Aktuality

Nizozemsko a Belgie se budou o MS ucházet v čele s Gullitem

Bývalý nizozemský fotbalista Ruud Gullit se stal prezidentem výboru, jenž má na starost společnou kandidaturu Belgie a Nizozemska na pořádání mistrovství světa v letech 2018 nebo 2022. Světová federace FIFA rozhodne o dějišti šampionátů letos v prosinci.

V Manchesteru mě nerespektovali. Na MS chci být nejlepší, říká Robinho

Brazilec Robinho proseděl celý podzim v Manchesteru City na lavičce, a tak se v zimě přemístil na hostování do Santosu. V domácím prostředí se hned uvedl gólem a neváhal zkritizovat manažera Citizens Roberta Manciniho. Robinhovi vadí, že nedostal prostor k využití svých předností.

Kaká odmítá řeči o vážném zranění. Dostávám se do formy, tvrdí

Kaká zatím nezáří tolik jako Cristiano Ronaldo, druhá mnohamilionová letní posila Realu Madrid. Brazilský záložník na přelomu roku nehrál kvůli zranění třísel a španělská média spekulovala, že má 27letý hráč dlouhodobý problém. To Kaká odmítá a tvrdí, že se dostává do formy.

Tiago by rád zůstal i po sezoně v Atletiku Madrid

Portugalský záložník Tiago má jasno, kde by chtěl hrát v příští sezoně. Fotbalista Juventusu v lednu odešel na hostování do Atletika Madrid a v hlavním městě Španělska je natolik spokojen, že by chtěl zůstat déle, než jenom několik měsíců...

Slavia jedná o hostování brankáře Seneckého

Slavia zřejmě získá na hostování slovenského brankáře Štefana Seneckého. Třicetiletý reprezentant naposledy působil v tureckém Ankaragücü, na konci ledna mu ale klub oznámil, že si má kvůli kvótě na počet cizinců hledat jiné angažmá.

PSG se trápí, Kombouare hodlá bojovat

Paris Saint-Germain o víkendu ještě více prohloubilo svou krizi posledních týdnů, když doma prohrálo vysoko 0:3 s Lorientem. Klub z hlavního města Francie měl v plánu bojovat o evropské poháry, místo toho se potácí ve druhé polovině tabulky. Antoine Kombouare ovšem nemá v plánu klub opustit...

Phillips: Dokázal jsem, čeho jsem schopen

Kevin Phillips o víkendu ukázal, že rozhodně ještě nepatří do starého železa. Již 36letý útočník letos v Birminghamu plní roli náhradníka, stále se s ním ovšem musí počítat a to ukázal v sobotu, kdy dvěma góly rozhodl o výhře nad Wolverhamptonem...

Ballardini si z možného odvolání hlavu nedělá, nahradit ho může Reja

Velké pozornosti italských médií se těší Davide Ballardini, radost z toho ovšem určitě nemá. Ballardini je v současné době trenérem římského Lazia, kterému se nedaří a již delší dobu se spekuluje o jeho odvolání, sám kouč si ale z podobný zvěstí hlavu nedělá...

Polák by rád od března začal trénovat s mužstvem

Záložník bruselského Anderlechtu a české reprezentace Jan Polák se po vážném zranění kolena a následné operaci vazů postupně vrací do přípravy. V rámci individuálního programu již trénuje s míčem na hřišti a začátkem března by se rád připojil k mužstvu. Do konce jarní sezony chce stihnout soutěžní zápas.

Fuller byl po incidentu v nočním klubu zatčen

Útočník Stoke City Ricardo Fuller byl v brzkých nedělních hodinách zatčen. Podle oficiálního vyjádření klubu se jamajský reprezentant zapletl do nespecifikovaného incidentu v nočním klubu. Hráč byl podle policie opilý a čelí obvinění z napadení.

Jimenez: Na zápas v Zaragoze bych nejraději zapomněl

Takový zápas trenér Sevilly Manolo Jimenez zřejmě dlouho nezažil. Jeho svěřenci včera prohráli v Zaragoze 1:2 a kouč přiznal, že by na tento zápas nejraději co nejrychleji zapomněl. Kromě samotné prohry byli dva jeho svěřenci vyloučeni a jediný střelec Frederic Kanouté opustil hrací plochu kvůli zranění.

Bonera si i přes remízu ligový návrat vychutnal

Obránce AC Milán Daniele Bonera se po dlouhých jedenácti měsících konečně vrátil na ligové trávníky. Italský zadák si svůj návrat užíval a svým výkonem přispěl ke konečné bezbrankové remíze.

Ani nevíme, co chceme, zní z Montpellieru

Zatím překrásnou sezónu zažívá aktuálně druhý celek francouzské ligy HSC Montpellier, loni ještě účastník Ligue 2. Letos měl v nejvyšší soutěži bojovat o holé přežití, ale skvělé výsledky ho hned zařadily hodně překvapivě do bojů o titul. "Nechceme to zastavit," rozproudil emoce záložník Karim Aït Fana.

Bayern hraje jinou ligu, ulevili si hráči Wolfsburgu

Bayern Mnichov se dostal do parádní formy, její další ukázkou byl víkendový zápas ve Wolfsburgu. Hosté na hřišti úřadujícího mistra vyhráli 3:1 a bodově se dotáhli na vedoucí Leverkusen. Jaký rozdíl oproti loňské sezóně - tehdy koncertoval Wolfsburg a Bayernu uštědřil debakl 5:1.

Série pokračují. Fiorentina se trápí, Řím letí nahoru

Včerejší zápas Serie A mezi Fiorentinou a AS Řím měl pro aktuální rozpoložení obou týmů příznačný průběh. Domácí bojovali a nehráli špatně, jenže všechny body berou hosté, kteří se chlubí fantastickou formou. Fialky naopak v posledních zápasech ztrácejí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele