Demichelis je v kontaktu s River Plate, má ale i jiné možnosti

27.06.2013, 22:12
Aktuality
Martín Demichelis se rozhoduje, jak naloží se svou další budoucností. Argentinský obránce by se po deseti letech mohl vrátit do River Plate, jehož vedení ho už kontaktovalo, ve hře jsou ale i další možnosti...

32letý Demichelis v létě roku 2003 přestoupil z River Plate do Bayernu Mnichov a v Bavorsku strávil sedm a půl roku, než v lednu 2011 odešel do Málagy. Ve španělském klubu mu nyní končí smlouva.

"River mě kontaktoval a jeho představitelé ke mně byli hodně milí, tak chvilku počkejme. Je zde možnost návratu. V Buenos Aires mám byt tři bloky od stadionu a klubu dlužím za vše, co pro mě udělal. Snad mu budu moci něco vrátit. Pokud se vrátím, budu tím nejšťastnějším člověkem na světě, jelikož klubu stále fandím," prohlásil Demichelis.

"Ale beru ohledy i na Bastiana (Demichelisův syn - pozn. red.) a život, který vede ve Španělsku. Nebezpečné prostředí v Buenos Aires by pro něho mohlo být překážkou. Mám i nabídky z Evropy. A lidé zapomínají na všechno úsilí, které člověk vyvinul. Ještě jsem se nerozhodl, což si určitě umíte představit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kongo

OT:Amat přestoupí z Espanyolu do Swansea.

Není náhodou Amat z Vallecana?Jestli je to on,tak do PL se hodí náramně,takový tvrdý stoper,celkem loketník.

Reagovat
miky10

Byl v Rayu jen na hostování, patří Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to on, bol na hosťovaní, môže byť z neho parádny stopér, má rýchlosť, hlavičky, zo súboja neuhne, aj tie lakte, proste niečo na anglický štýl a keby mal pri sebe niekoho skúsenejšieho tak aj zanikne tá jeho "poplašenosť"

Reagovat
smazaný uživatel

Na River je ještě brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malage sa to solídne rozpadá, chápem, mal veľký plat, ale bol to proste líder defenzívy

Reagovat
db18

Jaký měl v Malaze plat? (cca)

Jen jestli by mělo smysl, kdyby se o něj zajímal Werder či HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis, Toulalan, Isco, Joaquín --- vypadá to, že nakonec odejdou všichni 4 lídři Málagy... Aby nedopadli jako Villareal...

Reagovat
smazaný uživatel

Martin mi bude v evropě chybět

Reagovat
smazaný uživatel

už nemá co dát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele