základní skupiny - skupina H, 1. kolo
20.10.2020 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Marcus Rashford (© AFP)

Paříž začala Ligu mistrů porážkou, nestačila na Manchester United

Znovu po roce a půl dokázali fotbalisté Manchesteru United vyplenit pařížský Parc des Prince. Proti tamnímu PSG vyhráli 2:1, přičemž je do vedení poslal z penalty Fernandes. Po vlastním gólu sice bylo srovnáno, v závěru ale dokázal o třech bodech rozhodnout Rashford.

Thomas Tuchel udělal oproti pátečnímu utkání v Nimes čtyři změny v sestavě. Na levé straně obrany nahradil Kurzawa Bakkera, ve středu hřiště nastoupil Herrera místo Rafinhy a v útočné trojici se představili Neymar s Di Maríou na úkor Sarabiy a Keana. I jeho protějšek Solskjaer nahradil v základní jedenácté několik hráčů, konkrétně tři. Místo stopera po Maguireovi zaujal Tuanzebe, Matu s Jamesem zase vystřídali Martial a Rashford.

Pařížané mohli jako první poslat míč do brány - avšak do té nesprávné. Po Fernandesově centru se totiž snažil míč odehrát Diallo, netrefil jej však vůbec dobře a vyzkoušel připravenost Navase. Vzápětí se prověřování gólmanů ujal jeho spoluhráč Di María, ten už ale zamířil na správnou stranu a levačkou pořádně protáhnul de Geu. Španělský gólman následně podržel svůj tým i po centru z levé strany, po němž z bezprostřední blízkosti zakončoval Kurzawa.

První změna stavu přišla ve dvacáté minutě. Diallo si v pokutovém území počínal nešikovně v souboji s Martialem, který navíc pádu dosti přidal a na světě byla penalta. K ní se postavil tradiční exekutor Bruno Fernandes, který opět předvedl své obvyklé poskočení. Navas sice dokázal balón vyrazit, avšak podle rozhodčích nestál na brankové čáře a kop z jedenácti metrů se tak musel opakovat.

Tentokráte už se Fernandes nemýlil a ranou do stejného místa jako předtím otevřel gólový účet utkání. Po půlhodině mohl proti svému bývalému zaměstnavateli srovnat Di María, jenže jednak nedokázal vyzrát na de Geu, jednak přebíral míč v ofsajdovém postavení. Gólem do šatny pak mohli zdvojnásobit náskok Rudí ďáblové, jmenovitě opět Fernandes, proti jehož střele se zaskvěl Navas.

Navýšení rozdílu ve skóre se nepovedlo ani po návratu ze šaten při přečíslení dva na jednoho. Rashford totiž poslal tak bídnou přihrávku, že Martial neměl šanci na ni dosáhnout. Na opačném konci hřiště ihned čaroval Mbappé, který si po individuální akci navedl míč na pravačku a technickým pokusem prověřil de Geu.

Vyrovnání přišlo v pětapadesáté minutě. A nutno dodat, že PSG při něm mělo velkou porci štěstí. Neymarův centr od rohového praporku totiž přistál na hlavě Anthonyho Martiala, který jej nikým neatakován poslal přímo do vzdálenější šibenice vlastní svatyně. Obrat mohl být dokonán po hodině hry, kdy Wan-Bissaka zaskluzoval na hranici vápna Keana, podle sudího se ale nejednalo o nedovolený zákrok.

Hra se přelévala nadále ze strany na stranu, důkazem čehož budiž Rashfordova akce. Ten na středu hřiště přijal míč, navedl si jej na střed a ze čtvrtého doteku vyslal skákavou střelu směr Navasova svatyně. Kostarický gólman ale prokázal své kvality a vyškrábnul tuto zrádnou ránu na roh. Nedlouho poté opět Manchesteru posloužila benevolence hlavního sudího, který bez povšimnutí ponechal Tuanzebeho zákrok na Mbappého.

V osmdesáté minutě musel opět do akce Keylor Navas. Fernandesovu přihrávku sice obrana zblokovala, ale jen na vápno, odkud brankářovu pozornost vyzkoušel přízemním pokusem Rashford. Krátce před koncem základní hrací doby už ovšem musel Navas kapitulovat. Balón si za vápnem na střelu navedl Marcus Rashford, jehož přízemní dělovka na vzdálenější tyč byla pro gólmana Paříže příliš velkým soustem.

Tuchelova družina si v závěru už nedokázala vypracovat žádnou příležitost a na úvod Ligy mistrů tak odchází z domácího zápasu s prázdnou. To může být v nabité skupině H s Lipskem a Basaksehirem velký problém...

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (597)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
Bastaron

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
AjaxFans

2-3

Reagovat
Coutinho10

OT: UCL Fantasy

kdo bude chtít hrát ofiko LM fantu, tak jsem obnovil naší EF miniligu z minulé sezony, tak tady je nový kód pro vstup: 84OV91TSYR09 a nebo přímo odkaz, kde stačí dát jenom Yes, join:

https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/84OV91TSYR09/4575726F666F7462616C2E637A/Coutinho10

Reagovat
PH8

Já se s dovolením přidám ale nikdy jsem to nehrál

Reagovat
Coutinho10

procti pravidla, jinak behem stredy muzes prostridat, dat do hry nahradniky z lavicky ci zmenit kapitana, kdyz nebudes spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* mel byt... si zaslouzim ja sam

Reagovat
Coutinho10

stane se v poho

Reagovat
Busby babes

zkusim.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Seydou Doumbia

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Win 0:2 nebo 1:3

Reagovat
noustres

1:1

Reagovat
Vsadim gule

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Başakşehir se topi na dne tabulky a Lipsko taky nepusobi tak kompaktnim dojmem jako loni .. PSG easy postup

Reagovat
Remt

jsem zvedav kdo bude v teto skupine druhy jestli MU, nebo zda to Lipsko uvalci

Reagovat
smazaný uživatel

lipsko je prvé po 4. zápasoch v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano, ale Bundes neni LM Kazdopadne si myslim a tajne si preju, aby ze skupiny postoupilo PSG a prave Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

hm vzhľadom na to ako hrá UTD tak si nemyslím žeby to bolo nereálne prianie. hlavne lipsko by malo túto sezónu potvrdiť ze minula LM nebola náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

takze posobi nekompaktnym dojmom v LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni se na jejich lonske zapasy a mrkni co predvadeji letos .. jestli v tom vidis posun k lepsimu gratuluju ti

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale podivej se s kym hrali . 2 tymy jsou na konci Schalke sice jmeno ma ale hraje totalni pi.. a Augsburg predvedl tak neskutecne priserny a zalostny vykon ze nechapu ze dali pouze 2 ackoli v zaveru nebyt brevna mohl byt 3. ale vzhledem k tomu co se na hristi delo a jak moc jim nestacili ocekaval bych minimalne 5-6 golovy vyprask .. Loni pusobili naprosto suverenim dojmem, letos to kulha

Reagovat
John Obi Mikel

3:3

Reagovat
Luc-Luc

5:0

Reagovat
eder

Pro PSG bude velice těžké vstřelit gól, když nenastoupí Maguire...

Reagovat
Heresy

Reagovat
Vsadim gule

Myslím, ze to problém nebude

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 je rubneme jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Marv

4:1

Reagovat
Ranoth

za united staci odohorat pol sezonu a uz ti daju kapitansku pasku

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire neodehrál ani půl sezonu, když už chceš být na sílu vtipnej

Reagovat
iamek

Ještě nerozdychal derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je souboj mestskych rivalu .. naposled paradoxne prave United vyhrali .. v jejich pripade se da brat v potaz jeste zapas s LFC ale ten loni neskoncil debaklem a letos jeste ani jeden z techto zapasu nehrali ..

Reagovat
Člen_zlořádu

Myslím že měl na mysli Merseyside derby

Reagovat
smazaný uživatel

2. nejuspesnejsi tym z UK proti nejstarsimu .. nevim jestli je treba na tom neco rozdychavat kdyz to skoncilo 2:2 ackoli s pomoci rozhodcich .. myslim ze Tottenham ci Villa po sobe nechali u LFC ci MU krapet vetsi sek ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán by samozřejmě být neměl

Reagovat
Devil

Proč ? A kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak brutalna chyba bola to dat Maquiremu ale Bruno vyzerá ako dobrý kandidát, minimálne vie zdrbať hráčov , nebojí sa zodpovednosti .

Reagovat
Likan7

Vzhledem k tomu jak zjebal Lindelofa, tak bych mu jí i nechal. Maguire zatím bojuje spíš sám se sebou..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ranoth

De Gea preco nerobi kapitana ? ten je u vas snad najdlhsie stoho sucasneho kadra nie ?

Reagovat
Neutron

kapitan sa asi nevoli podla toho ako dlho hra v tom klube, nie?

Reagovat
Ranoth

neviem no ty poznas lepsie situaciu u vas ja si len nemyslim, ze je spravne v tak velkom klube kde kapitanovali legendy davat tu pasku hala bala kdejakym Maguirom len kvoli tomu ze stal 80 mega

Reagovat
Neutron

V niecom s tebou suhlasim, ale aj klub je oproti minulosti vo vyraznom utlme comu samozrejme zodpoveda aj kvalita kadra a nejak tak mi pripada, ze nejaky taky prirodzeny lider mi v tom kadri chyba to je potom tazko to. Ono ked si vezmes aj Liverpool tak po co ja viem Rushovi alebo Gerrardovi je taky Henderson trosku usmevny.

Reagovat
Ranoth

Henderson je usmevny ? Toho hraca sme chceli vymenit do Fulhamu za nejakeho stareho americana (nepamatam si uz meno) a teraz je to jeden s nasich najdolezitejsich hracov... zato ako sa dokazal vypracovat a popasovat sa s rolou kapitana po Gerrardovi si to hrdo zasluzi Mozno sa tak vypracuje aj Maguire ale jeho spravanie mimo ihrisko tomu moc nenasvedcuje

Reagovat
Neutron

Ano oproti Rushovi ci Gerrardovi ano. Neprimyslaj si tam veci, ktore som nespominal.

Reagovat
cr7sux

Mimo toho řecka co dělá?

Reagovat
fenixLFC

chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene je to vysmech borcum co tam roky drou ..

Reagovat
Neutron

vysmech? Oni tam dru na to aby boli kapitani? Vsak na kapitana by si mal mat v sebe aj nejake vodcovstvo, vediet spoluhracov motivovat a proste byt lider v kabine a snad trochu aj mimo nej a to proste nema kazdy a odohrane roky ti to proste nedaju. Samozrejme netvrdim, ze Harry je spravna volba, ale ked si to clovek vezme tak komu to dat? Bud su tam hraci co su nevyrazny ci vykonmi ci pristupom ako Shaw, potom su tam mladi hraci, ktory proste nemaju skusenosti a asi ani skill na to tahat tym, no a De Gea na to mozno nema povahu jednoducho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto tam snad nedam portugalsky mluviciho kluka .. a co se tyce motivace a motoru v zapase .. pravda videl jsem ho hrat za United tak 4 matche ale ze by krom tahu na branu a hezke streli predstavoval nejaky takticky potencial ci byl dokonce "vudce" good one

Reagovat
Neutron

Ty o com teraz tocis? Ak narazas na Bruna tak ako s tym portugalsky mluvicim klukem je to snad vtip ty good one

Reagovat
smazaný uživatel

Dat takoveho floutka kor z Portugalska po par mesicich v tymu na post kapitana je vysmech hracum i fandum . mysli si o tom co chces ale kdybys ted udelal anonymni anketu v tymu tak jediny kdo s tim souhlasi je Ole a mozna Bruno samotny nikdo jiny by se k podobnemu nesmyslu nepriklonil.

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Za prve toto vlakno vobec nebolo o Brunovi, po dalsie uplne ignorujes fakt, ze Bruno vie dobre po anglicky a po tretie si ho videl v 4 zapasoch ako tymto by sme v slusnosti mohli debatu ukoncit, dakujem Ti za tvoj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl ho ve spouste zapasu v portugalske lize i repre;) a jsou tam samo hraci kteri by si pasku narozdil od nej skutecne zaslouzili a jeste byli schopni plnit funkci kapitana ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Tak menuj, nehanbi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard nebo Jones ..

Reagovat
Neutron

sorry ja som vedel, ze som ti naletel toto sa neda mysliet vazne, ale dobre dostal si ma

Reagovat
Vsadim gule

Není to taková vůdci osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

update: v united stačí zjebat spoluhráče a už ti dají kapitánskou pásku

Reagovat
Neutron

co je na tom vtipne, prosim ta?

vsak vy sa tu predbiehate v marnosti...

Reagovat
sunakashi

jsem fanda united ale tohle je proste vtipne...

Reagovat
Rezan

Bruno se charakterově hodí na kapitána nejspíš nejvíc. To, že má málo odehráno na to, aby byl kapitán je samozřejmě pravda, ale v tuto chvíli nikdo vhodnější není.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ja by som sa moc nesmial, ked u nas staci na kapitansku pasku to, ze chces odist

Reagovat
KingMaster13

Nic moc zázračného od nás nečekám Pokud prohrajeme důstojně tak budu spokojený, pokud urveme nějaký bod tak budu v extázi, překvapte mě hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska čekat? Asi ani nic, bod by byl zlatý! Sestavu si netroufam tipovat, hlavně sem zvědavý kdo nastoupí vedle Victora na stoperovi, Tuamzebe po roce bez fotbalu by byl asi velký risk, takže TFM nebo Shaw a nalevo Telles

Reagovat
vodka

Tuanzebe, je jediný stoper, teoreticky McTominay a Shaw...

Reagovat
Cechino

a co Jones?

Reagovat
vodka

není v nominaci na LM

Reagovat
kiwwi

Reagovat
PePiG7

Hoste nebudou moci nasadit Maguirea.

Predpokladana sestava-Maguire

Reagovat
Fabregas@ole

Harry je zraněnej, nebo proč by neměl nastoupit?

Reagovat
iamek

Lehce. Na víkend bude snad ok.

Reagovat
Busby babes

vlastne taky nevim, co od zapasu cekat. obecne nam to proti dobrym tymum jde lip, protiutoky nam jdou a mame na to vhodny hrace. Ale tady by se mela projevit vetsi kvalita PSG. Na obranu jsem hodne zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire a Paredes nenastúpia do zápasu ale figurujú v zostavách

Reagovat
hematop

3-0 (Mbappe, Di maria, Sarabia)

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1ka !!!!!!

Bez debat !!!!

Třeba 3:1

Reagovat
Devil

.....bez debat

Reagovat
Losinho

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
CR7RONALDO

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

2,5+

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ManUnitedZone_/status/1318578650879582208?s=19

Prej leaked. Nejsem si jistej Scottem, jinak dobrý

Reagovat
iamek

Uff ten Axel tam a Shaw. Bude veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo Pogby Fred, jinak sedí. Mohl tam být VdB, škoda, ale i tak to považuju spíš za krok k lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Není to špatná sestava, jen sem zvědavý na Axela, skoro rok nehrál a rovnou jde do takového zápasu, snad má dobře natrénovane

Reagovat
iamek

Trénuje max dva týdny. Tohle nenazenes.

Reagovat
vodka

za mě super, myslím, že můžeme překvapit

Reagovat
Swarley

Reagovat
sunakashi

taky myslim...ale taky muze horet tlusty shaw a lindelof...vsadil bych se ze tuanzebe nebude nejvetsi problem,ale uvidime....

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně vzadu na tři, kde dva nejsou stopeři a jeden se vrací po ročním zranění vs Mbappe, Di Maria a Neymar je teda hodně odvážný a může to skončit velkým průserem. Každopádně nic lepšího nemáme..

Reagovat
Swarley

nestačí, že ty ropný sračky máme v PL, ještě je musíme chytít i v LM

Reagovat
sunakashi

pekne je nazhavujes...to nerozdychaji...uz se tesim....

Reagovat
smazaný uživatel

ČT24: Bývalý fotbalový brankář Petr Čech byl zapsán na soupisku Chelsea pro anglickou ligu. Hráčská legenda "Blues" ukončila kariéru v květnu minulého roku

Reagovat
Pony Slaystation

Taky se tak dá vyřešit problém s Kepou...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom mě překvapilo jenom to, že je mladší než Caballero

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
EXoRcIsT

nejaky stream ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Vlkoslav

co to ma manu za dresy, s tim hraje i ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsme v nich nehráli myslím. 3. dresy. A za mě teda super...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě tedy naprostý děs

Reagovat
smazaný uživatel

Super dresy, manžestráky

Reagovat
Pony Slaystation

Taky vám přijde, že na stadiónu pouští zvukovou kulisu, jako by tam byli diváci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pouští to v přenosech a jenom některých

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju na O2 a je ticho.

Reagovat
Pony Slaystation

Vždyť to právě píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, vsak je ticho. Zadna kulisa na stadionu není.

Reagovat
Salfovic

Charlie Babbit udělal vtip.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo vysvetlit, proc Homolka dostava lazdy slagr? At v lize nebo v LM, kdyz je slagr, komentuje to Homolka. On tam nekomu kouri? Pritom napriklad Sterba mi prijde daleko lepsi.

Reagovat
Pony Slaystation

Mě přijdou všichni celkem slušní. Ani je pořádně nevnímám, což je dle mého ideál. Jen Radotínského nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Zatím hezky držíme tempo i balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Neymar převálcuje McTominaye, tak už jsem viděl všechno, dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
Swarley

tam je vlastně ten ušatej dement..

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu, jak se mohl potkat s Anderem v jednom týmu. Jinak abych nepsal x příspěvků po sobě, tak si půjčím tohle vlákno - McTominay zatím podle mých očekávání dost špatný

Reagovat
Swarley

hraje zatím totálně příšerně

Reagovat
Tomanatura

Ok McTominaye uz bych vystridal, ten je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

mctom vyzerá proti technickému súperovi jak to najväčšie poleno

Reagovat
Salfovic

ManU fakt epesní dresy

Reagovat
Swarley

čekal jsem to horší, přijde mi to ještě v rámci možností ok

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde dokonce dobrý

Reagovat
Ligter

divný, vůbec jsem z nich nebyl nadšený, teď je vidím ''při akci'' a najednou mi přijdou dobrý

Reagovat
Salfovic

Protože z běžného TV záběru nejsou moc vidět.

Reagovat
Ligter

to určitě nějakou roli hraje

Reagovat
Ligter

jinak u našich hráčů to mám častokrát zpravidla naopak, přijdou mi dobří a pak z nich vůbec nejsem nadšený, takže chválabohu za dresy

Reagovat
Swarley

Tak ty původní návrhy, kdy tak strakate měly být trenky a zbytek...

Takhle v pohodě

Reagovat
off-olda

Martial

Reagovat
Cobra

Vážně? Penalta?

Reagovat
Tomanatura

Ty penalty sou neuveritelne. Ale Diallo tam sel jak idiot

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Grahf

obligátna pentlička :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee tohle bude velký mrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc

Reagovat
Rezan

Ach jo, penalta. Alespoň, že jí nedal.

Reagovat
iamek

Reagovat
Rezan

To je zase věc

Reagovat
iamek

Takže stal na čáře Navas?

Reagovat
Rezan

Nestál, já to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tvl tohle je fakt kokotina

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

Ty jo.. já jsem tu taktiku MU pochopil.. Oni nehrají na goly, oni hrají na penalty prostě.

Reagovat
Grahf

omg bruno dve pencle po sebe nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec kámo

Reagovat
off-olda

Tak to zas nedá.

Reagovat
iamek

Co na to slavisti?

Reagovat
Losinho

Že to je hrozný pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už to není zářez a prasorozhodciho a kdovíco?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ty exote

Reagovat
Losinho

Asi tě to překvapí, ale za tímhle nickem se neschovává Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Co má taky Kolář společného s letošní ligou mistrů?

Reagovat
Losinho

A na co jinýho jsi takhle hloupě narážel?

Reagovat
PH8

On myslí toho dementa Koláře z Plzně ne?

Reagovat
Losinho

Nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Hele teď fandím MU ale nedělá mi to radost, to pravidlo je sračka a to jsem říkal i u Slávie

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
cristiano.K.

neztrapnuj se znovu

Reagovat
iamek

Pořád bolí? To je správne.

Reagovat
smazaný uživatel

Brunooooo. 1 ze 3 stačí

Reagovat
Grahf

opakovačka :D

Reagovat
KnoxXx

easy

Reagovat
icka

Reagovat
EXoRcIsT

To pravidlo pre brankara pri penaltach je ta najvacsie kkcina

Reagovat
Tomanatura

Jako z takoveho golu proste nemuzu mit radost. Stejne jako u DDG toto vymyslel nejaky komediant

Reagovat
Jackmaker1989

Komentator: "Brilliant penalty"

Reagovat
Vsadim gule

Ještě tři

Reagovat
VersaceChain

V suchym triku, bez podvadeni Navas neumi

Reagovat
Grahf

dobre Chruňo

Reagovat
ACSeRw!n

tak to tam sudi precejenom dotlacili

Reagovat
CR7RONALDO

Proti United dali pred pár týždňami opakovať presne tak isto penaltu.

Reagovat
stuff

Reagovat
pingla

brunoooooo

Reagovat
Swarley

Nejen že jde znova, ale i na stejný místo... To je blázen

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Tak VAR dive neřeší, ale nohu na čáře zas jo. To je fakt vraždění fotbalu v přímém přenosu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
eder

Reagovat
pingla

tak sis tady přišel pobrečet a zase táhni, díky

Reagovat
hrundy

však napsal jen to co všichni viděli

Reagovat
pingla

jo, tak proč třeba nenapsal něco ve stylu: naprosto správně opakovaná penalta za porušení pravidel ze strany brankáře, třeba?

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Penalta byla opakovaná správně, dle těch vyjebaných pravidel, ale nevím kde byl pán u videa, když ji sudí nařizoval.

Reagovat
pingla

přidal tomu dost, ale faul to byl

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kiwwi

Ani pri tej opakovanej nestal Navas na čiare... Škoda ze to nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Místo aby, ses zastyděl za tu simulaci, tak se ještě vysmívat soupeři.

Reagovat
vodka

faul tam byl docela jednoznačný podle opakovaček, ale přihrával, no.

Reagovat
Cobra

Jestli se už jako jednoznačné fauly počítá sebemenší kontakt, tak máš pravdu. Ale chápu, že jako fanoušek United máš to měřítko posunuté někde jinde.

Reagovat
vodka

https://streamja.com/zN2Nk tady to jde taky vidět, zebral mu nohu, na kterou by následně došlapoval. faul jasný, možná by to ustál, ale rozhodně by nebyl v situaci, kdy měl svůj pohyv pod kontrolou pro případné dohrání.

Reagovat
Cobra

Pod pojmem sebral mu nohu si představuju něco úplně jiného. Tohle penalta byla ve stylu dotkl se mě, padnu na zem jako podťatý.

Reagovat
vodka

ok, připomenu, až bude padat Alli, pokud se někdy dostane na hřiště,případně přepady přes nohy od Kanea, když to spurs nejde.

Reagovat
Cobra

Připomeň a klidně jím můžeš i nandat. Já to rozhodně nebudu obhajovat stylem, že kontakt tam byl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faul velmi malý a na penaltu za mě málo. Simulace naopak jasná a nepotrestana. Je to zvláštní rozhodování.

Reagovat
Rothbard

Btw. musí opakovanou penaltu kopat stejný hráč?

Správně opakovaná, Navas na Koláře, tzn. s porušením pravidla.

Reagovat
Liveral

Nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí

Reagovat
Liveral

To pravidlo by se fakt mělo nějak upravit, tohle je pro brankáře hrozně složitý, kor s tím poskokem

Reagovat
mistr129

Stačilo by nepoužívat na to VAR, když to bude očividný tak na to upozorní pomezní, když těsný, tak se to přejde

Reagovat
dave30

Něco jako ofsajdy? Proč u jednoho pravidla kontrolovat centimetry a u jiného ne? Co potom třeba míč za brankovou čarou?

Reagovat
mistr129

Spíš něco jako auty Ofsajdy jsou hůř posuzovatelný lidským okem, na míč za brankovou čarou zase pomezní nekouká z takového pohledu a rovněž se to tak jednoduše nedá

Reagovat
dave30

Posuzují se situace, které bezprostředně předcházejí gólové situaci. To 99% autů není, postavení brankáře při penaltě ano. Takže pokud tam to pravidlo je, tak by se mělo dodržovat a jestliže na to máme technologii, která porušení odhalí (stejně jako u ofsajdu), tak je použijme. Otázkou je, jestli to pravidlo neodstranit, nebo nějak neupravit. Ale jak? Že si brankář před penaltou může dělat co chce? Malý přešlap tolerovat, velký netolerovat? Kdo bude posuzovat malý vs velký? Já bych třeba navrhoval penaltu ve hře bez dobíhání (jako při rozstřelu). Alespoň jedno hlídání by odpadlo. A ti brankáři? Oni se to po pár opakovaných penaltách naučí...

Reagovat
Benedict

Tak to začalo, raid on mufc, Goooooo on

Reagovat
KnoxXx

Bruno top navrat

Reagovat
Fernando_Torres

Frajer kdyby udržel nervy a znova ho vystál, tak mu jí v klidu zase chytne, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

A kopala by se potřetí no

Reagovat
Mikesh

Seriozní link pls

Reagovat
Rothbard
Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
KingMaster13

To je hrozná blbost to pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někde jsou brankáři fakt hodně daleko.

Reagovat
KingMaster13

Nějaký limit by to chtělo ale nutit je stát přímo na čáře to mi přijde blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zní to jako docela pevně daný a snadno rozpoznatelný limit, no.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vodka

mně taky, ale fakt je, že v PL tam tuhle sezonu nechává jednu nohu snad každý golman.

Reagovat
Swarley

To je pořád dokola, to je jak s tím ofsajdem.. Někde ta hranice prostě musí být určena...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě je nulová tolerance asi nejlepší a nejprukaznejsi řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Je to o zvyku pro brakáře. Dawson ji chytil Brunovi parádně i s tímhle pravidlem.

Reagovat
pingla

Karel Darlow ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pak po zápase ještě za bárakem kopal s Dawsonem...

Reagovat
Swarley

Já to mám tak i u ofsajdu, prostě pevně stanoveny, žádný spekulace, hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Pokud máme prukazny záběr, tak neřešíme, jestli byl offside o metr nebo 10 centimetrů.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

což ted o víkendu v derby nebylyo no

Reagovat
Mrtz92

To je určitě pravda, otázka je jaký dopad to pak má na výsledky a potažmo atraktivitu hry jako takové. Tam se totiž podle mě dost liší prohřešky bránícího a útočícího týmu.

Vzhledem k tomu, že fotbal je hra, kde dost často o výsledku rozhoduje jediný gól, dává z laického pohledu smysl v hraničních situacích zvýhodnit bránící tým: Dominantnější tým víc útočí -> stráví víc času v inkriminovaných prostorech -> pokud zvýhodňuji útočící tým, šance tak ještě víc nakláním na stranu favorita. Což logicky vede ke ztrátě atraktivity: takovým týmům pak stačí prostě být v nebezpečných prostorech. Další věc je samozřejmě atraktivita soutěží (myšleno vyrovnanost výsledků týmů).

Podle mě by stálo za to statisticky srovnat, jak se VAR v tomhle smyslu promítl (data ze všech soutěží kde je, před a po alespoň tři sezóny, srovnat reálné výsledky s předpokladem, váženo kurzem). V případě, že by se ukázalo, že to je tak, jak píšu výše, měla by podle mě smysl nějaká úprava ve prospěch bránících týmů (ne přímo těhle pravidel, ale třeba změna rozměrů branky v řádu cm, nebo i vápna).

Samozřejmě se dopouštím argumentačního faulu, když předpokládám, že dominantní týmy staví svůj úspěch na ofenzivě. Na druhou stranu, řekl bych, že to opravdu významně převažuje, a do statistiky by i tohle šlo určitě vzít v úvahu.

Problém takové "statistiky" je taky ten, že do toho teď vstoupilo zejména v souvislosti s covidem takové množství dalších faktorů, že se dá skutečná korelace těchto jevů těžko prokázat. Bohužel...

Jiná věc je, že VAR nefunguje konzistentně, to se krtizuje oprávněně, ale těžko se mohlo počítat s tím, že by tenhle systém odboural různé metry a chyby = lidský faktor...

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo bylo ještě přísnější, protože musel být gólman na care oběma nohama. Akorát se to teď víc kontroluje. Holt si na to musí gólmani zvyknout. Sudí je na to vždy upozorňuje.

Reagovat
PP

to je ale už docela nahovno no. Hráči se můžou pomalu zastavit a on se nemůže ani hnout prakticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólmani si za to můžou trochu sami, když to s tím vybíráním dost Přeháněli.

Reagovat
KingMaster13

Golmany to hrozně znevýhodňuje si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale ten tým, co se provinil proti pravidlům. Penalta nemá být výhodou pro golmany, ale sankce pro ten tým

Reagovat
vodka

to má navas za ten přeliv

Reagovat
Ligter

tvrdý, ale adekvátní trest

Reagovat
mimi_united

Haters gonna hate. Ole si aj pri osekanej zostave maže Paríž na chleba

Reagovat
vodka

za mě rozhodčí ale zatím super, nepíská každou kravinu a i ty ofsajdy nechává dohrávat

Reagovat
aither

Pro MU super no

Reagovat
VersaceChain

taky mi přijde fajn

Reagovat
vodka

a znova, Tuanzebe skvěle, rozhodčí výborně za tu žlutou

Reagovat
PP

počkej druhý poločas.. On to umí být ústřední hvězdou ještě líp jak Cakir..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ManUnited

rozhodčí je strašnej právě

Reagovat
salm0n

Mbappe už věděl co chce udělat ještě než převzal míč

Reagovat
salm0n

Mbappe už věděl co chce udělat ještě než převzal míč

Reagovat
Grahf

len sa sťažujú tie kurvičky

Reagovat
Vsadim gule

To je děs ty komentátoři.

Reagovat
ajouki

Bohužel VAR správné opakování penalty. Brakáři to mají trochu složitější, ale je to naprosto v pohodě zvládnutelné. Stačí se podívat na Premier League, kde si to většina brankářů velmi rychle zažila. Naučili se dokonce stát na čáře i s poskokem vpřed. Tady 10 penalt z ligového poháru Arsenal – Liverpool. Nic jiného než chyba Navase, že této změně pravidla nevěnoval pozornost.

https://imgur.com/a/MdBtYKR

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo je picovina od okresu po Ligu Mistru, at uz to pisknou komukoliv.. Slavii, Sparte, tragedum z Ostravy..

Reagovat
smazaný uživatel

U vás Slávistů je vidět posun alespoň v tom, že jste se doučili pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Axel po takové dlouhé pauze hraje dobře

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Neymar to je prostě šílená mrdka, ten by za to svoje chování k rozhodčím měl dostávat rudou každej druhej zápas

Reagovat
merlick

chalan v ruzovom solidne. Utd soft penalta pri ktorej nevaha ani sekundu, a Mbappemu tam skoci clenky a nic. Uz prestava byt vtipne kombinacia Utd a penalty

Reagovat
Pigeon

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal looser irelevantni bido

Reagovat
merlick

fandim UTD ale troska sudnosti chlapci..

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay musí dolů už o poločase. Nejpozději

Reagovat
vodka

mi přišlo, že se po těch slabých 15 minutách zvedl dost, měl tam 2 slušné vystihnutí přihrávky a pozičně už se do toho taky dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se nechá vyloučit

Reagovat
Vsadim gule

Telles slušný centry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

zial, zatial to je jedine pozitivum

Reagovat
Swarley

Přijde mi ještě pomalejší než Shaw

Reagovat
Swarley

Teda spíš zabrzdenejsi

Reagovat
KnoxXx

tak on zjavne rad predrzuje loptu, za polcas to predviedol hned niekolkokrat

Reagovat
Swarley

Jj, ale tak první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A proti PSG hned

Reagovat
KnoxXx

s Oleho slavnym reagovanim na priebeh zapasu bude hrat McTominay dovtedy, kym neuvidi druhu zltu ...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Reagovat
ACSMan
Reagovat
Busby babes

Nema nekdo stream co se neseka?

Reagovat
vodka

už vím, koho mi Tuchel připomíná: https://images.app.goo.gl/32xFuQnkweXu9rpa8

Reagovat
Swarley

Reagovat
KnoxXx

vtipne je, ze sa podoba aj na autora obrazu ...

Reagovat
Ligter
Reagovat
vodka

pokud nepřibere, tak jo.

Reagovat
jenage

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

PSG se vratilo o jednu sezonu zpět. Plno talentu, ale frackoidni chování, předvádění se, málo spolupráce.

A to jsem si myslel, že už z toho ten tým mentálně vyrostl.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Tohle hodnocení týmu z jednoho poločasu, to je sen

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že zabolelo.

Hodnotím to, co vidím. Tedy, jeden poločas. Mám počkat do Vánoc a napsat, že jsem si toho všiml už v říjnu?

Reagovat
Losinho

Ani ne, já minimálně dneska přeju spíš United. Ale takovejch poločasů bys u PSG našel několik i loni.

Reagovat
vodka

Mbappe chtěl roh

Reagovat
Vsadim gule

Tvl jak to rychle odfoukl aby sme náhodou nedaly gol

Reagovat
buzna

Svoje gule už jsi asi vsadil. A prohrála

Reagovat
iamek

Telles super rohy, ale ve hře hodně špatných nahravek na par metru.

Reagovat
KnoxXx

v hre je to zatial velmi slabe, ale tak 1.zapas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe je teda asi skvělej fotbalista, ale měl by z toho týmu co nejrychleji vypadnout. Dost mu to leze na mozek

Reagovat
Swarley

Nehrají vůbec týmově, jedině dobře..

Reagovat
ManUnited

To je vocas ten sudí

Reagovat
KingMaster13

Jako první poločas parádní a to hlavně směrem dozadu, ačkoli směrem dopředu to není o nic horší, zatím velká paráda, tak snad kluci neusnou a budou dále makat.

Reagovat
ManUnited

no směrem dopředu to teda žádná sláva není

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto je dobrá blamáž od PSG, lepšie hral Newcastle cez vikend. S touto bandou umelcov nikdy nevyhraju LM, ale tak hlavne, že si Neymar s Mbapem honia ego na polovicu ihriska keď prejdu cez troch hráčov

Reagovat
KingMaster13

Přesně to jsem zapomněl dodat, že PSG tím egoistickým chováním nám to hrozně usnaďnuje. Předvést to co je zdobilo na jaře tak bychom měli větší průser

Reagovat
smazaný uživatel

Axel

Reagovat
Sandstorm

Dobrý výkon. Nebo je to tím, že je PSG tak marné?

Reagovat
KnoxXx

oboje

Reagovat
vodka

Shaw jinak zase slušný v postupné rozehrávce je dost solidní..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by sme byt viac odvaznejsi v pressingu a trosku na nich zatlačiť viac, aj ked to by sme asi potom neboli tak kompaktni v zalohe a v obrane, ale polcas ok, dobry vykon.

Reagovat
merlick

BT slusne, ani raz pocas hracej doby opakovacka Mbappeho padu v pokutovom, a ani pocas studia

Reagovat
EXoRcIsT

co maju opakovat cisty zakrok to mozu opakovat kazde odobratie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

a co na tom chces opakovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda no, taky bych se rad jeste jednou podival na to ukazkovy odstaveni od mice

Reagovat
Vsadim gule

Docela se divím, jak nám ta provizorně poskladana obrana funguje. Moc sme jim toho nedovolily.

Reagovat
KnoxXx

Rashford

Reagovat
vodka

Rash, co to jako bylo?

Reagovat
KnoxXx

DdG

Reagovat
HorajzmAmmann

To byl Rashford nebo Lingard?

Reagovat
Swarley

Ty vole jako dělají si Martial s Rashem prdel? To co jako bylo?

Reagovat
Swarley

K tomu ještě hovno běhají, hovno napadají... Namachrovani už stejně jak ti na druhé straně...

Reagovat
Swarley

A ještě vlastnak, supeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw kdekolvek v blizkosti superovej 16tky, to je stratena lopta, jeho schopnost riesit ofenzivne veci je uplne nulova, nie je schopny ani len presne prihrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je karma.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Vsadim gule

Tak už máme 2 jistoty na zapas. Budem kopat penaltu a dáme si vlastňáka

Reagovat
VersaceChain

WTF

Reagovat
r.mrazik

Při našem rohu by to takhle nikdy netrefil

Reagovat
Swarley

Reagovat
HorajzmAmmann

Rashford a Martial mají vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Tony se v této sezoně dost trápí

Reagovat
vodka

Reagovat
Kincl

JEdeme PSG máte na ně

Reagovat
Ligter

docela suverénní hlavička

Reagovat
EXoRcIsT

toto by Martial v superovej 16tke nedal

Reagovat
KnoxXx

konecne prelomil cakanie na prvy sezonny gol

Reagovat
bbbauch

Martial

Reagovat
mxyzptllk

Simulant si dal vlastňáka, dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si to kluci mezi sebou trochu dávají. Ten tým má neskutečný potenciál.

Reagovat
Ligter

Wan-Bissaka zatím velmi fajn

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

AWB dneska dozadu skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

A že to teda s Neymarem ani Mbappem snadný nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Martial to je fakt neuvěřitelné, co udelal Uplne mimo misu. Navic nebyl atakovany

Reagovat
Salfovic

Holt zapomněl na to, že je to obranný roh. Žádný lumen to není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vidět

Reagovat
HorajzmAmmann

Sundejte Rashforda pro boha..

Reagovat
KnoxXx

Martial klasik

Reagovat
EXoRcIsT

RASHFORD KURVA DOPICE

Reagovat
EXoRcIsT

co to bolo preco nestrielal

Reagovat
Swarley

Cavani je posadí oba klidně i s koronou a na vozíku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rash snad bude hrát z křídla.. Cavaniho posadí Mason

Reagovat
EXoRcIsT

keby nevymyslali pri kazdej sanci uz mohli mat po gole obaja greenwood by to dal s prehladom

Reagovat
Swarley

nepochopím, co tam vymysli pořád... Greenwood by z toho minimalne jeden gól měl...

Reagovat
r.mrazik

Říkám voe že u soupeře do Martial tak netrefi

Reagovat
vodka

Rash to musí zjednodušit a nevymýšlet furt...

Reagovat
EXoRcIsT

keby to napalil tak je gol

Reagovat
Rezan

Reagovat
Swarley

Neskutečný, kurva vystřel

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz umí udělat bramboračku z každýho mače.

Reagovat
Vsadim gule

Co to tam mele o červený???

Reagovat
Fernando_Torres

Ten komentátor je naprosto šílenej...

Reagovat
ACSMan

Jako nejdřív jsem myslel že jasná a pak jsem koukal že mu sebral míč ale tu červenou tak nechápu

Reagovat
Likan7

ne červený kartě..ale říkal to jako že kdyby měl říct jestli penalta nebo ne, tak penalta. ale nějak divně to přirovnal k zelený a červený

Reagovat
thewall

Mele páté přes deváté. Byla to součást jeho "skvělého" přirovnání k semaforu, kdy červená = faul. Kdyby alespoň nebyla ta opakovačka, která ukázala čisté vypíchnutí míče. Komentátor slabý ...

Reagovat
KnoxXx

Lahoz je vzdy hlavna hviezda zapasu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka jasne vidi, ze mu vypichl balon a ani ho nepodrazil a přesto tika, ze penalta. Nejlepší komentator O2 v akci

Reagovat
placa

Teď jsem se podíval na tu penaltu a podle vás byla? Já bych tohle teda nepískal, přišlo mi to jako slušnej dive.

Reagovat
EXoRcIsT

dobre OLE striedaj zacinaju nas tlacit

Reagovat
smazaný uživatel

Už střídej ale

Reagovat
KnoxXx

Pogbic, prekvapivo skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Si dela picu ten Lahoz? Jasny pencka

Reagovat
EXoRcIsT

kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom vapne jak ho zajel Lahos parada dnes

Reagovat
Sandstorm

Neporazit toto PSG, to bude na rezignaci Ole.

Reagovat
Swarley

Zase prostě, Martial čumí, DDG mu ukáže, hodí mu to a on se zase nerozbehne... Ty vole dneska mě teda neskutečně ti dva serou...

Reagovat
r.mrazik

To byl ale slušně marný výhoz

Reagovat
Swarley

Se zastavil, ne?

Reagovat
r.mrazik

Tak on vepředu nikdo nebyl...to byl slušný kiks od Davida...

Reagovat
KnoxXx

1vs1 to mozu proti AWB skusat aj cely den a su bez sance

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Ten je půlku zápasu ve skluzu

Reagovat
KnoxXx

Shaw na LB

Reagovat
EXoRcIsT

fuj jak ich vidim jak tote sople fukaju ta mi zle zakazdym

Reagovat
ACSMan

Sleduješ první zápas?

Reagovat
EXoRcIsT

ne ale furt mi to prijde nechutne ked to vidim

Reagovat
ACSMan

Užívej si to dokud to nezakážou pak budeš sledovat už max esporty a tam hráči nesmrkají

Reagovat
Swarley

Rashford, neprožíváme to jak kdyby to byla šance tisíciletí... Máš střílet častěji...

Reagovat
osobnostx

Ty dresy United vzešly z nějaké dětské soutěže ? Jak tohle může projít dneska přes všechny ty stylisty atd...

Reagovat
Swarley

Protože o tom mluví všichni, stačí se podívat tady... A to tak nějak stačí a o to přece jde...

Reagovat
Likan7

Zřejmě jsem jediný, komu se líbí

Reagovat
PP

Dneska slušný souboj brankářů..

Reagovat
KnoxXx

Martial je pri vsetkom dolezitom

Reagovat
gazza62

Hnusnej fotbal a Unitred dresy dobrej humus .Tak slabý PSG jsem dlouho neviděl.

Reagovat
r.mrazik

Sakra...taková šance..prdele

Reagovat
KnoxXx

efektivita fakt prikladna

Reagovat
Fabregas@ole

Ten Navas má co na hlavě za kašparádu, tvl?

Vypadá jak Ellen Deženeres

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vodka

tohle musí být goly...

Reagovat
mickey mouse

Tyjo ta Paříž je k smíchu

Reagovat
Swarley

Ach jo

Reagovat
PP

To PSG je hrozný netým..

Reagovat
KnoxXx

pri Olem som aj zabudol, ze sa moze striedat 5 hracov

Reagovat
r.mrazik

Skvělé Rash...

Reagovat
vodka

on by podle mě při střílení by měl spíš umísťovat, než to rvát silově, pro něj bohužel to furt 8*z10 nadrbe vší silou...

Reagovat
r.mrazik

to asi jo...ale tak oni ti golmani dneska vsechny umisteny strely vlastne chytili

Reagovat
KnoxXx

to trvalo, kym Rashford nevymyslal pi.... a "len" tvrdo a presne vystrelil

Reagovat
pingla

raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
Busby babes

zaslouzene

Reagovat
Sandstorm

Marcus

Reagovat
EXoRcIsT

konecne sa rozhodol vystrelit

Reagovat
vodka

RASH

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
VersaceChain

nazdaaaaar

Reagovat
Tolstobik

Rash

Reagovat
Kincl

Dost slabá Paříž dneska United to měli celkem lehké

Reagovat
iamek

Reagovat
forrest

Ty jsi opravdu kus kokota

[reagovat]

Kincl17.10.2020 23:13#

Ty tu zas prožíváš výhru nad průměrným týmem a už se vidíš jak škubete o body finalistu LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Konečně, úplná záhada, že čím se víc střílí, tim je větší šance na gól

Reagovat
cristiano.K.

Skvělej zápas. Vyzdvihl bych oba golmany. MU zaslouženě, poslední tři šance měli oni, kompaktní výkon.

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Pariz se nepoucila a nepouci. Hrat dnesni fotbal na tři lidi nejde. Davam Tuchelovi maximálně konec podzimu.

Reagovat
Tolstobik

Vidim poslednich 20 minut a Fred hraje jako buh, to se mi zda nebo je to real?

Reagovat
Swarley

Hraje super zápas

Reagovat
Tolstobik

Z toho co jsem videl ja, tak uplne kraluje, jeste neprohral souboj....skoda, ze takovy zapasy ma dva rocne

Reagovat
KnoxXx

hlavne dokonale ale trikrat zachranil Pogbovi prdel okamzitym ziskom po jeho zbytocnej strate

Reagovat
Tomanatura

Je super uz delsi dobu, obcas ma ale vykyvy koncentrace, dostaval prednost Pogba. Momentalne je v tom stredu strasne potreba, jeho pohyb je neskutecny

Reagovat
stiflerovamama

Tí hráči musia mať Tuchela riadne v piči, predstaviť si, že toto predvedu Mpabe, Neymar a Di Maria pod Kloppom...

Reagovat
Tolstobik

Je tam mnoho potencialu, ale taky hodne ega a demence....

Reagovat
iamek

Ty jeho střídání taky docela wtf. Kean vypadá, že nemá ani na českou ligu.

Reagovat
vodka

ale zase, když běhá záloha, tak můžeme hrát s kýmkoliv. Bohužel fakt dokud se Pogba neprobere, tak by v základu proti silnějším být neměl, protože Bruno je momentálně o parník před ním.

Reagovat
Swarley

řekl bych to tak, že daleko víc získáváme z té dvojky McTom-Fred směrem dozadu než Matic-Pogba směrem dopředu...radsi mít kompaktní střed v napadani a v práci dozadu, než čekat, až Pogba vymysli něco geniálního směrem dopředu... A poslední dobou se to děje strašně málo...

Reagovat
Freedo

Tam hodně záleží na typologii soupeře. Včera byla potřeba běhavá záloha pro pressing a osobku na Neymara. V lize proti týmu jako Burnley, který na OT stojí v deseti na vápně, by ale byl spíš třeba ten Pogba pro překvapivou průnikovku.

Reagovat
Swarley

pravda

Reagovat
r.mrazik

to rozhodne...kazdopadne kdyz pak prisel na hriste,tak to zvedl hodne slusne...

Reagovat
Swarley

Pokud on tu hru nezjednodušší a neomezi ty zbytečný ztráty, tak v tom zápasu musí minimálně vymyslet jeden gól, aby tohle všechno kompenzoval..

Reagovat
Tomanatura

Podle me to je spis tim, ze sel misto spatneho Tellese, s Pogbou zase hrali v 11.

Reagovat
r.mrazik

Telles opravdu nic moc..ale Pogba ti kvalitu pořád má slušnou...bude dobrý i v tom 4312 nebo co se to s ním chvíli hrálo

Reagovat
Busby babes

Problem s Pogbou je ten, ze nemame Kanteho. Matic to nezvlada tak dobre doplnovat a s Fredem nebo Scottem si proste nevyhovi/vhodne se nedoplnuji. Ale Fred a Scott dohromady tvori solidni zaklad, ktery kryje obranu a posune balon na ty kreativni hrace... Takze v tuhle chvili se jevi jako vhodnejsi dvojice a to i presto, ze Pogba je kvalitou uplne nekde jinde.

Reagovat
vodka

mě jen udivuje, že ole dával Pogbu na toho levého záložníka proti Spurs, tam šíleně hořel a i dneska to tam při jeho "bránění" dost smrdělo. On sice jde dostupovat, ale nikdy to nedotáhne a když jde balon jinam, tak nemá tu potřebu přeběhnout do správného prostoru. Fred s McTomem mají tohle oba. Oni vědí, že tam jsou primárně od poctivé práce, zatímco Pogba je tam od toho přidání něčeho navíc, ale na jeho pozici musí prostě být důslednější, než je teď (po restartu mi přišel mnohem poctivější a s větší chutí).

Reagovat
iamek

Telles měl super rohy, ale ve hře fakt špatný. Směrem dozadu svoje odehrál, ale na útočné půlce měl hodně ztrát na pár metrů. A přitom tohle má být jeho nejsilnější stránka.

Reagovat
r.mrazik

Byl nic moc...ale tak první zápas...uvidíme

Reagovat
Carrick

Reagovat
Kapřík

Reagovat
iamek

. Ale jak přišel, tak to slušně zvedl nahoru. Ten závěr tam uhrál snad 90 sekund, nahrál na gol. Super.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Tommy$

Jinak Tuanzebe na to, že snad rok nehrál solidní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní, na to že trénuje 2 týdny

Reagovat
Vsadim gule

V suchým

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOW tohle bych teda nečekal, neskutečně skvěle takticky zvládnutý zápas, zasloužené 3 body!

Reagovat
VersaceChain

Necekal jsem vubec nic a byl jsem velice prijemne prekvapen

Reagovat
EXoRcIsT

DDG AWB Lindelof Tuanzebe a Shaw nam vyhrali zapas

Reagovat
iamek

Fred

Reagovat
EXoRcIsT

tiez

Reagovat
bbbauch

Zaslouzeny vitezstvi ale uuuplne zbytecny nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bylo zaslouzeneho?

Tu penaltu nikdo nevidel, co?

Reagovat
placa

Taky se divim, ze tu nikdo neprotestoval, podle me vubec nemela byt.

Reagovat
Busby babes

byli jsme lepsi, dlai jsme 3 goly...

Reagovat
bbbauch

Co asi, meli jsme vic vylozenejch sanci a celkove jame byli nebezpecnejsi.

Penaltu videli vsichni a to, ze to Martial prehral neznamena, ze to nemohl bejt faul. Diallo tam sel jak zacek, takovych penalt jsou mraky, tak se s tim bud muzes smirit a doufat ve zmenu, nebo si nad tim mastit citrony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mluvim ale o penalte na druhe strane hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zase uklidnime, ty citrone

Reagovat
iamek

DDG fantazie, Axel po roce na pána, přes AWB nikdo neprošel, Shaw na 3 CB parádní, FRED MOTM. Makalo se, dost šancí. pohoda . Už vidím jak prohrajeme s turkama.

Reagovat
Busby babes

telocvikar, jak si to zase povodil...

Reagovat
vodka

Piky bude mit v podcastu zase problem v tom jak zduvodnit, ze u Oleho nic nevidi navic, ale Lampard je ten, co ma jen smulu...

Reagovat
Busby babes

dneska tam Lampard konecne mel vsech 200 milionu na hristi. No, aspon nedostali gol...

Reagovat
smazaný uživatel

tieto zapasy velke si Ole dava, to uz neni ziadna nahoda

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Freedo

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Busby babes

Videljsem posledni cca pul hodinu, ale tam jsme byli lepsi a zaslouzene dali ten gol. A mohli jich dat i vic. To jsem fakt necekal, Fred a Scott vyborni, zaloha PSG docela bida... Axel se toho Mbappeho taky moc nebal, to je super. Ted jen aby vydrzel zdravej.

Reagovat
vodka

Mbappeho se nebal ani AWB, jednou tam s nim vycvicil a pak uz klasika - naznacuj co chces, ja si jeste jednou zvyknu, jakmile neco zkusis, jdu ti pod nohy...

Reagovat
VersaceChain

Jinak Ole dneska velmi dobre takticky, hlavne ta zmena systemu

Reagovat
KnoxXx

Top3 dnes DdG, AWB a Fred (v tesnom zavere Tuanzebe s McTominayom)

Reagovat
ManUnited

Paráda hodně jsem se toho zápasu bál a nakonec super výkon a tři body k tomu hodně se mi líbily kraje obrany (AWB, Luke) ale MOTM jednoznačně Fred, ten frajer byl úplně všude a neposral snad vůbec nic moc se mi nelíbil Rashford ale ten se vykoupil gólíkem takže nakonec nejslabší od nás asi Telles ale ten je tam chvilku PSG má super hráče ale jako tým jim to moc nefunguje řekl bych, Mbappe na AWB nebude vzpomínat v dobrym

Reagovat
ManUnited

a Axel po tý pauze taky super výkon

Reagovat
Kapřík

Souhlas, ještě bych vyzdvihnul DdG, Tuanzebeho a nakonec i McT. Ten tým PSG fakt vypadal navdzory skvělým individualitám dost nefunkčně, hrozná bramboračka.

Reagovat
ManUnited

jo Axela jsem vyzdvihl dodatečně, DDG taky super výkon od Scotta hodně na hraně ale taky dobrý, jen ho prostě Fred zastínil

Reagovat
Kapřík

Fred a McT se zatím ukazují jako funkční dvojka.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
avicii

United zaslúžene, PSG lajdacky výkon.. Mali vyhrať teraz LM lebo keď sa to bude hrať na 2 zápasy nemaju šancu..

Reagovat
Tomanatura

United super vykon, skvely David. PSG je for, to vsechny penize vypatlali na ty dve superstars, ze maji ten tym tak prapodivne slozeny? On tam sokonce nastupuje Mois Keane Ten mansaft je hroznej, stejne jako cely klub uplne bez identity.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kapřík

Přesně, celou dobu jsem si říkal, jak můžou se dvěma superstar a tolika prachama zplácat takovej bordel.

Reagovat
iamek

Taky jim nepomáhá, že v lize moc těžkých zápasu nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred absolutne dokonaly, tieto zapasy mu sedia neskutocne, jasny motm. Ale Axel wtf, po roku hned takyto zapas, luxusny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. S tupym bezmozkem deadwoodem Martialem vyhra na PSG.. Sky is the limit.

Kdyz se zasnim ze misto nej mame 4 roky v kadru treba toho Cavaniho.. Snad pujde di uranovych dolu.. I kdyz Ole ho beztak vykouri.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Wow, egoistickejší, odfláknutý výkon ako od PSG som dlho nevidel, byť tam nejaké schopnejšie mužtsvo tak dostanú búra. Ten dnešný zápas naplno ukázal, že Tuchel je tam absolútne zbytočný a hráči si robia čo chcú. Už som to písal vyššie, ale keby takýto tímový výkon predviedla tá útočná trojka pod nejakým autoritatívnejším trénerom tak si nabudúce ani nezahrajú. Di Maria ten tam bol pri defenzíve ako kužel, pri ňom som mal pocit, že ide odpadnúť pri každom súboji ako keby mal za sebou 12 hodinovku v bani. Neymar s Mbapem si hrali vlastný zápas, keby od polovičky neprešli cez troch hráčov asi ten zápas pre nich nemá ani význam. Toľko strát a absolútny nezáujem o tímový výkon. A Neymar ako pri tom góle Rashforda si len tak odišiel mám v piči, to bolo top.

Reagovat
smazaný uživatel

schopnejšie mužtsvo treba lpool? kterej tam dostal?

Reagovat
iamek

Reagovat
Rothbard

Martial letos první gól

Reagovat
KingMaster13

Paráda Hodně důležitý body, díky kluci moc tohle čekal málokdo

Reagovat
Busby babes

Solskjær is the first manager to beat Paris Saint-Germain at Parc des Princes in the Champions League group stage since 2004

Reagovat
ManUnited

ta sestava nakonec z nouze ctnost

Reagovat
Swarley

Olemu když teče do bot, tak by vyklepl i tehdy tu Pepkovu Barcu s geniálním Messim

Reagovat
smazaný uživatel

jemu teklo do bot? myslis jako tu hysterii kolem dvou nepovedenych zapasu v nove sezone?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

asi tak. ale ten zapas se Spurs byl fakt spatnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

byl, ale urcite kvuli tomu nikdo nepremyslel o zmene trenera. myslim z lidi co to maji na starosti. Prohralo se zaslouzene, ale porad bylo po nespravnym oslabeni jednoho tymu ve 25 minute. 6:1 by to neskoncilo hrat 11v11

Reagovat
vodka

tak hysterii, do newcastleu všechny zápasy stály herně za totální hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny= 3

Reagovat
vodka

=4, Luton nepočítám, protože jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zase nestal za hovno. cili vsechny zapasy co stali za hovno (2prohry 1 vyhra) = 3

Reagovat
vodka

4, protože Brighton pohár taky nebyl nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jako tech 0:3 ? to urcite pomohlo si myslet, ze ole bude koncit

Reagovat
Busby babes

ted mu do bot netece, rekl bych. i kdyz jsem byl po Spurs uz docela skeptik no. Ale otocil to vyborne. Jak o vikendu, tak dneska.

Reagovat
Swarley

Jeho klasika

Reagovat
vodka

tak on i nekde rikal, ze po te nepriprave to bude "slozitejsi"

Reagovat
Busby babes

rikal, 4-5 zapasu, coz mu zatim vyslo uplne presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ole je v paziri zatim 100% - 2 zapasy 2 vyhry

Reagovat
Rothbard

Pešír teď řekl něco jako (foneticky) "ajfr"? Co to je?

Reagovat
Salfovic

Ajfon pro ne.. .

Reagovat
Rothbard

https://cs.wiktionary.org/wiki/ajfr To je někdo neučí mluvit spisovně, když jsou v TV? Ještě ČT?

Reagovat
Busby babes

btw Rashford:

He's 22 and now the 28th highest scorer in Manchester United's entire history, ahead of the likes of Whiteside, Kidd, Yorke, Hernandez and Van Persie.

Reagovat
VersaceChain

Me prekvapilo ze Scholes dal za karieru 155 golu

Reagovat
Busby babes

tak scholes byl hodne golovej hrac. puvodem i utocnik. az pozdeji se presunul vic na to CM, co rozdeluje balony a tak.

Reagovat
vodka

nikdy nehral hrota, spis mel volnejsi roli pod nim..

Reagovat
Busby babes

ve vsech mladeznickych kategoriich byl utocnik. tak jsem to myslel.

Reagovat
Swarley

A kolik z toho ještě hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jeho delovky jsou legendární..

Reagovat
Spalovač šancí

Nemyslím si, že ještě vyroste. Ale třeba jo

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze level na kterym je, je celkem fajn. To pises jak kdyby byl nejakej prumernej hrac...

Reagovat
cr7sux

Ole Gunnar Solskjaer is the first manager to win a Champions League group stage game away at PSG since 2004.

Tělocvikář

Reagovat
cr7sux

už to tu je

Reagovat
eibe

Reagovat
Spalovač šancí

V Paříži děsná atmosféra, nehodná LM. Měli by si vzít příklad z Rennes, tam to byla ze strany fanoušků jiná úroveň.

Reagovat
iamek

Tuanzebe vs PSG:

100% aerial duels won

92% pass accuracy

7 clearances

2 fouls

1 block

Reagovat
kiwwi

Solskjaer says McTominay's first half performance all the more impressive because he lost a contact lens during it #mufc #psg

https://twitter.com/TelegraphDucker/status/1318667136039112704?s=19

Reagovat
Busby babes

Reagovat
gazza62

Tak zebry z manchesteru vyhrali,ale fotbal katastrofa.PSG slaby, moc slaby ..Hrali uplne bez zajmu .Ty by porazila i Slavia.Hrat dnes s Bayernem a ne ze slabymi zebrami ,tak byla desitka .

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Kapřík

Jestli on Shaw nebude ten vybájený stoper k Maguirovi s alternujícím Axelem. Případně hrát jako dnes na tři beky vzadu, ve složení Shaw - Maguire - Tuanzebe.

Reagovat
Sandstorm

Jestli si Tuanzebe udrží takový vysoký standard a hlavně zdraví, tak žádného Upamecana nepotřebujeme.

Z Freda se po té hrozné první sezóně stal postupně opravdu platný člen kádru, který dokáže podat výborný výkon. Přeju mu to.

Budoucnost Shawa bych viděl v tomto dnešním rozestavení. Když hraje klasické LB tak je jeho výkon poloviční.

Pogba byl opět hodně vidět jako střídající hráč. Tohle je dobrý způsob jak ho dostat do formy.

Ole odvedl při repre pauze dobrou práci. Jen tak dál.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
forrest

Kincl nebo kdo pred par hodinami...

Kincl17.10.2020 23:13#

Ty tu zas prožíváš výhru nad průměrným týmem a už se vidíš jak škubete o body finalistu LM :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt opakované penalty, tak by jsme tady měli remízu, ale já jsem rád, že United vyhráli, proč? Protože vždycky po takové výhře fanoušci United vylezou a už se vidí jak zvedají trofeje, jenomže v dalších zápasech přijde tvrdý návrat do reality a budou zas ztrácet v lize.

Reagovat
Vsadim gule

Nebýt opakovane penalty, vůbec sme si nemusely dat vlastní gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není to tak dávno, kdy se z ničeho nic vylezli fans City

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Busby babes

stejne jako po kazdy vyhre poslouchame, jak je to jen nahoda a PSG hralo spatne a Neymar se blbe vyspal a podobny...

Ole since taking charge: beat Spurs away, beat Arsenal away, beat Chelsea away, beat PSG away, beat Chelsea at home, beat Chelsea away, beat Spurs at home, beat City away, and again, beat Chelsea away, beat City at home, beat PSG away.

Reagovat
iamek

Vždy jak vyhrajeme, tak soupeř hraje spatne.

Reagovat
Busby babes

je to tak.

Reagovat
Busby babes

zatimco treba proti Spurs jsme asi hrali uzasne, ale Spurs byli proste jeste lepsi.

Reagovat
Neutron

Ty kkt to je uvazovanie

Reagovat
C-M@ster

A jak víš, že by to neskončilo výhrou PSG třeba?

Reagovat
mithro

nebyt vlastneho golu tak je to vyhra na nulu

Reagovat
krisa

je to samozřejmě otázka osobního vkusu, ovšem dle toho mého jsou ty 3 dresy Man U naprosto příšerné, patří k těm nejhorším co jsem kdy viděl

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Sto lidi, sto chuti. Citim tam inspiraci z vysoce popularnich dresu Nigerie z MS.

Reagovat
krisa

tak to byl teda grafik asi najebaný, když se inspiroval

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, je to jen muj pocit. Navic timto dresem cili na mladou generaci a hypebeast. Mezi nimi je oblibeny, takze ucel splnen.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Vsadim gule

A viděl si třetí sadu city? Tyhle jsou ještě v pohodě. Dokonce si myslím, ze 3. sada je nejhezčí. Ale letos se nám moc dresy nepovedly

Reagovat
krisa

taky hrůza

Reagovat
Busby babes

dej tomu cas... na zacatku jsme na tom byli stejne, ted uz mame takovou dresovou obdobu stockholmskeho syndromu a vypadaj fajn.

Reagovat
avicii

su odporne

Reagovat
C-M@ster

Mně se na jednu stranu nelíbí, na druhé tohle většinou tolik neřeším,

Reagovat
Zark

takže dvě strany jako váš dres

Reagovat
Pony Slaystation

Vypadají jako Béčko Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne neuveitelna ta kampan, ktoru si ide Castles proti Olemu. Chapem, ze je to ritolezec Mourinha a ze ani po 2 rokoch nevie uniest, ze ho nahradil prave Ole, ale uz to je fakt extrem co predvadza.

Reagovat
Busby babes

on ho jeste nekdo bere vazne? ten byl relevantni jen kdyz u nas byl Mou a poustel pres nej info. Jinak clovek co zije v jizni africe fakt nema zadny info o klubu...

Reagovat
mithro

on mozno tie info aj ma ale vsetci vedia, kto mu ho dava, takze ten jeho uhol je dost ocividny

Reagovat
pantondavo

PSG

Reagovat
Devil

V suchým triku......Ligu 1 není premier league.....v pl by PSG hrála max střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Since the start of the 2018/19 season, Kylian Mbappe has scored two Champions League goals at Parc des Princes. So has Marcus Rashford

Golden boy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/sampilger/status/1318809347351339011 ....neskutocny vykon po roku bez futbalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
C-M@ster

Mně Solskjaer připomíná sebe v FMku.

Taky občas namixuju sestavu a porazím silnej tým a pak dostanu někde jinde s chudákama.

Reagovat
Gedofrey

Krása. Bylo těžké fandit United, ale PSG je furt odpad. Penalta na dvakrát byla gold

Reagovat
cr7sux

Není to lehké

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele