Aktuality

Mancini předpokládá, že i po neúspěchu zůstane koučem City

Ačkoli trenér Roberto Mancini nedovedl Manchester City do Ligy mistrů a nesplnil tak cíl, s kterým ho bohatí majitelé loni v prosinci k týmu přivedli, vyhazovu po sezoně se nebojí.

Sneijderovi hrozí, že přijde o finále Ligy mistrů

Interu Milán hrozí, že budou ve finále Ligy mistrů proti Bayenu Mnichov postrádat klíčového záložníka Wesleyho Sneijdera. Nizozemský reprezentant musel střídat už v šesté minutě finále Italského poháru s AS Řím kvůli zranění stehenního svalu a není jasné, kdy bude v pořádku.

Titul je asi pryč, shodli se tepličtí i jablonečtí hráči

Šance prát se v závěrečných dvou kolech o mistrovský titul je zřejmě pryč. Se smutnou realitou se po vzájemném zápase a bezbrankové remíze smiřují fotbalisté Jablonce a Teplic, jejichž odstup na vedoucí duo Sparta, Ostrava se zvětšil už na tři, respektive čtyři body.

Sparta jednou klopýtne, věří ostravský Mario Lička

Ostravský záložník Mario Lička otevřel ostravským fotbalistům svým osmým gólem v sezoně cestu k hladkému vítězství 3:0 na hřišti Kladna, po němž Baník dál bodově drží krok se Spartou. Osmadvacetiletý středopolař nepočítal s tím, že by dnes Letenští mohli proti Slovácku zaváhat.

Hübschman získal se Šachtarem počtvrté ukrajinský titul

Fotbalisté Šachtaru Doněck a s nimi i Čech Tomáš Hübschman získali svůj pátý titul v ukrajinské lize. Člen reprezentačního kádru Hübschman, jenž nebyl pouze u prvního triumfu v roce 2002, se radoval počtvrté.

UEFA potvrdila třízápasový trest pro Ribéryho

Evropská fotbalová unie UEFA zamítla žádost Bayernu Mnichov o zrušení třízápasového trestu za vyloučení pro záložníka Francka Ribéryho. Francouzský reprezentant tak nejspíš přijde o finále Ligy mistrů proti Interu Milán, i když bavorský klub plánuje ještě odvolání ke sportovnímu soudu CAS v Lausanne.

Italský kapitán Cannavaro po MS skončí v reprezentaci

Bývalý nejlepší fotbalista světa Fabio Cannavaro po mistrovství světa v Jihoafrické republice odejde z italské reprezentace. Šestatřicetiletý obránce Juventusu převzal v roce 2002 od legendárního Paola Maldiniho kapitánskou pásku a před čtyřmi lety získal s národním týmem v Německu titul světových šampionů.

Chamakh potvrdil odchod do Arsenalu

Marouane Chamakh si od příští sezony vyzkouší prostředí v anglické Premier League. Marockému útočníkovi končí smlouva v Bordeaux a sám již dříve naznačil a následně i potvrdil úmysl odejít do jiného klubu. Hodně se mluvilo o londýnském Arsenalu a právě na Emirates Stadium Chamakh už hodně brzy zamíří...

Škrtel začal po dvouměsíční pauze naplno trénovat

Slovenský obránce Martin Škrtel z Liverpoolu po dvouměsíční pauze zaviněné zraněním opět naplno trénuje. Bez problémů by se tak měl dostat do formy pro mistrovství světa, které v Jihoafrické republice startuje 11. června.

Alvarez: Víme, že musíme vyhrát všechny zbývající zápasy

Sevilla před letošní sezonou plánovala potrápit Barcelonu a Real Madrid v boji o španělský titul a po první třetině soutěže to nevypadalo beznadějně, jenomže pak přišla řada zbytečných ztrát. Jejich výsledkem je současné páté místo a trenér Antonio Alvarez si moc dobře uvědomuje, že nyní je třeba vyhrát všechny tři zbývající zápasy...

Di Natale: Mám tady úplně všechno, nechystám se odejít

Ani Diego Milito, ani Samuel Eto'o, ani třeba Francesco Totti, ale Antonio Di Natale je nejlepším střelcem letošního ročníku italské Serie A. 32letý kanonýr v současné době hájí barvy Udinese a jistý si je tím, že za Bianconeri bude hrát i v příští sezoně...

Henry po sezoně nejspíš odejde z Barcelony

Francouzský útočník Thierry Henry po sezoně nejspíš odejde z Barcelony. Dvaatřicetiletý fotbalista přišel o místo v základní sestavě katalánského klubu a vedení mu proto nebude bránit v případném přestupu.

Davies málem zemřel při nehodě, teď věří v účast na MS

Americký reprezentant Charlie Davis před sedmi měsíci bojoval po vážné autonehodě o život. Před týdnem se však útočník francouzského Sochaux vrátil k plnému tréninku a tentokrát svádí boj s časem, aby se mohl ucházet o místo v nominaci týmu USA pro mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Beníteze by mohli na lavičce Liverpoolu nahradit Dalglish a Rush

Pokud trenér Rafael Benítez odejde z Liverpoolu, na lavičce anglického celku ho nejspíš nahradí klubové legendy Kenny Dalglish a Ian Rush. O osudu španělského kouče podle zpráv z Anglie rozhodnou následující dva dny, kdy Beníteze čekají pohovory s vedením.

Rád bych do AC Milán, zopakoval Krasić

V letošní sezóně je srbský záložník Miloš Krasić jen stínem hráče, který v loňské sezóně vystřílel CSKA Moskva postup ze základní skupiny Ligy mistrů a podle všeho je už myšlenkami v jiném klubu. V rozhovoru pro srbský list Blic Online Krasič prohlásil, že si může vybírat z mnoha nápadníků a jasno by chtěl mít do mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele