Craiga Bellamyho, který se dočkal bouřlivého potlesku. Druhý poločas byl na šance skutečně chudý. Až 82. minuta přinesla opět zajímavou gólovku. Bellamy se snažil o zakončení, ze zadu byl však přistrčen Huthem a upadl na zem, jenže žádná penalta se nepískala. Prohru Stoke mohl v nastavení alespoň zmírnit Higginbotham, chyběla mu při zakončení však přesnost.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 1:1

26.12.2009 16:00

Góly: 17. Darren Bent - 85. Marouane Fellaini

Everton po nepříliš pohledném zápasu pokračuje v sérii zápasů bez výhry. Obdobně si (ne)vede Sunderland, který si inkasováním pět minut před koncem nechává utíkat pohárové šance.

Sunderland byl v úvodních minutách mírně aktivnější, přesto se již v první desetiminutovce mohli dostat do vedení hosté. Špatně odvrácený míč si za vápnem uklidnil Osman a technicky placírkou točil míč ke vzdálenější tyči natolik přesně, že pouze rozezvučel brankovou konstrukci bezmocného Fülöpa.

V další šanci se objevil Saha, který se obtočil kolem obránce a pohotovou přízemní střelou netrefil vzdálenější tyč. A tak se trestalo před brankou hostí. Rychlý přechod do útoku využil Jones k centru do chaotické obrany, kdy ani jeden z trojice se vracejících hráčů nedokázal uhlídat kanonýra Benta, jež hlavičkou nedal Howardovi mnoho šancí.

A brzy mohlo být ještě hůře, když Henderson našel zpětnou přihrávkou opět Benta, jehož střelu musel těsně před brankovou čárou vykopávat jeden z obránců hostů. Dalších dvacet minut bohužel nenavázalo na úvod utkání a ani náznaky šancí nebyli nikterak časté.

První šance druhé půle patřila Fellainimu, který si naskočil na roh a hlavičkoval jen těsně vedle tyče. Everton pokračoval ve snaze vyrovnat a velice blízko k tomu měl po dalším rohu Saha, který si počkal na odražený balon a z voleje mířil opět jen lehce nepřesně.

Poté se však Sunderland opět zkoncentroval a pomalu vyrovnával hru. Dvaadvacet minut před koncem mohl pojistit vedení obránce Da Silva, když po přímém kopu Reida nehlavičkoval Bainese a protáhl Howarda, jenž vytěsnil míč zpod břevna.

Následně tak zastavil dech domácím fanouškům Pienaar, který z dobrých dvaceti metrů poslal jedovatou střelu těsně nad zemí. Fülöp, který by nejspíše neměl šanci, si oddechl, když míč prolétl jen centimetry od jeho tyče.

Pět minut před koncem se hráči v modrém konečně dočkali zaslouženého vyrovnání. Dlouhodobější tlak zakončil Hibbert centrem, který propadl až doprostřed vápna k Fellainimu, který si míč chladnokrevně zpracoval a z pár kroků vyslal nechytatelnou bombu.

Minutu před koncem mohl vrátit vedení na domácí stranu Henderson, ale přízemní střela z dálky nebyla dostatečně přesná. Oba týmy se tak nakonec rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Blackburn Rovers 1:1

26.12.2009 16:00

Góly: 53. Hugo Rodallega - 30. Benni McCarthy

Wigan doma na Boxing Day prohrával s Blackburnem, který vedl zásluhou první letošní branky Benni McCarthyho, ale nakonec dokázal alespoň vyrovnat. Nadále se tak Latics pohybují těsně nad sestupovou propastí.

V úvodu duelu došlo ke dvěma kuriózním situacím, když si obě mužstva mohla dát vlastní gól. Nejprve v sedmé minutě poslal Hoilett míč na McCarthyho, před kterým sice zasáhl Bramble, ale mohl být rád, že míč minul jeho branku. O pět minut později zase úřadoval Chris Samba, který chtěl hlavičkou nahrát Robinsonovi, ale příliš se netrefil a hostující gólman měl co dělat, aby míč vyškrábl mimo.

Ve 29. minutě se už o žádnou komickou situaci nejednalo, nýbrž šlo o první gól utkání. Keith Andrews poslal trestný kop na hlavu Nelsena, jenž míč vrátil zpět na McCarthyho a ten pravačkou z voleje poslal Rovers do vedení. Krátce před přestávkou skvěle zasáhl Robinson, jenž se položil do nebezpečného centru Jasona Scotlanda, míč vzápětí definitivně odkopl Samba.

Pár desítek vteřin po změně stran moc nechybělo a bylo to už o dvě branky, jenže to by musel po patičce McCarthyho trefit branku ve skvělé pozici N'Zonzi. Odpověď Wiganu byla skvělá, v 52. minutě na 1:1 srovnal hlavičkující Rodallega, jenž využil centru N'Zogbii. Vzápětí mohl Wigan strhnout vedení na svoji stranu, jenže Scotland v akci jeden na jednoho proti Robinsonovi hrozivě selhal. Na DW Stadium se v té chvíli hrálo nahoru dolů, šanci střídala šance. Na jedné straně pálil nepřesně N'Zogbia, na té druhé málem vyslal do velké šance Di Santa McCarthy.

V 82. minutě vhazoval Pedersen, míč se dostal k McCarthymu a hostující forvard nádherně vypálil, jenže ještě lepší zákrok vytáhl Chris Kirkland a střelu neuvěřitelně zlikvidoval. O deset minut později musel domácí gólman znovu do akce, vybíhal proti Robertsovi. A nakonec ve čtvrté minutě nastavení přišly dvě obrovské šance, ale i ony zůstaly nevyužity. Pedersenův trestný kop totiž s pomoci Samby překonal Kirklanda, ale na brankové čáře zasáhl Bramble. Do brejku se okamžitě vydal Gomez, ale místo toho, aby ve slibné pozici pálil, tak nahrál a šanci zmařil.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Bolton Wanderers 1:1

26.12.2009 15:00

Góly: 56. David Nugent - 29. Matthew Taylor

Souboj o šest bodů. Tak byl nejčastěji označován dnešní záchranářský souboj nováčka z Burnley a dosud trápícího se Boltonu. Bylo jasné, že diváci uvidí tvrdou bitvu o každou píď hřiště a hráči si rozhodně nic darovat nebudou. To se nakonec i potvrdilo a zápas dospěl do konce za nerozhodného stavu 1:1.

Clarets letos dosud většinu svých bodů vybojovali na svém trávníku a jejich cílem bylo potvrdit tuto skutečnost také s Boltonem. A nezačali vůbec špatně. I když se do žádné skutečné gólovky nedostali, jejich akce byly o poznání nebezpečnější a častější. V 21. minutě dali o sobě vědět také hosté a málem se hned měnilo skóre. Na levé straně pokutového území dostal plno prostoru Kevin Davies a nečekanou tvrdou střelou pořádně vystrašil Jensena.

Už o minutu později bylo horko pro změnu na druhé straně hřiště. Knight se nechal obrat o míč Elliotem, který následně našel volného Fletchera, ale ten svou jasnou tutovku zcela nepochopitelně neproměnil, když míč poslal mimo. Turf Moor pořádně zchladil v 29. minutě Taylor, jenž vyslal na domácí bránu zcela nechytatelnou, ovšem oku lahodící, dělovku. V závěru prvního poločasu se však zaskvěl proti střele Klasniče opět Jensen.

Už v 47. minutě bylo Burnley blízko vyrovnání. Z 22 metrů napřáhnul McDonald a jeho rána nakonec orazítkovala břevno. Krátce na to se pokoušel o druhé rozvlnění domácí sítě aktivní Taylor, jenže nemířil přesně, a tak byl pochopitelně brance značně vzdálený. O moc lépe neopadl posléze ani kanonýr Steven Fletcher. V 56. minutě si už ale přeci jen mohli fanoušci Burnley zařvat gól. Elliot poslal do pokutového území parádní centr, na něj si mezi stopery naskočil David Nugent a přesně zakončil.

Oba týmy chtěly tento duel vyhrát, a tak dělaly vše pro to, aby se dokázaly opět prosadit. Výbornou příležitost měl domácí Eagles. Jeho střelecký pokus ale dokázal Jaaskelainen odvrátit na roh. Eagles by si gól za dnešní výkon zcela jistě zasloužil. Nakonec se ovšem se svými spoluhráči musel spokojit pouze s bodem.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur 0:0

26.12.2009 14:00

Góly: -

Nebýt gólmana Heurelha Gomese, asi by si Tottenham z Fulhamu neodvezl ani bod. Jeho pohotové zákroky, které pily domácím krev, nakonec zařídily Spurs alespoň bezbrankovou remízu. Především ve druhé půli to kolem hostující branky hodně hořelo. Tottenham tak promarnil šanci dotáhnout se bodově na Arsenal s Aston Villou.

Domácí The Cottagers hráli proti favoritovi utkání celý zápas lépe. Ve 12. minutě pálil z voleje Murphy, v brance se ovšem poprvé více ukázal Gomes, který střelu vyrazil nad břevno. Ještě blíže k brance měl dvakrát Dempsey po půlhodině hry. Nejprve jeho přímý kop udeřil o břevno, o deset minut dříve trestuhodně pálil z vyložené pozice jen vedle.

Zato Spurs na druhé straně hodinu gólmana Schwarzera neohrozili. Keane ani Crouch se v ofenzívě skoro vůbec neprosadili, další, komu se zápas vůbec nepovedl, bylo křídlo Aaron Lennon, který jen zřídkakdy založil povedenou akci.

Naproti tomu Fulham dál vesele pokračoval v útočení. Byl zkrátka hodně při chuti. A Gomez se měl znovu mezi třemi tyčemi co ohánět. Hlavičku Zamory vytěsnil s vypětím všech sil, likvidovat musel dělovku Dempseyho a další hlava Zamory skončila po centru zprava od Duuffa v jeho náruči.

Kouč Tottenhamu Harry Redknapp se nemohl na nemohoucnost svých svěřenců vepředu dívat. Snažil se hru oživit střídáním Keana za Defoea. Vyplatilo se, Defoe málem skóroval, jen těsně jeho pumelice letěla nad branku. Hosté začali více kousat, Crouchovu volej musel polapit gólman Schwarzer, Jenasův pokus vyrazil nohama pryč.

Závěr zápasu patřil Fulhamu. Zamora sklepl míč pro Duffa, který centrem našel na vzdálenější tyči Dempseyho, jenž na míč nakonec ve skluzu nedosáhl. Kdyby se mu to podařilo, minout cíl by pak opravdu nebyl velký problém.

Více informací k zápasu

West Ham United - Portsmouth FC 2:0

26.12.2009 14:00

Góly: 23. Alessandro Diamanti (pen.), 89. Radoslav Kováč

West Ham se po řadě nepřesvědčivých výkonů propadnul až na předposlední příčku tabulky. Hlavně proto fanoušci v tomto kole nebrali už nic jiného než výhru. A Hammers měli k její získání parádní příležitost, jelikož přivítali ještě hůř postavený Portsmouth. Nakonec se mohli po devadesáti minutách hry radovat, díky gólům Diamantiho a Kováče totiž vyhráli 2:0.

Utkání v Upton Parku hned z úvodu nabídlo zajímavou podívanou. Hosté vstoupili do zápasu překvapivě velmi aktivně a hráče West Hamu na jejich polovině pořádně zmáčkli. Ze svého tlaku ale nic nevytěžili. Vše se změnilo až v 22. minutě. Jimenez byl podle rozhodčího faulován v šestnáctce Mullinsem, a proto pochopitelně musela následovat penalta. K její exekuci se postavil Alessandro Diamanti a proměnil.

Po pouhých deseti minutách mohl West Ham přidat dokonce i druhou branku. Diamanti svým centrem našel mladého Collinsona, který z halfvoleje však poslal míč vedle tyčky. Za krátký okamžik měl velké štěstí hostující Dindane. Všichni přihlížející očekávali, že za svůj hrubý faul uvidí druhou žlutou kartu, na místo toho obdržel pouze slovní výstrahu. V nastaveném čase pro změnu zlikvidoval pokus Parkera Ben Haim a Jacku Collinsonovi zase při zakončení chyběla přesnost.

Již v 47. minutě musel gólman Pompey Asmir Begovič vytáhnout parádní zákrok proti tečované střele Jimeneze. Portsmouth chtěl pomýšlet na body, a proto kouč Grant poměrně brzy stáhl ze hřiště nevýrazného Dindaneho a nahradil jej dlouhánem Kanuem. A právě nový muž na hřišti zanedlouho připravil palebnou pozici pro Piquionneho, z ní však gól nepadnul.

Hostující hráči skutečně dělali vše proto, aby se dokázali prosadit, střelecky jim ale nebylo přáno, o čemž se přesvědčil v 75. minutě Boateng. Holohlavý záložník pálil z voleje a jeho rána se odrazila od země přímo do náruče gólmana Greena. Přáno nebylo následně ani Piquionnemu. Závěr se odehrál ve strhujícím tempu a s řadou šancí. V jedné z nich se objevil také český defenzivní středopolař Kováč, který ale pálil nad. O několik okamžiků později se už do listiny střelců přeci jen zapsal. Na 2:0 zvýšil přesně umístěnou hlavičkou.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Chelsea FC 0:0

26.12.2009 13:45

Góly: -

Birmigham si s Chelsea připravil pro diváky na St. Andrews skvělou podívanou, které chybělo jen jediné - branky. Výsledná bezbranková remíza je však zasloužená, absolutorium si také zaslouží brankář Joe Hart. Birmingham se stal díky němu první celkem, který letos od Chelsea neinkasoval a zároveň natáhl sérii neporazitelnosti na deset zápasů.

První poločas v Birminghamu přinesl skvělou podívanou plnou útočných kreací s šancemi na obou stranách. Nicméně gól nepadl, na jedné straně úřadoval vynikající Joey Hart, na té druhé buď Petr Čech nebo zdvižený praporek pomezního sudího.

Zápas mohl mít raketový start, v první minutě totiž ztratil míč na levé lajně Ashley Cole v domnění, že byl faulován. Nicméně píšťalka sudího Waltona zůstala němá a do útoku postupovali Brums. Míč se dostal k rozběhnutému Cameronu Jeromovi, který se odpoutal od Alexe, ale zakončení se mu nakonec úplně nevydařilo. Vzápětí se hra přesunula na druhou stranu a vše napravoval Ashley Cole, jeho rána ale trefila připraveného Harta.

Po deseti minutách se dostal k hlavičce skvělý Ivanovič, když předskočil Carra, ale míč proplachtil těsně nad brankou. Další šance Chelsea přišla opět po centru, tentokrát hlavičkoval Belletti, ale pouze do boční sítě. Tlak Blues neustával, Drogba si na hranici vápna řekl o míč a Ivanovič ho přesným pasem našel, načež Drogba z voleje ale branku netrefil. Této akci následovala ještě větší šance v podání Sturridge, kterého skvěle vychytal Hart. Uběhlo asi pět minut a Hart musel úřadovat znovu. V hostující akci měl znovu prsty Ivanovič, který vynikajícím pasem našel za obranou Lamparda, který ale nedokázal prostřelit Harta, jenž se mu postavil tváří v tvář.

Útočné snažení Chelsea poté přerušil Birmingham, kterému se dokonce povedla vstřelit branka. Závar v pokutovém území nejlépe zvládl Ridgewell, jenž ještě postrčil míč na Beniteze a ten pálil do prázdné brány. Jenže sudí odpískal hodně diskutabilní ofsajd, protože ve vápně ležel zraněný Drogba a těžko posoudit, zda v době přihrávky skutečně stál za hostujícím forvardem.

Chelsea na to odpověděla úžasnou ranou stopera Alexe, který se napřáhl z trestného kopu ze 40 metrů a Harta zachránilo břevno. V nastaveném čase prvního dějství ještě hlavičkoval Belleti, ale jen do Hartovy náruče a vzápětí ještě přišla obrovská šance hostů z Londýna. Drogba z pravé strany nacentroval na Sturridge stojícího na zadní tyč, ale mladý útočník nedokázal míč zkrotit a usměrnit ho do branky.

Po změně stran už se hra uklidnila, šancí ubývalo a bojovalo se především ve středu hřiště. O něco lepší byla Chelsea, která však nedokázala najít recept na skvěle chytajícího Harta. Po deseti minutách ho sice musel zastoupit Roger Johnson, když na branku mířil Ashley Cole, ale to byla ojedinělí situace. Jedna z největších šancí Brums se narodila po hodině hry, kdy trestný kop zahrával Larsson. Domácí záložník parádní ranou přes zeď, která mířila do horního růžku, donutil Čecha k vytažení skvělého zákroku. Český gólman si také potykal s tyčí, kterou při letu hlavičkou zasáhl. Naštěstí nešlo o nic vážného.

Na hřiště se poté dostal místo Sturridge Kalou a několikrát domácím obráncům svými přešlapovačkami zamotal hlavu. Z toho také pramenilo několik slušných příležitostí Chelsea, ale ani jedna nebyla využita, zejména díky Hartovi. Na druhé straně si na Jeroma vyšlápl Terry. V 82. minutě odflákl hlavičku Carr a nadělal Hartovi plno práce, ale domácí gólman nakonec vše vyřešil. Ze souboje s Kalouem si ale odnesl krvavý šrám. Minutu před koncem základní hrací doby předvedl naprosto nesmyslný faul Florent Malouda a po druhé žluté kartě se poroučel ze hřiště. I přes šest nastavených minut branka v Birminghamu už nepadla a zápas skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC19133343:1542
2.Manchester United19131540:1840
3.Arsenal FC18122447:2038
4.Aston Villa19105429:1735
5.Tottenham Hotspur19104540:2234
6.Manchester City1888235:2732
7.Liverpool FC1993736:2530
8.Birmingham City1985619:1829
9.Fulham FC1876523:1727
10.Sunderland AFC1964926:2922
11.Stoke City1856715:2221
12.Blackburn Rovers1955918:3320
13.Burnley FC1955922:3820
14.Everton FC1847724:3219
15.Wolverhampton Wanderers19541017:3319
16.Wigan Athletic1854921:3919
17.West Ham United1946928:3518
18.Bolton Wanderers1745824:3417
19.Hull City19451018:4017
20.Portsmouth FC19421317:2814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (635)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no jo modří blbci z Londýna :-) .... Jinak mladej Hart zachytal skvěle ;-)

Reagovat
terry

Blbec seš tady jedině ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda celkom ma potesily ze zavahali ti modri šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Chelski mi posledny mesiac robi velku radost.Len tak dalej

Reagovat
Lovec

A nejen tobě

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud dáte zítra Villu a v dohrávce Bolton, tak nás máte na bod.

Reagovat
Jardin

Reagovat
afc

hej,hej.Dufam,ze to neposereme.Aspon ten boj o titul bude zaujimavy.

Reagovat
Counter

S Villans to bude těžké, ve vítězství moc nevěřím, zvlášť pokud nebude hrát Cesc.

Reagovat
afc

Tiez mi to vychadza na remizu.Bude to tazky zapas.Villa pride hrat otvoreny futbal.To by nám mohlo vyhovovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš budou mít nebezpečné brejky, ale to ještě neznamená, že to od nich bude otevřený fotbal.

Reagovat
Liquid

Arsenal zas robí radost nám už dlho.

Reagovat
Lovec

A ty robíš radost všem na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mooooooc pěkně Ani tradičně naprosto šílené nastavení nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tradičně naprosto šílené nastavení bylo vcelku oprávněné...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šílené ? Ošetřování na obou stranách, není co řešit.

Reagovat
Sarlin

On to nejspíše ani neviděl, jen si potřebuje rejpnout...

Reagovat
Lovec

edit: "ona"

Reagovat
Sarlin

Dík :)

Reagovat
smazaný uživatel

No a jestli to chtěl vyšperkovat vrstvou smajlíků, tak tím dojem neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Edit: chtěla, neudělala

Reagovat
smazaný uživatel

To jste těm židům nemohli dát aspoň jeden? Zápas jsem neviděl, takže o průběhu ještě informovanej nejsem, ale věřil jsem v jedničku...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no Ale třeba si to hoši nechávají na vás

Reagovat
smazaný uživatel

Brum brum

Reagovat
Sarlin

Táhni a už sa nevracaj! (Malouda, Kalou, Mikel)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna dneska byl Kalou překvapivě dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham hrál dobře, bod si zasloužil. Johnson v obraně bezchybný výkon, za to Carr by měl teď děkovat . Jinak se mi ještě líbil Larsson a celkově i útočná část kvalitně a čistě bránila... = bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas, dneska mě ta remíze ani neštve jako proti WHU či Evertonu, šancí bylo sice přehršel ale Hart byl prostě dokonalej, jako ex-brankář jsem si jeho výkon nesmírně užíval

Od nás skvělej Čech, jistá obrana, neviditelnej Lampard s Drogbou, směšnej Malouda a záhadnej Ancelotti

Přeju Brums ať se udrží na pozici, kde jsou teď nebo klidně ještě výš...

[reagovat]

Reagovat
Lovec

Tak zrovna krásný zápas to nebyl, ale dívat se na to dalo. Jinak s těma Brums souhlas, za svoje výkony si zaslouží jednociferné umístění.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a mně se ten zápas líbil dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nápodobně. Birmingham hrál pěkně a Chelsea moc prostoru nedal, a když jo, tak zachytal Hart. Ikdyž jsem přál Chelsea, tak mi ta ztráta taky nevadí a Birminghamu snad ani nejde nepřát.

Reagovat
Lovec

Asi si oba "krásný" fotbal představujeme úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to třeba krásný fotbal, ale řekl bych , že zápas ano

Reagovat
smazaný uživatel

kulantně řečeno,ale máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

kkt, proč tam nedává vůbec Žirkova?

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham poslední dobou dobré výkony , snad Hull něco uhraje s ManU ikdyž tomu sám nevěřím ale bylo by to dobré o 4 body

Reagovat
honziss

Wow, my vyhráli, udrželi čisté konto a Kováč dal gól. Nebesa se obracejí...

Reagovat
honziss

Jinak konečně je ten svět zase trochu veselejší.

Reagovat
Tsigi

jak hrává Diamanti ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me velmi slusne

Reagovat
honziss

Relativně dobře, není to tak hrozné jak jsem čekal, ale mohl by někdy dát i gól ze hry. Zatím 4 góly, ale všechny z penalt.

Reagovat
Tsigi

a hraje levou zálohu ?

Reagovat
Sarlin

Koukal jsi na ten zápas?

Reagovat
honziss

Jo, ale moc jsem z toho neměl, bídná kvalita streamu.

Reagovat
Sarlin

Já jen, zda jsi neviděl jaký dal Kováč gól :)

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá:-)Gratulace..Kováč?Se šel vychcat k tyči a něco ho tam trefilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi tam chcal ty tak ho nedáš kašpárku

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě bych se modlil za to, aby ho lili fakt nenašla.

Reagovat
Arbiter

vyhrát nad posledním týmem, to je špíl

Reagovat
honziss

A kolo předtím zase bod proti prvnímu. :-)

Reagovat
Arbiter

to nebylo až tak těžké

Reagovat
Staenly10

Jak u vás hraje Kováč? West ham tolik nesluduju...

Reagovat
Amos

Parádní Hart dneska !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Liquid

Reagovat
Arbiter

doufám, že aspoň dneska uznáš, že i druhý brankář zářil

Reagovat
smazaný uživatel

Už se opakuju, ale zachytal.

Reagovat
Amos

Reprezentace Anglie konečně bude mít golmana odpovídajícího kvalitám ostatních řad týmu .

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych se neunáhloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Birmingham hrál slušně, bod si zasloužil, West Ham jde za záchranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, celkom dobry vykon,podla mna lepsi ako Balack.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli zrovna srovnání těchto dvou je vhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj příspěvek nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten sulin mek davat gola na konci prvnihom polocasu, tohle si nemuze dovolit zahazovat, jinak Bham muze dekovat Hartovi a neschopnosti našich utocniku.. lampard J.cole sturridge Cech

Reagovat
minoLFC

Fulham by si dnes zaslúžil vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dál dělat..i dobrý výkon potěší..třeba nám to tam bude padat v dalším zápas a vybereme SB

Reagovat
vladis271

Perfektný prístup. Je pekné vidieť, keď niekoho zaujíma hra a charakter tímu a nie len víťazstvá a tituly ako fanúšikov nemenovaného tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

...a doufám,že Fulham nebude do konce ligy poslední komu se to povede

Reagovat
Lovec

Pěkně Chelsea . Aspoň nevznikne taková bodová propast po tom, co nás zítra doma zesměšní Villans. Kalou , Ferguson (Barry) , Bowyer , Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Lovec koho myslíš tím Nás, jsi fanoušek Gunners? Asi ne, když před zápasem tohle napíšeš, nebo si dokonce jejich hráč? to asi taky ne viď, Tak se zamysli!

Reagovat
Lovec

Hráč - kéž by ... Neúspěšně hledám důvod tvojeho pokárání, ale to je jedno. Jsem nevěděl, že je proti "nepsaným předpisům" vyjadřovat zájmenem "nás" přízeň klubu, kterému roky fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

On asi poukazoval na to, že jsi pesimista :-)

Reagovat
Lovec

Tak jo, ale nevím, proč bych se měl zamyslet nad tím, že to prostě na výhru nevidím. Já tady toto kárání ostatních bytostně nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já to chápu. Já dokonce přemýšlim, jestli si něco proti AFC nevsadim Jestli nebude Cesc (a podle mě spíš nebude), tak to vidim docela špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na svůj tým se sázky za prachy nepodávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám jinak - na svůj tým se nedávají kladné sázky. Proti němu se hrát může :-) Teoreticky řečeno pak nemůžeš být zklamán.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovca kousla Tarantula tim to asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

ten palicka je neskutecnej kre*en..mimo jine ze bellamy a SWP nejsou hraci do kombinace a city hrali i se sunderlandem na brejky tragéd

Reagovat
Tomanatura

A nemá snad pravdu?

Reagovat
Chazy

Ted prohlasil, ze Petrov neni rychlostni typ

Reagovat
Tomanatura

Tak to je blbost, to ano, ale SWp rozhodě do konbinace není a Bellamy taky neoplývá obrovskou kombinační schopností. prostě křídla, nejlépe na brejky. přesně jak ten trenér řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda SWP hráč do kombinace je.

Reagovat
Tomanatura

Záleží na tom, co si představuješ pod pojmem kombinace. On u mě nikdy nebude hráč, který se bude učastnit každé akce týmu, v každé kombinaci bude zapojen, ani nebude sbíhat do středu hřiště aby se více zapojil. Jemu stačí balon do běhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kombinace, těžký to definovat. Podle mě umí SWP narazit si se středním záložníkem, a pak jak říkáš, běžet si pro kolmou přihrávku do strany na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, bellers i SWP maji idealni hru zalozeny na necem jinem nez kombinacnich schopnostech, ale tvrdit o nich, ze nejsou typy do kombinace, je smesne..v kazdem zapase byly momenty, kdy to oba dostatecne prokazali a mockrat vysachovali obranu i jinak nez jen strojovou rychlosti...je amatérské nevidět skrze největší přednoti i ty ostatní kvality

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochopitelne zalezi na uhlu pohledu, nechci delat chytryho a kritizovat za nej

Reagovat
Tomanatura

TO si možná pleteš kličkování a techniku s kombinační schopností. KOmbinační schopnost má Berbatov, Ireland, petrov...

Reagovat
Tomanatura

*Tvurčí schopnost. Kdo KOmbinace se hodí hlavně typy z City jako Barry, Adebayor, Robinho.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, tvurci schopnosti jsou pro mne osobne tvurci schopnosti pod pojmem kombinacni schopnosi si predstavuji umeni narazecek, ovladani mice a pohyblivost,diky niz dokazes vykombinovat soupere..ale chapu, ze kazdy vidime jinak..jedine asi mame spolecne, a to zklamani nad soucasnou a bohuzel i zcela jiste i budouci hrou city

Reagovat
Tomanatura

Já jsem to tak myslel taky, jenom mi nějak dělá problém se vyjádřit, no

Reagovat
smazaný uživatel

SWP je kombinačný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
papos182

Zatim kolo chude na goly...

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS TRUE LONDON BLUES! MY SME BIRMINGHAMSTI ZRALOCI, OD EAST ENDU PO HEATROW! MELCHIOT LIGA MAJSTROV VOLA, KRALI SKOCKA A BRITANIE A LONDYNA. PORAZILI SME CHELSKOOOOOOOOOOO

Reagovat
Jardin

za skocko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdementnější příspěvek roku.

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha rozumiem ze si podrazdeny a este len budes daj si pivo s ancelotim v bufete na victoria station ja som tam bol tiesssssss kym ty si zametal popolnice ja som tam bol supervisorrr, lets go birmingham we are masters of london

Reagovat
smazaný uživatel

2. nejdementnější příspěvek roku

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze se snazi, treba padne i treti

Reagovat
smazaný uživatel

Podrážděnost s moji reakcí na tebe nemá co dělat. Absolutně nemáš páru co píšeš.

Reagovat
PJ

Masters of London cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznas? Birmigham, zapdani ctvrt Londyna..

Reagovat
Radar

Možná tak Master of puppets, ale i to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leda hovno v travě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kvůli takovýmhle idiotům z 5. třídy diskuze ani spousta lidí nečte.. Bože můj.. Hlavně, že jsi tam byl.. Jen by mě zajímalo, kde přesně se ten Birmingham v Londonu nachází..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

No, už mi zašla chuť. Robinho je neskutečný tragéd, Tevez sám na hrotu hrozný, hra je bez pohybu, City už není. Už jsem dlouho v Anglii neviděl, aby Tevez stál uprostřed hřiště s míčem, otáčel se, pak to nahrál Irelandovi a ten začal dělat to stejné. Bez pressingu, prostě hnus. Škoda Tuncaye, už mohlo být veseleji.

Reagovat
Tomanatura

A jinak, hra bez Bellamyho a Shauna prostě nejde, je mi líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice na to nekoukám, ale souhlas...Jestli je Tevez tam jako jedinej útočník, tak je to komická sestava...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kde to kukáš. Inak vysvetlíte mi tú lavičku?

Reagovat
Tomanatura

sop://broker.sopcast.com:3912/77552

Co já vím, je tam stálice Weiss a dál juniorky nesleduju, takže netuším, jak jsou na tom ti ostatní.

Reagovat
Tomanatura

*Juniorky Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea mi dělá starosti, asi je titul fuč jestli pustí tenhle dokonalej rozjezd tak už nevim

Reagovat
Arbiter

jsme pořád první...Takže zatím klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být titul fuč? MU taky nemá extra formu a Arsenal je pořád Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

MU formu neztrácí ale mi ji ztratíme počínaje zítřkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tak Arsenál je pořád Arsenál dem si pro titul a to je jasná zpráva akorát mám bobky z Celsea

Reagovat
terry

Ten fotbal Citizens je ale hrozný.

Reagovat
Tomanatura

Hra Interu už je v Anglii. Z hovna upletli bič, z ničeho a hrozné hry 1:0

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

CO se to děje na Wiganu? prohrávat s Rovers, kde Salgado je v základu

Reagovat
terry

A navíc v záloze.

Reagovat
Chazy

Standartky Allardyce, no

Reagovat
Tomanatura

Abyste nakonec fakt neměli problém se udržet...

Reagovat
Chazy

ale prosimte

Reagovat
honziss

Klidně tak můžete dopadnout.

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze ne

Reagovat
honziss

No jo no, ty všechno vidíš pozitivně. :-)

Reagovat
$dolar$

City hrajou dobre

Reagovat
smazaný uživatel

de to

Reagovat
$dolar$

Ta nahravka Robinha na prvni gol byla idealni, naznacil strelu a jako ze se netrefil to poslal pred prazdnou

Reagovat
soukup

oklamal i sebe

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Diagól

Reagovat
honziss

Ale kdepak... Alessandro Diapenalti.

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobré

Reagovat
Xavi8

Ten Robinho je naprosto tragický

Reagovat
soukup

bože ušmudlanější góly dát nešly Wilkinsona mám rád, ale proboha ať se nesnaží hrát s balónem on tam má všecky pokopat a když už náhodou dostane balón, tak ho dát co nejrychleji pryč. A Diao dneska nedohraje

Reagovat
Chazy

Wilkinson ma techniku

Reagovat
soukup

no dneska teda rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten ragbista...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland mě letos baví

Reagovat
smazaný uživatel

Kua nic se nehraje, tak jdu sledovat PL.

Reagovat
Tomanatura

Hlavně se nekukej na City, nemáš přece rád hru Interu, ne?

Reagovat
$dolar$

Nevim o co se snazis, ale City dneska hraje hodne sviznej fotbal, plnej rychlych protiutoku i narazecek, hraje proste dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se to muselo hodně rázně změnit.. Koukal sem na to 10 minut.. A... Pustil sem si Futuramu..

Reagovat
$dolar$

Nevim kdy ses dival, zacatek ale meli hroznej, ale od golu na 1:0 hrajou paradne

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukal právě po tom 1. gólu.. A nedokoukal sem ani poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukal právě po tom 1. gólu.. A nedokoukal sem ani poločas

Reagovat
smazaný uživatel

já koukal do 22 minuty a pak přepl na Kočky.K nezaplacení.Mancini mě nepřekvapil a na SOL svižnej fotbal

Reagovat
Tomanatura

Aspoň přes ty svátky bys mohl nekecat blbosti...

Reagovat
$dolar$

A ty by sis mohl zapnout televizi a odmyslet si vyhazov Hughese...

Reagovat
Tomanatura

Vyhazov Hughese si nejde odmyslet, protože pod ním se pressovalo, BĚHALO a brejkovalo. Hrál se anglický fotbal. Teď je to jedna velká nuda, která m sice baví u Interu, ale u City to nesnesu. Nejhorší na tom je, že šance, které si Citizeni vytvořili, byli jen díky individuálním schopnostem hráčů, viz petrov.

Reagovat
soukup

no tam to bylo spíš o tom, že na něj Collins zapoměl a všichni obránci se motali kolem Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Danny se zapomněl? Těžko uvěřiti..

Reagovat
smazaný uživatel

tak co?

Reagovat
$dolar$

Hrajou vazne dobre

Reagovat
soukup

rychlej protiútok sem viděl tak 5x, protože víckrát Stoke neriskovalo dopředu a co se týče té kombinace tak ta je většinou v chůzi maximálně v poklusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou jak inter jo? Přepínám...

Reagovat
$dolar$

Prosim Givene alespon jednou nulu

Reagovat
Tsigi

10 bodů na prvního bude mít City to by pro Manciniho neměl bejt problém.....

Reagovat
smazaný uživatel

premieropoli

Reagovat
smazaný uživatel

Zendééééééééééééén

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, jak chytal Čech?

Reagovat
Tsigi

dost dobře, jen kazil odkopy hrozně moc

Reagovat
smazaný uživatel

šla na něj nějaká nebezpečná střela?

Reagovat
Tsigi

Larssonův přímák mířil k šibenici, ale Petr ho skvělě vytáhl a dal si přitom do hlavy

Reagovat
terry

Skvěle vyčapal trestňák a měl tam ještě další dobrý zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oboum..

Reagovat
Arbiter

moc odkopů nezkazil, možná jeden nebo dva šly níž, povětšinou ale šly na hráče...

Reagovat
Chazy

Latics - Rovers neuveritelne povedenej zapas

Reagovat
Tsigi

Mancini tam posílá Balotelliho

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

Tak toto bylo povedené. Zvlášť, když s ním pořád něco řeší a kamery je celý zápas ukazují

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Reid hraje zatím skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Hrával letos lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udivujeme, že někoho dnešní výkon Reidyho někoho udivuje... Kdyby viděl zápasy, kdy se pral o základ a kdy se do něj propracoval, to byl doslova fotbalový orgasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál průměr, s tím, co zminuješ ty, se to fakt srovnat nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mrzuté, že i průměr stačí na takový tým, jako jsou Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

Za svoji pasivitu jsme si to zasloužili... Gratulace do Liverpoolu k jednomu bodu, nadávka k Black Cats do Sunderlandu.

Reagovat
soukup

Proč je Sidibe sakra tak často v základu, dyť je to nejhorší z útočníků, je akorát velkej a dobrej tělem, ale jinak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou to Potters, nejbojovnější tým PL, a i když letos jsou mnohem fotbalovější než loni, pořád je tam místo pro tyto typy hráčů.

Reagovat
soukup

ale já vím, že jde o bojovnost, ale i bez Sidibeho v základu tam bude bojovníků dost, defakto celá obrana a záloha. a Beattie s Fullerem taky nejsou žádný nebojovný ořezávátka, akorát kromě bojovnosti a hlavičkování umí i něco navíc

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť já ho do základu ani necpu, jen vysvětluju Já bych nejradši viděl útok Beattie-Tuncay, což je ale u Potters snad nemožný

Reagovat
soukup

já vím, že ho tam necpeš, já si jen potřeboval postěžovat mě se teda moc nelíbí ani Tuncay i když poslední měsíc už hraje dobře, předtím to byla hrůza, snad se bude dál zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tuncay ani předtím nehrál, hraje až ted poslední dobou, dřív byl rád, když mohl aspon střídat. Ale s ním v základu jsou Potters nebezpeční i po zemi a v kombinaci, což je celkem výhoda. Loni by si třeba nezahrál vůbec Ale v Boro patřil vždycky k nejlepším.

Reagovat
soukup

tak střídal no, ale vždycky když se na hřiště dostal, tak tam jen tak zmateně pobíhal dokud zápas neskončil a to bylo vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Boro bolo Boro, ale tuto musím isť so soukupom, zatiaľ nepredviedol takmer nič, čim by si ten základ fakt zaslúžil. Celkom mi pripomenul výkony Tevéza na začiatku minulej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tím, že neměl jistej základ a snažil se být všude a nakonec někdy nebyl nikde. To je normální, rozhodně bych ho neodepisoval. Jestli se ho naučí využívat, ještě se jim bude hodit.

Reagovat
Staenly10

Tuncay je dobrej. Ten se vám ještě bude hodit,jako jeden z mála hráčů Stoke je technický. Záleží jen,kdy se dostane do formy.

Reagovat
Staenly10

Tak řekl bych,že Beattie je ještě větší bojovník...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
r.mrazik

zapas City nuda,tri body by udelal i predchozi trener...Mancini je podle saly srdcar ... stejne jako Robinho...ale jak rikam,zapas nudnej,takze jsem prepl a Cerne macky s karamelkama moc potesili...zapas o uroven lepsi nez City...pral jsem Evertonu remizu (zatizenej na Moyese)...takze spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som posledné 5 minútovky všetkých vysielaných zápasov, čo je vzhľadom na dnešný cestovný program celkom zvláštnosť. Výsledky potešili. Ako City z Birminghamu, tak WHU, tak Fulham, tak Sunderland.

Zajtrajšok si však odsledujem s radosťou celý. U nás dúfam v pohodu, na Emirates v prekvapenie, kľudne aj trojbodové.

Reagovat
Lovec

Pro mě by bylo překvapení, kdyby si VIllans z Coca-Cola stadium neodvezli ani bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, teraz sa to priam núka. Nech to napíšem akooľvek, dúfam v plny bodový zisk pre Villans.

Reagovat
Lovec

Tak já jako gooner doufám ve 3 pro nás, ale počítám s tím, že zůstane jen u toho "doufání". Ale není se čemu divit - ofenzivní čtveřice Aršavin, Nasri, Eduardo a Walcott (můj předpoklad), kteří mají 3 a půl metru kdyby se na sebe poskádali se můžou těžko ve vápně měřit se silovými Dunnem, Cuéllarem, Warnockem nebo Youngem. Snad jen extrémní pohyb by mohl mít nějaký efektivní účinek, jenomže pochybuju, že se od těch lenochů něčeho takového dočkám...

Reagovat
smazaný uživatel

To zaprvé, zadruhé je dôleźité pre Villu aby vás práve do hry po vzduchu nútila, aby vám nedávala šance kombinovať v rýchlosti. Pokiaľ sa jej to podarí a to verím, že MON je natoľko skúsený, aby to hráčom naordinoval dostatočne dobre, šancí, tobôž pri "forme" už zmienenej trojice by ste mali mať pomenej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš lovec čučet jak čerstvě vyorana myš Villans lapnou trojku to je jasná zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

aj posledný dnešný zápas by mohol skončiť prekvapením

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol veru mohol Len nech sa trafí Doyle.

Reagovat
vladis271

Opatrne s tými prianiami, pretože keď si pozrieš Villans a zistíš, že z prvej šestky majú slušnú formu len oni. Ja viem je to útópia, ale nič by mi neurobilo väčšiu radosť ako sledovať ako sa zo sympatických Villanov stávajú zlí chlapci, ktorí Vám chcú zobrať titul

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveríš možno, ale aj za toto Radšej oni, než ktokoľvek iný...

Reagovat
vladis271

Uverím....... Vieš aké je pre mňa tažké priať to Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem si predstaviť. Ale do tak úbohého štádia by som sa fakt dostal len po 10 rokoch fandenia Live, inak...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by to třeba vůbec nevadilo, kdyby jeli na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brummies

Reagovat
vladis271

Pacheco na lavičke. Snáď vývoj dovolí a pozrie sa na ihrisko, pretože v príprave schoval Ngoga, Voronina do vačku a ešte by sa mu tam niekto zmestil

Reagovat
honziss

200. pro West Ham.

Reagovat
Losinho

Dneska sme hráli dobrej, svižnej fotbal. Roberto Mancini začal dobře.

Reagovat
soukup

svižnej? kdy?

Reagovat
Radar

Nějaké záblesky tam byly

Reagovat
soukup

tak záblesky ano, ale nazývat to svižným fotbalem... i když za to můžem taky my, protože málokdy sme útočili ve víc než 3 - 4 hráčích

Reagovat
Arbiter

aby z toho vzletu nebyl tvrdý pád na rypák

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsenosti, čo...?

Reagovat
Arbiter

selský rozum, ale i zkušenosti jsou

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle pude brzo Carlito do pr****,to uz neni mozny toto.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Aquilani si asi moc nesedl se spoluháči.. Zatím perfektně pozičně, ale na přihrávku čeká už tak 15 minut.. šílenost. Jinak celkem hezký zápas..

Reagovat
Staenly10

Si zavítal do PL,jo?

Reagovat
Arbiter

stýská se mu po fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukám na kopanou.. Ty první dva zápasy na který sem koukal byly otřesný.. Tohleto má aspoň náboj..

Reagovat
Arbiter

které to byly? ManCity vs. Stoke a co?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea.. Ale u toho sem usnul.. Takže nevím. A na Citizens jsem koukal asi 15 minut a vypínal sem. Ale je jasný, že v takový zimě se asi nebude hrát nijak fantastický fotbal..

Reagovat
Arbiter

tak neříkej, že byly otřesné pouze ten jeden

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na druhou stranu se mi (pokud nejsem unavenej) moc často nestává, abych u fotbalu usnul.. Ale jak říkám, nechci tu házet špínu na PL je zima, nemůžu čekat nějakej krásnej fotbal..

Reagovat
Arbiter

náhodou, zápas s Birminghamem byl nahoru dolu, bylo tam plno nebezpečných momentů jak na jedné, tak na druhé straně a pokud máš rád brankařské umění, tak by sis taky pochutnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se nic jinýho nehraje..

Reagovat
Staenly10

Dobře děláš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to dneska vypadalo? Nějaký souhrn by nebyl? Následující týden nemám na fotbal čas...

Reagovat
Arbiter

chceš hru Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha, útok, obrana, celkové hodnocení apod... Souhrn jak napsal právě vladis k Lpoolu...

Reagovat
Arbiter

Brankář- zachytal skvěle, jistota, vytáhl z brašničky dokonalý zákrok, není mu co vyčíst (celkově se dneska zápas brankařům povedl ). Obranná čtveřice taky držela, Ivanović první poločas stejný, jak jsme si u něj zvykli, druhý poločas se ale stal neviditelným a nevím vůbec, čím to je Cashley zahrál taky dobře, sice občas ztratil balón, jinak většina věci v druhém poločase šla přes jeho stranu. Stoperská dvojice Alex-Terry taky skvělé, Terry tam jednou skvěle zasahoval ve vápně, Alex zase měl skvělou bombu z přímého kopu do břevna. Malouda první poločas neviditelný, až na jednu kolmici pro Drogbu. Ve druhém poločase zazdil tutovku, poslal další kolmici na Drogbu (nebo Sturridge ), jednou nebezpečně a zbytečně fauloval na žlutou v blízkosti vápna, po druhé totálně zbytečně zajel do protihráče, když se mu nepovedla nahrávka, taktéž na žlutou. Mikel dneska celkem aktivní, nahrával dokonce dopředu Lampard měl pár dobrých přihrávek, jinak si vylámal zuby na Hartovi a celkově dneska průměr letošní sezony. Belletiho jsem občas taky na hřišti neviděl, dneska si myslím do základu nastoupit neměl. Drogba dneska taky nic moc, občas něco zazdil, pomalu mu odchází forma. Sturridge je další palič na seznamu Ale zase měl tam pár pěkných přihrávek, nebyl špatný. Kalou celkem překvapil, byl aktivní, dokonce mu tam vyšla nějaká ta předfinální nahrávka...

Reagovat
smazaný uživatel

díky... btw podrobnosti ke hře? Tukec kolem vápna, nesmyslné ztráty míče?

Reagovat
Boban

ono to bude mozna i lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

několik tutovek,vyborny zakroky Harta (bohuzel) a Peťa je uz zpet ve forme,nic extremniho,ale bez minel ale je proste dobrej .Něco tomu ale porad chybi,ale nevim co

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím co tomu chybí!!!Peťa nesmí chytat ve svým orange dresu!když ho má,tak se nevítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem si přečetl, spíš nějakej souhrn, jak hráli hráči...

Reagovat
Arbiter

ještě, že dneska měl Petr helmu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to Glen Johnson vs Wolves... kromě prvních 5. minut hrajem strašně.

Reagovat
vladis271

Kde začať? Je smutné, keď Gerrardove prihrávky sú pod úrovňou Lucasových

Captain, ale rezignoval už nejaký ten zápas dozadu a jeho hra Torres, ten už v minulom zápase zistil, že prihrávku nedostane, tak načo tam je? Aspoň si pokecá s rozhodcom a s protihráčmi. Čo sa bude 90 minút nudiť? Obrana? Našťastie ju až tak neprevetrávajú, ale keď sa tam objavia vždy to smrdí. Kto by povedal, že Glen je psychicky labilná troska, ktorú rozhodí jeden vlastný gól. Aquilanii? Alibistické nahrávky dozadu alebo len do šírky aby niečo nahódou nepokazil. Nejaké technické finesy ukázal, ale len smerom do strán alebo dozadu. Krídla? Aurelio? Nič čo by stálo za reč. Insua? Ten ak sa rýchlo nespamätá bude zle.

Inak Liverpool vymyslel novú taktiku, volá sa falošný rýchly protiútok. Hráči sa rozbehnú do protiútoku, hráč s loptou po 5 metroch zastáví otočí sa nahrá dozadu a pokračuje sa v rýchlom protiútoku. Súper je vyjavený a inkasuje. Zatiaľ to nevyšlo, ale verím, že raz to vyjde

Reagovat
Swarley

že bys i ty to po dlouhém čase pochopil, o čem ten váš Liverpool je??

Reagovat
vladis271

To že hráme zle viem už dávno, ale je to týždeň od týždňa horšie. Tak, ale potápajúcu loď neopustím. Nie som Owe hm... pardon. Nie som krysa

Reagovat
Swarley

však se klidně unášej dále na vlnách rozbouřeného moře, které vás pomalu ale jistě pohlcuje...jde to s váma sakra z kopce a Rafa musí co nejdříve odejít, jinak to na konci sezóny bude bída a můžete zamávat Torresovi na rozloučenou...

Reagovat
papos182

Skoda, ze neuznali ten regulerni Torresuv gol, mohlo byt aspon trosku veseleji...

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej "fanoušek" Liverpoolu, pocházející z ČR. Stačí půl roku a zahořkls na celej tým. Takový fandy nepotřebujem, táhni k Chelsea, či Citizens.

Reagovat
vladis271

Česko to nebude. Ty budeš asi jeden z tích, čo do krvi obhajujú Rafu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Do krve ne, ale stojím si za tím, že Rafa není důvodem současných špatných výsledků. Udělal pár chyb, ale je to taky jen člověk. Minulou sezonu proti nemu zadnej scouser nic nemel, tak proc najednou? Je to recnicka otazka, nemusis odpovidat. A ceskoneboslovensko, to je jedno - jedno horsi nez druhy.

Reagovat
vladis271

Určite poznás liverpoolskynet. Tma sa toto rozoberá dennodenne a nemám náladu začínať s tým aj tu

Reagovat
smazaný uživatel

Většina lidí, kteří sledují PL dlouhodoběji, tak se mu vysmívali i loni. Loni měla životní sezonu polovina kádru což se projevilo na výsledcích. Nestavět tvrdohlavě Lucase, tak jsou titulu blíže...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, ale má...

Reagovat
Kapřík

Prostě nádhera, Mancini je tam první zápas a už je v základu jenom jeden angličan . To šlo o hodně rychlejc než jsem tipoval.

Reagovat
Boban

pak vystridal za Richardse, takze tam byli chvili dokonce 2

Reagovat
smazaný uživatel

a koho tam chces davat??..Barry a Richards hrali, Lescott, Bridge a SWP zranenej...

Reagovat
Kapřík

A to jsou samozejmě jediní angláni v kádru .

Reagovat
Tomekcz

Jedem Wolves bod se scouserama je malo

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá komedie

Reagovat
Boban

Vlci cervena jestli to live neda, tak at na LM zapomene

Reagovat
smazaný uživatel

pokuď tam ten hňup (Rafa) nedá druhýho útočníka v týhle situaci, tak plichta jak vyšitá.

Reagovat
Boban

tak to bude spis plichta, nez aby hral Rafa na dva utocniky

Reagovat
GEGE

Proč pískají na Reinu?

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto že se rozběhl přes celý hřiště za rozhodčím

Reagovat
GEGE

Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska mezi nejlepšíma na hřišti a klidně mě ukamenujte.

Reagovat
papos182

Neni duvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Lucas

Reagovat
Boban

Rafa??? za co proboha??

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře postavená taktika od začátku, důvěra v AA, a očividně i úspěšnej proslov. A taky hlavně za to, že si stál za Lucasem a stavěl minulej rok. Roste z něho velmi dobrý DZ

Reagovat
smazaný uživatel

pardon to je pro bobana

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být u toho, až z Lucase něco vyroste, ať už to bude cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemusíš.

Reagovat
Bennhy

nechcem hodnotit cely zapas, videl som len od 60.minuty ale Aquilani kazil az prilis, nemoze stredopoliarovi vychadzat kazda druha prihravka (to som este prilepsil)

Reagovat
Tomekcz

no nic nebyt toho vylouceni tak si Liverpool zas neskrtne

Reagovat
vladis271

Ja som zvedavý, čo nám predvedie zajtra Váš impotentný útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin vám ukázal málo ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto že to tu spomínal , že Aquilanimu vôbec neprihrávajú ? To je 100% pravda, snaží sa tam ukazovať , ale tí mu neprihrajú , ani keby sa tam mal pretrhať , až v 2.poločase sat o zlepšilo a začali mu viac nahrávať , čo malo za následok aj väčší tlak a efektivitu - OK hrali v presile . Celkovo sa bojí , toto som ešte nevidel , bojí sa vystreliť , vymyslieť niečo dopredu , tak to len prihrá spoluhráčovi . Inak sa celkovo zlepšil , ten komentátor ho za tie prihrávky ukameňoval , OK stratil v 2.poločase asi 4 lopty . Celkovo sa mi nepáčil Gerrad , začne pekná akcia asi na 5 dotykov a on to pošle dozadu , pripadá mi typicky Anglicky , bez rozmýšlania , proste makám na 100% , ale nerozmýšlam .

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

stje liverpool hraje hovno..tomu pomuze tak max novej majitel,ktery da prachy na posili..hraci jako insua nebo lucas tam nemaji co delat..

Reagovat
minoLFC

vďaka bohu za vylučenie

Reagovat
božský John

Příště čekám Petra s helmou pro piloty F1

Reagovat
minoLFC

myslím, že by mal mať obandažované aj tyče na bráne

Reagovat
božský John

Nebo na helmě parkovací senzory...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo si k té helmě koupí rovnou TANK !

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, ty jsi mi ale vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na minelu panbičkáře a nepotřebnej kus motoru k výrokum na adresu P Cecha co jste si rano pichli za svinstvo ještě je možnost že jste to přehnali y glgačkou a když ani to ne tak jste museli polknout Salamounovo hovno

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

? Nechápu ? ... 300

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno,je pro Chelsea,takze

Reagovat
hefy

Chelsea 4ever..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třístý příspěvek v diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

McLeish by mel dostat cenu za nejlepsiho manazera mesice

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Právom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávejte si velkej pozor na osobu co tady nabízí fixed zápasy!! Pošle Vám jeden tip zdarma kterej třeba klapne,ale pak po Vás chce 2000kč a pošle tipy který zaručeně NEVÝJDOU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze se ani nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si mu poslal?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře west ham,to sme potřebovali

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa uz ztraci sily...cekal jsem to ale az tak za mesic...

Reagovat
smazaný uživatel

JO! díky, Gunners

Reagovat
Jardin

Arsenal Cesc Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prekvapil pozitívne, Villa ma celkom sklamala. Fakt dobre odohral ten zápas akurát Warnock. Arsenal bol lepší snáď v každej hernej činnosti. Wenger taktiež prekvapil vôľou predĺžiť marodku Fabregasovi ešte o čosi dlhšie. Tento krok sa mu dnes vyplatil, tých 20-30 minút bolo perfektných. Ako priamy kop, tak breaková situácia. Aká však bude za to daň? Z hráčov Arsenalu by som ešte pre dnes vyzdvihol výkony Diabyho a Vermaelena, ktorý odviedli výbornú robotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem trošku v rozpacích z toho Milnera na CM

Reagovat
smazaný uživatel

? Rozveď túto myšlienku...

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě se mi nelíbí, že se musel kvůli Downingovi přestěhovat víc do středu, hrál tak dřív občas v Newcastlu, ale na křídle mu to vždycky sedělo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasné, s tým súhlasím. Ale zas v Newcastli to bola trošku iná pozícia, tu aspoň naberie nejaké skúsenosti. Myslím, že časom by to aj MON mohol pochopiť. Zatiaľ to nie je bieda. V Sunderlande sa mi dokonca v strede pozdával viac než na strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hrají dnes konečně 4 obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak FPL ma opäť nesklamala, dvaja 11bodoví na lavičke a to ešte Fabregas nemá zatiaľ B3

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby podava dobre vykony uz dlhsiu dobu, odkedy sa vratil z posledneho zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

...ja som ho chválil aj minule...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to som si nevsimol, nechodim sem uz tak casto..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas-Aston Villa 2:0

jinak Arsenal slabota,řekl někdo těm hráčům,že je větší pravděpoddobnost dát gol z jedné střely než z deseti přihrávek před šestnástkou?

Reagovat
smazaný uživatel

to je arsenal, oni uz jini nebudou...za wanckera

Reagovat
smazaný uživatel

měli by stím něco dělat,jinak budou bez trofejí dalších 5let a to už Wenger jako úspěch neokecá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty nahadnou fanousek chelsea nebo united?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

dej se na pleteni nebo jinej kurz domácích prací nech fotbal fotbalen u tebe je to ztráta času

Reagovat
smazaný uživatel

aspon je to napinavy , lepsi nez palit 10m vedle brany nebo nad jak nektery teamy

Reagovat
Counter

Jo jasně, a proto vyhráli 3:0 a jsou druzí v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nechce pochopit nepochopí

Reagovat
Counter

Takže podle tebe byl opravdu dnešní výkon Arsenalu "slabota" ? Pokud ano, nemáme se o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

viz reakce na jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

tebe nelze pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi úplna lopata ne? Gunners hráli výborně a vilu přehráli zaslouženě. Prosím Tě smaž svůj NICK zavři se do blázince a hlavně už nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

slabota? Uf, to bych teda neřekl ani náhodou. Villa je hodně dobrá a Arsík jí nedal dýchat. Uběhal, ukombinoval. Podle mě tohle byl ze strany Arsenalu hodně dobrý výkon

Ale napsat to musím znova - Wenger je trouba

Reagovat
Tsigi

za poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

ano podle mně ta hodina bez Fabragase byla slabota ve smyslu ofenzivní sterility a absence důrazu v 16-ce,když to srovnám s "tvojí" Barcou tak ta taky hraje stylem tuk-tuk po zemi k 16-ce ale pak jsou znich "dravci" kteří se tlačí do koncovky,což podporují také variabilitou hry,to my u arsenalu při absenci Fabregase a Van Persieho chybí a nejednou už na to doplatili,vzpomen když je vyřadil Milán z LM,postavil taktický blok z individuálně výborných hráčů a ofenziva Arsenalu byla nahraná.

Jinak dnes Almunia,Vermaelen,Gallas,Diaby,fabregas

Reagovat
Counter

Jenže Barceloně by to třeba bez několika klíčových hráčů taky nešlo. Arsenal s Persiem, Fábregasem a Rosou je o něčem jiném, a podle toho by vypadala i předváděná hra... Dneska jejich náhrady podaly velmi dobrý výkon a i bez tebou zmiňované dravosti (já ji tam naopak viděl) si dokázaly vytvářet slibné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

slibné šance? možná kdyby si pořád nepřehazovali na 16-ce míč jak horký brambor a místo toho stříleli tak to mohli mít v suchu už v prvním poločase. Ale ted už tě jen trochu popichuju Bohužel pro mně jako nezaujatého diváka přijela Villa pro bod a od toho se odvíjela hra,vaši stopeři si to vzadu pohlídali,záloha to dotukala k 16-ce a tam byl problém,což jsem označil termínem "slabota" když ktomu ještě přidám slabé standartky v podání Eduarda,pro mně zklamání,protože od týmu jako Arsenal očekávám více,zvlášt když na to ti hráči mají

Reagovat
Amos

tak milej pane .. V prvním poločase jsme stříleli a nejednou jsme se dostali do šance viz. Eduardo.. Prostě někteří lidé by si našli nějaké blbosti na Arsenal i kdyby vyhrál 3:0 s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle Arsenal porazil Barcelonu tak hluboce smeknu klobouk,nemám důvod kydat na Arsenal hnůj,jen jako nezaujatý jsem vyjádřil svůj názor a podle mně pokud stou hrou kolem 16-ky něco Arsene neudělá,pak na to může Arsenal doplatit hlavně v pozdějších kolech Ligy Mistrů,což by ti jako fanouškovi Arsenalu nemělo být jedno

Reagovat
Amos

Dneska jsme tak nehráli,tak nevim proč to tu blábolíš .. Pokud jsi viděl,tak když nehraje Cesc,tak hrajem více přímočařeji .. A je jedno,jak budem hrát , prostě musíme vyhrát a o nic jiného nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mně tam právě Cesc dneska vnesl tu přímočarost a hra v útočné fázi dostala hlavu a patu,prostě by to chtělo habána který by vám umožnil více řešení při dobývání soupeřovi branky

Reagovat
Counter

zajímalo by mě, kolik zápasů Arsenalu jsi letos viděl. Protože to, co ty vidíš jako nic moc výkon, zase já považuju za nadprůměr vzhledem k předchozím představením...

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě asi 4 abych se v diskuzi s tebou odprostil od tvé zaujatosti tak ten pojem slabota nevztahuj na celý tým a celé hřiště,ale vztáhni to kté 16-ce soupeře,čímž chcu říct,že mi jde o to,že arsenal nemá útočníka,který by mu dovoloval větší variabilitu

Reagovat
Counter

Heh, tak na tom se shodnem :) Se zraněním Persieho je post hrotového útočníka hlavním problémem, který vyřeší buď uzdravení a parádní forma Bendtnera (utopická myšlenka) nebo nákup strikera nového.

Ale i tak dneska zahrál Arsenal nad očekávání dobře i před tou šestnáctkou, v porovnání se střetnutím s Chelsea je to jako nebe a dudy...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem měl rovnou ten úvodní příspěvek poopravit a měl bych klid

Reagovat
Counter

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

PINGI ty jsi jelito to je mazec. Podívej se na ten match ještě jednou. Evidentně tento výborný výsledek a hru co tentokrát arsenal předvedl závidiš. Na to že vila je ve formě a měl to být tuhý boj tak se hra změnila v celkem jasnou zálažitost pro domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

jediný důvod proč bych měl závidět?

Reagovat
smazaný uživatel

to je žluči, to je žluči. :)) nevím, na co ses koukal, ale Arsenal hrál rozhodně jeden z nejlepších zápasů za poslední dobu.

Reagovat
Amos

Ty meleš pěkné hovadiny.. Dneska to tak vůbec nebylo .. Dělali jsme si s A.Villou naprosto to , co jsme chtěli ..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ DO TOHO KECÁŠ KDYŽ TOMU NEROZUMÍŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Ato jses na to díval nebo onanoval asi to druhý jnak tvuj blábol nechápu

Reagovat
Nikikrew

neviem co tu rozpravas?ved nahodou podla mna Arsenal hral dnes najlespi zapas sezony.Krasne akcie,vyborne vykony kazdeho hraca. Mozno si nahravaju casto namiesto striel ale casto zapasy vyhravaju...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak i podle mě hráli jeden z nej zápasu letos. Měli dost šanci a vila byla až na pár věcí celkem v pasti a tím pádem do počtu. Akorát eduardo byl plonk jinak všichni výborni.

Reagovat
smazaný uživatel

pingi lol takze si myslim ze bud fandis AW nebo jinemu klubu kteremu se nedari takze ti dela dobre kdyz nadavas na ty co hrajou lepsi fotbal nez tvuj nejlepsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

AW je co za klub? Arsenal Woolwich?

Reagovat
Jardin

asi zvyk ze psani AW = Arsen Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

majstrovsky zapas, takto sa hra o titul..od zaciatku sme boli lepsi, diaby to bez cesca zobral na seba o osefoval prvy polcas...no a s prichodom el capitana to preslo do totalnej dominancie, villa bola tu pol hodinu uboha, odkopavala lopty a okopavala hracov...perfektne lahko zvladnuty na papiery tazky zapas, vsetci okrem eduarda a arshavina velmi dobry, diaby vyborny - ze by naznak konzistencie, jedinej veci co mu chybala? a cesc...najlepsie cameo ake som kedy videl, veni, vidi, vici, odisiel... uprimne, kto je v sucastnosti lepsi (zaloznik) ?akurat sa teraz bojim kliknut na arsenal.com, strasne sa bojim...snad svoje rozhodnutie, ktore nam vyhralo zapas aw neolutuje..

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas Lolec aston villa kdyz uz asi este newis

Reagovat
Jardin

beru zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslel, že Aston Villa není polskej klub, ale to já nemůžu wědět

Reagovat
$dolar$

No Arsenal hral hrozne Jedine stesti ze sel Fabregas na hriste jinak by maximalne remizovali...

A jinak koukam ze Berbatov v zakladu

Reagovat
Tomanatura

Jj, na operaci jde až pak. Tímto si SAF asi hodně zavařil, Giggs, Vidič, Brown jsou nedoléčení a Berbatov zranění

Reagovat
$dolar$

To si dela prdel ten rozhodci? JASNA PENALTA

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi joker?

Reagovat
afc

Cukotka hraje nadpozemsky futbal a tie decke hraju totalnu haluz,co?

Reagovat
afc

reakcia na dollara..

Reagovat
smazaný uživatel

presne na Ersenal sa nedalo vobec pozerat...ach jaj,nepozeral si nahodou niejaky zaznam..??

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal...kua

Reagovat
smazaný uživatel

Provokater

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže naštěstí se hraje na góly a na ty vyhrál Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Dolar se nám posral v kině

Reagovat
smazaný uživatel

taky se divim mel byt na opreci

Reagovat
smazaný uživatel

$dolar$ ze? Stim nadorem co ma na mozku je to spatny , pak tady pise nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dobrej zápas.. Je zajímavý, že po příchodu Fabregase se začalo hrát zády k brance, začalo to bejt "házenkářský" ale nakonec to bylo mnohem efektivnější než, když hráli "čelem k brance"..

Reagovat
Staenly10

Tak přeci jen,když v týmu neni nikdo,kdo hře dokáže dát myšlenku,tak je jedno,jestli hraješ zády nebo čelem k brance...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu myšlenku tam mělo dost lidí.. Vermaalen, Nasri, Song a hlavně Diaby.. Akorát Fabregas je myšlením úplně někde jinde... Docela mě láká představa, že by si někdy zahrál ve Španělsku..

Reagovat
Counter

Reagovat
Staenly10

Vermaalen je stopper,pokud se nelpetu,ne?

Reagovat
Staenly10

Tim jsem myslel,že stopper přece nemůže hru tvořit... Ano,může několikrát vyvíst míč,tak nějakou kolmici,ale nemůže heu tvořit 90 minut...

Reagovat
Counter

mimochodem Theo dneska asistence tě dotahuju

Reagovat
smazaný uživatel

pristi kolo AV dostane od Liverpoolu bura dneska totiz ukazala, ze jeji momentalni umisteni je nad jeji realne moznosti...

Reagovat
vladis271

Bodaj by si sa nemýlil, ale realisticky tomu neverím. Dokonca si myslím, že momentálne silnejší káder ako Liverpool.

Bude to síce vyzerať akoby som " objavil Ameriku ", ale ten káder je neuveriteľne sympatický. To, že je zložený z ostrovných hráčov vieme, ale oni sú to všetko aj sympatickí " robotníci "Tímy z B4 si ťahajú odpad, zaťiaľ čo Martin vychováva anglických reprezentantov

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidi pristi tyen, kdo ma silnejsi kadr...ale dneska byla av tragicka, vyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

inac prave sa vykartovali cuellar a ten skokan hlaviciek young, tak by ste to mohli vyuzit

Reagovat
$dolar$

To si dela prdel ten rozhodci? JASNA PENALTA

Reagovat
Counter

Fergie pressure?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle byla naprosto jasná ...

Reagovat
Tomanatura

Celkově se mi taky zdá, že nám docela pomáhá.

Reagovat
Tsigi

malý týmy to mají těžký asi všude

Reagovat
smazaný uživatel

a teď využil Rooney ofsajdové postavení, ne?

Reagovat
$dolar$

WOW Hull zatim hraje moc dobre, a ted ta sance

Reagovat
Tomanatura

Kuščak DO druhé půlky bych tam hodil Obertana, buď místo Giggse, nebo Giggse hodit do středu.

Reagovat
Tomekcz

Giggs dneska hraje strasne vsechno zkazi a ty prihravky.... nejradsi bych ho poslal na tribunu.

Reagovat
$dolar$

TO JE SKODAAAAAAAAAAAA To se Hullu nevyplati

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hunt je hroznej

Reagovat
Tomanatura

Rooney Opravdu geniální

Reagovat
Tomekcz

no a Berbatov kdyz ma nahrat tak to napali dopi...

Reagovat
Tomanatura

proti němu nemám jediné slovo. Ono jde taky o to, že komu to má chudák Berba nahrát, když Rooney je prostě Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám na to, copak je s Rooneym?

Reagovat
smazaný uživatel

Berba dnes možná nejlepší na hřišti, přihrál do dvou šancí, pak měl jednu sám a ještě udělal několikrát skvěle prostor Valenciovi.

Reagovat
Tomanatura

Rafael má zakončení jako park

Reagovat
Tomekcz

park ani netrefi branu ale tohle je zoufalost

Reagovat
$dolar$

Tak to je kur°a nefer

Reagovat
Tomekcz

konecne, ale zaslouzeny to neni

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro výhru Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle MU umí. Vůči Hullu asi nespravedlivě, ale MU jsou prostě psychicky silní

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc to je válec, škoda že se zranil

Reagovat
Tomanatura

Krachl mi přenos, jak to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Proletěl centr zleva až napravo k Fletchovi, ten poslal nízkej centr za obranu, Giggs ho nechal proletět a Wayne jenom nastavil před prázdnou bránou nohu

Reagovat
Tomekcz

Fletcher ze strany centr Giggs trosku tecoval pred branu a Rooney do prazdny

Reagovat
Tomanatura

Jinak, nevím, jestli je to pravda, ale loni padlo něco kolem 90 penalt za celou sezonu a letos jich bylo už 122?

Reagovat
$dolar$

tomu se mi moc nechce verit...

Reagovat
smazaný uživatel

122? Vždyť Sorensen jich chytil už aspon 30

Reagovat
Tomanatura

Jono, teď o tom byla nějaká reklama na tom sopcastu, ale docela jsem to nepochopil. Bylo tam, kolik jich bylo v předešlých sezonách a u té letošní tam bylo 122 a otazník. Takže netuším, jestli to mělo být jako to, co už bylo, nebo to, co podle průměru vypočítali, že by být mělo...

Reagovat
terry

Spíš kolik by jich mělo být. Ale neviděl jsem to, ale tohle by asi odpovídalo.

Reagovat
Tomekcz

nn asi se divas na stejnej kanal jak ja rikali ze uz byli 58 penalt tuhle zezonu a kdyz to bude pokracovat tymhle tempem tak bude rekord 122 penalt na konci

Reagovat
Tomanatura

Super, to jsem si myslel.

Reagovat
Tsigi

bleskově jsem to sečetl a v Serii A zatím 49

Reagovat
Tomanatura

Kolik z toho kopal Totti?

Reagovat
Tsigi

3 Totti s Mascarou - nejvíc z ligy

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooool

Reagovat
Tomanatura

A Rooneymu už strhnout plat, jinak se prostě nezlepší.

Reagovat
afc

Dobre Hull a teraz beton,beton

Reagovat
Tomanatura

To nemají zapotřebí. Když budou hrát jak doteď, tak ještě jeden přidají.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
vladis271

Čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Malá domov rovno pred Kuszczaka s Faganom - Faganov center, Rafael faul na Altidora vo výskoku - penalta - gól.

Reagovat
Tomekcz

ROONEY to je.... takhle mu namazat penalta

Reagovat
Tomanatura

Jenom malá připomínka k centrům Valencii. Když on centroval, tak jsem si ho spletl s Evrou a říkal si, že ten tu pravou nohu má vážně jen na opírání. Zasloužen jde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jo, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

nedivil bych se, kdyby nakonec Hull vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič je ohromný

Reagovat
smazaný uživatel

To je roztomilý jak se Italové a Španělé koukaj přes Vánoce na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa im nečudujem, byť to naopak a PL sa nehrá, robím to isté. Dnes je to tak, že môžem sledovať len PL, to je pre mňa žalostne málo

Reagovat
Xavi8

nic ine nam ani neostava Akurat vsetky 3 zapasy co som pozeral ma vysledky potesili - Birmingham, ManCity a aj Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson obětavě zakončil

Reagovat
smazaný uživatel

Hull se dneska porazí asi sám. Teď zahaproval Dawson, kterej byl úplně mimo obranné línie a nechal Rooneyho ve hře. Jinak Ronney to udělal výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Rooneyho, tak se dneska skoro nic neděje ...

Reagovat
mithro

vdaka bohu ze si to tam vrazil sam, pri tej nasej dnesnej hre by to park este prekopol

Reagovat
Tomekcz

Park by to stejne nedal takze mame jeste stesti

Reagovat
Tomanatura

To jsem si říkal taky, Dawson to moc dobře věděl a proto to tam radši kopl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale... Čistý gól, to by nešlo nedať i keď som už videl všeličo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych jako vyvrcholení dnešního zápasu viděl hrubku Kuščaka, ze které Hull vyrovná. Myslím si, že by to vcelku sedlo do rámce dnešního zápasu plného hrubic

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

anebo ne, Hull tý hrubice nevyužije a trefí jen břevno

Reagovat
$dolar$

ale mic se odrazi do za Kuscaka a pak do brany

Reagovat
$dolar$

A jeste me napadlo, co takhle si dat mir do noveho roku, ja nebudu zbytecne provokovat a ty mi nebudes zbytecne nadavat?

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

ty a neprovokovat? tomu sám nevěříš

Reagovat
Tomekcz

Kuščak ne ten je v poho, spis Rafael dostane druhou zlutou a penalta

Reagovat
$dolar$

Garcia hral dobre

Reagovat
Tomanatura

Aspoň, že to chce odčinit. Výborně

Reagovat
mithro

tak teraz sa rooney predviedol, klobuk dole, cela akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

neuměj si vymyslet nic vlastního ? Kopírovat song, kterej vymysleli fans LFC pro torrese.. to umí přeci každej.

Reagovat
Chazy

Scouseri to taky jen prevzali.

Reagovat
Tomanatura

To ale oni vůbec netuší

Reagovat
Tomekcz

Vidic obranou hlavou vyslal Rooneyho ale ten to udal jak King

Reagovat
Tomekcz

Kuščak už 5 zakroku

Reagovat
tomasinho

Ach jp, ten fotbal dokáže být nespravedlivý Villa hrála 60 minut jakž takž vyrovnanou partii, měli první půli i více nebezpečných akcí a pak nastoupí ten španělský fracek a je vymalováno. No a teď Hull v druhé půli byl aktivnější, zaslouženě vyrovnal a z ničeho nic zas dva góly . Dneska je fakt den blbec. A k tomu navíc Fabregas ve fantě na lávce.

Reagovat
Chazy

Timhle se holt velky kluby vyznacuji, i kdyz hraji v nejaky fazi zapasu hur, narozdil od soupere ten gol navic vstreli..

Reagovat
tomasinho

Bohužel no.

Reagovat
Amos

No Villa nehrála vyrovnaně.. Byla horší celej zápas.. Jen se bránila a celkem statečně,to neznamená,že hrála vyrovnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si výhru zaslúžil jednoznačne, nie že nie, akurát ten zlom prišiel s Fabrem. Hull nepremieňal vyložené šance a to je jeho chyba, že nedokázal využiť súperove minely. Gól dal vďaka genialite Wazzu a následne na ňu na genialitu dvakrát na druhej strane doplatil. Prehra z ich pohľadu taktiež tým pádom zaslúžená, na remízu to nebolo i keď to bol srandazápas.

Reagovat
tomasinho

No možná jsem ovlivněn emocemi a tím, že Arsenal nemám rád a Villa ke pro mě nejsympatičtější tým ligy, ale do příchodu Fabregase Villa nebyla nijak výrazně horší teda, možná o něco málo, ale o moc ne.

Reagovat
afc

ten tlak v 2polcase bol drtivy a gol visel na vlasku a padol by ci s Fabregasom ci bez neho.Villa si v druhom polcase ani nekopla,takze neviem o akom vyrovnanom zapase to pises

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bola, nie o triedu, akoby výsledok naznačoval, ale o dosť áno a ako som písal, sklamala, zatiaľ čo Arsik prekvapil. Ten je mi voľný a Villu mám prirodzene rád, ale emócie mi vytvára len môj MU a pri podobných záležitostiach ako hodnotenia musia ísť predsa sympatie stranou. Nebavíme sa len pre srandu králikov

Reagovat
tomasinho

Tak mi první půli Villa špatná nepřišla a ke konci mohla vyrovnat, měla menší šanci, ale pak Milner zazdil přihrávku a fracek zvýšil.

Reagovat
vicinda07

no je to tak. ville sa to asi vratilo spred mesiace ked tottenham bol celych 90 minut jednoznace lepsi a skoncilo to remizou a to golom az v 77. minute. no a na ten man.utd som si uz zvykol....

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly do prázdnej a samé záavné veci i parádne zákroky. Oddychovka dobrá, človek sa nenduil, myslím, že aj Tsigi môže byť spokojný, že to nemusel vypnúť

Reagovat
r.mrazik

hra nic moc...ale tri body jsou nastesti doma...venkovni zapasy se holt musi nejak ukopat...prekvapil Rafael,dopredu je celkem slusny,dneska dokonce i obrana...ta penalta byla ale zbytecna,jinak nehral tak spatne na to,kolik mu je...nejvetsi srandu jsem mel z Obertana

Reagovat
smazaný uživatel

Tá penalta nebola jeho chyba, to bolo najviac, čo v danej chvíli mohol urobiť, aby zabránil čistému gólu. Proste musel, tak to chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak k Obertanovi - ukopol sa, no čo... to príde chce to čas. Najväčšia sranda bola jednoznačne Rooneyho malá domov, ja som sa šúľal, ach jaj...

Reagovat
r.mrazik

jojo,ta mala domu byla nadherna...porad si nemuzu pomoct,Obertan proste nezabojuje o mic,porad jen vyklusava a hraje jen smerem dopredu...a kdyz je vepredu,tak toho zatim moc nepredvedl...mno,uvidime pristi sezonu,az se rozehraje po tom zraneni,ted z neho mam srandu a doufam v lepsi zitrky

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan rozhodne nehraje až tak ako si to napísal, ale... Bojovník ako Park a Valencia nikdy nebude, brániť ako tí dvaja tiež nikdy nebude, ale smerom dopredu už čosi predviesť stihol a ako hovorím, chce to čas a hlavne zohranosť. Je zvyknutý na iný štýl a je to poznať aj pri tých nahrávkach.

Reagovat
r.mrazik

jojo,davam mu preci jeste nejaky cas

Reagovat
r.mrazik

vsak jasne,nedelal bych z toho nejakou chybu...je ale mozne,ze by to ten utocnik nedal,stacilo to zkusit jen vykryt...ale jak rikam,dneska hral pekne a skoda ze nedal gol po te jeho akci

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael a dobře? Seš si jistej žes nespal?

Reagovat
r.mrazik

pokud neberu tu pentli,tak tam nemel spatny momenty...uhlidal Hunta,nevim,co vic po nem chtit...nahraval jiste,dopredu taky v poho,bojoval...ja myslim,ze dneska ma rozhodne plusove body

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, minimálně třikrát se nestihl vrátit kvůli tomu, že se vydal kamsi na post mezi útočníky. Hunta neuhlídal, když si ho měl pohlídat tak ho vyšachovali jednou přihrávkou a Hunt měl na noze gol. Pak mu utekl Olofinjana, kterej taky málem dal gol, to znamená že málem zavinil dvě branky. To by krajní obránce myslím zvládat měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Si naň zaťažený. Podal mierne nadpriemerný výkon a chyby, ktoré menuješ sa stanú aj Sheasymu, každú koninu na ňom ale nehľadáš, stopercentne aj preto že Rafael...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, to přiznávám. Dopředu hrál dobře, on celkem umí kombinaci, taky je to sakra Brazilec, ale dozadu je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nevidno...

Reagovat
r.mrazik

vysachovat prihravkou jde kazdy obrance...je to proste fotbal a takoveto veci se stavaji...dneska hral proste slusne,svoje si odvedl,navic mohl dat klidne gol...Evra se taky obcas objevi vepredu a pak chybi,to je proste system a musi za nej zaskocit obranci...nebude prece stat porad na velkym vapne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on na tom velkým vápně propadl, protože si nehlídal svýho hráče. Jinak at si po lajně klidně běhá, ale on dnes běhal snad všude možně. Tohohle by lepší týmy určitě potrestaly. Evra to sice dělá taky, ale u něj se počítá s tím, že třeba založí gólovou akci. No nic, asi toho nechám, asi sem proti těm dvě kudrnatcům zaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

To vybehnutie, keď nechal samého Hunta bola veľká chyba, to je samozrejmé a pripisuje sa najmä skúsenostiam. To je vec, ktorá sa dá naučiť. Inak ale musím súhlasiť s mrázikom s dodatkom k tebe - bol to Hull a je prirodzené, že proti iným sa podobné veci opakovať nesmú.

Reagovat
supervizor

Kdo chce víc, nemá nic.

To dnes sedí na Hull, snad už tuhle sezónu spadnou, 5 vyhraných zápasů za celý rok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zdá že letos bude boj o titul konečně zase zajímavý Osobně bych to nejvíc přál asi Arsenalu, jenom hlavně ať to zase nevyhaluzí MU

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Já bych to nejvíc přál Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já sem nezaujatý a tudíž objektivní

Reagovat
hefy

''Zase nevyhaluzí''

Reagovat
r.mrazik

klid,nema to cenu

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to myšleni nikterak hanlivě, ale musíš uznat že pokud titul v současných podmínkách MU získá tak to docela haluz bude

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu blbost...žádná haluz neeixstuje, zaslouží si to ten co získá nejvíce bodů

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem to trochu jinak. Současná situace MU má do ideálu hodně daleko, ať již je to dáno velkou marodkou, výkyvy formy opor nebo předváděnou hrou, proto je pro mě překvapením fakt, že po dnešku ztrácí na Chelsea pouze 2 body. Za těchto okolností bych čekal mnohem větší odstup, tím spíše že Chelsea čeká ještě řada nehezkých chvilek spjatých s odjezdem "Afričanů". Prostě si myslím, že v současnosti má MU víc bodů než by si za svoji hru zasloužil, a proto je docela dost dobře možné, že až se situace u MU trochu zklidní (vrátí se pár opor, někteří jedinci se dostanou ze srabu či snad v lednu vhodně posílí), je docela dost dobře možné že MU ten titul nakonec opět obhájí (čili pro mě vyhaluzí ) Neberte to jako kritiku MU, stará fotbalová pravda přece říká že velký tým se pozná podle toho, že dokáže vyhrávat zápasy ve kterých se nedaří. Pro mě je však letos těch zápasů ve kterých se MU nedařilo (i přes vítězství) až příliš. Jinak ta teorie s tím, že zaslouženým vítězem je ten kdo získal nejvíc bodů je hezká, ale nesouhlasím s ní pokud většinu z těch bodů daný tým získá "haluzáckým" způsobem, rozuměj štastně (s přispěním rozhodčího, s tragickou hrou/maximální efektivitou atd.). Myslím to obecně, nevztahovat prosím pouze na případný titul MU

Reagovat
Amos

Reagovat
tomasinho

500. pro Hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tož co no, musel jsem ti udělat radost, když ti tvojí chlapci nic slavného nepředvedli a hrál Rafael.

Reagovat
smazaný uživatel

Assl*cker

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Asslucker asi nie je práve najhoršia vlastnosť na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej palec dolů?

Reagovat
Arbiter

tak když si to tak přeješ, tak " "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

sám jsi to chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jen překvapilo

Reagovat
vladis271

Inak Rooney má 25 a vyzerá na 40 Keď bol ešte šampónik v manU mal mu poradiť kaderníka, ale na toto ani kaderníka netreba, stačí strojček, zrkadlo a 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyzerá na 40, prepána, veď je to Brit, to nemôžeš brať ako keby bol Slovák. A do tváre tak určite nevyzéra, pričom počet vlasov nie je rozhodujúci faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak mal dnes perfektny den. 1 gol dal a tri vypracoval. Aj ked za ten druhy (tu malu domov) ho Fergusson teda nepochvali.

Reagovat
r.mrazik

a co tim chtel basnik rici?

Reagovat
vladis271

Tak môže mu to byť jedno, peniaze má, krásnu ženskú tiež, ale určite by vyzeral normálnejšie s vyholenou gebulou, aj keď prezývky SHREK sa už nezbaví

Reagovat
r.mrazik

tak ty prezdivky se opravdu nezbavi,ale tak prece jde v zivote o neco jinyho nez o vzhled a to on uz ma

Reagovat
r.mrazik

ale pokud se bavime o vlasech...kde je lysa hlava,tak tam se toho moc nevymysli (viz Zidane)...jinak,horsi je,kdyby se lidi inspirovali treba u takoveho Hamsika (nic proti slovakum nemam,at je jasno)

Reagovat
vladis271

Hamšík išiel na poslednom repre zraze dohola

Reagovat
r.mrazik

pravda,to jsem nekde zahlidl...kazdopadne ten jeho predchozi sestrih...mno,to je fuk,hlavne at mu to kope

Reagovat
vladis271

Nevyzerá o moc normálnejšie. Použil by som citát z jedného známeho filmu:

" ......a novej sestřih je ale totálně v hajzlu....."

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si sa ukazal tvoje IQ neni dostacujuce ani na hojdacieho konika.. nemas co nanho povedat lebo je to pan futbalista tak zacinas o vyzore?? , tak najprv sa pozri do zrkadla a potom nieco vrav a to ze nema bohvie kolko vlasov este neznamena ze zle vyzera ... prajem si aby sa ti tiez to prihodilo a povypadali ti vlasy ze co by si povedal potom.. kazdy je mudry a vysmieva sa az kym sa mu to nestane,, a ked zacinas o krase tak nwm ci fanid loosrom z poolu ci chelski ale tam tych krasavcoch mate tiez..taky kuyt ma od dobreho vzhladu dost daleko.... tak nezacinaj s takovyma debilitami lebo vzhlad nerozhoduje ale co ti tu budem vraviet ved ty pochopis az DOSPEJES..chudaku, az ta lutujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemôžem...

Reagovat
smazaný uživatel

čoto

Reagovat
smazaný uživatel

Nič to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jánošíkovský slovník je zřejmě slovenský národní archetyp, co?

Reagovat
smazaný uživatel

to je sovjstsko karpatsko cesko nemecky slovnik zo zamaguria.. ty blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle pouze potvrzuješ moji teorii

Reagovat
vladis271

Tak nakoniec som označený za človeka, čo sa vysmieva plešatým. Ja proti plešatým nič nemám, pretože ako hovoríš môže to postihnúť aj mňa. Ja len vravím, že ak má človek kúty do polky hlavy najlepšie riešenie by bolo vyholiť si hlavu. Ver mi neni to provokácia, ak by bola použil by som slová ako SHREK, prasa, ugly, špaták, tlsťoch, plešatý zemiak. Ale keďže som ich nepoužil nemyslel som to zle

Reagovat
smazaný uživatel

asi ze si este nevidel reklamu adidas ci nike uz nwm tak asi preto sa neoholil

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti takovýmhle kecům defakto nic nemám, ale když jsme na netu a nevidíme tvůj ksicht tak nám aspoň pošli fotku ať víme který že to severomaďarský zmroudek nám to tady hodnotí....

Reagovat
vladis271

ďaľší trapko, čo nepochopil príspevok a motá do toho šovinistické kecy. Si king

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslite o tej vraj berbatovovej operacii podla dennika the sun? Ja neviem pozeral som cely zapas proti hullu a dimi hral az do konca. Vobec nevyzeral, ze by potreboval operaciu. Behal aj na jeho pomery teda dost. Ak on ma problemy s kolenom, tak neviem. Ja by som denniku Sun absolutne neveril. Niekedy su horsi ako Blesk a Novy cas dokopy.

Reagovat
C0br

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední gól udělal Rooney náramně, ale neodpustím si rýpnutí - nebyl to náhodou ofsajd Berbse?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa môjho názoru rozhodne nie, to bolo načasoané total presne, viď. pohyb Zayatteho.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem záběr z ofsajdové kamery neviděl, ale dvakrát z hlavní a oboje mi připadalo, že tam Berbs byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Možné, však si to ešte určite pozriem.

Reagovat
tomasinho

Byl. Taky jsem říkal bráchovi, že se mi zdál v ofsajdu. Tak či tak by to na výsledku nic nezměnilo.

Reagovat
Arbiter

pošli link, podívám se, zhodnotím a pak ti řeknu, kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sem se dostal k sestřihům...Malouda docela smolař, nefotbalově zahodil velkou šanci navíc dostal červenou. Na druhou stranu je třeba říct , že absolutně neprávem..

Reagovat
Liquid

pro Arbitera http://fotbal.sport.cz/fotbal/ostatni/161679-cech-se-pustil-do-valky-slov-s-ceskou-televizi.html

tak tady máš důkaz další arogance Petre Čecha, všichni ostatní sportovci problém neměly, jen tahlec primadona jo

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud ten rozhovor proběhl tak jak popisuje Čech pak nevidím na tom, že se brání nic špatného a Jakub Železný, o kterém sem měl doteďka docela dobré mínění je idiot

Reagovat
Liquid

na to vyhlášení sem se nedíval, ale pochybuju, že se zrovna trefeval jen do Čecha, o Železným mám ale dobré mínění též

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se vždycky líbil, když ve studiu nebo v terénu zpovídal politiky, měl takové správné investigativní a hlavně konstruktivní dotazy a připomínky, nicméně vždycky jednal korektně a věcně, proto mi to celé k němu nesedí, ale pokud je to fakt pravda (a Čech asi nemá důvod uměle vytvářet nějakou aféru) tak u mě teda hodně klesl

Reagovat
smazaný uživatel

pro Čecha....

Reagovat
Arbiter

Proč se Petr Čech tolik rozzlobil? Vytočily jej otázky a styl, kterým s ním Jakub Železný vedl rozhovor. Brankář jeho přepis pověsil na své webové stránky a okomentoval jej. Tady je: První otázka byla pochopitelná a dala se očekávat: Co říkáte na to, že jste se umístil na osmém místě?

„Odpověděl jsem, že je to pro mě vždy ocenění, když se jako zástupce kolektivního sportu umístím v anketě plné našich medailistů ze světových soutěží v individuálních sportech. Pak následovala druhá otázka, u které jsem nepochopil její spojení s anketou, ale samozřejmě jsem odpověděl.“ Objevily se informace, že odložíte helmu, je to pravda?

„Když jsem odpověděl, že se na nošení helmy nic nemění, že ji stále musím v zápasech mít, tak pan redaktor pronesl:“ Sedícího na lavičce vás naštěstí nikdo zranit nemůže. „Důvod pronesení této repliky mi stále není jasný, ale styl, jakým byla vyřčena, mi připadnul ironický až jízlivý. A to nebylo všechno...

Na závěr přišla totiž ještě tato otázka:“ Jak jste oslavil propad českého národního týmu na 25. místo žebříčku FIFA? „Tento dotaz už jsem opravdu nechápal vůbec, nicméně jsem slušně odpověděl, že se takové věci neslaví. Poté mi pan moderátor poděkoval a ukončil spojení...“

Po tomhle bych Železnému neodpověděl ani na jednu jedinou otázku a celou ČT bych poslal do temných a smradlavých míst po té, co vynesli prohlášení, které se od veřejnoprávné televize opravdu nečeká a objevilo by se u bulvarního plátku, viz. další cizace z článku: ""...Domnívá se, že by se Čech měl věnovat spíš pokusům zlepšit svou formu. Jeho reakce není na místě, je hysterická. Odpovídá tomu, že jeho výkony v Chelsea ani v reprezentaci nejsou optimální,“ říká Šticha."

Reagovat
Arbiter

jinak se omlouvám za kopírování z článku, ale přepisovat se mi to svými slovy opravdu nechtělo, fakt žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak jasně, jak ste oslavil propad na 25.místo je vážně hloupý, o tom žádná, ale prý se stejným hloupým tónem snad choval ke všem, dle diskuze, takže když 9/10 se nad tím povznese a vezme to s nadhledem, on se prostě musí odlišovat, sem si naprosto jistý, že před úrazem by takto nereagoval, to byl o hodně lepší člověk a jako brankář byl taky jinde, já jen, že ty stále vidíš toho samého "nechybujícího" Čecha co má ve všem pravdu, to je zas tvůj folklór

Reagovat
smazaný uživatel

Jako svádět na zranění i jeho změnu chování už je trošku trapný, nemyslíš? Jestli si těch ostatních 9 nechá kálet na hlavu je vcelku jejich problém, Čech si zachoval hrdost a udělal správně

Že ty seš zaslepenec je problém tvůj a ne náš...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Arbiter

Tendence do veřejnoprávní televize nepatří!!! Já nemám nic proti tomu, když se Petr zkritizuje za to, že chybuje, chápu, že někdo může mít názor, že Petr je jen průměrný brankář, ale opravdu mi vadí, když se televize, která nemá bulvární základy, chová tak, jak se zachovala teď (myslím tím to prohlášení) a opravdu bych od seriózního novináře, za kterého jsem Železného opravdu považoval, nečekal něco takového..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ten Šticha jak hodnotí Čecha a radí mu aby zlepšil formu Holt žijeme v době kdy tiskový mluvčí jsou na všechno experti a mají patent na rozum. Vsadím se, že ten deb*l neviděl Čecha letos chytat ani v jednom zápase...

Reagovat
Arbiter

nemám k tomu slov, Železný mě fakt zklamal a ČT tím tuplem...

Reagovat
Liquid

bohužel já měl to "štěstí" ho vidět v zápasech vícekrát, a jak tam mluví o podbízení, tak v tom má pravdu, tady i odborníci typu Kouba ti ve studiu řeknou, výborný zákrok Petra Čecha a situace, tvrdá ráda doprostřed branky, tudíž chyba útočníka, ale komentátoři, to hned zveličují, něco jiného je jak chytil teď přímák, ale v zápase měl snad stejně zákroků i John Terry co vykryl střely co mířili do sítě, nicméně souhlasím, že otázky to byly hloupé

Reagovat
Arbiter

vlastně JT je náš druhý nejlepší brankář? Já nevím, proč máš tu tendenci shazovat Petrovy výkony na hřišti...A taky nechápu, proč jsi sem ten odkaz hodil, když sám prohlašuješ, že ty otázky byly hloupé

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasný že čeští "experti" reagují na české hráče trošku jinak a jsou k nim méně kritičtí, to však v žádném případě nesnižuje Čechovy kvality. Možná ho to ne jeho vlastní vinou shazuje u takových lidí jako jsi ty, ale ti co se nad to dokáží povznést a odprostit se od různých "šumů", které Čecha již delší dobu provázejí vidí obraz Čecha jako brankáře užší anglické a širší evropské špičky.

Reagovat
Liquid

mimochodem ČT Petrovi vyhověla a ten rozhovor neodvysílala, takže proč to pak rozmazávat, to byl také 1 z důvodů proč sem to sem Arbiterovi hodil, pro ČT to byla uzavřená věc, načež se Čech ohradil proti práce novináře, načež se zástupce ČT/Železného ohradil stejným stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má neoddiskutovatelné právo kohokoliv za odvedenou práci KONSTRUKTIVNĚ kritizovat (říká se tomu svoboda projevu, která byla deklarována jako základní lidské právo Všeobecnou deklarací LP už v roce 1948), ne pouze novináři. Tže pokud můžou někteří (ač nemají o fotbale ani páru) kritizovat Čecha za jeho výkony, má naopak Čech zase právo zkritizovat jejich břídilskou (v tomto případě "novinářskou") práci. Mě přijde, že hystericky v tomto incidentu reaguje naopak ČT, která místo aby popřela/potvrdila Čechovu verzi události tak se naprosto irelevantně zaměřuje na údajné špatné výkony Čecha, které ale přece vůbec nejsou předmětem sporu. Navíc:"Dlouho po skončení tohoto rozhovoru jsem přemýšlel, co si o tom všem mám myslet, proč jsem se právě já při takto významné sportovně-společenské akci stal obětí irelevantních dotazů a co konkrétně vedlo pana redaktora k tak arogantnímu a konfrontačnímu tónu. Zvláště poslední otázka se mě dotkla, protože vlastně urazila celý náš reprezentační tým." Čech je prostě natolik inteligentní, že si nenechá srát na hlavu jako ostatní sportovci, kteří by dost možná ani nerozpoznali ironický a arogantní nádech v Železného otázkách. A to že se bránil proti urážce národního týmu mu slouží jen ke cti, protože ačkoliv se jim už delší dobu nedaří, vždycky tvořil výkladní skříň českého fotbalu...

Reagovat
vitasrp

Toho kreténa bych pověsil za koule do průvanu

Reagovat
Arbiter

jinak já to četl už předtím, ale nechtěl jsem se špinit a házet to sem a mrzí mě, že i ty ve své zaslepené nenávistí vůči Petrovi použiješ něco takového...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli mu zelezny opravdu polozil takovehle otazky, tak je fakt naprosty idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nevíte někdo kdy by se měl vrátit na trávníky Wayne Bridge?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mancini je sympaťák.

"Pro mě je Shay Given nejlepší brankář.“

Reagovat
Staenly10

Ještě aby o svym brankáři řekl něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jen pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Ancelotti je taky sympaťák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl v Chelsea říkal by to samé o Čechovi Jinak nejlepší je samozřejmě Gigi

Reagovat
Losinho

Mancini je pro mě sympaták, ale z jiných důvodů. Shay patří k nejlepším golmanům Premier League, ale nejlepší na světě nění. (Je tak mezi Top 6)...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas. Ale zbytečně si Wenger hrál s ohněm, dnešní duel rozhodl, ale pokud bude chybět ve dvou a více duelech, tak to Wenger pěkně prokaučoval...Svou skvělou rozehrávkou dělá hru Arsenalu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Prý bude chybět několik týdnů.

Reagovat
fantomas

Tak to bude v lednu bžunda. Záloha bez Songa a Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

Panove, mam dotaz, kde v soucasnosti trenuje David O´Leary, bejvalej coach Leedsu, kdyz jeste hraval Champions League ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

He is currently without a job, after leaving his position as manager of Aston Villa in July 2006.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky ! Tak to to asi uz zabalil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch nezaměstnanejch větších jmen je jaksi moc. O´Leary, Keegan, Curbishley, Jewell, tuším že i Coppell, mladej Ferguson... A místo nich máme Manciniho a Zolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keegan trpělivě čeká na příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nádherný góly a Diaby hraje fakt dost dobře.

Reagovat
Counter

Slyšet tohle od Chelsea fans potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Když je co, tak pochválím...ale jinak výkon v 1.poločase se mi nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Newcastle United

Reagovat
smazaný uživatel

hell yeah !!

Reagovat
smazaný uživatel

když budem pokračovat takhle, tak dosáhnem na 100bodů za posledních 7 let se to povedlo akorát Readingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oddělili jsme plevy od zrn a to se libí aji fanouškum Celsea protože si na nás věří ale balon je kulatej tak do střehu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

a jejich návrat do PL, nejlepší ligy na světě

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebojte sa, bude to ani sa nenazdáme a do Championship Wigan, Hull a Wolves

Reagovat
Murtago

Snad Aršavin ne?

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele