Aktuality

Handanovič: Do Teplic si jedeme pro bod

Podle brankáře Samira Handanoviče je hlavním cílem fotbalistů Slovinska ve středečním kvalifikačním utkání proti České republice získat bod. Opora národního týmu tak nepřímo naznačila, že v Teplicích budou Slovinci myslet hlavně na obranu.

Zahovič: Tento tým na to má, Čechy porazí!

Zlatko Zahovič je muž mnoha tváří. Před lety nejlepší slovinský fotbalista a reprezentační rekordman, ještě nedávno velký kritik národního týmu i trenéra Matjaže Keka a dnes plný optimismu a chvály. "Čechy porazíme 3:0!" říká.

Slováci se chtějí poučit z českého neúspěchu, zaměří se na zálohu

V "české" kvalifikační skupině o postup na světový šampionát v roce 2010 jde do tuhého, vítěz středečního utkání mezi Slovenskem a lídrem tabulky Polskem výrazně posílí své šance na účast ve finálovém turnaji v JAR. Domácí se chtějí poučit ze sobotního neúspěchu českého týmu a eliminovat hostující zálohu

Santa Cruz nevyloučil přestup do Manchesteru City

Roque Santa Cruz v létě utišil spekulace o svém možném odchodu z Blackburnu a podepsal s Rovers nový kontrakt s platností do léta 2012, nyní podobné spekulace zase rozpoutal - paraguayský útočník nevyloučil možný přestup do Manchesteru City...

Zaki si podmínky ve Wiganu nemůže vynachválit

Příjemným klubovým překvapením letošního ročníku Premier League je Hull City, z hráčů na sebe pak velkou pozornost poutá Amr Zaki z Wiganu. Egyptský reprezentant dal zapomenout na svou poslední evropskou štaci a prostředí na JJB Stadium si nemůže vynachválit...

Atlético nesmí odehrát příští dva domácí zápasy LM v Madridu

Fotbalisté Atlétika Madrid musejí odehrát zbývající dva domácí duely základní skupiny Ligy mistrů minimálně 300 kilometrů od Madridu. Evropská unie UEFA tak dnes potrestala klub, v němž působí i český reprezentant Tomáš Ujfaluši, za nedostatečnou pořadatelskou službu, jež vedla k řádění a rasistickému chování fanoušků během utkání s Marseille.

Boca, Riquelme, krize!

Velice špatné výsledky týmu Boca Juniors v první části argentinské ligy ukázaly zcela jasně, v jak neutěšené situaci se nachází hráčský kádr "xeneizes". Středem všech diskuzí a polemik je záložník Juan Román Riquelme.

Viduka na operaci nemusí, už myslí na reprezentaci

Mark Viduka od léta nehraje kvůli problémům s achillovkou. Zranění útočníka Newcastlu se navíc nelepšilo a hrozila mu operace. Na tu australská hvězda nebude muset jít, Viduka naopak vyhlíží návrat do národního týmu.

Slovinci si věří: Chceme bod, myslíme i na výhru!

Zítra čeká českou reprezentaci první domácí utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2010 proti Slovinsku a i když jindy by byl favorit zcela jasný, nyní je to trochu jiné. Vzhledem k momentálnímu rozpoložení obou týmů si Slovinci věří, chtěli by v Teplicích vyhrát.

Camacho se vrací k trénování. Povede Osasunu

Osasuna našla krátce po odvolání Joseho Angela Zigandy nového trenéra. Aktuálně šestnáctý tým Primera División podle očekávání přebírá Jose Antonio Camacho, bývalý kouč španělské reprezentace nebo Realu Madrid.

Kuzmanovič sní o angažmá v AC Milán

Zdravko Kuzmanovič si proti sobě trochu popudil fanoušky Fiorentiny, jejíž barvy v současné době hájí. 21letý záložník má jako každý hráč svůj vysněný klub, a tím je pro něho AC Milán...

Čekatel základní sestavy Rajnoch: Velké výzvy musím umět přijímat

V ostrém zápase v dresu české reprezentace se fotbalový univerzál Jan Rajnoch představil jen v závěru přípravného srpnového duelu v Anglii, a když šlo o kvalifikační body, šanci ještě kapitán Mladé Boleslavi nedostal nikdy. A teď se jí možná dočká ve středečním utkání proti Slovinsku v Teplicích.

Kuranyi se omluvil za své chování

Kevin Kuranyi se omluvil za své chování, díky němuž byl vyřazen z kádru německé reprezentace. Útočník Schalke se po sobotním kvalifikačním utkání s Ruskem postaral o pozdvižení, když bez vysvětlení opustil kádr. Trenér Joachim Löw na hráčovo jednání zareagoval prohlášením, že už jej v budoucnu nebude do reprezentace zvát...

Ziganda v Osasuně skončil, nahradit ho má Camacho

Španělská nejvyšší soutěž zná v polovině října jméno druhého odvolaného trenéra. Po špatném startu do nové sezony minulý týden vedení Recreativa Huelva odvolalo Manola Zambrana, stejný osud nyní postihl i kouče Osasuny Joseho Angela Zigandu...

Slovinci jsou v euforii, ale budou postrádat opory

Slovinští fanoušci jsou po sobotním vítězství národního týmu nad Severním Irskem v euforii. Reprezentace má po třech zápasech kvalifikace mistrovství světa sedm bodů a navíc zatím podává výborné výkony, které by ráda potvrdila také ve středu v Teplicích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele