Aktuality

Ve Sportingu klidně zůstanu pět let, tvrdí Veloso

Miguel Veloso se v létě nedohodl na přestupu do anglické Premiér League a ve Sportingu Lisabon nejspíš ještě nějakou dobu zůstane. Podle svých slov nemá o změnu dresu zájem a hodlá dodržet smlouvu, která mu platí ještě na pět let.

Po Manchesteru City by mohl mít majitele ze SAE i West Ham

V blízké době by mohl další z anglických klubů převzít vlastník z bohatých Spojených arabských emirátů. Dubajská společnost Zabeel Investmants, kterou vlastní královská rodina, se totiž snaží využít problémů s ekonomikou na Islandu a od tamního podnikatele Björgolfura Gudmundssona chce odkoupit londýnský klub West Ham.

Domenech zůstává trenérem Francie

Raymond Domenech zůstává trenérem francouzského národního týmu. Po odvolání 56letého kormidelníka v posledních měsících volala velká část tamní veřejnosti, Francouzská fotbalová federace (FFF) mu ale i nadále vyslovila důvěru...

Čech proti Slovincům kvůli zranění nenastoupí

Česká reprezentace se bude muset v dnešním kvalifikačním utkání proti Slovinsku obejít bez brankáře Petra Čecha. Po dopoledním rozcvičení to ČTK řekl mluvčí týmu Lukáš Tuček. Jméno náhradníka oznámí kouč Petr Rada až v 16:00, tradičně 90 minut před výkopem.

Rosina o zahraniční zkušenost nemá zájem

Alessandro Rosina plánuje i nadále hájit barvy turínského FC, ještě déle pak chce hrát fotbal na Apeninském poloostrově. Některá média přinesla informace o údajném zájmu Tottenhamu o 24letého fotbalistu, ten však o něčem pdobném nechce ani slyšet...

Korupce v ruském fotbale. Realita?

V ruském sportu jsou tři aktuálně nejprobíranější témata. Nadcházející kvalifikační utkání domácí reprezentace proti Finsku, šokující úmrtí talentovaného hokejity Omsku Alexeje Čerepanova a slova trenéra Vladimira Kosogova o korupci v ruském fotbale.

15.10.2008 Aktuality 1571 komentářů
Zaujalo nás

Moyes bude pokračovat v Evertonu

Manažerem Evertonu bude i v následujících letech David Moyes. Jednomu z nejlepších kormidelníků v anglické Premier League měla na konci sezony vypršet v Goodison Parku smlouva, včera večer ale podepsal nový pětiletý kontrakt...

West Ham angažoval Tristana

Diego Tristan loni zkoušel štěstí v italské Serii A, nyní okusí anglickou Premier League. Španělský útočník se stal novou posilou londýnského West Hamu United, který ho v posledních dvou týdnech testoval...

Řeči o Rosického kolapsu jsou hlouposti, říká Paska

Tomáše Rosického pronásledují zranění už od jeho příchodu do Arsenalu v roce 2006. Nyní je ale jeho zdravotní stav zdaleka nejhorší. Tajemné zranění nepustilo Rosického do hry už 9 měsíců a jak to tak vypadá hned tak ani nepustí. Jeho agent Pavel Paska však tvrdí, že rekonvalescence pokračuje podle plánu.

Wenger kritizoval rozšíření mistrovství Evropy

Manažer Arsenalu Arséne Wenger se kriticky vyjádřil k rozšíření počtu účastníků mistrovství Evropy. Podle Wengera povede nový model jen ke snížení soutěživosti. Na závěrečný turnaj se dostane téměř polovina z 54 evropských reprezentačních mužstev.

Podle Rady se Češi musí poprat také s vlastní psychikou

Nejen se soupeřem, ale také s vlastní psychikou se budou muset vyrovnat čeští fotbalisté ve středečním duelu proti Slovinsku. Podle trenéra Petra Rady leží před mužstvem těžký balvan, který ale hráči mohou rychle odvalit, pokud dokážou podat výkon odpovídající jejich schopnostem.

Můj Douglas má ještě čas, říká Costova matka

Brazilská hvězdička Douglas Costa odehrála na profesionální scéně jen 156 minut, přesto se o ni už přetahují Manchester United a Real Madrid. Jeho matka si ale myslí, že na přesun do Evropy má osmnáctiletý mladíček ještě dost času.

O Čechově startu se rozhodne až ve středu dopoledne

O nasazení brankáře Petra Čecha do středečního kvalifikačního utkání proti Slovinsku se rozhodne až v den utkání po dopoledním rozcvičení.

Cisse vyhlíží další vstřelené branky

Djibril Cisse se v létě vrátil do anglické Premier League a zatím si nevede špatně. Francouzský útočník dal v dresu Sunderlandu dvě branky a další by měly přijít, Cisse je totiž stále hladový po gólech...

Capellovi se nelíbí spolupráce hvězdných anglických záložníků

Steven Gerrard se obává o svou budoucnost v anglické reprezentaci. Trenérovi Fabiu Capellovi se totiž nelíbí spolupráce středopolaře Liverpoolu s dalším středním záložníkem Frankem Lampardem z Chelsea, a tak ve středečním kvalifikačním utkání s Běloruskem pravděpodobně nastoupí jen jeden z nich.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele