předkola - 4. předkolo - mistrovská část - 1. zápasy
22.09.2020 21:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Fluor

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
MagpeCZ

1:1

Reagovat
KingMaster13

1:4

Reagovat
pedro-pedro

Kurzy na tento zápas absolutně nechápu. Rozumím tomu, že mají 6 pozitivně testovaných a tudíž budou mít hodně slátanou sestavu ale dát kurz 14:1 na domácí je trošku přehnané. neříkám, že to vyjde, ale hrát cokoli jiného než 1 za tenhle kurz a nebo 1X za kurz 4,35 nedává smysl. Prostě kurz 1,24 na Salzburg je fakt trošku podstřel chápal bych to tak kolem úrovně 1,45.

Proto si i tady zkusím 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu 1,25 bych nedal vubec

Reagovat
Shevchenko

Najednou to jde

Reagovat
Elliasson

Doufám, že to nebude znít příliš kriticky, ale tento zápas se moc gólmanovi Stankovićovi nepovedl. Snad býci přivedou lepšího gólmana.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele