Aktuality

Boateng míří do Itálie. Kde bude hrát?

Kevin-Prince Boateng s největší pravděpodobností opustí Portsmouth, zatím ale není jasné, za který klub bude nově hrát. O ghanského reprezentanta usilují Janov, Lazio, AC Milán či několik anglických klubů. Portsmouth nikam nespěchá s cílem získat za perspektivního hráče co nejvíc peněz.

Udinese chystá příchod neapolského Denise

Udinese by brzy mohlo získat posilu do útoku, na spadnutí je příchod Germána Denise z Neapole. Podle hráčova agenta přestupu nestojí v cestě žádné překážky. Udinese zatím v létě především prodávalo a více peněz vydalo jen za českého útočníka Matěje Vydru.

Marseille lanaří další posily, na jejich seznamu vede Fabiano

Marseille v úvodním utkání Ligue 1 doma překvapivě prohrála s Caen 1:2. Malá střelecká produktivita nepotěšila ani prezidenta domácích Jean-Clauda Dassiera. Ten by ještě v létě chtěl přivést útočníka světových kvalit. Seznam možných posil vede Brazilec Luis Fabiano.

Bradley přemýšlí o trénování v Evropě, spekuluje se o Aston Ville

Aston Villa přišla na prahu nové sezony o manažera Martina O'Neilla, který včera na funkci hlavního kouče nečekaně rezignoval. Přestože mužstvo dočasně převezme Kevin MacDonald, spekuluje se, že novým manažerem Villans by mohl být Bob Bradley. Ten uvedl, že angažmá v Evropě by se nebránil.

Argentinci Milito a Zanetti se v Interu dohodli na nových smlouvách

Argentinská dvojice Diego Milito a Javier Zanetti patřila v minulé sezoně k důležitým postavám Interu Milán, který pod trenérem Mourihnem získal ceněný treble. Milánský klub těmto fotbalistům předložil nové smlouvy a oba hráči na nabídku včera kývli.

Bednář se chce udržet v reprezentaci a zapomenout na minulost

Definitivně zapomenout na minulost a zbavit se nálepky průšviháře si přeje český útočník Roman Bednář. Pomoci mu k tomu má i účast v reprezentaci při přípravném utkání s Lotyšskem, ve kterém chce konečně dokázat, že na národní dres má, a vybojovat si pravidelné pozvánky.

Vachoušek odchází z Teplic na půlroční hostování do Sparty

Štěpán Vachoušek opouští Teplice a odchází na půlroční hostování s pevnou opcí na pozdější přestup do pražské Sparty. ČTK to řekli personální ředitel Sparty Jakub Otava a hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest Group.

Audel přestoupil do Stuttgartu a podepsal čtyřletou smlouvu

Střelec Valenciennes Johan Audel bude od příští sezony oblékat dres bundesligového Stuttgartu. Ofenzivní záložník či útočník, který ve VfB podepsal čtyřletou smlouvu, by měl nahradit Aljaksandra Hleba, který se již na začátku léta vrátil z neúspěšného hostování do Barcelony.

Vyhecovaly nás reakce po zápase v Istanbulu, řekl střelec Rezek

Fotbalovou euforii v Hradci Králové rázně zkrotila Plzeň. Na hřišti nováčka dnes vyhrála jednoznačně 3:0 a s deseti body vede tabulku první ligy. Hráči vítězů poukazovali na to, že nejen v Hradci ukázali kvalitu, která z nich dělá ligové lídry.

Drobný by měl chytat proti Lotyšsku, v Hamburku bojuje o jedničku

Zatímco v bundesligovém Hamburku svádí brankář Jaroslav Drobný boj o post týmové jedničky, v reprezentaci mu pozice prvního gólmana nejspíš připadne už ve středečním utkání proti Lotyšsku. Při absenci tradiční opory Petra Čecha by jej měl kouč Michal Bílek postavit do generálky národního mužstva na kvalifikaci mistrovství Evropy.

Kouč Aston Villy O'Neill týden před začátkem ligy rezignoval

Fotbalisté Aston Villy jsou necelý týden před začátkem Premier League bez trenéra. Vedení klubu oznámilo, že dlouholetý severoirský kouč Martin O'Neill s okamžitou platností rezignoval, konkrétní důvod ale neuvedlo. Mužstvo dočasně převezme dosavadní asistent Kevin MacDonald.

Rosický přežil přípravu Arsenalu ve zdraví a doufá v první trofej

Těžkou letní přípravu prošel bez úlev po třech letech, náročné dávky kouče Arséna Wengera mu daly zabrat. Záložník Tomáš Rosický je ale šťastný, že po mnoha zdravotních patáliích jej na prahu nové sezony nesouží žádné komplikace.

Bílkovi před generálkou chyběli jen marodi Čech, Baroš a Sivok

Česká reprezentace se sešla poprvé v nové sezoně před přípravným duelem s Lotyšskem, který je generálkou na zářijový start evropské kvalifikace. Trenérovi Michalu Bílkovi dnes chyběli jen dříve omluvení zranění hráči Petr Čech, Milan Baroš a Tomáš Sivok.

Polák podle belgického tisku musí z Anderlechtu odejít

Podle belgického tisku jsou dny českého reprezentanta Jana Poláka v Anderlechtu Brusel sečteny, sám hráč však o ničem neví. Deník Het Laatste Nieuws napsal, že záložník, který má v Belgii ještě roční smlouvu, musí z týmu odejít, a to do konce srpna. Poláka o tom však prý nikdo neinformoval.

Arnautovič má ultimátum. Musí zlepšit přístup

Když Marko Arnautovič odehrál první přípravné zápasy za Werder, klubové vedení si mnulo ruce, jak skvělou posilu získalo. Jenže po několika dalších utkáních je všechno jinak. Představitelům brémského klubu se nelíbí hráčův přístup, Rakušan musí začít hrát pro tým.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele