19. kolo
26.12.2009 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Tottenham Hotspur 0:0

Nebýt gólmana Heurelha Gomese, asi by si Tottenham z Fulhamu neodvezl ani bod. Jeho pohotové zákroky, které pily domácím krev, nakonec zařídily Spurs alespoň bezbrankovou remízu. Především ve druhé půli to kolem hostující branky hodně hořelo. Tottenham tak promarnil šanci dotáhnout se bodově na Arsenal s Aston Villou.

Domácí The Cottagers hráli proti favoritovi utkání celý zápas lépe. Ve 12. minutě pálil z voleje Murphy, v brance se ovšem poprvé více ukázal Gomes, který střelu vyrazil nad břevno. Ještě blíže k brance měl dvakrát Dempsey po půlhodině hry. Nejprve jeho přímý kop udeřil o břevno, o deset minut dříve trestuhodně pálil z vyložené pozice jen vedle.

Zato Spurs na druhé straně hodinu gólmana Schwarzera neohrozili. Keane ani Crouch se v ofenzívě skoro vůbec neprosadili, další, komu se zápas vůbec nepovedl, bylo křídlo Aaron Lennon, který jen zřídkakdy založil povedenou akci.

Naproti tomu Fulham dál vesele pokračoval v útočení. Byl zkrátka hodně při chuti. A Gomez se měl znovu mezi třemi tyčemi co ohánět. Hlavičku Zamory vytěsnil s vypětím všech sil, likvidovat musel dělovku Dempseyho a další hlava Zamory skončila po centru zprava od Duuffa v jeho náruči.

Kouč Tottenhamu Harry Redknapp se nemohl na nemohoucnost svých svěřenců vepředu dívat. Snažil se hru oživit střídáním Keana za Defoea. Vyplatilo se, Defoe málem skóroval, jen těsně jeho pumelice letěla nad branku. Hosté začali více kousat, Crouchovu volej musel polapit gólman Schwarzer, Jenasův pokus vyrazil nohama pryč.

Závěr zápasu patřil Fulhamu. Zamora sklepl míč pro Duffa, který centrem našel na vzdálenější tyči Dempseyho, jenž na míč nakonec ve skluzu nedosáhl. Kdyby se mu to podařilo, minout cíl by pak opravdu nebyl velký problém.

Autor: Patrik Sandev / telegraph.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Remízové utkání.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1-pojďme Cottagers!

Reagovat
Radar

Reagovat
scholes18

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (to je přání), realita bude asi remíza...

Reagovat
Radar

Musíme uhrát tři body, bo dva dny po zápase to s Chelsea na bodový zisk nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem tam minimálně pro bod:-)Vzhledem k jejich současné formě a k tomu jak budou oslabení...

Reagovat
Radar

To už budou bez afrikánů ?

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele