předkola - 4. předkolo - nemistrovská část - 1. zápasy
18.08.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Braga - Sevilla FC 1:0

SC Braga si na Estádio AXA zajistila proti Seville lepší výchozí pozici do odvety o postup do základní skupiny Ligy mistrů. Za vítězství 1:0 vděčí Portugalci brance Matheuse.

Čtvrtým tým uplynulého ročníku Sevilla vstoupila do utkání sebevědomě, už v šesté minutě nastřelil Brazilec Luis Fabiano břevno. Ve 21. minutě sudí poškodil španělské mužstvo, když chybně zaznamenal ofsajd Kanouteho, který mohl jít sám na branku.

Braga působila frustrovaným dojmem, první poločas se domácím vůbec nepovedl, ale po krásné přihrávce Garcii si Brazilec Matheus vylámal zuby na Palopovi.

Také po změně stran byla aktivnější Sevilla, centr Kanouteho na zadní tyč si našel Jesus Navas, ale z výhodné pozice střílel pouze do boční sítě. Braga se před fantastickým publikem pomalu začínala probírat a v 62. minutě se dostala do vedení, hlavičku Césara ještě Palop dokázal vyrazit, ale na dorážku Matheuse už byl krátký.

A pro Bragu mohlo být ještě lépe, Lima sám před Palopem střílel jen do míst, kde byl připraven španělský gólman a v 90. minutě dokonce nastřelil břevno. V nastavení měl vyrovnání na kopačce, ale Luis Fabiano mířil jen do rukou Felipeho.

Autor: David Kubáň / uefa.com, soccer.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vamos Rojiblancos

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
petr78

TO bude zajímavý match ale přeju to Braze takže 1:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

tip X 0:0,1:1

Reagovat
Losinho

0:2

Reagovat
vanGomm

X nebo HX tedy výhra FC Sevilla o gól

Reagovat
cresposuper

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Sevilla musí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele