Aktuality

Ferguson už Arsenalu příliš nevěří

Sir Alex Ferguson se domnívá, že se na Arsenalu značně podepíše velmi náročný program, který se kvapem blíží. Kanonýři se totiž hned třikrát během jednoho týdne utkají s Liverpoolem a následně je čeká i Manchester United. To se podle Fergusona musí na Arsenalu jistým způsobem podepsat.

Mourinho byl v Miláně, jednal s Interem

Portugalský fotbalový kouč José Mourinho, jenž je od září bez práce, odjel v pátek vyjednávat s vedením Interu Milán o případném novém angažmá. Oznámil to jeho osobní poradce Eladio Parames. Vedoucí tým italské ligy trénuje Roberto Mancini, ten se ale po vyřazení z Ligy mistrů nechal slyšet, že uvažuje po sezoně o odchodu z Interu.

Rijkaard už je unavený z bránění Ronaldinha

Frank Rijkaard si postěžoval, že už je unavený z neustálých otázek týkajících se stagnující brazilské hvězdy Ronaldinha. Sám Rijkaard se vyjádřil ve smyslu, že bude nejlepší nechat ho na pokoji a soustředit se na nadcházející zápas proti Betisu.

Čtyři Peruánci nesmějí rok a půl reprezentovat

Hodně dlouho si bude čtveřice peruánských reprezentantů vyčítat porušení pravidel z listopadu loňského roku. Kvarteto fotbalistů si tehdy dobu mezi kvalifikačními zápasy o postup na MS 2010 zpestřilo orgiemi s ženami a alkoholem a tamní svaz jim za to zakázal rok a půl reprezentovat svou zem...

Půjde Kallstrom do Evertonu?

Jedním z cílů letních nákupů Evertonu bude asi i švédský reprezentant Kim Kallstrom - v současné době hráč Olympiqueu Lyon. Kallstrom je zájmem potěšen a podle svých slov by se přestupu do Premier League nebránil.

Lippi má údajně namířeno zpět k italské fotbalové reprezentaci

Marcello Lippi má údajně namířeno zpět k italské fotbalové reprezentaci. Pro trenéra, který před dvěma lety dovedl národní tým k triumfu na mistrovství světa, má podle turínského listu La Stampa vedení Italského fotbalového svazu (FIGC) připravenu předběžnou smlouvu, jíž by mohly obě strany podepsat do konce května.

Fergusona rozzuřilo zranění Fletchera

Březnové přátelské zápasy nekritizoval pouze Steve Bruce, k manažerovi Wiganu se totiž připojil i kormidelník Manchesteru United Sir Alex Ferguson. Skotského kouče rozhněvalo, když se mu zraněný z reprezentačního srazu vrátil Darren Fletcher...

Romario definitivně ukončil kariéru

Fanoušci v Brazílii se již nebudou moci těšit z kousků Romaria. Legendárnímu útočníkovi sice byl v polovině února zrušen čtyřměsíční distanc za užití nepovolené podpůrné látky, 42letý fotbalista ale i přesto pokračování v úspěšné kariéře neplánuje...

Nespokojený Podolski pohrozil odchodem z Bayernu

V útoku Bayernu Mnichov je velká konkurence a na tu hodně často doplácí Lukas Podolski. Německý útočník se v konkurenci Miroslava Kloseho a Luky Toniho neprosazuje podle svých představ a naznačil, že by v létě mohl z bavorského velkoklubu odejít...

Sparta bere derby jako boj o první místo, ne o titul

Trenér fotbalistů pražské Sparty Michal Bílek považuje pondělní ligové derby se Slavií za nejkrásnější utkání jara, ovšem odmítá, že by v něm šlo už nyní o titul. Bojovat se podle něj bude pouze o první příčku v tabulce. Bílek věří, že Sparta vedení vybojuje, protože má lepší formu než Slavia.

Finále LM se vrátí na Santiago Bernabéu

30 let poté, co legendární Nottingham Forest dokráčel k titulu tehdy ještě Poháru mistrů evropských zemí, se PMEZ pod názvem Liga mistrů vrací na Santiago Bernabéu. Bude to již počtvrté, co bude tento stadión (postavený v roce 1944) hostit finále v současnosti nejprestižnější evropské soutěže.

Queiroz blízko Benfice

Druhý pokus na nastartování kariéry hlavního klubového kouče má možná před sebou Carlos Queiroz, asistent sira Alexe Fergusona v Manchesteru United. O služby portugalského trenéra má totiž zájem Benfica Lisabon, která již podala oficiální nabídku.

Sada posil Bernda Schustera

Real Madrid již tvrdě pracuje na posílení kádru pro příští sezónu a trenér Bernd Schuster údajně již vybral šest hlavních terčů. Jedná se o tři útočníky, dva záložníky a jednoho obránce. Vzhledem k hvězdným statusům některých bude muset Bílý balet sáhnout opravdu hluboko do kapsy...

Pato prožil pohádkový debut v Pelého stylu

Debut jako z pohádky prožil ve středu v dresu brazilské reprezentace útočník AC Milán Alexandre Pato. V utkání se Švédskem ve Wembley, které se hrálo jako vzpomínka na finále MS 1958, stačilo Patovi 12 minut aby se zapsal mezi střelce. Pak se, podobně jako před bezmála čtyřiceti lety Pelé, rozplakal.

Ronaldo podpoří Góly pro Červený kříž

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se stal tváří kampaně Góly pro Červený kříž, která se uskuteční na internetu v souvislosti s červnovým mistrovstvím Evropy. Oznámila to Evropská fotbalová unie UEFA, která akci pořádá ve spolupráci s Mezinárodním výborem Červeného kříže. Zisk bude věnován lidem, které zranily miny v Afghánistánu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele