základní skupiny - skupina B
02.11.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hapoel má první bod, se Schalke remizoval 0:0

Utkání Hapoelu Tel-Aviv a Schalke 04 skončilo bez branek. Izraelci měli v zápase větší převahu, jenže tu nedokázali gólově zužitkovat. Nicméně díky remíze 0:0 má Hapoel první bod ve skupině, zatímco Schalke udrželo druhou postupovou pozici.

Zápas nabídl divákům poměrně ofenzivní podívanou, byť branka nakonec nepadla. Takovým prvním okamžikem byla zablokovaná střela Klugeho. Mnohem nebezpečněji se jevilo zakončení domácího Tamuze, brankář Neuer musel během krátkého sledu vytáhnout důležitý zákrok, a to hned dvakrát! Další šanci Izraelců zastavila ruka Rakitiče, po ní sice následoval volný přímý kop, ovšem k přímému ohrožení branky nedošlo.

Hapoel pokračoval v aktivitě, Zahavi se dostal doslova do superšance, ale Neuer byl opět skvělý, domácího záložníka zblízka bravurně vychytal. Abychom nebyli jen u šancí Tel-Avivu, také Schalke pořádně zahrozilo. Po faulu na Huntelaara zahrával Escudero volný přímý kop a Enyeama jej skvělým zákrokem zneškodnil. Ještě v průběhu prvního poločasu došlo k prvnímu střídání, Da Silvu nahradil Fransman. V samotném závěru ostře vypálil Jurado a Enyeama vytáhl nad břevno a tudíž na rohový kop, ze kterého vzápětí nic nebylo.

Ve druhém poločase šancí Schalke rapidně ubylo, ovšem Hapoel byl stále nebezpečný. Domácí byli velmi blízko vedoucí trefě po hlavičce střídajícího Shivhona, Neuer však zase skvěle zasáhl. Shivhon na sebe upozornil ještě jednou, když si udělal prostor ke střele, a pak těsně minul. Snaha Hapoelu Tel-Aviv nakonec vyšla vniveč, neboť utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohla by se zrodit remiza a Hapoel si pripsat alespon prvni bod..na vyhru jiste mit nebudou..tip X 1:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
Veselac

remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Petrinho17

1-2 G:Enyama 11m-Raul 2

Reagovat
smazaný uživatel

Escudero by se mohl konečně chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to viděl v bráně Zatím Escudero nehraje špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by měl rozhodčímu vysvětlit, že ruka se automaticky nerovná žlutá. Pro Rakitiče oprávněná, ale Hunterovi i Höwedesovi míč na ruku spadl (a to Höwedesovi ještě k tomu na rameno takže se pískat vůbec nemělo)

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj, katastrofa. Nevím jak ještě dlouho chce Magath hrát tenhle neúčelný systém. Na co tam ten Raúl je, když se motá někde uprostřed, kde je naprosto zbytečný? Nesmyslné centry způsobují 90% ztrát míče a i když to náhodou Huntelaar zachytí tak ho hned oberou protože tam nikdo kolem něj není. Nebo taky nesmyslné pokusy o přihrávku mezi zahuštěnou obranu (výborně to řešil třeba Deac krásným lobem). Celkem potěšil Escudero, který zahrál minimálně tak dobře jak by zahrál Schmitz, zklamal Uchida, který nějak ztratil tu jistotu vzadu z prvních zápasů, naopak docela vylepšil centry. Každopádně bez Neuera by to ani ta remíza nebyla, to je prostě gólman světových kvalit. Magathe dělej něco už

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele