19. kolo
27.12.2009 17:00 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Manchester United 1:3

Chelsea včera uhrála s Birminghamem jen bod a nabídla tak Manchesteru United možnost na stáhnutí jejího náskoku. Red Devils toho využili a vezou z Hullu tři body za vítězství v poměru 3:1.

Trenér Ferguson neváhal a i proti slabému Hullu poslal na hřiště to nejlepší, co měl k dispozici. Už v 5. minutě mu jeho důvěru mohl splatit Ryan Giggs. Po centru Valencii se dostal míč právě až ke zkušenému záložníkovi, který z voleje následně trefil jen horní síť branky Myhilla. Domácí gólman se pořádně zapotil také v 17. minutě. V hlavní roli se opět ocitl Giggs. Manchester dostal možnost k zahrávání zajímavé standardní situace, o slovo se okamžitě přihlásil velšský veterán a fanoušky Tigers vystrašil nebezpečnou ranou letící jen těsně okolo tyčky.

To Kuzscak musel v první polovině úvodního poločasu řešit jen střelu Olofinjany, která však příliš problémů nezpůsobila. Myhill se dnes rozhodně nenudil. Práci mu nadělal svou dělovkou Rooney, United ale vytěžili z této šance jen roh. V 28. minutě měl gól na kopačkách Olofinjana, proti jeho střele z voleje ovšem perfektně zasáhl Kuzscak.

Pravý bek Manchesteru Rafael dnes nepůsobil příliš jistě a po jedné z jeho chyb vznikla další šance Hullu. Brazilský mladík vystoupil proti Boatengovi, čímž vznikl prostor pro Hunta, který vzápětí dostal přihrávku a svou jedovatou střelu poslal jen těsně vedle tyče. Hned z protiútoku pálil naopak do boční sítě na druhé straně Berbatov a o pár minut později Rafaela vychytal Myhill. V samotném závěru to konečně Red Devils vyšlo. Fletcherův centr proletěl až k Rooneymu, a ten je v poklidu usměrnil do brány.

Po změně stran se bohužel hrálo poměrně dlouhou dobu bez nějakých velkých šancí. Až z ničeho nic dostal Hull v 59. minutě možnost zahrávat pokutový kop. Rooney nepochopitelně poslal přihrávku gólmanu Kuzsckakovi, k míči se ale dostal jako první útočník Fagan. I když se následně ocitl ze střeleckého úhlu, všiml si nabíhajícího Altidora, na něhož vyslal centr. Americký mladík ale nebyl schopný hlavičkovat, jelikož jej srazil k zemi Rafael. Následnou penaltu s přehledem proměnil Fagan.

A mohlo být pro United ještě hůř. V 66. minutě zahrával Hunt vůbec první roh domácích a k nebezpečně hlavičce se dostal García, nakonec mu ovšem scházela přesnost. Nerozhodný stav domácím příliš dlouho nevydržel. V 73. minutě si přihrávku Rooneyho ve skluzu srazil omylem do vlastní brány obránce Dawson. Manchester závěr utkání zvládl s přehledem a dokonce přidal třetí branku. Berbatova výborně našel Rooney a bulharský kanonýr zakončoval do zcela prázdné svatyně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MU bude rád za plychtu a kdo ví

Reagovat
Lahvac-CZ

Jsi negramotný nebo jste se to ve škole ještě neučili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale hoooodně hustej týpek :-D lol prosimte co to tady předvádíš lol kokot

Reagovat
smazaný uživatel

rad bych kdyby hull vyhral ale to si myslim ze se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd by se jeste nemusel vzpamatovat a mohl by dostat nebo remizovat..tipuju 1:1

Reagovat
scholes18

1:3

Reagovat
ManUnited

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 4

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
Lahvac-CZ

Hull hraje zle, Tip: 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Rooney, Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

nj, 78. minuta a stav 1:2 ... pomalu se nám ta remízka rýsuje

Reagovat
smazaný uživatel

no a už to na 2:2 nevypadá nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

hm, doufam že United vyhrajou mám na ně a zároveň hustej ticket.....tipuju 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele