základní skupiny - skupina C, 4. kolo
12.10.2022 21:00 CET
3 : 3
(1:0)

Reportáž

Robert Lewandowski (© AFP)

Barcelona ve fantastickém utkání remizovala s Interem 3:3

Inter Milán byl velmi blízko překvapivému vítězství na Camp Nou, a i když nakonec nezískal tři body, je pro něj remíza 3:3 dobrým výsledkem. Fantastické představení nabídlo celkem šest branek a penzum vyložených šancí na obou stranách. Barcelona bude mít s postupem velké problémy, protože veškeré triumfy drží dvě kola před koncem italský celek.

Inter si bude moci zajistit postup do další fáze již v příštím kole na San Siru proti Viktorii Plzeň. Zatímco Barcelona musí zdolat Bayern Mnichov. Vzájemný souboj Barcelony s Interem byl největším tahákem středečního programu a diváci, kteří jej sledovali budou ještě dlouho v úžasu.

Oba celky totiž vstoupily do zápasu velice aktivně a k vidění bylo hned několik dobrých příležitostí. O tu první se postarali domácí v 9. minutě a hlavičku Lewandowského odvrátil na brankové čáře Mchitarjan. O chvíli později zase nebezpečně pálil Raphinha a úvod zápasu přečkali Nerazzurri bez úhony.

Po čtvrthodině hry přišla i jejich chvíle, po standardce Çalhanoğlua se položil do centru Džeko a Barcelonu zachránilo břevno! Pro změnu Mchitarjanovu střelu zase zneškodnil brankář Ter Stegen. Inter se přesvědčil, že dokáže Barceloně působit problémy, musel se však i bránit. Onana, jenž mezi třemi tyčemi nahrazuje v pohárech zkušeného Handanoviče musel lapit Dembélého technickou střelu. Hra se vzápětí zase rychle přesunula před Ter Stegena a ani přízemní pokus Dumfriese se neujal.

Tempo v ofenzivně laděném poločase ani na chvíli nepolevovalo a ve 36. minutě zakončoval pohotově vedle branky Raphinha, načež Sergi Roberto zase prověřil Onanu. Pět minut před koncem prvního poločasu už to Barceloně klaplo. Sergi Roberto přihrávkou pod sebe vyzval Dembélého a ten už neomylně napálil balón do sítě a rozjásal zaplněný Camp Nou.

Barcelona mohla ještě před závěrečným hvizdem prvního poločasu navýšit skóre o dva góly, ale Raphinhova technická koncovka skončila jen těsně vedle vzdálenější tyče. Diváci sledovali na Camp Nou fantastické představení a ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran.

Xavi ani Simone Inzaghi nestřídali a lépe tentokrát začali hosté z Milána. V 50. minutě nedokázal Piqué odvrátit centrovaný balón, ten si vzápětí zpracoval na prsa Nicoló Barella a tvrdou ranou pod horní roh srovnal na 1:1.

Na tahu teď byla Barcelona, protože Interu remíza samozřejmě vyhovovala. Nerazzurri ale chytli slinu a po krásné střele Çalhanoğlua vyrazil balón na rohový kop Ter Stegen. Domácí si koledovali a v 63. minutě ztišil Camp Nou vedoucí brankou Lautaro Martínez. Argentinský útočník si na hranici šestnáctky zpracoval Çalhanoğlův centr a střelou na přední tyč poslal Inter do vedení.

To byl pro Barçu pořádný malér, ale do konce utkání ještě zbývala půlhodina. Barcelona si následně vypracovala několik šancí, ovšem k její smůle je zahazovala. Po střele Lewandowského z ostrého úhlu zasáhl Onana a o chvíli později hlavičkoval polský kanonýr těsně nad.

Defenziva Italů nechávala Lewandowskému až trestuhodně moc prostoru a v 82. minutě toho Barcelona využila. Lewandowski se dostal k odraženému balónu a tečovanou střelou do protipohybu Onany srovnal na 2:2.

Katalánci spěchali za vítězstvím, moc dobře věděli, že remíza je pro ně pořád velkou ztrátou, zatímco Inter byl opačného názoru. A byl to znovu Inter, který se dostal ještě jednou a naposledy do vedení. Minutu před koncem střídající Robin Gosens využil perfektní přihrávky do volného prostoru od Martíneze a hostující fanoušci už se viděli s výhrou v kapse.

Inter však výhru neslavil. V nastaveném čase udělal definitivní tečku za krásným zápasem nezastavitelný Lewandowski a hlavou nedal Onanovi šanci - 3:3. Inter ještě jednou podnikl nebezpečnou akci a Asllani přízemní střelou nepropálil Ter Stegena. Remíza 3:3 nahrává do dalších bojů italskému vicemistrovi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, o2tv.cz, uefa.com

Komentáře (634)

Přidat komentář
Bastaron

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Visca el barca

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 forza Inter

Reagovat
noustres

1:2

Reagovat
vagneris

5:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Fairplay

3:0

Reagovat
Furia Ceca

Barcelona tahá za kratší konec, takže bych toho Interem využil a vsadil vše na starý dobrý Catenaccio a hru na brejky Plichta k postupu podle mě bude stačit, protože v týhle skupině Plzeň všechny body odevzdá, naopak Bayern je všem sebere.

Reagovat
ciernyribiz

v pripade remizy bude odstup 3 body ale ak by aj Barca vyhrala nad Bayernom, tak v pripade rovnosti bodov rozhoduju vzajomne zapasy nie? podla mna to barca dnes ukope a vyhra o gol

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
blaugrana

Toto bude neskutocne odporny zapas a mam obavy, ze skonci 0:1 ci 1:1, ale snad sa konecne Lewa trafi aj proti silnejsiemu superovi a zostaneme v hre o postup.

Reagovat
drussbarb

Kurník, nebudu si dělat alibi, věřím v 2:0

Reagovat
2miguel1

Prosím bez Alonsa.

Reagovat
2miguel1

Prosím bez Alonsa.

Reagovat
2miguel1

Prosím bez Alonsa.

Reagovat
blaugrana

Balde, Garcia, Pikac, Roberto snad

Reagovat
drussbarb

Roberto je zárukou napínavých situací u naší branky. Jeho na hřišti raději nechci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych rád viděl útok Gavi, Lewa, Dembélé. Gavimu tohle falešné levé křídlo funguje a Raphinha s Fatim jsou bohužel úplně mimo formu. Vznikl by tak navíc prostor pro FDJ v záloze, který sice taky po zranění nevypadá bůhvíjak, ale pokud by dostal pokyn běhat nahorů dolů jak pes, což mu stejně jde nejlíp, tak by mohl udělat ve vápně nějaký zmatek navíc. Mrtvolný Alonso se minule ukázal dostatečně, Baldé by měl za svoje výkony dostat šanci ve velkém zápase.

Reagovat
rave

Já bych dnes rád viděl na levé straně Balde-Fati. Potřebujeme vyvíjet tlak na krajní obránce, přečíslovat je a posílat centry do vápna. Případně přejít 1v1, což tihle dva dokážou. Gaviho by to táhlo do středu, který bude už tak dost přehuštěný, když se Inter stáhne do bloku. Frenkie a jeho náběhy by mohla být dobrá varianta na druhý poločas, pokud budeme potřebovat zvýšit tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati by byl za normálních okolností samozřejmě jasný, ale připadá mi, že si teď vůbec nevěří a ani já moc nevěřím, že je schopný nějakého velkého výkonu

Reagovat
Gazdo

Fati vie 1na1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

raphina musi hrat hlavne napravo. nepride mi zeby bol nejak extra mimo formy, ale nevychadzaju mu tie jeho strely z poza 16. ale na druhy polcas do unavenej obrany by bol fajn.

Reagovat
Jordi Alba

Jako kdybychom už tuhle situaci nedávno zažili.

Reagovat
Forza_Inter

1:1

Reagovat
valloire

0-1 papa

Reagovat
Kokesh

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

to až v neděli

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xavi

Takže Roberto v základu a Raphinha vlevo.

Reagovat
Rattlesnake

a alonso vpravo.

Reagovat
2miguel1

Celé zle

Reagovat
sylarko

raphina bude podla mna v pravo a dembele vlavo. respe sa budu tocit...uvidime

Reagovat
LAM

Dembele bude v levo,ale občas si to budou prosazovat. Jediný co jsem nečekal je Alonso na LB. Zatím tam v základu hrál dvakrát a byly z toho dvě prohry

Reagovat
sylarko

mozno tam je preto lebo inter bude pravdepodobne betonovat a alonso do utoku je stale platny, aj ked podla mna by tam mal byt uz i ten alba.

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen; Marcos Alonso, Piqué, Eric Garcia, S. Roberto; Busquets, Pedri, Gavi; Dembélé, Lewandowski y Raphinha.

Reagovat
smazaný uživatel

brekot si nechte po zápase, in Xavi we trust!

Reagovat
LAM

Tak ta tvoje věta taky není moc optimistická

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě PŘÍPADNÝ brekot

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mass

Reagovat
sensei25

Dnes padneme nohami pevne na zem.Pretoze niekto tu uz pisal o vitazstve v lige a aj LM.Dnes prejebeme postup zo skupiny(hlavny dovod-pomala a hlavne bez napadu hra.)V lige to pojebeme tak isto.Zacneme el clasicom.

Reagovat
Reggie

Ta obrana je tragikomická. Snad Lewa zařídí, protože ta obrana je fakt průser. Barca!

Reagovat
sylarko

lepsia obranna az na alonsa momentalne nieje bohuzial. zranenie koundeho a arauja nam dost ovplyvnia to ako bude uspesna dnesna sezona..snad bude kounde na el classico ready.

Reagovat
Reggie

To je samozřejmě pravda, ale mám z tý obrany fakt vítr . Mimochodem příchod Alonsa jsem absolutně nepobral a byl jsem proti tomu, stejně jako proti přestupu Azpilicuety... Ale to by bylo na jinou debatu. Kounde snad bude, jinak to bude těžký.

Reagovat
Mercury

Sestavu nechapu. Xavi si jede porad to svoje, ale tady se fakt nabizely tri zmeny i ve svetle minuleho tydne.

Balde misto Alonsa.

Ansu misto Raphinhy.

Frankie misto Gaviho.

Achjo. Toz good luck!

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi má formu, Frenkie ne, Ansu taky ne. Divný je akorát ten Alonso, ale důležitější je stejně útok, potřebujeme vyhrát.

Reagovat
Mercury

Gavi se proti zatazenemu Interu fakt nehodi ani typologicky, jedine v cem je vhodnejsi nez Frenkie je lepsi presink. Na San Siru neodehral moc dobry zapas proti vysokym a silnym hracum Interu. Ansu dnes da gol, citim to. Treba i z lavicky.

Reagovat
sylarko

dakto link pls?

Reagovat
Reggie

Raphinha z leva? Tak mě napadá snad jedině centrovaná na Lewu. Jinak by měli hrát s Dembelem obráceně.

Reagovat
patas92

Rozhodčí komplet z Polska? Tvl jak už ani dneska nebudem kopat penaltu tak už asi nikdy.

Reagovat
Furia Ceca

Mchitarjan vedle Calhanoglu, Armén vedle Turka

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inteeer!

Reagovat
Nuno čomes

Xavi mi nikdy nebyl sympatický jako fotbalista, ale jako trenér už tím tuplem ne

Reagovat
Lubinterista

De vrij

Reagovat
Furia Ceca

Do píče

Reagovat
smazaný uživatel

pískej ty fauly zmrde!!!

Reagovat
PP

A Barca má nějakou marodku, že v takovém důležitém zápase hrají Alonso, S.Roberto apod?

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě to v létě podcenili... měli prodat TV práva alespoň do roku 2107.

Reagovat
Gazdo

Ty vole ja z tych Raphinhovych “centrov” co je zakazdym (a to doslova zakazdym) strata lopty uz regulerne nemozem. Neviem ci viac nedavam jeho alebo Alonsa ktory je vylozene este zapornejsi ako kedy bol Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele dávno žlutá

Reagovat
Lubinterista

Už dve, guma

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi.

Reagovat
Nuno čomes

Jj lehce

Reagovat
smazaný uživatel

dej tomu slovenskému buzíkovi žlutou, co si to dovoluje

Reagovat
Furia Ceca

Vám během dvou zápasů nejde rozhodčí na ruku a už bulíte jako buzny Jen si to odmakejte fotbalem jako všichni ostatní.

Reagovat
lnterista

ta Barca je vždycky tak ubrečená?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky byla

Reagovat
Lubinterista

Bohužel ano

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
Miguel19

Rozhodčímu se to za chvíli rozpadne...

Reagovat
Nuno čomes

Tak Barca nezvládá, pořad jen skáčou kolem rozhodčího s rukama nahoře

Reagovat
sylarko

Inter zrdzuje jak moze.

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha tragické standartky vole

Reagovat
Cracker10

Strasny ten ned jeden centr

Reagovat
Gazdo

To nie len tragicke standartky. On je tragicky cely. Normalne regulerne si trufam povedat ze Malcolm a Carles Perez boli lepsi a to je sakra co povedat. U raphinhu koncia vsetky lopty. Z jednej strany Raphinha z druhej Alonso. To je proste tazko potom hrat

Reagovat
sylarko

ked mu beci nepomahaju. vdaka nemu sme dali gol

Reagovat
Lubinterista

Onana v pohodě hlavičkou na roh

Reagovat
Nuno čomes

Borec

Reagovat
Messiáš

Můžeš to kopnout normálně Raphinho...

Kurva už

Reagovat
Lubinterista

Boha

Reagovat
Gazdo

Jebem to ja uz ten Raphinha je zatial najhorsi nakup. To je regulerne -1

Reagovat
sylarko

to hodnotis podla jedneho polcaase?? alebo co?? tam mu maju pomahat kridla oztahovat obranu supera a pritom roberto co hra RB sa mota v zalohe

Reagovat
Furia Ceca

Inter ty brejky řeší děsně Ale to je bohužel až na Neapol taková italská klasika posledních let.

Reagovat
fRRR

Spis je to jak s AC. Ty brejky jsou nacviceny a jsou schopny se dostat klidne az do vapna, ale finalni verze je vzdycky tragicka...

Reagovat
fRRR

faze

Reagovat
Nuno čomes

Proč to dával do zakončení Dumfriesovi?

Reagovat
lnterista

to je branař

Reagovat
Nuno čomes

Se ještě naučí synek.

Reagovat
smazaný uživatel

ale střílíme z dálky, páráda, Onana je brutálně dřevěný

Reagovat
patas92

K čemu se kopou dlouhé rohy, když to Raphina i Dembele kopou jak retardi

Reagovat
Miguel19

Nějaký raper To ne pozná Depaye?

Reagovat
patas92

To řek schválně ne? Vzhledem k tomu, že Depay rapuje.

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
Reggie

U toho jantara pochybuju

Reagovat
fRRR

Onana je neco jak o neo mladsi verze Tatara. Obcas te drzi, ale jednou za zapas musi proste udelat nejakou uplnou minelu

Reagovat
Nuno čomes

Musí se to brát pozitivně, aspoň se hodí

Reagovat
sylarko

Rozhodca nezvlada. Polka interu malo mat zltu za zdrzovanie. A onana rovno cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

zdržují od první minuty a polák na to čumí je vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

co je na tom smiesne interisto? viem ze svojich sa zastanes, ale ked povies ze to tak nieje si zaslepeny jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo kurvaaa

Reagovat
Messiáš

Achjooo

Reagovat
bunnovv

Prosím máte někdo stream? Diky

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Lubinterista

Ale koukám plzen jede

Reagovat
Furia Ceca

Těším se zase na ty nadšený rozhovory, jak to byl další báječný zážitek

Reagovat
Reggie

Reagovat
PP

Chce to gola, ideálně Barca, ať se začne hrát..

Reagovat
Gazdo

Dnes mal hrat Frenkie namiesto Gaviho, Fati (aj ked je nemastny neslany ale aj stlp s ktorym si moze clovek narazit je lepsi ako Raphinha) namiesto Raphu a Balde namiesto Alonsa. Ale Xavi zrejme ma oblubencov a cez to vlak nepojde

Reagovat
Furia Ceca

Conte, Klopp, Simeone... Všichni to jsou emotivní a někdy i teatrální trenéři, ale žádnej není ani zdaleka tolik na ránu, jako Xavi při každým záběru.

Reagovat
fRRR

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

plačka největší

Reagovat
Cracker10

Nebrec

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Eichel

Xavi horší ako Simeone hej? ok

Reagovat
Visca el barca

Seš hňup

Reagovat
LeonardoUžoa

Ofc máš pravdu, je to uplnej dement, ale je pochopitelný, že fans daného celku to viděj zkresleně.

Reagovat
Nuno čomes

Hnus.

Reagovat
Jollae

Ešte si tam pridaj Artetu.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEMBELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VY KURVYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tenhle zmrd

Reagovat
Messiáš

Tak na vás! Zdrzujici hajzlicci. Teď si Onano zdržuj.

Raphinha skvěle zabojoval

Reagovat
Gazdo

Raphinha konecne nieco dobre a Dembele aj ked kazi je dnes strasne hladny

Reagovat
Kluivert9

A teď se tam špageťáci klidně válejte až do rána...

Reagovat
Cracker10

Lewowi to ale kurva nejde, potreboval by gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Onana je největší lopata, jakou jsem kdy viděl. To i Kepa je oproti němu bůh.

Reagovat
bunnovv
Reagovat
Nuno čomes

Kdo tomu muže dobrovolně fandit, fakt nechápu

Reagovat
drussbarb

Prostě hrajete odzadu, no a co

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mě nebavilo 10 minut z poločasu hledět na stojící Onanu u brány

Reagovat
sylarko

tto mozem poveat o vas. ste tak nesympaticky klub, ze i real je od daleko, zeby som si ho dal oproti vam i do oblubenych

Reagovat
Miguel19

Ten Raphinha by taky mohl dělat reklamu na zubní pastu

Reagovat
Eichel

Pije ten Alonso krv iba mne? Ja mám pocit, že nespraví snáď nič dobre.

Reagovat
Kluivert9

Ne. Ještě větší tragéd, než jsme doufali...

Reagovat
Gazdo

On nema ani toco Chelsea fans vraveli ze ma… on ani nema ziadnu techniku ako mu bolo davane za plus. Fakt zbytocny hrac

Reagovat
vilp

Jediný, co má, je instinkt ve vápně soupeře a dobrý zakončení. Při tříčlenné obraně se k tomu dostával dost, u vás asi moc ne. Ještě jednu dobu kopal slušně přímáky.

Reagovat
Eichel

ale my sa dnes snažíme hrať na troch vzadu a vysúvať ho docela.. asi preto hrá on a nie Baldé... ale ten chlap je fakt ultratragický. Pri ňom mám pocit, že by som mohol spraviť kariéru vo futbale aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to po těch letech tomu buzerantovi busquetsovi žerou jednou zmrd vždycky zmrd

Reagovat
Lubinterista

Hrozna krysa

Reagovat
sylarko

to je cele vase muzstvo za tto zdrzovanie vo vedeni s onanom...hrozne nesmpaticke muzstvo ten inter...keby sa piskali karty za zdrzovanie tak uz o polcase vyhrame kontumacne

Reagovat
Nuno čomes

Škoda slov. Ale jak se říká… voda už se vaří.

Reagovat
Reggie

A že zdržujete od první minuty doslova u každýho autu nebo odkopu je v pohodě?

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho je tam rozhodčí. Má karty? Má.

Reagovat
sylarko

rozhodci piska katastrofalne. to je na pokutu

Reagovat
Gazdo

Takze to uz nie su zmrdi hraci ale rozhodca ze to nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

Z logiky věci měl dát dávno kartu a oni by si to rychle rozmysleli nemyslíš?

Reagovat
Gazdo

Z logiky veci mohli Busquetsa rozhodcovia uz davno zacat pokutovat za simulovanie a uz by to nerobil ci? Alebo aj ostatnych hracov. Ci uz za simulacie alebo zdrzovanie. Tak ci tak je v jednom pripade zmrd iba Bus a v druhom pripade je to problem rozhodcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets tyhle simulace předvádí celou kariéru, proto ho nemám rád. To přiznám, že na něj jsem úplně vysazenej. Ani chování některých našich hráčů nebylo ok, to taky přiznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré tlaky, střely z dálky, parádní atmosféra. Pokud budeme dál šlapat jak druhou část poločasu, tak je Inter bez šance, zvláště s tím žlutým dřevem v bráně. Mimochodem jsem ještě nikdy neviděl, že by někdo zdržoval ve skupinovém zápase od první minuty při každém výkopu a vhazování, naprosté dno. Znamení malého klubu.

Reagovat
cresposuper

vy nielen ze neviete prehravat, vy neviete ani vyhravat. Znamenie maleho klubu.

Reagovat
LAM

A né snad?Onanie tam sám zdržel tak 5 minut. Žlutou mohl mít už po 20 minutách

Reagovat
cresposuper

A? Lebo Barcelona nikdy v dejinach nezdrzovala

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ale prohrávat umíte, v lize je to krásně vidět Jen tak dál a bude z vás Unter.

Reagovat
fRRR

ba dum tsss

Reagovat
cresposuper

Aspon z nas nebude FC Spotify.

Reagovat
Cracker10

At je to treba FC vocas hlavne at platej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už byste se mohli odtrhnout od Španělska a jít doprdele.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
lnterista

Ty seš dobrej

Reagovat
sylarko

sak ma pravdu. najprv sa rozbehne a potom sa vrati nazad. a potom zas. onana uz mal mat cervenu...

Reagovat
lnterista

já to myslím celkově jak se tu projevuje

Reagovat
sylarko

no tak potom dobre. ale s tym zdrzovanim ma pravdu

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně že ty sám ve všech svých příspěvcích jenom dneska dokazuješ, jak malej jseš člověk

Reagovat
Mrvinho

Mne se libi ze fanousci barcelony jsou az takove pice ze spoji fanousky ac, interu a juve, kteri se jim v pohode vysmejou spolecne i presto ze v serii a na sebe docela picujem nekdy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
LAM

Že začátku jsme tam dost propadávali,ale po 15 minutách to bylo jen na jednu bránu.

Teď se bojím hlavně klasického ubrání ve druhém poločase....

V tý obraně nám hrozně chybí rychlost a síla Arauja.

Reagovat
sylarko

onana mi tak lezie na nervy. uz davno mal byt von za to zdrzovanie. a rozhodca je tiez na pokutu. lebo to co piska je katastrofa. kazdopadne dalsie leto musime priviest top RB, LB a DM.. alsonso musi o polcase dole. tolko strat lopty som este u LB nevidel

Reagovat
Lubinterista

Je vidět, ze prošel Barcelonou, u nás je chvíli, zatím si zvyká a prochází úspěšně ocistou

Reagovat
sylarko

no dnes mal byt o polcase von. pri kazdom vykope zdrzuje jak moze

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
roman1978

To studio je strašné. Nemůžou tam dát Čechy?

Reagovat
Lubinterista

Skoda dzekova brevna a dumriesove sance, to se musí davat

Reagovat
Lemiux66

Hlavne od Roberta jsem cekal chladnejsi hlavu… Rapha, pokud se poradne rozehraje a uklidni, bude takovej jakej ma Brazilec v Barce byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto se krásně podíval před centrem

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna nezachycená situace u rohového praporku nás stála hodně. Velká škoda Džeka i Dumfiese. Je potřeba se soustředit na nás, ne na pitomce Dembeleho, Busquetse nebo lidi na stadionu.

Věřím, že bod (a tím pádem postup) si ze Španělska odvezeme.

Forza Inter!

OT: Studio extrémně slabé i na CZ/SK poměry

Reagovat
Lubinterista

Studio nechápu, ta pleška tam vyzdvihuje lewu, který je dnes zatím ani ne poloviční a prvním zápase nula nic

Reagovat
Reggie

Raphinha před gólem paráda, on se do toho dostane. Není to asi jednoduchý hrát za Barcu.

Jinak ti slovenští komentátoři - Raprinha má ve svém itineráři přihrávku ramenem , vedle Bellerína sedí nějakej raper (Depay), ok to možná řekl schválně, ale dost pochybuju . A offside z rohu jsem taky ještě v životě neviděl . No klauni.

Zápas jinak dost nervózní, atmosféra super, jen tak dál. Snad to dotáhneme!

Reagovat
LeonardoUžoa

Ty si taky pičus. Ten offside si ve vteřině opravil, Raphinha to evidentně v itineráři má, když to vytáhl a raper je džouk.

Reagovat
LeonardoUžoa

Akorát to má byt asi inventář

Reagovat
Reggie

Jojo, v itineráři no

Reagovat
sylarko

inter je tak nesympaticke muzstvo az to boli. a onana najvetsi. pri tom gole by som sa mu normalne vysmial do oci. byt normalny rozhodca tak ma davno cervenu. a polka muzstva zle karty. keby sa davali karty za zdrzovanie tak prehrate do polcase kontumacne

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Mercury

Zas nedivoc. Je to bezne a dokud se KONECNE nezavede cisty cas, tak tyhle sracky budou nadale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

no malo byy sa to tak zrobit

Reagovat
Lubinterista

Fakt jen pláč, od trenéra, přes hráče až po fanoušky

Reagovat
sylarko

kludne budem, ked sa ti paci vas futbal a kukat 10 minut jak onana odkopuje loptu od brany tak pohoda

Reagovat
Nuno čomes

Pro ně je to standart. To ani nevnímající už nějaký pláč

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Mercury

Diskuze opravdu plodna panove.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k sudímu - 100 a 1 proti včerejšímu zápase AC s Chelsea. Dnes pustil několik faulů na obou stranách, ale fotbalu tenhle metr prospívá o moc víc než včerejší pískání naprosto každého kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar už zase zdržuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně zralý na léčení

Reagovat
lnterista

reteeeeeee

Reagovat
LeonardoUžoa

Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdaaaaar !!!

Reagovat
Lubinterista

Nicoloooooo

Reagovat
Raul=Real

Pique

Reagovat
Godwinson

Pique

Reagovat
bartlu

Pique umri….

Reagovat
smazaný uživatel

a teď sledujte jak se budou domácí válet

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué

Reagovat
Miguel19

Pique dobrá pohodička

Reagovat
Messiáš

Pique ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Anooo

Od obrany Barcelony katastrofální bránění, proč byl Pique tak hluboko?

Reagovat
Gazdo

Pretoze presne tak to vyzera ked si podnikatel ide zahrat futbal

Reagovat
Nihilister

Reagovat
valloire

Reagovat
sinter

nico!

Reagovat
LeonardoUžoa

Pique, cajk, mám to pod kontrolou

Reagovat
Nuno čomes

Barellaaa

Reagovat
Furia Ceca

Za stavu 1:1 je jen otázka času, kdy dostane Onana červenou

Reagovat
LeonardoUžoa

Miky a Dimarco dneska super

Reagovat
Nuno čomes

Miky je celkově super.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já ho vidím asi poprvé jako takového tacklera a dříče.

Reagovat
Nuno čomes

Jj taky jsem překvapený.

Reagovat
Shevchenko

Dimarco teda šel neskutečne nahoru tuhle sezonu.

Reagovat
LeonardoUžoa

Taky když jsem jej dříve viděl, tak se mi vůbec nelíbil, ani na začátky této sezony. Ale dře jak bejk.

Reagovat
Nuno čomes

Vyborný je.

Reagovat
Gazdo

Lewa opat proti silnejsiemu superovi neviditelny. Bohvie ako by to vyzeralo mat tam sice horsieho zakoncovatela ako on ale dajme tomu agilnejsieho

Reagovat
Godwinson

Ten Pique je sracka

Reagovat
Gazdo

Ty vole ale Marc nas tuto sezonu riadne drzi. Som rad ze dokazuje vsetkym kto ho posielali prec ze na to ma

Reagovat
Lubinterista

Kurva denzle uz

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole už ste mohli vyhrávať v handicapu

Reagovat
Nuno čomes

Nechte toho dementa prosím v Barceloně. Nagatomo byl oproti němu 3x jinde

Reagovat
Ichbin Kobalt

fajne

Reagovat
lnterista

joo

Reagovat
Furia Ceca

Prej plichta woe... kdyby řešili brejky líp, tak Inter ještě v pohodě vyhraje.

Reagovat
Furia Ceca

JOO!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool

Reagovat
Ichbin Kobalt

jo

Reagovat
bartlu

Busi, Pique proste táhněte do pice…

Reagovat
drussbarb

Už je opravdu načase

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzeneeeeeeee

Reagovat
Nuno čomes

Lautarooooooooo

Reagovat
Lubinterista

Lautaroooooo

Reagovat
Miguel19

Garcia

Reagovat
Ed_Hazard

Takto jedonudcho si cez neho spracovať. Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Pecková obrana:)

Reagovat
drussbarb

Luxusní obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué a García na ručník

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Messiáš

Super

Reagovat
LeonardoUžoa

Yessssss. Busquets ->Eriček->Lautaro a může se slavit.

Reagovat
Ed_Hazard

Lautarkoo

Reagovat
PP

Co to ten obránce dělal? Vždyt s tím mohl udělat jen jednu jedinou věc.. Pique komický druhý poločas

Reagovat
roman1978

Nikdy mi nikdo nevysvětli, proč pořád hrají pique a Bus. Proč hraje Alonso místo baldeho. Proč to kurva furt?

Reagovat
fRRR

Vzdyt Alonso je dneska skoro nejlepsi z ty obrany

Reagovat
masly008

to furt neznamená že hraje dobře ne?

Reagovat
PP

což je ale smutné..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Uplne kludne ide tento dvojzapas za Xavim. Nie za Laportom, nie za Lewom ani za Raphinhom ale len a len Xavim

Reagovat
LeonardoUžoa

Xavi zas říká rozhodčí no. Pravda je tam někde venku.

Reagovat
messi80

A kto mal akože hrať stopéra keď sú traja ďalší zranení?

Reagovat
Cracker10

Obrana dobrej cednik.

Reagovat
Ichbin Kobalt

kura Inter superrrrrrrrr

Reagovat
Eichel

Ani ma to vlastne neserie. Čakal som to už pri vylosovaní skupiny. Je super, že sa nám tie investície v lete vyplatili a teraz to všetko povraciame z tých lepších príjmov z úspechov. Inak Xavi dva roky po sebe nepostúpi s Barcelonou zo skupiny LM.

Reagovat
Gazdo

Tam je totalne stale zla mentalita. Jediny kto tam na tom ihrisku pluje krv a maka je Gavi ktory sotva dostal vodicak, Raphinha ktory je proste marny, Pedri ktory je skor elegan ako motorova mys a Frenkie. Inak je to kazdemu jedno

Reagovat
Eichel

Gavi je skvelý. A este aj Lewa vyzerá, že mu na tom docela záleží.

Reagovat
Gazdo

Jemu na tom zalezi ale moze hovno lietat po ihrisku ked uz nema 20. To je bohuzial tiez pri braneni a tlaku trosku brzda lebo nebrazdi ihrisko hore dole. Tam treba vyvolat totalny chaos a dufat ze im to rozhodi ich obrannu liniu. A to s nebehavymi hracmi nespravis

Reagovat
Eichel

Lewa

Reagovat
sylarko

raphina ti tam sprintuje hore dole, ale je marny. nebud pls zaujaty. akurat mu nic nevychazalo a jeho centre boli totalne slabe. to dembele hral jak po opici

Reagovat
Gazdo

Inter naprosto zasluzene. V dvojzapase su jednoznacne nebezpecnejsi. Na drzanie lopty sa nehra, sanci maju viac, golov maju viac a aj pristup je uplne iny. Takze Laportovi experiment s nakupmi aby sme sa udrzali konkurencieschopni dostava vaznu trhlinu

Reagovat
nvidia

Dalo by se říct, že LN vyřadí Barcelonu z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Co by pro rozpocet Barcelony znamenala evropská liga?

Reagovat
bartlu

Okamžitě ukončit pracovní poměr s piquem, busim, xavim a konečně hrát normální fotbal

Reagovat
Nuno čomes

Oni mají ještě smlouvy i na další rok za raketu ne?

Reagovat
Gazdo

Tak my budeme musiet predavat anyway ale takto budeme musiet este viac tlacit na predaje

Reagovat
sensei25

Lopta leti hodinu a Garcia sa pozera na Lautara.Byt xavim,tak si uz nikdy nezahra mantak jebnuty.Pique to iste.Demencia v priamom prenose.Ale tak netreba sa rozculovat,bolo to ocakavane.Inter s palcekom v nose

Reagovat
BaggioRoberto

Zatim to vypada na dalsi drazbu. Ve hre jsou pry prava na Messiho vnoucata.

Reagovat
dylan

Reagovat
Eichel

Až teraz tam dá Baldého. Tak som sa dočkal. Fakt nechápem na kieho boha sme priviedli Alonsa. Celkovo tú obranu drží túto sezónu strašne Mats a pri zraneniach Arauja s Koundém je to tragédia proste celé. Piqué miesto toho aby vystúpil tak tam máva rukami ako slepec a vôbec netuší, kde je Barella a Lautaro si v tej šestnástke mohol dva krát vyhoniť než by mu García zobral loptu. Ja neviem... ani si nemyslím, že by sme prešli nejak do finále EL alebo tak.

Reagovat
Registrujisejenproto

Krasa a do roka upadek a konkurs

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho dembeleho vyhoď kurva

Reagovat
Nuno čomes

Červená no.

Reagovat
Lubinterista

Dembele už dávno venku měl být a oni tady budou brecet

Reagovat
KnoxXx

Dembele

Reagovat
Raul=Real

Dembele sebec

Reagovat
Messiáš

Dembouzi, ty jsi sobeckej kokot

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Eichel

Reagovat
rel7

Co ještě víc ty kluci polský potřebují? To je jasná červená...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ LEWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEDEMEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Messiáš

Lewa konečně

Reagovat
Lubinterista

Haluz

Reagovat
Eichel

A balde pri tom. Ešteže tam toľko bol Alonso.

Reagovat
Nuno čomes

De Vrij už dávno nemá na zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Už jsme zalezli moc.

Pojďme zase hrozit z protiútoků!

Reagovat
Furia Ceca

Píče... snad to nevotočí

Reagovat
Nuno čomes

Tipuju, že tady kluci už nezmíní, že vyrovnali v době, kdy Dembele měl být už venku

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčí ať si stěžuje Xavi. My tohle musíme dotáhnout k bodovému zisku, ať už proti 10, nebo proti 11.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Nuno čomes

V pořádku. Jen to píšu i jak to je z druhé strany. Reálně. To není žádné stezovani.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Tvl ten Balde bude laska

Reagovat
Jordi Alba

Co z toho, když tam hraje frajer, co by měl bejt přinejlepším 3. volba na LB. Další genialita je Raphinha, víc centrů zajebat snad ani nejde.

Reagovat
Gazdo

Dembele : Hold my beer

Reagovat
Forza_Inter

to je presne ono, ked sa rozdodneme ze ideme len branit a cakat na koniec tak je hotovo...

Reagovat
sensei25

Demebele je tak sprosty hrac,ze ma to normalne az boli

Reagovat
sylarko

pritom keby mal aspon kus viac rozumu tak je to top hrac

Reagovat
Messiáš

Fati je stín toho supertalenta

Reagovat
smazaný uživatel

ale Fati střílej voleee

Reagovat
sensei25

Banda retardovanych kktov

Reagovat
KnoxXx

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goseeeeeens kurvaaaaaa a plačteeeee

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
LesyJePan

Hahahhaha Inter super zapas

Reagovat
Nuno čomes

Goseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens

Reagovat
Lubinterista

Robiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

Anooooooooooooooo

Reagovat
vocasisko

proč Dembele řeší naprosto katastrofálně každej míč?

Reagovat
Cracker10

Tam tech moznosti bylo tri prdele a on vsechno zajebal.

Reagovat
Furia Ceca

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
The Krupy

Ty si fakt dement na entú.

Reagovat
Furia Ceca

Proč jako? Já fandím v Evropě všem italským klubům, tak si strč koule do mrazáku.

Reagovat
The Krupy

Alberto mal pravdu.

Reagovat
Furia Ceca

Nechápu, co jsem v tvých očích udělal tak strašnýho, že fandím Interu v Evropě, když v evropských pohárech fandím všem italským klubům a nikdy jsem se tím ani netajil.

Takže si klidně běž toho osvícence poplácat po zádech. A taky ho můžeš následovat v tom ohledu, že na sebe vzájemně nereagujeme. Po tom, co jsem oslavil gól proti Barceloně, kterou mimochodem fakt nemám rád, jsi mě označil "dementem na entů", ti už stejně nemám co říct.

Reagovat
Largo

Reagovat
The Krupy

Si dement, pretože tu ako fanúšik Juventusu oslavuješ výhru Interu štýlom "jooooo voleeeee ouauauauaau". Je to Inter, nie úplne bežný rival, doštuduj si históriu. A si dement aj kvôli tomu, ako sa tu dlhodobo prezentuješ, sorry, je z tvojho vyjadrovania je to nad slnko jasné.

Reagovat
Furia Ceca

"A si dement aj kvôli tomu, ako sa tu dlhodobo prezentuješ, sorry, je z tvojho vyjadrovania je to nad slnko jasné."

Aha, tak to jo, to je argumentace jak víno teda Sorry, ale tohle je vrchol omezenosti a jestli sklouzáváš k takový komunikaci, tak ty jsi ten poslední, co může moralizovat druhý Očividně tvoje potřeba soudit druhý značí, že máš sám nějaký problémy.

Takže... jak jsem psal včera: běž si klidně za Bertíkem, když si tak výborně rozumíte (je mi naprosto jasný proč), a my dva se od teďka nemusíme vůbec bavit. Já už ti nemám co říct a ocenil bych, kdyby si i ty došel ke stejnýmu názoru.

Reagovat
The Krupy

Ja som sa s tebou extra nebavil ani doteraz, len som ti napísal, že si dement. A si v internetovej diskusii, zvykaj si

Reagovat
sinter

Lautaro

Reagovat
Jordi Alba

Piče, jestli do tý EL s náma spadne zas ten frankfurt, tak už to mrdám.

Reagovat
LeonardoUžoa

Neskutečnej zápas

Reagovat
mr.Silver

Ty krávo, prodat práva na 25 let, rozmrdat totálně trh, vysolit za přestupy nehorázné prachy a pak vypadnout ve skupině LM

Reagovat
ttopi

Třeba si ji příští rok taky zahrajete

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba taky ne, známe Assenal

Reagovat
Eichel

neviem, či by som sa v súćasnej dobe smial Arsenalu... kie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
sensei25

Boha Xaviho system stoji za kkt.Nema nato hracov a stale sa hrame na nejaku tiki taka a problem su 2nahravky po sebe.Banda priemerakov pojebanych.Fati,Torres,Kessie,Raphina,Demebele,Garcia,Buskec,Pique,Alonso-by som ich predal hned po zapase.Teda daroval,lebo za taketo polena nedostanes ani cent od nikoho.

Reagovat
sylarko

raphina bol s peddrim a gavim a stegenom najlepsi hrac. sak makal behal hore dole akurat mu nic nevychadzalo. to dembele bol jak po opici..buskec a pique skoda slov..

Reagovat
Lubinterista

Lautaro vybíhá z vlastní půlky a všechny barcelonsky jelita reklamujou rukou ofsajd

Reagovat
sylarko

ono keby pique si vedel postrazit offsajovu past tak gol by nebol. ono mozme polemizova, ale z prveho pohladu mi to ako offsajdt prisiel..no ale uz je to aj tak jedno

Reagovat
Lubinterista

Cože Jak polemizovat? Vybihal z vlastní půlky !

Reagovat
sylarko

je pomaly. ale kazopadne mne to prislo ako offsajd. ale to je fuk. v hre ste neboli o nic lepsi tak nechapem tu euforiu ako keby ste nas prehrali o 5 golov

Reagovat
Lubinterista

Vybihal z VLASTNÍ PUUUUULKYY!!!

Reagovat
sylarko

dobre moja chyba potom. berem spet....

Reagovat
Likan7

to mu prostě nemůžeš vysvětlit co to znamená?

Reagovat
Svatej

jsi mimoza

Reagovat
Gazdo

To sa ani neoplati reagovat

Reagovat
Nuno čomes

Ale i tak mu to proste přišlo jako ofsajd. Chápeš ne.

Reagovat
fRRR

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH LEWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POJDMEEEE

Reagovat
LesyJePan

Wtf

Reagovat
Gazdo

Inak ze ma ten Stegen nastrelene vlasy? Ja si dost dobre pamatam ako mal dost kuty zacinajuce a teraz pomaly afro zacinajuce

Reagovat
Eichel

tiež som na to pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nervy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jenom potvrzuje jasnej fakt, ze italský tymy jsou absolutně nesympatický:)))

Reagovat
sylarko

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Furia Ceca

Doprdele, to snad není možný

Reagovat
John Obi Mikel

Inter To se melo udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa ale plichtaa mi taky bude stačit. Udržet!

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cracker10

Tvl takovy hrubky nedela ani Slavoj Houslice

Reagovat
Lubinterista

Do piiiici

Reagovat
Registrujisejenproto

CO TO NEDAL TYPICOOO

Reagovat
Jordi Alba

Kessie jak dokáže sám od sebe zakopnout o míč, když ho nikdo nepresuje.

Reagovat
Gazdo

Strasne je zaujimave ako rozne ligy hodnotia technicku vybavenost hracov. Pre niekoho Alonso a Kessie solidna technika ale v Barcelone vyzeraju ako totalne polena

Reagovat
Svatej

Co vic, u nas bych ho oznacil za jednoho z nejlepších techniků

Otázka je, co si pod tim predstavis, protoze nejakej dribble mezi techniku patri a Alonso pres hrace u nas snad nikdy nepřešel centry taky meh, pritom jde o technickou věc

Reagovat
Gazdo

Tak ja by som chcel aspon nieco pri com si u neho poviem ok toto teda vie zatial taky moment nebol

Reagovat
Svatej

fakt zajimavy, ma spoustu věcí, ktery bych cekal,.ze vam fakt sednou, jsem z toho trochu zklamanej, ten chlap ma nedostatky ale neco ve mně ho má rádo

Reagovat
Gazdo

Tak ja som ho vzdy rad vylozene nemal a teraz to este zhorsuje

Reagovat
LeonardoUžoa

Ty volé proč mladej nenahrál Mikymu do prázdné...

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej, se z toho prostě posral.

Reagovat
LeonardoUžoa

velká škoda no

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
vilp

Chtěl být za hvězdu no.

Reagovat
Shevchenko

Stejně tak proč Dembele nenahrál za stavu 2:2

Reagovat
lnterista

To byl ofsajd ne?

Reagovat
LeonardoUžoa

Moc to nevypadalo.

Reagovat
ttopi

Spíš nebyl.

Reagovat
Shevchenko

Hodně těsné, asi by byl VAR

Reagovat
LeonardoUžoa

U toho Aslaniho mi právě v ten moment ani nenapadlo střílet, prostě ten Henrik byl tak do očí bijící volba, že bych tk 100%posílal. Co už. Zas ten moment z Aslaniho pohledu může být úplně jiný.

Reagovat
vilp

Asllani.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!

Díky i Barceloně za tuhle divočinu, která musela bavit i nestranné fanoušky.

Teď doma klidně 1:0 s Plzní, tohle už musíme dotáhnout. Forza Inter!

Reagovat
Registrujisejenproto

Chybela tomu jen ta sladka tecka, ktera by je bolela nejvic

Reagovat
Furia Ceca

Už už to vypadalo

Reagovat
Nuno čomes

To byla proste strašná chyba, že neproměnil.

Reagovat
Cracker10

Jdu vsadit na Real.

Reagovat
penepi

Popiči zápas

Reagovat
Messiáš

De Jong o dvě třídy lepší jak Busquets

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Jacks11

Pique špíno Vem si kopačky a táhne ty žumpo

Reagovat
drussbarb

Už je čas. Ale zrovna teď tam fakt nemá kdo hrát. Ale musí do prdele, fakt. A Roberto!!!

Reagovat
Furia Ceca

Škodá, že se nevyhrálo... Ale i tak má Inter k postupu blíž než Krachcelona.

Reagovat
sylarko

povie fanusik juve len aby ste sa dostali do LM buducu sezonu

Reagovat
Furia Ceca

Ale aspoň nás čekají v budoucnosti další sezóny, zatímco vaše budoucnost je dost zachmuřená...

Reagovat
sylarko

my mame este stale sancu vyhrat ligu ci copu alebo aj tu EL. vy buducu sezonu ani v europe hrat nemusite..

Reagovat
Furia Ceca

To my všechno můžeme teoreticky taky... akorát s tím rozdílem, že pro nás výpadek příjmů z LM bude "jenom" nepříjemný, zatímco pro vás to může být existenční

Reagovat
sylarko

tieto glupe reci o exiztencii baarcy do buducna tomu moze verit max 10 rocne decko a nie dospely clovek

Reagovat
Furia Ceca

Kdybys měl IQ vyšší než pokojovou teplotu, tak by ti nedělalo problém pochopit, že Barcelona vsadila všechno vabank a teď je krok od toho, že prohraje definitivně všechno. Ale tak tvoje věc Ono ti pak stejně docvakne, až ten moment přijde.

Reagovat
Nuno čomes

No možná nedocvakne.

Reagovat
Messiáš

Jakože výpadek 5% celkových příjmů ročně na 25 let je pro nás existenční? Je v pohodě mít vůči nějakému klubu averzi, ale bohužel to samo o sobě nepodporuje faktickou stránku věci a daleko spíše budeš smutnej ty. V nejhorším možném scénáři, kdyby se všechno mělo podělat a podělalo by se, tak dojde akorát ke změně ve vlastnické struktuře (ještě velice rád přispěchá nějakej šejk/konglomerát a koupí nás). Pro mě by ani tohle nebyl pozitivní scénař, rozhodoval by o nás někdo jako nastrčená loutka Exxoru, co máte u sebe, ale to je tak všechno... To je opakuji nejhorší scénář. Nicméně, náš hospodářský výsledek bude vzhledem k velice úspěšnému osekávní vysokých platů a končícího Piqueho s Busquetsem a Albou nepochybně výrazně lepší než sezonu předchozí. Většina získáného napakovaného kapitálu šlo do restrukturalizace dluhů. Čásky za přestupy něčinily ani třetinu toho využití. Teď jde o to, jestli to ty chápat chceš. Tvoje vyjadřování bylo vtipné již v průběhu léta a zatím lze vidět, že trend pokračuje..

Reagovat
Svatej

Nebyly zpravy, ze platite jeste o crltvrtinu vic nez minulej rok?

Reagovat
fenixLFC

nie je konkretny o ktorej sezone hovori, pri tom ze pocitaju uctovnictvo na 25 rokov tak to moze byt kedykolvek pocas tohto obdobia chapes, u nich je osekavanie platov zbavenie sa par platov a nahradenie ich dalsimi s tym ze vysledok je o stvrtinu vyssi, ale vlastne to nie je problem a je to setrenie

Reagovat
Messiáš

Ja myslim (muzu se mylit), ze v tom navyseni, ktere jsem tady taky postrehl jsou ty kompenzace (deferred salaries), ktere se tykaly prave hlavne nasich kapitanu + De Jong a par dalsich, a kde byl nejakej apel, aby se ti hraci tech dluznych castek vzdali ve prospech klubu (to uz je trochu diskuze, kterou jsme tu vedli v lete). Nikdo moc nevi, kdo se opravdu neceho vzdal. The Athletic, kdyz psal o chovani klubu vuci De Jongovi, tak tusim zminoval, ze je minimalne blizko dohoda klubu s Piquem (jen u nej to bylo celkove asi kolem 50 mega > soucasnej brutalni plat Haalanda v City).

Takze samozrejme uvidime az vyjde vyrocni zprava a zacne nejaka analyza toho, kdo je pripadnym na vine za nejake vysoke polozky. Ale minimalne pomer prijimy/vydaje by mel byt zase pro nas priznivej, takze otazka, jestli necemu takovemu dojde.

Ja tolik ucetnictvi nerozumim, nevim tedy jestli ty Covidove kompenzace budou v polozce platu, coz by bylo i to mezirocni navyseni pravdepodobne a nebo jsou to nejake zavazky podobne jako vuci jinym subjektum za prestupove castky. A hlavne kolik ta kompenzacni cast vlastne bude.

Capology, ktere se tvari jako dejme tomu nejaky duveryhodny zdroj, tak nejspis ty kompenzace k platum jiz zapocitava a je tam opravdu i zhruba 30 mega mezirocne navic.

Portugalska Abola ovsem tvrdila, ze nase "mzdové zatížení činí 610 miliónů eur" (je to v expreskach o Barcelone a to si myslim, ze je obecne nesmysl, ktery z casti asi vznikl i tim, ze se zapocitaly ty dluzne castky hracum jako splatne za jeden rok a snad ani tak mi to nevychazi )

Mimo tu kompenzacni cast jsem si ale pomerne jist, ze platy spise osekavame.Pri prodlouzovani smluv u naseho rodinneho stribra i letnich nakupech jde videt dost pozitivni trend hlavne v komparaci s tim, jak se chovala predchozi administrativa

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Tragéd

Reagovat
Furia Ceca

Jo? Tak to jsem teda zvědavej. Ale intervenci nějakýho šejka čekám. Jinak nevím, proč bych měl být smutnej, je to jenom fotbal proboha

Reagovat
Messiáš

Jasne, ze je to jen fotbal. Me treba vcerejsi nevyhra boli, ale uz mi neni 15 (bohuzel), kdy by Barcelona a jeji uspech/neuspech pro me bylo stredobodem zivota

Chtel jsem rict, ze krach dr soucasnym vedenim mi neprijde jako pravdepodobny scenar.

Btw. celkem i verim, ze "diru" po prodeji nasich aktiv (mezirocni propad) tento rok bude smazana jen brutalne zvysenym zajmem fanousku a zvysenim navstevnosti na Camp Nou.

Ten rozdil je dost brutalni

https://www.transfermarkt.co.uk/fc-barcelona/besucherzahlenentwicklung/verein/131

Reagovat
Kluivert9

Evropská liga taky liga Ale luxusní zápas

Reagovat
Eichel

Pozitíva: Gavi, Lewa, Pedri a tam končíme.

Piqué a Sergio snáď po sezóne koniec. A snáď nikoho nenapadne držať tam Alonsa dlhšie ako do leta. Každopádne som zvedavý na Laportu a tých jeho fanboys, ktorým prišlo zodpovedné tak veľa v lete míňať, lebo veď prídu úspechy a skrz tie sa splatia dlhy... tak som zvedavý z ćoho sa to bude splácať teraz.

Reagovat
Jacks11

Pedri?

Ten 4 gól co mohli dát bylo po jeho skolacke chybě kdy si nechá vzít jak magor a byl z toho brejk

Reagovat
sylarko

buskec , pique a onana MOTM...diky pique odjebal si nam LM....bohuzial zranenie auraja a kounde nam stalo sezonu. snad vyjde aspon ta liga

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to je slušný průšvih, ne?

Reagovat
Eichel

Je.

Reagovat
Ed_Hazard

Skoda remizy, Inter mal vyhrat. Rozhodne lepsi tym.

Reagovat
Kluivert9

I trolling se musí umět...

Reagovat
Ed_Hazard

Dam vediet, ked sa onho budem pokusat

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Nuno čomes

Druhou půlku určitě a v souhrnu obou zápasů taky. Takže super.

Reagovat
Dejwa

Joooo kurva!! Neskutečnej zápas, reklama na fotbal. FORZA INTER!!

Reagovat
Diskostu

Inter to su tragédi to mali vyhrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální zápas. Sice budou hejty, ale týmu nemůžu nic vytknout, dřeli jsme naplno, bohužel nepřesné centry a Piqué s Garcíou nás zničili.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Ti dva podrželi řádně, toto budu koupat hodně dlouho. Konečně máme vyřešené stopery a nakonec toto. A blonďák na RB jako bonus

Reagovat
Eichel

Ja neviem, že by nejak ultra dreli mi neprišlo. Jediní kto tam lietal bol Gavi a Raphinha a to teda Raphinha je chudák úplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsme je mačkali jak citron. Že každý protiútok smrděl jak prase je dané pozičně nulovými stopery. Na Garcíu mám už fakt alergii, už vypadal, že se zlepšil, ale dnes hrál jak v minulé sezoně a ještě k tomu je na svůj věk neuvěřitelně pomalý.

Reagovat
Largo

Ty jsi fakt neskutecne zaslepenej

Reagovat
Gazdo

Jeho strasne zraza fyzicka. One je praveze pozicne velmi dobry a aj techniku ma na stopera slusnu a ma cit pre tu poziciu. Problem je ze je maly a teda hlavicky od neho cakat nemozes, je pomaly a to je vec ktoru mozes zlepsit treningom len do urcitej miery, slaby - to iste co rychlost, a este ma aj fakt nesikovny styl behu ked okolo seba macha rukami. On keby mal fyzicku stranku ako Varane tak je genialny. Bohuzial ten fyzicky limit je nieco kvoli comu zrejme nebude nikdy top stoper. Puyol bol sice maly ale bol fyzicky nabuseny lebo mu to genetika dovolila. Garciovi ocividne nedovoli bohuzial

Reagovat
sensei25

Dembele najsprostejsi hrac pod slnkom.Nezabudnite mu ponuknut novu zmluvu a este mu nakecat,ze je lepsi ako mbappe a podobne kktiny.Boha ten ma iq 5 a aj to mam pochybnosti.Obrana,preradit do Becka vsetkych 4 z dnesneho zapasu a radaej zobrat stoperov z becka ako sa pozerat na garciu,piqueho,roberta jebnuteho a ten posledny ani neviem ako sa vola.

Reagovat
dylan

Reagovat
cresposuper

Sa tu nadava na Inzaghiho, ze neskusi nic nove, pritom 7-2-1 sme este nehrali. Grazie ragazzi!

Reagovat
Lubinterista

Skoda, ze jsme lip neřešili brejky, tam bylo šanci na pět gólů. Takhle musí stačit usmoleny bod. Ale zapas dobrý, vyhecovany, bavil jsem se.

Forza INTER!

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona

Hraje se na vzajemne zapasy nebo na skore? Staci Interu porazit Plzen?

Reagovat
Shevchenko

Ano

Reagovat
Cracker10

Jo, uz je hotovo.

Reagovat
drussbarb

Gratuluji Interu. A dovolte mi být lehce přehnaný. Jdu se totiž posrát, pochcát a poblít. A vyplakat, to nejvíc, fandit Barceloně je za trest

Reagovat
valloire

Fandi Realu chlapče. Vidíš, že mám vždycky pravdu.

Reagovat
drussbarb

Inter mi nevadí, spíš by mě zajímalo, jestli je Putin stále OK, jestli za válku muže západ a jestli jsi stále to, co jsi.

Beru zpět, radši si to nech pro sebe

Reagovat
valloire

Putin není ok, ale to ani Zelenskyj. Za válku může Rusko i Západ...Tak si to přeber ty mainstreamová vovce.

Reagovat
drussbarb

Mainstreamová vovce, jak jinak

Reagovat
valloire

to jsi

Reagovat
LeonardoUžoa

Respekt všem hráčům, takhle to vodjezdit. Zápas luxus, Barcelonu stáhli dinosauři a Eric, který na to holt nemá.

Reagovat
sensei25

Sa viac na kktov pozerat nebudem dokym tam bude Busquets,Pique,Roberto a ten kktko Dembele.Ich mozem jebat.Nervy si robit z chujov

Reagovat
madridcan

No...takže vrchol sezóny v nedeľu pre Klokanometa

Reagovat
drussbarb

Do mrtvol se nekope

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Diskostu

Pokiaľ vyhrá Inter na Plzni tak postupuje ?

Reagovat
KnoxXx

v Plzni uz hrali, takze staci vyhrat doma

Reagovat
sensei25

Uz v podstate postupil

Reagovat
Busby babes

jop

Reagovat
Kokesh

"Máme v sobě touhu pomstít se za to, co se stalo v Miláně. Musíme do toho dát všechno, aby vítězství zůstalo tady. Musíme vypadat jako Barca v posledních 30 minutách v Miláně. Neexistuje prostor pro chybu," řekl Xavi na tiskové konferenci.

Reagovat
Furia Ceca

Si to na sebe klasicky přivolal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
netopier

Reagovat
Lemiux66

Ach ta prestrelka zdejsich fanatiku. At uz jde o nase nebo hatery.

Reagovat
Cracker10

Sice jsem nsrnej, ale po hodne dlouhy dobe jsem se fakt bavil

Reagovat
Registrujisejenproto

škoda že to Inter nedotáhal, mohla Plzeň ještě se s klaunama z Barcelony o tu EL porvat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze by klauni dostali 5:0 v Plzni?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezaujateho fanouška si myslím super zápas. Mělo to snad všechno, škoda těch zahozených šancí, ale mohlo být mnohem hůř. Nakonec s bodem spokojenost a ze 2 zápasů s Barcelonou 4 body je velký luxus. FORZA INTER!

Reagovat
drussbarb

Mám rád fanoušky soupeře, co se nechávají jak debilové a umí fandit jako lidi.

Reagovat
Shevchenko

Šílenost, parádní zápas, posledních 10 minut jsem ani nedýchal

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Psy_cho

Jsi lovec perel? Já dám bez dýchání s bídou 1,5 minuty.

Reagovat
masly008

Reagovat
Tomanatura

Oje, tdy bude muset nekdo prodat dalsi prava, aby zacelil tuto diru v rozpoctu

Inter

Reagovat
Kluivert9

Lewa si sníží plat

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

A to chtěli travnikare srovnávat se Zizouem. Příští rok se mu ale vyrovná, zkompletuje hattrick v počtu nepostupu ze skupin.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Kokesh

Před zápasem...

Xavi has 3 losses in 5 games for Barcelona in the champions league. Zidane won the competition 2 times before he had his 3rd loss.

O parník lepší hráč, lepší trenér.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Phillipinho

No takticky se ten fotbal Zidanemu hodne podoba. Oba maji pocit, ze sypat jeden centr za druhym do vapna je jedinej moznej zpusob, jak dat gola.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mercury

Pekny zapas. Bohuzel Barca s touto obranou nema v LM sanci. Tak zase za rok, treba ten Messiho Last dance pomuze aspon j postupu ze skupiny.

Reagovat
Kluivert9

Stačilo by, kdyby nebyla celá obrana zraněná...

Reagovat
Nuno čomes

Fotbal se nehraje jen s jedenácti lidmi. Pořad dokola

Reagovat
Busby babes

Co bude muset Barca prodat ted?

Reagovat
Kenneth

Tvoji mamu a pak De Jonga.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Ed_Hazard

Sagradu a pristav.

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

tvoj zmysel pre humor

Reagovat
Tomanatura

Ti jeste vymeni stadion za Mbappeho

Reagovat
Müllered

To by museli ještě dost doplatit.

Reagovat
Furia Ceca

Stadion

Reagovat
kilobyte

Kdybych byl Lewa, tak si radši přečtu znova smlouvu. Aby nemusel uspokojovat fanynky za drobný peníz.

Nebo prodají zbytek budoucnosti a hráčům sníží platy.

Reagovat
patas92

Zbytek Barca studios. Takže v praxi nic.

Reagovat
Busby babes

vsak jo, to skoro nic neni.

Reagovat
patas92

Gavi sice nevypustí jediný balón, ale ať se na mě nikdo nezlobí, jeho ofenzivní přínos je nula nula nic. Když si k tomu člověk připočte špatného Raphinu a neaktivní krajní beky, pak všechno stojí na Pedrim a nekonzistentním Dembelem. To ale není chyba hráčů, ale Xaviho. Balde s Albou musí hrát, i kdyby to jeden z nich měl mít přes nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece nesmysl. Těch 6 asistencí a několik hezkých gólů Gavi loni asi vytáhl odkud? Je kreativnější než FDJ.

Reagovat
patas92

Není

Reagovat
Mercury

Ani nahodou

Reagovat
celeb

dream on. On by hlavne mal hrat na CM namiesto deda Busquetsa, ktory uz davno nema v Barce co hladat. Jeho rychlost aj agresivne napadanie by tam malo vacsi prinos, nez jeho sucasna pozicia niekde medzi Busqom a Pedrim = nikde. Gavi je super, jeho vyuzitie Xavim je biedne.

Reagovat
Phillipinho

Vzdy vubec neumi diktovat tempo hry. Jo, je to skvelej buldog ale jeho rezisersky schopnosti jsou na zalostny urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi jeho zápasy v repre? Tam diktuje slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

A je mu 18. Ukaž mi jiného hráče kromě Pedriho, který v takovém věku uměl/umí diktovat tempo hry. Já fakt nevím, co si někteří od teenagerů představují. Messi byl na začátku taky "pouze" zabijácky rychlé křídlo a ne režisér. Navíc já neříkám, že je režisér, je to takový kreativnější Gattuso, ale tvořivé schopnosti rozhodně má a ne malé. Říkat o něm, že má nulový ofenzivní přínos, je fakt absolutní hovadina.

Reagovat
Svatej

Bellingham?

Reagovat
smazaný uživatel

Fair enough, ale přiznám se, že jsem ho neviděl hrát snad ani jednou, takže ti to nepotvrdim Resp. jsem měl pocit, že do Dortmundu přicházel jako klasický DM. Ale jo, i tak je to výjimečné, ne náhodou mají s Pedrim aktuálně obří hodnotu.

Reagovat
Gazdo

Z toho inak nejako extra odvareny nie som. Ale videl som ho hrat mozno tak 10 krat tak som mozno chytil blbe zapasy alebo co

Reagovat
Lemiux66

to s tim Gavim je mimo a za doby Raphy v poli se na beky nehralo

Reagovat
sylarko

rapha sa tu kritizuje ale nemal ziadnu podporu na pravo. roberto sa tam motal v zalohe a ked mal byt vzadu na rb tak len vyklusaval

Reagovat
Mercury

Frenkie a Balde/Alba meli hrat od zacatku.

Reagovat
Lemiux66

S takhle nastavenejma hlavama to jde tezko. Dembele je zralej na odbornou pomoc. No nic, pravdepodobne nas ceka soutez nizsi, tak bychom mohli dopadnout o neco lepe nez vloni.

Reagovat
sylarko

inter vyhral len vdaka nasim chybam, nebyt buskeca ci piqueho tak vyhrame. sam onana ziskal zdrzovanim 10 minut. ale co uz bez obrany to nejde..

Reagovat
Lemiux66

stacilo, ju, dobrou

Reagovat
sylarko

a nieje to tak? dostali sme goli po individualnych chybach. nie preto zeby bol inter nejak lepsim tymom

Reagovat
Brandon Walsh

Nebreč.... Zase se ukázalo, jak se velkokluby z Itálie podceňují. Inter měl vyhrát. Remíza je ještě málo vzhledem k průběhu zápasu.

Reagovat
Pharrell

Jj např. loňská LM kde Inter dokázal vyhrát i na Anfieldu na Liverpoolu.

Reagovat
sylarko

ty nebrec. bez obrany sa hrat neda. ked ti zrobia pique, garcia, buskec take lacne chyby. zeby ste dajako dominovali o tom ani rec. vobec ste neboli lepsim tymom. bolo to mozno max tak vyrovnane. proste rozhodca a nase individualne chyby vam zariadili postup. uzivaj a dobru noc chlapecku

Reagovat
Psy_cho

Ale vždyť tu barcelonští fans píšou, že dluh je restruktualizovaný a vlastně čím více dluží, tak je to pro Barcu lepší. Tak ať si někoho koupí nebo vychovají. Hrají si na velkoklub a pak mají obranu na úrovni Plzně.

Reagovat
Pharrell

Inter ale nevyhrál. Oni dnes remizovali na Camp Nou.

Reagovat
sylarko

dobre myslel to tak ze cez nas postupil. ale ked ma chces chytat za slovicka tak kludne

Reagovat
Pharrell

Hele oni ještě nepostoupili. Ještě hrají s Plzní a s Bayernem. No i když s tou Plzní to by měli zvládnout na 3 body.

Reagovat
sylarko

tak prepokladam ze plzen doma daju. ale stat sa moze hocico, ale my aj tak musime porazit bayern

Reagovat
Furia Ceca

Což jim pro postup bohatě stačí.

Reagovat
Truffaldino

Inter hraje na co má, tým je poskládanej v low cost režimu, přesto dali dohromady Barce 4 branky. Nevím co to tady zkoušíš, Barcelona má výrazně lepší hráče a měla by se hlavně soustředit sama na sebe...

Reagovat
Kily

přitom měla luxusní los - do poloviny října v lize jako nejsilnějšího soupeře Sevillu, která je nakonec v krizi, doma mohla rotovat sestavou a v klidu si zajistit postup do osmifinále LM

Reagovat
Nuno čomes

Spis výrazně dražší než lepší.

Reagovat
Largo

Objektive i lepsi.

Reagovat
Xavi

tak proč v obou zápasech pořád zdržovali a nechtěli hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jejich cílem bylo play-off LM a ne hrát 2x před domácí kulisou Frankfurtu.

Účel světí prostředky.

(OT: Co se týče kvalit hráčů, je těžké porovnat, který z těchto dvou slátanců má větší kvalitu.)

Reagovat
Largo

Co? Asi jsi mě nepochopil. Píšu, že Barca má objektivně nejen dražší, ale i lepší kádr.

Reagovat
Xavi

Ok.

Reagovat
Largo

A k tomu tvýmu příspěvku, jak psal kolega pode mnou. Byla to součást taktiky. Hrát otevřenej fotbal s Barcelonou není nejlepší nápad, zvlášť u ní doma. Inter potřeboval získat aspoň bod a tomu podřídil taktiku.

Reagovat
Xavi

Špatně jsem to pochopil.

Reagovat
2miguel1

Jedineho mi je luto Lewu. Čo sa v hentom klube robí tak 7 rokov, to je nonsens.

Reagovat
Müllered

Proč líto? Sám si to vybral...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nuno čomes

Vůbec.

Reagovat
Svatej

Nejslibnější tým světa, kterej golden boye prehrabuje vidlema a neda postup pres Inter, kterej zakopava o vlastní nohy a je ve finanční tisni. Mas k tomu nějaký vysvětlení?

Reagovat
Xavi

To je fotbal, ten někdy nemá logiku.

Reagovat
fenixLFC

esteze UEFA barcelone zatrhla predavat prava z LM, to by bol solidny podvod na kupujuceho snad to inter proti plzni dotiahne, barcelona si tuto potupu zasluzi....a xavi skvely vykon, dvakrat vypadnut z LM

Reagovat
Kily

jen aby nevyběhli úplně se všemi a zítra nezačali prodávat permanentky na sezonu 2030/2031

Reagovat
Psy_cho

Máš tam chybu... Správně je ... na sezónu 3030/3031.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
Greny

To bude chtít prodej dalších práv...

Reagovat
Fenix

Forza Inter! Katalánský chcánky a jejich 100 minutový zápasy už nevycházej co?

Reagovat
drussbarb

Nu, i vyhrávat se musí umět

Reagovat
Pharrell

Omg ale ten Asllani ta jeho šance. Mohl easy přihrávat ještě do prázdné ale místo toho sobecky střílel.

Reagovat
Svatej

Jak to jde Xavimu s tou pomstou?

Reagovat
Svatej

A jak se srovná se spravedlností tenhle zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets: "It is clear to me that this result will affect us for El Clásico."

mentalita sampionu

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

Nespecifikoval, jestli v negativním nebo pozitivním slova smyslu

Reagovat
Rothbard

Počítám dobře, že Barca nevítězstvím v tomto zápase přišla prakticky o jaro v LM?

Reagovat
Kily

jj, výhra Interu nad Plzní = konec Barcelony v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nakonec ani nutně nepotřebujeme, stačí uhrát příští kolo stejně bodů jak Barcelona s Bayernem.

Reagovat
Visca el barca

Alba si se Xavim něco udělal? Dneska to jde za trenérem. Tady není o čem.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole ona se fakt úplně opakuje situace z minulého roku Tenkrát Barca musela porazit Benficu, ale v posledních minutách málem po obrovské šanci prohráli. No a v dalším kole je čekal Bayern,

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tohle ještě posere. To bude taková italská klasika. A Bílek ten svůj výsledek udělá příští kolo.

Reagovat
Jacks11

Inter to posrat může nikde není psáno a je to tak 5% šance že Barcelona porazí Bayern a to říkám jako fanda...bohužel z odpadem jako je Piqeu, Busquets a Alba/ Alonso dostanou 0:3 od Bayernu a Inter klidně třeba zaplacení

Velka škoda že se zranil Kounde, Araujo, a na první zápas s interem i FDJ...

Veteráni za zenitem už musí pryc

Reagovat
Jacks11

Zaplacení mělo být zaplichtí

Reagovat
Furia Ceca

Fanoušek Barcelony nazve Piquého, Busquetse a Albu odpadem po tom všem, co pro klub udělali

Reagovat
Psy_cho

I ze super drahého steaku se stane po čase odpad.

Reagovat
Manik...

Jako vysáli rozpočet?

Reagovat
Al Capone

Tak tohle byla reklama na fotbal, jen skoda te posledni sance Interu. Nicmene verim, ze uz to daji

Reagovat
pantondavo

První trofej pro Real, Vánoce letos o něco dřív

Reagovat
blunted

Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze pro Barcu vlastne dost smolna skupina. Prvni zapas s Bayernem byli lepsi, ale nedali sance a Bayern to nejak uhral, druhej zapas s Interem byli hrozni, ale ty dve situace ve vapne meli byt rozhodne pro ne, to je gol+penalta (jasne, na to se nehraje, meli si uhrat bez toho). Posledni zapas s Interem meli pod kontrolou az do nepochopitenych kiksu Piqueho a Garcii. Hlavne ten Pique Po takovym vyvoji skupiny a posledniho zapasu se proste posrali. Vyhrat 1 z tech 3 zapas, hrali by porad o postup.

Reagovat
10

viděl jsem hodně, ale to "bránění" Garcii u gólu Lautara je neskutečný, jak na něj ještě kouká tyvole

Reagovat
Xavi

hroznej hráč.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

Celou sezónu hraje výborně, akorát je hrozně náchylný na kiksy

Reagovat
celeb

Tak som sa tesil na tento zapas (napriek hroznemu vykony cez vikend) ... az kym som neveriacky nevidel zostavy. Namiesto rychleho Albu s Baldem (ktory aj napravo podaval dobre vykony a bol nasim momentalne najlepsim bekom), dal genius (2 roky v Katarskej lige) Xavi prednost slimakom Alonsovi a Robertovi. Snad budu stihat pri protiutokoch Interu ... Nakoniec Roberto ani na bekovi nehral, dozadu sa nevracal a hral nieco ako AM - nabiehal si do sestnastky a snazil sa podporit utok - 1 strelou do Onanu (ktoremu z kosa vypadla len vdaka jeho vlastnej gramblavosti) a predlzenim pasu od Raphinhu - z coho ma A-cko.

Ako nehral uplne zle (na svoje pomery), ale defakto sme hrali bez praveho beka v obrane a az na to Acko bol jeho prinos smerom dopredu nulovy - asi ako Alonsa, ktoreho centre pravidelne nachadzali len supera.

Xaviho neschopnost zvladat rozhodujuce zapasy proti timom s vyrazne slabsim kadrom je alarmujuca, rovnako ako jeho predvidatelnost ci neschopnost zareagovat na tahy superovho trenera. Guardiola verzia 2.0 sa nekona. Ked si clovek vezme, ze pred rokom sme mali problem zlozit 11 hracov na LM, pri zranenom Pedrim, Fatim, Dembelem a Depayovi s kovidom hral v predu Braithwaite s Luuk de Jongom, v zalohe Ilaix Moriba, 17 rocny Gavi, ... aky rozdiel oproti tomu, co ma k dispozicii teraz Xavi. Pedri, Fati, Dembele zdravi +Raphinha, +Torres, +Lewandowsky, Kessie, ...

Busquetsov upadok trva minimalne 3 roky. . Napriek tomu za Xaviho je VZDY v zaklade, napriek vsetkemu. A neriesi vobec jeho nahradu, alternativu, ked sa vykartuje, zrani. Vyskusat tam FdJ, Gaviho, Kessieho - naco? Bude tam Busq, az kym neumre. Jedinym spokojnym fanuskom je Klokan.

Lewa - posledne 3 zapasy neustale vysunuty nalavo, kde je uplne zabity a chyba v sestnastke. Ked aj pri protiutoku dostane tam loptu, musi ju nahrat dozadu a utekat do sestnastky, kym tam dojde, je super uz zorganizovany a len prechadzame do postupneho obliehania sestnastky, klasicka hadzana bez prekvapenia.

Az ku koncu sa na to vysral a ostaval v sestnastke, coho vysledkom boli 2 goly (v predch. 2 zapasoch neskoroval).

Fati s Raphinhom bez formy pod Xavim. Torress detto.

Investovali sme najviac so vsetkych klubov, v situacii, kedy sa s 1.5mld dlhom rozhadzovali stamiliony z buducich ziskov (na 25 rokov). Vysledok je na 99% nepostup zo skupiny, teda pokial nejakym zazrakom Plzen nezoberie body Interu a my nevyhrame nad Bayernom.

Sme v extremne zlej financnej situacii a namiesto racionalnych krokov sa u nas nezmyselne rozhadzuje financiami a hazarduje. Od zaciatku som poukazoval na risk s Xavim. 2 roky v Katare, kde viedol Al Sadd - tim, ktory mu vyskladal Jesualdo Ferreira (ktory s nim aj ziskal titul s rekordnym poctom bodov) - to ma byt dostatocna kvalifikacia na trenovanie jedneho s najvacich klubov na svete s tymi najvacsimi ambiciami? Kde sa planovali minut dalsie stovky milionov na posily???

Barcelona by si fakt zasluzila padnut na hubu. Takto sa neriadi klub, toto nema nic spolocne s financnou zodpovednostou. Nadava sa na Bartomea (uplne opravnene), ale Laporta sa sprava ako sialeny megaloman bez naznaku zodpovednosti.

Inak neverim, ze vyhrame EL. Staci jeden kvalitnejsi klub so sikovnym trenerom, ktory sa na Xaviho dobre pripravi a zas ho niecim prekvapi.

Reagovat
ciernyribiz

EL bude uplne iny zapas, ja zase moc neverim nam, minuly rok sme prehrali 0:4. Carlo sa posere a da zase Valverdeho hrat na kridlo miesto rodryga. Uz teraz ti mozem napisat zostavu. Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Tchou, Kroos, Modric - Vincko, Benzema, Valverde asi najsilnejsia aku moze dat. Valverde sa zlepsit na RW ale ta hra bude staticka a nudna. Ja ocakavam remizu 1:1 alebo 0:0.

Reagovat
Mercury

EC neni EL :)

Reagovat
ciernyribiz

Sorry moja chyba

Reagovat
AlevsakNevadi

pod ten spodok sa podpíšem, obrovský risk so xavim, nechutné správanie na trhu, nechutné správanie do vnútra klubu smerom k hráčom čo majú akú takú resell value a celkovo pachuť z celeho fungovania pod Laportom. Ano zdedil klub do ktoreho niekto jebol atomvku ale neviem či toto je cesta.

K xavimu sa vyjadrovať nemá nejako zmysel, za ten rok čo tam je, mimo minutia 250 mega, zatiaľ nič neukázal z nejakého trénerského umenia.

Reagovat
Ladas321

Laporta bude muset další práva aby alespoň prolezli ze skupiny.

Reagovat
Nuno čomes

Obrovská škoda, že jsme je včera nevyřadili sami. Teď prostě nekompromisně porazit Plzeň, tohle se už musí dotáhnout.

Forza Inter!

Reagovat
michalbarca

To je prdel, jak je zde mnohonásobně víc šmoulů z Realu apod, než culés,, jen aby si za každou cenu kopli

Hoši užívejte si to, ale ať se vám to líbí nebo ne, tak Barca jde pomalu zase zpět na vrchol

Reagovat
Nuno čomes

Tak jestli to nakonec dopadne tak, že to vezmou přes EL, tak asi jo.

Reagovat
fenixLFC

sice to absolutne nie je pravda ale aspon si mozem poplakat na nejakej vybajenej historke

Reagovat
Kily

to není prdel, ale už běžná věc, na kterou si člověk zvykl. Prdel je chování fans Barcelony, kterým něco zakazuje napsat tak jednoduchou větu jako "prostě jsme to posrali" a místo toho se schovávají za silácké příspěvky o tom, jak jde jejich klub zpátky na vrchol, třebaže letos sehrál zatím jenom tři zápasy s papírově srovnatelnými soupeři, nevyhrál ani jeden a už v polovině října je víc než jednou nohou venku z LM...

Reagovat
michalbarca

Ale to se přece nevylučuje ne? Ano, tento zápas nedopadnul dobře, byly tam chyby jak od hráčů, tak od trenéra.

Na druhou stranu, v porovnáním s předchozími roky jsou ty výkony s vzestupnou tendencí a nadějí do budoucna, což naznačuji tou poslední větou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

no ak na vrchol znamena to ze z osemfinale/stvrtfinale LM teraz 2x(pravdepodobne) po sebe neprejde skupinou a padne do EL..tak asi kazdy ma inu predstavu o vrchole

Reagovat
valloire

takovej vrchol se mi líbí

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Skvělej zápas.

Když člověk vidí Busquetse, tak si říká, zlatý Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ty jo, jsem mel pocit, ze Busquetsovi je uz malem 40 a on je jen o 4 roky starsi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: provádím analýzu diskursu. Rád bych vysledoval vývoj mého používání českého jazyka na stránkách eurofotbal.cz. Pokud vím, existovala databáze, v níž mohu komentáře vyhledat. Děkuji za případný odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Radin

Pěkně Inter, tohle už musí uhrát :)

Reagovat
DreamTeam

Neskutečné. Xavi byl tak dosrany, že z LM s tím loňským týmem opět vypadne, že by prodal klidně i kus sebe za posily. A výsledek je, že zase vypadne

Reagovat
EZ

Uprimne som po lose aj videl sance na nepostup zo skupiny pre Barcelonu 50/50.

Ten tim ma pred sebou stale velky kopec roboty, tie ligove vysledky trochu skresluju realitu, hlavne defenzivnu cast. Podla mna to netreba dramatizovat, stale je to progres. Tie zapasy neboli vobec zle, bol vidiet velky hlad ale rozhodli skusenosti.

Co ale absolutne nerozumiem je preco stavia Alonsa na ukor toho mladeho ci albu. Co na nom vidi? Obzvlast v systeme 4-X-X

Reagovat
AlevsakNevadi

tak az tak prekvapujuce to nie je ze hral alonso.

Xaviho game plan bol ze pri prechode do utoku posuva sergi roberta na cm aby precislil zalohu interu. vzadu tym padom hral nejaky paskvil na 3cb s cim ze raz za cas alonso podporil utok.

Reagovat
EZ

dik za input zapas som nevidel, kazdopadne to nemeni nic na tom ze preco si na toto vyhliadol alonsa

Reagovat
Gazdo

To co pises je pravda ale to nic nemeni na tom ze je to hovadina (od Xaviho). My sme potrebovali chodit do otvorenejsich priestorov nez ako nam inter dovoloval a tym ze ich zavreme pred 16 vdaka prevahe v strede nam vobec nepomohlo ich obranu odomykat prave naopak lebo boli kvoli nasej prevahe nonstop organizovani a zalezeni a tym padom my az v prilis velkom pocte vpredu a mohli cez nas otvoreny system chodit protiutokmi na co sme vobec nemali tym padom postavenu obranu z rychlych hracov. Cele zle a po zasluhe nas inter dvakrat vymazal

Reagovat
michalbarca

Mě zas třeba zaráží to trvání na Gavim, namísto třeba FdJ. U Baldeho zas souhlasím, že taky nemůže hrát každý zápas, je potřeba, aby jeho zapojení mělo vývoj

Reagovat
smazaný uživatel

10:56 García končí na lavičce Remeše

Remeš hledá náhradu za trenéra Óscara Garcíu. Španělskému trenérovi zlomila vaz jediná výhra z úvodních deseti ligových zápasů (1-5-4). (lequipe.fr)

shit, už jsem měl naději

Reagovat
Salfovic

Co to je za bordel, že se hraje El Clásico už v 16 hodin

Reagovat
zasranej malíř

Taky mě to sere, měli to dát v 21:00, ještě když v půl 6 hraje Liverpool se City

Reagovat
PISTOLERO

Neuvěřitelný zápas. Ještě teď mám husí kůži Hráči jeli na krev a ukázali že mají větší srdce než ti katalánští klauni Škoda té tutovky Asllaniho, ale i remíza má cenu zlata. Teď se stejně namotivovat na Plzeň a hlavně nic nepodcenit. FORZA INTER!!!

Reagovat
Messiáš

Lautaro je pan hráč, snad mu to půjde takhle i na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, co Xavi dělá. Chce to vyladit detaily, nabrat zkušenosti a bude to super. Tahle LM je ale průser. Bylo líp, ale bylo i hůře. Xavimu bezmezně věřím. Bude se stále zlepšovat a s ním i celá Barca. Však on Lewa tu LM za nás vyhraje a je jedno, jestli za rok, za dva či tři.

Reagovat
JM

Myslíš, že zůstane trenérem i kdyby se šlo do EL a tam se třeba vypadlo nějak podobně jako vloni a neudělal se ani titul v lize?

Reagovat
Kily

já bych si klidně vsadil na to, že by to ustál a pokračoval. Lepšího trenéra se snaží najít od odchodu Guardioly a kladně nakonec dopadli jen Enrique, Vilanova a zpětně získává sympatie Valverde, u kterého si někteří uvědomují, že to nebyl ani zdaleka takový tragéd, za jakého ho měli. Nejlepší možné varianty z okolí a celého světa jinak Barcelona najímá hromadu roků a nakonec je ráda, že se jich zbaví

Reagovat
michalbarca

myslím, že by to určitě ustál. On je v podstatě "vymodlený" trenér Laporty a culés a jsem přesvědčený, že minimálně 1-2 roky tu důvěru mít bude (za předpokladu samozřejmě, že neskončí 4. v lize, nevypadne i z EL v prvním kole a nějaké podobné errory)

Reagovat
Gazdo

Za Valverdeho posobenia prave zacali tie problemy ktore sa s nami tahali az do prichodu Xaviho prichodu a to ze hraci boli az prilis rozmaznani

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vyhazovem by už pro mě Barca asi definitivně skončila, jelikož by ukázala, že se tam nic nemění, pouze se dělají jiné fatální chyby. Letos ať se soustředí na titul a vytvoření týmu pro příští rok. Pokud se půjde do EL, tak poháry vem čert a ať si zahrají kluci s nejistým základem. Samozřejmě to je názor člověka, který v tom nemá ani euro a nikam tedy nespěchá

Reagovat
celeb

takto but naliaty uz na obed?

Reagovat
michalbarca

Až na toho Lewu ...

Reagovat
vladino10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele