Aktuality

Svaz zaskočilo jmenování Bryse trenérem Kamerunu. Ministerstvo sportu žádá o vysvětlení

Novým trenérem kamerunské reprezentace se stal Marc Brys. O angažování jednašedesátiletého belgického kouče informovalo ministerstvo sportu. Zaskočilo tím však národní svaz, který podle agentury Reuters požádal o vysvětlení.

Pozice zaručující start v evropských pohárech: Kvalifikuje se Funkel s Kaiserslauternem do Evropy?

1. FC Kaiserslautern se jako první druholigový tým po 13 letech probojoval do finále DFB-Pokalu. V případě vítězství 25. května v Berlíně nad Bayerem Leverkusen nebo Fortunou Düsseldorf, jejichž středeční souboj určí druhého finalistu, by se falcký tým senzačně kvalifikoval do Evropské ligy.

Neymar chce ukončit kariéru v Santosu. Útočník Al-Hilalu se do mateřského klubu vrátí za rok

Brazilec Neymar (32) pravděpodobně neukončí kariéru v Saúdské Arábii, kde v současnosti hraje za Al-Hilal. Aktuálně zraněný ofenzivní hráč se údajně nechal slyšet, že se chce vrátit domů.

Manchesteru United se rozpadla obrana. Svalové zranění na měsíc vyřadilo Martíneze a Lindelöfa

Lisandro Martínez a Victor Lindelöf minimálně čtyři týdny nebudou k dispozici Manchesteru United. Prvně jmenovaný si krátce po návratu do sestavy v tréninku poranil lýtkový sval, zatímco jeho švédský spoluhráč si pro změnu proti Brentfordu pochroumal stehno.

Schickovi se vrací konkurent. Boniface je po zranění zpět, stihne už semifinále poháru

Útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface (23) bude po tříměsíční absenci zaviněné zraněním třísel k dispozici pro středeční semifinále Německého poháru proti Fortuně Düsseldorf.

Boloňská renesance. Senzaci Serie A řídí brazilský Ital, z bezejmenných hráčů dělá hvězdy

Pod Maratonskou věží, osobitou dominantou stadionu Renata Dall'Ary, se rodí velká senzace této sezony. Kanadský majitel Joey Saputo si mne ruce, povedl se mu tah s angažováním trenéra Thiaga Motty a tým, kterému se přezdívá Rossoblú, směle kráčí do Ligy mistrů.

Komise rozhodčích potvrdila, že Slavia správně zahrávala penaltu na Slovácku

Komise rozhodčích FAČR potvrdila, že Slavia ve víkendovém utkání na Slovácku správně zahrávala penaltu. Ani v dalších zápasech 26. kola fotbalové ligy neshledala vážnější pochybení.

Ajax suspendoval generálního ředitele Kroese, nelegálně obchodoval s klubovými akciemi

Vedení Ajaxu suspendovalo nového generálního ředitele Alexe Kroese. Devětačtyřicetiletý nizozemský funkcionář byl podle dozorčí rady zapojen do nelegálního obchodování s klubovými akciemi. Ajax na webu oznámil, že chce s Kroesem po pouhých dvou týdnech od nástupu rozvázat smlouvu.

Nový majitel v Liberci: Kania dokončil koupi klubu, vrací se do něj i Nezmar

Podnikatel Ondřej Kania se stal majitelem fotbalového Slovanu Liberec, když koupil 75,65 procenta akcií. Do klubu se zároveň vrací jeho bývalý hráč a funkcionář Jan Nezmar, kterého nové představenstvo zvolilo generálním ředitelem. Sedmý tým prvoligové tabulky o tom informoval na webu.

Krejčí v létě změní angažmá, přestoupí do Betisu. Paska: My o ničem nevíme

Kapitán pražské Sparty Ladislav Krejčí je podle španělského deníku AS domluvený na letním přestupu do Realu Betisu. Sedmý tým La Ligy by měl českým šampionům za čtyřiadvacetiletého reprezentanta zaplatit zhruba osm milionů eur (200 milionů korun).

Loni byli angličtí rozhodčí nejlepší na světě, teď si to nemyslím, prohlásil Kompany

Nad rozhodčími Premier League se stahují mračna. V aktuálním ročníku se na jejich adresu snáší stále větší a větší kritika. Naposledy se k početné skupině jejich odpůrců přidal i manažer Burnley Vincent Kompany, který prohlásil, že úroveň sudích v této sezoně klesla. Belgičan se tak nechal slyšet po několika sporných situacích.

Sparta dostala za zápasy s Galatasarayem a Liverpoolem pokutu 1,3 milionu, pyká i Plzeň

Sparta Praha dostala od UEFA celkovou pokutu 51,5 tisíce eur (zhruba 1,3 milionu korun) za domácí zápasy Evropské ligy proti Galatasarayi a Liverpoolu. Evropská fotbalová unie oznámila rozhodnutí své disciplinární komise na oficiálním webu.

Rodrygo rozhodl o výhře Realu Madrid dvěma góly. Víc ho ale těší návrat Militãa

Real Madrid v neděli uhájil náskok v čele tabulky španělské LaLigy, když v domácím utkání s Athletic Clubem Bilbao zvítězil 2:0. Ústřední postavou zápasu se stal brazilský útočník Rodrygo, který vstřelil obě branky svého týmu. Více než dva góly ho však potěšil návrat spoluhráče Édera Militãa.

Mejdra dojal návrat do sestavy Sparty. Je úžasné od všech cítit podporu, vyprávěl

Zářil štěstím. Ještě aby ne, v základní sestavě Sparty se Jan Mejdr (28) v soutěžním utkání objevil poprvé od listopadu loňského roku. A hned si připsal asistenci u vítězné trefy Veljka Birmančeviče (26). "Škoda, že jsme nepřidali druhý gól. Bylo by to klidnější. Ale nejdůležitější je, že jsme to zvládli," radoval se krajní obránce Letenských.

Dohra násilného střetu s fanoušky. Třem hráčům Fenerbahce hrozí tresty

Tři hráče Fenerbahce čeká disciplinární řízení kvůli potyčkám s fanoušky Trabzonsporu, kteří 17. března na trávníku napadli hráče istanbulského klubu slavící vítězství 3:2. Oznámila to dnes Turecká fotbalová federace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele