Anglická Premier League - preview 19. kola

26.12.2009, 08:40, aktualizováno 27.12.2009, 09:42
Previews
Arsenal a Aston Villa se dotahují na vedoucí duo Chelsea - Manchester United, nyní minimálně jeden z nich ztratí, jelikož změří síly ve vzájemném duelu. Snadnější situaci by měl mít druhý Manchester United, který cestuje na hřiště předposledního Hullu...
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 14:30)
Arsenalu v posledních dnech hraje téměř vše do karet - londýnskému klubu se až na remízu s Burnley daří a ztráty Manchesteru United a Chelsea ho vrátily do boje o mistrovský titul. Své ambice bude chtít potvrdit i nyní, Aston Villa ale patří mezi nejsilnější možné soupeře...

Arsenal je nyní v tabulce třetí a na svém kontě má 35 bodů, což je stejně jako Villans. Kanonýři ovšem mají jedno utkání k dobru a teoreticky se tak k vedoucí Chelsea mohou dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Arsenal už dlouho nevyhrál žádnou trofej, jeho manažer Arsene Wenger je s posledními lety přesto spokojen. "Přesunuli jsme se na nový stadion a držíme se v první čtyřce anglické ligy. Pro mě je to nejlepší období v klubu. Bohužel jsme nevyhráli žádné trofeje, ale lidé zapomínají, že si dlouhodobě držíme vysokou výkonnost," říká francouzský kormidelník.

Arsenal v zatím posledním odehraném kole vyhrál doma nad Hullem nakonec celkem snadno 3:0, proti Aston Ville to ovšem bude daleko složitější. Chybět budou Tomáš Rosický, Nicklas Bendtner, Robin van Persie, Gael Clichy a Johan Djourou, Armand Traore by naopak mohl nastoupit.

Aston Villa se pere o možnost startovat v Lize mistrů a zatím se jí to daří. Vyhrála poslední čtyři zápasy, aniž by inkasovala, obzvláště cenná je výhra 1:0 ze hřiště mistrovského Manchesteru United.

"Období Vánoc je pro nás velmi důležité, protože nás čekají těžké zápasy. Víme, že pokud se nám podaří udržet kontakt s první čtyřkou, tak budeme mít dobré šance na to skončit takto vysoko i na konci sezony. Je třeba vyhrát každý zápas," říká obránce Villans Stephen Warnock.

Manažer Martin O'Neill netrpělivě čeká na další zprávy o zdravotním stavu Emila Heskeyho. Ten si v duelu proti Stoke poranil tříslo a následné vyšetření ukázalo, že nejde o nic vážného. Přesto by proti Arsenalu nastoupit neměl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Manchester United  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů z opačných pólů tabulky zakončí 19. kolo anglické Premier League. Manchester United je druhý a bojuje o titul, Hull je zase druhý od konce a potřebuje každý bod k tomu, aby mohl myslet na záchranu.

Red Devils v posledních týdnech nejsou příliš suverénní a jejich zaváhání znamenala šanci pro Chelsea, ta ovšem ztrácela také, a tak se na vedoucí duo dotahují konkurenti. Manchester United prohrál dva z posledních tří zápasů - po domácí porážce od Aston Villy sice přišla výhra nad Wolverhamptonem, poté však následovala prohra 0:3 na půdě Fulhamu.

Manažer Sir Alex Ferguson má velké problémy se složením obrany a na hřišti Hullu by se od úvodních minut mohli objevit Fabio Da Silva i jeho bratr Rafael. Vedle dlouhodobých marodů zřejmě nenastoupí ani Wes Brown a Nemanja Vidič, Ferguson ale věří, že oba bude mít k dispozici ve středu proti Wiganu.

Velkou osobností v kádru United je Ryan Giggs, který podepsal smlouvu na další sezonu a rozhodně nehodlá svou kariéru jenom "dohrát". "Stále je třeba vyhrát několik trofejí před tím, než skončím. Po skončení kariéry už nic vyhrát nemůžete, já v tuto chvíli stále chci. Ohlédnutí za kariérou je pro mě v tuto chvíli zbytečné, na to budu mít dalších čtyřicet nebo padesát let," řekl Giggs.

Hull loni i přes vydařený start do soutěže až do posledního kola bojoval o záchranu a něco podobného ho čeká i letos. Zatím posbíral jenom sedmnáct bodů a je předposlední.

Na marodce domácích jsou Jimmy Bullard a kapitán Ian Ashbee, jinak je tým kompletní, hrát by měl i Nicky Barmby. Na obzoru jsou ale problémy, Dean Marney, Stephen Hunt a Kamil Zayatte jsou jedno žluté napomenutí od stopky na jeden zápas, na Africký pohár národů se navíc po duelu s Red Devils chystá Seyi Olofinjana.

Hull loni s Manchesterem United dvakrát prohrál, v obou případech to ale bylo hodně těsné. Na Old Trafford skončilo utkání výsledkem 4:3, doma pak Hull podlehl 0:1.

"V letošní sezoně se na jejich účet již udála nějaká překvapení, bylo to zapříčiněno i zraněními. Ale stále jde o hráče Manchesteru United. Udělali hodně změn již loni a dokázali u nás vyhrát 1:0. Hráli dobrý fotbal, na to se musíme připravit. Ať už nastoupí kdokoliv, bude dostatečně dobrý," varuje Manažer Phil Brown.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.00 - 4.30 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Birmingham City - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Chelsea vstoupí do dalšího boje o titul na půdu Birminghamu, který oplývá velice solidní formou. Chelsea si už nemůže další bodovou ztrátu dovolit, a proto půjde za třemi body, jenže Birmingaham nehodlá svojí neporazitelnost ztratit.

Birmingham má v současnosti velice dobrou formu, vždyť naposledy prohrál v polovině října s Arsenalem. Od té doby neprohrál a drží devítizápasovou neporazitelnost. Birmingham se díky rapidnímu zlepšení posunul na sedmé místo tabulky. Domácí si v minulém kole rozdělili body s Evertonem za remízu 1:1. Nyní je čeká přetěžký úkol, pokusit se bodovat i proti vedoucímu celku. Tedy Chelsea.

Výsledkově se v poslední době přestalo dařit Chelsea, ta má tak štěstí, že Manchester United není schopen její ztráty využít a sám body doslova rozdává. Blues, ačkoliv se to nezdá, vyhráli z šesti soutěžních utkání jen jedno jediné - nad Portsmouthem 2:1.

Nicméně svěřenci italského kouče Carla Ancelottiho nadále vévodí Premiere league, byť je jejich náskok už jen čtyřbodový. Chelsea si naposledy rozdělila body s předposledním West Hamem, Kladiváři vedli po proměněné penaltě Alessandra Diamantiho 1:0, jenže ve druhém poločase vyrovnal na konečných 1:1 taktéž z penalty Frank Lampard.

Je jasné, že favoritem bude Chelsea, ta dominuje i ve vzájemné bilanci, Birmingham v novodobé historii neporazil Chelsea dobrou řádku let. Naposledy se na St. Andrew's Stadium zrodila nejtěsnější výhra londýnského celku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.95 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Tottenham Hotspur  (sobota 14:00)
Na Craven Cottage v Londýně se střetnou dva týmy s aktuálně velice dobrou formou. Fulham neprohrál již sedm soutěžních utkání a tuto bilanci hodlá prodloužit i v zápase s pátým Tottenhamem, ten si naposledy připsal dvě pohodlné výhry nad Manchesterem City a Blackburnem.

Velmi dobré výkony katapultovaly Fulham na deváté místo ligy a také do vyřazovacích bojů Evropské ligy. Angličané postoupili společně s římským AS, když za sebou nechali švýcarskou Basilej a bulharskou CSKA Sofii. Fulham se tak může těšit na souboj se Šachtarem Doněck, který triumf obhajuje, jelikož se stal posledním vítězem již neexistujícího Poháru UEFA.

Fulham tedy v Evropě přezimoval a teď se musí vypořádat s přechodem do nového roku, to se mu zatím daří náramně, 19. prosince se totiž kupodivu lehce vypořádal s Manchesterem United, když zvítězil vysoko 3:0. Zajímavé je, že "The Cottagers" sehráli poslední většinu zápasu před domácím publikem a nejinak tomu bude i nyní, v zápase s Tottenhamem.

Ten si sice nedrží tolika zápasovou neporanitelnost, ovšem aktuální páté místo hovoří o všem. Minulá sezona se Kohoutům příliš nepovedla a letos to opět vypadá na starý dobrý Tottenham, který bude prohánět "velkou čtyřku". Hosté dali velice rychle zapomenout na domácí smolnou porážku 1:0 s Wolverhamptonem a v následujících zápasech si počínali velmi suverénně. Tottenham v domácím prostředí na White Hart Lane zesměšnil Manchester City výhrou 3:0 a vyhrát dokázal i na Blackburnu, tentokráte 2:0.

Zápasy Fulhamu s Tottenhamem bývají velmi vyrovnané, o čem svědčí i vzájemná bilance. Poslední střetnutí skončilo bezbrankovou remízou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Portsmouth FC  (sobota 14:00)
Devatenácté kolo anglické ligy přináší také souboj předposledního s posledním, neboť West Ham přivítá Portsmouth. Oba celky mají za sebou bodový zisk nad celky "velké čtyřky", Kladiváři totiž doma remizovali s Chelsea a Portsmouth dokonce porazil Liverpool.

Ani West Ham a ani Portsmouth rozhodně nečekaly, že spolu v období Vánoc sehrají bitvu o poslední místo v tabulce. Oba celky však zažily bídný podzim, jenž v případě Pompey vyvrcholil výměnou trenéra. Nový trenér Avram Grant pomalu začíná Portsmouth vytahávat z nejhoršího.

West Ham nevyhrál už čtyři kola po sobě, i když poslední výsledek byl z jeho strany velkým úspěchem. Svěřenci trenéra Gianfranca Zoly remizovali s Chelsea, a alespoň částečně odčinili špatné výsledky z předchozích kol. Celkově je však situace londýnského klubu špatná.

West Ham navíc trpí i po finanční stránce, majitelé si nemohou dovolit drahé nákupy, ba naopak se hovoří o prodeji největších hvězd. Samotný manager Gianfranco Zola by si samozřejmě přál, aby jeho opory v týmu setrvali. Pro Kladiváře tak nastává klíčové období a Gianfranco Zola věří, že vše dopadne dobře.

O něco lépe než Kladivářům se vede Portsmouthu, tedy alespoň v poslední době se to tak dá říct. Nový manager Avram Grant tým pozvedl, čehož důkazem je výhra nad Liverpoolem. Škoda jen, že se Portsmouthu nepodařilo bodovat v zápase s Manchesterem, kde navzdory výsledku 4:1 pro United sehráli Grantovi hoši více než vyrovnanou partii. Také prohraný zápas s Chelsea mohl dopadnout jinak, Blues vyhráli až díky penaltě ze 79. minuty.

Vzájemné bilance West Hamu a Portsmouthu hovoří lépe pro hostující celek. Naposledy se však radoval londýnský klub, jenž dokázal vyhrát ve Fratton Parku 4:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Burnley FC - Bolton Wanderers  (sobota 15:00)
Premier League si na Boxing Day přichystala i North West derby. Burnley si bude proti odpočatému Boltonu chtít konečně na domácím stánků zase urvat tři body.

Překvapení úvodu sezony a doma nedobytné Burnley pomalu začíná stahovat nohu z plynu. Naposledy totiž vyhrálo poslední říjnový den doma s Hullem, od té doby až do dnešního dne pak získalo jen čtyři body za remízy na City of Manchester Stadium, doma s Villans, Cottagers a Gunners. Jinak přišly méně očekávané prohry na West Hamu, Portsmouthu a Wolverhamptonu.

Organizaci tohoto zápasu však na Turf Moor komplikuje sníh. Kromě místních orgánů se přidali i dobrovolníci, aby se na druhý svátek vánoční mohlo utkání odehrát. Na útulném stadionku by mělo být vyprodáno, ačkoliv většině fanoušků bude zřejmě cestu na zápas komplikovat doprava - v Burnley totiž nepojede ani jeden autobus.

Burnley se po skvělém začátku propadlo až na 14. příčku tabulky. Manažer týmu Owen Coyle se domnívá, že by k tomu nedošlo, kdyby měl možnost v létě pořádně nakupovat. "Pořád jsme finančně omezení, ale přesto můžeme ještě silnějším týmům konkurovat. Nakonec stejně dosáhneme cíle, že zůstaneme v této lize. Pokud jde o body, nechci si stanovovat cíle," řekl manažer, jemuž budou chybět Paterson, McCann, Rodriguez a otazník se vznáší nad Caldwellem s Carlisslem.

To Bolton na tom není také zrovna růžově, ale z posledních pěti odehraných utkání získal pět bodů, zatímco domácí jen dva. Výhra doma nad West Hamem byla jakýmsi darem přírody, neboť Trotters na výhru čekali už sedm kol. Do tohoto utkání budou ale muset oškrábat trochu rez, neboť jim bylo odloženo pondělní utkání ve Wiganu. Gary Megson se navíc musí obejít bez na jeden zápas suspendovaného Muamby, pak bez zraněných David, J. O’Briena a McCanna.

Zajímavý návrat na Turf Moor prožije čtyřiadvacetiletá Gary Cahill, jenž v Burnley debutoval v roce 2004, kdy byl v klubu na hostování z Aston Villy. "Tento klub mi dal šanci vybudovat si kariéru. Rád na toto místo vzpomínám, protože mi dalo šanci. Tým se hodně proměnil, zůstali snad jen Mike Duff, Brian Jensen a Robbie Blake."

"Po odložení zápasu s Wiganem jsme byli všichni zklamaní, ale nedalo se nic dělat. Bezpečnost fanoušků je na prvním místě. Víme, že to pro nás bude těžký zápas, ale to by byl pro každého, kdo tam pojede. Pojede tam i spousta našich fanoušků, je to derby," řekl před zápasem Gary Megson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Preméru na lavičce Citizen zažije nový trenér Roberto Mancini. Jeho Manchester City přivítá před domácím publikem Stoke City a nic jiného než výhru brát nechce. Manchester se v případě výhry může bodově přiblížit pátému Tottenhamu.

Manchester City započne svojí novou etapu! Bohatí šejkové se totiž rozhodli odvolat dosavadního trenéra Marka Hughese a novým trenérem zvolit úspěšného Itala Roberta Manciniho, který naposledy vedl fotbalisty Interu Milán s nimiž získal několik titulů. Zdali se Mancinimu u kormidla Citizens bude dařit ukáže až následující čas.

Odvolání Marka Hughse se samozřejmě neobešlo bez patřičných reakcí, nejvíce kritizoval toto rozhodnutí majitelů Manchesteru City trenér konkurenčních United Sir Alex Ferguson. Mark Hughes nejspíše doplatil na mnoho remíz a v neposlední řadě na porážku 3:0 s Tottenhamem, od angažmá už ho neochránila ani divoká výhra 4:3 nad Sunderlandem. Nesouhlas s odvoláním Hughese vyslovil také trenér Stoke City Tony Pulise.

Právě Stoke City bude dalším soupeřem Manchesteru City. "The Potters" momentálně nikterak neválí ale s aktuálním jedenáctým místem jsou všichni jistě spokojeni. Stoke v minulém kole nestačil na Aston Villu a díky brance Johna Carewa ve druhé polovině utkání prohráli 1:0. Snadné to nebude mít Stoke ani na Manchesteru, kde se bude chtít předvést nový trenér Roberto Mancini.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 8.50
více informací
Sunderland AFC - Everton FC  (sobota 16:00)
Velmi zajímavý fotbal slibuje Stadion Světel v sobotní odpoledne. Sunderland s nevýraznou formou má i přes kolísající výsledky šanci konečně protrhnout mizernou sérii s letos tápajícím Evertonem.

Svěřenci Davida Moyese si po reprezentační pauze připsali tři prohry a tři remízy, zda však navážou třemi výhrami, zůstává zatím ve hvězdách. Trpkou skutečností zůstává patnáctá příčka a mizerné výsledky jak s Velkou čtyřkou, tak i s týmy pravidelně bojujícími o záchranu. Po remíze na Stamford Bridge, kde Everton uhrál letošní jediný bod s naprostou elitou ligy, přišla další, méně pozitivní dělba bodů doma s nováčkem z Birminghamu.

Ani Sunderland nemůže v poslední době skákat radostí. Sice se drží na konci první poloviny tabulky, ale v minulých pěti zápasech získal jediný bod za domácí remízu s Portsmouthem. Hned v dalším představení na vlastním stadionu prohrál s Villou o dvě branky, další čtyři pak inkasoval při přestřelce v Manchesteru.

Poslední zisk třech bodů ze vzájemného zápasu si Sunderland připsal dva dny před Vánoci 2001. Od té doby vyhrál Everton osmkrát, jedinou ztrátu dvou bodů zaznamenal na vlastním stadionu v sezóně 2005/2006. Na hřišti soupeře dokonce ve všech čtyřech utkáních nedostal jediný gól.

Manažer Moyes tak věří, že právě sobota bude tím pravým odrazovým můstkem. "Jsem zklamaný posledními výsledky, výkony již však jdou nahoru. Potřebujeme jen tři body a vše bude vypadat lépe. Přes Vánoce se věci rychle mění díky zápasům v rychlém sledu a my to změnit chceme."

Nad současnými výkony svěřenců si naopak zoufá Steve Bruce. "Před pěti týdny, když jsme porazili Arsenal, byli všichni v naprostém deliriu. Teď děláme mnoho jednotlivých chyb a máme hodně daleko ke svému maximu, to každý tým z Premier League potrestá," přiznává tvrdou lekci.

Ve víkendovém zápase bude jistě chybět suspendovaný Turner, který si přes přelom roku odpyká čtyřzápasový trest. Z marodky se nedostanou Gordon a Ferdinand, otazníky pak visí nad Malbranquem a Zendenem. V dresu hostů se stále nepředstaví dlouhá řada marodů - Anichebe, Arteta, Jagielka, Neville, Osman, Yobo. K nim se přidávají další tři hráči, jež nejsou zcela fit - Distin, Gosling i Jo se tak možná v nejbližším zápase ještě neobjeví.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Fulop, Bardsley, McCartney, Nosworthy, Mensah, Cana, Cattermole, Reid, Henderson, Campbell, Bent
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
O mnohém se rozhoduje přes vánoční svátky. Nejinak tomu bude ve Wiganu, který na vlastním stadionu přichystá derby s Blackburnem. Oba týmy se pohybují jen těsně nad sestupovými příčkami, tři body tak v závěrečném hodnocení mohou znamenat miliony.

Latics ztratili v posledním domácím zápase před třemi týdny všechny body v zápase s Birminghamem a v následujících dvou výjezdech urvali pouhý bod. Za předešlý měsíc tak během pěti zápasů získali jen čtyři body a psychicky těžce únosný debakl v Tottenhamu. Právě ten přispěl k tragickým osmatřiceti inkasovaným brankám, což je skoro dvakrát více, než pustil za stejnou dobu v loňské sezóně.

Ani Blackburnu však po reprezentační pauze není zrovna nejlépe. Od výhry v Boltonu nepoznal sladkou chuť vítězství už šest zápasů v řadě, v nichž navíc vsítil pouze jedinou korigující branku v Birminghamu. Po třech bezbrankových remízách tak přišly dva údery, po kterých jsou Rovers jen tři body před sedmnáctým Boltonem, jenž má dva zápasy k dobru.

V posledních dvou sezónách vítězí v tomto derby hostitel, a to minimálně o dvě branky. V živé paměti zůstává především střetnutí z roku 2007, kdy JCB Stadium vidělo výborný zápas se šťastným rozuzlením pro Wigan v poměru 5:3.

Špatné postavení svého týmu přičítá Martinez slabé konkurenci, i když své svěřence za přístup chválí. Řešení je nasnadě. Klička u přestupového okna se již pomalu otáčí a nový manažer Latics chce ukořistit posily na každou pozici. "Více hráčů nám pomůže při zraněních a suspendacích, mohli bychom tak opustit spodní příčky," řekl domácí lodivod.

Na derby se sice těší, přesto by mu zimní přestávka proti srsti nebyla. "Na každé derby v Lancashiru jako je toto se těším. Blackburn dokáže znepříjemnit život každému, jsou výteční ve hře bez balonu. Při pohledu na počasí by ale byla zimní přestávka dobrá, lidé si fotbal tolik neužijí."

Rovers se potýkají s největším problémem v koncovce, to dobře ví i manažer Allardyce. "Benni, Franco, Jason, Morten, Dioufy - ti všichni dávají málo gólů a s každým dalším zápasem si dělají větší starosti. Jedna věc, která dokáže zvednout důvěru je jít na hřiště a trénovat a trénovat," ponukl své svěřence.

Na rozdíl od svého přímého soupeře si Big Sam v lednu vyskakovat nebude. "Naše okno je zavřené a předpokládám, že to tak i zůstane. Ale já jsem vcelku spokojený s hráči, které k dispozici mám."

Pohled na marodku obou týmů je vzhledem k pokročilosti sezóny a nepříznivému počasí z pozice trenérů příjemný. Za domácí nemůže nastoupit pouze Diame, na druhé straně pak Dunn a Grella. Šance na hru pak živí hostující Emerton.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Kirkland, Melchiot, Bramble, Boyce, Figueroa, Thomas, Scharner, N'Zogbia, Gomez, Rodallega, Scotland
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson, Chimbonda, Nelsen, Samba, Givet, Emerton, Andrews, N'Zonzi, McCarthy, Di Santo, Hoilett
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Vánoční pohodou rozhodně neoplývá Liverpool, slavný klub na březích Merseyside se v Premiere league značně trápí, a ohrožena je i jeho účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Liverpool na Anfield Road přivítá dvanáctý Wolverhampton a bude se chtít v tabulce polepšit.

V Liverpoolu byl fotbalový podzim opravdu nepovedený, The Reds brzy vypadli z Ligy mistrů a v domácí soutěži zažívají velké trápení. Jistému tlaku byl vystavěn i trenér Rafael Benítez, avšak ve funkci hlavního trenéra setrval. Anglická soutěž dospěla do svého klíčového období, a právě v tomto vánočním období Rafeal Benítez doufá, že se vše zlomí ve prospěch Liverpoolu.

Domácí přivítají na Anfield Road nováčka z Wolverhamptonu a nic jiného než tři body chtít brát nebudou. Liverpool naposledy prohrál s posledním Portsmouthem 2:0, čím nejspíše dovršil svojí výsledkovou a herní krizi.

Wolverhamptonu se na rozdíl od Liverpoolu daří. Zajisté, Wolves je v tabulce až za Liverpoolem, ale aktuálně dvanácté místo je pro letošního nováčka úspěchem. Zvláště poslední zápasy se hráčům Wanderers vyvedly. Svěřenci managera Micka McCarthyho doma vyhráli nad Boltonem a Burnley, a zvítězit dokázali i na horké půdě favorizovaného Tottenhamu. Mezi tím prohráli hosté jeden zápas - na Manchesteru United 3:0.

Benítez bude postrádat Javiera Mascherana, jenž si odpykává karetní trest. Hostům budou zase scházet Andy Keogh, Michael Kightly a Dave Edwards. Liverpool se s Wolverhamptonem utkal naposledy v roce 2004, tehdy vyhrál Liverpool na Anfield Road jen 1:0, na půdě soupeře se pak zrodila remíza 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC18132343:1541
2.Manchester United18121537:1737
3.Arsenal FC17112444:2035
4.Aston Villa18105329:1435
5.Tottenham Hotspur18103540:2233
6.Manchester City1778233:2729
7.Birmingham City1884619:1828
8.Liverpool FC1883734:2527
9.Fulham FC1775523:1726
10.Sunderland AFC1863925:2821
11.Stoke City1756615:2021
12.Wolverhampton Wanderers1854917:3119
13.Blackburn Rovers1854917:3219
14.Burnley FC1854921:3719
15.Everton FC1746723:3118
16.Wigan Athletic1753920:3818
17.Hull City1845917:3717
18.Bolton Wanderers1644823:3316
19.West Ham United1836926:3515
20.Portsmouth FC18421217:2614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (540)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele