Aktuality

Mancienne je odhodlaný poprat se o šanci v Chelsea

Michael Mancienne bude ještě půl roku hostovat ve Wolverhamptonu, pak se vrátí do Chelsea. Čerstvě dvaadvacetiletý defenzivní hráč se netají touhou probojovat se nastálo do prvního týmu Blues. Pokud ale bude cítit, že mu to prospěje, stráví klidně další sezónu v současném klubu.

Agent: Raul může za rok z Realu odejít

Raul Gonzales je sice nejlepším střelcem historie Realu Madrid, ale ve dvaatřiceti letech se už těžko dostává do základní sestavy. Legenda Bílého baletu chce dodržet smlouvu, která vyprší v létě 2011. Poté by mohlo dojít na změnu dresu.

Sparťan Holenda jedná o přestupu do Ruska

Útočník Jan Holenda zřejmě na jaře už nebude oblékat dres Sparty Praha. Čtyřiadvacetiletý hráč má blízko k přestupu do klubu nováčka ruské ligy Anži Machačkala, kde dnes absolvoval zdravotní testy a předběžně se domluvil na tříletém kontraktu. Večer budou dojednávat podrobnosti transferu zástupci obou klubů.

ORK: Losování čtvrtfinále domácího poháru se opakovat nebude

Odvolací a revizní komise fotbalového svazu zamítla odvolání Slavie a Sparty proti losu Ondrášovka cupu. Pražské týmy tak nastoupí v jarním pohárovém čtvrtfinále proti sobě. Kluby chtěly změnu, protože podle funkcionářů měly být na základě směrnic nasazeny, ale svaz to před losováním odmítl.

Bastürk odchází do Anglie, bude hostovat v Blackburnu

Yildiray Bastürk končí své působení v německé nejvyšší soutěže a odchází zkusit štěstí do Anglie. Turecký záložník míří do Blackburnu, kde bude ve zbytku sezony hostovat...

Filipe: Vrátím se ještě lepší, než jsem byl

Deportivo La Coruňa si o víkendu na své konto připsalo hodně hořkou výhru nad Athleticem. Galicijský klub sice zvítězil 3:1 a připsal si další tři body v boji o pohárovou Evropu, jenomže přišel o jednoho hráče. Filipe Luis utkání nedohrál kvůli vážnému zranění kotníku, všem ale vzkázal, že se na hřiště vrátí v lepší formě, než v jaké byl...

Bílek chce i po propadáku v SAE dál hledat nové tváře

Trenér reprezentace Michal Bílek chce při výběru hráčů dál hledat nové adepty, byť jeho první turnaj loni v listopadu ve Spojených arabských emirátech skončil s řadou nezkušených hráčů nezdarem.

Toniho absence se protáhne, chybět bude šest týdnů

Luca Toni ještě před několika dny rozdával úsměvy na všechny strany, nyní už ovšem tak dobrou náladu nemá. Italský útočník si o víkendu poranil lýtko a mimo hru měl být původně čtyři týdny, zranění je ovšem vážnější a Toni bude římskému AS chybět ještě o dva týdny déle...

Reprezentace možná v květnu vyrazí na turnaj do USA

Fotbalový svaz jedná o účasti národního týmu na květnovém turnaji v USA, kde bude vedle domácí reprezentace startovat také Turecko. Na dnešním setkání s novináři to řekl předseda ČMFS Ivan Hašek.

Dos Santos z Tottenhamu bude hostovat v Galatasarayi

Mexický útočník Giovani Dos Santos bude do konce sezony hrát za Galatasaray Istanbul. Dvacetiletý fotbalista do Turecka míří na hostování z anglického Tottenhamu.

Skácel přestoupil do řecké Larissy

Rudolf Skácel přestoupil do řecké Larissy. Třicetiletý ofenzivní záložník, který na podzim působil v pražské Slavii, dnes podepsal v novém klubu smlouvu na rok a půl. Informovaly o tom webové stránky Larissy.

Nejslavnější stadiony světa - Santiago Bernabéu

Než se dostaneme k samotné pointě celého díla, musíme si chvíli počkat. Královský Real Madrid totiž na stadionu Santiago Bernabéu nehraje odjakživa, a proto si nyní poslechněte, jak ona dnes již historická stavba vůbec vznikla.

26.01.2010 Aktuality 166 komentářů
Zaujalo nás

Rolfes musí na další operaci. Přijde o mistrovství světa?

Lídr bundesligy Leverkusen se bude muset až několik měsíců obejít bez svého kapitána Simona Rolfese. Osmadvacetiletý německý záložník musí už potřetí během sedmi měsíců na operaci s pravým kolenem a možná přijde o mistrovství světa.

Kluby vítají, že se výtržníci musí hlásit v době zápasů na policii

Fotbalové kluby vítají nový trestní zákoník, na jehož základě odsouzené výtržníky ze stadionů čeká nový trest - v době zápasů se budou muset hlásit na policejních služebnách, aby se zabránilo jejich dalšímu řádění. Výkon trestu se bude vztahovat nejen na trestné činy, ale také na přečiny.

Manchester United kupuje nadějného obránce Smallinga

Manchester United v létě posílí Chris Smalling. Úřadující anglický šampion se na angažmá dvacetiletého obránce dohodl s Fulhamem, do Londýna údajně pošle sedm milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele