čtvrtfinále - 1. zápasy
29.03.2006 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

INTER MILÁN - VILLARREAL 2:1 (1:1)

Inter Milán přežil šok z první minuty, od níž doma s Villarrealem prohrával, brzy vyrovnal a po přestávce rozhodl o svém těsném vítězství. Výsledek i předvedená hra však dávají tušit napínavou a vyrovnanou odvetu.

Žádné oťukávání, žádný pomalý rozjezd. Kdo na San Siro přišel třeba jen o chvilku později, přišel o velmi zajímavé situace. Hned v první minutě totiž hostující Riquelme vysunul Romera, jeho pokus Toldo jen vyrazil a Diego Forlán zavěsil - 1:0 pro Villarreal.

Brzy nato se na druhé straně po přihrávce Recoby dostal před Vieru brazilský útočník Adriano, brankáře přehodil, toho však na brankové čáře zastoupil Javi Venta a uklidil míč do bezpečí. Přesto se na vyrovnání dlouho nečekalo. V sedmé minutě Peňa nedokázal odvrátit nepříliš povedenou Stankovičovu přihrávku, míč se dostal k Adrianovi a ten z otočky prostřelil Vieru - 1:1.

Obrany obou týmů zaspaly úvod, ale postupně se dostaly do hry a začaly úspěšně zastavovat útoky soupeře. Na jedné straně pálil Verón, na druhé to dvakrát zkoušel Forlán. Ve 28. minutě odstoupil zraněný Recoba, nahradil jej běhavý Nigerijec Obafemi Martins a pomohl Interu vypracovat si mírnou převahu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi aktivně, zásluhu na tom měl hlavně Martins a po deseti minutách poslal Inter do zaslouženého vedení, když si naběhl na Stankovičův centr a v pádu poslal míč do sítě. Hosté reklamovali ofsajd, situace byla sporná, ale rozhodčí branku posoudili jako regulérní.

Martins mohl brzy zvýšit, ale blíž k další změně skóre měli hráči Villarrealu, konkrétně Juan Román Riquelme - jeho parádně zahranému přímému kopu chyběly centimetry, míč skončil jen na břevně za marně se natahujícím Toldem.

Inter měl nadále navrch, svého soupeře přestřílel, ale v dalších šancích neuspěla obě útočná tykadla Adriano s Martinsem a před odvetou tak vše zůstává otevřené.

Autor: Petr Starý

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*Márty

To bude pro Inter těžkej zápas...chtělo by to doma neinkasovat...a 1:0 by byl do odvety good výsledek...ale bude to těžký...a odveta ještě víc..ale věřim modročerným..Inter!!!

Reagovat
HOST*

Uz sme jednou nohou ve finale,ale nesmime inter podcenit!!

Na san siru to bude bez branek a doma vyhrajem 1:0

Takhle dopadne i semifinale

Finale:Villareal-Benfica

Reagovat
HOST*

Nekecej.Mas naky divoky sny,ne?Villarreal vyhraje na san siru 1:0 a doma taky.jedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

1:0/1:1

Reagovat
Messiáš

2:1 , odveta 3:1 pro Villarreal - musíme fandit , aby tam těch Italů zas necylo jak nasratej...

Reagovat
HOST*

Mame na to ukopat zase nejakou remizu a doma vyhrat 1:0,ale ja doufam,ze nebudeme hrat nijak defenzivne a zapas skonci treba i prohrou Villarrealu 4:3,ale urcite by to bylo lepsi......

Muj tip 2:1 a odveta na Villarrealu skonci bez branek

Reagovat
Shevchenko

Ze zrovna Interisti maji nejlechci cestu do finále: Artmedia, Rangers, Porto, Ajax, Villareal, Arsenal. a co my? Schalke, PSV, Fener, Bayern, Lyon, BARCA! A taky mi vadi takove zapasy jako Rangers-Villareal, kdyby by si to prohodili s Chelsea-Barcelona

Reagovat
Xavi

Mě zase vadil zápas Inter - Ajax

Reagovat
Xavi

Jo a mimochodem čtvrtfinále je pro ně stopka!

Reagovat
HOST*

Villarreal by presel pres chelsea i pres nafoukano barcu!!!!!!!!!!

Barca je nafoukana jak ,,balonek"!!!!

Uz me to pekne stve!!!!

Nahodou Villarreal-Rangers byl vybornej zapas.....Rozhodne lepsi nez Barca-Chelsea,kde Chelsea celej zapas branila a Barca nedokazala nic vymyslet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doufam,ze pudem do semifinale!!!Inter doma vyklepneme!!!

Forlan se rozstrili,nejaky goly da Sorin a ste v hajzlu

Reagovat
HOST*

Moje rec ty vole.Forlan da 2 goly

papapapapapapapa Intere

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední tým v LM ,kterýmu fandim. Takže doufám 2:0 (nebo aspoň 1:0)...

Reagovat
HOST*yarda

Budou to mít těžké, chlapci modročerní, ale věřím jím. Adriano gól a doufám, že přidá v odvetě další. José Mari je nápadně podobný Sergio Ramosovi, proč asi?

Reagovat
Shevchenko

ty fandíš Italskému týmu (Interu) ?? A co Španělsko ?? Nějak se mi nezdáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

villareal na ne ma, i kdyz Inter mel prevahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky fandim Interu až po Realu, co je na tom divnýho???

Reagovat
Xavi

No, hlavně ten Real!

Reagovat
HOST*yarda

Hehe, ty taky fandíš Milánu a Barceloně, tak ticho.

Reagovat
HOST*

jo bude to těžká odveta..ale neroazzuri na to maj...hlavně vzadu ale bacha...a jeden goolek by to chtělo...bud ho dá Adriano,nebo Stankovič tip 1:1 odveta a Inter postup...

Reagovat
HOST*

Dopadlo to presne tak ako som si myslel teda 2-1 pre Inter.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele