15. kolo
16.01.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Mosquera se prosadil proti Klokanům, přesto skončilo utkání jen remízou

Po trefě svého bývalého hráče Mosquery prohrávali fotbalisté Bohemians v Liberci, nakonec se ale radovali z cenného bodu. Gól na 1:1 vstřelil Pulkrab, který pro změnu dříve oblékal dres Slovanu.

Na nepříliš kvalitním terénu na severu Čech jako první zahrozil Novák, jehož přímý kop skončil zhruba metr nad břevnem. Na opačném konci hřiště odcentroval Mosquera na Peška, který z voleje nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Úvodní trefa přišla ve třinácté minutě. Le Giang zaváhal v souboji s Rondićem, což rezultovalo v odražený míč pro Jhona Mosqueru. Ten vypálil mezi nohama bránícího hráče, Le Giang proti tomu už neměl šanci.

Po čtvrtině utkání mohl srovnat Tomáš Necid, který už překonal i gólmana, avšak balónu v cestě do sítě zabránil Chaluš. Po návratu ze šaten byl blízko navýšení rozdílu ve skóre Rondić, který ovšem nedokázal procpat Peškův centr za Le Giangova záda.

Na druhé straně se mohl předvést Ljovin, který z obrovské dálky zamířil jen o pár centimetrů výše, než by bylo záhodno. Na cíl nedokázal vypálit ani Vaníček, jehož pokus z úhlu byl rovněž nepřesný.

Tlak Bohemians následně gradoval. Proti Puškáčovi se sice ještě dokázal dvakrát vyšvihnout Nguyen, nicméně druhou z těchto střel dorazil do sítě Matěj Pulkrab. Bleskově mohl vrátit Slovanu vedení po Peškově pasu Pourzitidis, ovšem i on si vylámal zuby na brankáři, stejně jako na Nguyenovi Ljovin.

Další trefy už jsme se ve zbytku utkání nedočkali. Liberečtí tak aktuálně v tabulce drží páté místo, Bohemians si o místo polepšili na příčku třináctou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Imos

Sakra, Vaculíku, když nemáš rád Slovan tak nedělej preview, ta sestava je hrozná blbost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele