Informace

  • Celé jméno
    Róbert Mazáň
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    09.02.1994
  • Výška
    179 cm
  • Pozice
    obránce
  • Váha
    72 kg

Národnost

  • Slovensko

Aktuální statistiky v klubu FK Panevėžys (LTU)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Slovensko "21"
11
990
0
0
0
0
3
0
0
Slovensko
12
805
0
0
0
0
1
0
0

Články

Slovenský bek Mazáň odešel z Mladé Boleslavi do Karviné

Slovenský fotbalista Róbert Mazáň po necelém půlroce skončil v Mladé Boleslavi a přestoupil do Karviné, kde podepsal smlouvu do konce sezony. Levý obránce si nové angažmá symbolicky nadělil k dnešním 27. narozeninám. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Defenzivu Mladé Boleslavi se pokusí vyztužit Mazáň

Defenzivu Mladé Boleslavi se pokusí vyztužit slovenský univerzál Róbert Mazáň. Šestadvacetiletý obránce či záložník s osmi starty za reprezentaci přestoupil do aktuálně posledního týmu české ligy po skončení kontraktu ve španělském Vigu. Mladoboleslavští o tom informovali na webových stránkách. Podle manažera Filipa Zíky z hráčské agentury Global Sports podepsal Mazáň v novém působišti roční smlouvu s opcí.

Za Celtu už startují dva Slováci. Cítil jsem se výborně, řekl Mazáň

Našel si byt a už se v něm stihl zabydlet. A totéž by Róbert Mazáň rád udělal i se základní sestavou Celty Vigo, v níž se poprvé objevil o víkendu v utkání s Alavésem. Zápas sice Slovákův zaměstnavatel prohrál, ale ex-žilinský fotbalista si alespoň připsal cenný debut...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele