Aktuality

Hašek: Vést reprezentaci nyní nepřipadá v úvahu

Podle expertů oslovených ČTK je největším kandidátem na místo trenéra české fotbalové reprezentace, u níž po mistrovství Evropy skončí Karel Brückner, Ivan Hašek, avšak ten považuje případné angažmá u národního týmu za téměř vyloučené. Reprezentační kouč podle něj musí mít dobré vztahy se svazovým vedením a to prý on sám momentálně rozhodně nemá.

Jsem v klidu, všechno jsem již vyhrál, říká Trezeguet

Soukromá válka mezi trenérem francouzské reprezentace Raymondem Domenechem a útočníkem Davidem Trezeguetem má další pokračování. Kouč hráče turínského Juventusu nepovolal pro přátelská utkání proti Anglii respektive Mali a sám Trezeguet se již smiřuje s faktem, že se na letošní evropský šampionát bude koukat pouze v televizi...

Šimákovi vyčítají "Nejhloupější červenou kartu roku"

Záložník Jan Šimák sklízí v Německu kritiku za to, jak se nechal vyloučit v úterním semifinále fotbalového poháru. Oslabená Jena pak bez svého nejlepšího hráče podlehla Dortmundu 0:3. Deník Bild označil Šimákovo vyloučení za "Nejhloupější červenou kartu roku".

Na Brücknerovo místo je podle Tipsportu favoritem Rada

Pro sázkovou kancelář Tipsport je největším favoritem na nástupce trenéra českých fotbalistů Karla Brücknera jeho dosavadní asistent Petr Rada. Bookmakeři po dnešním Brücknerově prohlášení, že po mistrovství Evropy u týmu skončí, vypsali na teplického trenéra kurz 3:1.

Beckham má stále co nabídnout, ví Capello

David Beckham se vrací do anglické reprezentace. Záložník Los Angeles Galaxy byl nominován pro přátelské utkání proti Francii a pokud nakonec opravdu nastoupí, odehraje svůj jubilejní stý duel v národním týmu. Trenér Fabio Capello moc dobře ví, že zkušený záložník má týmu stále co nabídnout...

Experti: Brückner moc dobře ví, proč se rozhodl skončit

Dobře a pečlivě promyšleným krokem je podle odborníků, které oslovila ČTK, rozhodnutí kouče Karla Brücknera skončit po mistrovství Evropy u české fotbalové reprezentace. Od národního týmu prý v létě odejde charismatická osobnost, podle některých dokonce nejlepší tuzemský trenér všech dob.

Lavička bere do Francie i nováčka Vacka

Záložník pražské Sparty Kamil Vacek je jediným nováčkem v nominaci fotbalové reprezentace do jednadvaceti let, která se příští středu v Rouenu poměří v přípravném utkání s francouzskými vrstevníky. Trenér Vítězslav Lavička může počítat i s krajánky ze zahraničí.

Střeštík se těší, až sám pozná hvězdy české reprezentace

Když na začátku února vyrazili jeho tehdejší spoluhráči z Brna Luboš Kalouda a Mario Holek na svůj premiérový reprezentační sraz, vyzvídal u nich Marek Střeštík, jak to mezi českou fotbalovou smetánkou chodí. Teď si to sám vyzkouší na vlastní kůži.

Laštůvka pozvánku do reprezentace vůbec nečekal

Když před lety zářil v Šachtaru Doněck v Lize mistrů, pozvánky do reprezentace se mu vyhýbaly. Jan Laštůvka se do národního týmu prosadil až z německé Bochumi, průměrného bundesligového klubu. "Vůbec jsem to nečekal," řekl dnes Laštůvka v telefonickém rozhovoru pro ČTK.

Ronaldinho: Závistivci mě nezničí

V hodně nezáviděníhodné pozici je Ronaldinho. Na útočníka Barcelony se snáší kritika za jeho výkony a zpochybněny byly už i jeho zdravotní problémy. Sám Brazilec s tím vším hodlá bojovat a rozhodně se nenechá zničit...

Brückner po Euru u fotbalové reprezentace skončí

Trenér fotbalové reprezentace Karel Brückner po červnovém evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku skončí po šesti letech ve funkci. Brückner to oznámil na dnešní tiskové konferenci v Praze.

Jarolím čtvrtým nejneoblíbenějším hráčem bundesligy

David Jarolím patří mezi nejneoblíbenější hráče bundesligy. Vyplývá to alespoň ze čtenářské ankety deníku Bild, v níž český reprezentant obsadil čtvrté místo mezi fotbalisty, které Němci nemají rádi. Nejvíce negativních hlasů nasbíral záložník Bayernu Mnichov Mark van Bommel.

Do reprezentace povoláni Laštůvka a Střeštík

V nominaci české fotbalové reprezentace pro přípravný zápas v Dánsku se poprvé objevili brankář Jan Laštůvka z Bochumi a záložník Marek Střeštík. Naopak v ní chybí zranění Tomáš Rosický, Radoslav Kováč a Petr Čech, do nominace se tentokrát nevešel ani Marek Kulič.

Kewell bude bojovat až do konce

Harry Kewell před sebou má měsíce, které rozhodnou o jeho bytí či nebytí na Anfield Road. Australskému záložníkovi v létě končí v Liverpoolu smlouva a pravděpodobnější je spíše jeho odchod, sám hráč se ale nenechal odradit až až do samého konce bude bojovat o nový kontrakt...

Ještě není konec, je si vědom Ferguson

Manažer vedoucího celku Premier League Sir Alex Ferguson dobře ví, že o titulu zdaleka ještě není rozhodnuto. Jeho Manchester United sice má na čele tabulky tříbodový náskok na Arsenal, ale do cíle je ještě pořád daleko.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele