26. kolo
10.04.2021 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Plzeň Karvinou opět neporazila. Alespoň remízu zařídil Beauguel

Ani ve druhém případě v této sezoně nedokázali plzeňští fotbalisté najít recept na soupeře z Karviné. Tentokráte ve Slezsku prohrávali po trefě Papadopulose, na konečných 1:1 po pauze vyrovnal Beauguel.

Úvod utkání zvládli lépe Viktoriáni, nicméně Ba Loua, Kalvach ani Šulc nedokázali dotlačit míč do brány. Ve třinácté minutě pro ně přišla studená sprcha. Čmelíkův únik vedl k centru, který hostující obrana nedokázala odvrátit, a Michal Papadopulos tak dostal příležitost překonat Staňka, které také využil.

Zanedlouho mohl vyrovnat Havel, proti jehož ráně se vytáhl Ciupa, který balón vyrazil na břevno. Karvinský gólman si poradil i s následnou střelou Ondráška. Západočeši se vyrovnávací trefy dočkali až po návratu ze šaten. Šulcova přihrávka z levé strany našla Jeana-Davida Beauguela, který z druhého doteku a z otočky propálil Ciupu.

Záhy všem příznivcům Plzně zatrnulo. Ve vlastním pokutovém byl totiž z nedovoleného hraní rukou podezřelý Ba Loua, po dlouhém zkoumání videa ovšem sudí dospěl k názoru, že se o nic ilegálního nejednalo. Naopak na opačném konci hřiště mohl dokonat obrat Mihálik, jenže modro-červené opět zastavila branková konstrukce.

A jelikož úspěch neslavila ani Kalvachova šajtle v závěru, nedokázala Plzeň poprvé po šesti zápasech zvítězit. V tabulce nadále drží šesté místo, Karviná je dvanáctá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele