semifinále - 1. zápasy
28.04.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chelsea v Barceloně ubránila bezbrankovou remízu

Kdo čekal ofenzivní koncert hráčů Barcelony, musel být při sledování dnešního semifinále Ligy mistrů zklamán. Chelsea na Nou Campu předvedla po taktické stránce výborný výkon a hráčům Barcy se přes tuhý obranný val těžko procházelo. S konečnou bezbrankovou remízou budou určitě spokojenější Blues.

Přestože oba trenéři před zápasem víceméně odhalili své karty, ve svých základních jedenáctkách přeci jen připravili jistá překvapení. V domácí sestavě překvapivě chyběl kapitán Carles Puyol, jehož na lavičku odsunul Mexičan Marquez. Kapitánskou pásku tak převzal Xavi. Také Guus Hiddink udělal v předpokládané sestavě jednu změnu, když nasadil defenzivního záložníka Johna Obiho Mikela, přičemž v útočné fázi vsadil pouze na dvojici Drogba, Malouda.

Utkání mohlo mít výborný začátek, respektive skvělý začátek pro domácí barvy. Thierry Henry pár desítek sekund po úvodním výkopu vybojoval na levé straně trestný kop, který zahrával Xavi. Míč proletěl celým pokutovým územím, na jehož konci ho vrátil zpět Samuel Eto'o, ale na druhé straně na něj již nedosáhl Marquez. Chelsea však měla obrovské štěstí, jelikož chybělo jen málo a mohla prohrávat.

Na druhé straně se po rychlé kombinaci na jeden dotek snažil odpovědět ranou z první Frank Lampard, ale nebyl přesný. Pro anglického záložníka to byla jedna z prvních, ale zároveň i posledních akcí. Lampard se totiž na zbytek utkání úplně vytratil. Také to byla jedna z mála příležitostí, kdy se více hráčů Blues, kteří dnes nastoupili v netradičních žlutých dresech, podívalo před branku Victora Valdese. Míč si totiž posléze vzala pod svojí taktovku Barcelona a začala rozjíždět všemožné útočné variace. Nicméně Chelsea pracovala směrem dozadu velice svědomitě a pro technicky zdatné borce Blaugranas bylo velice těžké přes tvrdou obranu soupeře projít.

Před utkáním se nejvíce mluvilo o souboji mezi Lionelem Messim a Josém Bosingwou, který měl jasný úkol - uhlídat největší hvězdu soupeře. První menší problémy měl portugalský obránce s konžskými kořeny po čtvrthodině hry, kdy ho šikovný Messi obešel a Bosingwovi nezbylo nic jiného, než drobného Argentince těsně před šestnáctkou stáhnout k zemi. Slibnou standardní situaci ale Barca nevyužila. Od té doby si již Bosingwa na svého úhlavního nepřítele dával mnohem větší pozor.

Přestože se většinu času hrálo na jednu branku, na tu Čechovu, šancí k vidění příliš nebylo. Do vyložené šance hostující obránci domácí útočná esa nepouštěla a střely z dálky příliš účinné nebyly. Chelsea se do útoku příliš nepouštěla, protože věděla, že případné otevření hry by mohlo být smrtící. V závěru čtvrté desetiminutovky mohl Nou Camp šokovat Drogba, jemuž obrovskou šanci přichystal špatnou přihrávkou Marquez, ale proti útočníkovi z Pobřeží slonoviny se nadvakrát vytáhl gólman Valdes, takže si mohl Marquez oddychnout.

Chelsea se ještě chvíli udržela na dostřel soupeřovy branky, zlobil především Malouda, ale větší nebezpečí už nezpůsobila a do šaten se po prvním poločase šlo za bezbrankového stavu. Spokojenější tedy mohli být hosté, jejichž hlavním úkolem bylo právě bránění, a protože na světelné tabuli svítila v kolonce vstřelených branek 0, byla mise z poloviny splněna. Mrzet mohla jen neproměněná šance Drogby.

Do druhého dějství nastoupily oba celky bez změn, ale diváci se museli v prvních deseti až patnácti minutách nesmírně nudit, protože fotbalu k vidění příliš nebylo. V krátkém časovém rozmezí se totiž musela hned třikrát přerušit hra a na trávník vyběhli lékaři a maséři. Prvním zraněným se stal Thierry Henry, který zůstal ležet po střetu s Alexem. O minutu později už byla situace vážnější, když z ničeho s bolestivou grimasou skácel Marquez. Špatné došlápnutí neustálo jeho koleno a mexický stoper musel střídat. Na hřiště se tak v 52. minutě dostal Carles Puyol, jenž si u Xaviho okamžitě vyzvedl kapitánskou pásku. Třetím do party barcelonských zraněných se stal za další dvě minuty Alves, ale ten se podobně jako Henry po chvilce vrátil do hry.

Výraznější šanci přinesla 62. minuta. Messi posunul míč na pravé straně pokutového území míč na Alvese a brazilský pravý obránce tvrdou ranou prověřil Petra Čecha, jenž střelu vyrazil. Přes precizní obranu Chelsea se katalánský tým prosadil znovu dvacet minut před koncem. To utekl stoperům Samuel Eto'o, stihl si ještě posadit dobíhajícího Alexe a vystřelil, Petr Čech ale jeho pokus kryl. Vzápětí připravil první střídání Guus Hiddink. Pro někoho trochu překvapivě stáhl Franka Lamparda a nasadil Juliana Bellettiho, který má s barcelonským dresem bohaté zkušenosti. Lampardovo střídání ale bylo opodstatněné, protože 30letému záložníkovi zápas příliš nevyšel.

Další šanci Blaugranas vedl opět Eto'o, který tentokrát z levé strany nahrával do pokutového území Henrymu, který se snažil obtočit kolem Bosingwy a upadl. Německý hlavní sudí však výzvy domácích nevyslyšel a penaltu neodpískal, ačkoliv opakovaný záběr prokázal, že Bosingwa Henrymu na zem lehce pomohl. Čas Barceloně ubíhal stále rychleji, ale Chelsea v obraně nepolevovala a soupeři nechtěla dopřát radost byť z jediné branky.

Necelých deset minut před koncem vyslal kouč Pep Guardiola na hřiště mladého útočníka Bojana Krkiče, který měl nakonec v první minutě nastavení na hlavě vítěznou branku. Z pravé strany bravurně odcentroval Alves, ale Krkič branku z bezprostřední blízkosti netrefil. Na Nou Campu se nastavovalo plných pět minut, a proto ještě měli Blaugranas jednu šanci. Na hranici vápna zůstal ležet zraněný Ballack, tím pádem nebyl rozběhnutý Hleb v ofsajdovém postavení a hrnul se na branku, v níž však stál dnes večer jistý Petr Čech a poslední šanci Barcy zlikvidoval. Chelsea si již poté bezbrankovou remízu uhlídala a do Londýna si tedy odváží nadějný výsledek. Rozhodně ale ještě není rozhodnuto.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1524)

Přidat komentář
antimadrista

VISCA EL BARCA ! VISCA CATALUNYA ! 3:0, Barca by to měla dobře zvládnout a myslím si že to buje ještě jednoznačnější než se předpokládá

Reagovat
smazaný uživatel

Určite. Minimálne 4:0!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
F.Torres

chelsea prvni zapas nejspise prohraje, ale i presto postoupi! proste musi!!

Reagovat
berger321

3:0(eto´o,messi,iniesta)

Reagovat
berger321

kdyz da barca 1:gol do 20min tak by to mohla by drtka

Reagovat
smazaný uživatel

no to si nemyslím pokaždé Chelsea prohrává a pak začne hrát ona třeba venku Juventus a oboje s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinne Chelsea barca vs chelsea 2:2,2:3

Reagovat
berger321

smejes se tomu protoze to nechapes

Reagovat
vanGomm

Bude-li Barcelona pokračovat ve své formě tak se může stát odveta formalitou.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
berger321

ale ma pravdu

Reagovat
F.Torres

az na to, ze Chelsea neni zandy Deportivo, takze

Reagovat
F.Torres

az na to, ze Chelsea neni zandy Deportivo, takze

Reagovat
F.Torres

srry 2krat

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern taky ne...a to mně děsí

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea neni bayern

Reagovat
Devil

Vidim to na -1:1

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Chelsie je nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sleduješ zřejmě krátce..

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo vubec

Reagovat
smazaný uživatel

ha to je prdel ze chelsea ma ted dobrou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 (2x Messi / Lampard, 2x Drogba)

Reagovat
smazaný uživatel

fodbal sleduju kazdy den kdyz sazim chelsia

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím na koho sázíš když ani neumíš napsat chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

voe aspon sa to nauc pisat ,..

Reagovat
smazaný uživatel

1. "španělská Barcelona" si prosím odpusťme

2. Cáceres není zraněný a je v úvodní nominaci.

Reagovat
terry

O té 'španělské' Barceloně jsem uvažoval. Nakonec jsem jí tam dal, takže se omlouvám. A za Cácerese rovněž, četl jsem to ale na více webech.

Reagovat
smazaný uživatel

1) proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsko není Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

je...ale oni to nechcou slyset....nicmene je to klub ve spanelsku...

Reagovat
smazaný uživatel

to este v 21. storoci sa stalo niekto potrebuje rozdelovat na narody a dbat na taketo absolutne nepodsttanosti?

tieto hratky sa na patriotov mi absolutne lezu na nervy, treba by si si mal Dr. Kyslik vyskusat zivot v krajine, kde napatie kvoli takej hluposti, ci je niekto madar alebo slovak je tak vysoke, ze ti niekto kvoli slovenskej znacke poskriabe auto v madarsku a opacne.

takze nechapem, co sa tu hrate na patriota katalanska, pri vsetkej ucte k tomuto "narodu", ale skor etnickej skupine, pricom absolutne asi netusite ake dosledky to moze mat na jednoduchy zivot, ked sa stretne pohromade viac takychto nacionalov a strhnu zo sebou dav.

a vobec myslim, ze je v zaujme katalanska byt sucastou spanielska, pretoze to so sebou prinasa obrovske vyhody, ktorych je viac ako nevyhod, pretoze hrat sa na hrdeho katalanca v ich ponimani a tesit sa z toho mi pride ako tesit sa z vyhry v pocitacovej hre - absolutne ireleventny vo vztahu k realnemu zivotu

Reagovat
smazaný uživatel

Je zřejmé, že o vztazích mezi Katalánskem a zbytkem Španělska nevíš zhola nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tu ide o princip, kde takymi to separatistickymi aktivitami sa zbytocne odputava pozornost od ovela dolezitejsich socialno - ekonomickych problemov

myslim, ze katalancovi to urcite neprida na kvalite zivota, ked bude zit v samostatnom state, len mu to mozno doda dobry pocit rovnajuci sa vitazstvu v pocitacovej hre - i ked ta nedokaze ovplyvnit jeho zivot v negativnom smere, co osamostatnenie moze velmi lahko

Reagovat
smazaný uživatel

Asi úplně nerozumím tomu, co jsi chtěl říct tím odpoutáváním pozornosti. Samozřejmě, že by případné oddělení Katalánci slavili, ale to je vzhledem k jejich situaci (historie, kultura, ekonomika) zcela logické. Nevidím důvod, proč by se tím jejich kvalita života neměla zlepšit, ale pokud máš nějaké argumenty, sem s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

ak si tomu nerozumies, co je to odputavanie pozornosti, tak je to vdaka tomu, ze byvas v Cesku a nie na Slovensku, pretoze u nas je to na dennom poriadku, sposobene tym, ze existuje napatia medzi HUN a SVK. z coho profituju narodovci, ktori len krmia nacionalistickymi zvastami usta negramotnejsej casti obyvatelstva a zakryvaju napriklad problemy s klientelizmom, korupciou, ci nedostastatocne opatrenie vo vztahu k organizovanemu zlocinu a hosp. krize.

to je zastieranie podstatneho. a to je domenou nacionalistou a ked by sa vyvinula taka politicka nalada, ze nacionalisti - lebo ti mozu chciet odtrhnutie katalanska od spanielska, sa stali vladnucou vrstvou v spanielsku, lebo ich iniciativou by to vzniklo, tak prave tieto aspekty by nastupili. Ludia by boli zaslepovani nacionalistickymi polievockami a podstatne veci by sa zakryvali - to je napriklad , ten klientelizmus, ktory by urcite prekvital v takom malo state s monopolom vladnucej triedy - kedze ich popularita by bola urcite velmi vysoka.

ekonomicke dosledky su tiez jasne, akekolvek geograficke trhove obmedzovanie, ktore by urcite z jemnej casti nastalo (na dlhsiu debatu v analogii s inymi statmi, napr aj CZ-SVK rozdelenie) smeruje k ekonomickemu zaostavaniu.

a to uz ked tak Kyslik deklaruje, ze katalanska - tym teda urcite mysli aj to, ze ak by bola samostatnost, tak samostatna katalanska liga, lebo ak by bola spolocna, nenazval by to katalanska barcelona - tak vznik takejto ligy by automaticky znamenal koniec FC Barcelony ako velikana svetoveho futbalu. - ked uz mame futb. portal

Reagovat
smazaný uživatel

riadok cislo 9 - na miesto vladnucej vrstvy v Spanielsku - som myslel vladnucej vrstvy v Katalansku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vs Chelsea 1:2(messi,lampard,drogba)Barclona bude tlacit ale chelsea da 2 pekne goly a pak bude betonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona do toho!!!Dnes bude mít Peťa Čecha určitě možnost dokázat,jak skvělý gólman je Možná se tak stane,ale doufám,že ne.Barcelona 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Slejdy

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon že Deco je zraněnej a nemůže hrát,určitě by pomáhal Barce.. On teda pomáhá většinou všem soupeřům svojí tragickou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jediné na co bych si vsadil je že oba dají gol...

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy*

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládaná sestava? Marquez bude určo hrát a to samé Toure. Doktore, nenechávej to amatérům...

Reagovat
smazaný uživatel

mě se ta sestava teda taky moc nezdá. Jako hrát proti letošní Chelsea z takhle otevřeným hledím, by mohla být katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já čekám, že ta sestava bude takto ofenzivní. Taky ono koho z těch ofenziv. hráčů nenasadit? Henryho? To asi né a ten zbytek hrát musí. Bych řekl, že zkusíme zopakovat Bayern a prostě na ně vlítnem. Třeba narazíme, ale třeba se zadaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z ofenzivních es bych nechal odpočívat - podle mého názoru Xavi.

Valdés - Alvés, Piqué, Marquez, Puyol - Yaya, Gudjohnsen (Keita), Iniesta - Henry, Etoo, Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Xaviho? S Gudjohnsenem nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je moje sestava Guddy bude mít na Chelsea velkou žízeň a vynechat ho ze sestavy by byl hřích

Reagovat
Xavi

Jn. ta předpokládaná sestava je hrozná.

Reagovat
Xavi

Ikdyž zas katastrofa to není, ale Yaya bude hrát určitě.

Reagovat
ronaldinho_10

Můj tip na sestavu je takovýto: Valdes - Alves, Marquez, Pique, Puyol - Toure, Iniesta, Xavi - Henry, Eto´o, Messi

Možná by taky obrana mohla hrát ve složení (tomu ale moc nevěřím) Alves, Puyol, Marquez, Abidal.

A ještě poslední varianta, pokud by Guardiola chtěl hrát trochu defenzivněji a zárověň využít toho, že se teď Iniestovi dost dařilo na místě Henryho, tak by mohl do zálohy dát ještě Keitu a Henryho nechat jako žolíka.

Reagovat
terry

Ty 'amatéry' si vyprošuji. Já tu sestavu nevymyslel a rozhodně netvrdím, že to tak musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm myslim si třeba na devadesát procent že carles puyol dostal za likvidační faul na ribéryho v odvetě proti bayernu žlutou a napsali misses next match to znamená že proti chelsea nebude první zápas....a vy ho tam máte

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm jenže to si myslíš špatně. On až teď je v karetním ohrožení.

Reagovat
ronaldinho_10

Nenapsali nic. To jen komentátor plácal hlouposti, přestože u karty žádný titulek ani nebyl. Hold komentátory ČT nemá cenu poslouchat, ale musíš si udělat vlastní názor...

Reagovat
smazaný uživatel

4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej si ty brejle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Barca vyhraje a postoupí.Bylo by to dobře pro celý fotbal

Reagovat
barcelonista

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

- a na to by sis aj vsadil???

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to repríza semifinále mistrovství Evropy Španělsko - Rusko, oba týmy jsou si v lecčems podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

ani bych nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

třeba v tom že v Chelsea není žádnej Rus že

Reagovat
Xavi

4:1 (Eto´o, Xavi, Henry, Iniesta - šestkrát tečovaná haluz Lamparda)

FORCA BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba není proti hráčům Barcy útočník,dává góly že zavře oči a chce protrhnout síť,kdežto ti 3 z Barcy přesně vědí jak zakončují,proto Barca-Milionáři 3:0 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve těch 15 defenzivních záložníků na jedné straněproti Iniestovi a spol

Reagovat
smazaný uživatel

to anglicke muzstva bezne nastupuju s 15 a viac hracmi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že je to tu samej znalec...opravdu některé komentáře nad temi mi hlava stoji

Reagovat
smazaný uživatel

no já se tu dozvěděl spoustu zajímavých názorů o fotbale, ale to musíš příjít s tématem, o čem se chceš bavit a ne házet palcema

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ve stínu El Clásica, který letos nad semifinále Champions league vyhrává o deset parníků...

Za Rijkaarda bych se Chelsea vcelku bál, Frank hrál sice stejně krásnej fotbal jako Guardiola, možná ještě krásnější (04-05), protože jsme nebyli tak silní a takticky vyspělí...

Za Guardioly se Chelsea nebojim vůbec, protože mam jistotu, že Pep nic nenechal náhodě a celý dny ležel ve videích a vymýšlel taktiku...

3-1

Visca el Barca! Y visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad vam to vyjde

Reagovat
terry

Odvážný tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona JE DOBRÁ směrem dopředu, ale vzadu to je jak máslo, trochu na ni zatlačit a jedeme...zvlášť se svým naprosto precizním stylem, kterým Chelsea hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Suveréně nejlepší obrana v La Lize a Lize Mistrů... Puyol, Márquez, Piqué, Alvés, Abidal... fakt děsně slabá obrana. Viděl jsi Barcu vůbec letos hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

to je celý jen proto, že žádnej hráč nepřejde přes útok a zálohu...jinak jsou to LAMY

Reagovat
smazaný uživatel

Což je taky obrana, že jo... Vysokej pressing, záloha, která odebírá míče atd. Jak vidíš, tak to funguje moc dobře. Protože obrana neni jenom to, že seřadíš do lajny čtyři stožáry a před nima bude jen DM, kterej prasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě: lamy to jsou, to je jasný - Puyol: jeden z nejlepších stoperů na světě a to dlouhodobě, Alvés - s Maiconem nejlepší pravý bek, Márquez: kapitán mexický reprezentace atd.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za spoustu nových info, vždy mě baví sázet úplně opačný názory a čekat, co se dozvím...je pravda že jsem moc zápasů neviděl, ale dnešní si nenechám ujít, jsem zvědavej, jak defenziva chelsea zahraje, zvlášť na takovém širokém hřišti a zajímá mě, jak zahraje obrana Barcelony, tebou vychvalovaná, i když vím, že to jestli Barcelona dostane branku není jen o čtyřech hráčích stojících v obraně

Reagovat
ronaldinho_10

Ty jsi zaspal dobu, ne? Pokud mám správný informace, že na Stamford Bridge je šířka hrací plochy 69 metrů, tak je naopak plocha na Nou Campu užší...

Reagovat
Xavi

Nech ho v tom, stačí se podívat na začátek vlákna a člověk má jasno.

Reagovat
Xavi

A ještě k tomu hřišti, rozdíl je v tom, že na Chelsea je rychlejší trávník...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky záleží na pokropení si myslím, na Barceloně bude určitě hodně pokropený.

Reagovat
smazaný uživatel

aby nebyli pokropení ti vaši fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tazky zapas na tipovanie, ale keby si mam nieco vybrat, tak vsadim, ze Henry da gola

Reagovat
smazaný uživatel

tak do toho jdi, kurz tak kolem4-5 x 100peněz

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro oba to zůstane otevřené

Reagovat
terry

"Ze zbylých čtyř mužstev má Barcelona nejvyšší věkový průměr hráčů - celkem 26,1 let."

To už na tom není Chelsea tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem blázen ale vsadil sem dost peněz na CFC-kurz 4.44 !!!! No a?

Reagovat
terry

A proč tímhle reaguješ na můj komentář?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti to chtěl jenom říct no...

Reagovat
smazaný uživatel

promin chtěl sem reagovat obecně,ne na tebe,chybička....

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, kdyby se naplnily prognózy a opravdu odešli hráči jako Deco, Belletti, Ballack, Hilario, Ferreira, Carvalho, ... . Nahradit mladšíma a mnohdy lepšíma a parádní omlazení je na světě

Reagovat
terry

Hráče co si vyjmenoval, by měli odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť já s tím také souhlasím, jen u Ballacka jsem stále na pochybách..

Reagovat
smazaný uživatel

4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm.......uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

to se asi konat nebude, přeci jenom Bayern a Lyon nedosahují v žádném případě kvalit Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Však oběma jsme dali čtyřku už po poločase, tento tip je ale na celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

, no snad to nebude pravda, chci aby odveta měla ještě nějaký náboj

Reagovat
smazaný uživatel

Až přidu z práce večer tak Ti bud poblahopřeji a nebo se ti vysměju! Tady je jen černá a bílá!!!! Samozřejmě se budu dívat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

měla by to být jasná výhra Barcelony, ale Hiddink je Hiddink...určitě to bude zajímavej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje ,musíííí

Reagovat
ronaldinho_10

Tomu nevěřím... Barcelona nenechá nic náhodě a vytvoří si dobrou pozici, i když je to z jejího pohledu "jen" takový předzápas před sobotou...

Reagovat
smazaný uživatel

přání 4:1 tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 vyhraje barcelona.........sem zvědavý na Čecha, když je teď zpátky ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

To neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
ronaldinho_10

Nech ho, ať má radost aspoń teď, když večer ji mít nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jistej, ne?

Reagovat
ronaldinho_10

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

No nechám se překvapit, ale dle mě CFC neprohraje, spíš remíza..

Reagovat
ronaldinho_10

Tak to máš pravdu, že budeš překvapený...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony mě fakt baví, jak si myslí, že nad jejich tým není Koukni se jaký týmy, z jaký země vás vyřadili v posledních 2 sezonách.. Ono být nejlepší v PD není zas takový umění..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo není no

Reagovat
ronaldinho_10

Já vím, jaký týmy nás vyřadili v posledních dvou sezónách... Týmy, který se přijeli zakopat v devíti lidech ke svýmu vápnu... A Hiddink tvrdí, že Chelsea chce dneska hrát taky fotbal - pokud to udělá a nebude jako ty týmy, o kterých píšeš, tak je to jasná jednička...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný si tu jenom ty!! Ty jasnovidče!

Reagovat
ronaldinho_10

to nemá cenu, povíme si večer, až ta jednička vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

o půl noci sem tu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to co tvrdi hiddink moze byt velmi daleko od pravdy ktoru uvidime az o 20:45

Reagovat
ronaldinho_10

Však já vím, že to může být i jinak... A bohužel se docela i bojím, že to bude ze strany těch rusáků pokus a antifotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

osobne si tiez myslim ze chelsea moc utocit nebude, mozno rychle protiutoky, ale zasa antifutbal snad nie, tuto sezonu je proti barcelone (hlavne na nou campe) tazko vobec hrat inak ako na protiutoky

Reagovat
Xavi

To říkal i Ferguson a pak hrál Roony pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, Stoch je v nominacii

Reagovat
M11

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomanatura

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to jen přání

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 !!!!!

Reagovat
GEGE

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ak oba tymi podaju svoj standartny tohtosezonny vykon, tak je jasne kto sa bude po zapase tesit

Reagovat
smazaný uživatel

jo vyhrajete 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme....

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapný nápad .. možná pravdivý ale ubohý

Reagovat
ronaldinho_10

Sranda musí být...

Reagovat
smazaný uživatel

takovýmhle obrázkům já nijak na chuť nikdy nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

..kdybych měl být pesimista....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Postoupi Barcelona, protoze fandim Chelsea

Reagovat
ronaldinho_10

Tomu říkám rozumný důvod...

Reagovat
madridcan

nemohol by si v spanielskej lige fandit barcelone?

Reagovat
homeles8

NE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupi Barcelona, protoze fandim Chelsea to je duvod tak to uz ji nefandi

Reagovat
homeles8

ach jo, ja to myslel jako ze chelsea je klub myho srdicka a pri moji smule v zivote je jasny ze barca postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Barcelona vyhraje messi vytře chelse zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Nato že Barca vede spanelskou ligu jen o 4 body před Realem který dostal čtyřku od L,Poolu který vyřadila CFC nemusí to být zápas Barcy,ale budu určitě fandit Katalancum

Reagovat
homeles8

No jo, jenze kazdej zapas je jinej...

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt deukcia jak hrom, este to trosku vysperkujem: pred par rokmi puchov remizoval v trnave s barcou, cize by teraz vyklepal bayern jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tož o tom se ani nebav. To je jasná tutovka

Reagovat
Arbiter

Fajn, tak potom se můžou hodit za hlavu výhry Barcy v LM i v PD

Reagovat
AjaxFans

tři nula a není co řešit

Reagovat
barcelona17

Dnesni zapas vidim na vcelku jednoznacnou zalezitost a vysledek 4:1 apod. Chelsea podle me od zacatku nebude vedet co hrat, barca zacne tlakem da do 20 minuty 2 goly a pak si ten zapas bude uzivat a do konce zapasu vstreli dalsi 2 goly, chelsea da akorat gol nadeje do odvety ze standartky, kdyby semifinalovy souper byl pro nas Liverpool tak, to bych videl sance celkem vyrovnany jelikoz do LFC jsem daval nadeje, ze jestli v LM nekdo ma vyradit barcu tak to jsou prave oni

BARCELONA

Reagovat
ronaldinho_10

Naprostý souhlas i s tím Liverpoolem...

Co se týče přesnýho výsledku, tak záleží na tom, jestli se nám podaří dát brzo gól. Pokud ne (nebo kdyby jsme dokonce z nějakýho brejku dostali), tak to asi žádný velký debakl nebude, ale o výhře každopádně nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona bude hrat pekny fotbal ale chelsea vyhraje 2:1 a stim se smirte,chelsea 4ever

Reagovat
ronaldinho_10

Myslím, že se tady malokdo smíří s tím, že by měl večer pěkným fotbal prohrát...

Reagovat
Arbiter

Jen aby to pěkný fotbal v podání Barcy byl.

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Visca El Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
madridcan

komu len priat v tomto zapase???Kebyze namiesto chelsea hra liverpool tak fandim barcelone,ale takto...NEviem,dva nesympaticke timy.Tak snad 1:1 Messi-Drogba

Reagovat
madridcan

*dve

Reagovat
madridcan

ne tak nakoniec dva Som myslel,ze miesto timy mam muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe co to tu píšete za keci 3-1,4-1,5-1 Jo hraje Barcelona ta co ma tymi 10-20 mista v la lize? A ejhle Valencia 2-2 85 henry Chlapi dnes se ukaže že Barcelona tak zas top klub není

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ti odporoval, ale pak bych od tebe dostal určitě rákoskou jako v Obecný škole

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr by si dostal reakciu niekam inam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ejhle Sevilla 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sory Tymy z y

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes kvoôli tomuto zápasu oželiem hokej tak ma nesklamte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

myslim si,ze aj my Slovaci uprednostnime tento zapas pred debaklom od Kanady

Reagovat
smazaný uživatel

A akým jazykom podľa teba píšem pusinka, českým určite nie (ani keď vezmem do úvahy ten preklep oô)

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu si nepochopil smysl věty

Reagovat
smazaný uživatel

Jajks, dnes sa darí (paradoxne aspoň od rána sa skutočne) Ale tak interpretovať sa to dalo aj po mojom...

Reagovat
madridcan

pozeram,ze tvoja frajda ma asi na tomto portale podobny nick

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz mi chelsea vyradila muj milovany liverpool, tak ji jednoznacne fandim.... nesnasim barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea na Nou Campu vubec..... Barca je prejede a vyhraje 3:0.. na Stamford Bridge to bude pouze formalita finale s ARSENALEM...

Reagovat
smazaný uživatel

prave som cital zaujimavy clanok na ceskej stranke fandov realu o tom ako rozhodcovia uskodili realu a barce teda kto kolko koli nim stratil. skuste si to precitat a som zveday na vas nazor.nechcem povedat dopredu koho som fanda tak len cakam kto co povie....tu je odkaz....

http://www.real-madrid.cz/liga-bbva/2009040228-komu-pomahaju-rozhodcovia--.html

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemusíš říkat, čí seš fanda, neznám snad žadnýho fanouška blaugranas, který by tyhle bláboly četl. Se čtením jsem skončil po druhém odstavci, protože autor si evidentně všímá chyb ve prospěch Barcelony, kterých ale nebylo více než chyb proti.

Reagovat
ronaldinho_10

Já došel skoro do půlky.... Ale když si člověk přečte, že prý měla být proti Barceloně odpískána penalta, a přitom autor opomene napsat, že předtím už byl pískán ofsajd, radši jsem přestal... Jen jsem nakouknul do zápasů Realu a třeba darovaný body ze zápasu s Villarealem nikde...

Reagovat
X-bano-X

tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

sa cudujem, ze verdikt toho clanku neni taky, ze barca by mala vlastne tuto sezonu zostupit, najlepsie priamo do 3. ligy

Reagovat
X-bano-X

Tak som to predsa docital.... vacsi paskvil som este nevidel, toto dat na stranku tak klesne jej vypovedna hodnota o 50%.Autorovi by som odporucal pozriet si zapas a nepisat clanky na zaklade komentarov k zapasu..snad vrcholom je cast o zapase s valenciou a o "udajnych penaltach" o ktorych uz aj fans vale tvrdia ze su ok. ako moj predchadzajuci prispevok skoda casu

Reagovat
smazaný uživatel

To je do nebe volající, jaké tam píšou kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

samý kokotiny tam píšou, ale každej co vidí že ten co losoval zápasy na začátek ligy tak musel být fanda realu protože když se podíváš tak real má soupeře toho stejnýho co barca předchozí zápas

Reagovat
madridcan

no a barca ma superov po seville a po nas ma getafe

Reagovat
jaris7

Barca je nej,a proto minimalne 2:0 pro barcu {eto'o,messi}

Reagovat
Tsigi

Poločas neuvidím, tak doufám, že to tady o přestávce někdo pěkně shrne

Reagovat
smazaný uživatel

O to by om sa nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Lorcan

3:1 Messi, Iniesta, Henry - Drogba

Reagovat
jaris7

Barca jasne vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Barcelony jsou až příliš naivní. Neříkam že vyhraje Chelsea, ale každopádně to bude zajimavej zapas a navic vyrovnanej...řeči o tom jak Barcelona jasně přejede CFC rozdílem čtyř branek a vic se mi zdají až moc přehnaný. V dnešním zápase se může stát prakticky cokoliv!...ale je to můj názor a nikomu ten jeho samozřejmně neberu, jen řikam co si myslim..... Každopádně jsem zvědavej na oba týmy jak se s tím poperou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že Barca je přejede netvrdí všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že ne to bylo směřovaný k některým fanouškům barcy kteří dělají jakoby ani nebylo o co hrat

Reagovat
smazaný uživatel

jedině Chelsea

Reagovat
Radin

Chelsea,Petr Čech dneska fandím našemu :-)

Reagovat
Josifek

Už se těším, ikdyž ne jako na El Clásico, které mne zajímá mnohem více (nejen proto, že fandím Realu)..pro dnešek budu držet palce katalánským, tip: 3:0, Peťan bude v jednom kole, jako snad ještě nikdy..(doufám )

Reagovat
Josifek

A goaly Henry, Messi, Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (Messi,Henry,Eto´o) Fucking Chelsea

Reagovat
homeles8

skoda ze u smajliku neni prostrednicek, ale jenom palce (a aspon by sem nemohli maly deti )

Reagovat
homeles8

Jo a este bych vymnenil Raye za Ivanovice protoze ten brani podle mne lip a na messiho je potreba spis branici hrac nez utocnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

kurs na presny vysledek 4 : 1 je 50 tomu se neda odolat....takze 4 : 1 pro barcu a maximalní spokojenost Come on Gunners !

Reagovat
smazaný uživatel

Barcá vs. Chelsea 3:1???!!!!! adios Blues

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 poločas

heh sranda 3:0 konečný stav Messi,Henry,Bojan

Reagovat
F.Torres

doufam, ze vam chelsea vytre zrak, za ty vase kecy

Reagovat
smazaný uživatel

ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 to skončí a druhý zápas 3:2 pro barcu a barca vyhraje i LMi

Reagovat
smazaný uživatel

krása kurz 4.95 na chelsea.....

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nejsem zcela přesvědčen o tom, že Chelsea rozprášíme hned v prvním zápase, jsem ale relativně optimistický co se týče odvety. Mělo by s přehledem stačit dvougólové vítězství doma.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona takovéhle zápasy vyhrává 4:0 na domácí půdě a pak ten druhý zápas jenom kontroluje

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona takovéhle zápasy vyhrává 4:0 a že jich barcelona hrala letos fakt hodně viď ...bože vy jste ale namyšlený že to nemá obdoby. Myslíte si jak jste neporazitelný, přitom to vůbec neni pravda! Doufám že Chelsea zamaká a ukáže všem dětem kteří si doma hrají na Messiho a spol. že nikdo neni neporazitelny...pořád se tu nadává fandům Blues jak jsou nejhorší ,ale po dnešku jste vy katalanci opravdu na prvni příčče....co je moc to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

áááá, ještě hodinka

Reagovat
smazaný uživatel

taky odpočítáváš každou minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Puyola!

Reagovat
smazaný uživatel

puyol je zkušený hráč ale je už starý a moc nestíhá takže bych ho už vyměnil a nahradil nějakým mladším,rychlejším a stejně zkušeným

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju to mooooc Barce

Reagovat
smazaný uživatel

hoši sestavy

1 Víctor Valdés

3 Gerard Piqué

4 Rafael Márquez

6 Xavi Hernández

8 Andrés Iniesta

9 Samuel Eto'o

10 Lionel Messi

14 Thierry Henry

20 Daniel Alves

22 Eric Abidal

24 Yaya Touré

Náhradníci

25 Albert Jorquera

5 Carles Puyol

7 Eidur Gudjohnsen

11 Bojan Krkić

15 Seydou Keita

16 Sylvinho

21 Aleksandr Hleb

Reagovat
smazaný uživatel

1 Petr Čech

2 Branislav Ivanović

5 Michael Essien

8 Frank Lampard

11 Didier Drogba

12 John Mikel Obi

13 Michael Ballack

15 Florent Malouda

17 José Bosingwa

26 John Terry

33 Alex

Náhradníci

40 Henrique Hilário

9 Franco Di Santo

21 Salomon Kalou

35 Juliano Belletti

39 Nicolas Anelka

42 Michael Mancienne

43 Miroslav Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Hhmmmm

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink připravil něco speciálního

Reagovat
Xavi8

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění?

Reagovat
Xavi8

myslim ze nie

Reagovat
$dolar$

Bez Puyola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Uz ses pokakanej az za usima?

Reagovat
smazaný uživatel

A z čeho jako ? Ale nechápu proč se smeješ jak debil, asi to má svoje důvody že nehraje. A jestli bude hrát Chelsea tak jako vždy ten svůj rádobyfotbal tka nemám obavy

Reagovat
$dolar$

Pokud bys nechapal cemu se smeju tak se zeptas

Smeju se tomu ze bez nej jste v obrane totalne tragicti Pricist k tomu Valdese a je to nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si marný Samozřejmě že bez nejlepšího obránce na světě to jde hůř ale nemyslím že by bez něho někdy byli nějake velké problémy! A Valdés chyta poslední dobou skvěle! ( akorát ten jeden gol proti VAle..)

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě nech toho, jseš tu poslední, co na něj reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Některé jeho příspěvky mně opravdu vytáčí

Reagovat
smazaný uživatel

Pep ho asi šetří na odvetu, je v karetním ohrožení.

Reagovat
irik

Není lepší si to vtřískat teď, než eventuelně na finále?

Reagovat
smazaný uživatel

Není už pravidlo, že na finále se karty mažou?

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvědavej na messiho a lamparda,dneska jsem nezaujatej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to lepší, že Puyol hrát nebude. V sobotu a potom ve středu bude hodně potřebný

Reagovat
Xavi8

No ja uz vyrazam do mojho podniku, takze BARCA do toho !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Puyol, kdyby Barca postoupila a on v odvetě dostal žlutou což je dost možný tak by prišel o finale

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišel...

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink touto sestavou dokázal, jak skvěle se umí na zápas připravit a jak vi co je pro tým to nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že ničím nepřekvapil, co se týče složení základní jedenáctky. Můžeme tedy zřejmě čekat "aktivní obranu".

Reagovat
$dolar$

Ja myslim ze tim , ze zaradil Essiena na PZ tak docela prekvapil, alespon me

Reagovat
vitasrp

Hiddink prekvapil, copak ty bys ocekaval Essiena na prave zaloze?? Diky nemu je tam uplne nova takticka varianta, jak eventuelne krasne prehustit stred hriste a pri prechodu Barcy na nasi puli napadat.. Hiddink me tou sestavou trochu prekvapil, cekal jsem to jinaci.. Verim ale, ze podle nej ta sestava je lepsi a takticky zamer tedy take:)

Reagovat
smazaný uživatel

Od Pepa zajímavá taktika s tím Carlesem, přeci jen nechce riskovat vykartování Alvese a Puyola naráz, do toho navíc El Clásico. Souhlasím s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda,že finále se hraje už dneska.Oba soupeři by si totiž finále zasloužili.Bude to souboj.Petr Čech Chelsea podrží,ale ani jeho výkon nebude na Barcu stačit.Můj typ 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ještě někdo z barceloňáků nedokázal vtáhnout atmosferou, tak:

http://www.youtube.com/watch?v=3vQNpnLH9hU (od 3:56)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde sledovat ČT2 na netu?

Reagovat
Tomanatura

Nedá. Taky jsem to už hledal, bohužel nejde. Musí stačit p2p...

Reagovat
smazaný uživatel

Šit.

Reagovat
$dolar$
Reagovat
smazaný uživatel

Znám, ale díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska tipuju za naši hlavní útočnou zbraň Henryho, věřím že dá minimálně jeden.

Reagovat
$dolar$

To jo , hlavne kdyz na nej bude hrat osobku Essien

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááásná mozaika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby Barca vůbec vyhrála

Reagovat
irik

Hezký choreo ..., skoro jako naše na San Siru .

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte náhodou kde v Ostravě budou dávat Clásico?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

uf, zatím je to bušení. Messi a Henry zatím špatní

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden klub nemusím, ale Hiddinkovi bych ten trumf přál

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho přál Čechovi ... přecejen když dobré jméno našeho fotbalu nedělá ve světě naše repre, tak ho musej dělat jednotlivci ve svých klubech

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je mi vcelku u prdele, z hráčů jednoznačně nejsympatičtější Ivanovič, ikdyž je z Lokotky

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž sem fanošek realu tak v současné době barcelona jednoznacne Nejlepsi fotbal v evrope!!! U hracu realu zase bojovnost a srdce snad bude ten boj o titul este zajimavé

Reagovat
smazaný uživatel

A Čapek? Blábolí, že nehraje Puyol, protože se skvěle sehrála stoperská dvojice Pique - Marquez. Blábolí, že přes Alvése taky nemá Puyol šanci a zakončil to tím, že se Barca v Poháru utká s Valencií. Na 25 minut komentování dost vcelku dost kravin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokud nezačne smrkat a kašlat do mikrofonu, tak před ním bude jiný expert

Reagovat
irik

Mě se líbí ten jeho Piquet ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten taky jde. Ale to už říkal minule, tak mi to tak nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

jjj to je fakt sila a stou vale to byl uplný masakt:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Capek je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Ne dneska

Reagovat
$dolar$

Takovej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Xavi. Čech kontroloval, ale mám dojem, že si byl až moc jistej. Ta střela moc vedle nešla ...

Mimochodem Čech zakiksoval, když mu vypadl vcelku lehký centr, když chtěl Čechýno udělat efektní robinsonádu. Měl velké štěstí, že to vypadlo na nohu obránce Chelsea

Reagovat
$dolar$

Strela byla nadherna a jak pises taky si nejsem moc jistej jestli Cech opravdu vedel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Real Madrid

Reagovat
$dolar$

Ten rozhodci uz me zacina poradne srat Na jedny strane piska vsechno na druhy to samy nepiskne

Reagovat
smazaný uživatel

No, od 20té minuty je to slušnej zámek

Reagovat
$dolar$

Pekne Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Stark těžce nestíhá. Myslím, že Chelsea nemá zapotřebí tyhle provokace

Reagovat
$dolar$

Rozhodci je totalne mimo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Vickyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Drogba mu pekne nahral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najprv ho nastrelil a potom slabuckym oblukom skusal akoby prehodit..

Reagovat
smazaný uživatel

škóóóóda

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vás tady je ty jo??

Reagovat
$dolar$

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

To je skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pique nadherne

Reagovat
One-Real

Pěkná hrubice pokud by se opakovala i v Clásicu, tak bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta byla. Rafovi za to vylískat ...

Reagovat
One-Real

jinak Messi mi opravdu připadá malinko z formy...tím ovšem nechci nic snižovat na jeho kvalitách(nemůže hrát celou sezonu skvěle)...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teď vhazuje Chelsea?

Reagovat
$dolar$

Protoze posledni hral Messi , ale myslim ze je to nepodstatne

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tleskám Marquezovi

Reagovat
Staenly10

Drogba .

Reagovat
gonzalesl_is_back

Cejtim, že přijde pořádná hrubka v Barcelonský obraně

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!!!bARCA FUJ!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej neofsajd. Tleskám

Reagovat
Swarley

no teda na tu extra super Barcelonu teda nic moc...

Reagovat
$dolar$

Zapomnel jsi jeste na giga mega ultra nadpozemsky dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, Titi, takhle to zadrbat

Reagovat
gonzalesl_is_back

Stejně přeju Barce postup, o to lepší pocit by to pak byl, kdyby vypadla ve finále

Reagovat
$dolar$

Parada Chelsea Barca vubec nevi co hrat Skoda Drogba

Reagovat
$dolar$

A rozhodci Na Drogbu minimalne 2 fauly a on nepiskne ani jeden

Reagovat
Paddy

jo skoda te sance, ale jinak to zatim celkem de, az na tech prvnich dvacet minut

Reagovat
$dolar$

Vzdyt jsme Barcu k nicemu nepustili az na ten jeden utok Henryho kterej sam zazdil

Reagovat
Paddy

ja vim ze ne, ale musime zlepsit hru, nakopavani na Drogbu nema smysl, ikdyz fakt skoda te sance

Reagovat
$dolar$

Ale ma s tim co maji v obrane a brane, udelaji za chvili dalsi minelu a bude vymalovano

Reagovat
Paddy

doufejme , pak to jeste proberem, du k bedne

Reagovat
Paddy

Dneska nas Cech podrzel , Messiho jsme uplne vymazali .... takze polocas mame za sebou, ted uz jenom ten druhej .... a doma to snad dame

Reagovat
C0br

Po 40 minut trvajici nude v podani barcy zahrnujici predevsim prihravky na 40 metrech a ochotne pady na zem, jsem byl rad aspon za sanci drogby... , hold barca to na poradnou obranu neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu to má Barca těžké, protože to Hiddink zabetonoval. Na stranu druhou jsem zklamán nedostatkem šancí na naší straně. Nejlepší zatím zase Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Chelsea jsou hrozný prasata..sudí by to měl trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon se mi líbí, snad přidáme i branky...

Jinak další srab tým do řady.

Reagovat
Swarley

sice srab tým, ale vypadá to, že na to zase dojedete...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to se může stát, ale co e nikdy nestane, že Barca zklame taktikou a herní filozofií.

Reagovat
smazaný uživatel

Srab tým.. Jak mají hrát první zápas na Nou Campu? Tak ať si přivezou domů výsledek 0:4?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, jestli člověk sleduje fotbal pro hru samotnou, nebo ne. Trofej je pěkná, ale nudou vysezený dúlek na gauči je neštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, proti současné Barceloně na jejich stadionu nejde moc jinak hrát

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť to je "nejlepší" tým z "nejlepší" ligy na světě, ne? Nejsou to žádný nazdárci, i Huelva měla větší koule než Chelsea

Reagovat
vitasrp

A Chelsea má daleko propracovanejsi a lepsi taktiku jak Huelva, proto taky neprohraje.. Ja to furt nechapu, trener zkouma veci, ktery na soupere plati, a kdyz dojde k zaveru, ze zrovna tento druh hry je pro soupere nejneprijemnejsi, tak co je tak srabackeho na tom, ze ho vyuzije?? Je srabarna vyuzivat slabych stranek soupere??...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak liga je něco jiného, tam ti je celkem jedno jesti prohraješ 1:0 nebo 3:0, jde o body, tady se hraje na výsledek do odvety, nevím co jste čekali, ještě k tomu od Chelsea

"nejlepší" tým z "nejlepší" ligy na světě - to jsi našel na fóru k premier league?

Reagovat
Tomanatura

Valdes Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Pique? Hrubku udelal Marquez, Pique hraje zatim bez chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejhorší scénář, se kterym jsem ale docela počítal, jenom jsem si to nechtěl připouštět. Barca nervózní, statická, zbytečně si to komplikuje - viz. Messi a Henry. Takhle nemůžeme vyhrát. Nicméně Chelsea nulová, vyjma tý šance po hrubce Márqueze...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatím ...BARCA - jen zlepšit tu závěrečnou část a koncovku, ono tam něco spadne! Jinak Valdés - takový zákrok to by chytil jen on

Reagovat
$dolar$

Reagovat
gonzalesl_is_back

to by chytil jen on?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
$dolar$

Jj nechat se trefit to je Valdesuv kumst

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Čechovi výkopy stojí za to

Reagovat
One-Real

Aneb když má člověk brýle, přes které se špatně kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenosím brýle

Reagovat
One-Real

Obrazně řečeno..

Ten zákrok nebyl složitý..mířil skoro přímo na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím jak si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

'To by chytil jen on' Až pustí další lehoučký centr, už vím co napsat: 'To by nechytil jen on'

Reagovat
smazaný uživatel

Ano byly to 2 bravůrní zárkoky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak mimo ze to uz neni ani vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty býváš absolutně v obraze Děláš tu ze sebe blbce každý víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe je to poklona

Reagovat
F.Torres

a pak ze rozhodci piskaji proti barcelone

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten nejhorší a nejomezenější závěr, kterej lidská bytost může předvést. Demagogie, základní chyba - usuzování z jednoho momentu aplikovaný na celek

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona vybornej vykon jedinou sanci mela chelsea je videt ze ty odhady barcelonistu jako 4:1 4:0 atd byli opravnene

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní z toho dělá ještě větší bramboračku. Odpískal dva jasné neofsajdy, kdy se podařilo překonat obranný blok.

Reagovat
herbage

A Čapek tomu dal korun, když to podle něj těsný ofsajd byl

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná Chelsea!

Reagovat
vitasrp

Ona je uz trapnost pouzivat proti Barcelone herni system, ktery ji nesedi??.. Zkratka co na Barcelonu platí, to je trapné a srabácké, nebo jak vám ty vase narky chapat?

Reagovat
Paddy

Reagovat
Paddy

Reagovat
$dolar$

No kazdej by mel hrat tak , aby Barca vyhrala , potom jsou to hrdinove

Reagovat
Staenly10

Nevim,proč tu an Chelsea nadáváte... Co ste čekali? Že na Barcu vlítne?

Reagovat
$dolar$

Chelsea hraje s vybornou taktikou a jen Barca fans si hledaji nejakou zaminku

Reagovat
smazaný uživatel

Kuli tomuhle fotbalu nemam Chelsea rad, to i nekery podelany tymy zespod tabulky spanelsky ligy prijely na Barcu hrat lepsi fotbal... Doufam ze tam Cech dostane ty 3 kousky abyste se zabetonovali uplne... Visca el Barca

Reagovat
$dolar$

A ja jen kvuli tomu mam Chelsea rad a nic jinyho si od ni nepreju, proto existuje moznost fandit ruznym tymum chapes?

Reagovat
smazaný uživatel

čekali, že jim tam Chelsea nechá víc okének v obraně aby mohla dát Barca lehko góla

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak výkon nic moc, beton jsem čekal, ale je fakt, že pohyb tam trošku chybí. Možná je prvotním cílem neinkasovat, proto trošku chybí odvaha ještě víc riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to prostě projít musí!!!! Báááárca!!!!

Reagovat
herbage

Já toho Čapka asi přetrhnu, proč ho pořád cpou na Barcu, asi zákon schválnosti. Nejvíc mě dostala jeho teorie, že španělský sudí schválně nechal vykartovat A.Cola. Chelsea hraje totální beton, navíc faulejou jak prasata, Barca zatím nádherné kombinace, narážečky, individielní akce. I když Čapek tu hru nazývá statickou, já tam vidím spoustu pohybu, ale Čapek asi radši nakopávanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek mi přijde, jako by své informace čerpal z diskuzí na EF.

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek strávil 45 minut kritikou týmu, který jediný se snaží hrát. Neskutečné.

Reagovat
herbage

Hrajete vážně parádně, doufám že jim druhou půli naložíte, snad dnes vyhraje fotbal

Reagovat
$dolar$

No od tebe bych tohle necekal

Reagovat
smazaný uživatel

piqet

Reagovat
Tomanatura

Ten jezdí formule s Fernandem. To stíhá i fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne ano a na dost vysokej urovni

Reagovat
Tomanatura

Ve formulích je ale tragický...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jméno mají oba stejné respektive přijmení.....

Reagovat
fantomas

Celej konec odchodili...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se to teď rozjede a dáme dva nebo tři. Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budu rád za jakoukoliv výhru

Reagovat
smazaný uživatel

po prvom polcase mi bude stacit aj 1:0 a verim ze v londyne gol dame (kedze aj chelsea bude musiet dat a snad bude hrat inak ako dnes)

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nic moc, no ja verim ze ten jeden, dva goly daju, a od chelsea sa toho cakat moc neda, asi iba to co zrovna hraju, prisli si po remizu a pri troche stastia mzu aj vyhrat (no akym stylom to sa mne osobne vobec nepaci)

Reagovat
Paddy

me je jedno jakym stylem, ale tu vyhru bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

sak hej, tituly sa vyhravaju inak ako krasnou hrou, ale tak ja ako fans barci 19 rokov to uz mam v krvi, a snaha utocit za kazdu cenu ma hreje pri srdci

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečně to někdo řekl - Kuka

Ono jako plivat na Barcu, že se od ní čekalo víc, je hodně jednoduché, když prostě Chelsea přijela, s čím přijela Ale jo, je to taky styl fotbalu a svoje fandy si vždy najde

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, oba tymi hraju to na co maju, nemozme sa na to vyhovarat, ale spinit barcu aku tu niektori pubertaci robia je velmi lahke, chalani sa snazia, ale tvorit je trosku tazsie ako nicit

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi čekal, že Chelsea přijede na Camp Nou s ofenzivní taktikou a nechá si dát podobně jako Lyon čtyři góly ještě v prvním poločase? Hiddinkovy předzápasové komentáře se nedaly brát vážně, taktika Chelsea byla předem jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon trosku by sa mohli snazit

Reagovat
smazaný uživatel

nevyčítám vám nic. Prostě na víc Chelsea nemá, tak nic navíc nehraje. Jen doufám, že se po čase nebude ten beton zpochybňovat, jako se to teď děje se stejnou taktikou, kterou před rokem hrál na Barcu ManU ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude, no pevne verim ze sa bude spochybnovat tentokrat beton porazeneho semifinalistu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nám vyčítat nic nemusíš, my jsme u vás zkoušeli hrát fotbal, ale góly to přineslo až ke konci poločasu a ve druhém, mezitím 4 góly v opačné síti.

Jinak nevím, proč by se měla zpochybňovat silně defenzivní taktika Chelsea, když proti Barce není moc jiných cest na výhru, když hraje doma. Kombinačně jí v plnné formě nemůže stačit žádný tým a to Chelsea s aktuální sestavou už vůbec ne, proto nezbývá než zuby nehty bránit bezgólový stav a vše sázet do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

však já to chápu a říkám, že nic nikomu nevyčítám, ale prostě mám rád jiný fotbal a jen doufám,ž e se po čase nebude zpochybňovat, kdo chtěl hrát fotbal a kdo uhaluzil plichtu. Z fandama ManU mám zkušenosti, že je paměť někdy extrémně krátká

Reagovat
Staenly10

Jak řekl Frankie,to se dalo čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Čapek a Čech a ty jeho výkopy s Valdésem se měl pozdravit před zápasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Čechovy výkopy jsou opravdu tragické, levou, pravou, je to jedno všechno lítá do autu

Reagovat
smazaný uživatel

A skvělý moment jak diváci vyvolávali Belletiho, úplně mi přejel mráz po zádech.

Reagovat
herbage

Asi napíšu do ČT, ať dají divákům možnost přijímat jen zvuk z ruchových mikfrofonů na stadionu, protože to blábolení Čapka se vážně nedá vystát. Zase na druhou stranu, nerad bych přišel o zvuk úplně, ta kulisa je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Alves dneska nějakou tu kartu dostane ... očividně je dost vynervovanej

Reagovat
$dolar$

Alves

Reagovat
$dolar$

Stark se zblaznil , za co jinyho by mu uz tu zlutou mel dat????

Reagovat
$dolar$

Skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

chudak Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je hrůza.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

"s Puyolem to vypadá špatně a do hry půjde Puyol"

Reagovat
smazaný uživatel

Po Messiho voleji levou nohou: 'Messi opět ukazuje že je to obounohý fotbalista'

Dneska má dobrý den Čapek

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se nekoukám, ty jeho kydy jsou jak z nějakého sitkomu, bohužel řečené nevědomky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem se řezal smíchy.

Reagovat
gonzalesl_is_back

kua, prazdnej komentar jde taky odeslat?:) Tak se jim to dobre rozpada, zraneni ale nepreju nikomu...snad uz se zacne normalne hrat

Reagovat
One-Real

Čapek opravdu září: Z Puyolem to nevypadá dobře za pár vteřin na tohoto stejného hráče: asi bude vystřídán Puyolem..

Reagovat
smazaný uživatel

neproduktivní utočník Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

vy barceloňáci jdete do hajzlu teda hlavně spíš obrana.....

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty krávo, nechutnej zákrok Drogby...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik, alves by sa fakt niekedy mohol valat menej, teraz okrada vlastny tym o cenne sekundy

Reagovat
$dolar$

Zbytecne simulovani

Reagovat
$dolar$

Zbytecne simulovani

Reagovat
smazaný uživatel

a drogba este horsi, ach jaj

Reagovat
$dolar$

Nj

Reagovat
smazaný uživatel

to se neda, misty mi to pripada jako chodecky zavod - jdu se divat na snooker

Reagovat
gonzalesl_is_back

nuda....obranej beton v 9 lidech, bejt to Madrid, jsem pekelně naštvanej

Reagovat
smazaný uživatel

kua, to nebylo pěkné. Rafovi přeju, ať to není absence na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce Alvése

Reagovat
smazaný uživatel

teraz da xavi gol :)

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš - on kopal Alves a nedal

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkně . Ale myslím, že by to Čech stejně měl

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je velká škoda. Každopádně Etoo . Čech

Reagovat
$dolar$

CECHINOOOOOOOOOOO

Tohle by chytil jedine Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Belleti za Lampse

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard dneska hrál?

Jako oprvdu si nedělám prdel, ale já si ho fakt vůbec nevšimnul

Reagovat
$dolar$

Jj udelal 2 chyby a opravdu mu to neslo

Reagovat
vitasrp

Taky system hry byl postavený zpusobem, pri kterem se Lampard nemel sanci uplatnit.. On je docela tvorivy hrac, odkopavani balonu neni jeho styl a za situace, kdy nemel komu nahrat, balon radeji pridrzel, procez o nej prisel a zalozil nechtene atak soupere.. Ja bych mu nic nevycital, dneska lepe hrat nemohl a po presunu Essiena do stredu byla defenzivni cinnost jeste lepsi:)

Reagovat
$dolar$

Ja to ani tak nemyslel, proste mu to tam dneska neslo ( na tom postu) proto sel dolu, dobry tah od Guuse

Reagovat
Shevchenko

Podle Čapka "železný Lampard".

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Ronaldinho byl taková lemra a musel odejít, ten by tenhle beton pomohl překonat. Jinak se mi zdá, že hráčům chybí víra, že daj gól a sebevědomí. Jako by je nepřitahovalo rozvlnit síť a smířili se.

Reagovat
smazaný uživatel

1 gol daju

Reagovat
smazaný uživatel

Když oni maj ten beton opravdu dokonalej, to spíš dá gól Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze jeden da barca nech chelsea nieco hra aspon doma

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticky Yaya - dva vyhrané souboje za sebou

Reagovat
One-Real

Tak a Puyol má žlutou..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
gonzalesl_is_back

z pohledu fanouska Madridu - jasna pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže v Londýně bude hrát na stoperu Caceres - Pique a to ještě jestli se něco nestane

Reagovat
gonzalesl_is_back

Puyol je dobrej dobytek...

Reagovat
smazaný uživatel

ježis to je fotbal a ne šachy panenko

Reagovat
gonzalesl_is_back

to mění něco na tom, že to byl prasáckej zákrok? Dej si facku to je argument - je to fotbal

Reagovat
Kiosek

hmm ale ze ty slecny z barcelony porad lezes a placaj rukama do zeme ze faul faul..

Reagovat
$dolar$

No jasne a taky v nem existuje cervena karta panenko

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to byl zákrok na červenou tak by si fotbalové zápasy dohrávaly v 7 lidech na každé straně vždycky

Reagovat
$dolar$

FAIR PLAY ???

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol žlutou a teď by si zasloužil minimálně upozornit, že jí vůbec dostal..... tak aspoň že nebude v Londýně....

Reagovat
$dolar$

Puyol a nejlepsi svetovy obrance? Jediny co mu jde svetove, je praseni

Reagovat
One-Real

Tak co, kdy půjde do hry "Božan"?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Puyola a Márqueze na Stamford Bridge? Jinak u rafy si nedělam iluze, že si ještě v týhle sezoně zahraje...

Co se týče hry; dneska se potvrdilo, že Barca je jeden z nála velkoklubů, kterej si vždycky bude tlačit ten svuj styl, nikdy nebude hru podrřizovat soupeři. Proto jí taky fandim

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

jen si tak říkam jestli stále hraje ten barcelonský mimozemšťan mě nepříjde teda

Reagovat
Kiosek

Iniesta hroznej baletak..

Reagovat
smazaný uživatel

z rukou v obličeji se těžko uniká do brejku.

Trochu mi připadáš, že si dolar změnil nick

Reagovat
Kiosek

takovy placnuti.. jak kdyz te uhodi zenska a on se slozi a vali se tam jak kdyby dostal KO od Klicka.? to mi prijde trosku trapny no.. ale podle nicku soudim ze fandis Barce takze je jasne ze se ti to nebude libit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, zdá se mi, že Stark z těma kartama pro žluté extrémně šetří

Reagovat
smazaný uživatel

sem este nezazil abys nekritizoval rozhodciho

Reagovat
Kiosek

Ja bych rekl naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nejhorší hráč zápasu Barcy: Tragickej Puyol. Nejlepší: Iniesta....Nejhorší hráč Chelsea: celej betonářskej tým

Reagovat
smazaný uživatel

vytvorit si doma jednu sanci za zapas takovej tym si postup nezaslouzi a je uplne jedno jak hraje souper tohle je slabota i od barci

Reagovat
smazaný uživatel

omg, sa mi paci jak vsetci kritizuju barcu, ci uz tu, alebo na ct2, stv2 komentatori

Reagovat
$dolar$

Iniesta

Reagovat
gonzalesl_is_back

Krkič, dřevák

Reagovat
One-Real

Božane to pěkně zazdil...

Reagovat
smazaný uživatel

uf Krásná akce

Ale tohle by se dávat mělo a bez keců

Reagovat
smazaný uživatel

zas 5 minut ... to je v zápasech Barcelony nějak častý ... teďka v sobotu to bylo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tohle už je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
gonzalesl_is_back

oprava, největší lama zápasu Hleb, co to jako mělo znamenat???

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zapas roku, oslava fotbalu, nejlepsi tym ve Spanelsku.. achjo, ta CHL je cim dal tim horsi..

Reagovat
fantomas

Schválně sem si pustil posledních deset minut s tim, že to bude beztak to nejzajímavější. Čekal sem nákej vrchol. A místo toho co nevidim. Chelsea je zalezlá na svý půlce a Barca vymejšlí ze sta tu nejsložitější variantu, jak se dostat ke golmanovi. Jako třešnička na dortu zapůsobí dvě zahozené tutovky domácích...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, holt Barcelona neni tak utocne vyspely tym jako Bolton..

Reagovat
fantomas

To nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní teda, že když vymýšlí vždy tu nejtěžší variantu, že měla dvě loženky.

Reagovat
fantomas

Hlebova loženka byla dána z velké části zraněním jednoho ze soupeřů, kvůli tomu ostatně, nejspíš, ani nešlo o ofsajd. A Krkičova hlavička byla po krásném centru pramenícím z ojedinělého přenesení hry...všechny ostatní akce vedené středem, a to zpravidla velmi naivně a nervozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za deset minut dvě tutovky a podle tebe vždy nejtěžší varianta. Ofsajd u Hleba by nebyl tak ani tak, takže smůla, zkus si příště sám tolik neodporovat.

Reagovat
fantomas

Sorry, ted už si opakovačku nikde nepřehraju, ty si holt bystřejší. A to, že mě zase jednou chytáš za slovo, je neskutečně trapné. Tos mi mohl rovnou vyčíst "Chelsea zelzlou na své půlce", protože když se naskytla vélmi dobrá možnost, přece jen Blues vpřed vyrazili. Takže taky nebyli POŘÁD ve vápně, tak jako Barca POKAŽDÉ nehledala tu nejtěžší z variant.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si za deset minut proti betonujícímu soupeři tým vypracuje dvě jasné gólovky, tak to zkrátka tvůj příspěvek naprosto ničí. Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto ničí? Ale, ale, to jsou vážně nepěkná slovíčka...hmmm

Reagovat
herbage

"Těžce" zraněný Ballack se zvedl jako srnka, když viděl že Hleb jde sám na bránu

Reagovat
fantomas

Bolest by v takové situaci přemoh asi každý.

Reagovat
herbage

Vážné zranění ale asi ne

Reagovat
fantomas

To snad hráč na zemi smí ležet jen se zlomeninou? Neblbni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no ták, veď to bolo jasne vidno.

Reagovat
fantomas

Co bylo jasné, tys přesně viděl, co se mu (ne)stalo?

Reagovat
herbage

Když měl dost sil vstát proti Hlebovi, proč nevstal už minutu předtím a neodběhl alespoň za brankovou čáru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerieš, veď to bolo úplne jasné. Chelsea dnes použila dvojakú taktiku, defenzívnu a hollywoodsku. Čím nechcem povedať, že to bolo zle. Z ich pohľadu určite veľmi dobre takticky zvládnutý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak fantomas, to bolo tragikomické vystúpenie Ballacka. Bolesť premôcť? To je vidno, dnes to nepredviedol nik ale príklady poznáme. Takto premôcť bolesť, hotový to Wolverine ten Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

V tu "oslavu fotbalu" asi nevěřil ani ten největší optimista. Na SB se už snad bude hrát i fotbal...

Reagovat
herbage

Podle Čapka nikdo nečekal, že to bude taková nuda a tolik takticky svázaný výkon, tak si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Čapka je Riise dánský reprezentant..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

FAIR PLAY ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

strašnej zápas, lituju, že jsem se na to díval...Chelsea beton, Barca bezzubá

Reagovat
Kiosek

Cistej zakrok a zase se tam nekdo z tech barcelonskejch baletu vali.. To je trapny.. Opravdu trapny.!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Válení není o čistotě či nečistotě zákroku, ale o tom, zda tě ten zákrok, třeba i čistý, bolí nebo nebolí.

Reagovat
One-Real

500. pro Real Madrid

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, prej 4:1 pro Barcu že to bude

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, na SB to dame, verim v to, tam to bude ina chelsea, co bude paradoxne voda aj na nas mlyn, aspon dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca, zaberem dvakrát na SB. Ukázali jsme, že jsme lepší, ted to jen potvrdit. Visca el Barca.

Reagovat
gonzalesl_is_back

když vy dvakrát, my 10x

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo je u tebe "my", takže třeba i třicetkrát...

Reagovat
gonzalesl_is_back

s kým asi hraje Barca na SB? S Valencii? Prober se...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tebe za takyfanouška, nikoli za opravdového fanouška, takže když ty řekneš "my", nic si pod tím nepředstavuju.

Reagovat
gonzalesl_is_back

je mi jedno, za koho mě máš...ale na tvé tupé občasné komentáře už jsem si zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore,to byla špatenka co? Aspoň to uznej...

Reagovat
$dolar$

ALVES za dnesni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

over, cíl splněn, byť to nebyl fotbal, ale kopaná, mrzí mně to, ale proti Barce se holt jinak na Camp Nou hrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

konecne normalny nazor, mas odo mna , na sb to bude krajsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

snad, teď už budou muset hrát oba dva týmy a na Stamford Bridge už Hiddink vymyslí něco pro diváka zajímavějšího, za palec díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeden hral aj teraz, ale nevycitam to chelsea, cakal som to, je to taktika skro kazdeho tymu co pride hrat na nou camp a aj to treba vediet, i ked mne sa to nepaci, napr uznam ze barca by takto branit nikdy nevedela, nema na to proste hracov ... len ma mrzi aku tu kazdy barcu kritizuje, i ked sa snazili a chcel by som vidiet klub ktory by si s chelsea v dnesnom zapase pradil, bohuzial to su asi anzory sopalvych deti co sa futbalu vobec nerozumeju, len skoda ze clovek tu musi aj take citat ked chce diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten problém Barcy, zaslouženej respekt soupeře, kterej vyvolává, jí ty zápasy strašně znepříjemňuje...a když pak nepřijedou nazdárkové z Bayernu nebo Lyonu (který sice jsou schopný hrát s vyrovnaně s kýmkoli, ale neuměj dokonale bránit/betonovat), ale urputná obrana ostrovních celků, tak jste namydlený. Chelsea proti nikomu takovejhle beton letos nehrála, stejně jako Manchester minulej rok, ale Barca jí svojí útočnou schopností nedá jinou možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved hej, svata pravda, ale verim ze na sb to bude o inom a teda bude mat aj barca viac priestoru dat gol, verim v to ze toto by si chelsea doma hrat nedovolila

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou, tam bych si tipl na přestřelku, protože rozdíl ofenzivní činnost Barcy - defenzivní činnost Chelsea je uplne stejna jako naopak, když se bude hrát otevřeně...jen ten výsledek snad bude jinej než s Liverpoolem...tady by to ten Lampard mohl pečetit na 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes zapas

Reagovat
$dolar$

Parada Chelsea, ukazali jsme ze jsme proste takticky daleko vyse nez uboha Barca a doma to snad dokoname

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, najprv som si cital tvoje prispevky a rozmyslal ci zareagujem na teba, potom to vypadalo ze by sa dalo aj normalne diskutovat, ale vidim ze to nepojde

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack Hajzl a simulant už dávno měl dostat červenou. Jinak ty vymšlené ofsajdy Sammyho ...Škoda těch šancí kdyby dal Eto'o gol jak si udělal dobrý den z Terryho a Alexe tak to mohlo vypadat jinak ...a škoda těch šanci ke konci Bojan, Hleb...no sem zvědavej na odvetu hlavně jak bude vypdadat obrana...

Reagovat
gonzalesl_is_back

už si dobrečel? Hráli jste tužku, Chelsea sice 1000x větší, ale nedalo se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano fotbal to byl hnusný ale vyhrát aspon 1:0 sme si zasloužili...ale jako fanoušek Realu o pohledneém fotbalu raději nemluv

Reagovat
gonzalesl_is_back

chápu, třeba poslední zápas 4:2 nebo ty předešlé vyhrané v řadě byly velmi ošklivé

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o LM...tam to tak slavně nedopadlo, co...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem si že Barca je jediny tým lterý dokáže vyřadit někoho z Big Four a po první zápase to vypadá že spíš ne i když 0:0 může být ošemetny aj pro Chelsea jinakřikám kdo se díval na hokej ten aspoň viděl goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec velmi dobrý výkon ve druhém poločase. 3 velké šance. Jen škoda, že se něco neproměnilo. Každopádně jsem spokojen a to velmi. Zranění Marqueze je ale velká rána. To fkat zabolí

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry vykon to nebol, veril som ze to prelomia, ako skoro vzdy tuto sezonu, no chelsea si to postrazila, i ked za takuto cenu, ale to nikoho nemusi zaujimat

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorších zápasů, kterej jsem viděl. Ale nechápu tu kritiku Barcelony? Zdá se mi to, nebo hrál jenom jeden tým? A že se snažil bylo snad jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Věřte nebo ne, Lampard má IQ 150, možná tam bylo malé zatažení od Bosingwy, že to bude taková nuda nikdo nečekal a další hlody, Čapku, nikdy více, nevím co byla větší tragédie, jestli tvé komentování nebo hra Chelsea, zkazil jsi mi celý večer

Reagovat
smazaný uživatel

Co mělo bejt to jeho Piquét? To se fakt takhle čte?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea si prijela pro 0:0 a bez vetsich problemu tento vysledek ziskala na to ze hrala u nejlepsiho tymu historie i soucastnosti kterej mel podle jeho fanousku vyhrat 4:0 nebo 4:1 docela trapas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Paddy

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovyhle beton uz sem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea skupuje fotbalové hvězdy, aby s nimi pak nehrála fotbal?? Dneska bylo na hřišti snad 15 obránců

Reagovat
vitasrp

Copak to, ze kupuje svetovy hvezdy, je duvod k tomu, aby zamerne nevyuzila slabych stranek soupere a zkomplikovala by si tak cestu za dobrym vysledkem??

Reagovat
smazaný uživatel

Měli proti sobě hrát dva rovnocené celky.. Takhle to bylo jak kdyby hrál s Barcou ten nejhorší tým s nejlepším trenérem.

Reagovat
vitasrp

Kdyby to byl nejhorsi tym, tak to braneni takhle precizne nezvladne a bura dostane tak jako tak.. Vetsina lidi proste nedokaze vubec ocenit takticky vykon, to posouvani bloku, ruzne vystupovani, zvladani hernich variant v defenzive, vsechno bylo ukazkove, kdyby nebylo, Barca by s tou utocnou silou branku dle me vstrelila a na to zvladnuti potrebujes kvalitni hrace, tudiz i svetove hvezdy..

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu potřebuješ defenzivně vyspělé hráče a trenéra, který to umí praktikovat ne světové hvězdy. Když máš v týmu Lamparda (mimochodem to jeho střídání jasně dokazovalo co ti chci říct), Drogbu, Ballacka.. Fotbalista by měl být komplexní, když je dobrý v útočení i bránění, tak se dá říct, že je hvězda, jenže dneska Chelsea hrála jenom defenzivně, do útoku se nezapojovali ani omylem. Řecko taky nemělo žádné světové hvězdy a svým úporným bráněním získali titul ME. Jenže s 5procentní hodnotou hráčů jako je tomu u Chelsea. Já dokážu ocenit defenzivní výkon, ale koukáš vždycky na sumárum a výkon Chelsea byl v obraně excelentní a v útoku nulovej, takže dohromady to byl maximálně průměrnej výkon mužstva, který se do semifinále LM ani nemělo dostat

Reagovat
$dolar$

OT: Francie porazila Nemecko 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A nám přijede Michálek. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

proč " " ?

Reagovat
fantomas

Kvuli Sharks.

Reagovat
$dolar$

Coz me ale vuuubec netesi, protoze San Jose vypadlo Ted uz mi tam zbyva jen NYR a ty nejspis vypadnou dnes v noci

Reagovat
fantomas

Snad, aby přijel Rozsíval.

Reagovat
smazaný uživatel

... eště že jsem si dneska nebyl vsadit ... bych tam narval takové pěkné "tutovky" jako vyhru Barcelony a Německa

Reagovat
smazaný uživatel

A jakže hráli ti naší sousedi?

Reagovat
Tomanatura

Od týmu, který ve čtvrtfinále s Liverpoolem předvedl nejúžasnější, nejkrásnější, nejsenzačnější a nejvydařenější zápasy, jsem čekal trošku něco jiného...

Mrzí mě, že pan Capello se přijede podívat na zápas, kde hraje JEDEN Angličan (Lampard se nepočítá, ten "nehrál"!). Pak podle toho taky vypadají nominace.

Ale proti tomu cirkusu nikdo nemůže ani kváknout. oni totiž dnes hráli posledních 20 vteřin na DVA útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad si capello pozrie aj zajtrajsi zapas, to bude krajsi futbal

Reagovat
Tomanatura

Moc od toho nečekám, i když je pravda, že naše zápasy s Arsenalem bývají vždycky napínavé. (Často se smutným koncem)

Reagovat
smazaný uživatel

no horsie ako dnes to byt nemoze, i ked to nebude uplne otvoreny futbal, ale ani jedno muzstvo nebude branit tak ako chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že tu ten "cirkus" kritizuje fanda týmu, za který hrál Rooney loni na Nou Campu poprvé v kariéře pravého obránce.

Reagovat
Tomanatura

Jestli sis nevšiml, tak Rooney hraje defacto každý zápas (když se mu chce) pravého obránce a k tomu je to nejnebezpečnější útočník na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že moc dobře víš, jak jsem to myslel.

Reagovat
Tomanatura

Ne vůbec ne. Já kritizuju cirkus podle toho, že odehráli "nejúžasnější" zápas historie LM a najednou pomalu ani nepřekopnou balon na půlku Barcelony. Manchester neměl tak úžasný zápas.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vzpomněl při sledování Chelsea na MU minulý rok a musím uznat, že to letos bylo ještě horší...

Reagovat
vitasrp

CFC ve ctvrtfinale hrala relativne ofenzivne, jelikoz to byla cesta, ktera na LFC plati a diky ktere se dal porazit a nasledne i vyradit, tak dle tve logiky naopak v semifinale ma nevyuzit slabych stranek soupere a naopak hrat neco, co Barce vyhovuje a sama si to delat tezsi, z toho duvodu, ze ctvrtfinale odehrala ofenzivne, tak semicko musi automaticky taky?? Fakt skvela logiká .. Jinak je ten tvuj koment jedna velka traparna

Reagovat
Tomanatura

Ááá, fanoušci senzačního a neomezeně ofenzivního dvojzápasu už se na mě hrnou...

Nu což, použijte tedy frázičky "každý zápas je jiný" a "balon je kulatý", nebo třeba taky "zápas trvá devadesát minut"!

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se dneska asi nehrál žádnej jinej zápas kde by měl potenciální reprezentanty, tím pádem se mohl jet podívat na Chelseu. Lepší vidět dva než žádnýho A zítra se určitě taky zajde podívat, i když těch angličanů nevím jestli tam uvidí o moc víc

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně chelsea koupí hvězdy a potom hrajou tak jak jsme videli no hnus toto na to se nedá dívat to mě včera bavil více zapas Slavia vs, Bolka ale od Chelsea se to dalo čekat toto je tradice....ale zítra se to nestane tak Come on gunners !

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea předvedla nesmírně trapný a bázlivý výkon, za který by se měla omluvit. Samozřejmě, že je to jejich taktika, ale skutečně stoupne v očích fanoušků více takto, než kdyby prohrála třeba 5:3 a nebála se hrát útočně? Dobře bránit je snazší než dobře útočit. Barcelona dneska taky neměla svůj den, byla doma, takže tvořila, ale angličtí betonáři kvalitě zápasu ubrali 90%. Nejlepší hráč jednoznačně Iniesta, k tomu není co dodat. Mile mě překvapil i Čech, který chytal dobře a určitě i Chelsea podržel. Škoda, že tam Barce v závěru nic nepadlo, bylo by to stoprocentně zasloužené.

Barcelona

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný výkon? To nemyslíš vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jak ty, ale já (který jsem přál Barce) bych radši viděl výhru Chelsea 10:8 než toto. Pokud jsi milovník obranného fotbalu, jistě ses dnes nabažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej je nadšenej fotbalem, když vidí zápasy 4:4 apod., ale tady se hraje o finále LM a musí zde vyhrávat taktika nad atraktivitou. Sice není nadšenej divák, ale třeba pro Hiddinka je to nesmírně dobře zvládnutej zápas, kde všichni z Chelsea splnili jeho pokyny na jedničku...nepotřebovali dneska vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme se překvapit odvetou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece jenom Liga mistrů je soutěž, která si zaslouží jakousi "úctu", a to rozhodně neznamená být v semifinále 5x za půlkou, jak tady pode mnou někdo píše. Tohle je skoro výsměch Lize mistrů i celému fotbalu - nebyla vidět ani snaha o souvislejší útok... A když to šlo ve čtvrtfinále (4:4), proč to najednou nejde?

Chelsea dneska mohla s tímto výkonem na výstavu zednického umění (bránili vážně dobře), ale ne na fotbalový stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde je ta ta všemi oplívaná hra Barcelony, ale já sem ji dneska určitě neviděl. Chelsea to takticky zvládla perfektně a Barcu prakticky k ničemu nepustila. Lampard byl hodně špatnej a vůbec se mu nedařilo...ale zase se budu po několikáté opakovat a musím říct, že Iniesta je opravdu, opravdu budoucnost světovýho fotbalu, skvělej hráč. Velký mínus má u mě Alves, ten by se spíš hodil do cirkusu za to jeho simulování...

Reagovat
$dolar$

Se vsim naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

priznajme si ze dnes by to proti chelsea nezvladol nikto, beton to bol otrasny, ale ucel splnil, nemam rad obrannu hru, ale za tu dnesnu davam chelsea

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

a potom kam patrí drogba? na neho je malo aj cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nedala gól, to je moc důležité. Akorát ten střed obrany mi dělá starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Barca dala brzo gól, tak to skončí jako s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale slovo kdyby nemá ve fotbale své místo

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, s tím souhlasím. myslím si, že pokud bude Barca v ideálním psychickém rozpoložení, tak přes Chelsea postoupí, z mého pohledu nestraného fanouška v jejich hráčích vidím daleko větší kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončí, CFC by pak hrála pořád stejně a bylo by to 1:0...

Reagovat
M11

Cech

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho výkopy

Reagovat
smazaný uživatel

vychytal vas, nevysli mu nejake 2 vykopy a ides sa z toho posrat ..

Reagovat
minoLFC

podobne nudné semifinále ako minuloročne s manchestrom ...a vyzera to že sa bude opakovať aj podobne nudné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově hra pro diváka stála za nic, ale jinak se na Barcelonu hrát nedá !! Možná měl Guus ke konci poslat Kaloua nebo dřív Anelku –> to by možná pomohlo na tragickýho Puyola. Jinak Čech předvedl skvělej výkon a sám ukázal, že se nebojí jít do kontaktu a že se dokáže srovnat s kritikou a potvrdil že je pořád jeden z nejlepších.

Pak se mi taky líbilo jak kluci z Barcy umí simulovat když jim nejde kombinace...Alves, Iniesta...Messi taky nehrál nějak dobře. Tady je prostě vidět, že po taktický stránce je Chelsea s Hiddinkem mnohem lepší než Barca...přijeli si pro výsledek kterej potřebovali a pokud se nevyrobí nějaká chyba, tak to půjde a doma vyhrajem 1:0 a Barca bude brečet...Jen to zase ubránit....

Go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ja tipujem 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že Barcu stačí jen trochu víc zatlačit a pokud se to dobře spojí s obranou fází, tak věřím tomu, že ty góly budou

Messi neumí bránit, jen ho nepouštět do šancí...a to je těžký

Reagovat
$dolar$

Reagovat
panca

co to placas ze po takticky strance je lepsi nez barcelona??? jen proto ze barca nepromenila sance a chelsea byla zelezla vzadu je takticky lepsi?? to je ale blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis všimnul tak Barce hraje pořád to stejný...celou sezonu a jakmile se jim nedaří kombinovat tak to s ní jde z kopce...mají sice jednu z nejlepších záložních řad a skvělou útočnou fázi ale jak řikam když nejde kombinovat nehrajou nic....Chelsea tady ukázala, že i přes nekoukatelnej fotbal to ubránila...taktika je přizpůsobit se hře druhýho týmu a hrát to co potřebuješ...Chelsea to hrála, Barca bohužel nebo spíč bohudík ne

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona kombinovala nahodou moc krasne,chyba je jen ta ze ve vapne proti ni stalo 9 hracu a to se na me nezlob to proste neprekonas sebelepsi kombinacni hrou

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono...kombinovala dobře jenže jí to nevycházelo a to je recept na Barcu...bránit, betonovat a protiútoky nebo čekat až Puyol udělá chybu, nebo někdo jinej...ale máš pravdu jinak

Reagovat
panca

kazdej tym hraje porad to svoje co dokaze a barca se snazi hrat utocne a kdyz takovej tym jako chelsea zacne branit v 10 lidech to se pak predvadi tezko dobrej vykon!! chtel bych videt co bys rikal kdyby ty tymy predvedli uplne obracenej vykon??? ze je barca takticky lepsi? myslim ze urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A kde byl dneska mimozemstan?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem ho hledal ale každý má právo na to aby mu zápas někdy nevyšel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hleb, jak z metru netrefil bránu o 3 metry , a hned v závěsu Krkič

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si děláš srandu?

Reagovat
gonzalesl_is_back

ano

Reagovat
herbage

Však on by to z Hlebovo pozice uklidil nůžkama do šibenice a Bojonova hlavička by skončila nepochybně v bližším růžku

Reagovat
smazaný uživatel

Čo v bližšom, vo vzdialenejšom a ešte by sa 4x odrazila od brvna do zeme.

Reagovat
smazaný uživatel

PL nie je PD(obrana)

Reagovat
$dolar$

Vzdyt ja vim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barca zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Máte být na co hrdí trapáci z Chelsea! Ubetonovali jste Barcu. takový hnus jsme jaktěživ neviděl. Fuj!

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel, ze jsi fanousek MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že jsem. Manchester a Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz dnesni vykon CFC nazves betonem, co hralo MU loni na Barce?... takticky vyspelou hru s durazem na defenzivni cinnost a pripustenim si, ze si treba muzou dat obranci Barcelony gol, kdyz si budou mezi sebou 50x nahravat a jednou jim to ulitne?.. jako fanda MU bych mlcel..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně tedy připadala Chelsea mnohem horší. Vždyt byli asi pětkrát za půlkou, A neříkám to kvůli tomu, že fandím Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU byl minulou sezonu to samy

Reagovat
Corabeu

Loni jsme na Barce hráli hodně podobně a to stejný jsem čekal i od Chelsea,což se potvrdilo-pevná obrana a čekání na chybu.Chelsea hrála přesně to co potřebovala-nedostat gol,byli by blázni kdyby se na Nou Campu pouštěli do nějakých střeleckých dostihů.Takticky to čukotka zvládla skvěle,i když pravda že oku diváka tento zápas příliš nelahodil,ale nejdůležitější je výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo,proč nehrál Messi!?

Reagovat
gonzalesl_is_back

?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dneska sa konala tajna konferencia na Plute a on tam nemohol chybat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

brečí

Reagovat
smazaný uživatel

na SB to bude 1:1 a ide sa do rima, podla mna moze chelsea postupit jedine na penalty, cize ked zasa udrzi 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fotbal je tragedie,když se do závěrečné fáze LM dostává tým s herním projevem jako je Chelsea,chápu,že přijeli hrát s obrany,ale to co předvedli je neuvěřitelně ustrašený výkon.Jsem moc zvědavej co předvedou v odvětě,protože 2 nula:nula k postupu díky bohu nestačí.Pro nezaujatého diváka,který se těší,že si vychutná nejlepší hráče v nejlepší soutěži je ale škoda,že fotbal chce hrát pouze jeden tým.A pokud po Euru 2004 spousta lidí vykřikovala,že vítězství Řecka je ostuda fotbalu,co je potom Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

a loni predvedl Manchester snad neco jineho??ostuda fotbalu je anglicky fotbal mimo ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo mnohem horší než loni Manchester. Ten sice taky bránil, ale až takový beton to nebyl.

Jinak je vtipné jak se tady fanoušci ropáků hrdě holedbají taktickou vyspělostí. Zabeotonovat to, tomu říkám geniální taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

jen si přiznej že to beton byl i od Manchesteru ... a pokud se dostane do finále Barca a MU tak bude nejspíš znova

Reagovat
vitasrp

jojo, od MU to bylo lepsi, jenze MU hralo taky proti uplne jine Barcelone v uplne jine forme.. Ale saskuj tu dal:)

Reagovat
Tomanatura

To ne, Manchester bránil jenom v 9-ti, cirkusáci v 11-ti Ale nějak bych tu nechtěl porovnávat tyto dva zápasy, jelikož je to nemlich to stejné...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je paradoxni, ze se nedokazala Barcelona ani trochu poucit a hrala opet to same..

Reagovat
Tomanatura

Ale měla více šancí. Už je jejich problémem, že je nevyužila. Klidně to mohlo skončit 3:0 a nikdo by tu ani nekvákl.

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo mala viac šancí? Lebo to, čo hral Manchester bolo ešte o stupeň vyššie. Bola to dobrá taktika od Chelsea, no na našu to nemalo. Chelsea bola taký ementálový betón.

Reagovat
Tomanatura

Prostě jde vidět, že jsem i v betonování lepší.

Reagovat
vitasrp

Nebo to muze byt zpusobeno tim, ze lonska Barca se je kvalitativne lepsi jak ta lonska..

Reagovat
Tomanatura

Ale cirkusáci jsou taky po nejvydařenějším zápase století, tudíž by měli hrát 8x líp, než Manchester (i betonovat)

Reagovat
vitasrp

Ty si dneska pil??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ne, pětku...

Reagovat
Tomanatura

Vypadlo mi tam "jsem dostal"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak ako v poslednom čase zahrali Messi, Xavi a Puyol (nie moc dobre) + Eto`o už začal slušne spaľovať by som formy z oboch zápasov prirovnal i keď samozrejme viem na čo narážaš a je jasné, že Barcelona sa oproti vlaňajšku zlepšila. Jedno však nemôžeš poprieť, to čo sme na Nou Campe hrali my, bolo o ten schodík vyššie naBetón

Reagovat
smazaný uživatel

já se v tom nikde nezmiňuju o tom,že by snad hrál manU jinak,ale prostě jako nezaujatýmu fanouškovi mi to vadí,sledovat 90 minut nudy a od semifinále LM bych čekal něco jiného

Reagovat
Tomanatura

Jestli chceš vidět méně taktičtější fotbal se skvělými týmy, podívej se na Uefu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo to byla zívačka....nicméně být fandou Barcy tak si nechám slzy na příští týden....

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy si schovávají už na víkend

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu musí uspět Real, Barca ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale rozdíl 4 nebo 7 bodů je přeci něco jiného než rozdíl jediného bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pro Real... Barce stále stačí vyhrát zbylé čtyři zápasy, Madrid musí doufat...

Reagovat
fantomas

Ale snad je to velké Clasico, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistěže je, ale Barca na SB uspět prostě nemusí, historická bilance je zřejmá, stejně jako pro Real na Nou Campu. Madrid musí vyhrát, jinak má po titulu...Barca může prohrát a přesto bude k titulu blíž, slzy u Barcelony můžou přijít až v dalších kolech, ale ne o víkendu, tam jsou možné jen u domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že to bude takový beton,to jsem fakt nečekal.Mikel,Assien,Beleti najednou,to hovoří za vše.Ještě mi tam chyběl Carvalho na hrotu útoku:oD Každopádně výsledek 0:0 nic neřeší ani pro jednoho.Chelsea už není doma tak nedobytná a myslím,že to co předvedli dneska si doma před svými fanoušky asi těžko bude moct dovolit.Takže příští týden to bude asi úplně o něčem jiném...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že jsem se díval na Kanadu jinak zétra Come on Arsenal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jeste mi nekdy nekdo rikejte jak jsou anglicke tymy jasne v evrope nejlepsi ne li teda na svete a jak se tem samym lidem hnusi catanacio loni braneni v deviti lidech predvedl na Barcelone Manchester,letos Chelsea a vrcholem trapnosti je to ze Hiddink pred zapasem rekne jak prijeli hrat utocny fotbal Fucking english football!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Hiddink nerek to si rek ty

Reagovat
smazaný uživatel

nevim uz kde jsem to cetl ale vim ze jsem to cetl

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka nikdy nerek ze jede hrat Na Nou camp utocny fotbal on rekl ze hrat na barce utocne je sebevrazda

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je to tak ze kazdy si ospravedlnuje svoj tym, cize ked manutd branil, alebo chelsea branila, tak to brali ich fans ako samozrejmost i ked mnohi z nich tu kvoli obrannemu stylu hry nenavidia seriu a, tak to chodi, neni im co vycitat, je to normalne ... mna skor mrzi ze si niekto neuvedomuje ako hrala chelsea a potom kritizuje barcu ze sa nepresadila, to su tiez len ludia, nemusia mat svoj den, a hrat proti takej obrane je velmi velmi tazke, ale po vojne je kazdy general, keby hrala chelsea viac otvorene, keby dostala 3:0, tak ti co tu nadavaju na barcu by boli zalezeny a nenapisali by ani makke n ... no na keby sa nehra, tak teraz musime prezit ze tu provokuju, chudaci

Reagovat
smazaný uživatel

no pekne me zase dostal ten kokot Capek kterej rekne ze proste Barca byla dneska za ocekavanim a nepredvedla to na co jsme zvykli,ale to ze chelsea brani v 9 hracich u vlastniho vapna a parkrat za zapas prejde pulici caru to nerekne a ze i pres to si Barca vytvori 3 golovky,to taky nezmini...no holt uz davno ani na CT nejsou objektivni nezaujati komentatori

Reagovat
smazaný uživatel

sak hej, kazdy caka ze barca da v zapase 5 golov, a bohuzial su tu aj taki fans barci co takto tipuju zapasy (moj odhad je ze ich vek neni o moc vyssi nez aky vysledok tipuju) a potom tu musime citat taketo veci, ze tak nam treba atd atd, mne osobne sa hra barci nepacila, ale zasa sa na to pozriem realne a vidim ze takzo mohli spravit nieco inak nez to robili, chelsea branila dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Zápas na hovno, diskuze na hovno.

Reagovat
Xavi8

$dolar$ a jeho vyjadrenia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Anglii si mezi sebou ty kluby i začutají, to zas jo, ale na výletě zásadně parkují autobusy ve vápně, jak jsme mohli vidět loni i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz po letech hrani ve Spanelsku treneri zjisti, ze kluby ze Spanelska nedokazou ani trochu behem zapasu prizpusobovat taktiku a hraji od prvni do posledni minuty ty stejne bezucelne kombinace po zemi... proc by tam jezdili hrat fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

vyjádření hodné fotbalového fajnšmekra

Reagovat
smazaný uživatel

:-))

Reagovat
homeles8

hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Camp Nou - 9

Valdés - 9

Alvés - 7

Márquez - 5

Piqué - 9

Abidal - 8

Puyol - 6

Touré - 8

Iniesta - 8

Xavi - 7

Messi - 6

Etoo - 7

Henry -7

rozhodčí - 2

Chelsea - 0

Ztráta dvou hlavních stoperů, beton soupeře, únava, tři soutěže... toto bude epický závěr sezóny, překonáme totiž všechny překážky.

Visca el Barca, na kterou můžu být znovu a pořád hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Rafa, už jsou nějaké zprávy o jeho stavu?

Reagovat
smazaný uživatel

No má v hajzlu meniscus, uvidí se jak dlouho bdue chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne objektivni hodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom vlasntě Milito, nemohl by případně naskočit? (Pokud je na soupisce)

Reagovat
Tomanatura

Pique strašně kazil v rozehrávce, tolik bych mu nedával...

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué zkazil dva míče za sebou v prvním poločase, ale jinak měl rozehrávku fantastickou a prakticky veškerré útoky v druhé půli začínal on. Se zraněním Márqueze bude tato činnost o to důležitější.

Reagovat
Tomanatura

No nevím, všímal jsem si hlavně jeho rozehrávky, jelikož mě to vždy upoutalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique dnes práveže dobre, zo stopérov Barcy najlepšie. V podstate jediný stopér, ktorý niečo hral. Terryho by som si bez Eto`ových jasličiek nevšimol, Alexa bez zbúrania Henryho takmer tiež, Marqueza skôr a aj to vďaka zraneniu a Puyola si nevšimnúť (navyše tá žltá)

Reagovat
Tomanatura

Alex se mi celkem líbil, i když ta kvalita přenosu... Přesně jsem poznal jenom Carlese

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, že vieš o čom hovorím

Reagovat
minoLFC

za čo dostal nou camp 9? ale inak chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotenia na smiech.. hlavne Valdes, Pique, a Abidal ale dalo sa cakat..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tohoto hodnoceni by clovek typoval ze Barcelona vyhrala 5-1 a rozhodci ji uprel tri penalty a nepravem vyloucil dva hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Upřená penalta byla jedna, mě spíš dožíraly ty 3 neofsajdové odpískané defacto samostatné úniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech 10

Reagovat
smazaný uživatel

ked dal za hento Valdesovi 9, tak Čech by unho mal dostat aspon 18

Reagovat
smazaný uživatel

Camp Nou 9 ???? Rozhodčí 2 ???? Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak objektivní hodnocení, rozhodčí 2 Nou Camp 9

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestovi bych dal určitě 9, ale jinak se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrát na Barce plichtu a dostat nulu?! Opravdu objektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš být na co hrdý, hrál se příšerný fotbal, a to kvůli Chelsea i Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

a mame to za sebou a teraz uz sa mozme tesit na el clasico ...len skoda Rafovho zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Teda plichtu 0:0 bych před zápasem opravdu netipnul. Co jsem letos viděl Chelsea, tak se mi její fotbal vcelku zamlouval. Už to nebyl ten strojový fotbal a hra na jistou obranu s tím,ž e se vepředu něco ujme a vyhraje se 1:0, ale dnes se tenhle styl prostě vrátil .

Jsem si jist, že jsme schopní dát v Londýně gól a postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 :)

Reagovat
herbage

No tím si mi připoměl další Čapkovu hlášku, fanoušci Chelsea přezdívají Bosingwovi - STROJ, jak originální a nápadité

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek dneska exceloval. Jeho "hmmmm", "uhmmm", neskutečné množství přehmatů, divné popisování vcelku jasných situací, faktické chyby, špatné vyslovování jmen ... Myslím, že fakt chybělo už jen to nahoře zmíněné kašlání, smrkání a funění ... Opravdu komentátor, co je placen z našich peněz a za naše peníze si jezdí do zahraničí na fotbálky

Reagovat
smazaný uživatel

Na stoperu by asi zahrál i Abidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pak nemá kdo nalevo ,Sylvinhovi takový zápas nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč každej kritizuje hru Chelsea!!!! Měla s nima hrát jako otevřenej fotbal a dostat čtverku jako Bayern??? Spíš bych se ptal, proč se ta nejkrásnější hra Barcelony(fotbal se nehraje na krásu) nedokáže prosadit proti Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

treba proto ze chelsea brani v 9ti lidech ve vapne??ze vyveze sotva 10krat mic na polovinu Barcelony??

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Několikrát si to Iniesta narážel z první a mohlo by tam stát třeba 20 těch hráčů, ale třeba tohle se nedá absolutně bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

no a??kdyz tohle delali a delaji italske tymy - tzv. Catanacio - to vsichni priznivci fucking english football nadavaji a nadavaji, kdyz to delaji jejich tymy - perfektni taktickej vykon,rikam jdete do prdele vsichni anglicani a jejich radoby fanousci

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo...za vším hledej výsledky. A pokud se podíváš, že v semifinále jsou ze čtyř týmů 3 anglický, tak ten tvůj italskej příspěvěk je docela směšnej.

Reagovat
panca

takhle teda nehraly italsky tymy nikdy! proti tomuhle predvadeli utocnou smrst...

Reagovat
smazaný uživatel

namysleni fanousci barcelony si myslely ze kazdej tym porazej 4:1 nebo 4:0 a ted nedokazou unest neuspech nejlepsi tym soucastnosti i historie asi neni tak silnej jak si namlouvaj

Reagovat
smazaný uživatel

cudne zo to sudis podla jedneho zapasu, barca este zdaleka nevypadla, bud to chelsea bude hrat aj doma na penalty, alebo bude chciet dat gol a tak bude aj utocit, tesme sa na to

Reagovat
smazaný uživatel

a ja mozem napisat toto: nechapem preco kazdy kritizuje barcu, je takz hrat proti ttomu co dnes predviedla chelsea a chalani sa snazili, nikto by im gol len tak lahko nedal ... kvoli tomuto jednemu zapasu neni barca zrazu trapna ked cely rok bavi nielen nas, jej fans, ale aj nezaujatych a nezakomplexovanych divakov

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že spousta fanoušků by od toho fotbalu rádá trochu krásy. Už proto, že na ten zápas koukaly i miliony lidí, kteří nikomu z těch týmů nefandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyrukovala s očakávanou hrou. To, že im to vyšlo ma trošičku prekvapilo. To čo hrali bol oproti tomu, čo hral United betón, ktorý mal navyše viac dier - a Didiér tomu by mali za dnes vystaviť štatistický údaj o naležaných kilometroch a nakecanej minutáži. Celkovo zápas neponúkol nič oslnivé. Smolné zranenie Marqueza, zamrazujúci súboj Alex-Henry, neuveriteľne zranenie Ballacka, ktorý ponúkol šancu Hlebovi a len čo ju zbadal, po 2 minútach ležania sa rozbehol , doslova "nasraného" Alvesa, ktorého prvé dva dobré centre boli aj jeho dva posledné v zápase (ten na Bojana mal byť gólový), nadpriemerne hrajúceho Piquého ktorého 3 pasy boli ukážkové, perfektne uvoľnenie Eto`a, ktorého však zradila lopta (najprv mu zastala po seknutí Terryho nôh a potom sa na hranici 16tky dostala pod neho). Okrem toho to aj vďaka vyššie uvedeným faktorom bola slušná nuda a pôvodný zámer sledovať futbal bol prerušovaný prepnutím na už vopred jasný debakel s Kanadou.

Záver? Ešte sa rozhodne máme na čo tešiť v odvete. Veď CFC na Stamforde nevyrukuje s rovnakou taktikou ako dnes. Rozhodne sa týmto zápasom znížili šance Barcelony na postup (povedzme, že sa nenaplnili gólové prognózy), no všetko je ešte otvorené. Snáď prinesie odveta záživnejšie predstavenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála to, co potřebovala. Barcelona celkem bezzubá a vlastně pořádně nic nepředvedla, skvělý Petr Čech. Dva nejlepší týmy současnosti, příště snad uvidíme víc branek. Barcelona i Chelsea už několikrát ukázali, že branky dávat umí, i když to dneska nevyapdalo. Těším se na odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

v lize si barcelonsti stezuji na rozhodci s tim ze je zaplatil Real v lize mistru si take stezuji na rozhodci kdo je podle barcelonistu plati v lm take real?

Reagovat
smazaný uživatel

No podle toho, jak "fanoušci" Realu, který už je dávno venku, LM v podání Barcelony prožívají, bych se ani nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

co maji s mim dotazem spolecneho fanousci realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zamylsi si se ještě jednou a třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi blbost, ale aspoň ses jí sám zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna toto vlákno dokazuje, že očividně ne. Tak díky za spolupráci.

Reagovat
gonzalesl_is_back

, ale nejvíc mě baví tím, jak všichni fanoušci Realu jsou "fanoušci":)))))) to jen ti barcelonští jsou bez uvozovek a praví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni? ale vůbec, yarda, one-real, vandertom, ikercc a další jsou pochopitelně bez uvozovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně máš pravdu, ostatní jsou špína, lovci úspěchů, atd. (to jsi zapomněl dodat)

Reagovat
smazaný uživatel

Lovci úspěchů ani ne (spíše lovci neúspěchů ostatních), ta špína stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

'Lovci neúspěchů ostatních' aha

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Ještě madridčan

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

michael jackson

Reagovat
smazaný uživatel

a kterého sudího Barca přesně zaplatila? Toho, co dal Puyolovi kartu a on nemůže hrát odvetu, toho, co nefouknul pentli nebo ty dva, co každý na jedné straně mávli dost jasné neofsajdy Eto´oa? Nechtěl jsem to vytahovat, ale pokud ty tady brečíš, že sudí snad i pomáhal Barce, tak já přináším argumenty, že to bylo trochu jinak, než píšeš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si muj prispevek znova a treba pochopis ze sem to myslel tak ze si stezujete vy ze rozhodci kupuje Real jenom nevim kdo je kupuje v lm kdyz vas podle tebe a ostatnich poskozuji i v ni

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě? Já nikde o nějaké křivdě nepsal. Dneska to bylo od sudích sice špatné, ale ty situace nebyly echt jasné, takže to záměrné ovlivnění prostě nebylo. Snad jen ty ofsajdy měl ten sudí vidět, ale to už tak je, že jsou sudí připosraní a než by těsný ofsajd pustil, tak radši neofsajd mávne

Reagovat
$dolar$

Alespon si priste precti co napsal.

Reagovat
ronaldinho_10

Čekal jsem, že Chelsea bude hrát ze zajištěný obrany, ale tohle? Pořád se píše, jak je anglická liga nejlepší.... Mohl by mi potom někdo vysvětlit, proč se v tom případě Liverpool, ManUtd a teď opět Chelsea bojí hrát proti Barceloně fotbal?

Jinak je špatný, že se zranil Marquez... Ale snad to nějak v sobotu zmákneme... Každopádně příští středu do bude zajímavý, když všichni tři zkušení stopeři (Puyol, Marquez a Milito) jsou mimo...

Ještě co se týče naší hry, tak mi tam chybělo víc pohybu - i když ono je to těžký proti devíti lidem kolem vápna. Přípomínalo mi to spíš házenou, kde je to taky takový oblíhání kolem pokutovýho území. Co se týče šancí Eto´a, Messiho a Bojana, tak jsem nakonec i docela rád, že to nedopadlo. Pořád zastávám ten názor, jak jsem říkal před zápasem (a i před Bayernem), že s naším herním stylem je lepší pro odvetu 0:0 než nějaká těsná výhra... Kdybysmě vyhráli 2:1, tak mám obavy, že by na nás Chelsea vlítla a třeba 3:1 vyhrála. Ale takhle to nehrozí a díky tomu jsou šance pořád 60:40 pro nás. I když to je teď celkem nepodstatný - daleko důležitější bude El Clasico... A tam snad bude Real hrát taky fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

chELSEA HRÁLA CO POTŘEBOVALA ??? NO DOVOLTE SNAD HRÁLA POUZE TO CO DOVEDE.vUBEC NECHÁPU O ČEM TADY ŽVANÍTE.iPŘES TEN OBROVSKEJ BETON SE BARCA NEKOLIKRÁT DOSTALA.Dnes se hraje fotbal ané to copředvádí ta podělaná CHelsea.Dnešní zápas znechutila chELSEA DIVÁKŮM A NE BARCA.cO CHCEŠ HRÁT KDYŽ JEN MUŽSTVO BRÁNÍ ..BUDTE OBJEKTIVNÍ A NÉ ANIFOTBALISTI.

Reagovat
Tomanatura

Tyvole, když píšeš s capslockem, tak aspoň nedělej velké písmena na začátku

Reagovat
panca

konecne poradne nazor!! ale fans chelsea tohle nepriznaj ze se dnes hral fotbal a ne zakopova valka

Reagovat
gonzalesl_is_back

co ty jsi za klauna? NeBO KlAUnA?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Chelsea nenakoupí 11 tlustejch velkejch lidí a nenacpe je do branky, aby se do ní nevešel balon? Vypadalo by to asi stejně, ale byla by to aspoň větší zábava.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to 0:0 tak nebo tak, navíc to je levnější, nikdo od zápasu nebude nic očekávat a Messi a spol by trénovali mušku trefováním do zadnic "hráčů".

Reagovat
ronaldinho_10

Když jsi u těch statistik, tak to doplním:

Střely 18-3

Fauly 7-20

Rohy 10-2 (tady byl kurz 1,3 - sice nic moc, ale tutovka)

Držení míče 65%-35%

A teď světe div se, těch 65% odpovídá 36 minutám!!! Z čehož vyplývá, že se 40 minut nehrálo, protože někdo ležel nebo byl míč na tribuně, kam ho poslal třeba Čech... Takže ono zase toho času na předvedení moc nebylo...

Reagovat
ronaldinho_10

To mělo být jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

že tě to furt baví.......

Reagovat
smazaný uživatel

jen koukám, že zde někteří diskutéři píšou, že Barca nic nepředvedla. Já odpovídám: měla tři gólovky. Ne žádné jen tak nějaké šance, ale gólovky. Na střely vyhrála 17:3, držení míče nevím, ale tipuju to tak na 68:32. Opravdu teda nic nepředvedla ...?

Reagovat
$dolar$

Neni potreba kritizovat ani jedno muzstvo. Ja , z pohledu fanouska Chelsea jsem spokojen, myslim ze jsme hrali bezvadne a az na konci jsme trosku polevili.

Ty z pozice FCB fanouska bys mel byt bud rad za vas vykon nebo naopak zklaman, ale neplest sem vykon Chelsea. Starej se o ´´svuj´´ klub.

PS: Jednou bys mohl odpovedet, to ze mas narizeno od Kyslika me ignorovat je sice hezky, ale kdyz jsme u diskuze k GL tak si se mnou normalne pises, takze je to celkem trapny

Reagovat
ronaldinho_10

Když jsi u těch statistik, tak to doplním:

Střely 18-3

Fauly 7-20

Rohy 10-2 (tady byl kurz 1,3 - sice nic moc, ale tutovka)

Držení míče 65%-35%

A teď světe div se, těch 65% odpovídá 36 minutám!!! Z čehož vyplývá, že se 40 minut nehrálo, protože někdo ležel nebo byl míč na tribuně, kam ho poslal třeba Čech... Takže ono zase toho času na předvedení moc nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak hodněkrát leželi hráči Barci, takže tohle bych nijak neřešil. Ale prostě ta převaha byla nejen ve statistikách drtivá.

Reagovat
ronaldinho_10

Jo to máš pravdu, že hlavně ve druhý půli leželi i naši hráči často... Převaha byla jasná, o tom snad ani nikdo nemůže pochybovat - vždyť oni se dostávali za půlku jen sporadicky. Bohužel těch šancí mělo být i tak o trochu víc. Chvílema mi chyběl větší pohyb bez míče...

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid holt nemá do čeho kopnut. Projevuje se to jak na fanoušcích, tak na hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujete na souboj Jižní Koreje se Španělskem na MS? To byl taktéž úžasný pragmatismus od Korejců i sudího, jak by řekl Čapoun

Reagovat
smazaný uživatel

JE ODEHRANEJ POLOČAS A DOMA MOC CHELSEA DOBRÁ NENÍ...VŠE JE OTEVŘENÉ A VĚŘÍM ŽE BARCA PŮJDE DÁL PROTOŽE JE DALEKO FOTBALOVĚJŠÍ....

Reagovat
smazaný uživatel

VYpni si ten Cap Lock proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, jdu zvracet na ten čukotský železobeton.

Reagovat
herbage

Jestli tam někde bude Čapek, hoď šavli i za mě

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo strašný, co předváděl. Hrůza a děs. On už je snad úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se. Poblej ho i za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo hraje fotbal, tak podle mě musí hru Chelsea chápat, ostatní ten fotbal nikdy chápat nebudou.

Reagovat
Tomanatura

Já vždycky hrál fotbal proto, abych dal gól, nebo se snažil co nejvíc napomoci gólu. A to jako DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To jsi hral nejakou pralesni ligu

Reagovat
Tomanatura

Proč? V Česku jsem byl až v MSDL...

Reagovat
$dolar$

Protoze DM je na hristi hlavne od toho aby zabranoval utokum protivniku. To muzes potom napsat ze i golman je na hristi od toho aby dal gola

Reagovat
Tomanatura

Poučení si vezmu k srdci a jestli ještě někdy vyletím na trávník, tak nepřejdu soupeřovu půlku. Zvláš´t, když píšu o dorostě, kde se ještě nerozeznává pořádně DM, AM nebo CM...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč argumentuješ dorostem?

Reagovat
Tomanatura

Protože v otázce bylo, jestli někdy někdo hrál fotbal.

Copak to nikdo z vás nedokáže pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nechápeš dnešní hru Chelsea? Neříkej, že ne?

Reagovat
Tomanatura

Proč bych nechápal? Naprosto. Jenom mě mrzí, že po nejnádhernějším čtvrtfinále historie, hrála tak, jako hrála...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nás víc koho to mrzí, ale prostě to pořád tak nějak k její spokojenosti stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi měl takovou fyzičku aby jsi stíhal i dávat nebo připravovat góly, tak to bylo určitě tvoje plus. Nicméně fotbal je stále více o taktice a prvořadý úkol DM je pokrýt střed pole a vypomoct v obraně. To že dokážes vytvořit akci je něco 'navíc'

Reagovat
Tomanatura

Právě to se mi na tom nejvíc líbilo. Jinak, abych tu nebyl za boha, já měl kolem sebe vynikající lidi, takže to bylo jaksi "samozřejmé"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, hodně záleží jak si dokážete vyhovět se spoluhráčí a jestli jsou schopni za tebe případně zaskočit, to se pak hraje jedna báseň (Z levého beka mě to taky strašně táhne do útoku )

Reagovat
Tomanatura

No to já zas nenáviděl, když jsem musel třeba vyplňovat prostor po levém bekovi (prostě miniaturní nepřesné kopie hřebíkových čtverců). Na moji fyzičku to bylo vždycky něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzička a zimní soustředění bylo vždy mým nepřítelem

Reagovat
Tomanatura

Docela se v tomto neliším. Prostě jsem byl takový ten Riquelme, který ovšem hrál naprosto něco jiného, ale snažil se do té role zapojit jeho rysy (Ne moc rychlý, fyzička taky ne dokonalá, fintičky...)

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jsi skončil? Mladý český Riquelme by se hodil

Reagovat
Tomanatura

Jednoduche.. Zeny, vino, zpev, skola Na vyssi nez MSDL (2. nejvyssi dorostenecka liga v CR) jsem zrejme nemel, takze jsou dulezitejsi veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš že jsi byl DM, ale pak že se to vlastně v dorostě ještě nerozeznává (s čímž rozhodně nesouhlasím)

Reagovat
Tomanatura

Ještě ne tak. Je tam rozdělení AM a DM, ale ty odchylky jsou ještě velké. Samozřejmě, že někdo hrál přesně jako třeba CM, ale kdybys mu to měl říct před zápasem, tak to prostě ještě nepochopí. Takto to bylo myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždycky jeden střední záložník musí mít defenzivnější úkoly a druhý tvořit hru, řekl bych že takhle to chodí už v žácích

Reagovat
Tomanatura

No to jo, to je pochopitelné. Spíš jsem myslel takové ty rozdělení " Ty budeš CM a ty budeš DM". Špatně jsem se vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

A hráls někdy první ze dvou zápasů na Nou Campu o finále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

A ty snad jo? Proč teda píšeš, jestli někdo z nás hrál fotbal, když se potom zeptáš, jestli jsem hrál na Barceloně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už ho nehraješ? Proč? Chtěls dat gola z DM místo toho abys branil přijatelny vysledek?

Reagovat
Tomanatura

Myšlenku máš špatnou, ale snad nechceš, abych Ti tu začal vyprávět životopis?

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenku mám úplně jinou než ty, ale proč sis vybral tak nesmyslný argument, že fotbal hraeš proto abys dal gól? Fotbal hraješ pro úspěch a za ůspěch dnes Chelsea považovala klidně i bezbrankovou remízu.

Reagovat
Tomanatura

Já vždycky hrál fotbal proto, abych dal gól, nebo se snažil co nejvíc napomoci gólu. A to jako DM

Reagovat
herbage

To nějak nekoresponduje s tím, jak jsi obhajoval loňský beton Manchestru

Reagovat
Tomanatura

To, že jsem hrál fotbal pro góly? Otázka byla položená velice špatně, chtěl jsem ho trochu potrápit...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka byla položena dobře, jen si ji asi nepochopil. Já napíšu, že by měl každej kdo hraje fotbal pochopit hru Chelsea a ty napíšeš, že ty jako DM chceš dávat góly...

Reagovat
Tomanatura

Tomanatura28.04.2009 23:20

Já vždycky hrál fotbal proto, abych dal gól, nebo se snažil co nejvíc napomoci gólu. A to jako DM

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to tak, tak klobouk dolů, musels být třída. Škoda, že ti to nevyšlo. Pokud to není nerážka na fotbal, který dnes hrála Chelsea a týká se to jen tvé osoby, tak to beru

Reagovat
Tomanatura

Jen bych zabíral místo Carrickovi, proto jsem toho radši nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrénia no, za defenzívu sa hanbiť netreba.

Reagovat
panca

tim ale priznavas ze je barca lepsi a jedina sance jak ji porazit je to totalne zabetonovat a cekat nejakou haluz ze daji! to pak jo to s tebou pak souhlasim...

Reagovat
$dolar$

Je lepsi v ofenzivni fazi , v defenzivni je horsi, tak co resis?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš defenzivu Barcelony?

Reagovat
$dolar$

Mne stacila nadherna mala domu od Marqueze To v dnesnim zapase, jinak Barcelona je v obranne fazi primo katastrofalni

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to mě teda stačili jesličky nejlepšího obránce světa

Reagovat
smazaný uživatel

*mně

Reagovat
vitasrp

Toto byl první zápas Barcelony v této sezone??

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zápas byl v obraně tak tragický, že tohle můžeš říct po zápase s Liverpoolem

Reagovat
vitasrp

Jezismarja, ale ja tu nehodnotim kvalitu defenzivni cinnosti dle jednoho naprosto pitomyho zapasu, kde se udelala hromada individualnich a systemovych hrubek.. Taky po dnesku mohu rici, ze CFC ma nejlepsi obranu na svete, ackoli vim, ze to pravda neni, neb urcit tu skutecne nejlepsi defenzivu snad ani nejde(pokud opravdu neberes v potaz jen inkasovane branky).. Beru to tu z dlouhodobeho hlediska, oba dva tymy brani zcela jinym stylem a zpusobem, pricemz si myslim, ze ten, co praktikuje Barcelona, je mene pevny a souper si proti nemu ma sanci vytvorit vice sanci nez proti obrane Chelsea... Z meho pohledu ma Chelsea tu defenzivni cinnost daleko propracovanejsi, vymakanejsi, taky je to vice defenzivne orientovane muzstvo, jednoduse se na ni zameruje vice.. To, ze diky prohozeni stoperske dvojice a urcite rotaci hracu v obrane doslo k celkovemu chaosu, nesehranosti, prece neni meritko pro to, jak obranna cinnost skutecne je kvalitni..

Reagovat
panca

neznam tym kterej si proti barcelone vypracuje vic sanci!!!

Reagovat
vitasrp

Zkus si to precist jeste jednou a mozna dojdes k zaveru, ze porovnavam uplne neco jineho, nez myslis:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Barcelonu v defenzivě nikdo tolik neprověří, protože hrají útočněji. Proč by měli hrát defenzivně, když mají tým, který dokáže vyhrávat zápasy útokem. Koukni kolik Barca dostala gólů, myslíš, že je to tím, že by měla špatnou obranu? Hráči jako Puyol, Marquez, Milito, Abidal, Piqué, Touré i Xavi umí zahrát perfektně i dozadu. Nehrají tolik zónovým stylem, protože to nepotřebují a kvůli jejich technice je to spíš na obtíž. Maximálně se dá říct, že defenziva barcy a Chelsea je úplně jiná, ale nedá se říct, že jedna je lepší, protože to ukazuje a druhá to neukazuje..

Reagovat
vitasrp

Samozrejme, ze se to porovnavat da.. Tim, ze Barcelona hraje ofenzivneji, tudiz se vic zameruje na tu utocnou cast, tak vznikaji v defenzive mezery a souper ma tak vetsi nadeji, ze si vytvori sanci.. Tudiz ta obrana neni tak pevna, organizovana.. Vubec mi nejde o to, jake individuality tam hraji, neporovnavam tu hrace, ale obecne, jak ten system funguje a pracuje.. Nikde taktez nerikam, ze by meli hrat defenzivne, at klidne ofenzivne hraji, diky cemuz ale nezpochybnitelne trpi defenziva... A jelikoz je CFC vice defenzivne zamerenym muzstvem, hrajicim v PL, kde jsou obrany obecne vice takticky propracovany jak v PD, tak se jistojiste da tvrdit, ze ta obranna cinnost je na vysi urovni jak u Barcelony, cili si souper vypraci mene sanci a mene skoruje..

Reagovat
smazaný uživatel

Když je tedy v té obraně tak nezpochybnitelně hodně mezírek jak to, že dostali tak málo gólů.. Neměli by pořád vyhráva třeba 6:3? Říkáš hlouposti, obranná činnost Barcy začíná už od útočníků a jelikož jsou útočníci dobří i v odebírání balonů, tak potom obrana nemá tolik práce.. Co je na tom defenzivně horšího?

Reagovat
vitasrp

Tohle nema cenu, ty me nikdy nepochopis a uz vubec ne ve 12 vecer.. A o tech hloupostech bych radeji pomlcel:)

Reagovat
vitasrp

A ja taky sakra nerikam, ze je tam nekolik milionu, statisicu mezer, ja jen poukazuji na to, ze v porovnani s defenzivou Chelsea jich tam skutecne je vice.. To jenom ty si to prebiras upne jinak..

Reagovat
panca

jak vis ze je horsi? kdyby se soustredila na obranu jako chelsea tak nebude o nic horsi jen se hur brani kdyz hrjaes utocne jako barca a zustane ti 6 hracu na utocne pulce a nevrati se!!

Reagovat
$dolar$

A to je moje vina? Nema potom hrat tak utocne a ma se naopak zamerit na obranu .

Reagovat
panca

proc by to delali kdyz umi hrat fotbal?! branit vetsinou umi kazdej

Reagovat
$dolar$

Protoze potom maji spatnou obranou fazi, uz to chapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,at se oba týmy zaměří na obranu,to bude opravdu fotbalová extáze...opravdu chytrý komentář

Reagovat
$dolar$

Jsi mentalne postizeny???

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby byl???????

Reagovat
$dolar$

Potom bych chapal proc napsal ten komentar.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nejsem fanoušek chelsea

Reagovat
$dolar$

No alespon jsi to potvrdil

Reagovat
panca

prosimte napis mi co bys rekl, kdyby ty tymy predvedly uplne obracenej vykon? bych to tipl na to, ze priposrana barca neprelezla pulku a se stestim uderzela cisty konto!!!

Reagovat
$dolar$

Ja bych v zivote nemohl fandit tymu , ktery produkuje fotbal jako Barcelona, tudiz tva otazka je uplne mimo. A pokud by ciste teoreticky neco podobneho nastalo, tak bych napsal ze byla smula ze jsme nepromenili nase sance a ze jsme nehrali dost dobre abychom si vytvorili vice sanci...

Reagovat
panca

tak kdyz se ti nelibi fotbal barcelony tak to je pak jina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je to diskuze o hovně,zkrátka...někomu se líbí styl hry,který produkuje barca,někomu se líbí styl hry chelsea

Reagovat
$dolar$

Doslo ti to

Reagovat
domingo

Kurňa, jak to tady čtu, tak jsem nakonec rád, že jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Střely: 18:3

Na bránu: 12:1

Držení míče: 65:35

Rohy: 10:2

Fauly: 7:20

Reagovat
Gazza.8

Góly:0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak paradoxní

Reagovat
smazaný uživatel

Komentáře:

Herbage

Tomanatura

Vitarsp

Chachychaz

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Andy, konečne to niekto zhodnotil

Reagovat
smazaný uživatel

Chachychaz To sa zase chazy poteší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně z matečný nick.

Reagovat
herbage

Já tu bandu betonářů zkrátka nemůžu pochválit. Neřeknu Sparta či Slávka, kdybyb přijeli na Nou Camp, ale Chelsea? Klesli na úplné fotbalové dno. Čapku už raději nebudu komentovat vůbec, kod měl uši, ten ví o čem mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba Sparta by mohla hrát beton jak chce a stejně by dostala pětku

Reagovat
vitasrp

Nachazi se zde jakakoli osoba fotbalu rozumejici, ktera mi je schopna normalne vysvetlit, cim CFC skutecne klesla?? Opakuji stale jedno a to same, co je tak spatneho na tom vyuzit souperovych slabych stranek?? Spanelske kluby obecne maji problem prehrat organizovany, pevny obranny blok, tak proc ho nevyuzit?? A aby skutecne precizne fungoval, je nutno do nej zapojit vetsinu hracu, tudiz i krajni zalozniky, cimz se automaticky snizuje utocna sila, pokud ti ale souper nedava prilezitosti k brejkum.... A Barcelona má takovou kvalitu a takovou kombinacni vyspelost, ze balony neztraci a souperi alespon dnes nedala sanci hrozit z rychleho protiutoku.. Divam se na to hodne jako trener, takze tohle klesnuti asi nikdy nepochopim..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vidíš jen jednu stránku výkonu, to jako trenér moc neuspěješ

Reagovat
$dolar$

A jakou jinou ma videt?

Reagovat
smazaný uživatel

defenziva, ofenziva, individuální hodnocení, taktika, kombinace, střed hřiště... vitasrp vidí jenom tu dobrou defenzivu a taktiku jinak nevidí nic.. Ono se dá vyhrát úporným bráněním, ale ne, když ta ofenziva je úplně nulová.. TO prostě nejde

Reagovat
$dolar$

Ale on nic o vyhre nerika, on mluvil konkretne o Chelsea v dnesnim zapase a nam remiza stacila.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza tímhle způsobem je opravdu cenná

Reagovat
smazaný uživatel

Iným spôsobom by to remíza bola len ťažko.

Reagovat
vitasrp

Samozrejme, ze je, je to vyborny vysledek, ktery do odvety dava dobrou sanci na postup a presne o tohle tam Hiddinkovi slo.. On tam krucinál nejel vyhrat, to by ta taktika musela byt uplne jina a daleko vic ofenzivnejsi, nehlede na to, ze vyhrat se na Nou Campu skoro neda a byl by to dost velky pokus o sebevrazdu, ale jel si pro plichtu, nejlepe 0:0.. K cemu teda potrebujes ofenzivu??

Reagovat
$dolar$

No nejlepe 0:0 bych nerekl, za 1:1 bych byl radsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že tohle je výsledek, kterej fanouškům Chelsea dává naději.. Jenže já na to koukám jako nestranný divák, chápeš? Já hodnotím výkon týmu, kterej se snaží dokázat si, že je jedním z nejlepších na světě..

Reagovat
smazaný uživatel

Oh Jes, marty, veď aj v defenzíve môžeš byť najepší. Tak ako môžeš byť najlepši záchranár, môžeš byť aj najlepší sériový vrah. Samozrejme, velebený bude záchranár, no vo svojom obore môže preukázať väčšiu kvalitu zabijak. (trošku pritiahnuté za vlasy ale pochopiteľné) Mal by si už vypnúť, dochádza šťava v dobrom slova zmysle

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec tě nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za potvrdenie mojich slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká šťáva? Myslíš, že už nemám dostatečnej počet argumentů?

Reagovat
vitasrp

Ten tým si nic dokazovat nechce, jedine, co ten tym doopravdy chce, je vyhrat Champions League.. Jestli ho já, ty, Getzo, nebo kdokoli jiny budeme povazovat za nejlepsi, to je celemu klubu uplne jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale přeci jedno, klubu je jedno cokoliv tady kdo píše, já píšu jen svůj názor nic víc, nepotřebuju, aby si Chelsea ode mně vzala ponaučení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak len peknou hrou tiež nič nezískaš, tak ako vo všetkom je potrebná kombináca oboch. A tím hrá na čo má a eliminuje súpera tak, aby nemal ani na to na čo má. Tak plačme že sme nevideli ofenzívne orgie. Niekedy mi prídu vaše reakcie ako z Marsu, idealistické až to bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

KOMBINUJE všechny tyhle věci, ne, že jeden nebo víc jich vypustí.. Já Chelsea chápu v tom, že chtěla udělat výsledek, jenom nechápu proč tedy kupuje takhle drahé hráče, když pak hraje tohle S tímhle uspěl i Rehhagel na Euru s horšími hráči.

Reagovat
$dolar$

Myslis ze by Sparta nebo Slavia timto zpusobem ubranila remizu?

Reagovat
smazaný uživatel

S Hiddinkem? To by ubránili i Katowice Tak jasně, že ta kvalita obránců je vysoká (proto to tak beru, jelikož přece Chelsea je jedním z nejlepších klubů na světě, chtěl sem koukat na přímej souboj dvou téměř nejlepších celků planety a ne na souboj mezi Barcou a Spartou), ale od hráče musíš čekat i jiné než jen defenzivní úkoly, alespoň malinké částečné náznaky ofenzivy.

Reagovat
vitasrp

Dobre hrace kupuje proto, aby se do toho semifinale vubec dostala, aby mohla hrat fotbal na vysoke urovni, aby vyhravala zapasy, ne aby je jenom plichtila, aby ziskavala tituly, uspechy atp.. Vubec nechapu, jak muzes rici, ze kvuli jednomu betonu nechapes, proc CFC ty kvalitni hrace kupuje?? Copak je podminka, ze pokud nadstandardni hrace mam, musim hrat ofenzivne?? Vzdyt toto je 1 zapas za sezonu, totalne odlisny od vsech ostatnich a podle nej se ohledne klubu prakticky nic neda hodnotit.. Kdyby takhle hrala kazdy zapas, kazdy zapas by nesla za pul, odkopavala balony na tribunu, tak pak bych tu tvoji primitivni otazku mozna chapal, takhle je to dost velka strela vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Právě tyhle zápasy si každej pamatuje, nepamatuje si zápasy se středem tabulky.. Tohle je v podstatě "poklonění se k umění Barcy", protože Chelsea prostě zjistila, že na Barcu nemá. Když ty nadstandardní hráče máš, tak s nimi klidně můžeš hrát úpornou defenzivu, ale nějaké "náznaky" útoku tam být musí, Chelsea útočila jenom proto, aby nechala odpočinout obráncům, takže zase jen defenziva Nějaké rychlé protiútoky? ani náhodou.. Když už tak nadstandardní hráče mám, tak chci alespoň trošičku využít jejich potenciál.. Ne zklamat miliardu fanoušků na celím světě Chelsea zase ukázala proč je nejnenáviděnějším klubem na světě.

Reagovat
vitasrp

Ano, Chelsea na Barcu nemá, proto s ní uhrála remízu a v konecnem souctu je velka sance, ze ji dokonce i vyradi.. Tomu rikam poklonit se souperovym kvalitam A taky si zkus uvedomit, ze Barcelona proste Chelsea do utocnych akci nepustila, mela velmi dobre napadani uprostred hriste, cimz ztracene balony rychle ziskavala zpet.. Recept na to byl jediny - zvysit pocet utocicich hracu, cimz by ale zase trpel ten defenzivni blok, ktery proti Barce musi byt naprosto do puntiku skvely, jinak nefunguje.. Vzdyt tam bylo par situaci, treba po standardkach atp., kdy se vysunulo vice hracu, pricemz pri nasledne ztrate mice a utoceni do rozhozene obrany doslo k nebezpecne situace, ktera smrdela golem.. A jak rikam, dnes neslo o ofenzivu, ale jasne o defenzivu, my ten gol nechteli dat, chteli jsme ho nedostat, proto nulová aktivita v utoku a ano, dokonce i takto se da hrat.. A klub, trener ani hraci se za to nemusi stydet:)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na fotbal? To je hra kde může vyhrát i ten horší A Chelsea prostě je minimálně o třídu horší než Barca.. Na výsledek 0:0 může hrát jakýkoliv tým kdekoliv, jak už sem psal výše klidně si můžou koupit 11 tlustejch velkejch lidí a ucpat bránu, takhle se přeci dá taky vyhrát...

Reagovat
vitasrp

Celej tenhle tvuj koment je jeden velkej nesmysl, korunuje to ta myslenka, pri ktere ucpes 11 lidmi branu a vyhrajes.. Toho chces docilit jak, proboha??:

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš najít hodně tlustý lidi a taky velký...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to nechaj, toto nikam nevedie.

Reagovat
X-bano-X

0:0 nedava anglanom vyssie sance do odvety, 1:1 by bolo ine a vtedy by som to tipol tak 60:40 pre chelseu ale takto je to uplne otvorene. Anglani musia tvorit a to im nejako nejde, pricom barce staci hrat svoju hru cize aspon 1 gol, pricom chelsea musi dat 2. Takze tie sance niesu nic svetoborne. To len tuna sa pise ze chelsea ma lepsie rozohraty dvojzapas.Ak uz aj Pool da chelse 4 tak preco by barca nedala 1?

Reagovat
vitasrp

Nikde nepisu, ze CFC ma vyssi sance na postup, pouze rikam, ze ji ma dost dobrou.. A o tom snad neni treba spekulovat:)

Reagovat
vitasrp

Jinak Rehhagel mel na tom Euru taky obrovskou kupu stesti, nechci ani tak rikat v defenzive, protoze tu meli z celeho osazenstva suverenne nejlepsi, nejvice se na ni zamerovali, nejvice na ni spolehali, ale to stesti se projevovalo ve fazi ofenzivni, kdy dokazali dat z hovna gol.. Kdyz bych to prevedl do dnesniho zapasu, tak tehdejsi Recko by Drogbovu sanci promenilo a vyhralo.. Oni tehdy nemelo ofenzivni fazi, oni meli jen ofenzivni stesti, ktere se takhle nahromadi jednou za sto let:)

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně takhle hrála Chelsea s těmi "nadstandardními hráči"

Reagovat
vitasrp

Jeden zapas, jeden jediny zapas, jinak cely ten turnaj hrala uplne jinak, daleko ofenzivnejs, dokonce si se mohl v nekterych zapasech dockat i golovych hodu, viz treba s Bordeaux:)) Recko melo hlavne haluz, protoze tak hralo cely turnaj, my s tim hrali cely jeden zapas, chapes ten rozdil?? Kdyby takhle hrala cely turnaj, tak ho nema sanci vyhrat, jelikoz haluz, kterou dostalo Recko, panbuh nadeli 1x za 100 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však já hodnotím výkon v zápase.. Proč bych ho měl zohledňovat jinými zápasy?

Reagovat
panca

to jo to mas pravdu ale ja si myslim ze bys byl radej kdyby chelsea barcu prehrala ne? na tohle se nedalo koukat a to zajima divaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Věř tomu, že o diváka v semifinále LM určitě nejde

Reagovat
panca

no guusovi urcite ne...

Reagovat
smazaný uživatel

A mělo by snad?

Reagovat
panca

ja myslim ze jo protoze kdyby hrali jako barca tak si je o vikendu pustim a i rada dalsich lidi! takhle si lidi radej pusti barcu-ted mluvim o tech nezaujatych fans...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys chtěl radši? Aby si Tě pouštěla většina nezaujatých fans? ¨Nebo udělat všechno pro postup do finale LM?

Reagovat
panca

ja bych chtel aby tymy hrali fotbal utocnej / nebo klidne i defenzivni ale aby chteli dat gol / a postoupili do finale! treba se mi to splni...

Reagovat
smazaný uživatel

Věř tomu, že Chelsea bude chtít doma dát gól. To má podle mně určitě v plánu na druhý zápas.

Reagovat
panca

ja proti chelasea nic nemam! jen me stve, ze se tesim celej den na fotbal a pak koukam na tohle a pak me dorazi komenty, ze je barca takticky horsi jen proto ze nedala gol! jinak je jasny ze tohle byla jedina sance chelsea jak neco uhrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si určitě za výkon zasloužila aspoň jeden gól, i když to chvílema nebyla Barca jakou známe, Třeba se v odvetě branek dočkáme.

Reagovat
panca

hraly

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tož...?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to tak je...

Reagovat
smazaný uživatel

Žila byla jednou jedna.......

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžké se s tím smířit, když ostatní kluby, zvláště pak ten oblíbený, takové nejsou... chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea rozhodně nepatří do mé kolonky oblíbených klubů. Samozřejmě jsem přál Barceloně, ale tak nějak jsem viděl, že Chelsea v klidu ustávala to, čím Barcelona zahanbuje soupeře v Primera Division.

Reagovat
panca

zas bych nerekl ustavala! dnes mela stesti ze barca nedala gol. kdyby to skoncilo 3:0 po dnesku tak byse nikdo nedivil, sance na to meli!

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno, komu fandíš, Barca je v tomto unikátní, takže můj předchozí příspěvek platí. A právě proto, že je v tomto Barca jedinečná, se to snaží popírat (bez jakýchkoli argumentů)... je to zkrátka jednodušší než si přiznat, že je v něčem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže Barcelonští hráči si te'd říkají. Aha my jsme nedokázali doma vstřelit gól, ale lidé o nás říkají, že hrajeme hezký fotbal pro ně. Takže jsme vlastně absolutně spokojení, protože my ten fotbal hrajem jenom pro ně a dneska jsme měli míč na kopačkách, takže se jim to fakt muselo líbit. Absoultní spokojenost teď panuje v Barcelonské šatně.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si znova, co píšu... pak ti třeba dojde, že to vůbec nemá nic společného s tím, jak jsou teď spokojeni hráči Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si přečti, že já píšu, že v semifinále LM se nehraje pro diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti odpověděl, že Barca pro diváka hraje. Což vůbec neznamená, jak sis špatně odvodil, že hraje jen pro oko diváka a na výsledku ji nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hraje z POHLEDU diváka vynikající fotbal, ale nehraje PRO diváka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje takový fotbal, protože to její divák žádá, takže hraje pro diváka. A chce tímto způsobem dosáhnout úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje takový fotbal, protože si to Guardiola žadá. To je v prdeli, serem na to, to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, velmi těžké to přiznat...

Reagovat
panca

jen by me zajimalo proc nehraji ang tymy tak v evrope jako na ostrovech?! na barce je jasny ze budou hrat defenzivne ale oni tak hraji prakticky vsude viz porto - man utd atd! v anglii hraji pro divaka tam by je vypiskali za takovej vykon!!!!!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
panca

tvuj typickej prispevek - uz jsem zvyklej!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je zajímají jen Ti angličtí diváci

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je smutné?? Že je za ten výkon přivítají s otevřenou náručí. Ti diváci, pro které hraje Chelsea.

Reagovat
panca

bohuzel jo! ale podobnej vykon si na ostrovech nedovoli!!! i na man utd by hrali 100krat utocnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš takhle tvrdit. Vždycky se to odvíjí od situace. Chelsea jela na Barcelonu s tím, že to je tým snů, který doma převálcuje všechny. Proto tomu uzpůsobila taktiku a jejím cílem bylo neinkasiovat, což splnili. Kdyby potřebovali na United v takhle důležitém zápase uhrát plichtu, hráli by pravděpodobně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše, ak hráš so súperom, ktorého stretneš raz za desaťročie tak predsa nebudeš hrať neopatrný otvorený futbal ako proti tímu, s ktorým sa stretneš tak 3-4 krát do roka. To by nedávalo zmysel. Ešte k tomu pamätajúc na silu súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa smiať ani nič podobné. Na toto len jedna odpoveď: Anglické tímy majú taktickú stránku na vysokej úrovni a práve preto hrajú nielen to, čo vedia ale aj to, čo potrebujú. Preto sú tam kde sú. Nuž a Barca? Tá hrá okulahodiaci futbal, no hrať to, čo potrebuje som ju videl len málokedy. A ak už tak tým "hrať čo potrebujem" bolo nepustenie súpera k lopte a šetrenie kľúčových opôr. Barca betón hrať nevie, preto sa jej niekto vysmieva, iný ju za to velebí. Ja uznávam oboje, preto fandím tak ako peknému, tak aj účelnému futbalu, preto fandím, komu fandím (i keď momentálne ten futbal nespĺňa do bodky ani jedno kritérium). Ja budem za toto Barcu chváliť, už len preto, źe ako nezaujatý fanúšik (tak ako aj jej fanúšikovia) sa na takú hru rád pozriem, už len preto, že prináša niečo iné, nevšedné a aj to je potrebné occeniť.

Reagovat
panca

a jdu spat

Reagovat
smazaný uživatel

Áleluja, konečne môžem Mission accomplished.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž a všetci vieme prečo tak už žiadne "..." dávať nebudeme...

Reagovat
$dolar$

Naivka ...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre no, všetkým ide o postup a o prachy. Ale musíš uznať, že Barca sa snaží hrať krásny futbal (na čom zakladá Kyslík ako o ústretovosti k fanúšikom/divákom) za každých okolností a neuchyľuje sa k dlhým nákopom a pod. Nastáva len otázka nakoľko jej to v takýchto zápasoch škodí

Reagovat
$dolar$

Barca hraje prave tenhle styl fotbalu, protoze proste a jednoduse zadny jiny styl neumi.

Reagovat
panca

tak to si delas srandu ne?? jak uz jsem ti psal nekde nahore hrat defenzivne umi uplne kazdej tym z tech top svetovych tymu ale jen ty jeste lepsi toho druhyho prehraji!!!! jsi hodne zaslepenej fanda

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tím, pre mňa ak to beriem čisto kolektívne takmer ničím. Prečo takmer? Drogba na zemi, simulujúci Ballack, provokujúci Malouda (povedzme, že len natoľko, koľko Alvesovi stačí, čiže málo). Toť vše. Všetko ostatné, vrátane taktiky sa dalo čakať. Prial som to viac Barcelone, poučiť sa nedokázala, resp. jej zbrane sú proti tomu, čo tam hrala CFC neúčinné. Ja byť fanúšikom Barcelony, nemám nad čím plakať. Snažili sa, šance si vytvorili, vzhľadom na defenzívu súpera slušné, premeniť nedokázali : 0-0. Tečka.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chváliť ich nebudem, kritike som podrobil a nie som ten ktosi zaslúži zápas prepchatý vylihovaním od Drogby (to sa nedá pochváliť), no to, že zvládli to, čo som od nich nečakal, to pochválim, prečo aj nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizuj Chelsea, fotbal to byl od ní nekoukatelný, ale proč píšeš o Čapkovi v každém příspěvku. To mi připadá trapné. Stačí jednou, dvakrát. Každý to snad slyšel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak každý od Čapka slyšel, že Barca nic nevymyslela a podobně. A přesto to opakoval každé dvě minuty, aniž by řekl jedno špatné slovo o Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ti fakt v žalúdku ležať nemusí. Keby som sa mal nad každou takou vecou vzrušovať, pri kvalite slovenských komentátorov a spolukomentátorov by som sa len zťažka prehupol cez 40ku bez bypassu.

Reagovat
smazaný uživatel

Platím za to nedobrovolně peníze, takže mám právo s tím být nespokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oprávnenie kritizovať ti neupieram Najradšej by som ich tiež všetkých vyhádzal a nasadil tam svojich ľudí, lenže to je trochu nereálna predstava. Stačí mi pohundrať si cez zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

JInými slovy - ti co kritizují CFC

a ti co "chápou" CFC

Reagovat
Tomanatura

Holt někteří už tu jsou tak známí svým opovrhováním toho mafiánského клуб, že to dostat musím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš palec dolů za kritiku, která je absolutně mimo. Protože Manchester hrál to samé loni.

Reagovat
$dolar$

Kdyz uz neco pises v Rustine tak alespon spravne

Reagovat
Tomanatura

Víš proč jsem to napsal? Přesně kvůli tomuto!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Perfect je zpet v plne sile

Reagovat
smazaný uživatel

Apropo, rozhodca slabota

Reagovat
$dolar$

Rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak dnešnú hru Chelsea neobhajujem ale dnes by sa dalo použiť nie "kouzlo Hiddink" ale jednoducho Hiddinkovo kúzlo, pretože pokiaľ si spomínam, taký futal som ho odkaučovať nevidel.

Reagovat
herbage

No když už jseš u toho, nepadlo tu ani slovo o penaltě. Já si myslím, že to Henryho stažení bylo více než evidetní, Bosingwa ho chytil za ruku a stáhl k zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to udělal tak fikaně, že to skoro nebylo vidět. Zrovna v momentě kdy neměl Henry rovnováhu, tak stačilo jen malinko potáhnout... Ale v ten moment to bylo rozhodující.

Reagovat
ronaldinho_10

Stažení bylo a rozhodně se to dalo pískat... Ale spíš mi vadili některý jiný provokační zákroky od hráčů Chelsea, který mu byly ukradený...

Obecně se dá říct, že to ale mrvil na obě strany... A pomezní mu v tom pomáhali, protože polovičku ofsajdů vymysleli...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno bolo, no bolo to filigrantské, nijak silné, proste v príhodnom momente. Ťažko povedať, či by som to ja sám pískol. Skôr áno ale pochybnosti by boli, navyše keď viem kde stál rozhodca. V prvom momente mi to prišla ako jasne odpískaná penalta, to som sa čudoval, že nebola. No keď si to spätne premietnem, bolo to dosť náročné. Skôr kritizujem iné situácie hlavne týkajúce sa Alvesa, Drogby a Ballacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v první půli se mně hodně líbilo, jak se masírovali Malouda s Alvesem...škoda, že se nepobili .)

Reagovat
smazaný uživatel

Byla taktika využít Alvésovi choleričnosti a pokusit se ho vyžlutit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodarilo sa i keď skôr kvôli Starkovi, Alves bol pekne červený. Tak Ballack si to aspoň vynahradil na Puyolovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky mi přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Alvésovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě fans MU

Nadávají na beton chelsea a přitom loni hráli mnohem větší hovno... A kde je ten výsledek 4:0? Jaj,opět jen jedno velké kdyby od fans španělského celku

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, je dôležité koho považuješ za fans MU. Za druhé je vtipné to, čo píšeš o hnedom smradľavom. Za tretie máš pravdu to možno ešte len príde.

Reagovat
smazaný uživatel

Těmi fans jsem myslel ty,kteří tu neustále tvrdí jak fandí MU,ale zápas proti barce bud neviděli,nebo ho považovali za takticky geniální

a že to přijde? Je to možné, 4:0 pro domácí to klidně skončit může. Pak budou španěláci brečet,že prohráli kvůli tomu,že měli mimo dva obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tak snažíš, tak chybí tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem meleš nějaký 3? O co se vlastně snažíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Budem brečet, že nám chyběli tři obránci, ne dva...snažím se tomu tvému příspěvku přidat na autenticitě.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to byl docela slušný zápas. Po dlouhé době jsem se vžil naprosto do hry a viděl jsem i nepatrné pohyby hrářů Chelsea. Skvěle vyplňovali prostor. Jak už to někdo napsal, od Chelsea to nebyl fotbal, ale kopaná. Ale na krásu se nehraje.

Hodnocení jako ve škole:

Čech - 1-

Ivanovič - 2

Terry - 2-

Alex - 2

Bosingwa - 2

Mikel - 1

Ballack - 3

Lampard - 5

Essien - 3

Malouda - 2-

Drogba - 2-

Valdes - 1

Alves - 3

Pique - 1-

Marquez - 3-

Abidal - 2

Toure - 1

Xavi - 2

Iniesta - 1-

Messi - 4

Henry - 2-

Etoo - 2

Reagovat
$dolar$

Proc dostal Cech 1- a Valdes 1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem nevěděl jak to hodnotit. Asi oba jedničky. Valdes nic nepokazil, Čech i jo. Ale zas vychytal skvělé šance. Oba čisté jedničky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

MEssi si čtverku nezaslouží, pokud to nehodnotíš podle jmen (= je to Messi tak musí hrát jak bůh jinak hrůza). Trojka by byla přiměřená.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale když si to vezmeš, tak nic nepředvedl. Viděl sem ho jen jednou přejít přes Bosingwu a pak několik nahrávek na metr. Ale asi jo, ta trojka by sedla...

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát navázal protihráče a uvolnil Alvése či Iniestu nebo Henryho... na něj samozřejmě hodně podprůměr výkon (říkali jsme, že je bohužel z formy), ale kdyby úplně stejně hrál nějaký úplně neznámý hráč, příspěvky by zde byly typu "kdo je to ten šikovný mladík, z něho něco bude" a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn jenže takovej je ale osud fotbalových megahvězd. Kdo jinej by to měl vzít na sebe než třeba on, když se týmu nedaří a nemůžou dát gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to jasné, proto ta trojka, na čtverku to ale nebylo.

Stejně tak to nebylo na všemožné posmívání, ale tak to už je vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa 3- tých pár uvoľnení na začiatku zápasu to nezachráni, dnes rozhodne slabé, v druhom polčase takmer nič. Seriózne si myslím, že 3- je tak akurát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nebudu hodnotit Messiho podle toho,co je průměr pro zápas. A i tak to byl těžkej podprůměr na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

O tvém hodnocení jsem se vůbec nebavil, to mě ani trochu nezajímá.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Záporné hodnocení nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Andy záporně hodnotil a jeho hodnocení mě zajímalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo nebo znepokojilo? nechám na tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl hodnotit, ale je to těžké. Jsem u Messiho zmlsaný, nestačí mi pár potáhnutí míče a pár krátkých přihrávek. Navíc pár zkažených míčů. Pro mě je to známka 4, ale máš pravdu, že kdyby tam hrál neznámý mladík, ohodnotil bych ho o jeden, dva stupně níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč,nebud smutnej že se tvůj mimozemštan nebyl nejlepší na hřišti... Však on třeba zase bude - ve španělské lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybuji, že zase bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš dneska ještě o řád horší než jindy. Pils něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tím pitím nějak oháníš. Schválně jenom jestli nechlastáš ty???

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, ale když se stane, tak nechodím přispívat k fotbalu.

PS: u tebe už vím, že to pitím není

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, že Talky sa v tom provokovaní vyžíva, tak ho nechaj, nezainteresovaní sa aspoň môžu dobre pobaviť. Koniec koncov aj vy a aj on.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl? Jen mě pobavilo vaše "mimozemské dítě",které bylo snad jedním z nejhorších hráčů na place

Reagovat
smazaný uživatel

je z formy, což sis mohl přečíst před zápasem a nemusel od něj čekat zázraky. Prostě mu odšla forma v nejnevhodnější okamžik. Pochopils, nebo budeš dál psát svoje bezúčelné a prázdní jedy?

Reagovat
smazaný uživatel

a jen dodám, že Messi určitě nebyl jedním z nejhorších na place. Hravě strčil do kapsy všechny útočící hráče Chelsea a v našem týmu tém nebyl nejhorší. Takže vlastně další tvůj bezpředmětný příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl říct Hiddink předem. Nemusel jsem přijít o 2 hodiny života kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique několikrát poslal přihrávku na nohu protihráčovi, byl bych na něj trošinku přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale mal aj zopár pasov aké nepredviedol žiaden iný stopér (dokonca mimo posledných dvpch Alvesových ani jeden obranca na ihrisku)

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl říct Hiddink předem. Nemusel jsem přijít o 2 hodiny života kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si běž příště zakopat s kamošama za barák a bavit se fotbalovou genialitou...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky děláme Ale většinou o semifinále LM nemůžu tvrdit, že to byla ztráta času. Na druhou stranu jsem si (hlavně o CFC) rozšířil obzor, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať fandite chelsea nebo barce musíte uznat, že na současnou barku se na Nou kampu jinak než betonem hrát nedá. Nechápu proč na chelsea nadáváte že sou betonáři. Každej normální tým tam přijede bránit ( hrát tam s nima otevřenou patii prostě nejde ) a chelsea to prostě umí a je tam navíc faktor (HIDDINK. )

Přiznávám, že barca je momentálně nejlepší. Ale to nikoho nezajímá. Důležitý jsou góly a i chelsea dělá chyby a když bude barka trpělivá tak snad nějakého dá. Dnes jsem počítal že to tak skončí. Ale nasral mě zas Alvés... přístavní povaleč

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se mělo riskovat s jiným fotbalem když se ví,že barca je do plných tragická?

Reagovat
$dolar$

To ale fanousek Barcelony nemuze ( nechce) pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

já mám taky rád fotbal, který skončí 4 : 4 a všichni si to užijou. Ale vyřazovací část je vyřazovací část.

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze kluci jsou priznivci antifotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca byla tragická? Měla tři gólovky, měla o 15 střel více než soupeř. A přesto všechno byla tragická? To mi vysvětli (uf, proč se snažím)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že někteří lidé nepřijnou ani objektivní názory, takže bych se opravdu nesnažil... Pokud někdo v tomto zápase říká, že Barca byla tragická, tak nemá rád fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

3 golovky? Nevím,kde jsi proti MU napočítal 3 golovky? Za ty 2 zápasy si nevytvořila ani pološanci,natož golovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi pil. Teď je mi to jasné. Od začátku se bavím o zápasu z Chelsea a i ten předemnou se bavil o Chelsea. Buď se snažíš dětinsky vysekat ze vzniklé situace tím, že budeš dělat blbého, anebo jsi prostě mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Nespíš ještě?

"Proč by se mělo riskovat s jiným fotbalem když se ví,že barca je do plných tragická?"

Pokud tu je předpoklad,tak vychází ze známých skutečností. At pravdivých nebo nepravdivých.

Tady je předpoklad - Barca je tragická proti hře do plných. Jak můžeš vycházet ze skutečnosti,která nastala až po proběhnutí skutečnosti? Tady je jasně vidět, že předpoklad vycházel z dvojzápasu s MU(jediný stejně kvalitní soupeř barcy za poslední rok).

Podle čeho se asi vybírala taktika? Podle dnešního zápasu nebo podle toho,co hrála barca letos+loni v LM? Nedělej,že jsi až takovej idiot a dej si to do časové posloupnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsem měl pravdu. Pils

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

polosanci?o.o decova strela pred koncom zapasu v M.U. kde brankar len pohladom sledoval a strela len lizala tyc bola co? o 5% iny sklon kopacky a je to v sieti...pritom MU mal 1 polosancu ktoru ak by scholes skusil 5 krat tak mu tam uz nepadne a bol z toho gol....proste model ligy je zly. ak by uz od semifinale hrali na 1 zapas na neutralnej pode tak sa radoby defenzivna taktika poolu,mu alebo chelsea rozsype ako domcek z karat. takto sa spoliehaju na stastny los(1 zapas vonku) a nahodicku doma. Inak nic proti nim ale ak by som chcel ako nezaujaty fanusik pozriet nejaky zapas trebarz tak si urcite vyberiem zapas kde ide o tvorenie nie o nicenie. Ale to je vec nazoru no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Alvése bych nejraději vyměnil do 4. skotský ligy, z.m.e.t.k.a simulantskýho. Pokaždý když vidím barku tak se každej zápas vyválí aspoň 2 na trávníku. Momentálně je umě simulovací numero uno

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně hrát ve čtvrtý skotský lize bych nepřál ani jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák ten by tam dostal, ten by neustál ani jeden souboj nemluvě o té ¨okopávané¨

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, beton, dobrej Čech. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nudna, kazdej normalni tym hraje na vitezstvi, Chelsea je ostuda Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tak mimo nebo to jenom děláš? Každý normální tým hraje na Camp Nou na vítězství? Kde proboha žiješ?

Reagovat
Lorcan

na vítězství na Nou Campu hrajou jen mimozemšťani

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

To je pro Peťu, jinák já jsem se nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Ziju v tom ze fotbalem se ma clovek bavit... a zapomnel jsem ze neprijela Numancia ale Chelsea, ten znamej dlouho uznavanej tym plny hvezd

Reagovat
Arbiter

Čech byl výborný

Reagovat
$dolar$

1000. pro postup Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

1000. pro Chelsea

Reagovat
jenage

hehe kysliku zkus si po sobe precist vsechny ty tvoje vyplody a pak se zamysli, jestli ti takove kecy pripadaji dustojne studenta vysoke skoly, potazmo pravnicke fakulty :o) jsem opravdu zvedav, kdy z toho konecne vyrostes :o)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

jako nezaujatemu fanouskovi se mi dnes libil fotbal chelsea! ubetonvali remizu a neprelezli pulku. A barca? Skoda mluvit! Makali, snazili se, utocili ale gol nedali takze jsou to lamy a proto se mi jejich fotbal nelibi!!!

Reagovat
papos182

barcelona si nedokazala poradit s obranou chelsea...sem myslel ze je lepsi

Reagovat
Radin

Konečně mě trklo proč vlastně Barcelonu tak nemusím.Prostě je to skoro futsalovej tým,narážečky na malém prostoru a to kroužení mně prostě k fotbalu absolutně nesedí.Stačí se podívat kdo hraje zálohu,oni prostě nehrají fotbal,ale takovej futsal venku na trávě.Prostě fotbal mají být souboje,dlouhé míče,rychlé akce a když se podívá někdo na hráče jako jsou Xavi,Iniesta,Messi to jsou prostě futsalisti,krátké kličky,někdy přihrávky na jeden dotek.Jinak hráči Barcelony pořád brečí po každém faulu na ně atd a pořád chtějí karty pro protihráče,spíš by se měli starat jak zahrát standartky,protože to jim moc nešlo.Viz Messi v prvním poločase

Reagovat
Deywid

Reagovat
panca

zbytecna diskuze!!! proste chelsea hrala vcera super fotbal na kterej se tesilo asi miliarda lidi a barca hrala uplnou tuzku

Reagovat
smazaný uživatel

Proti jedenácti mužím zakopaným ve vlastním pokutovém území to jinak nejde.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ukázal svou nadpozemskou sílu, měl by získat zlatý míč, ten se totiž od loňska uděluje hráči, který není vidět ve velkých zápasech

a chelsea teda děs, jen ji dejte co proto, udržet nulu na hřišti barcelony už letos jistě dokázalo mnoho jiných, zvlášť kvalitních španělských obran, proto chelsea nedokázala nic

Reagovat
smazaný uživatel

bosigwa najlepsie hrac zapasu...messiho uplne vygumoval

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

vygumoval? Alvés po Bosingwově straně dělal výlety, jak se mu zlíbilo a to byla role Messiho, kterej mu dělal místo. A mimochodem - mám si pod tím slovem "vygumoval" představit i tu situaci, kdy Messi Bosingwovi pláchl a ten ho musel sestřelit zezadu (a světe, div se, za to neviděl ani kartu) ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muže pískat Barcelonu německej rozhodčí,když minule vyřadili Bayern?Proto včera Barcelona nevyhrála.Výsledek je docela senzace.Barcelona neporazila Chesea?to se divně čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech zachytal pěkně škoda té šance Drogby, ale Chelsea si nezasloužila vyhrát. Obrana se mi však po dlouhé době moc líbila s rohovými kopy nebyly žádné problémy. Jinak možná tam mohla být penalta nevím jak moc Henryho stáhl ale zdálo se mi, že už skoro střílel tak nevím každopádně odveta bude super, ale teď upínám zrak na El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si nezasloužila vyhrát. To máš recht

Reagovat
Xavi

Hlavně, že jsme neinkasovali, o postup nemám strach, akorát s Marquezem a Puyolem je to docela pech.

Forca Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by se s takovou hrou obával o postup,že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na příkladu loňského ManU je vidět, že postoupit se dá s všelijakou hrou ...

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já o postup strach vcelku mám. Oni tam uhaluzí nějaký roh, daj gól a pak už to dobetonují do konce. Že se nebude hrát fotbal? No a co. Že tím znechutí fandy po celým světě? No a co. Vždy si tenhle styl najde své zastánce a obdivovatele. Nevím, jaké kouzlo sice tihle jedinci spatřují ve stažení týmu do vlastního vápna a odkopy na jediného, na půlce vysunutého "útočníka", ale to je už jejich boj

Reagovat
Xavi

I to je možné, ale Guardiola je skvělý taktik, konečně máme trenéra co dokáže eliminovat aby si soupeř vytvářel standartky okolo naší šestnáctky.

Reagovat
Arbiter

No včera byl ze dvou taktiků ten horší

Reagovat
Xavi

Z jakého důvodu?

Reagovat
Arbiter

Protože se nedokázal přizpůsobit Hiddinkové hře

Reagovat
Xavi

Tak jestli tomu říkáš hra... Každopádně je nepustili do ničeho, akorát Marquez udělal individuální hrubku se kterou trenér nemůže nic dělat, kombinačně se nedostala Chelsea vůbec k ničemu a jediné nebezpečí - standartky bylo právě eliminováno. Jinak herně snad každý viděl kdo je lepší.

Reagovat
Arbiter

No hra to byla. Ty jsi fanda Barcy, tak vidíš jen pozitiva na vaší hře a negativa na hře soupeře. A pokud se náhodou nehraje podle toho, jak Barca píská, tak je to špatně. Guus tam přijel remizovat, tudíž to takticky zvládnul. Barca chtěla vyhrat, přesto se ji to nepodařilo. Vyhrát včera mohli, a to kdyby hráli něco jiného. Jenže to by muselo napadnout trenéra...

Reagovat
Xavi

Vyhrát samozřejmě mohli, protože gólové šance nato byly, to už pak bylo selhání jednotlivců v koncovce, ale stylem hry a taktikou trenéra si ty šnace vypracovali.

Reagovat
Arbiter

A nevím, kdo je herně lepší- jestli tým, který chtěl vyhrát a nepodařilo se mu to, protože ztroskotával na obraně nebo tým, který si přijel pro remízu a taky ji má?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jen doufám, že lidí s takovýmhle náhledem na fotbal nebude přibývat. To jako bys orpavdu chtěl, aby se z fotbalu staly taktický šachy, kde by rozhodovala jedna chyba? Opravdu by ses vydržel koukat na souboj dvou skvělých obran, jaké předvedla Chelsea?

Reagovat
Arbiter

Jenže každý zápas je jiný. Záleži přece na tom, s jakým týmem hraješ a jakým stylem se ten tým prezentuje. Jsem přesvědčen, že na SB bude ten styl úplně jiný. A přece jen, tady jde o postup do finále a není to žádný okresní přebor...

Reagovat
Xavi

Tak je snad bez diskuzí, že tým který má balón pod kontrolou celý zápas a vytváří si gólové šance a nepustí soupeře až na jednu hrubku k ničemu, je lepší.

Reagovat
Arbiter

to, že někdo má více balon na kopačkách a vytvoří si o tří šance víc než soupeř ještě neznamená, že je herně lepším týmem. A ty šance se vytvářely taky po chybách, tak nevím, proč shazuješ vytvořenou šanci soupeře? A když už, tak ty chyby byly minimálně dvě. Prostě se svým herním projevem se nedokázali prosadit přes herní projev Chelsea...

Reagovat
Xavi

Protože ta Marquezova malá domů bylo ve stylu - na tady máš a Drogba nic speciálního udělat nemusel, prostě mu jen předložil gólovku. Na druhé straně si to Eto´o vypresoval, následně obešel dva hráče a zakončil, to bylo úplně něco jiného, stejně jako Alvésův centr a Bojanova hlavička. Navíc Eto´o mohl jít sám na branku a rozhodčí nepochopitelně odpískal ofsajd, nato že Chelsea bránila v devíti a jen bořili, si toho Barca celkem důstojně vypracovala, takže že se nedokázali prosadit není pravda.

A snad tady nechceš bojovat zato, že Chelsea byla herně lepší.

Reagovat
X-bano-X

ak niekto je tak odvazny ze ide hrat na 0:0 hmmm nemyslim ze by chcel hrat na 0:0 skor na remizu ale 0:0 je silna kava aj na stareho kuzelnika.Inak boli tam 3 golovky co znamena ze 3:0 to nebolo len kvoli zlemu zakonceniu. Ak by sa barca nedostala ANI DO 1 golovky znamenalo by to ze taktika bola spravna ale ak trener ide hrat na 0:0 ako to tu vsetci obhajujete a pritom jeho tym umozni superovi 3 golovky tak to znamena bud zlu taktiku alebo individualnu neschopnost braniacich hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se smál, jak Ballack dělal v závěru zraněného a když se jeden z našich hráčů objevil v šanci, tak vstal jako zázračně uzdravený.

Nebylo to z naší strany ideální, přitom skulinky v obraně Chelsea byly. Škoda, že jsme neřešili dobře těch pár postupů do jejich výjimečně otevřené obrany a rozhodčí s pomezním nás okradli o penaltu a Etooovu gólovku, když mohl postupovat sám na bránu, ale byl mu písknut neexistující ofsajd.

Výsledek 0:0 stejně favorizuje nás, na SB už Chelsea tak posraná nebude a to bude jejich smrt.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack byl dobrej. Hrozná škoda, že to Hleb nedal. Pěkně by jeho zdržování potrestal

Reagovat
Arbiter

Já nevím, plakat nad výkonem rozhodčího a svalovat na něho vinu remízy nebo toho, že jeden či druhý tým nedal gol je podle mě zcela zbytečné, chyby se stávají, Barca si to posrala sama, že nedokázala vstřelit gol. Chelsea

Reagovat
PJ

Ted by ses mel podivat na zaznam a pak se poradne profackovat. Kdyz lezis s bolavou nohou, ne zlomenou, a vidis soupere ze jde sam na golmana, co udelas? Samozrejme ze se zvednes a i s bolesti se snazis mu v sanci zabranit. Na Ballackovi to bylo videt, ze i v tom behu k Hlebobi kulhal, a jak bylo po sanci, tak zase zakleknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám to z vlastní zkušenosti, ale nech je v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, a mě za takovou teorii každej zprcá...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Profackovat by ses měl prvně ty sám. Pokud je ten hráč schopen odkulhat, tak si má odkulhat za postranní čáru a tam se nechat ošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, když může běžet za Hlebem několik metrů, nechápu, proč by nemohl dobelhat za postranní čáru a nechat se ošetřit. Jeho záměrem bylo utnout závěrečný tlak Barcy.

Reagovat
PJ

Motas dve veci dohromady. Nerikam, ze po skonceni akce nemohl odkulhat za postranni caru, to samozrejme mohl (i kdyz to by za stavu, jakej byl, neudelal nikdo). Tys ho zkritizoval za to, ze simuloval zraneni, a pak se rozbehl za Hlebem. A to je blbost, protoze bylo jasne videt, ze nic nesimuloval a nejakou bolest urcite citil, jinak by nepajdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je taková, že chtěl normálně ošetřit a když viděl, že Barca nezakopává míč a využívá jeho jako ležícího, tak vstal a chtěl pomoci svému týmu. Polovina lidí asi nikdy nehrála fotbal, že nevědí, čeho všeho je lidské tělo schopno dosáhnout v zápalu boje.

Ovšem nechápu, že když mu nic nebylo a chtěl jen zdržovat, že ihned při té situaci nevstal a nezabránil sprintem Hlebovi. Divím se PJi, že tu chceš ještě vůbec něco vysvětlovat. ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl našetřit sekundy a rozkouskovat závěrečný tlak, to bylo evidentní. A takhle se vlastně odhalil v plné nahotě. Možná ho to bolelo, ale proč takhle neušetřit čas, že? Škoda, že se nikdy nedovíme, jak by se zachoval, kdyby Chelsea měla v té době tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard, jak byl dotčený, že ho Hiddink vystřídal. Ten chlap by si měl uvědomit, že včera byl snad nejhorším hráčem na hřišti, když dostal míč pod tlakem, tak zpravidla kazil. Jak on mohl být někdy spojován s Barcou. Má jen dobrou střelu, nic víc.

Reagovat
Arbiter

Spíš než dotčen byl znuděn tim fotbalem...

Reagovat
Josifek

No, když už mluvíš o střídání Lamparda a o nelibosti, s jakou jej nesl, mohl by jsi zmínit i Eto'a, který místo toho, vědom si stavu utkání, urychleně opustil hřiště, znechuceně pomalu odkráčel..u něj mě ale takové chování přiliš nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

U Etoooa jsem si už zvykl, nelíbí se mi to, ale bohužel (možná bohudík) chce být na hřišti pořád. Přesto je tam rozdíl, Etoo dělal obraně Chelsea velké problémy, Lampard nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Sice jsem před zápasem četl,že Chelsea bude hrát opatrně.To co však předvedli na stadionu a milionům divákům na tel.stanicích bylo až nedůstojné takovému týmu jakou je Chelsea.Pamětníci si možná vzpomenou na italské kluby,když je vedl Helenio Herrera.U nás svého času podobně učinkoval Tatran Prešov.No jest-li s podobnou taktikou nastoupí i v odvetě pak se možná stačí koukat až po zápase na penalty.Cech chytal včera dobře.Měl sice 2 slabší chvíle.1) hned v úvodu podběhl centr.2) asi v 11.min.mu vypadl centr z levé strany naštěstí pro Chelsea toho Barcelona nevyužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je v semifinále LM nějak omylem. Hráli doma, proti týmu, kterej je prakticky neohrožoval, a stejně se na nic nezmohli. Vlastně jo, zmohli. Vždy když ležel někde zfaulovaný hráč hostí, tak útočili dál, protože když to nejde proti 11 hráčům, tak to zkusíme alespoň proti 10 :-) Chelsea si to pohlídala, ani se nemusela moc snažit, protože bezzubá Barcelona prostě na anglický fotbal nestačí. Je zvyklá na španělskou ligu a tam je prostě tempo a kvalita o pár tříd níž, než v Anglii nebo Itálii. I proto nejspíš posledních několik let nemají Španělé žádné prakticky úspěchy a nevidím nic, co by to mohlo změnit.

Reagovat
ronaldinho_10

Podle mě jsou za současnýho výsledku šance tak 60:40 pro Barcelonu... Kdyby jsme vyhráli třeba 2:1 nebo podobným těsným výsledkem, byly by šance spíš opačný. Ale pro náš styl je tohle dobrý výsledek...

A jen mě zaráží jedna věc - když je anglická liga o třídu výš, proč se Liverpool, ManUtd a teď opět Chelsea s Barcelonou bojí hrát fotbal? Podle mě je nesmysl, aby se týmy, který jsou o třídu výš, báli hrát...

A ještě k tomu simulování, jak jsi psal - že Drogba několikrát umíral je skoro normální, nebo Ballack když je skoro na umření a kroutí se tam jak ještěrka, pak najednou vyskočí a když je po všem, tak v tom umírání pokračuje... A navíc jsi asi zaspal dobu a jsi pořád někde v minulým století. Dnes už je to rozhodčí, kdo rozhoduje o přerušení hry. Jinak by se mělo podle UEFY hrát dál a nezdržovat zbytečně hru zakopnutím míče, kvůli věčnýmu simulování.

Jinak je pravda, že včera mi chyběl trochu větší pohyb. Bez něj se dá těžko tento házenkáský val překonat. Nejvíc mě ale mrzí zranění Marqueze, protože je jasný, že v sobotu na nejdůležitější zápas sezony nebude k dispozici...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "anglická" liga zas tak eňo ňůňo není, přece jen Chelsea to bude muset doma trošku víc otevřít, a to je voda na mlýn pro Barcu. Neviděl bych to tak jednoznačně, experte

Reagovat
minoLFC

kritika od fanúšikov ManU po tom minuloročnom semifinale fakt nieje na mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem zaráží mě, že Culés tak málo hodnotí hru svého vlastního týmu a obrací se neustále na Chelsea. Čapek včera napovídal mnoho sraček, ale o poločase řekl jednu důležitou větu, a to o pohybu hráčů Barcelony (nechápu někde dole komentář Herbage). V porovnání s hrou v této sezóně byl ten pohyb VŠECH hráčů až neskutečně slabej, úplně mi to připomnělo partu z konce Rijkaardovy éry.

Jinak škoda, přál jsem si debakl s tím, že si tuhle hru nechají na sobotu. No doufám, že předvedou podobný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě jsem tím myslel pohyb s míčem. Pohyb bez míče máte vždy fantastický, což tak trochu i znemožňuje ostatním hrát nějakej fotbal.

Reagovat
herbage

Mně přišlo, že první půli měli velmi dobrý pohyb a hlavně vždy byl nablízku volný hráč. Pokud je hráč neobsazen, tak nemá důvod se hýbat. Pohyb musí mít hlavně středový hráči, krajníc beci a křídla, to tam všechno bylo, i Eto'o se nabízel, ale pochopitelně byl ve středu hřiště vždy plně obsazen hráči Chelsea, takže si musel měnit s Henrym pozici na křídle. Druhou půli poměrně statická hra Barcelony plynula z toho, že se často přerušovala hra. Oni totiž potřebují dvě tři minutky, kdy soupeře rozhýbají a čakají, kdy udělá soupeř chybu, nevyplní nějaký prostor, kam si zaběhne nějaký hráč, viz Piquého milimetreový centr na Alvése do vápna. Nebo čekají, až Xavi či Iniesta dostanou ve středu kousíček prostoru a něco vymslí, buď kolmici nebo narážečku. Ale mezitím si v poklidu kombinují a kontrolují hru, klidně pár minut. Jenže tím, že se každou minutu pískal nějaký strkanec, podkupnutí, atd. tím hra ztrácela celkové tempo. Barcelonu úplně rozhodilo, že se prvních 10 minut druhé půle hrála snad jedna minuta čistého času. Chtěli to rozhodnout už první půli a když se to nepovedlo, chtěli na ně vlítnout hned po pauze a rozhodnout to. Jenže to se nepovedlo a Chelsea rozkouskovala hru až do konce zápasu. S přibývajícím časem rovněž přicházel psychický tlak, bylo nutné dát gól a přitom vzadu neudělat chybu. Když si pak vezmeš co psal ronaldinho nahoře, tak 40 minut, tedy skoro polovina veškerého hracího času se nehrálo, tak to by zamávalo s každým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele řeknu ti jednu věc než budu reagovat na obsah příspěvku, chápu, že to tak často děláš(te) v diskuzi na Premier League, ale ten příspěvek se dal napsat o dvě třetiny kratší, jelikož jsi mi nemusel tak důkladně vypisovat styl hry Barcy, protože pokud někdo sledoval alespoň jeden letošní zápas Barcy, musí to vědět sám. Já vím, že jsi chtěl poukázat na rozhození "své" hry častým kouskováním, ale to je přece neomlouvá. To totiž není (jak mnozí tady neustále tvrdí) otázka hrdosti nad neměnným stylem hry a vtisknutím svého stylu soupeři, ale vlastní nemohoucnosti se adaptovat stavu a soupeři a udělat něco s nepříznivým vývojem (správně to napsal fantomas někde nahoře). Mimochodem kouskování hry je častým oborem na Pyrenejském poloostrově, takže by na to měli být zvyklí. Ale co už, jsi na tohle rozepisování asi zvyklý.

Jinak mně se nezdál pohyb VŠECH hráčů "velmi dobrý", ten pohyb byl oproti ostatním zápasům až skoro žalostný. Při držení míče vždy odskakoval pouze jeden, což tak trochu souvisí s tím tvým jedním volným hráčem. A to je právě docela málo oproti ostatním zápasům, protože ta hra byla velmi dobře čitelná. Rozdíl vidím právě v tom, že jindy se těch hráčů rozbíhá či odstoupí (jednoduše pohybuje) daleko víc, a proto se tak velmi těžce brání ty jejich kolmice, jelikož je tam větší možnost momentu překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se ukázalo, že "kouzlo" Barcy platí pouze v rámci PD, případně na průměrné evropské kluby, to ce se hraje za Kanálem, to je prostě jiný fotbalový level, tak si to španěláci přiznejte a buďte rádi za to jedno semifinále....

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Už dva roky po sobě je vidět, jak ohromný rozdíl mezi Barcou a tím "zakanálovým" zbožím je

Reagovat
ronaldinho_10

Položím ti jednu otázku, kterou jsem psal už výše... Pokud je teda anglická liga lepší, proč se Liverpool, ManUtd a teď opět Chelsea tak zbaběle bojí hrát s Barcelonou fotbal? Nemyslíš, že týmy, který by byly na jiným levelu, jak ty říkáš, by se nábáli hrát fotbal?

Reagovat
Arbiter

Třeba protože si Guus myslel, že to tak bude nejlepší, když jim otráví ty jejích nahrávky na dva metry a na ostrovy pojedou psychicky zdeptani

Reagovat
ronaldinho_10

To nechápu, když jsou o level výš... Nebylo v tom případě lepší nepůjčit nám balón, šoupnout nám tři fíky a zdeptat nás pořádně?

Reagovat
minoLFC

Liverpool sa bojí hrat s Barcelonou futbal? ved pred dvoma rokmi vyhral na Nou campe 2-1 a určite nehral beton ako bol vidieť včera

Reagovat
Corabeu

A proč tedy týmy z Anglické ligy přes Barcu procházejí,když podle tebe nejsou lepší?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
X-bano-X

hh nedala barca pool na jej stadione?neprehrala s MU po nahodnom gole?

Reagovat
panca

zbytecna diskuze!!! proste chelsea hrala vcera super fotbal na kterej se tesilo asi miliarda lidi a barca hrala uplnou tuzku

Reagovat
Josifek

Přesně táák, dík Chelsea za nezapomenutelný fotbalový koncert ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Co to blábolíš? Včera byli i fanoučci Chelsea, kteří čekali defenzivní taktiku, dost zklamaný!

Reagovat
fantomas

Reagovat
panca

podle asi 500 prispeku spokojenych fandu chelsea to vypada, ze jsou s hrou spokojeni a ja taky - takovej fotbal mam rad a hned o vikendu si chelasea pustim

Reagovat
$dolar$

Presne tak, ja jen nechapu proc si radsi nevsimas Barcelony, ale stale musis opakovat neco o Chelsea ...

Reagovat
panca

ja nejsem fanousek barcelony!!!! vcera jsem se tesil na fotbal ale ten se kvuli jendomu tymu nekonal!!!

Reagovat
$dolar$

Jj kvuli tobe bude Chelsea radsi hrat to co vyhovuje Barce a prohraje 4:0

Reagovat
panca

proc by meli prohravat 4:0?! barca se da porazit...

Reagovat
$dolar$

Barca se na Nou Campu porazit neda. A uz vubec ne utocnou hrou

Reagovat
panca

vsak nemuseli hrat ofenzivne jako barca to jsem nikdy nerekl!!! ale na brejky hrat mohli ale oni to snad nezkusili ani jednou

Reagovat
$dolar$

Ja ti rikam, ze to nemeli zapotrebi, nam stacila remiza, tak na co riskovat ze nam daji z protiutoku gola? Je to tak tezky pochopit?

Reagovat
minoLFC

liverpool ich pred dvoma rokmi na nou campe porazil

Reagovat
$dolar$

Je videt jak jsou Cules uplne zdeptani tim, ja spatne hrali, protoze se uz ani nezminuji o hre sveho tymu, ale naopak studuji hru Chelsea

PS: Alves mel dost vcera minimalne zlutou za ten hnus co tam predvadel a kdyz mu plachnul Malouda a on ho zezadu zapasnicky stahnul, tak nechapu kam Stark cumel

Reagovat
Arbiter

Včera Chelsea proškolila Barcu, co se účelnosti týče

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldinho_10: anglicke teamy sa boja Barcy??? to mas odkial?? a jasne, ze angl.liga je najkvalitnejsia o tom niet pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je citatelna, Messi to taha povacsinou do stredu kde sa pokusa o narazacky alebo sam prejst a Henry ma jednu a tu istu klucku dolava, horsie je z hry vypojit rozohravacov. Necudujem sa, ze Barca je v span.lige dominantna ked su tam teamy ake su

Reagovat
smazaný uživatel

Na této diskuzi si každý může všimnout, jak se v ČR nenosí, když je někdo výjimečný. Hned má spoustu nepřátel, kteří jsou jak posedlí, aby ten (v tomto případě) tým zas zapadl do průměru. 40 let komunismu zanechalo obrovské škody.

Reagovat
smazaný uživatel

tvé komentáře mi zase přijdou, jako rozčarování malého děcka, kterému řekli, že Ježíšek neexistuje.......

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněls přihodit něco o pubescentovi, takto to nemá tu potřebnou šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

většina pubescentů na Ježíška už dávno nevěří, ale je možné, že existují čestné výjimky, stejně jako existuje možnost, že se jednou probereš z toho svého barcelonského snu o nejúžasnějším klubu na světě a budeš vidět fotbal reálně...

Reagovat
smazaný uživatel

No to už je lepší, ale umíš ještě víc, pojďme... ted, když anglický celek uhrál remízu, tak máš spoustu argumentů, škoda jich nevyužít.

Reagovat
smazaný uživatel

bruci, není to dlouho, co jsem četl pěkný dokument o tobě a tvému fandění cca od roku 2002. Prvně jsi moc moc fandil Arsenalu, pak jsi moc moc žral Liverpool. Dokonce jsi se v jedné diskusi vyjádřil, že když hraje Liverpool se Spurs, tak ti to připadá jako velmi dobrý sex (tak nějak to bylo, pokud to komolím, tak se omlouvám) a začal jsi Arsenal nenávidět, pak jsi začal fandit ManU a nenávidět Liverpool a Arsenal - ten dokonce až za hrob ... Jen podotýkám, že jsi tohle všechno stihnul za 7 let!!! Obrázek, ať si o tom udělá každý sám

Nezlob se na mě, ale právě tyhle tvé fandovské kotrmelce mě přijdou, jako chování malého děcka.

Reagovat
Tomanatura

Dokument o Brucovi.

Reagovat
smazaný uživatel

prý to bylo na ĆT-2, . ..to už je tady fakt velmi zoufalá argumentace.....

Reagovat
$dolar$

Tak co jineho jim zbyva , jsou uplne v koncich tak se chytaji i stebla

Reagovat
Tomanatura

No nevim, abych se snazil hledat o tom ci tom uzivateli vsechno, co kdy napsal. Treba na tebe nekdo nasadil i Colomba

Reagovat
smazaný uživatel

někdo si s tím dal tu práci.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fakt. Někdo to dal dokupy a je to fakt jen a jen o bruceovi. Když mi dáš email, pošlu.

Reagovat
Tomanatura

Moranno@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

odpoledne to tam máš, ale prosím, nešiř to dál.

Reagovat
fantomas

Vždyt je to provařené tak, že to snad už víc provařit ani nejde.

Reagovat
Tomanatura

Dobre. Jen by me pak zajimalo, co z toho jsou opravdova fakta a co z toho si jedinci vymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

takže už to asi máš od někho jiného. Dobře

Reagovat
Tomanatura

Nemám, pošli mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

budou se napravovat dlouho. Bohužel je to tak

Reagovat
Arbiter

To, že někdo fandí Chelsea znamená, že se výjmečnost nenosí a fandí ji proto, že se na fanoušcích podepsalo 40 let socialismu??

Reagovat
smazaný uživatel

to že někdo fandí čukotce je právě nejlepší důkaz toho, že u nás funuguje vyspělá kapitalistická společnost, ve které jsou lidé zvyklí se chovat podle diktátu reklamy...

Reagovat
Arbiter

Proč se mi zdá, že se snažíš každého fanouška Chelsea házet do jednoho pytle? To, že nedokážeš pochopit, že jim někdo může fandit aniž by za tim stála mediální masáž nebo úspěchy, je jen tvůj problém. Nemusel by ses řídit heslem podle sebe soudím tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se zamyslet nad tím, kolik lidí zde skutečně chce postup Chelsea a kolik hlavně nepostup Barcelony. A to nejen v LM... Za to skutečně může těch 40 let.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Arbiter

Fajn, zkus se zamyslet, proč tolik lidí zde chce skutečně postup Barcy a kolik hlavně chce nepostu Barcelony. A to nejen v LM... Za to může taky těch 40 let?

Reagovat
smazaný uživatel

40 let může za to, co jsem napsal.

Reagovat
Arbiter

Tak třeba ti lidí fandí anglickým týmům, fandí realu a proto nepřejí barce, fandí taktickému pojetí hry, to s 40 lety nemá nic společného. Když je Hamilton vyjmečně mladý a nadaný jezdec F1, to znamená, že mu musím fandit a když mu nefandím, tak to znamená, že jsem ovlivněn 40 lety?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to někomu nefandit, ale být jak posedlý proto, aby neuspěl. Kdyby to zde byl jeden člověk, tak to nekomentuju, prostě každý má povahu, jakou má... ale tady jich je až moc.

Příklad s Hamiltonem - není špatně, že někdo fandí jiným, špatně je (a taky se to děje), jak teď je každý u vytržení, že nevyhrává.

Reagovat
Arbiter

A víš proč jsou tu takové reakce? Protože zde byly před zápasem namýšlené řeči typu: my je rozmetem, dáme jim 4:0, tvůj tip byl mám takový dojem 4:1. Tak se nediv. Kdyby něco takového bylo z druhé strany, tak je to to samé, ale není to těma 40 lety, jak ty tvrdíš, je to jen takové sražení hřebínku. Sebevědomí ano, namachrovanost ne

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nemůžu tipnout 4:1? Nepsal jsem k tomu žádné ponižovací příspěvky, prostě jsem si tipnul výsledek, se nemůže když je odvážný? A u Hamiltona to taky byly odvážné tipy, že se každý může zbláznit, když skončí čtvrtý? Komunistická morálka...

Reagovat
Arbiter

Fajn, tak ty si tipoval 4:1 a když je to 0:0 a napíše se například, že Chelsea to takticky zvládla líp, tak to znamená, že je to komunistický přístup?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kdybys uměl číst, tak by sis jistě všiml, jaký typ reakcí považuju za pozůstatek komunismu. Vzhledem k tomu, cos právě napsal, se ale zdá, že zkrátka odmítáš trošku u toho přemýšlet, škoda.

Reagovat
Arbiter

tak které názory ti vadí? Něco typu: Barcelona byla bezzubá, ani si neškrtla s tim jejích nahráváním na vzdálenost dvou metrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem jasně, kterými typy názorů opovrhuju... Jestli chceš příklad, tak například je ubohé zdejší vysmívání se Messimu.

Reagovat
Arbiter

Tak včera si moc neškrtl, nebyl to jeho zápas. Stejně ti lidí, co teď Messiho kritizovali, si myslí, že je jeden z nejlepšíh hráčů (teda myslím si, že většina). Chce to jen trochu nadhledu a objektivity. Když už jsme teda u toho komunismu, tak když už si řekl příklad Messi, tak já ti dám příklad Petr Čech a tvůj názor na něj. Na jedne z diskusí o něm a jeho eventuelním přestupu do Barcelony ses vysmal, že by si Barcelona moc nepolepšila. A nikdo ti nepředhazoval, že je to komunistickou výchovou

Reagovat
smazaný uživatel

NEbyl to jeho zápas, to každý ví... Já taky nekritizuji ty, co napíšou, že to nebyl jeho zápas.

Co se týče Čecha, už nějaké čtyři roky jsme zde hlavním zastáncem Valdése, takže opravdu nevím, co to s tím má společného.

Reagovat
Arbiter

Nepochopils, nevadí...

Reagovat
fantomas

Co to meleš? Já sem komouš proto, že si přeju raději postup anglického celku?

Reagovat
$dolar$

Soudruhu je to tak

Reagovat
fantomas

To už je fakt moc tohlencto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fantomasi, to jsi skutečně tak hloupý?

1. já jasně mluvil o těch fanatických antiabrcelona příspěvcích, ne o těch, co jen přáli postup Chelsea

2. Ani u těch fanatiků nikde netvrdím, že jsou komunisti, ale že je to pozůstatek komunistického režimu zde, což je rozdíl, protože klidně může jít o zaryté antikomanče.

Reagovat
fantomas

Dobře teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je jednodušší u těch odpovědí nepřemýšlet a jít s davem, co?

Reagovat
fantomas

Já si zbylé reakce nečetl...jen sem reagoval na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A blbě, pak sis ještě poplácal po rameni s některými, že jste oba společně ten příspěvek nepochopili a je dobře.

Reagovat
fantomas

No jo no, stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

hele kyslíku, nehoň si tady na fantomasovi triko, sám víš , že jsi napsal nesmysl - a nevuživej teď toho, že to někdo jen špatně pochopil

Reagovat
$dolar$

Ja jsem ten prispevek pochopil a nikde jsem nic o mem prislusentsvi ke komunismu nepsal.

Reagovat
Xavi

Jj. ta mentalita lidí je tady bohužel taková a jak říkáš, může zato režim, taky to tak vidím.

Reagovat
$dolar$

Jj presne tak, hlavne ze jsem tu dobu vubec nezazil

Reagovat
Xavi

Jsi nechápavý, to nato nemá vůbec vliv.

Reagovat
Arbiter

Tak vliv to má. A měl by sis uvědomit, že tady dolar má kořeny trochu jinde s trochu jinou historií, takže na něj je ten vliv jinačí

Reagovat
Xavi

Já o tom vím. Každopádně vliv to má. Rodiče co zažili komunismus v plné síle a vychovávají dítě, které už komunismus nezažilo, tak na něj pochopitelně vliv mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši ho nezažili, proto fandíš Barce? Je tak?

Reagovat
Xavi

Ne. Naši ho zažili, ale na každém se podepsal jinak. Někdo si žil za komoušů v blahu, někdo jen tak proplul a někdo to zas nejvíc schytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě . Já jen nechápu proč se tu nebavíme o fotbale, ale o nějakých komunistických vliv na nefanoušcích Barcelony. Vždyť je to trapné. Někdo má důvod jim nefandit, někoho jejich hra zklamala, někomu nevyšel tiket, prostě je to směšné to tady srovnávat s komunismem.

Reagovat
smazaný uživatel

To není srovnávání...

Reagovat
smazaný uživatel

To je holý fakt!! Já vím

Reagovat
Tomanatura

Spis bych rekl, ze je to neustalym vychvalovanim Barcelony (I kdyz je obcas i opravnene) a to nejen na tomto portale.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže viz výše - Barcelona je vychvalována, je výjimečná... to je špatně, to nesmí být. Toto je zde v lidech zakořeněno a jsem zvědav, kolik generací se to potáhne.

Reagovat
Tomanatura

Rekl bych, ze to nevymizi nikdy, bavime-li se jen o Ceske Republice a jejich obcanech...

Reagovat
smazaný uživatel

no, takže jsme na začátku - kruh se uzavřel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky cinkals klíčema??? Bože!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť proto musí být nějaký důvod, to není tím, že jsi Čech, tady není žádné magické pole toto působící. Je to tím, co se zde zažilo a jak dlouho to trvalo. A věčně to nebude.

Reagovat
Tomanatura

Kdyz pujdu hloubeji, tak zavist a podobne vlastnosti jsou typickymi znaky. Poznavala to matka, poznavala to i babka. I v ceske historii je nespocet dukazu o techto vlastnostech. Rekl bych, ze je to zakorenene uz od pradavna a z nasich luhu a haju to jentak nevykoreni...

Reagovat
smazaný uživatel

např toto. Tož kde sme proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě výjimečná bude, až vyhraje Ligu mistrů, Španělskou ligu a pohár, potom můžeme mluvit o vyjímečnosti. Že část sezony dávala soupeřům příděly, ale ke konci v přímé konfrontaci třeba neuspěje, to neznamená vyjímečnost, alespoň pro mě ne. A vyjímečnej tým si dokáže poradit s jakkoliv hrajícím mužstvem a to, i jako fanoušek Barcy, musím přiznat, že se včera nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

. Kdyby to vychvalování bylo vedeno aspoň trochu rozumným způsobem. Jenže někteří barcelonští zaslepenci Ti fakt dokážou tenhle klub znechutit. Přitom hrajou fakt dobře.

Reagovat
$dolar$

Presne tak , uz jen fadnit tymu , kterymu fandi Kyslik je opravdu na

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to já nemyslel Ale budiž

Reagovat
$dolar$

Ja vim, ja to akorat vztahnul na sebe Proto preju Barcelone vsechno zle ( plus jeste ten otresny herni projev)

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej Kyslíkovskej komplex.

Reagovat
Tomanatura

Ty vole... Jestli to nebylo jen placnuti do vetru, tak by sis mel slusne nafackovat.

Reagovat
$dolar$

A to jako proc?

Reagovat
smazaný uživatel

mooc krásně napsaný doktore snad mi odpustíš že se k Tobě vtíram

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stejný je to i s C. Ronaldem je vychvalovaný, výjimečný, sebevědomý, proto tu jsou diskuze o něm jaké jsou

Reagovat
smazaný uživatel

ma to tezke barcelona kazdej ji bezduvodne nenavidi nejdriv za to mohl jenom real ted za to mohou uz i komunisti

Reagovat
smazaný uživatel

Každý? Jen v ČR, jinde je obdivována.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jinde nema fanousky jako ses ty mozna proto je tam obdivovana zatimco u nas ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistěže má...Fanoušky hrdé na svůj klub. Hrdé na tým, protože je nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

titul nejlepsiho tymu na svete ziskal remizou 0:0 s chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to získal hrou a výsledky za celou sezónu. Jinak 0:0 není porážka.

Reagovat
smazaný uživatel

za celou sezonu este nic nevyhral pokud vim a nevim jak si muzes bejt jistej ze nakej jihoamerickej tym nejhraje lepe a navic nejlepe hrajici nerovna se nejlepsi kazdopadne diky za to zes znovu ukazal proc nema barcelonu i diky tobe kazdej rad

Reagovat
smazaný uživatel

Každý v ČR, jinak je to nejoblíbenější tým v Evropě, nedávno byl výzkum.

Reagovat
Arbiter

Kdo dělal ten výzkum a kde se dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyhledej sám.

Reagovat
Arbiter

nedávno byl průzkum a z něho vyplynulo, že nejoblíbenějším týmem Evropě je Inter Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

ok...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

v evrope je nejoblibenejsi vzdy ten tym o kterem se nejvice mluvi vloni to byl manchsster kvuli ronaldovy letos barca kvuli sve hre jsou to radobyfanousci

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to bylo už loni tuším, takže smůla. Zkrátka v Evropě není špatně, když jsi výborný. To je hlavně rozdíl...

Reagovat
$dolar$

To bude tim, ze v Evrope znamy nejsi ...

Reagovat
X-bano-X

hh ne naj team na svete dostal facku v Lm od Poolu uz v polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku - musím ti to už konečně ríci, dárky k Vánocům ti dávali rodiče, ne Ježíšek

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota...

Reagovat
herbage

Myslím, že jsi tentokrát vedle a hledáš příčinu tam, kde není. Je to klasická akce a reakce, univerzálně platná pro jakýkoliv národ. Uvedu příklad. Řekněme, že nejlepší prací prášek na trhu je Ariel. Tobě bude hrát v TV Ariel je nejlepší, v rádiu to sáme, přečteš si to na plakátě cestou do školy, atd, atd.(Samozřejmě taková tlačenka Barci v médiích není, ale tlak ze strany fanoušků PD je velmi velký, prakticky všude se cpe Barca jako současný nejlépe hrající celek, a to oprávněně, o tom až dále). Pak si přijdeš koupit ten zázračný prášek(zápas s Chelsea) a ono ti to vypere špatně. To že pračka měla poruchu a prala na studenou vodu(špatné okolnosti), to už se oni nedoví. Oni neviděli, jak to pere na teplou (ty desítky zápasů v la lize, LM a v Copě), oni přijdou jen k takto nevypranému a řeknou, vždyť to kurva nepere, tak jakýpa nejlepší prací prášek, šméčko na lidi to je. Zkrátka díky velkým očekáváním přišlo velké zklamání a následný posměch. Ale abych to uvedl na pravou míru, tak fotbal není žádný prací prášek, lepší přirovnání je k jídlu. Řekni třeba, že nejlepší jídlo světa je šnek na česneku a když si to dá Franta, kterej je zvyklej na bůček a pivo(GL a PL), tak řekne, vždyť se to nedá žrát. Stejně tak dej italovy nebo španělovy olomoucké sirečky a taky mu to nemusí šmakovat. Větší vědu bych za tím nehledal. Co si vzpomínám, jak Owen řekl, že chorvatští či ruští hráči by si v Anglickém nároďáku ani neškrtli, tak po následní porážce se mu také vysmíval, kdo mohl. Hranice mezi výjimečností a arogancí je velmi tenká a subjektivní, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné, že komunista toto nevezme...

Reagovat
herbage

Já nejsem komunista, ale žij tou svojí vymyšlenou konstrukcí dál. Ostatně, není nic jednodušího než udělat testy a uvidíš, že podobně jako češi budou reagovat křovácí i esklymáci

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsi sám něco podobného napsal a vůbec jsi to nepopíral.

Reagovat
herbage

Nejsem komunista jaký si myslíš. To pod tímto pojmem šmahem označíš všechny stalinisty, marxisty i trockisty, já nejsem ani jedno z toho. Líbí se mi některé myšlenky, ale jsem proti jakémukoliv jejich šíření silou. Nevím jak bych se nazval, ale spadá do tohoto okruhu více lidí, možná socialista, který klade velký důraz na ekologii a životní prostředí vůbec, což komunisté za minulého režimu dělali pravý opak Navíc jsme pro decentralizovanou vládu, takže sovětský imperialismus je mi proti srtsti, stejně jako jakýkkoliv jiný. Takže asi tak, ale to není jádrem diskuse, na druhou část mého příspěvku jsi nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem ji nečetl, už jak jsem ten příspěvek psal, bylo mi jasné, že ty s tím (z jiných důvodů než ostatní) nebudeš souhlasit.

Jinak máš samozřejmě z části pravdu, jenže u nás je to v mnohem větší míře a například při srovnání s USA, kde je ta výjimečnost vynášena do nebe (právem) to je až neskutečný rozdíl. A to je tím komunismem - tím, jak si byli všichni rovni ale někteří rovnější, jak na sebe tolik lidí práskalo,jak se úspěchů dočkávali ne ti schopní ale krysy a podobně... toto se nějak na národu projevit muselo.

Reagovat
herbage

To máš pravdu, ale to je dáno i nacistickou okupací či podřízeností pod Habsburky. Za minulého režimu je právě ten největší zločin, že se upřednostňovali loajální před schopnými. Samozřejmě ne vždy a všude, znám spoustu lidí, kteří nepodepsali antichartu, na všechno si stěžovali a režim je stejně nijak nepronásledoval (malé ryby), i když třeba jim ztrpčoval život, že jejich děti nenchal studovat nebo je poslal dělat podřadné práce, ale oni si nestěžovali a hlavně morálně neselhali, to je hlavní (dobrý byl nedávno film s Polívkou jako s katolickým farářem za minulého režimu, jen pár lidí bylo poslušných blbců a pohlavárů, normální lidé mu pomáhali). Chyba je v tom, že tito lidé, kteří nezklamali nemají své místo v dnešní politice, nikdo o nich neví a nikdo je neocení. Místo toho prachy, prachy, konzum, konzum, svobodu už máme, tak proč je poslouchat. Velmi chybí Karel Kryl, který varoval, že po převratu nepůjde všechno samo. Horší je, jak dopadnou současné generace, které budou mít hlavu kompletně popletenou. S tou Amerikou a vynášením do nebes souhlas, jestli právem to nevím. Kamarád tam několik měsíců pobýval a říkal, že lidé tam jsou velmi důvěřivý a otevření, málo ke všmu kritičtí zatímco u nás až moc. Otázkou je, co je lepší. Důležité je kritiku směřovat správným směrem, ale já jsem také převážně skeptik. Zkrátka takovej Lunetik, hned se vynášel do nebes a kdo si dnes na něj vzpomene, stejně tak třeba C.Ronaldo, vynášen do nebes a kritzovals ho pořád i ty. Lidé tak reagují na přehnanou chválu, pak časem to začne být trapné, opět akce a reakce a dá se to do normálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi jenom k smíchu.

Reagovat
Arbiter

Olomoucké sirečky bych taky nejedl, vždyť je to dřevo se sírou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu. Kdybys někdy zvedl prdel a zavítal do několika jiných zemí, komunismem nepoznamenaných, zjistil bys, že je to tam lautr to samý. Nejde o nepřejícnost z důvodu vybočení z průměru, nýbrž o nepřejícnost vzniklou vzrůstem povědomí o tom kterém člověku či týmu. Na to se zákonitě lepí obdivovatelé (tvůj případ - Barcelona zrovna nepatří mezi neznámé týmy) a zarputilí odpůrci. Komunismus s tím nemá nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cestuju docela dost. A komunismus s tím pochopitelně má společného dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedl jsi příklad s Hamiltonem. Skutečně myslíš, že fanoušci například Ferrari nemají radost právě z jeho neúspěchu, a to i v případě, že jejich vůz skončil na lepším místě? Navíc Hamilton se pro spoustu lidí mohl stát morálně pokleslou osobou, kvůli jeho poslednímu extempore. Takže to, co se teď (podle tebe, protože podle mě je Barcelona v ČR všeobecně jedním z nejuznávanějších a nejobdivovanějších týmů, a to i tady na fóru) děje kolem Barcelony tady na fóru, nemá nic společného s komunismem, pouze do větší stodoly se líp trefuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Ferrari radost mají, protože je McLaren přímý konkurent. U ostatních je ta nenávist nejsilnější v čr.

Reagovat
Tomanatura

V Rakousku je to brano naprosto jinak...

Reagovat
$dolar$

A v Nemecku je to brano naprosto stejne ...

Reagovat
$dolar$

...jako u nas

Reagovat
Tomanatura

Jojo, dennodenne jsi v kontaktu s Nemci, poslouchas jejich problemy a nazory...

Reagovat
$dolar$

Celej minulej rok jsem tam byl, takze ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel od pádu komunismu ještě neuplynulo moc let.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

ja nepreji barcelone hlavne kvuli jejim fanouskum kteri maji neustale potrebu schazovat soupere i jejich komentare jak smetou chelsea o ctyri goly byli trapne trapnej je i guardiola kterej rok rika ze nekomentuje rozhodci a po vcerejsim zapase a tom poslednim ligovem nemluvi o necem jinem a breci jak male dite

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Arbiter

1200. pro kyslíka a jeho zarputilé fandění

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bych se zamyslel, proč fanoušci čukotky nezaplnili svůj away sektor.....asi to bude jen tím, že čukotka je opavdu jen malý klub s velkými penězi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo měli lepší info o plánované taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

....a proto čukotka poslala zpět do Barcelony 2000 neprodaných lupenů......bylo tam dohromady sotva 2500 modráčků.....tolik yidos jezdí se Spurs do Evropy na předsezónní přátelkáky....

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jinak Kyslíku, když Čapek povídal o tom, jak má Lampard IQ 150, měl jsi uznání pro Lamparda nebo jses projevil jako komunismem poznamenaný "čecháček" a ironicky jses pousmál? Popravdě prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Moje přesná reakce byla, vůči Čapkovi, "aby ses neposral", což se zdálo, že každou chvíli z Chelsea udělá.

IQ 150 má z absolutního hlediska dost lidí, Lamparda mám docela rád, takže co bych se ironicky pousmíval...

Reagovat
herbage

Nj, jenže když zapojíš kritické myšlení, tak se tomu jen pousměješ. Už jen podle Gaussovy křivky rozložení inteligence v populaci zjistíš, že ta pravděpodobnost je velmi malá. Navíc k tomu připočti malou pravděpodobnost, že by takto inteligetní člověk zvolil za povolání kopání do meruny, místo klasického vzdělání. Přitom Čapek říkal, že to byl nějaký test kdysi na škole, tak v tom bude zakopán pes. K nám do školy taky přišel nějakej chlápek, který meřil po školách IQ a povídal, jak jen pár jedinců má nad 130 a pak po testu byli ve třídě hned tři lidé, kteří měli IQ 140úvčetně mě). Jenže ono taky z toho testu více než 140 vytřískat nešlo. Stejný výsledky vyšli i kámošovi na Gymplu a už jen z té Gaussovy křivky je nepravděpodobné, že by tolik lidí s vysokým IQ bylo koncetrovaných v tak malém městě, protože podobných výsledků by dosáhli stovky lidí po celém městě. Takže test byl určitě nějaký pochybný, to samé se dá říct o tom Lampardově. Dokud bych neviděl jeho současné výsledky IQ testů od více nezávislých oragnaizcí, tak Čapkovi neuvěřím ani slovo. Mně to přišlo jako: V Sovětském svazu máme všechno nejlepší, největší, zkrátka nej, tak to samíé v Chelsea, zkrátka nejchytřejší, nejbohatší, nejhezčí, no nej

Reagovat
vanGomm

Bůh ví jak to s tím IQ 150 je.V americe má taky každý střední školu a polovina možná ani neví,že existuje nějaká Evropa.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nie je otázka IQ.

Reagovat
vanGomm

To je jedno.Tam v tom IQ se řeší logika.Když někdo neví hlavní město třeba Francie,tak nemůže mít IQ 150.Ono to totiž vše souvisí se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu

Reagovat
vanGomm

Takže,když je někomu 30 let a dostane čtvereček a pozná že nejde strčit do kolečka a zároveň neumí psát a počítat tak má vyšší IQ než ten co psát a počítat umí?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš trochu zcesty, inteligenční kvocient se nevypočítává na základě vědomostního testu

Reagovat
vanGomm

Takže se vlastně ani nemusí chodit do školy.Potom mohou mít IQ vyšší i cvičéné opičky v cirkuse je-li to takto měřeno.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak nechápeš zmysel systému vzdelávania tak...

Reagovat
vanGomm

Vzdávám se.Ale ten,kdo přišel na hodnocení toho IQ to byla hlavička.

Reagovat
smazaný uživatel

V istom africkom kmeni žila/žije žena s najvyšším IQ na svete a nevie ani písať ani čítať, chvalabohu, že zvláda potrebu. Nevieš o čom hovoríš. Inteligencia a sčítanosť/prehľad/gramotnosť sú dve rozdielne veci.

Reagovat
vanGomm

Možná,že měla nejvyšší IQ a věděla o tom,že ho má nejvyšší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi z hlavy hlavní města Aliašky, Floridy a Illinois.

Reagovat
smazaný uživatel

Aljašky.

Reagovat
kubys

Anchorage, Talahasse, Springfield...ale myslím Kyslíku, že toto už ženeš do absurdnosti

Reagovat
smazaný uživatel

To Ti to trvalo ale dlouho než to našels??? Kyslík to myslel trošku jinak než si to pochopil

Reagovat
kubys

Hmmm, kdybych to hledal, tak se asi v jednom z těch měst nespletu

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, v tom případě klobouk dolů

Reagovat
herbage

To je jen zástěrka, abys mohl působit ze 2/3 chytrej a nikdo tě nepodezříval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník na americký místopis, pecka

Reagovat
smazaný uživatel

1. otázka nebyla na tebe, takže jsi zkazil test (a Aljaška není to, cos napsal).

2. do absurdnosti proč? USa má své státy jako je má EU, když chceme po amíci, ať umí naše hlavní města, měli bychom umět ty jejich, ne se naučit Washington (a že spoustu lidí si myslí New York) a házet machry že v USA neumí každou naši řiť.

Reagovat
kubys

Jo dobře spletl jsem se je to Juneau...ale tady jde o princip - ty si snad pamatuješ názvy hlavních měst všech Francouzských departmentů? To ani nelze považovat za obecné znalosti zatímco hlavní města států jako celků se dají považovat za běžné vědomosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty státy USA jsou normálními státy, mají vlastní Ústavy, můžeš toto říct o francouzských územích? Ne.

Jak říkám, pokud chceme po Američanech ,ať se učí Prahu, Berlín a podobně, naučme se nejdříve ty jejich. Nejubožejší je, kritizovat Američany a pak se vymlouvat na to, že ty jejich státy neumím, protože umím Washington.

Reagovat
kubys

Francouzské departmenty jsou právně na téměř stejné úrovni jako státy USA. Navíc já Američany za nic nekritizuju, ale když jsem viděl záznam jednoho vysílání večerních zpráv FOKu, kde dali vedle Německa Irák, tak co si mám pomyslet?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají ta francouzská území vlastní Ústavu a vlastní soudní systém?

Reagovat
kubys

Sorry, byl jsem na poště....jenže US státy taky nemají svou vlastní Ústavu...a můžu ti říct, že v Burgundsku (asi 4 departmenty) je trochu odlišný systém než v Orleans (Paříž) případně ve Francouzských Flandrech (Lille)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty státy svou ústavu, své zákony i svůj soudní systém pochopitelně mají... Sorry ale o těch státech očividně nevíš víc než hlavní města.

Z toho je zřejmé, že ten rozdíl tam je markantní.

Reagovat
smazaný uživatel

a mají, ty náš malý rozumbrado , ty americké státy vlastní měnu, vlastní armádu, vlastní zahraniční politiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to mají ty francouzské autonomní oblasti, tak se můžem bavit, jinak je tvé přivtěřen íse do této diskuze mimo mísu.

Reagovat
irik

Německé spolkové státy už tuplem a kdo tady zná hlavní města všech spolkových států a vymlouvá se na Berlín?

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, proč by inteligentní člověk nemohl zvolit kopání do balónu. Sharon Stone má podobné IQ a zvolila nakroucení se před kamerou... proč ne? Dělají, co je baví. IQ 150 neznamená, že musíš strávit život v knihách.

Jinak nevím no, mně ta informace nepřijde nijak zásadní, abych nad ní takto sáhodlouze přemýšlel. Prostě je to jedna z údajných schopností toho hráče, ta pravděpodobnost, že mezi fotbalisty někdo takto inteligentní bude, je vysoká.

To je prostě o různorodosti a podle mě není to až tak o něčem vypovídající, mně taky vyšly IQ testy u psychologa podobně, jinému zas vyjdou vysoké jiné testy na jiné ukazatele, někomu nevyjdou vysoko žádné testy a přesto je v životě úspěšný, protože má tu správnou kombinaci... ať už to je přesné nebo není, pravdou asi je ,že zkrátka inteligentní bude, ať má 150 nebo 130, to zas nevěřím, že by nějakému hlupákovi vyšlo tolik i když by byl test nepřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky vyšlo podobně a hlupák jsem

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestlis dělal nějaký z knížky, tak možná jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to zdá trochu pofidérní.. Vždyť já prolejzal základkou se čtyřkama Ono to možná taky je i o lenosti..

Reagovat
kubys

To se divím, že teda nejsi v Mense

Reagovat
smazaný uživatel

Nad vstupem tam jsem po pravdě nikdy nepřemýšlel, protože se mi takové elitářství moc nelíbí.

Reagovat
kubys

Nebo taky proto, že pravděpodobnost IQ vyššího než 140 je cca. 0,25%

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je blbost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, já ten test se pokusím najít a klidně ti ho ofotím, jen mi to přijde zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě dodám, byl jsme na prvním srazu klubu Scio a málem jsem tam z toho elitářství zešílel.

Reagovat
herbage

Povídej

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě prvně se měl vymyslet název, tak to tam padali samé paspada (přes překážky ke hvězdám), klub obecně nadaných a podobně... už to semi dělalo špatně, pak teda ředitel Scia se půl hodiny snažil mluvit o tom, jak nechcou být žádní elitáři až nakonec došel k závěru, že vlastně my ta elita národa jsme, tak co to tajit. A že nás může všechny dostat na Harward ale ještě zatím nechce... Pak začal vyhrávat Ondřej Hejma, to už jsme ale usnul, protože jsem jel do té Prahy brzo ráno a nešel jsme ani spát.

Jinak s tím názvem mi to připomnělo naprosto geniální názor jednoho, co na to měl podobný pohled jako já Národní Elita Rozhodnutím Defektních Sciotestů "NERDS".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi genialitou a debilitou je tenká hranice, zlatá střední cesta

Reagovat
kubys

SCIO sucks...nechápu logiku toho, že se percentily z jednotlivých částí průměrují, jelikož jsem v celkovém součtu měl o dva body více než kámoš, přesto jsem měl o percentil méně (já 95 on 96), jinak jejich vlastní neschopnost sebereflexe, kde udělají jasnou chybu avšak ani spousta protestujících je nedonutí, aby změnili vyhodnocení, tak to je trošku smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já zas proti tomu průměrování až tolik nic nemám... Jinak Scio bych až tak nehanil, ono to není jen tak ty testy udělat, viz Masaryčka která s tím docela zápasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Naša logika je obmedzená. Mimochodom Yale je čo sa týka práva kvalitnejšia než Harward.

Reagovat
kubys

Víte co? 1.5. dělá Mensa ČR po celé republice testování IQ, tak si všichni zajděme a až potom se můžeme pobavit o velkém množství lidí s IQ 150. Pokud zdew bude mít spousta lidí víc než 140, tak jsme ted web géniů a je zvláštní, že se nesnažíme pozvednout osvětu českého národa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak že by byl hloupej, to nikde netvrdím, ale jen se mi zkrátka nezdá, že by měl IQ až 150. Ono IQ samo o sobě nic nevypovídá, jak vzdělaná ten člověk je a rozhodně nemusí být nějaký knihomol, jen má velmi dobré předpoklady rychle si osvojit pro něj nové věci. Přesto i na hřišti mi přijde, že mnoho hráčů má lepší prostorové vidění a cit pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnávej fotbalové IQ s IQ, tam není moc velká úměrnost, řekl bych

A když už jsme u toho IQ:

'Sleduje to televizi a má to IQ 150, Co to je?'

'Tři důchodci koukaj na Dallas'

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otázka nebola mierená mne, ani som Čapkov komentár na vlastné uši nepočul, no reakcia by bola normálna: "Podľa toho čo ten človek bežne trepe to bude blud, ale pravda to byť kľudne môže, aj tak nemá na Thierryho."

Reagovat
fantomas

Ten může být sice z tohoto hlediska průměrný občan, na hřišti se mu ale IQ zvyšuje minimálně dvojnásobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme v normálnom živote človek kapacitu svojho mozgu využíva nepatrne. Vzhľadom k objemu Titiho mozgovne by som sa nečudoval ani premenlivému objemu jeho hemisfér

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

viz. Totti

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemohl jsem uvěřit tomu, co jsem po našem návratu do Barcelony viděl. Bylo to něco neuvěřitelného - celé rodiny, od dědů po vnuky, mladé dívky, páry, zkrátka všichni namačkaní na krajích silnic, kterými jsme projížděli. Hovořilo se o více než milionu lidí, jež přišli přivítat Pohár mistrů... a Barcu.

Na jejich tvářích šlo vidět, že prožívají jeden z nejlepších dnů ve svém životě a v historii Katalánska. Cítili jsme obrovskou hrdost, že jsme v lidech tyto pocity mohli vyvolat. Čekali roky na tento titul, na evropský pohár, po všech těch utrpeních v Berně a Seville, proti Benfice a Steaue... to vše byla minulost, Barca teď byla evropským šampionem.

Mnoho přátel mi vyprávělo, že by dali cokoli na světě, aby jejich zesnulí rodiče a prarodiče mohli být přitom, jak tato úžasná trofej ja era nostra (už byla naše)."

Uplynulo 17 let a máme šanci již na třetí, nenecháme si ji vzít. Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič proti ale toto by som už výkrikom do tmy nazval.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Doctore, nemusel si sem vyhodiť ten komunizmus, labilní jedinci si to vyložili po svojom a teraz zabávajú kde sa len dá

Reagovat
$dolar$

V tobe se ten komanc nezapre, furt bys jen neco zakazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že už stačilo rubeľ

Reagovat
$dolar$

To uz radsi ´´hrivňa´´

Reagovat
smazaný uživatel

Vec vkusu, mne skôr kuna, keď už Konec diskuze.

Reagovat
vanGomm

Chelsea přinesl tento antifotbal dílčí úspěch.Barcelonu bych ještě neodepisoval je před nima odveta.Jest-li ale Chelsea nezmění styl ani v té odvetě a přesto postoupí,tak to moc dobrého asi nepřinese.Může se stát,že se tento systém bránění zalíbí i dalším a to by nebylo pro diváky moc dobré.Prý se to hraje hlavně pro ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb hráčů Barcy nebyl tak špatný. Akorát je složité rozběhat hru, když soupeř hraje systémem 4-7 hráčů v obranné řadě, 3-4 hráči v záloze a 1 na vrcholu + to celé na vrcholu vápna + Chelsea hodně kouskovala hru, aby se stíhala vracet do základního postavení + několik přerušení bylo tak dlouhých, že si všichni stačili odpočinout.

Hra Chelsea si kritiku zaslouží. Ne za to, že bránila. Ale za to, že bránila tak moc (to podle vkusu). A hlavně za to, že nezaútočila! Každý tým, který někam přijede bránit by měl mít vymyšleny varianty, jak se také dostat k bráně soupeře (a taky to týmy mají). Jak využít ty své 2-3 útočné hráče k ohrožení brány. Buďto zakončením brejku nebo vybojováním standartky, když už se neodváží k postupnému útoku. Chelsea toto neměla. Chelsea měla Drogbu, který doufal, že mu to nějaký obránce Barcy pošle před prázdnou bránu. To je ostuda. Takto to obvykle nehrávají ani nejhorší týmy ligy na hřišti lídra. Jedna věc je, když vám soupeř nedovolí ani toto a jedna, když na to sami absolutně rezignujete.

Pro mě nejsympatičtější hráč CFC včera? Lampard. Jeho pevně sevřené rty, naštvaný, zoufalý pohled na to co se děje na hřišti, když seděl na střídačce se zkříženýma nohama a založenýma rukama.... "Takhle jsem si to teda nepředstavoval, takhle jsem v životě nehrál a už nikdy nechci"

Můžete tvrdit, že byl naštvaný sám na sebe nebo kvůli střídání, ale já v tom viděl toto. Jsem přesvědčený že znamenal tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Lamparda, i keď si myslím, že to bol komplexný mix všetkých tých faktorov dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být ješte naštvaný sám na sebe, ale to že byl střídán mu podle mě nevadilo. Takový hráč sám pozná, že na hřišti byl k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som za kombináciu oboch názorov. V takých zápasoch sa emócie značne miešajú.

Reagovat
$dolar$

Proc by byl nastvany na to ze jsme vybojovali remizu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal jsem na výsledek, ale "na to co se děje na hřišti". Myslím, že většina chápe.

Reagovat
$dolar$

Jenze ono to spolu uzce souvisi. Pokud bychom hrali jinak tak by taky byl jiny vysledek ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nic osobního, ale ty k tý většině asi nepatříš. A ty závorky snad radši nečti, to by bylo na dlouho.

( původní verze - Já tady mluvim o Lampardovi a ty už to tady převádíš na celou Chelsea.... A znova a znova chceš debatu a obhajobu hry. Proto jsem to o Lampardovi nepsal.

Řeknu jen tohle - na tutový šance to bylo 5 (když započtu i špatně odmávaný ofsajd Etoovi a "penaltu" Henryho) ku 1 pro Barcu. To že nepřišel trest i s takovouto hrou bylo i dílem náhody. Kdyby měla Chelsea alepsoň nějaký přechod do útoku nebylo by to na tutovky 20:4, jak naznačuješ. Šance na dobrý výsledek by byla stále reálná. )

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl že byl naštvaný na svůj výkon, na to že vůbec neměl balon, ale musel být spokojený s výsledkem. Kolik týmů uhrálo letos nulu na Nou Campu?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem napsal prakticky to samé, akorát kritičtěji, a to proto, že Lampard vůbec nevypadal spokojeně. Byl naštavaný na to co "museli" hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl naštvaný protože byl minimálně u míče, určitě se chtěl předvést, ale nedostal k tomu prostor, což samozřejmě pramenilo z toho co včera Chelsea hrála. Jinak bych neřekl že byl naštvaný přímo tou taktikou, za Mourinha takhle hráli pořád. Prostě jsou důležité zápasy, které je třeba (i za cenu takovéhleho výkonu) ustát. Věřím, že hrát se první zápas na SB, tak by obraz hry vypadal jinak. Ale přivést si z Barcelony trojku nebo čtyřku, to by pro ně byla katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se neshodnem. Za Mourinha sice taky moc neútočili, ale ta hra byla dost odlišná od téhle. Hráč, který je naštvaný na sebe a svůj výkon nehází takové pohledy na okolí 10 minut po tom co vystřídal. To už jen znuděně sedí na lavici.

To Lampard se tak cítil, kvůli okolí. Byl uzavřený do sebe, ruce nohy přes sebe, kroutil hlavou nad tím co se to tu děje. Nebyl vůbec zaujatý děním na hřišti, jen slepě čučel do prázdna. Chtěl aby svět (= dění na Nou Campu) nebyl takový jako byl. Aby to tam vypadalo jinak. Ale sám s tím nic udělat nemohl, pouze věděl, že je se skutečností vnitřně v rozporu.

Z toho plynula jeho snaha neúčastnit se jí - uzavřel se do sebe. Ten pohled kdy s našpulenou pusou a zamračenýma očima koukal někam a myslel na něco jinýho, kroutil hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Freude?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim Praktická psychologie mě docela zajímá. Ale jen píšu proč to tak cítim, netvrdim, že mám 100% pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi to celkem zajímavě a něco pravdy na tom určitě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chyběly jen zákopy, kulomety a ostnatý dráty, jinak by to bylo komplet. Čekal jsem, že se od posledních střetnutí s Barcou hra Chelsea někam posunula a že se k takovýmu antifotbalu nesnížej, ale bohužel. Barca to pak měla asi tak těžký, jako když se člověk pokouší píchat spící holku. Lampardovi fakt mohlo bejt zle z předvedený hry. Pro fanoušky výsledků skvělej mač, pro fanoušky pohlednýho a útočnýho fotbalu (z obou stran) utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

'Jako když se člověk pokouší píchat spící holku'

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež ma zaráža, kde na to tí ľudia chodia. Uff, vlastne radšej ani nechcem vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase napadlo hned jak na to přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mne a čo? Nechápem pohnútky tvojej reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

A já nechápu teď tu tvoji

Reagovat
smazaný uživatel

hele já to nezkoušel, jen mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, nemáš vlastní politickou stranu? Do té sféry by jsi celkem zapadal a navíc by jsi mohl zničit pozůstatky komunismu v českých zemích Žij si dál svůj sen

Reagovat
smazaný uživatel

takovou stanu bych zfleku podpořil

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné, jenom jsem to tam nechtěl psát

Reagovat
smazaný uživatel

Už začínáš chytat hnědou barvu z Kyslíkových výkalů

Reagovat
smazaný uživatel

A vy by ste nepodporili stranu, ktorá by zničila pozostatky komunizmu v Čechách?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta strana by zavřela všechny kdo nefandí Barceloně. Ne, to bych nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď to nie je pointa Pataczeho príspevku. Možno to tak myslel, no nenapísal to tak a vyste na to naskočili s veľkou radosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nejaký podporovateľ? Inak mi to nedáva zmysel, myslím, že väčšina ľudí to nechce späť. (prípadne socializmus samozrejme)

Reagovat
$dolar$

Ja taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá, tak to preto pssst súdruh

Reagovat
$dolar$

Nn ja jsem velmi proti komancum, ale myslim si , ze kazdy by mel mit svuj vlastni rozum a pravo se rozhodnout a tudiz doufam ze tech blbcu co by je vololi nebude tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha nestraš To bych měl velké dilema jestli nevolit Paroubka nebo kyslika...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nadsázky. Pro mě by to byla jasná volba - Kyslík. Ale on by se stejně z té nejvyšší politiky svými názory vyštípal, tak jako Čunek.

Reagovat
smazaný uživatel

1400.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi na první diskusi na EF, časem přijdeš na to, na co jsem tím narážel

Reagovat
smazaný uživatel

To ma poser. Bolo jasné, že Trewinn pochválil objem príspevkov a ty sa ho opýtaš pre koho? (to ani vtipné nebolo) Samozrejme, že sa to dáva pre niekoho. To ale nebol jeho úmysel. To si nepochopil ty, nie ja. Ja tu chodím už pekne dlho ( sorry). Inak tam hore nechápem načo si sa pochválil, že si to hneď pochopil. To je presne rovnako zbytočná reakcia ako keď niekto brečí, že mu nevyšiel tiket a pod. Kapišto?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na jakoukoliv diskusi zjistíš že tam je milion příspěvků typu: '500. pro Barcu' '100. pro Real' Na to jsem narážel..

Nahoře se nikde nechválím že jsi nepochopil jak jsem to myslel není můj problém

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to, že si na to narážal. A na čo? Veď ta X00vka nebola pre nikoho!!! Výmlet či čo. Len teraz som ti to vysvetlil.

No schválne, tak keď som tvoju vetu tam hore "nepochopil", buď tak láskavý a ponúkni mi vysvetlenie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, dneska jsi tady nepochopil už více věcí, takže tě to nemusí trápit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak je toto nejaká vendetta, ver, že sa nepodarila, akurát je to na výsmech. Neviem čo som nepochopil. (Talkers - zrkadlovo zostava, madridcan sa dal interpretovat aj po mojom), takže fakt neviem čo to tu bľaboceš. Akurát sa dávaš sám dole xD

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

No když to říkáš ty, tak to je jiná...

Reagovat
smazaný uživatel

A pak kdo se tady zesměšňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ja sám takýchto X00viek dávam dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak o tej tenkej hranici geniality si mal fakt pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jsi toho příkladem

Reagovat
smazaný uživatel

No comment, už som prišiel na to, že to nemá s tebou zmysel a zmenu nepredpokladám, možno "vyrastieš" a naučíš sa priznať si chyby a neriešiť situácie systémom akcia - neprimeraná reakcia. Adios.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se možná časem naučíš poznat ironii, sarkasmus, nadsázku, .. Ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss

Reagovat
smazaný uživatel

No getzo5 t onaspal za mě.... jinak já jsem nikdy takovou vysokou X00-ku nedal, takže i pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie je, že pre hlupáka každý hlupák, Forrest mal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda keď aspoň 40% je plevel.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, neboť mezi plevelem dobrá kytka, poznat se dá

Reagovat
smazaný uživatel

Ó, a já som myslel, že konec básnikú v Čechách již nastal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenastal.

Reagovat
smazaný uživatel

když by napsal básník "kytka", tak teda dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ja za kvalitu českých básnikov nezodpovedám

Reagovat
smazaný uživatel

no já teda nechápu jak někdo může fandit chelsea. to cou hrajou nevim jestli je to ragby nebo co ale je to humus

Reagovat
kubys

Rugby je krásná hra!

Reagovat
smazaný uživatel

Americký fotbal ještě hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa prejavuje televízny divák po zhliadnutí jedného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej má jinej vkus, lidi ode mě ze třídy začali fandit Chelsea, když tam přestoupil Čech. Ostatní fanděj, páč se jim líbí předváděná hra, každýmu prostě sedí něco jinýho no

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu tady dost často, jak se chválí údajně výborná defenzíva Chelsea, ale tak to vůbec není. Nemělo by se zapomínat, že ten tým měl včera nehoráznou kupu štěstí. Paradoxně byla jejich hráz strašně křehká.

Dobrá defenzíva není o tom, že mužstvo dovolí soupeři takřka neustále pohyb v nebezpečných prostorech a naopak je úplně pasivní, tj. nedá si tři přihrávky po sobě, pod tlakem ztrácí míče, nedokážou přejít jeden na jednoho atd... Za normálních okolností by s touto hrou na Nou Campu měla Chelsea zákonitě dostat trojku, bohužel:

1. 3-4 spálené gólovky.

2. Odpískán neexistující ofsajd Etoovi.

3. Neodpískaná penalta na Henryho.

4. Špatně řešená finální fáze celkově a co mě více mrzí, asi ve třech přečísleních.

Fakt, že jinak ofenzivní Hiddinkovi se z Nou Campu rozklepala kolena mě moc hřeje u srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na Henryho je dikutabilní, už před tim, než se ho Bosingwa dotknul, si sedal na zem, ne úmyslně nebo jako simulaci, prostě padal a Bosingwa si jen sáhl...jinak konkrétně Henry neměl až na jednu střelu po zemi k tyči moc svěljech momentů, spíš zadrbal balón a zbrdzdil hru

A jako dobrou defenzívu nepovažuju včerejší výkon Chelsea, zaměřit se jen na bránění není umění, umění je hrát nebezpečně dopředu a přitom mít vzadu jistotu, loni to tak hrál až na vyjímky Manchester. Jinak ale Terry je špičkovej stoper, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry se mi moc nelíbil, proti pomalému Ivanovičovi jsem čekal, že se prosadí víc, a když už se prosadil přes něj nebo Alexe, chyběla tomu lepší finálka.

Právě tak jsem to s tou Chelsea myslel, být takhle pasivní se vyplácí jen výjimečně, že to skončilo nakonec 0:0 byla jen ohromná náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že United hrali niečo, k čomu sa Chelsea len z diaľky približovala je jasné. Terry? Jj tie Jasličky od Eto`a boli slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhl ho za dres - pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas s tou defenzívou, tak ako som to písal vo svojich komentároch. Zvyšok rozhodca, obdobne. Nuž a za zlú finálnu fázu si môže Barca sama. No a k Hiddinkovi, nikdy nevieš, možno ani on sám tak hrať nechcel no politika zvíťazila. Každý súdny človek však na Nou Camp s otvorenou hrou nikdy nepríde, pokiaľ bude hrať Barca takýto futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Hiddink zvolí sestavu, jakou zvolil, nemohl od výkonu Chelsea směrem dopředu absolutně nic čekat. Dát do středu zálohy Mikela, Ballacka a Lamparda, kteří si neumí dát tři přihrávky a navrch Essiena...

Reagovat
smazaný uživatel

Ee toto nie spanheli, to nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ballack je už dlhšiu dobu mimo, Essien sa zameriava na defenzívu, Mikel tiež ale žeby si bežne (nehovorím len o včerajšom zápase) nevedeli dať 3 prihrávky, to nie je fakt. To vidíš trochu skreslene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byla to nadsázka, ale nejsou to typy hráčů do kombinace, pro destruktivní způsob hry ovšem ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Ballack, ikdyž ho nemam rád, tak v Bayernu byl ofenzivní, ne asi úplně playmaker, ale šlo mu to...pravda že v Chelsea spíš brání

Reagovat
smazaný uživatel

ak nič proti ale baiť sa o tom, čo bolo kedysi nemá absolútne žiaden zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se tady na EF objevujou články např. o Georgi Bestovi, když to bylo kdysi? Já to jen mysle takl, že Ballack ty schopnosti má.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nemyslíš vážne, že medzitým nevidíš rozdiel. Myslel si to možno dobre, no vyjadril si to nie práve najlepšie. Navyše, pokiaľ vieme ako Ballack poslednou dobou hrá, zbytočne sa o nejakých schopnostiach vôbec baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vystreidal si pre niekoho až provokačnú nadsázku za nadsázku menšiu. Skutočne by si niekedy nemusel používať vedľajšiu vetu, dotváraš ten príspevok do rozmeru, kde sa väčšina súperových fanúšikov "môže cíťiť dotknutá".

Reagovat
irik

Tohle už je ale vážně moc .

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jako čtvrá v této sezóně neinkasovala na Nou Campu branku. Úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych se že všechny 3 týmy před ní útočili víc

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA sand postoupí nikdo jiný si to nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem tejto diskusii, že som v nej našiel všetko: odpad, ľudskú hlúposť, ješitnosť, radosť, provokatvnosť, nadšenie, humor, zaujímavé názory proste všetko... Dokonca by som jej čítanie v niektorých pasážach prirovnal k onej už klasickej diskusii Hudynho o Ronaldovi aneb ako najlepšie pobaviť EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle diskuze se fakt vydařila, až jsem měl co dělat, abych si ty nejdůležitější rozprávky přečetl. Jsem ale rád, že se jich neúčastním, ještěže před fotbalem vždycky vypnu PC a žiju si ten match u telky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nehrála asi úplně špatně. Škoda, že jsem se nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Chelsea (snad) před domácím publikem trochu otevře hru, takže šance na postup jsou pořád hodně vysoké. Doufám, že to bude tentokrát pískat rozhodčí, který pod tím svým dresem nebude mít ještě dres Chelsea, protože to co předváděl včera

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep, rozhodca pískal debilne...no na obe strany. Zápas nezvládol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack měl být venku zcela jednoznačně, byla tam pentle na Henryho a nesprávně odpískaný ofsajd když by šel Etoo sám na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Nebudeme ale preťahovať lano, komu toho pískol menej, komu viac. Pískal zle a bodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady je to zřejmé, proč to neříct? Tady tato umělá korektnost je fakt smutná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to bolo vyslovene proti Barce, to si súdny človek nemôže myslieť. Preto to neriešim. Takých zápasov je milión. Rozhodcu som skritizoval, zápas podobného významu musí vládnuť, nestalo sa. To je tak všetko, myslím, že k tomu niet čo dodať. To by ešte chýbalo aby som ako nestranný fanúšik "brečel" na rozhodcu. Ak by som bol v delegátom na úrovni exekutívy UEFA, zápas dám štandardným spôsobom prešetriť (na podnet či bez pod+la okolností) a v prípade pochybenia vyvodím nejaké dôsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si nemůže myslet? Ten rozhodčí tzo naschvál nedělal, to ale neznamená, že nás nezařízl. faulů bylo tuším 7-2é ale na karty 2:2, ofsajdy ty dva jasné, červená taky stejně jako pencle...

Reagovat
$dolar$

Jenom na Drogbu bylo minimalne 4 fauly, takze o jakych 7:2 pises opravdu netusim, ikdyz mozna akorat chyba 2-7 bych pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni do statistik ať víš co chtěl napsat

Reagovat
$dolar$

Ja mluvim , ale o tom jak to bylo ve skutecnosti.

Reagovat
stas87

si vazne usmevny zo 4 faulami na drogbu chelsea zahrala slabo(asi ich momentalna moznost) ale vytiahnut neake drobne fauliky na drogbu?to co predviedli alex a ballack si zasluzilo niekolko zltych vzdy je na zapase zle ked sa snazi hrat iba jedno muzstvo coz bolo krute vidno vcera je tiez vidno ze ked sa zatlaci na obranu barcy tak aj ta chybuje...treba barca zahra nieco podobne ako chelsea v anglicku s tym rozdielom ze barca bude navysi v technike a v subojoch 1 na 1 chelsea uhrala pre nich dobry vysledok no ten sa moze proti nej kludne obratit v odvete pre barcu nie je az taky hnedikep ze doma nedala gol staci jeden gol treba zo zaciatku zapasu a uvidime ak chelsea bude utocit

Reagovat
$dolar$

Ja to nevytahuju, jen nechapu jak muzou fans Barci nadavat rozhodcimu kdyz poskodil obe muzstva, na zlutou byl faul Alvese na Malouda, stejne tak Alvesovy nadavky. Barca ale zalezt a branit neumi takze je to celkem jedno.

Reagovat
stas87

ja to tiez nechapem ako to mozu vytiahovat no co uz kazdy si kopne do rozhodocov neviem kto presne z barcelony zajel v stredovom kruhu do hraca hosti zakrok minimalne na zltu a tiez sa nepiskalo barca moze iba lutovat sanci samuela a bojana ze nedokazali...je iba polcas a niektory fans uz neveri v postup a preto sa vyhovaraju na rozhodcov priznat si chybu(neuspech)je najlepsia cesta k zlepseni

Reagovat
$dolar$

Presne tak, spis si myslim ze jsou zklamany tim vysledkem a proto se snazi si najit ruzne vymluvy.

Reagovat
stas87

vies ja som fanusik pohladneho futbalu(barca) s velkym mnozstvom golov no osobne od tohto dvojzapasu som cakal 1-2 goly je pravda ze ak na nou camp pride muzstvo iba s branenim domaci maju problem v pd tie obrany hraju treba 70 minut vyborne dozadu no stejne tu jednu chybicku spravi ked pride takticky velmi dobre pripraveny super z anglicka ktory tu chybu neudela tak je ejhle problem 0:0 barca nemusi vesat hlavu staci jeden brejk a jeden gol a chelsea asi nebude mat na to to otocit iba sa bojim v odvete aby rozhodca nepomahal domacim stejny strach som mal aj vcera ale nic sa nestalo a o trochu viac pomohol hostom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co máte s rozhodčíma, nějakej ofsajd se nepovede skoro vždycky, to bys tam musel mít nějakej stroj, kterej by to přesně vyhodnocoval, ne pomezního, což je jenom člověk. Jinak penalta neměla bejt a že jste zvyklý na rozhodčí v Primera División, to neni problém tohohle Němce. Stejně si můžou stěžovat fanoušci Chelsea, že pískal každý *****. Jediný co snad bylo blbě, byly Maloudovy zákroky na Alvese a jejich nepotrestání.

Reagovat
Jajinek

takže asi taky připojím svůj názor na věc, který je možná zcestný, ale prostě to tak vidím.

Dle mého, je daleko lehčí bránit v 10ti lidech a v pevném bloku, než tento blok překonávat. Chelsea se uchýlila zcela správně k této taktice, protože již před zápasem uznala, že je horší tým jak Barcelona a tato taktika byla jediná, s kterou mohla na Campu Nou uspět. Nebyla to tedy taktika dobře zvolené, ale JEDINÁ možná. Pro mě se Chelsea rozhodně k ničemu nesnížila, pro mě je horším týmem než Barcelona a hrála očekávaný zápas. Vím, že asi nikdo by na barce otevřený fotbal nehrál, protože by na to neměl. I můj Inter by hrál stejně jako Chelsea, takže nemám jim co vyčítat. Jediné co mohu, je Barceloně tiše závidět. Pro ty, co si ale myslí, že je jsou na tom Blues kvalitativně stejně, tak to co včera viděli muselo být zklamání, takovým člověkem bude třea Čapek. Teď už je na těchto lidech, jestli to přiznají nebo ne. Všichni kritizují Barcelonu za to, že se nedokázala prosadit. Jenže nikdo si neuvědomuje, jak je těžké se prosadit proti 10ti velice dobře a organizovaně bránícím kvalitním obráncům...podlě mě se to dá, barca nepředvedla perfektní výkon. Jak už jsem však psal, je to strašně těžké, daleko těžší než ten beton hrát.

Právě nám probíhá MS v hokeji tak použiju hokejový příklad. Švýcarsko je tým, který už pod nynějším trenérem porazit Česko, Finsko, Kanadu atd....Oni ví, že jsou horší a že se kvalitativně těmto celkům nemohou rovnat a že otevřenou partií by neuspěli. Tak prostě mají obrannou taktiku, které je propravocaná a v ní jsou výborní. Mají nadprůměrné hráče, kteří své řemeslo zvládají výborně. Stále však není pochyb, že Kanada nebo my máme lepší tým i hokejisty. Prostě obrannou taktikou se dá vyhrát i postoupit, a není na tom nic "snižujícího". Třeba právě Švýcaři jsou velice sympatický tým. Ale nesmí se k tomu přistupovat z pohledu, že jsem o parník lepší nebo že si soupeř proti mě ani neškrtl. Nebýt obranného stylu, který je sice náročný, ale jak píšu, ne tak náročný na kvalitu jako někoho přehrát útočně, by mě totiž soupeř smetl.

Reagovat
herbage

S tím snížením jsem drobínek ujel, nehráli tolik zákeřně a to polehávání bylo i na straně Barcelony. Jen mě zaráží fakt, že Abramovič když kupoval Chelsea, tak se nechal inspirovat tehdy vynikajícím zápasem právě v LM Manchester United - Real Madrid, kde dal Ronaldo hattrick a skončilo to tuším 5:3 či tak nějak. Tehdy řekl, že chce vybudovat tým, který by byl mixem Manchestru a Realu. Napumpoval do Chelsea přes půl miliardy liber jen na posily + platy, trenéři, atd. a výsledkem je, že po šesti letech tento tým přijede na Nou Camp ubránit remízu 0:0. Švýcarům by se to dalo odpustit, protože si lepší hráče asi nenalouskají, ale u Chelsea se ptám, kde udělali soudruzi chybu?

Reagovat
Jajinek

Tak Chelsea má kvalitní tým, akorát ho nemá kvalitnější než Barca, která je asi momentálně nejlepší. Podle mě si za peníze koupíš výborný tým, ale nikdo ti nezajistí, že bude v jakémkoli časovém úseku nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pro fanmušky BArcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanmušky

Reagovat
smazaný uživatel

To je srandy zjednoho opraveného překlepu...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prípade je jedno, kde je reakcia umiestnená ak je komentujúci, na jeho reagujúci a na reagujúceho reagujúci totožná osoba.

Reagovat
smazaný uživatel

*neho

Reagovat
smazaný uživatel

Doktor má pech, poprvý v životě vystihl 1500. a hned mu selhala ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
$dolar$

1500. pro fandy Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ? Jak v hojném počtu přišly na Nou Camp ?

Reagovat
$dolar$

A oni jsou jen fanousci ti co jezdi na vyjezdy? To by me zajimalo jestli jsi fanousek Barci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jsem! Ale de o to že když má Chelsea několik set tisíc fanoušků( možná i několik milionů) tak by ten jeden sektor molhi zaplnit

Reagovat
$dolar$

A jakto ze jsi nebyl vcera na zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má spolčného ? De o to že je trapné že přiznivci Chelsea ani nenaplní jeden malej sektor!

Reagovat
$dolar$

A co to ma spolecnyho s mym puvodnim prispevkem?

Reagovat
kubys

1500. pro West Ham

Reagovat
kubys

Damn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Mohl by ses naucit reagovat blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

už se poprali?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea doma vihra

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je těch 1500. nějak moc :-D

Reagovat
$dolar$

Ja byl pozdejc, Kyslik vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už asi zbývá jen "Visca el Barca"

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fosbeton.com/betonove-podlahy/sluzby/ tihle borci vybetonují šestnáctku za pár stovek, Abramovič do toho musel vrazit pár miliard

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
madridcan

hmmm radsej nechcem pomysliet co tu bude po Clasicu a ked real vyhra tak tu radsej ani nepridem

Reagovat
smazaný uživatel

přijď určitě

Reagovat
stas87

ako sa vola najtrapnejsi fanusik realu ktory si nevidi do huby?galacticos?na neho sa tesim tie jeho bludy stoji za to!!

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě je to ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase až druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

třetí. Ještě je to mohamedali

Reagovat
madridcan

nie,ja som najtrapnejsi Lister aj Miguel ti o tom povedia svoje a Ikerc tiez Sleduj aj mna,ze co tu produkujem

Reagovat
stas87

na galacticosa nastastie nemas no bude to zaujimave po zapase ale ako predkrm sa pozrem na stranky realu co sa tam clovek nedozvie

Reagovat
madridcan

jasne,ze pridem.Bud sa budem tesit z vitazstva alebo blahozelat k titulu ako som ti uz slubil v niektorej diskusii

Reagovat
smazaný uživatel

já blahoželat teda nebudu. To ode mě nikdo nemůže chtít. Promiň

Reagovat
madridcan

som napisal,ze ja budem blahozelat nie ty.Od teba pytat gratulaciu tak to jak od mojho otca,aby prestal pit

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to podobný..., jirka si taky rád přihne

Reagovat
madridcan

kto nie?Ved aj ja rad

Reagovat
smazaný uživatel

to jo to to. To já rád. Ale zásadně, když jsem pod vlivem, nepřispívám. To byste se dozvěděli věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stále víc se přesvědčuju o tom, že to včera chtělo Keitu. Podpora dobrého hlavičkáře, který by si nabíhal na centry Alvése z druhé vlny nám hodně chyběla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele