základní skupiny - skupina E, 4. kolo
05.11.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Neapol doma remizovala se Salcburkem

Fotbalisté italské Neapole v rámci čtvrtého kola Ligy mistrů přivítali rakouský Salcburk. Ten si domů odvezl bod za remízu 1:1. Hosty poslal do vedení z penalty Häland, za domácí pak srovnal Lozano.

Už v osmé minutě zahrozil Salcburk. Na rohový kop Junuzoviće si naskočil Onguéné a poslal míč jen těsně vedle branky.

O minutu později měli snad ještě větší šanci domácí. Balon se po centru z levé strany odrazil na hranici vápna, kde si jej zpracoval Zieliński, ale poté trestuhodně přestřelil břevno.

Našlapaný začátek zápasu pokračoval. Koulibaly ve vápně fauloval Hi-čchana a hlavní sudí bez rozmýšlení odpískal pokutový kop pro Salcburk. Toho se ujal Erling Häland, zkušeně si počkal na pohyb gólmana Mereta a poslal míč na opačnou stranu.

Diváci v Neapoli se i nadále nenudili. Po centru Mertense se k hlavičce dostal Callejón, který zakončoval na vzdálenější tyč, jenže právě zařízení mu stálo v cestě ke gólu.

Ve třiadvacáté minutě si na Callejónův centr naběhl Insigne, v dobré pozici nezakončil úplně ideálně a balon skončil vedle.

Hned vzápětí vyslal povedenou střelu placírkou Lozano a brankář Miguel se musel pořádně natáhnout, aby míč vytěsnil na rohový kop.

Na konci prvního poločasu se Neapol přeci jen dočkala. Hirving Lozano si za velkým vápnem připravil palebnou pozici a ránou k pravé tyči srovnal skóre utkání.

Druhý poločas už tak dramatický nebyl. Největší šanci měli domácí, když Insigne v 74. minutě z přímého kopu trefil břevno. Míč se ještě poté odrazil do hlavy gólmana a od té už mimo hrací plochu.

Neapol se po remíze nachází na druhém místě s osmi body, Salcburk je třetí a body má čtyři.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

domácí vyhrají, aspoň o 2, show v podání Mertense

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím že už vyhrají, 3x za sebou bez výhry, už to musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabší neapol za poslední roky.4 nevyhra v rade, ta kara se zadrhla.

Reagovat
Elmas

hlavně ta koncovka

Reagovat
Elmas

3:2

Reagovat
fenixLFC

na jednu stranu by som prial postup vedla liverpoolu prave salzbrugu, na druhu mozme mat uz po tomto kole matchball ked vyhra neapol...

Reagovat
Heresy

4:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
DelPiero137

To len ja mam na Orange sporte taliancinu?

Reagovat
wyqinac

myslim ze je tam cizi komentar, kdyz to nekomentuje nikdo z o2/orange. 14 dni zpatky jsem zapnul na o2 Juve - Lokomotiv a taky tam byl italsky komentar

Reagovat
DelPiero137

tvl, za tie prachy co za to pyta Orange je to svinstvo. na druhu stranu ziadne extra minus oproti Orange komentatorom

Reagovat
wyqinac

tak ono by to znamenalo minimalne 6 komentatoru v jeden cas(a dalsi dva od 7, kteri by asi nestihali prepnout hned na jiny zapas) a to jeste pocitam, ze by byl jen jeden komentator na zapas, coz jsou vetsinou dva. Myslim si, ze je jasny, ze proste vsechny byt komentovany nemuzou

Reagovat
DelPiero137

Ale za 12e mesacne len za Orange Sport by to mohli zvladnut. Ako je t u vas na O2? Tiez mate niektore zapasy v originale?

Reagovat
wyqinac

Jojo, vždyť od prvního komentu mluvím o O2. Myslím že tu Ligu mistrů si nějak rozdělují, sestřihy na konci hracího dne jsou třeba 2-3 komentovány slovensky

Reagovat
smazaný uživatel

Haland si ďalej ide svoje.

Reagovat
Hokaido

Srandaliga v akci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechceš si s fenixem založit klub?

Reagovat
Pinturicchio

Zmiz, masopustní špíno.

Reagovat
ttopi

05.11. Håland se zapsal do historie Ligy mistrů

Erling Håland v zápase s Neapolí proměnil penaltu a stal se nejlepším střelcem jednoho ročníku Ligy mistrů mezi teenagery. Mladý útočník Salzburgu dal letos už sedm gólů, Raúl a Kylian Mbappé se v minulosti zastavili na čísle 6. (sportskeeda.com)

No, tak Mbappé dal 6 gólů a všechny ze hry. Navíc všechny až v PO, takže jeho počin hodnotím výše.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele