Zraněný Özil bude chybět Arsenalu několik týdnů

12.03.2014, 09:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (513)

Přidat komentář
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si Real mne ruce

Reagovat
madridcan

Z akeho dovodu? Neodisiel v zlom a stale nanho fanusikovia spominaju. Skor je smutne, ze zapadol do Arsenalu aj co sa tyka zranenia. U nas kvoli zraneniu nechybal hadam nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

z toho je jasné, že v arsenalu dělají něco, nejspíš při tréninku, špatně

Reagovat
miguel bain

To ví všichni už řadu let, mít rok co rok na marodce 7-8 hráčů, ne stejných, to nemůže být náhoda. Jenomže tam se na to úplně s***, jednou totiž někdo tvrdohlavý řekl bude to TAK a od té doby to nemůže být jinak.

Reagovat
zidane78

Suhlasim,trening,zivotosprava,regeneracia v tomto trojlistku je niekde chyba.

Reagovat
SunFells

Jojo, nutí ho se pohybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžeš porovnávať PL a PD

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně, super tvrdá PL.

Reagovat
Chazy

Nejde o tvrdost, ale o fyzickou náročnost. Lidi to furt interpretujou špatně, jako kdyby se v PL hrálo s hřebama na kopačkách a šavlí v ruce.

Prostě se v MLB hraje během zimy neuvěřitelně moc zápasů a v krátkejch časovejch intervalech. V ostatních ligách se fláká, doplňujou se síly a připravuje se na zbytek sezonoy.

Většina hráčů, co přijdou do PL, maj problémy právě po zimním programu.

Reagovat
Chazy

* v PL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mada

Reagovat
Aldeano

Jinak ty MLB. Končí se 22.12. a 4.1. už se hraje. Takže bych zase nemluvil o tom "V ostatních ligách se fláká, doplňujou se síly a připravuje se na zbytek sezony" PD není BL.

Pokud jde o fyzickou náročnost ligy, tak srovnání nesnese L1 nebo SA, ale PL a PD jsou fyzicky náročné podobně. Ta vánoční pauza je určitá výhoda. Tam souhlasím například s Fergusonem. V PL snad časem také bude, protože riziko zranění tam větší opravdu je.

Nicméně celková fyzická náročnost ligy je opravdu srovnatelná.

Reagovat
vitasrp

Byla by mimořádná tragédie, kdyby ten vánoční program z PL zmizel.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Aldeano

"Trenéři stále častěji volají po zimní pauze. Hráči jsou příliš vytíženi v prosinci a lednu a přichází zranění," uvedl Ferguson, který by přestávku uvítal v lednu. "Je jasné, že nikdo nechce ztratit tu diváckou kulisu přes období Vánoc," dodal. Ferguson to vystihl no.

Škoda by to z pohledu fanouška jistě byla, ale jde o zdravý hráčů. Krom toho určitý vliv na jarní část sezóny to opravdu může mít. Stejně tak na mezinárodní turnaje po konci klubové sezóny...

Reagovat
kiwwi

na medzinarodne turnaje sere pes...nech makaju tie preplatene kurvy a nech nas zabavaju bez prestavky

Reagovat
vladis271

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ti jde karta

Reagovat
Melda

Reagovat
vitasrp

Určitě to má na výkony hráčů a celkově i fyzický stav vliv, to bezesporu.

Sám to vidím na Chelsea - dokud jsme měli jádro tvořený Lampardem, Ballackě, Drogbou atd., čili hráči, kteří jsou dost siloví, nějaký problém s kondicí moc nebyl.

V posledních dvou letech je to jiný, Mata měl pravidelně slabší jaro, nicméně třeba Oscar se už podruhý za sebou na jaře úplně ztrácí, v průběhu měsíce se z něj stane takřka průměrák. U něj si třeba nedokážu moc představit, jaký bude mít MS, ale snad se na soustředění před šampionátem dá nějak dohromady..

Lednová pauza zní dobře, jenom je otázkou, zda někdo bude mít vůli, aby těm hráčům dal odfrknout. Já myslím, že v nejbližší době ani ne.

Reagovat
Talker

Nevím, ale přijde mi, že na jaře se vždycky naopak rozjedeme a máme lepší výsledky, než na podzim. My bysme tu přestávku potřebovali v listopadu.

Reagovat
blade115

Radši ať se přestanou hrát ty trapný nezajimavý přáteláky, sezóna pak bude zkrámovaná dřív a v létě bude větší volno. Vánoční program je jedna z věcí, které činí PL výjimečnou, ten nám vzít nesmí.

Reagovat
vladis271

no way. Vieš načo sa teší každý fanúšik PL, a ktoré obdobie každý z nás považuje za najlepšie obdobie roka? áno úhádol si.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

MLB je na hlavu. Když mi o tom před lety říkal kamarád, tak jsem si klepal na čelo a říkal mu, ať si nevymýšlí. Chudák vždy kecal a když jednou říkal pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel tím, že my si mneme ruce, ale vedení

Reagovat
Fenri

To je fakt úžasný Nezbývá než doufat v to, že se Rambo vrátí ve formě... Marodka už je zas děsivá

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Při jeho formě je to pro Arsenal jedině dobře, že bude mimo hru..

Reagovat
Fenri

Jj, je to paráda, vyloženě

Reagovat
fejfi24

názor roku

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si o tobě říkal celý dva roky.

Reagovat
madridcan

No to zas prrrr...zavelil k obratu proti Trondheimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
efjay

Aha, vůbec nebyl proti Evertonu jeden z nejlepších..

Reagovat
Posledni Kovboj

* kdyz se mu zrovna chtelo behat

Reagovat
smazaný uživatel

true

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

totální píčovina

Reagovat
Chazy

Rychlá adaptace na Arsenal

Reagovat
kiwwi

skor pomalsia adaptacia na ligu

Reagovat
db18

Reagovat
herbage

to už je snad nějaký prokletí

Reagovat
Chazy

Pravděpodobně to musí bejt ve Wengerovi, že ti hráči odcházej z tréninků a soubojů v zápasech daleko častějš zranění jak v ostatních týmech.

Reagovat
herbage

nemluvím teď o zranění, na ta jsem zvyklý, ale že rok co rok to samé v bleděmodrém. Výborný podzim, slabší Vánoce, těžký los v LM (naší blbostí), výpadek formy, zranění, boj o 4. místo v lize a další rok znova. A to je scénář pro tu lepší sezónu, v té horší je i posraný podzim. Jestli nevyhrajem FA Cup, tak nevím, ale s naším štěstím se nám zraní 10 hráčů před zápasem

Reagovat
Chazy

Jo, tohle. To určitě souvisí se šírkou kádru, s tím souvisí i to přetěžování, zranění, nulová možnost na změnu hry, když to krátkodobě nefunguje, posraný Vánoce a výkonnostní regres. Respektive vy nemáte úplně úzkej kádr, ale Wenger s ním pracuje, jako kdyby ano.

Co se týče FA Cupu, tak v první řadě budete mít štěstí, abyste vůbec mohli pomýšlet na poražení Wiganu Athletic.

Reagovat
Chazy

A to jako vážně, Wigan monentálně patří mezi anglický kluby s největší formou, teď je to 5 výher v řadě a z toho 3 opravdu obtížný venkovní, pokud se to potvrdí dneska večer, tak to bude ve svý podstatě zápas se slabším prvoligovým týmem a rozhondě nic snadného.

Reagovat
herbage

však vás také nepodceňuji, však Arsenal v FA cupu vypadává s týmy z Champu celkem pravidelně, občas i z League 1 Jen zrovna v lize se nám daří proti spodku tabulky a problémy máme spíš s těmi TOP týmy. Čímž neřikám, že ty šance nebudou rovnocenné. Vidím to tak 60:40 pro nás, ale uvidíme, jaká bude forma a marodka obou týmů před zápasem

Reagovat
Chazy

Já to vidím na takovejch 72-28, neodvážím se říct, že má wigan jen 25% šanci, ale je to blízko. Furt jste lepší na všech postech a tak všechno, ale takový věci se holt dějou a Uwe Rösler ze mě pomalu dělá Zaschronu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
herbage

vás prostě porazit musíme, aby ta frustrace po vypadnutí ve finále po prohraných penaltách s Hullem mohla být mezi fanoušky maximální. I když vypadnout s vámi, tak to bude s tebou a hefym k nevydržení

Reagovat
Chazy

Jo, musíte, jen prostě nekoukat na to jako na zápas s druhou ligou, Wigan je teď v nadpozemský formě a vede ho celkem génius. A je to furt jeden zápas na neutrální půdě, může to dopadnout jakkoliv. Samozřejmě je dost času, aby Wigan z tý formy vypad, ale teď to dává nehorázně, nejde jen o Man City, ale vyplenit tři stadiony champu s celkovým skóre 9-2 je rozhodně znak síly.

Reagovat
j_mrazik

Je pravda, že to prostě málo točí. Třeba takový Ramsey si mohl na zápas sednout, to samé Özil. On se třeba jeden zápas zplichtí, aby se další se silnou sestavou mohl vyhrát. Vždyť my ten kádr máme fakt dost širokej. Místo aby se střídalo dřív, tak tam chodí třeba Poldi v 85. minutě. Prostě místo aby si hráči plácli, když odchází ze hřiště, tak si plácají, když si podávají dveře u doktorů.

Reagovat
Chazy

Tak tak, je to zatím jediná věc, ke který jsem já došel jako k důvodu, proč asi máte ty zranění tak často. Jako samozřejmě do toho vidím prd a moc karet o minulosti se zdravím vašich hráčů sem neviděl, ale podle mě jinak nemůže bejt v takhle monstrózním a bohatým klubu nic neprofesionálního. Buď vaši hráči se nesvěřujou s tím, jak na tom jsou a jdou hrát přes únavu, bolest, nebo Wenger není citlivej při výběru sestavy.

Reagovat
Chazy

Já se ale taky vyjadřuju jak retard, to je fuk.

Reagovat
j_mrazik

Jak taky? Teď jsi mě trochu nasral.

Reagovat
Chazy

Tak jsem to vůbec nemyslel, ty se vyjadřuješ samozřejmě učebnicově správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už tím tuplem musí být o Wengerovi.

Reagovat
Rssa

A zranění vidíš jak? Nešťastná náhoda několik sezón po sobě nebo špatně tréninkové metody, špatný zdravotnický personál nebo nachylni hráči kvuli své typologii...?

Reagovat
Chazy

Zdravotnický personál špatný určitě není, Eduardo by o tom moh vyprávět. Arsenal tam má top profíky.

Reagovat
Arbiter

Pak tam musí být chyba nebo nedostatečná komunikace mezi trenéry a tím zdravotnickým personálem, špatné vyhodnocování následků tréninkových metod a pokynů. A pokud něco takového chybí, pak je to tak trochu i zpochybnění profesionality toho personálu.

Reagovat
Chazy

Nedokážu říct, nepřikláním se k ničemu, fakt do toho nevidíme. Já prostě vidím jen to, jak Wenger nechá hrát určitý hráče neustále a ani jim nedá možnost vystřídat v rozhodnutým zápase.

Reagovat
Arbiter

Jasně, všichni v tomhle vaříme z vody. Jediné konstatování může být takové, že tam problém se zraněními prostě je.

Reagovat
Chazy

Přesně tak a je to v takovým množství, že nevěřím ani na smůlu a mám problém věřit prokletí. Ono to může bejt čímkoliv, třeba formou tréninku, jestli až moc energie vkládaj do techniky a odnáší to práce v posilce. Třeba Bale vážně vypadal na hrozně IP hráče, furt něco měl, Spurs, i když je mi proti srsti je za cokoliv vyzdvihnout, ho stavěli míň, dali mu kvalitní program, aby posílil a zpevnil tělo, hlavně se zaměřil na ty oblasti, kde měl problém a toho IP statusu se zbavil.

Reagovat
Chazy

A ono PL, ta zimní prasárna, čtyři ligy, opravdu je potřeba tu fyzičku mít na top úrovni, spousta týmů se v PL dlouhodobě držela a zachraňovala ani ne tak kvalitou hry a technikou hráčů, ale tím, že hráči zvládali odehrát celej rok na top úrovni (na svoje poměry samozřejmě), v top kondici a zranění je postihly jen takový ty kraviny, co se neovlivní, zlomeniny, potrhaný svaly ze střetů. Wigan taky z PL šel až v sezoně, kdy měl tým techniků a všechno se to pozraňovalo. MU taky vždycky pod SAFem disponovalo v první řadě excelentní kondicí a když Arsenal prakticky vždycky odpadne v zimě, kde se hraje zápas co tři dny, tak bych koukal tímhle směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Wenger neumí správně načasovat formu. Sportovec je schopný se za rok připravit maximálně na dvě akce kdy bude mít špičkovou formu, a mezi něma mu buď graduje, nebo upadá. V kolektivním sportu se tohle dá "schovat" za formu ostatních hráčů, nebo ho nechat hrát jenom tolik co stačí, a ať to táhnout jiní, ale nejspíš nebude náhoda, že Arsenal upadá vždycky v ten samý čas. A navíc Arsenal nezvládal mít herní krizi bez výsledkové, což byla devíza SAF. Ten hrál na podzim čočku, ale body neztrácel. Pak když tým zapnul, tak nemusel dotahovat. Bral ligu jako maratón. Wenger ju bere jako 38 sprintů.

Reagovat
afc

Kde Arsenal odpadava v zime?Co su to za nezmysly?Aj s tou marodkou totalne prahanas.Ako, tuto sezonu je viac ako velka,ale napr v minulej sezpne to nebola ziadna tragedia.Prave naopak,na nase pomery sme mali minimalnu marodku.

Reagovat
Chazy

Ok, názor beru, ale nesouhlasím.

Reagovat
Arbiter

Loni jste skončili v "injury league" 3. Letos jste suverénně první...

Reagovat
vodka

loni to bylo dané hlavně Diabym, Sagnou a tradičně Wilsherem, navíc i Ox byl tuším zraněný na delší dobu...

Reagovat
herbage

z části smůla, z části jsou ti mladí hráči odmala přetěžovaní a z toho pak pramení ta zranění, když rychle naberou svalovou hmotu. A taky vysoké tempo ligy a my hrajeme často na míči, což je náročné. Zrovna Cesc u nás marodil prakticky nonstop a u vás je happy

Reagovat
Fenri

Největší problém je v tý nerotaci hráčů, za to bych Wengerovi vylískal. A u některých hráčů je to ale jejich blbostí, když Wilshere odehraje čtvrt sezóny se zlomeninou a přitom si nepostěžuje doktorům na bolest, se kterou hraje, tak je to prostě ultraneprofesionální přístup a dával bych za to pokuty

Reagovat
Arbiter

smůla... smůla by to bylo, kdyby ta zranění nebyla charakteristickým rysem Arsenalu...

Reagovat
vodka

loni ste jeli od ledna ve velkém stylu...

Reagovat
Chazy

To je druhá verze Arsenalu. Posrat si boj o PL v říjnu a pak to zachránit na jaře.

Ale kdy měl Arsenal vážně aspoń trochu vyrovnanou výkonnost po celej rok? 2004?

Reagovat
vodka

uff, to bys ode mě chtěl moc, ale u nich to vážně ovlivňovala i spousta faktorů. Buď sehrávání se na začátku sezony po odchodech/pozdnějších příchodech. Zranění hrají taky obrovskou roli při dlouhodobé formě. Navíc těch pár let zpátky bych nebral taky úplně v úvahu vzhledem k tomu, že Arsenal měl za cíl LM a tu si většinou dal s prstem v nose.

Jinak, který tým si udržuje/udržoval konstatně vysokou herní kvalitu celou sezonu? Vždycky bylo cca 8 kol, ve kterých tým hrál v podstatě hovno, klíčové bylo, jak dokázal bodovat. MU hrávalo herní sračku často i víc než třetinu sezony, výsledky ale byly, hráči se točili a v závěrech šlo to ušetřené vytížení v průběhu roku znát, protože fyzicky i psychicky sme na tom byli líp.

Reagovat
Chazy

VŠAK O TOM TU TAK NĚJAK MLUVÍME NO.. PARDON ZA CAPS LOCK

Reagovat
vodka

JÁ TO ZASE TAK POCTIVĚ NEČTU, VYBÍRÁM SI TELEFON

Reagovat
Chazy

PŘEJI DOBRÝ VÝBĚR

Reagovat
vodka

no, vidím teda, že ste to shrnuli asi všechno, já sem právě jenom zareagoval na herbage a dál to nečetl, kvůli delším příspěvkům. výběr je ok, asi beru na milost nokiu, hlavně už neberu sony...

Reagovat
Chazy

V pohodě, mně se to taky stává, taky mě nebaví ty vlákna pročítat celý. Já si furt jedu samsungy no, Nokii sem měl naposled véčko.

Reagovat
vodka

kdyby nebyly ty samsungy velké jak kalkulačka, tak bych nad tím i uvažoval, ale designově a výdrží baterky vyhrála nokia, stejně tak vnitřní pamětí a já tam prakticky žádné aplikace jinak nepotřebuju kromě GPS a lepšího foťáku, když si fotím věci do školy a nějaké fotky z výletů...

Reagovat
Arbiter

Co se ti nelíbí na Sony? Jakou nokii? 620 nebo vyšší řadu?

Reagovat
vodka

625, mám možnost to sehnat hodně za lacino. Sony sem měl Xperii mini pro a funkčně všechno v pohodě, klávesnice velké plus, ale abych praskl 2x do roka displej, to je trochu moc... jednou beru, to sem posral sám, ale podruhé vůbec netuším z čeho to puklo, normálně sem ho měl ve spacáku až úplně na spodu eště s peněženkoua brýlama, ráno třetina displeje nefungovala, přitom na dno spacáku, kde ty věci byly, sem nohama ani nedošáhl.

Reagovat
vodka

a u sony s těma displejama měli problémy aj někteří další známí. u té starší verze zase nikdo. to kamošovi jeblo ze 3. patra a nic, ani škrábanec.

Reagovat
Arbiter

Hmm, to je divné, neslyšel jsem, že by mělo Sony problémy s displejem. Já mám X10 mini pro a jsem navýsost spokojen, no... Každopádně ta 625 je docela dobrá volba. Za kolik ji budeš mít, jestli se mohu zeptat?

Reagovat
vodka

j, to máš přesně ten telefon, co spadl z toho 3. patra lešení. u těch novějších byl problém, že ten displej je tam jakoby v plastovém rámečku, nijak nezapuštěný, tím pádem i pád na bok kamošovi udělal pavučinu.

no a zatím zadarmo pak to nějak pořešíme, ale přes firemní tarif jim zůstaly nějaké nevyužité peníze a že si mám vybrat...

Reagovat
Rssa

Jjá mám xperii míní pro cca 3 roky, padá mi z ruky často, ale stále funguje parádně. Displej je zapusteny, teď se mii po 2 letech odchlipla nalepovaci fólie. Je poskrabany zezadu, praskliny z boku, ale fungovat funguje.

co je asi pravda, tak už má staré vnitřnosti a nechodi tak hladce kvuli paměti...ale klávesnice super věc, škoda že už se nedělají.

Zrovna nedávno jsem přemýšlel nad novým, Nexus 5, ale pres google k nám nejde objednat a jinak je o 2-3 tisíce dražší...

Reagovat
Zaschrona

Mel jsem z toho mobilu uplne stejne dojmy, vesmes spokojenost. Az nedavno mi to proste nepozornosti spadlo na zem, ani ne moc z vysky, na spodni hranu ... a pavucina. Ale tak to proste je asi klasika u vsech typu, no.

Reagovat
vodka

http://goo.gl/WVsmaI ?

taky je přímo vidět, že ten přechod na hraně neni nějak zapuštěný, ale že je tam právě mezera, zatímco ten starší typ ji nemá:

http://goo.gl/PGkOdB

Reagovat
Rssa

jo, přesně tu, padá všude možně na vše možné a drží...

Reagovat
vodka

to je zvláštní. Mně to poprvé spadlo totiž přímo na betonovou tvárnici ztraceného bednění asi z metru a půl, možná víc, přesně na displej, to sem věděl, že je to v prdeli už podle toho pukavého zvuku. Displej sem vyměnil, ale ten rámeček zostal prasklý, protože ten prej vyměnit nejde. možná díky tomu porušení rámečku to pak prasklo podruhé. Nic to nemění ale na tom, že v eště jednom případě to prasklo a to po dopadu na kraj.

Reagovat
Rssa

Záleží jak spadne, to je u všech telefonů. Předtím jsem měl Sony Ericsson k800 a ta mi spadla i do kaluže v noci, podle světla jsem ji našel, vypl, vysušil a jela dál

Reagovat
kubys

Mám xperii L a žádný problémy.

Reagovat
j_mrazik

Xperia P a taky v pohodě. Teda až na baterii.

Reagovat
cristiano.K.

funguje ti navigace? Případně, jak změnim jazyk? mám tam přednastavenou arabštinu u hlasového vytačení a nevím,jak to změnit

Reagovat
Arbiter

přes nastavení telefonu?

Reagovat
j_mrazik

Navigace funguje super. Stáhnul jsem si Navigator, protože ta ofiko navigace mi po aktualizaci někam zmizela. Arabštinu zkus změnit v nastavení.

Reagovat
cristiano.K.

nezmizela, po aktualizaci se ti automaticky přeuploudovala > mapy.

Já mám normálně v celé telefonu nastavenej samozřejmě český jazyk, ale když dám vyhledat něco slovně,tak při vyhledávání mi tam vyskakuje arabština a já nevím proč

Reagovat
smazaný uživatel

skús zmeniť prízvuk.

Reagovat
herbage

ok, to je liga, tam máme dvě verze. Ale že na jaře poserem poháry, to je rok co rok stejný. Ale většinou máme v lize skvělý podzim, pokud nejsou nějaké citelné odchody (Robin, Cesc s Nasrim a Hleb s Flaminim)

Reagovat
smazaný uživatel

real to věděl

Reagovat
Miguel19

To je šok.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Fenri

Classy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi četli ty jejich gayský příspěvky tady na ef, o Giroudovi apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tam ty lístky nebudou moc drahé.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Už jim tam toho moc zdravýho nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

to už ani jinak nejde

Reagovat
niflheim

Už to zase začíná

Reagovat
Lamskej#RMCF

já ho teda u vás viděl v pár zápasech hrát poslední dobou a hrůza...jakoby mu ta částka za kterou šel moc stoupla do hlaby a myslí si, že má neotřesitelnou pozici....ten jeho ležerní pohyb a jakobu nulový zájem o hru by mně jako fanouška Arsenalu sral....Mesut byl už u nás docela přecenovaný....

Reagovat
iamek

Vzdyt tohle predvadel i u vas :). Jednou zahral jak buh a pak dva zapasy odchodi :).

Reagovat
Lamskej#RMCF

já taky neříkám, že ne. Měl zápasy kdy zahrál parádně, ale takhle to odchodil vždycky i u nás, to máš pravdu....

Reagovat
kiwwi

- Arsenal forward Lukas Podolski, 28, denies reports he was offered as a makeweight in the deal to lure Schalke's Julian Draxler, 20, to the Emirates Stadium last January.

- Manchester United striker Javier Hernandez, 25, will be allowed to leave Old Trafford at the end of the season.

- Feyenoord manager Ronald Koeman, 50, is keen on taking the Swansea job when he leaves the Eredivisie club at the end of the season.

- Bolton Wanderers midfielder Stuart Holden, 28, will be out for six months after a second operation on his right knee.

- Cameroon striker Samuel Eto'o, 33, hints that he is ready to extend his stay at Chelsea beyond his current one-year deal.

- Stoke defender Robert Huth, 29, is expected to miss the rest of the season with a knee injury.

- German footballing legend Franz Beckenbauer says Bayern Munich run the risk of becoming "boring" like FC Barcelona under manager Pep Guardiola.

- Chelsea keeper Thibaut Courtois, 21, currently on loan at Atletico Madrid, says he does not wish to go to suitors Real Madrid before 2016.

- Olympic sprint champion Usain Bolt, 27, says he would welcome a call-up to Jamaica's national football team.

Reagovat
iamek

Souhlasis s odchodem Hraska ? Ja bych uz strasne rad videl v acku Wilsona, protoze co ten predvadi ve svem veku, tak to se jen tak nevidi.

Reagovat
kiwwi

suhlasim a suhlasim Wilson do Acka namiesto Javiera

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ho škoda.

Reagovat
Masi

Chudák Holden do ted to mám před očima ze zápasu.

Reagovat
vodka

chudák Holden... Huth sice stoke bude strašně chybět, ale za jeho prasečí styl lítost očekávat nemože...

Reagovat
Zaschrona

Ze me ani neprekvapuje, kdyz ctu tu zpravu o Hernandezovi, ze kdyz se podivam na me oblibene forum EFC, tak uz tam je dlouhy thread "Should we go after Hernandez?"

A mimochodem, myslim si, ze pokud pujde, tak pujde do lepsiho klubu nez EFC. A stejne bych ho za ty prachy, ktere urcite bude stat, asi ani nechtel.

Reagovat
vodka

nemyslím, že by sme ho pouštěli nějak za draho, tipuju kolem 10 milionů...

Reagovat
Zaschrona

Tak to by jeste slo, to by sel pri nejhorsim prodat jen s malou ztratou dal. Ja bych tipoval nejakych 15. Jen si teda nejsem vubec jisty tim, jednak, jestli by k nam sel a jednak taky jestli by z nej byl Martinez schopny udelat utocnika pro svuj system, prvni dotek a prihravky, coz utocnik u nas potrebuje mozna skoro nejvic, tim zrovna nevynika. Dle jmena by to byla posila krasna, jestli by to na hristi ale fungovalo dobre, to si moc jisty nejsem.

Reagovat
vodka

já si myslím, že mu vyjdeme vstříc, on chce hlavně hrát pravidelně. samozřejmě bude ale taky záležet, kolik týmů bude mít zájem a je dost možné, že ta cena díky tomu půjde výš. U něho je dost problém, že on se stahuje dost málo a většinou čeká fakt na té linii stoperů. To je ale dneska už docela přežité, protože máš v podstatě furt o hráče v mezihře míň. Mně by se nejvíc hodil asi fakt do toho Arsenalu, kde by minimálně jako varianta mohl fungovat hodně dobře, prostě by tolik nenakopávali na Girouda, z obrany by se museli vykombinovat a pak mu to hodit do prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on dokáže hrát aji z hloubky, v repre má úplně jinou úlohu. Akorát u nás ho máme zafixovaného jako hráče do vápna. A v Arsenalu by to měl to samé co u nás. Akorát by střídal.

Reagovat
vodka

repre nesleduju, ale s AFC nesouhlasím. je rozdíl byt na post 4. hráč, nebo rovnocenný útočník číslo 1/2.

Reagovat
Zaschrona

Diky. A myslis si, ze je Javi schopny se z dlouhodobeho hlediska nejak zlepsit v te mezihre, zapojovat se do ni, podrzet balon? Nebo to je teda dost i problem toho, ze u vas to po nem proste neni zadano? Zakoncovatel je on vyborny, tam verim tomu, ze je to problem jen v hlave, o to bych se nebal.

Reagovat
kiwwi

on na tom uz zapracoval a zlepsil sa v tom dost odvtedy co je u nas, ale je to tazke, ked dostane raz za uhorsky rok sancu - vies ako to je, stale mas v hlave ze nemozes nic posrat lebo sa chces ukazat a prave vtedy nehras s lahkostou...ale parkrat bol pri zakladani utoku na vlastnej polovici, kde si prebral loptu chrbtom k brane, podrzal, rozhodil a sprintoval na hrot

kazdopadne utocnik typu Persieho z neho nikdy nebude

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl sestřihy z repre, tak dohromady hodinu z tuším pěti zajímavějších zápasů, tak je schopný mezihry. Umí vystřelit z dálky, podržet balón, nahrát na 20+ metrů. Ale góly dává jako přes kopírák, sám nic pořádně nevypracuje. Fotbalové myšlení se omezuje akorát na schopnost být tam kde je potřeba. On se hodí do týmů které dominují hře a ovládají prostor kolem soupeřova vápna, a nebo hrají na protiútoky.

Reagovat
vodka

ale schopný mezihry a střely z dálky je i u nás. minulou sezonu právě měl silnější mezihru, než zakončení. on dá výbornou přihrávku a pak zabije 2 brejky tím, že měl přihrávat dřív. zkrátka ano, možná je schopný ji udržovat na slušné úrovni, ale pro potřeby MU to stačit nebude nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to asi jo. Proto u nás nastupuje hlavně z lavičky jako žolík. Když hraje v základu, tak je poloviční. A to že tohle nestačí u nás, je důvod proč možná odejde. Na slabší tým by to ale stačit mohlo.

Reagovat
Zaschrona

Diky. Dle toho popisu si proste jen potvrzuju to, ze si moc neumim neprestavit, ze by se o nej Martinez nezajimal. Snaha dominovat ve hre nebo protiutoky je to jediny, co hrajem.

Reagovat
cristiano.K.

U něho je dost problém, že on se stahuje dost málo a většinou čeká fakt na té linii stoperů. To je ale dneska už docela přežité, protože máš v podstatě furt o hráče v mezihře míň.

Reagovat
kiwwi

lenze stale drzis dvoch hracov supera mimo hry, pretoze ta musia strazit

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ze jo

Reagovat
kiwwi

no vsak to povedali superovi hraci aj treneri, ze s hracom vkuse na ofsajdovej linii je to tazke, pretoze sa od neho nemozes pohnut

Reagovat
fenixLFC

Naozaj uzitocne..ako keby nie su hraci (utocnici) ktory sa zapajaju aj do kombinacie a pritom ich musia stale strazit

Reagovat
cristiano.K.

i když máš nějakou obrannou linii soupeře,tak ho stejně stráží jen jeden, ale to už je na domluvě stoperů

Reagovat
Chazy

http://i.smimg.net/14/10/uwe-rosler-wigan-athletic.jpg

Ha, uniklo mi. Škoda pokusu s Coylem, musím dát zapravdu hrubasovi a hefymu, když jsem nebyl proti od začátku jako oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nacista

Reagovat
Chazy

Já marně hledám letadlo s mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

Já marně hledám letadlo s Exupérym.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

vyzera ako krizenec Rooneyho a Andyho Carrolla

no a to tricko, to si robi picu

Reagovat
Swarley

ty vole

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Posledni Kovboj

solidni kokot.

Reagovat
Chazy

tehdy určitě...

Ale je potřeba zas to vnímat tak, že neznáme kontext. Třeba to měla bejt jen laciná provokace a prostě výsledek jí je, že je za kreténa, kterým tehdy bejt moh. Třeba když sám tu fotku teď vidí, tak se zastydí, jako kdyby byl fanda MU. Jestli mám mluvit za sebe, tak se vyjadřuje velice slušně a vypadá na pohodovýho chlápka, kterej to má v hlavě srovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to zase jo. Ale zase jestli jeho děda fakt lítal bombardovat anglická města během Blitzu, tak si to mohl nechat pro sebe. Páč bombardovat prázdný stadion je ještě prkotina, vzhledem k tomu co se stalo v takovém Coventry.

Reagovat
Chazy

Samozřejmě. Je otázka, jestli je to vůbec pravda, nebo to byla jen provokace, jestli to je pravda, tak zas je otázka, jestli je na to vážně pyšnej, nebo to byla jen provokace. Ale je to taková ta věc, o který bych musel s člověkem mluvit a neodsoudím ho kvůli dvacet let starý fotce. Každopádně není vhodný se něčím takovým chlubit v takovýhle póze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny fanoušky Bayernu - další rok je z Vás Barcelona vol.2 - simulanty na to máte kvalitní a přihrávat si na půlce už Vám taky celkem jde

http://arsenalist.com/f/bayern-munich-vs-arsenal/robben-dives-what-a-disgrace-gfy.html

Reagovat
Chazy

A kurva, bejt fanoušek Bayernu, tak asi preventivně skočím... ono mít tu děsuplnou vyhlídku, že budu fandit možná dlouhodobě nejlepšímu a nejdominantnějšímu týmu světa.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

pozére

Reagovat
Chazy

Nevyjadřuju tím žádný sympatie k Bayernu nebo Pepemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

šlápl mu na nohu...

a koukám, že se blitky přesunuli sem, kde na to Bayern+ bude sám

Reagovat
Chazy

100. pro co nejrychlejší a bezproblémový uzdravení Özila i všech ostatních zraněných čutálistů

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Diaby

Reagovat
Chazy

Tomu už by asi pomoh jen zásah Voldemorta nebo Sidiouse, podle mě je jeho tělesná schránka úplně na sračky.

Reagovat
SunFells

Darth Abou?

Reagovat
Chazy

Zní to zlověstně

Reagovat
herbage

Darth Vassiriki

Reagovat
Chazy

Ti nevím, jak vážně by zapůsobilo, kdyby tam mrtvolně oznámil, že tohle je jeho učedník Darth Vassiriki.

Reagovat
Mada

A on se hned zranil.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
herbage

a proč? Když může být Obi Wan Kenobi, tak může být třeba i padawan John Obi Mikel

Reagovat
Chazy

To ale mícháš dohromady Jedie a Sithy. Darth Sidious, Darth Maul, Darth Tyranus, Darth Plagueis.. nic podobnýho tam nenajdeš.

Reagovat
herbage

já vím, jen uvádím absurdní jména Jediů, tak proč by nemohl být Darth Vassiriki? Mně to přijde víc starwarovský než Darth Abou

Reagovat
Chazy

to bych to asi musel napsat znovu

Reagovat
herbage

já to chápu, ale Darth Vassiriki by mi mezi ty 4 zapadl a ani by mi to divný nepřišlo

Reagovat
Chazy

Ti nevím, kdybych byl sithskej Lord a ty ses jako můj učedník chtěl jmenovat Vassiriki, tak tě asi hodím z křižníku a půjdu hledat dál.

Reagovat
herbage

zeptáme se George, ten nás jediný spravedlivě rozsoudí

Reagovat
Chazy

Prostě Jediové měli jména, jak se narodili, žeo, takže tam asi dávali roztodivná proto, že to jako mělo symbolizovat, kolik je tam světů. Naopak Sithové si ta jména dávali sami (dával jim je mistr) a když vezmeš tu kulturu jejich jmen, je takové, no, nepravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som doteraz to vassiriki nepochopil..ako moze mat niekto stredne meno vassiriki? to sa uz mohol volat kikiriki

Reagovat
smazaný uživatel

Vassiriki je najštýlovejšie stredné meno, aké som počul. Keby som mal dieťa, tak sa volá Aaron Vassiriki van Wolfswinkel.

Reagovat
Aldeano

A co Jan Vennegoor of Hesselink?

Reagovat
Mada

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos opět konec nadějí Arsenalu, na všechno... FA cup? Možná ale moc jim nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mohl zranit, když neběhá?

Reagovat
Ángel di María 22

Unfuckingbelievable.

Reagovat
afc

Takze na derby je zostava viac menej jasna.Szcz-Sagna-Merte-Kosc-Gibbs-Flamini-Ox-Rosicky-Santi,Giroud,Poldi.Ta lavicka bude zalostna a moc moznosti Wenger mat nebude,ako zmenit priebeh zapasu.

Reagovat
sejber

Ak budu k dispozicii RAmsey a Kallstrom tak to nebude vadit. Do ofenzivi zas Sanogo a Gnabry na tottenham budu v pohode stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

a vo Vermalen?

Reagovat
afc

Ak stihne derby Gibbs,tak Vermaelen sa posadi.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned ve vedlejším článku píšou že tři nejpravděpodobnější lidi kdo to vemou po Moyesovi jsou Fergie, Klopp, Guardiola. V tomhle pořadí.

Reagovat
cristiano.K.

........a ze všech tří jde respekt

Reagovat
kiwwi

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/10003406_735204776519528_429126444_n.jpg

Manchester United can now treat injured players 'with a speed not currently experienced in world football today' thanks to Toshiba.

Reagovat
kiwwi

Manchester United pracuje na vylepšení lekárskej časti v tréningovom AON centre. Má sa jednať o špeciálne lekárske zariadenie, ktoré hráčom skráti čas ich rehabilitácie pri svalových zraneniach. Tento prístroj vyrába značka Toshiba a jedná sa o špeciálny skener, ktorý pomáha diagnostikovať svalové problémy a zároveň skráti ich dobu liečby. Glazerovci rovnako investovali takmer 10 miliónov libier na dostavbu špeciálneho medicínskeho bloku v AON centre, aby aj takýmto spôsobom predišli častým najmä svalovým zraneniam, ktoré v tejto sezóne už trápili hráčov ako Van Persieho, Chicharita, Evansa, Rafaela, Carricka, Kagawu, Younga, či Naniho.

,,Jedná sa o prístroj, ktorý Manchesteru United pomôže predísť vážnejším obavám v prípade zranení hráčov, ale rovnako napomáha ich celkovej rehabilitácii. Bude to nová skúsenosť pre všetkých v rámci dnešného svetového futbalu.” povedal hovorca značky Toshiba.

Nový prístroj s radosťou prijal a opísal aj samotný manažér: ,,Som absolútne nadšený, že sa naše tréningové centrum rozrastie o takéto výnimočné zariadenie. V tomto prípade nehovorím len o samotných zdravotných problémoch, pretože tento prístroj dokáže predpovedať niektoré svalové zranenia a upozorniť na prípadné riziká s ním spojené. Takto môžeme v správny čas detekovať prípadné problémy u našich hráčov. Rovnako dokáže skrátiť čas rehabilitácie, takže sa nám to v najbližších rokoch určite vyplatí.” dodal David Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových peněz. Ale jestli to bude k něčemu, tak se to určitě vyplatí.

Reagovat
iamek

. Zrovna jsem si dneska koupil notas Toshiba . Jako spravnej fanda kupuju vetsinu veci od sponzotu United. Ne je to haluz :).

Reagovat
minoLFC

Rosický je tak lepší, nie?

Reagovat
cristiano.K.

zbytečná otázka

Reagovat
Counter

Tohle je teda pěkně na nic, zrovna se do toho konečně dostával a mohl nás v příštích týdnech táhnout. Snad jen pár týdnů a nic víc

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Nebude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger rozehrává mind game! Mourek se může jít zahrabat...

Reagovat
Jardin

A o tom důvodu proč bylo na lavičce jen 6 hráčů se tu psalo? Údajně tam Wenger chtěl dát Rya, ale před zápasem zjistil, že není napsaný na soupisku pro LM

Reagovat
kiwwi

*Rja

Reagovat
Chazy

ale uznal bych i 宮市 亮

Ryo Miyaichi to prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

cyp

Reagovat
Chazy

Je to snad Anglán voe? V takovýhle diskuzi sem nebyl aspoň rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 宮市 亮 za Arsenal třeba vůbec nehraje. Podle oficiálních stránek klubu, všech asociací a jiných sranců hraje za Arsenal právě Ryo Miyaichi.

Reagovat
Chazy

Jono, to je samozřejmě pravda. A já, až budu Angličan, a nebudu umět napsat č, tak budu používat anglickej zápis.

Reagovat
Arbiter

a nebo se na to vysereš a napíšeš "c"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Otázka je, či bude chýbať.

Reagovat
smazaný uživatel

žádná ztráta, hraje příšerně

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Mada

Kolik zápasů jsi viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zadarmo bych ho do týmu nechtěl,lemra líná.

Reagovat
niflheim

OT: Nějaký tip na aplikaci na běhání? Tedy něco, co umí i monitorovat podle GPS a nepotřebuje být během běhu připojená k netu.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ja používam runkeeper. Len tie pesničky sa nastavujú trochu divne. Ale možno to bdue len mojou neschopnosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

existujú aj vôbec takéto apps, pri ktorých nemusím byť pripojená k netu? To ani neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

všetky? ja nemám internet v mobile a išlo mi to vždy. Akurát ti nezobrazí trasu kade si behal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo zobrazí? Ja neviem, už si nepametám, tka dlho som nebol behať

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

zobrazí, ale až se připojíš na net, na zaznamenání trasy stačí gps

Reagovat
smazaný uživatel

Ah to preto keď som prišiel domov tak sa mi zobrazila mapa. Dik za objasnenie

Reagovat
vodka

běhání uznávám leda při sportu, kup si radši kolo.

Reagovat
Chazy

A svítící oči nedoporučíš?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte behanie pred policajtmi, nackami a cigánmi.

Reagovat
cristiano.K.

nejhorší je utíkat před policajtem, který je cigán a má sklony k nacismu

Reagovat
smazaný uživatel

a takých je mraky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam to

Reagovat
Ligter

Story of my life.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

krasny sport...prides do baru, slusne si vypytas cigaretu a utekas

Reagovat
vodka

nj, ale tehdy utíkáš jenom pro dalších 10 sportovců.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vraj bude s tými cigaretami aj štafeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepší

Reagovat
niflheim

Tak já na kole jezdím, ale to spíše jen o víkendech na delší trasy. Takhle bych si chtěl chodit vždy ráno zaběhat, než půjdu do práce/školy. Nedávno jsem se zadýchal, když jsem doběhával autobus, tak to chci změnit

Reagovat
vodka

šak já ti to nevymlouvám, ale nechápu to. pokud máš celkově dobrou fyzičku, tak s běháním takový problém neni nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna zalezi kde byvas, pri prirode vitazi bicykel, v meste je lepsi beh v parku..a ja behavam kvoli maratonom, na bicykli take nemas

Reagovat
vodka

bike maratony jsou skoro všude....

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie je tam taka atmosfera,nema to to caro

Reagovat
niflheim

Právě moc dlouhou vzdálenost nezvládnu, takhle bych se mohl dostat do formy. Navíc jedním z mých životních cílů je zaběhnout si maraton.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chtel vzdycky preplavat La Manche, ale kdyz jsem byl naposled v bazenu, tak jsem dal 50m motylka a koncil jsem... tak to moc nevidim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

? Hodit dokonalej pas na 50+ YDS nic?

Reagovat
Wat

... jedním z... Určitě to tam má taky.

Reagovat
niflheim

Já jsem spíše sloťák, házím blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba na kole nemám problém ujet třeba 120km, ale jakmile začnu běhat, tak po kilometru jsem mrtvý.

Reagovat
vodka

docela důležitý dotaz, silnička, nebo mtb, případně silnice/polňačky? já většinou jezdím kolem 40, když je chuť, tak těch 80. ale vždycky jezdím pěkně odpoledne, protože dopoledne se mi jezdí strašně těžko. pak bych ale těch 120 už asi nedával. jinak ale já su spíš takový rekreační jezdec, kolem 3000 km ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám trekka, ale jezdím po silnicích hlavně, terén mě nebaví. Ale většinou vyjedu kolem té dvanácté a do šesti jsem doma většinou. Jinak do budoucna si určitě plánuju koupit silničku, bo jak jezdím s kamošem, kterého nabralo auto, tak si byl nucen koupit silničku a jak s ním jedu, tak mi vždycky ujede ...ale taky nejsem žádný závodník, jenom mě baví jezdit delší trasy po Beskydech, posedět na kofole někde na půlhoďku a jet dál.

Reagovat
vodka

v beskydech sme naivně chtěli jet na smrk a na lysou horu po té horší straně na smrk nejhorší jízda ever, sme tam pak šli pěšky celou cestu jiný den, protože s kolem by sme tam akorát šaškovali. lysou sme nějak dali, ale druhý den sme to jeli od Šance přes nové dvory tušim a to byla taky hrozná makačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na Lysou jezdím z Papežova po asfaltce, tam to je docela fajn...8km do kopce, ale dá se to. To Smrk je snad ještě horší, než Lysá , sice ne tak dlouhé, ale krpál snad trojnásobný.

Reagovat
vodka

smrk se reálně vyjet fakt nedal. ani kdyby sme byli turbobikeři, sme byli ubytovaní v ostravici zkusili sme to, ale pak nám to chlapík vymluvil a fakt věděl proč, po té červené/zelené (nepamatuju se) by se to na kole až nahoru nedalo ani kdyby sme měli 5 motorů a vidlu každý zdvih 180...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekračně 3000km... by moje prdel poznala středověk teprve.

Reagovat
smazaný uživatel

na rok je to malo.. resp. je to fakt rekreacni :)

Reagovat
vodka

přesně tak, je spousta lidí, co ujedou 1000 za měsíc, zvlášť v létě. jenomže když chodíš na brigádu, jedeš na 2 týdny na dovolenou, zároveň občas chodíš na nějaké túry, odečteš nemoci a tradiční dny odpočinku/chalstu/lenosti, tak je reálných max těch 6-7000, navíc já sice jezdím většinou kratší trasy, ale snažím se vymetat spíš polní cesty, lesy. A taky sem loni přešel na formát, kdy jedu, narazím na fakt krásné místo a třeba si tam 2 hodiny čtu knížku, pokud neotravují komáři, tak mi to přijde docela naplňující, případně se u nějakého rybníka okoupu atp.

Reagovat
smazaný uživatel

u mě máš respekt za těch 3000. já nenajedu ani 2000, pokud teda nejedu vyloženě na kola na týden na dovču. to pak máš 1000 za týden a naskočí to samo :))

každopádně přesně jak říkáš. dojet někam, číst, vykoupat... vzít si silničku a makat tam a zase zpátky by mě nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vzít silničku a makat tam a zpátky je to nejlepší, co cyklistika může nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl takovy provoz na silnicich, tak jo, ale s tim mnozstvim aut a kamionu ... no thank you sir

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase nesmíš jezdit po čtyřproudovkách , ale vybírat si méně frekventované silnice, ale je fakt, že někdy se tomu vyhnout nedá.

Reagovat
Arbiter

kdyby nebyly ty silnice jako tankodrom, tak by se ta auta dala přežit

Reagovat
Arbiter

já mám třeba rád výšlapy na kopce, tam si dát jídlo, něco na pití a sjet dolu. Ale vyloženě nejoblíbenější je trasa na Hukvaldy, kde si v místním pivovaru pravidelně dopřávám hukvaldské pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

záleží taky ale jaké běhání, pokud při sportu, tak tam je ti fyzička z kola úplně na hovno, protože ty krátké sprinty jsou o jiném. pokud nějaké delší trasy, tak se divím, protože minimálně udýchat bys to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak udýchat to udýchám, pokud si před tím nezapálím , ale jak nemáš tu techniku běhu (asi ani pořádně běhat neumím, maximálně na tramvaj), tak mě pak bolí celý člověk a vůbec mě to nebaví.

Reagovat
Rssa

Vy jste šulini, já v létě ujel za 2 dny cca 60 km na jižní Moravě, každý večer mě bolely kule jak čert a měl jsem spálený krk vzadu jak naprostý lulin....

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

já na kolo sednu jen když jedu 2 km ke kámošovi na pivko a slivovičku...no a to většinou zpátky jen tlačím...

Reagovat
Rssa

Jednou jsem vyjel Svatý Kopeček

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to vyšel pěšky po té stezce, a myslel sem že umřu. Horší byla akorát cesta na Kašperk po červené barvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Á, tak nic. Četls jsem Hostýn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to nechápu, jak se pravidelně chodí pouť Svatý Kopeček - Hostýn...docela štreka a chodí to i starší babky, mazec no, to bude tak nějakých 50 km...

Reagovat
Swarley

taky, dokonce jsem to dřív jezdíl každé prázdniny minimálně jednou

Reagovat
Arbiter

na jeden zátah bez sesednutí?

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

kde na jižní moravě?

Reagovat
Rssa

Bořetice. Tam byla základna, kolem super stezky, krásná rozhledna Slunečná? a pak klasiku Lednice, rybníky, okolní vesničky, Dívčí hrady (tam samozřejmě pěšky, to je krpal lesem jak svina), ale třeba Zaječí jsem vyjel...na nejlehčí převod s pauzami :-)

Reagovat
Arbiter

nejlehčí převod zbytečně spotřebovává moc sil

Reagovat
Rssa

Jsem si připadal jak v Bobulich, jsem tam navštívil i ten pomnicek nebo tu malou kapitulu nebo co to je.

Nádherný kraj, kam bych rád jezdil častěji. A super je, že tam mají neviditelný vzduch!

Reagovat
smazaný uživatel

Na cyklisťáku jsme jezdili kolem Břeclavi a do Rakouska. Bylo tam parádně, akorát jet 80km, když jsem vypil noc před tím dva litry burčáku a frankovku nebylo moc dobré. To je tak, když se jezdí na cyklisťáky v září.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji Dolní Kounice a okolí- zámek, středověký klášter Rosa Coeli, kostel sv.Antonína s křížovou cestou, vinohrady, hospůdky, řeka...

Reagovat
Bayern +

Ja na bicykli po 50 metroch do kopca prakticky umieram, kdežto 12-minútovka na 3 kilometre nie je žiaden problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, to jsme běhali na gymplu a vždycky jsem to rozdýchával asi 15 minut a strašně mě po tom bolely zuby, když byla kosa

Reagovat
Arbiter

já jedno léto jel na kole za getzem

Reagovat
vodka

vícedenní výlety mám suverénně nejradši. ve výsledku nemusíš ujet moc, ale pokud si dáš každý den 1500 výškových, tak je to furt docela záhul. Loni sem třeba poprvé blil na kole, sme si dali v koutech nad desnou menu, já sem si místo piva hodil kofolu a pak přišlo při stoupání na dlouhé stráně peklo, v životě sem nechytil tak extrémní křeče do žaludku, kromě salmonely, sem skoro ležel na řidítkách a nemohl chytit dech, ale ve výsledku to asi bylo tím, že za přechozích 50km sem vypil asi jenom půl litr vody. na dlouhých stráních sem vypil další litra a půl, následný sjezd přes jelení studánku a alfrédovu chatu byl fakt požehnání, nikdy sem si neužil sjezd tak jak tehdy, vysloveně technický, většinou velmi pomalý a vybíráš trasu mezi 3 šutrama a 2 šutrama...

Reagovat
Arbiter

no já k němu měl v plánu jet dva dny, nakonec jsem první den dojel 150km, ve tři hodiny odpo jsem mu volal, ať mi zjistí, kde se můžu ubytovat a on mi řekl, ať ten zbytek dojedu vlakem Tak jsem jel zbytek vlakem

Reagovat
vladis271

kolo je gay tvrdí chlapi behajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo nie je gay, spýtaj sa tej, ktorej hovoril, že je predajca áut.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ta od Nike, jde myslim i na Android. A přidej si mě pak,. můžem se hecovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, tak do konca sezóny musí Santi nahodiť takú formu, akú mal minulý rok, kedy nás držal, lebo toto už je zlé. Theo, Jack, Mesut... Už nech je ten Aaron späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že na čtvrté místo to bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.reddit.com/r/Gunners/comments/1ygmr7/im_danny_karbassiyoon_feel_free_to_amaa/

pre goonerikov, pred par dnami prebehlo na reddite ask me anything s dannym, zaujimave pocitanicko

-I just realised you scored your debut goal the same game Van Persie scored his first goal for Arsenal. He joined the same year you did, were you friends with Van Persie?

-Yea - kind of strange how that worked. We both made our debut that night, we both scored - then he went on to score like 10,000 more goals than I did...but has he done an AMA??

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez proti Manchestru s novými kopačkami. Vyzerajú vyborne

https://pbs.twimg.com/media/BiiC8QYCEAEL8Rr.jpg:large

a

https://pbs.twimg.com/media/BiiDKVaCYAEu6I9.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerajú ako zadrbané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sa dosmeješ keď v nich dá hattrick

Reagovat
Chazy

No nevím. Na prvním obrázku se jim ten hráč směje, výraz Gerrarda na druhým mluví za vše.

Reagovat
cristiano.K.

nenápadný kopačky k exotovi se hodí

Reagovat
vodka

Gerrard na té druhé fotce vypadá jak Tonda z nádražní hospody v 10 dopoledne po 6 panácích...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Alan Pardew nedávno uštědřil hlavičku soupeři Meylerovi z Hullu a kromě sedmizápasového trestu si vysloužil i pokutu od vlastního klubu. Skupina fanoušků Newcastlu, zvaná "United for Newcastle", chce jít ale ještě dál a žádá manažerův vyhazov

kdyby se Kiwwim se Zaschornou radši věnovali svým klubům

Reagovat
smazaný uživatel

proste uz je sere... kdybych byl rodilej geordie, tak to taky hrotim vic

Reagovat
cristiano.K.

však jasný, já i ty geordie chápu,ale tohodle jsem musel využít

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"August 1967, Arsenal's Peter Storey wearing a 'kit for the future' at Highbury"

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1240611_757966057567104_1225074550_n.jpg

Tá budúcnosť je stále pred nami, úplne v tom Girouda vidím za 5 rokov.

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/pkkjrxd

Abou's current club.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

1253 zápasov za St Mary's?! To je asi počet vyšetrení.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak teda:

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: čo sem kiwwi dával tú app QuizUp, tak som to začal hrať a je to fakt paráda. Je tam možné hrať aj kvízy o Arsenale a zo Slovenska som v nich najlepší.

... A Kvízy sú tam o kadejakej pičovine. Zrovna som začal hrávať House of Cards kvízy.

Reagovat
Trand

Díky kiwwimu za to, boží věc.

Reagovat
kiwwi

v PL som uz v 23 leveli...druhy na Slovensku

ale full body za jednu hru som este neziskal

Reagovat
smazaný uživatel

to je 160? Mne jeden chýbal.

Reagovat
Robochelsea

Som si to chcel nainštalovať, ale to už aby človek kupoval každý mesiac nový mobil/tablet, ja žiadna z mojich výrobkov (všetky majú asi dva roky) to nejde. Nech idú do piče s týmto ich marketingom.

Reagovat
Robochelsea

*na žiadny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
mike.84

very true

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád beru radši Youngovu střelu protože se občas zajímavě trefí, než ty Rooneyho nesmělé dloubáčky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

U18s FA Youth Cup team to play Reading: Crump; Randall, Jones, Williams, Maguire; Chirivella, Rossiter; Kent, Brannagan, Wilson; Ojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok je neskutočný a to je na lavičke ešte Canos a Tricket Smith...

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jbe

Reagovat
smazaný uživatel

že? To je neskutočné. A aj tak nevieme dať gol

Reagovat
ďuriLFC

Ja som stašne zvedavý či sa aspoň 1-2 z tých chalanov u nás presadia...píšeš tu stále o nich ako keby boli talenty talentov

Reagovat
smazaný uživatel

To lebo sú Talent majú obrovský ale či sa presadia? Ťaťko povedať, ešte je na to skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Ťaťko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vietnamci v bistre, kam chodím na obedy, tak hovoria normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Lolkac těch zákazníků nemá mnoho, že stíhá sledovat každý nesmysl do 18 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to nezmysel. Je to najprestížnejšia súťaž v anglicku pre akademie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Si zober, Sinclair 17 rokov teraz je zranený ale v 15tich? hral za A-čko, obrovský talent to je.

Wilson 16 rokov, hrá za A-čko Walesu (bol na laviške min. zapas)

Chirivella 16 rokov, podľa španielských medii a trenerov najvačší talent od doby Fabregasa. V 16tich je kapitánom v španielskej repre hrá za U21tku a je kapitanom U18tky.

Rossiter 16 rokov, každý o ňom hovorí, že je nový Gerrard (Fowler, Aldridge) Bol kapitanom Anglickej U16tky a teraz trenuje pravidelen s A-čkom a hrá za U21tku.

Ojo 16 rokov, obrovský prehľad, zrejme najvačší anglický talent v Liverpoole. On je uplne fascinujúci. Už od 15tich hrá za U18tku.

Z každého jedného z nich môže byť world class player, talent na to je. Len ho musia využiť. A to som nepísal o Canosovi, Danielovi, Kentovi, Polgarovi, Jonesovi.. (nechce sa mi už)

Reagovat
smazaný uživatel

a čo taký Rafa Paez ? Ten na to má ? U21 vobec nesledujem len som zachytil jeho prestup k nam v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá skvelo popravde. Vobec netuším prečo ho real pustil. Aj keď občas má svoje momenty pri rozohrávke. Ale inak je super. S Lloydom tvorí skvelý pár.

Reagovat
smazaný uživatel

No, minimálně Brannagan, WIlson, Rossiter a Chirivella patří fakt uplně k tomu nejlepšímu.

Reagovat
Maresma

Já jsem naopak rád, že o nich píše. Aspoň mám o nich trošku přehled, protože to nemám čas sledovat.

Reagovat
ďuriLFC

To ja tiež,len či to hodnotí aspoň trocha objektívne ma zaujímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mohol byť offside keď si zabiehal z druhej vlny a ešte k tomu si dal reading vlastný Rozhodca je slepy

Reagovat
smazaný uživatel

Daj stream radši.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Danke.

Reagovat
smazaný uživatel

nz. Zatiaĺ ich v útoku drvíme. Ani sami nevedia ako je 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

omg Crump, ty si strašný brankár. Skoda, že je Futton zranený

Reagovat
smazaný uživatel

No ale udělal to parádně ten hráč Readingu. Ale zatim hrajem dobře, to nemůžem prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naša U18tka vždy dostane strašne veľa golov. To kvoli tomu, že hráme strašne útočne. bežne končia výsledky 4-2 ...5-3..3-3

Reagovat
fenixLFC

ako acko

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas Vermaelen says he does not know where his future lies after being linked with move away from Arsenal (Sky Sports)

Reagovat
kiwwi

OT: https://pbs.twimg.com/media/BijFJ3GCMAAGpA-.jpg:large

nove ceske vonkajsie dresy...treningove tricka s teplosskym vystrihom

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusnej znak, hnusná Puma, co z toho asi tak může vzniknout. Ale zas tak špatný to není, vepředu bude ještě to číslo, že jo.

Reagovat
Robochelsea

Podľa mňa sú pekné.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jak už někdo řekl,ztráta to není žádná,hraje hovno hlavně že stál 40 mega a předvádí šišky.

Reagovat
Chazy

Za Šišky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL WILSON FUCK YES 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rossiter dal gol teda, ale Wilson sa radoval ako keby dal gol on ....

Reagovat
smazaný uživatel

Už je mi jedno ako dopadne predlženie, som neskutočne hrdý na našu U18tku. Z 2:0 za 15 minut otočiť na 2:2. Ten futbal ktorý hrali bol skvelý, narážačky, pasy za obranu, nabiehanie, ako keby som pozeral seniorov

Reagovat
smazaný uživatel

TRICKET SMIIIIIIITH

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo hrá s prehľadom ako keby mal za sebou 10 sezon. Neskutočný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

s kým tu diskutuješ?

Reagovat
Swarley

pššt, neruš ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HARRY WILSOOOOOOOOOOOOOON 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Pas Canosa sublime

Reagovat
ďuriLFC

mladý Coutinho splašene

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. stáva sa...

Reagovat
ďuriLFC

Čo sa to tam vlastne stalo? Ved bolo 5 minut pred koncom predlženia 4:2 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale polovička našich hráčov nemohla behať. Rossiter len krival, Wilson kríval. Obrana sa ledva hýbala. A gol dal hráč ktorý ani nemal byť na ihrisku (kopol umyselne canosa do hlavy). Po tom gole sme sa rozpadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme to vyhrať ale čo už. Nedá sa nič robiť, polovička hráčov boli 16 roční chlapci ktorí v život enehrali 130 minut v takom tempe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľutujem ich kks. Prehrať na penalty po takom výkone

Reagovat
kiwwi

tolko k tym talentom

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si videl ten zápas tak začneš fandiť Liveproolu. Sme hrali lepšie ako vaše A-čko

Reagovat
fenixLFC

im sa nemoze stat ze by hraci fyzicky odpadli...iba ze by dostali svalovicu z kracania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Macheda dnes dva goly...to je talent!!!

Reagovat
Swarley

ještěže ho jeho rodiče nedali do akademie Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

O také drevá sa nezaujímame

Reagovat
cristiano.K.

Borini je jinde...............v Sunderlandu

Reagovat
iamek

Podepsat . Ale ne na jeho gol na 3:2 nezapomenu <3

Reagovat
niflheim

Great turn by Machedaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

Jooo to jsem si rikal, ze zase mame mladeho kvalitniho hrace :). Dalsi zapas taky gol. Sice ho to trefilo, ale co:).

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ale už, kušuj

Reagovat
cristiano.K.

pššt, neruš ho

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "If you have a player that wants to lay on the pitch and moan to the referee we shouldn’t stop the game. Mikel used that to his advantage and we need to be aware of that. We should punish that sort of reaction and behaviour with penetrating football and using the players we have on the pitch."

Reagovat
Chazy

Mám ho hrozně rád, ale moh by občas zavřít hubu prostě..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

nemá tu někdo zkušenost o kolik si říct na poloviční úvazek v neziskovce? nerad bych to přepálil, ale nájem platit musím

Reagovat
Mada

Člověk v tísni má třeba platový strop na 28 000,-

Reagovat
smazaný uživatel

to bude za plnej(?), ale dík :)

Reagovat
Mada

jj, to je plnej

Reagovat
Arbiter

ale to mají jen na vedoucích pozicích, ne?

Reagovat
Mada

To přesně nevím, ale těch 28 000 je maximální hranice má to i ředitel. Já tam byl na pohovoru na ekonomickou pozici a nabízeli mi těch 28 000 taky.

Reagovat
iamek

Neziskovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, hrubého si rozhodně neříkej o víc než čtvrtinu nad průměrný resp medián platu v daném městě/kraji. Předpokládám, že to bude DPČ? A budeš to mít jako jedinného zaměstnavatele, budeš si moct něco odepsat, bude to při studiu?

Reagovat
Chazy

A abych nezapomněl...

UWE UWE UWE

6 výher v řadě jsem jako fanda Wiganu nezažil. A není úplně na místě mluvit o tom, že je to champem, i když samozřejmě ano, ale z těch výher byly 4 venku a z toho jedna na City a další dvě na Nottinghamu a Brightonu, tedy adeptech na PL.

Reagovat
Chazy

A to furt pracuje s Coyleovým týmem, neměl šanci si tam přivíst vlastní hráče.

Každopádně odhalil kouzlo Jordiho Gomeze a staví to kolem něj, což je věc, která se Coyleovi nedařilo. Jordi je od příchodu Uweho asi nejchválenější hráč sestavy.

Nastoupil včera i Tunnicliffe. Powellovi se trochu zhoršila pozice, ale furt je důležitej a bylo by moc hezké, kdyby nám ho MU nechalo.

Reagovat
Chazy

A 3. místo je vzdálený 8 bodů s dvěma zápasama k dobru, jako W T F

Reagovat
Arbiter

chazy one-man show

Reagovat
Chazy

Chazy je po dlouhý době zas spokojenej fanoušek

Reagovat
Chazy

Už měsíce nenaskakovaly na livesport tak hezký výsledky.

Reagovat
Swarley

a co hraje teď v poslední době Powell? pořád někde na hrotu nebo na AM?

Reagovat
Chazy

Těžko říct, byl teď chvilku zraněnej, takže se uvidí.

Reagovat
Swarley

no vidíš, tak to jsem ani nevěděl...no a podle vašeho názoru (ty i hefy), bude to na MU? já jsem ho u vás viděl jen jednou v EL, ale to hrál úplně na hrotu, na druhou stranu to nebylo vůbec špatný...

Reagovat
hefy

Nebude, fakt bych byl moc překvapenej, kdyby se chytil na výraznější roli jak na lavičce. Teda s tím předpokladem, že MU chce do příštích sezon hrát o titul a bejt zas postrachem Evropy.

Reagovat
Swarley

on celkově tu výchozí pozici rozhodně nebude mít lehkou, protože v tom letním přestupáku bude fakt nejspíš pořádnej zmatek a těžko říct, jakou šanci u nás vůbec dostane...bude se na to po téhle průserové sezóně hodně tlačit a to není zrovna ideální startovní pozice...pořád tak nějak stojím za tím, že svou šanci by měl dostat, ale i z toho co píšeš, to rozhodně nic jednoduchého nebude...

Reagovat
Chazy

Kdo ví, věřím mu asi jako jsem věřil Cleverleymu, teda ne moc. Ale dokud máte SAFa, tak se z něj může vyklubat hvězda.. počkat...

Jo, nebude z něj nic.

Reagovat
Swarley

jasný no, tyhle jistoty mi prostě chybí nejvíc

Reagovat
kiwwi

a jak hral Tunnerz?

Reagovat
Chazy

Nevím bohužel, ani jsem tu nebyl. Stejně to asi ani nebylo v televizi, pokud vím.

Reagovat
kiwwi

ako som len mohol...

Reagovat
hefy

I přesto to hnusný triko je prostě úžasnej. Navíc nehrajeme žádnej hnus, ale líbivej rychlej fotbal. Ono je to dáno kádrem, ale stejně je fajn vědět, že Uwe umí využít hráče, který s inepřivedl, co až si náký přivede, to bude kolotoč.

Jinak viděls ty Jordiho wondegoaly? Fakt výjimečné kopací technika na Champ.

Jinak furt mě trápí ten útok. Fortune je špatňák největší a Grant the Great odešel. Je to vážně bída. Emile bych se mohl vrátit.

Reagovat
Chazy

Jo, triko je 20 let stará záležitost z doby, kdy byl fotbalista. Já proti němu nemám nic. Já se na tu obíhačku těším taky, jenom mě mrzí, že si furt nenašel místo Callum. Je zkoušenej na hrotu, na křídle, ale zatím nikde nehraje to, co by měl. Otázka je, jestli není hrozně overrated a jde vůbec dlouhodobě využít.

Když to jde, tak na highlighty kouknu, ale on má prostě úžasný i ty kolmý přihrávky, kterejma akce rozjíždí, že se ještě dostane do zakončení, to je už jen nadstavba.

S útokem už se nic neudělá, ale proti City prej hrál Fortune super, nějak tak, jak by hrál Heskey. Já ho mám rád, za WBA při tom prnvím angažmá byl bůh. A někdo přijde v létě

Reagovat
hefy

Pro mě je to ideální parťák k McCleanovi, protože by se mohli krásně střídat a tak zmátnout obránce. On to má asi v hlavě, je to magor, proste mu v první minutě nevyjde přihrávka a celej zápas bude k hovnu. Plus ty jeho zákroky občas, no.. Ale mam ho rád, za pár let z něj bude parádní hecíř s respektem.

Je to docela paradox, kdy si vezmeš, že Bob ho od Swans, přivedl si ho, měl ho pod sebou přes dva roky a nikdy z nej nevyždímal to, co strýček Uwe za pár měsíců.

No super, zas bych to nepřeháněl. Udělal pár dobrejch věcí a pár katastrofálních věcí. Já ho teda vyloženě nemam rád, Champ se s nim ukopat dá, ale pokud chce Uwe zakotvit v PL, tak at fakt hledá jinde.

Reagovat
hefy

*ho znal.. chjo, tu u toho snídam a nedávam pozor.

Reagovat
Chazy

Jj, McClean je podobnej případ, taky je v něm daleko víc, než co se zatím ukázalo.

Tak Bob by ho snad v champu taky dokázal využít, on prostě hrál v PL strašně dlouho šílenou sračku .. ale nakonec nás táhnul poslední dva roky, to jen Coyle dokázal k němu přijít, mít ho navíc v champu a posadit.

Hele, já to furt neviděl, jen říkám, co se psalo. Já ho mám prostě rád, ale jestli zatím nehraje nic, tak to beru .. a on má snad kontrakt jen na rok, takže určitě do PL přijde někdo jinej. Ono i kdyby byl další rok v champu, tak přijde. Nespokojenost s útokem byla dostatečně vyjádřená Maynardem.

Reagovat
hefy

S Coylem mě sere především Edu a Golobart. Předpokládam, že Uwe by je tam měl taky rád.

Asi má, doufam, že má, dyt je to už starej dědek. No Maynard i Waghorn a na nich je super, že přišli a hned začli dávat goly. Jenže oba jsou na hostovačky, když zůstane aspon jeden, tak budu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže dostaneme na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

467 pre nový album Aloe Blacca

Reagovat
Miguel19

OT: Candy Crush Saga - level 530 je strop?

Reagovat
kiwwi

bohuzial uz dlho nepridali ziaden level - ja som uz dal druhe kolo a vsade mam aspon 2 hviezdicky a vsade mam pohar ...pridavaju len na sove, tam je ich uz 170 - zasekol som sa na 147

Reagovat
Miguel19

Aha, to je škoda. To druhý mi moc nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

za jak dlouho se ti to povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

February's Barclays Player of the Month nominees: Eden Hazard, Kevin Nolan, Raheem Sterling & Daniel Sturridge

Feb's Barclays Manager of the Month nominees: Sam Allardyce, Steve Bruce, Jose Mourinho & Brendan Rodgers. Winners announced on Friday

Raheem

Reagovat
niflheim

Tak snad Nolan bez pochyby.

Reagovat
Honza Matoušek

Podle mě to bude teda Hazard, Mourinho, bohužel.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme najlepší článok o Gerrardovi aký som čítal.

http://www.theguardian.com/football/2014/mar/13/steven-gerrard-liverpool

Reagovat
Hejnak

https://www.facebook.com/mesutoezil/posts/613398268738749?stream_ref=1

43 minut hraje zraněnej. Super, tak to čekám tak měsíc mimo aspoň

Reagovat
Hejnak

"Jsem trošku baculatý a malý, měl jsem strach" To me rozsekalo

Reagovat
vodka

500. pro zábavné derby s dobrým koncem pro MU

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Chazy

Viděl sem už, ale je to fakt úžasný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele