Aktuality

Kjaer nevyloučil odchod z Palerma. Zájem má Tottenham

Simon Kjaer nevyloučil, že už v zimě odejde z Palerma. Mladého obránce sledují špičkové evropské kluby, nedávno potvrdil zájem Tottenham. Kjaer z Palerma neutíká, ale pokud přijde zajímavá nabídka, může být dánský reprezentant rychle pryč.

Bordeaux dominuje Francii. Hráči začínají snít o treble

Bordeaux je v dosavadním průběhu letošní sezóny jasným vládcem francouzského fotbalu. Girondins vedou s náskokem deseti bodů ligovou tabulku, úspěšně pokračují také v obou domácích pohárech. Obránce Mathieu Chalme věří, že Bordeaux letos může získat všechny domácí trofeje.

Stav Cabaňase s kulkou v hlavě se zlepšuje

Lékaři, kteří se snaží zachránit život postřeleného paraguayského fotbalisty Salvadora Cabaňase, si pochvalují zlepšení jeho zdravotního stavu. Doktorům se podařilo dostat pod kontrolu otok v oblasti mozku, kam ho trefila kulka při pondělní střelbě v baru v hlavním městě Mexika.

Wolfsburg koupil Revera, Costa půjde do Lille

Wolfsburg včera večer dotáhl příchod brazilského obránce Revera, za kterého Gremiu Porto Alegre zaplatil pět milionů eur. Kádr úřadujícího mistra Německa naopak opustí Ricardo Costa, zkušený Portugalec má namířeno do Lille.

Sapara přestoupí z Trondheimu do Ankaragücü

Slovenský záložník Marek Sapara s největší pravděpodobností změní dres. Dosud hráč Rosenborgu Trondheim by se měl stát posilou tureckého klubu Ankaragücü. Přestupová částka údajně přesáhne dva miliony eur.

Huntelaar zůstane v Miláně, AC jeho odchod neplánuje

Klaas-Jan Huntelaar byl v posledních týdnech často spojován s možným odchodem z milánského AC, nizozemský kanonýr ovšem letošní sezonu dokončí v dresu rossoneri. Všechny o tom ujistil viceprezident italského velkoklubu Adriano Galliani.

Hable míří v Itálii do druholigového Ascoli

Jan Hable putuje v Itálii z Fiorentiny na hostování do druholigového Ascoli. Dohoda obou klubů definitivně vstoupí v platnost poté, co jednadvacetiletý defenzivní záložník projde ve dvanáctém celku Serie B zdravotními testy.

Sionko nastoupil po šesti letech v rudém sparťanském dresu

Takřka na den přesně před šesti lety opustil Libor Sionko během lednového soustředění na Kypru sparťanské spoluhráče a krátce nato přestoupil do GAK Štýrský Hradec. Dnes poprvé od té doby znovu oblékl rudý dres a odehrál 90 minut v základní sestavě pražského klubu proti Českým Budějovicím.

Potvrzeno, Robinho hostuje v Santosu

Robinho minimálně na šest měsíců končí své působení v Manchesteru City. Brazilský reprezentant neměl jisté místo v základní sestavě týmu manažera Roberta Manciniho a vrací se domů - do 4. srpna bude hostovat v Santosu...

Šimůnek z Wolfsburgu neodejde, rozhodlo vedení klubu

Český fotbalista Jan Šimůnek stráví i zbytek sezony v bundesligovém Wolfsburgu. Vedení úřadujícího německého mistra se dnes rozhodlo neakceptovat nabídky na hostování mladého stopera a hodlá si dvaadvacetiletého hráče udržet v kádru.

Benayoun chce pryč, Liverpool je proti

Dinamo Moskva hodně stojí o příchod Yossiho Benayouna a izraelský reprezentant opětuje zájem moskevského klubu. Jiné stanovisko však má zaměstnavatel Benayouna Liverpool, anglické mužstvo chce rtuťovitého záložníka udržet v týmu.

Mutu měl pozitivní dopingový test a hrozí mu čtyřletý trest

Rumunský fotbalista Adrian Mutu měl pozitivní dopingový test na zakázaný stimulant sibutramin. Jde již o jeho druhé podobné provinění v kariéře a útočníkovi italské Fiorentiny hrozí čtyřletý test.

Redknapp potvrdil příchod Eidura Gudjohnsena

Eidur Gudjohnsen se vrací do anglické nejvyšší soutěže, kde dlouho hrával za Chelsea. Islandský útočník po působení v Barceloně nedokázal neplnit velká očekávání v AS Monaco a po šesti měsících se znovu stěhuje - na hostování ho získal Tottenham...

Sparta nechtěla jenom Brabce, lákala rovněž Skácela

Vedle Ericha Brabce, který se zřejmě dnes či nejpozději v pátek domluví na smlouvě se Spartou, mohla na jaře oblékat letenský dres další nedávná opora hlavního rivala. Trenér Jozef Chovanec dnes novinářům řekl, že Sparta jednala o příchodu Rudolfa Skácela, který nastupoval za Slavii na podzim.

Feninovi přibyla konkurence, Frankfurt získal Altintopa

Martin Fenin má v bundesligovém Frankfurt nového konkurenta v útoku. Do Eintrachtu míří turecký reprezentant Halil Altintop, na něhož nezbylo místo v kádru Schalke. Frankfurt hráče získal zdarma a podepsal s ním smlouvu do konce letošní sezony...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele