Aktuality

Messi kritiky umlčel hattrickem, v krizi prý nebyl

Lionel Messi si připravil stylovou odpověď pro ty, kdo zpochybňovali jeho aktuální formu. Argentinský útočník v sobotním ligovém zápase pomohl Barceloně čistým hattrickem během 17 minut k drtivé výhře nad Mallorkou 5:0 a na dálku poslal i varování do Plzně, která vyzve katalánský velkoklub v úterním zápase Ligy mistrů v pražském Edenu.

Udělali jsme další důležitý krok, radoval se spokojený Conte

Juventus si během včerejšího večera připsal na své konto nesmírně cenné vítězství, když na San Siru zdolal Inter Milán v poměru 2:1. I proto nebylo žádným překvapením, že hostující kouč Antonio Conte zářil po utkání nadšením.

Ve Lvově byl otevřen poslední stadion pro mistrovství Evropy

Koncertem americké zpěvačky Anastacie a domácí hvězdy Ruslany byl slavnostně otevřen stadion ve Lvově. Zatím bezejmenná aréna je posledním dokončeným ze čtyř stadionů na Ukrajině, která bude příští rok hostit mistrovství Evropy spolu s Polskem.

Valdés může proti Plzni překonat klubový rekord v neprůstřelnosti

Brankář Barcelony Víctor Valdés může v úterním zápase Ligy mistrů s Plzní překonat klubový rekord v neprůstřelnosti, který od sezony 1972/73 drží Miguel Reina. Odchovanec katalánského týmu neinkasoval už osmkrát v řadě a k rekordnímu zápisu mu chybí vydržet bez obdržené branky ještě 37 minut.

Čech si po porážce 3:5 s Arsenalem vyčítá poslední gól

Brankář Petr Čech si po sobotní přestřelce Chelsea s Arsenalem vyčítá hlavně poslední branku na 3:5, kterou hostující útočník Robin Van Persie zkompletoval hattrick. Při druhé ligové prohře svého týmu v řadě lovil během své osmé sezony v Anglii vůbec poprvé míč ze sítě pětkrát.

Africký šampionát už zná skupiny, smí hrát i Burkina Faso

Africký pohár národů, který je na programu na začátku příštího roku, zná po dnešním losu v Malabu v Rovníkové Guineji složení skupin. Africká fotbalová konfederace (CAF) povolila start na turnaji i Burkině Faso, proti jejímuž postupu protestovala Namibie.

Byli jsme potrestáni za nedůslednost, zhodnotil prohru Hašek

Hodně rozladěný byl po dnešním utkání proti Mladé Boleslavi Martin Hašek. Trenér pražské Sparty musel po výprasku od Liberce v domácím prostředí znovu skousnout tříbrankovou porážku, za kterou podle jeho slov mohla především nedůslednost a nedostatek pohybu.

Větší kvalita byla na straně soupeře, přiznal Malura

Ostrava nenavázala na výkon z Liberce a doma odevzdala tři body Dukle. Baník sice dokázal rychle odpovědět na brzkou branku soupeře ze třetí minuty, jedenáct minut před koncem ale inkasoval podruhé a nakonec prohrál 1:2.

Boas nesváděl prohru na defenzivu, Wenger chválil útok

Pro Chelsea první pětigólový nášup na Stamford Bridge od roku 1989, pro Arsenal třetí výhra v řadě a příslib lepší budoucnosti. Blues sice díky brankám Terryho s Lampardem vedli v poločase, avšak naprosto otřesná defenzivní hra ve druhé půli dovolila Santosovi s Walcottem otočit skóre a po krásném srovnání Maty i nastřílet kapitánovi Arsenalu van Persiemu hattrick.

Sňozík zachránil Bohemians bod, ale po zápase byl zklamaný

Fotbalisté Bohemians 1905 vděčili především brankáři Radku Sňozíkovi za to, že proti Olomouci díky remíze 1:1 natáhli domácí sérii bez porážky. Gólman "klokanů" ale po zápase spokojeností zrovna nezářil - naštval ho inkasovaný gól pár desítek sekund před poločasovou přestávkou.

Ranieriho straší, kolik se proti jeho Interu kope penalt

Trenéra Interu Milán Claudia Ranieriho rozčiluje, kolik se proti jeho týmu kope penalt. Italský vicemistr v dosavadních osmi utkáních čelil pokutovému kopu už pětkrát a jen tak podtrhl nevydařený vstup do Serie A. Ten už odnesl vyhazovem Ranieriho předchůdce Gian Piero Gasperini.

Nigérie po neúspěšné kvalifikaci odvolala trenéra Siasiu

Nigerijská federace odvolala po neúspěšné kvalifikaci na africký šampionát trenéra národního týmu Samsona Siasiu. Spolu s čtyřiačtyřicetiletým rodákem z Ghany skončil celý realizační tým.

Pranjić je v Bayernu nepotřebný, v zimě může odejít

Dny Danijela Pranjiće v mnichovském Bayernu jsou už pravděpodobně sečteny. Chorvatský obránce nastupuje jen sporadicky, a proto si bude v zimě hledat nového zaměstnavatele. Jeho úmysl schvaluje také trenér Jupp Heynckes.

Rozhodnuto mohlo být už o přestávce, míní Vrba

Plzni se generálka na Barcelonu vyvedla dokonale - loňský mistr doma rozstřílel Hradec Králové 5:0. Plzeňský trenér Pavel Vrba přirovnal zápas k utkání proti Žižkovu, v němž jeho tým před týdnem vyhrál 4:1 až díky zlepšenému výkonu po poločase.

Polský prezident prosazuje nekompromisní tresty pro rowdies

Polský prezident Bronislaw Komorowski prosazuje nekompromisní tresty pro fotbalové chuligány. Výrazný problém s rowdies je podle něj třeba razantně řešit vzhledem k tomu, že země příští rok uspořádá spolu s Ukrajinou mistrovství Evropy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele