Aktuality

Tevez není klíčovým hráčem. Nikam neodejdu, ujišťuje

Zatímco loni byl Carlos Tevez základním stavebním kamenem sestavy Manchesteru United, letos jsou klíčovými ofenzivními hráči jiní. Argentinský útočník přesto nedává najevo nespokojenost, na Old Trafford chce v kariéře pokračovat i nadále.

Ke zlepšení Barcy pomohly odchody megahvězd

Za znovuzrozením Barcelony stojí podle Lionela Messiho odchody dvou opor nedávných let. Poté, co Ronaldinho odešel do AC Milán a Deco do Chelsea, se hra Barcy musela změnit a podle argentinské superstar to bylo jen ku prospěchu věci.

Redknapp svému týmu před Liverpoolem věří

Harry Redknapp svému týmu před soubojem s vedoucím Liverpoolem věří. Redknappovi se ve dvou utkáních podařilo se Spurs nasbírat dvakrát tolik bodů než jeho předchůdci Ramosovi v osmi zápasech.

Agent nevyloučil Crespův odchod do AS Řím

Hernan Crespo v létě zůstal v Interu Milán a počítal s tím, že ve velké konkurenci si příliš nezahraje, přesto si touto dobou představoval mít na kontě více odehraných minut. Hodně se tak mluví o jeho odchodu a agent argentinského útočníka Fernando Hidalgo nevyloučil, že by mohlo dojít k přestupu do AS Řím...

De la Red je v pořádku, opustil nemocnici

Před více než rokem se celé Španělsko ponořilo do smutku poté, co přímo na hřišti zkolaboval a po několikadenním boji na nemocničním lůžku dokonce zemřel Antonio Puerta, včera došlo k podobné události. Na zem během zápasu padl záložník Realu Madrid Ruben de la Red, v tomto případě ale naštěstí nešlo o až tak vážnou záležitost...

Ballack zůstává kapitánem německé reprezentace

Záložník Chelsea Michael Ballack nakonec zůstane kapitánem německé reprezentace. Ve čtvrtek se spekulovalo, že se funkce vzdal, ale Německý fotbalový svaz dnes oznámil, že bude s kapitánskou páskou pokračovat.

Emery Hildebranda ještě neodepsal

Španělská nejvyšší soutěž bude pomalu končit svou první čtvrtinu a Timo Hildebrand je stále na stejné značce, na jaké letošní ročník Primera Division začínal. Německý brankář vysedává jenom na tribuně a zvažuje odchod z klubu, trenér Unai Emery ho ale ještě neodepsal a vyzval ho k tomu, aby bojoval...

Mutu na operaci nejde

Adrian Mutu má v letošní sezoně často zdravotní problémy a kvůli tomu poslednímu mu dokonce hrozila operace. Tu si mohlo vyžádat poraněné koleno, lékař Fiorentiny Paolo Manetti ale chirurgický zákrok vyloučil...

Geretsovi chybí střelec. Líbí se mu Savidan

Olympique Marseille se mohl posunout do čela francouzské ligy. Jenže místo toho ambiciózní tým dvakrát ztratil body a propadl se na čtvrtou příčku. Trenér Erik Gerets postrádá ve svém kádru kanonýra, líbil by se mu Steve Savidan z Caen.

Chelsea začíná šetřit. V zimě bude nejdříve prodávat

Celosvětová finanční krize dopadla velmi citelně na majitele Chelsea Romana Abramoviče. Podle deníku Times se bohatý Rus rozhodl omezit tok peněz do londýnského klubu. Manažer Scolari bude muset údajně nejdřív prodat stávající hráče, aby měl na nové.

Siena chce Ronalda, za jeden gól mu nabízí miliony

Italská Siena se snaží do svého týmu zlákat slavného útočníka Ronalda. Dvaatřicetiletému Brazilci, který se již téměř zotavil po vážném zranění kolena, chce platit pouze za góly a za každou vstřelenou branku mu nabízí 100.000 eur (asi 2,4 milionu korun).

Ronaldinho se prý s Beckhamem o standardky podělí

Brazilský fotbalista Ronaldinho, který má v AC Milán na starosti rozehrávání přímých kopů, se příchodu vyhlášeného exekutora standardních situací Davida Beckhama do italského klubu nebojí. S anglickým záložníkem, jenž bude v Itálii do března hostovat z Los Angeles Galaxy, se chce při zahrávání přímých kopů střídat.

Di Stéfano se ohradil proti Fergusonovým tvrzením

Legenda Realu Madrid Alfrédo di Stéfano se ostře ohradila proti komentářům, které nedávno pronesl na adresu jednoho z nejslavnějších klubů planety kouč Manchesteru United Alex Ferguson.

Rekordman ze školních lavic

Většina patnáctiletých fotbalistů teprve sní o tom, jak si jednou zahrají v profesionální soutěži. Reuben Noble-Lazarus si svou premiéru v dresu Barnsley už odbyl, a to navíc jako vůbec nejmladší fotbalista v Anglii.

Lampard: Cenu si zaslouží Ronaldo

Podle Franka Lamparda si cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2008 zaslouží Cristiano Ronaldo. Zároveň ale doufá, že až se budou v květnu skládat účty této sezóny, bude tím úspěšnějším on.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele