základní skupiny - skupina A, 2. kolo
01.10.2019 18:55 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Real Madrid srovnal proti Bruggám až ve druhé půli

Velmi nepovedený vstup do Ligy mistrů za sebou mají hráči Realu Madrid. Po porážce v Paříži se k postupu chtěli odpíchnout doma proti Bruggám, jenže v poločase vinou dvou Dennisových gólů prohrávali. Po pauze jim alespoň bod vystřelili Ramos a Casemiro.

Fanoušci na Santiago Bernabeu dostali poměrně brzy studenou sprchu. Po Tauově přihrávce zakončoval rychlou akci Emmanuel Dennis, jenž si kopl míč pravou nohu do levé tak nešikovně, až to zaskočilo i Courtoise a míč se došoural do brány. Radost sice Belgičanům na chvíli překazil praporek pomezního, avšak VAR jeho výrok opravil a trefa byla uznána.

"Bílému baletu" se takový stav pochopitelně nelíbil a tlačil na vyrovnání. Po Carvajalově pasu pálil do boční sítě Modrić, Kroosovu ránu srazil Mechele těsně vedle. Proti Varaneho hlavičce se famózním zákrokem vytáhl Mignolet, ukázat se na druhé straně musel i Courtois, který vychytal z úhlu postupujícího Taua.

Pět minut před pauzou však Modrić ve středu hřiště lacině ztratil míč a na gólmana postupoval zcela sám znovu Emmanuel Denis. Ani tentokráte se jeho zakončení neobešlo bez komplikací, neboť při něm zaškobrtl, přesto dokázal Courtoise přehodit a rozjásat hostující příznivce. Dvougólový rozdíl ve skóre platil i o přestávce, neboť Kroos z dobré pozice bránu netrefil.

Po deseti minutách druhé půle přišlo snížení. Stejně jako u prvního gólu Brugg nebyla branka zprvu uznána pro ofsajd, jenže videorozhodčí došel k závěru, že Ramos v době Benzemova centru stál přesně tam, kde měl a míč do sítě dopravil regulérně.

Závěrečné minuty utkání byly pro Bruggy noční můrou. Nejprve po skluzu na Casemira viděl druhou žlutou a tím pádem červenou kartu Vormer, aby následně Casemiro v trochu sporném hlavičkovém souboji přeskočil Deliho a hlavou srovnal stav zápasu. Na nerozhodném výsledku se nic nezměnilo a s velkou pravděpodobností tak předloňský vítěz soutěže zůstane na posledním místě skupiny A.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (505)

Komentáře k zápasu naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele