Reportáž

Inter Milán - Anorthosis Famagusta 1:0

V dalším zápase B skupiny se utkal domácí Inter Milán proti hostům z Famagusty. Od začátku utkání měli domácí mírně navrch a nakonec zaslouženě získali tři body. O jediný gól utkání se postaral ve 43. minutě Adriano. Ve skupině se tak Inter usadil se sedmi body na první místě tabulky. Famagusta je druhá se čtyřmi body.

První větší příležitost přišla už ve 3. minutě. Na centr Manciniho si naběhl Maicon a jen těsně minul bránu Bedaie. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a o minutu později také zaúřadovali. Po přihrávce Savia nebezpečně pálil Traianos Dellas a gólman Interu Toldo ztěží vyrazil na roh.

O čtyři minuty později Famagusta zahrozila z přímého kopu. Pokus Dellase Toldo vyrazil před sebe a obrana Interu hasila na poslední chvíli. Pak už otěže převzali hlavně domácí. Nejdříve měl obrovskou příležitost Muntari po centru Maicona. Jeho vyloženou příležitost ale gólman Bedai výborně zlikvidoval.

V 15. minutě si dvakrát vyměnili balón Cambiasso s Adrianem a druhý jmenovaný velmi tvrdou ranou bodlem jen těsně minul bránu Famagusty. Poté se hra celkem uklidnila a další zajímavá situace se odehrála ve 35. minutě. Obránce Famagusty Predrag Ocokoljic zahrál v pokutovém území jasně rukou a měla se pískat penalta pro Inter. Rozhodčí však zůstal v klidu a domácím tak uškodil. Těsně před poločasem se Inter přeci jen dočkal. Ve 43. minutě centroval z pravé strany aktivní Maicon a Adriano umístěnou hlavičkou do horního rohu Bedaiovi brány poslal domácí Inter do vedení 1:0.

Ve druhé půli o sobě poprvé dali vědět hosté. Minutu po jejím začátku se po standardní situaci dostal do skvělé příležitosti Nicos Katsavakis, ale ve výborné pozici míč nezasáhl ideálně a minul. V 68. minutě měli domácí velikou šanci přidat druhý gól. Po přihrávce Adriana se sám na Bedaie řítil Zlatan Ibrahimovič, ale šajtlí těsně minul levou tyč brány.

Famagusta byla nebezpečná pouze ze standardních situací. Další přišla v 79. minutě. Vincent Laban se nebezpečně probíjel na vynikající centr, ale gólman Toldo vyběhl včas a příležitosti zabránil. V závěru ještě střídající Cruz střílel z hranice velkého vápna jen těsně vedle Bedaovi brány. Po celkem nudném druhém poločase tak tři body zůstávají doma.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 1........take 2-3 goly musime dat............ale famagusta by mohla s inter postupit

Reagovat
smazaný uživatel

Když hraje famagusta nebo cluj, tak to není nikdy jasný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mas pravdu

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
satan_666

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si zastriela.

4:0 ako v Ríme

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

snad Vás potopí, netupji ale doufám tak v 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter, Ora e sempre Nerazzurri!

Reagovat
Jajinek

Věřím v potvrzení formy a vítězství. Famagusta rozhodně není slabý soupeř, ale vyhrát by se mělo. Jose by mohl zkusit 4-4-2 jako proti Catanii. Pokud se bude utkání vyvíjet dobře, byl bych rád aby nastoupil Cruz a Balotelli na delší časový úsek. Ale uvidíme, hlavní jsou 3 body.

Pokud by si někdo chtěl přečíst něco o utkání z Římem má možnost tady :

http://www.fcintermilano.com/clanek-1477-inter-smetl-vlky-a-je-v-cele

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem, ta stránka je kvalitně vedená

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo taky tam chodím pravidelně každý den.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chodim jen tam vesmes malo kdy chodim na fotbalportal nebo eurofotbal akorat na fcintermilano mam jinou prezdivku sem tam jako dankovski :-)

Reagovat
Jajinek

děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

za co

Reagovat
Jajinek

to měla být reakce na tvou pochvalu stránek, ale nějak se mi to hodilo sem...

Reagovat
Jajinek

a vůbec mi ty reakce nefungují...

Reagovat
Komat

Když jsem četl sestavu a viděl Tolda, tak jsem si začal řikat, co to je za B-tým...ale ono ani kukám ne :o)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele