Aktuality

Sparta stále vyhlíží nové posily, variantou je i útočník Šebo

Trenér Sparty Jozef Chovanec stále ještě neuzavřel kádr pro jarní sezónu a rád by ho okysličil o dva hráče. Posilou Pražanů by se mohl stát slovenský útočník Filip Šebo z francouzského Valenciennes, ale na Letné zvažují i další adepty ze zahraničí. Chovanec by přivítal i jednu posilu do středové řady.

Musíme si dát záležet i proti Hullu, zdůrazňuje Ancelotti

Chelsea dnes může odskočit Manchesteru United na rozdíl čtyř bodů, potřebuje k tomu porazil v dohrávce předposlední Hull. Manažer Carlo Ancelotti svým svěřencům klade na srdce, aby se na utkání obzvláště soustředili. Média věnují velkou pozornost aféře kapitána Terryho, o víkendu hostí Chelsea Arsenal.

Alijev definitivně podepsal Lokomotivu Moskva

Lokomotiv Moskva a Dynamo Kyjev včera definitivně ukončily dlouhotrvající ságu kolem přestupu ukrajinského reprezentanta Aleksandra Alijeva. Tahanice kolem opory Dynama se táhly od prosince minulého roku, kdy o 24letého záložníka projevil zájem trenér Lokomotivu Jurij Sjomin.

Rajnoch: Nabídka z Ankaragücü přišla nečekaně, ale potěšila

Už téměř najisto počítal s tím, že jarní část sezony odehraje v české lize a jeho kariéru bude dál provázet spojení s mladoboleslavským klubem. Těsně před koncem přestupního termínu však reprezentantovi Janu Rajnochovi přišla atraktivní nabídka z tureckého Ankaragücü, kde vystřídal krajana Ericha Brabce.

Robbie Keane odchází z Tottenhamu do Celtiku

Tottenham na půl roku přijde o kapitána Robbieho Keana. Irský útočník nebyl členem základní sestavy, a tak se Spurs dohodli na hostování s Celtikem. Keane bude představen jako nová posila na půlnoční tiskové konferenci.

Inter pustil Manciniho do AC, z Parmy koupil Marigu

Inter Milán v poslední den zimních přestupů provedl změnu v záložní řadě. Do konkurenčního AC pustil Brazilce Manciniho, který se za půldruhého roku vůbec neprosadil. Novou tváří v Interu je naopak McDonald Mariga. 22letý Keňan přichází z Parmy, v Miláně podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

Manchester City koupil Adama Johnsona

V záplavě nejrůznějších hostování se na úplném konci přestupového okna urodil větší přestup, Manchester City se dohodl s Middlesbrough na příchodu Adama Johnsona. Podle prvních zpráv měl 22letý záložník strávit zbytek sezóny v Boro, nakonec ale pojede s Citizens už na nejbližší zápas proti Hullu.

Slávistický obránce Čelůstka bude hostovat v Palermu

Aktualizováno. Obránce Ondřej Čelůstka odchází ze Slavie na hostování do konce sezony do Palerma. Italský klub může využít následnou opci na přestup a podepsat s dvacetiletým hráčem smlouvu na čtyři roky. Slavia přitom nedávno oznámila, že Čelůstkův odchod padl.

Egyptský hrdina Gedo: Do Evropy nespěchám

Jednou z nejvýraznějších postav afrických šampionů z Egypta byl letos v Angole útočník Mohamed Gedo, autor pěti branek. O egyptskou hvězdičku tak nyní pochopitelně bude zájem v Evropě, ale sám hráč klidně zůstane doma.

Poslední přestupové tahy v Itálii

Aktualizováno. Lednové přestupové okno se kvapem blíží ke svému konci a v Itálii se na poslední chvíli dohadují hodně zajímavé transfery, pojďme se na ně tedy podívat. Prozatím ve zkratce: Biava přestupuje do Lazia, Mancini zkusí štěstí v AC a Inter se zaměřil na Simplicia. Brankářská výměna proběhla mezi Livornem a Palermem.

ONLINE: V Anglii se končí se zimními přestupy

V Anglii letos sice zrovna nefouká, přesto je ale třeba zimní přestupové okno uzavřít. Stane se tak během dvou hodin a právě po tuto dobu vás budeme průběžně informovat o každé šelesti na ostrovním přestupovém trhu. Prozatím lze stručně rekapitulovat slovy: Jednookým mezi slepými se dnes stal West Ham, když ulovil Bennyho McCarthyho z Blackburnu. Informací však bude postupně přibývat. Aspoň doufejme...

01.02.2010 Aktuality 512 komentářů
Zaujalo nás

Villarreal povede do konce sezony Garrido

Fotbalisty Villarrealu povede do konce sezony španělské ligy Juan Carlos Garrido. Ten na lavičce účastníka Evropské ligy vystřídal Ernesta Valverdeho, jenž přišel o místo po nedělní prohře 0:2 s Pamplonou. Po ní figuruje tým ve španělské lize na deváté příčce.

Rajnoch odchází z Mladé Boleslavi do Ankaragücü

Reprezentant Jan Rajnoch přestupuje z Mladé Boleslavi do tureckého Ankaragücü. Dohodl se zde na smlouvě na 3,5 roku. ČTK to řekli hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest a sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela.

Zaccheroni: Je třeba zlepšit se v záloze

Souboj dvou trápících se klubů včera večer uzavřel 22. kolo italské Serie A. Juventus znovu nevyhrál, bod si z jeho hřiště odvezlo římské Lazio. Nový kouč Staré dámy Alberto Zaccheroni tak se svou premiérou nemohl být spokojen...

Keirrison opustil Benfiku, štěstí zkusí ve Fiorentině

Fiorentině nevyšel příchod Antonia Cassana ze Sampdorie, a tak získala jiného útočníka - z Barcelony si vypůjčila Keirrisona. Mladý Brazilec na podzim hostoval v Benfice, kde se mu vůbec nedařilo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele