základní skupiny - skupina E, 5. kolo
02.12.2020 18:55 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost Krasnodaru (© AFP)

Krasnodar zdolal Rennes a zahraje si poháry i na jaře

Bitva o třetí místo a tím pádem účast v jarní fázi Evropské ligy byla k vidění v Krasnodaru. Domácí tým tam proti Rennes zvítězil poměrem 1:0, přičemž jediný gól zápasu vstřelil po sedmdesáti minutách Berg.

Krasnodar oproti nezdaru se Sevillou provedl tři změny. V bráně nastoupil Safonov namísto Gorodova, ve středu zálohy nahradil Olssona Vilhena a pozici v útočné trojici zaujal na úkor Suleymanova Wanderson. Jedinou výměnu udělal realizační tým Rennes, který tentokráte opomenul Guirassyho, jehož místo zaujal Hunou.

Úvod utkání se nesl ve velmi opatrném duchu a jediná zajímavější situace byla, když Hunou z hranice vápna vypálil. První opravdové šance přišly až po půlhodině. V obou měl prsty domácí Berg, který nejprve hledal před poloprázdnou bránou Claessona, ale přihrávku na poslední chvíli vystihl obránce. Vzápětí se sám švédský útočník dostal do velké příležitosti, tváří v tvář Salinovi ale selhal.

Ihned po přestávce předvedl samostatný průnik Doku, jenž ale ztroskotal na připraveném Safonovovi. O deset minut později pálil Siliki pro změnu vedle. A tak po sedmdesáti minutách přišla první a rozhodující gólová akce zápasu, kterou měl na svědomí aktivní Marcus Berg. Ten dostal od Martynoviće přihrávku za obranu, šajtlí pak kopnul balón podél gólmana a ten se jen bezmocně ohlédl.

Namísto hostujícího nátlaku přišla další příležitost Krasnodaru, to když Berg zakončoval po Claessonově přihrávce. Nic dalšího už se v utkání nestalo a domácí tým si tak definitivně zajistil třetí příčku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Seydou Doumbia

1-2

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele