Své rozhodnutí již nemůžu změnit, odmítl návrat Riquelme

06.01.2013, 09:58
Aktuality
Juan Román Riquelme za Bocu Juniors znovu hrát nebude. Zkušeného záložníka chtěl k návratu do argentinského klubu přemluvit jeho staronový trenér Carlos Bianchi, čtyřiatřicetiletý tvůrce hry ale trvá na svém rozhodnutí z léta loňského roku...

Bianchi se v prosinci již podruhé vrátil na stadion La Bombonera, když na lavičce klubu z Buenos Aires nahradil Julia Césara Falcioniho, a hned při svém nástupu deklaroval, že se pokusí přimět k návratu i dalšího miláčka tamních fanoušků Riquelmeho.

Vše pak podpořil sám bývalý záložník Villarrealu či Barcelony, když se v sobotu objevil na prvním tréninku v novém roce. V Boce už ale znovu hrát nebude. "Považuji za přirozenou věc, že jsem se zde zastavil. Jsem tu ale proto, abych sdělil, že již nemůžu změnit své rozhodnutí," prohlásil Riquelme.

"Mluvil jsem s prezidentem klubu i Carlosem Bianchim. Řekl jsem jim, že jsem učinil své rozhodnutí a bylo by komplikované ho měnit. Miluji to tady a Boca navždy zůstane mým klubem, ale stojím si za svým slovem," dodal bývalý argentinský reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že je mu teprve 34 a už nechce hrát.Ale snad se ještě někdy vrátí jako hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme, Žlutá ponorka, Liga Mistrů 2005/2006

Reagovat
smazaný uživatel

len škoda že vtedy nedal penaltu proti Lehmanovi v odvetnom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Arsenalu musím říct, že jsem jim to i přál...finále Barcelona x Villarreal =) kdoví jak by to všechno dopadlo. I když to si říkám i jak by to dopadlo, kdyby Lehman nedostal v 18.minutě červenou =/

Reagovat
smazaný uživatel

nj Lehman mal snáď 1000 minútovú nepriestrelnosť pred tou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

jj, od zápasu se Spartou v základní skupině =)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Ronaldinho, Culés, Liga Mistrů 2005/2006

Reagovat
Jerichoo

a?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Blaugranas

Reagovat
ThePigFeathers

Rád bych ho ještě viděl v Evropě, ale to už asi nepůjde.Tak či tak jeho technika, přehled a přihrávky byly extratřída!!!!

Reagovat
Biozdenda

škoda škoda.. Klasických desítek je málo a takhle geniálních minimum.

Reagovat
smetos

Jeho mentalita byla neuvěřitelná, vždy měl stoprocentní přehled o tom co se děje na hřišti. Nedivil bych se kdyby to zkusil jako trenér. Je jedním z mála sympatických argentinců

Reagovat
Darren Fletcher

mne prišiel stále omnoho starší, ako v skutočnosti práve bol. asi to bude týmy skúsenosťami, štýlom hry..alebo aj výzorom

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší fotbalista na světe toho času

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Snad si to este rozmysli.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Venga El Grande! La Boca te necesita!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele