Aktuality

Ruští mafiáni "koupili" Pohár UEFA, tvrdí španělský tisk

Ruští mafiáni, které letos v červnu dopadla španělská policie, tvrdí, že "koupili" zápasy Poháru UEFA, a tím zajistili, aby se jeho vítězem v uplynulé sezoně stal petrohradský klub Zenit. Píše o tom dnešní madridský list ABC.

Giovinco zachránil Juventus. Teď prodlouží smlouvu

Juventus zaspal včera v Borisově začátek utkání. Domácí BATE vedl nad Starou dámou brzy o dvě branky, historické výhry v Lize mistrů se ale nedočkal. Juventus ještě do přestávky stihnul vyrovnat, na čemž měl zásadní podíl Sebastian Giovinco.

V Belgii se bojí, aby problémy bank nesnížily peníze pro fotbal

Současné vážné problémy dvou významných bank Fortis a Dexia znepokojují šéfy předních belgických klubů Anderlechtu a FC Bruggy. Podle místního tisku se objevují obavy, aby jejich finanční potíže neměly zásadnější dopady na výši sponzorských darů, které banky do fotbalu dávají.

Real si výhry v Petrohradu náležitě cení

Real Madrid včera přivezl z Petrohradu všechny tři body. Domácí Zenit sice ve druhé půli měl několik výborných gólových šancí, jenže ztrátu z první půle dohnat nedokázal. To vítězové si pochvalovali svoji efektivitu.

Takhle jsem si to představoval, těšila výhra Arsenalu Wengera

Arsenal o víkendu doma překvapivě podlehl Hullu, a tak měl včera v Lize mistrů proti Portu co napravovat. Kanonýři ale nic nenechali náhodě. Mohli nastřílet mnohem víc než čtyři góly a manažer Arsene Wenger mohl dát po zápase najevo radost.

Scholes si poranil koleno, chybět bude až dva měsíce

Záložníka Paula Scholese z Manchesteru United čekají až dva měsíce bez fotbalu. Bývalý anglický reprezentant opustil úterní utkání Ligy mistrů v Aaalborgu na nosítkách a podle oficiálního webu United utrpěl zranění kolenních vazů. V pořádku není ani Wayne Rooney.

Hertha i CSKA Moskva hladce postupují v Poháru UEFA

Týmy Herthy Berlín a CSKA Moskva v dnešních odvetách prvního kola Poháru UEFA potvrdily roli favoritů a v druhých soubojích s irským St. Patrick's respektive chorvatským Slavenem Belupo zpečetili svůj postup do základních skupin soutěže.

Ferguson se naštval. Už nebude dávat rozhovory

Britští novináři mohou zapomenout na rozhovory s trenérem Manchesteru United Alexem Fergusonem. Před dnešním zápasem Ligy mistrů v dánském Aalborgu jim totiž oznámil, že už nehodlá snášet překrucování svých slov a omezí s nimi kontakty na nezbytné minimum.

Kouč Beenhakker vzal před duelem s Českem do týmu i trio hříšníků

Proti české reprezentaci si v kvalifikačním utkání o postup na MS 2010 zahrají i polské hvězdy, které nedávno nizozemský trenér Leo Beenhakker vyřadil z kádru za nesportovní chování po přátelském utkání na Ukrajině. Před říjnovým dvojzápasem do týmu znovu povolal brankáře Boruce, obránce Dudku i záložníka Majewského.

FIFA ani UEFA neuznávají nové vedení polského svazu

Mezinárodní fotbalové asociace FIFA a UEFA neuznávají změny, k nimž došlo v pondělí v Polském fotbalovém svazu (PZPN). Ministr sportu nechal odvolat celé svazové vedení a jmenovat dočasného administrátora. FIFA a UEFA se začaly případem zabývat, Polsko nyní může být vyřazeno ze všech mezinárodních soutěží.

Nováček z Kluže věří před soubojem s Chelsea v další senzaci

Když před čtrnácti dny dobyl rumunský šampion z Kluže stadion AS Řím, šokoval tím celou fotbalovou Evropu. Ve středu večer čeká nováčka Ligy mistrů o třídu těžší protivník. V domácí premiéře v hlavní fázi milionářské soutěže poměří síly s londýnskou Chelsea.

Hráči Barcelony prý provokovali fanoušky k násilnostem

Hráči Barcelony čelí obvinění, že při sobotním derby na stadionu Espaňolu vyprovokovali řádění fanoušků na tribunách, kvůli kterému musel být zápas na několik minut přerušen. Generální ředitel Espaňolu Pedro Tomás dokonce zvažuje, že klub kvůli tomu hráče "Barcy" zažaluje.

Heinz: Kdybych se návratu bál, tak do Brna nejdu

Po dlouhých měsících strádání ve francouzském Nantes Marek Heinz rád svolil k návratu do české ligy. Dnes se až do konce roku 2010 upsal Brnu, kde by rád oživil uvadající kariéru hráče s velkými předpoklady, s báječnou levačkou, ale také s pověstí náladového melancholika, který se rychle nechá zlomit okolními vlivy.

Ostrava letí bojovat o postup i s uzdraveným Lukešem

I uzdravený středopolař Martin Lukeš odletí ve středu s fotbalisty Baníku Ostrava k odvetě prvního kola Poháru UEFA proti Spartaku Moskva. I s Lukešem však výběr kouče Karla Večeři čeká obtížné poslání: obrátit nepříznivý vývoj dvojzápasu, do kterého před dvěma týdny vstoupil domácí porážkou 0:1.

Del Bosque otevřel Raúlovi dveře do reprezentace

Raúl hodně stál o nominaci na evropský šampionát a do Rakouska a Švýcarska by klidně cestoval jako náhradník, nakonec ale dal tehdejší trenér španělské reprezentace Luis Aragones přednost jiným a kapitán Realu Madrid musel zůstat doma. Podobné je to zatím i pod novým koučem, Vicente del Bosque ale Raúlovi dveře do národního týmu nezavírá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele