Kopúnek si působení v Serii A představoval jinak, za Bari ještě nehrál

11.03.2011, 17:58
Aktuality
Slovenský reprezentant Kamil Kopúnek, který v zimním přestupním termínu přestoupil na půl roku do AS Bari, zatím neodehrál v Serii A ani minutu. Krátce poté, co se stal hráčem posledního týmu italské ligy, došlo k výměně trenéra, což má na jeho působení na Apeninském poloostrově vliv...

Giampiero Ventura si hráče přivedl, nový trenér Bortolo Mutti ho přeřadil na vedlejší kolej. Taková je v současnosti situace bývalého hráče Trnavy či Saturnu Moskovská oblast. Po zániku ruského klubu se stěhoval do Itálie s vidinou udržet si zápasovou praxi a vyzkoušet si působení v zemi, kterou sám poslal do hlubin na mistrovství světa v JAR. Smlouva na půl roku vyprší již v červnu a Kopúnek se tak stal dalším slovenským hráčem, který po přestupu nehraje pravidelně.

"Měl jsem jednoduše smůlu," zhodnotil výměnu kouče a fakt, že ten nový s ním nemá podobné plány, jako jeho předchůdce. Přece jenom ale poctivě trénuje a čeká na svou příležitost. Do konce sezony zbývá deset kol a to jsou poslední možnosti, jak se objevit na hřišti v Serii A. Kopúnek se v případě sestupu svého současného zaměstnavatele bude ohlížet po jiném klubu. Již tuto neděli má šanci podívat se na San Siro, protože Bari cestuje do Milána a síly změří s místním AC: "Bylo by to skvělé, kdybych absolvoval debut právě proti nim," doufá v šanci a pokračuje:

"Setkal jsem se s trenérem, chtěl jsem si vyjasnit situaci. Na mou pozici je přetlak hráčů a je jasné, že kouč prosazuje své. Naproti tomu mě ubezpečil, že šanci dostanu. Je prý se mnou spokojený, líbí se mu můj profesionální přístup. Ze začátku mi říkal, že problémem bude jazyk, jenže já začal chodit do školy a na doučování a už to není problém. Uvidíme, jak to dopadne," upřesnil fakta.

Kopúnek se několikrát objevil alespoň na lavičce náhradníků, jinak ale nefiguroval na soupisce vůbec. To je důvod také k diskuzi, zda se objeví v reprezentaci, a to v kvalifikačním duelu proti Andoře nebo v přípravě s Dánskem. "Těžko říci, zda se dostanu do nominace, když jsem nehrál. Pokud bych nastoupil proti AC a pak proti Chievu, bylo by to lepší. Vím, že Miro Karhan je zraněný, uvidíme, kdo se nakonec dostane do nominace na tyhle zápasy. Samozřejmě, že bych velmi rád reprezentoval, ale volba je jen a jen na trenérovi Weissovi," zakončil hráč s číslem 24.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře mu tak šmejdovi,ho nestaví schválně že dal Italům gol

Reagovat
smazaný uživatel

slaby arogantny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

machri spoza kompjutra sa ozvali

Reagovat
Trand

dokocne i ze studia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól Talianom a myslí si že je hviezda, a pritom nepochopil, že si ho Taloši kúpili preto aby mu zničili kariéru a vráti sa maximálne do okresného preboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlupacik

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, neviem, Kopúnek sa neblýskne skvelým výkonom v každom zápase. Proti Taliansku to však bol najväčší moment jeho kariéry, bol v správnom čase na správnom mieste, perfektne to využil, strelil neskutočný gól. To treba uznať. Nie však každý dostane po podobnom úspechu šancu hrať pravidelne.

Reagovat
Xavi8

Jeho posobenie v Bari ma absolutne neprekvapuje. Je strasne precenovany a kvality ma len na nasu Corgon ligu. Ale inac nic proti nemu. (byvaly trnavak)

Reagovat
smazaný uživatel

skvelá diskusia, len to tu Talošom zaserte, tí vás poženú vidlami

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna mia Tohle tu opravdu už dlouho nebylo

Reagovat
vanGomm

Tak jsi se konečně dočkal.Jinak dle mého názoru je to o ničem.Pokud by vyseděl důlek na lavičce npř. v Interu či AC Milán,tak dejme tomu,ale v Bari?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze je to tu premazane good job

Reagovat
vanGomm

Celkem chápu,že může někoho zajímat článek o tom,že nějaký Kopúlek neodehrál za sestupující Bari ani minutu.No já k těmto lidem nepatřím.Mě tato zpráva nic neříká jenom a pouze jsem k tomu napsal svůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Napíš to ešte 3x a bude to pravda

Reagovat
vanGomm

Tak specielně pro Tebe článek o ničem!

Reagovat
vanGomm

Extra pro Desperado - článek o ničem!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý si klikne na článok, ktorý ho zaujíma. Nemyslím, že je potrebné niekoľkokrát opisovať, ako ťa to nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

naco sem davate tu diskusiu ked to aj tak vymazete?o com to je? kopunek do toho!

Reagovat
Kily

na základě zkušeností za poslední rok a půl jsem se rozhodl automaticky mazat příspěvky začínající slovy jako "hloupí Češi", "debilní Slováci" nebo "blbečci od vedle", ten tvůj první začínal podobně a poté, co se tady strhlo včera, nemám náladu takový komentář číst dál. Přiznávám ale, že na základě tvých dalších komentářů to v tomto případě dost možná byla chyba, jelikož jsi jeden z těch klidných uživatelů a rozhodně nemáš chuť se hádat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele