Aktuality

Maradona potvrdil, že Riquelmeho už povolávat nebude

Trenér Argentiny Diego Maradona potvrdil, že Juan Roman Riquelme pod ním už v reprezentaci hrát nebude. Zřejmě se tak nevyplní přání představitelů Argentinské fotbalové federace, která si údajně žádá Riquelmeho zpět v národním týmu.

Ballardini skončil, Lazio přichází spasit Reja

Aktualizováno: Novým trenérem fotbalistů Lazia Řím byl dnes jmenován Edy Reja. Zkušený čtyřiašedesátiletý italský kouč se slovinským původem ve funkci nahradí Davide Ballardiniho, kterého vedení klubu v úterý večer odvolalo kvůli špatným výsledkům a propadu na sestupové příčky. Klub to uvedl na svém webu.

Agent: Jovanoviče přesvědčil Benítez

Srbský reprezentant ve službách Standardu Lutych Milan Jovanovič se již dohodl na angažmá v FC Liverpool, kde bude působit od příští sezony. Alespoň to tvrdí agent hráče Zoran Stojadinovič.

Guti: Sneijdera bych nikdy neprodal

Záložník Realu Madrid Guti zopakoval, že by mohl odejít do Interu Milán, kde by ho vedení prý uvítalo s otevřenou náručí. Dlouholetý středopolař Bílého baletu odhalil, co jej do týmu italského mistra přitahuje. Podle jeho slov jde zejména o dobré vztahy se Samuelem Eto’oem a Wesleym Sneijderem.

O místo se poperu, znovu zopakoval Krkič

Mladý talent Barcelony Bojan Krkič sice přiznává, že ho malé množství šancí v prvním týmu lehce frustruje, avšak vzápětí dodává, že je připraven o své místo bojovat. O odchodu prý nikdy neuvažoval.

Belaid by na jaře měl hostovat v Mladé Boleslavi

Tuniský fotbalista Tijani Belaid zřejmě z pražské Slavie odejde do Mladé Boleslavi, kde by měl do konce sezony hostovat. Dvaadvacetiletý záložník, kterému v zimní pauze nevyšly námluvy s francouzským Le Mans a španělskou Málagou, tak bude zřejmě dál pokračovat v české lize. Ve středu by se měl v Turecku připojit k mladoboleslavskému týmu.

Cicinho se vrací do Sao Paula, AS ho uvolnilo na hostování

Cicinho se po několika letech vrací do Sao Paula. Brazilský pravý obránce míří do svého dřívějšího působiště na hostování z AS Řím. Dnes dopoledne to prozradil jeho agent, odpoledne to pak potvrdil jihoamerický klub...

Tým bojuje a prokazuje svůj charakter, pochvaluje si Cavani

Palermo v průběhu letošní sezony zůstávalo za očekáváními, po změně trenéra ale začalo stoupat tabulkou směrem vzhůru a bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Jednou z důležitých postav je i uruguayský útočník Edinson Cavani, který již vyhlíží víkendový duel proti AS Řím...

Noví majitelé West Hamu začnou razantně šetřit

Anglický West Ham United čekají těžké časy. Noví vlastníci David Sullivan a David Gold totiž krátce po převzetí londýnského fotbalového celku usoudili, že jsou všichni v klubu výrazně přepláceni, a tak se od hráčů po řadové zaměstnance chystají zavést úsporný program, který obnáší mimo jiné čtvrtinové snížení platů.

Chovance příprava ve Španělsku uspokojila, trápí ho zranění

Trenér Jozef Chovanec už má téměř jasno o sestavě Sparty pro jarní start fotbalové ligy. Kouč, který je současně sportovním manažerem pražského klubu, si pochvaloval průběh herního soustředění ve Španělsku, ale v rozhovoru pro klubový web zároveň uvedl, že ho trápí řada zranění.

Ibrahimovič: Brzy to skončí, góly přijdou

Zlatan Ibrahimovič v létě přicházel jako velká posila do Barcelony, jeho výkony v posledních týdnech ale neodpovídají tomu, jak velkou sumu za něho katalánský velkoklub zaplatil. Švédský útočník přestal dávat branky a ani jeho přínos pro hru není ideální, hlavu si z toho ale zatím nedělá...

Nizozemsko a Belgie se budou o MS ucházet v čele s Gullitem

Bývalý nizozemský fotbalista Ruud Gullit se stal prezidentem výboru, jenž má na starost společnou kandidaturu Belgie a Nizozemska na pořádání mistrovství světa v letech 2018 nebo 2022. Světová federace FIFA rozhodne o dějišti šampionátů letos v prosinci.

V Manchesteru mě nerespektovali. Na MS chci být nejlepší, říká Robinho

Brazilec Robinho proseděl celý podzim v Manchesteru City na lavičce, a tak se v zimě přemístil na hostování do Santosu. V domácím prostředí se hned uvedl gólem a neváhal zkritizovat manažera Citizens Roberta Manciniho. Robinhovi vadí, že nedostal prostor k využití svých předností.

Kaká odmítá řeči o vážném zranění. Dostávám se do formy, tvrdí

Kaká zatím nezáří tolik jako Cristiano Ronaldo, druhá mnohamilionová letní posila Realu Madrid. Brazilský záložník na přelomu roku nehrál kvůli zranění třísel a španělská média spekulovala, že má 27letý hráč dlouhodobý problém. To Kaká odmítá a tvrdí, že se dostává do formy.

Tiago by rád zůstal i po sezoně v Atletiku Madrid

Portugalský záložník Tiago má jasno, kde by chtěl hrát v příští sezoně. Fotbalista Juventusu v lednu odešel na hostování do Atletika Madrid a v hlavním městě Španělska je natolik spokojen, že by chtěl zůstat déle, než jenom několik měsíců...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele