Na Suáreze se valí kritika. Hříšník se za kousnutí kaje

22.04.2013, 09:50
Aktuality
Luis Suárez byl hlavní postavou nedělního šlágru Liverpool - Chelsea. Útočník Reds v sedmé minutě nastavení srovnal na 2:2, ještě větší pozornost ale vzbudil svým kousancem do ruky bránícího Branislava Ivanoviče. Suárezovi teď hrozí přísný trest.

Uruguaycův čin zůstal v zápase nepotrestán, Suárez se několik hodin po utkání omluvil. "Jsem smutný z toho, co se odpoledne stalo. Omlouvám se Ivanovičovi a celému fotbalovému světu za své neomluvitelné chování. Je mi to tak líto!" napsal na Twitteru.

Suárez má problémy s disciplínou opakovaně, proto mu nyní hrozí tvrdý trest od Fotbalové asociace. Generální ředitel Reds Ian Ayre ví, že klub čekají opletačky se svazem, zrušil proto svoji soukromou cestu do Austrálie. "Luis si dobře uvědomuje, co udělal a jaké světlo to vrhá na celý klub. Budeme to řešit interně a počkáme, jak se k tomu postaví svaz," prohlásil Ayre.

Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers nechtěl po utkání zkrat svého klíčového útočníka komentovat, později se k němu přece jen vyjádřil. "Přehrál jsem si video a následně si promluvil s Luisem. Jeho chování je neakceptovatelné, což jsem mu dal jasně najevo," řekl Rodgers.

Suárezovo chování je hlavním tématem pro britská média. Na jeho adresu se už snesla velká vlna kritiky, podle Sky Sports dokonce postiženého Ivanoviče kvůli kousanci kontaktovala policie.

Zde je Suárezův "kousanec":

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (757)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele