základní skupiny - skupina G, 1. kolo
14.09.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Lille, kterou ale záhy zhatil VAR (© AFP)

Aktivnější Lille neurvalo výhru nad Wolfsburgem, ten dohrával v oslabení

Lille si po nedobrém působení na domácí scéně zkraje nové sezóny mohlo výrazně napravit reputaci v Lize mistrů proti Wolfsburgu, který naopak přicestoval na sever Francie povzbuzen o čtyři ligová vítězství v řadě, nicméně aktivnější domácí nakonec neproměnili ani jednu ze svých příležitostí, a když už se přece dočkali rozvlnění sítě, pokazil jim veškerou radost VAR.

Bezbrankovou remízou musejí brát Vlci všemi deseti. Bezpochyby nebyli těmi, kdo diktoval tempo hry, a měli štěstí, že ve finále ani jednou neinkasovali. Především v ofenzívě německý výběr vážně nijak nezazářil, vždyť dohromady vyprodukoval pouze dva střelecké pokusy, ani jeden mezi tři tyče, zatímco jejich sok vypálil šestnáctkrát, z toho čtyřikrát přímo do branky.

Ve 13. minutě se Dogy propracovaly do své první šance, a to zásluhou Yilmazova přímého kopu, poté se snažil otevřít gólový účet i jeho spoluhráč Botman svou hlavičkou, avšak ani jeden z nich v koncovce neuspěl. Ve 38. minutě vyzkoušel svoje schopnosti ještě ze střední vzdálenosti Gomes, nicméně jeho pokus skončil mimo, a tak hosté přežili první půli ve zdraví.

Zkraje druhého dějství se již LOSC dočkalo přesného zásahu, a to zásluhou Davida, jenže do hry vstoupilo video, které odhalilo, že už předtím se ocitl balón již mimo hrací plochu, a tak tato trefa nebyla uznána. Situace se pro malátný Wolfsburg ještě více zkomplikovala v 63. minutě, to když druhou žlutou kartu a následnou červenou za nedovolenou hru ruku obdržel Brooks.

Přesilovku ovšem Lille využít nedokázalo, byť prostor pro své podnikání určitě mělo. V 69. minutě se ocitl ve vyložené pozici nestárnoucí Yilmaz, avšak na gólmana Casteelse nevyzrál. Nastavení druhého poločasu následně nabídlo dvě zajímavé možnosti, a to Andrého pokus letící těsně do zámezí, a pak hlavičku Josého Fonteho, která také Casteelse neprověřovala.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, uefa.com, livesport.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
berliner

Jedeme Wolfsburg Tip 0:1

Reagovat
KingMaster13

0:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Coutinho10

btw. nevi nekdo, jak to bude se zapasy, ktere nejsou na Premier Sport 2 a Novasport 3, 4, jako je napr. tento ?...zkousel jsem hledat, ale nikde nevidim zadnou zminku a vypada to, ze ani Voyo je nema

Reagovat
Seydou Doumbia

v piči co? přitom zápas dne

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Elmas

http://www.cyfostreams.com/

Tady máš vše, akorát s komentářem v holandštině.

Reagovat
Coutinho10

diky...nevadi, muze se hodit

Reagovat
Heresy

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele